Written by AbangNara | April 8th, 2009

gambar terbaru memey norman hakim

.

Padan muka Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Kes khalwat dua orang gila populariti nie dah ditangguhkan sebab hakim yang bertugas diarahkan supaya tidak mendengar kes tersebut.

Kesian betul kat dua orang nie. Sampai hakim pun malas nak layan kerenah diorang. Mesti hakim-hakim syariah kat Malaysia nie dah naik nyampah kat diorang kot.

Banyak jugak dengar gosip-gosip panas pasal Norman Hakim dan Memey Suhaiza nie. Khabarnya Memey masih tinggal kat pejabat Norman la. Kononnya diorang dua dah kawin la. Macam-macam berita yang tak dapat disahihkan berkeliaran pasal diorang dua.

Kalau korang ada selera nak tengok gambar terbaru Memey Suhaiza dan Norman Hakim masa kat mahkamah semalam, baca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru memey norman hakim

gambar terbaru memey norman hakim

gambar terbaru memey norman hakim

246 responses to Kes Norman Memey, Hakim Pun Malas Nak Layan

  1. garfield_82 says:

    hmmm….kesian,hakim pn xnak dengar…membe aku cakap si normiang keladi ngan kememeh ne selalu makan kat cheras area,membe aku ada kedai makan kat situ…hmmm…

    0
    0
    • flower says:

      ye ke..
      tp x ngaku kan..
      kawen la senang..

      0
      0
    • ain says:

      hee pndai ko bg nma gelaran kt depa noo
      oo depa masih berdua lg…hmm xtau la

      0
      0
    • anti-hipokrit says:

      2 ekor belangkas nih mmg dh lama buat maksiat. sjk bulan puasa thn lepas lagi. sape yang tak tau psl diorang nih. kitaorg yang bermastautin dkt uk perdana tu dah magli tgk diorang nie. berzina tak igt dunia. memey, kau tu sama je mcm minah2 indon murahan yang melambak dkt uk perdana tuh. sape nak saksikan gejala manusia2 laknat nie, tunggula kelibat diorang dkt naly’s restaurant di mana norman hakim meniaga western food n memey buat business nasi lemak (dlm ms yg sama promote “nasi lemak” dia). lepas melantak diorang akan trus trusan membuat maksiat dkt tgkt atas di pejabat norman. takkan jabatan agama islam nak kena tangkap khalwat korang lg sekali kot? lg satu, sbb msg2 kna dok dlm kbur sdiri la kita kna saling menasihati atas dunia nie, kalau bleh share kbur, bleh la pakat2 tolong bla malaikat bedal nanti. hai manusia2 jahil, bertaubatlah….

      0
      0
      • maiewen says:

        sokong anti hepokrit,memey 2 memang jenis betina murahan! adany manusia mcm dia tu,memang tak selamat semua umahtangga org yg bhgia..norman pon same harap muka je,tpi pngkianat wanita..lau xpkr bini pon pkrla msa dpan anak_2..

        0
        0
  2. Anonymous says:

    menyampah aku tengok muka berok 2 ekor ini!!!

    0
    0
  3. flower says:

    naik menyampah dh aku tgok ko ni norman n memey..

    0
    0
  4. ain says:

    la kesian kt hmpa nooo hakim pn x mau nk bicara kes hmpa ni..bla la nk hbs kes hmpa ni..memey siap blh gelak lg time ni..klu org ln memg dh malu dh..nk tunjuk muka pn segan..memg jenis xtau malu nooo

    0
    0
  5. Han says:

    komain lebar sonyum…
    ko kene tgkap khalwat poit!!
    bukan menang anugerah artis trbaik!!
    akai kongsi dgn otak udang apaa..

    0
    0
  6. fiza224 says:

    aku rase dieorg ni dah khwinlah… klu x,xkan memey tu rapat sgt dgn kluarga norman tu…siap pggl mak norman, mak lg… n bru ni melodi interview jiran die,ckp yg dieorg ni duduk serumah dah dkt setahun dah…mase tu abby mengandung lg…

    0
    0
  7. nekounam says:

    kesian kat norman kan..smpaikan ayahnye sendiri tak nak menghakimkannye..
    uncle hakim, nape ko taknak tlg anak ko sendiri? hehehe..

    0
    0
  8. nekounam says:

    tentu mimik msh virgin kan..kan..kan..

    0
    0
  9. nekounam says:

    tolonglah uncle hakim..
    kesian kat norman..
    anak sendiri nak mendirikan masjid, ko taknak tolong..hehehe..

    0
    0
  10. bUDakgEnIus says:

    MEMEY:
    1. Muke mcm minah nie berlambak kat felda2 kat sluruh malaysia ni..
    2.Style dia sengih mcm selipar,30 kali comey lg adik aku yg umo 3thn tu senyum..
    3.Ntah2 dah ditebuk tupai,buah kelapa dia kat kg..apa la korg..heheh..

    NORMAN:
    1.Nak kata hensem,45 kali hensem lagi aku..
    2.Nak kata banghal,nampak mcm keldai..
    3.Nak kata bijak,rupanya bodoh..

    p/s: Kalau stakat pakai songkok,pegi mahkhamah syariah sebab KHALWAT,tak payah la..Ko pakai spender letak atas kepala lagi bagus!

    0
    0
    • nekounam says:

      owhhh. ko hansem rupanye..
      patutlah si poco2 nak btl2 kat kau..terima je laa dia tuu..

      0
      0
      • bUDakgEnIus says:

        KEHENSEMAN:

        Bukan utk dijualbeli dijaja & dikongsi,
        Kehenseman utk menguji hati,
        Keihlasan & kemuliaan peribadi,

        “Kehenseman BUKAN utk PUBLISITI”

        ~aku yg TAK HENSEM~
        bUDakgEnIus

        P/S: Poco-poco kalu bace nie sure dia komen nye!hahahaha…

        0
        0
        • garfield_82 says:

          xbek tau kata dia senyum cam selipar..hehehhahaha…dia dah senyum sehabis cun dah tu..pujila up sikit dari selipar..

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Aku x pandang kehenseman ko la BUDAK GENIUS. Aku dah uji kemachoan ko…rupa2nya ko cepat melaram. Ckit aku cakap ko dah panas baran….cane ni? Ingat nak tackle ko, x jadi la……

          hahahahahahah….kakakakakakakakah!

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          AKU PANAS BARAN KE?

          hahaha…

          SUKEHATI ko je melabel aku tanpa pengesahan PIHAK BERKUASA TEMPATAN..

          Aku bukan ape,
          aku nak uji ko jg poco-poco,
          nak tgk sejauh mane ko suke kutuk org..
          hahahaha…
          Mmg ko tahap gaban kutuk org..
          hahaha..

          0
          0
        • Penari Poco-Poco says:

          Aku kutuk ko sorang je….kutuk depan2, bukan belakang…

          0
          0
        • bUDakgEnIus says:

          JAHAT KO..

          Aku tak usik ko pon..
          q=(

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          Tu tandanye ko x tahan di usik…dgn ertikata ln..KO DAH KALAH!

          0
          0
    • ain says:

      budak genius yg genius!kajiselidik hbs ko ni psai depa no

      0
      0
      • Penari Poco-Poco says:

        Memang dah keje die. BUDAK GENIUS tu kan pakar kaji alam manusia….lain la aku, aku pakar beruk je….

        0
        0
    • pocongcomei says:

      jgn laa ganas sgt dak genius…
      pki spender lak.. bek ko suh pakai boxer.. supan sket.. hahahahaha…

      0
      0
  11. fiza224 says:

    yg aku pling xleh lupe psal norman ni…pas kes tgkap khalwat tu..die pgi jumpe kluarge memey nak minta maaf…xnak tersalah aggp.. tp,ade x die nak pgi umah mak bapak abby minta maaf..sedangkn mse tu dieorg suami isteri lg… tul x kawan2…

    0
    0
  12. ain says:

    hanya depa dgn Tuhan sja thu apa yg berlaku sebenarnya

    0
    0
  13. fiza224 says:

    ye,btul2… same2lah kite doakan spye kes due ekor ni settle cpat2… bukan nak bg dieorg snang,tp nak bg kite semua xmeluat dah asyk2 tguk gmbr dieorg…

    0
    0
  14. bUDakgEnIus says:

    PERKARA YG ALLAH BENCI TAPI HARUS DLM ISLAM:

    “BERCERAI”..

    SEDIHNYA
    Sedih la..
    Penceraian tu melibatkan org ke-3..
    Tangkap khalwat plak tue..

    PELIKNYA:
    Muka dorg berdua mcm x nampak sedih lgsg..
    Malu pun xde..
    Macam tak bersalah,relax..cool..

    MASALAHNYA:
    Kalau dorg buat benda betul,baik takpe jg!
    Kalau dorg dah kawen,x kisah..
    Kalau belum kawen,bujang,xde anak bini x kisah..

    AKIBATNYA
    Rumah tgga Abby hancus..
    Pak Hakim pon TAK SANGGUP nak layan kes nie.
    Pelbagai spekulasi timbul..

    AKHIRNYA
    Org yg dah wat DOSA,mmg dah dosa mereka..
    Kita yg TAK BERDOA,turut same dapat DOSA..
    Kutuk,maki,caci tak henti2..

    MORAL OF THE STORY:
    Kita kene bersyukur,kita x mcm dorg..
    Kita bersyukur,kita belajar dr pengalaman org lain yg wat salah,bukan KITA SENDIRI..
    Kita bersyukur,ALLAH bg peluang kat kita utk MUHASABAH diri..

    p/s:same2 kita saling menasiati & mengingati Okey.. q=)

    0
    0
  15. Bunga says:

    .: Geli tul tgk 2 ekor beruk nie..PELAKON OF DA YEAR..:.

    0
    0
  16. kila87 says:

    wei..jgn la gado2 sbb memei..huhu xberbaloi..huhuh

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      Aku xnak gaduh, tapi BUDAK YANG TERLAMPAU GENIUS tu (betul ke?) yang mulakan dulu. Huhuhuhu….

      0
      0
      • bUDakgEnIus says:

        AKU TAK BERSALAH..!

        Dalam hal nie,
        MAN BELON yang bersalah!!!

        EEERRRRKK…..!!!!!

        0
        0
  17. zaza says:

    klu tgk gambar kat atas 2, nampak muka happy aje…x terdetik rasa malu dan bersalah ke? ye la klu btl pun diorg x buat apa2 mlm 2 x kan x de langsung rasa malu kat Tuhan? apa tujuan dia ada kat tmpat 2 pg2 buta? norman pun sama jgk sekarang baru nak tunjuk care kat anak…sblm ni kemana menghilang…?

    0
    0
  18. hotncold says:

    SYAITAN TU SLALU MENGINDAHKN YG HARAM DAN MEMBURUKKAN YG HALAL.ala….kg kawin cepat2 x syok la…x besh ar….x sedap ar kan…alar….kawin cepat2 nti norman cpt boring plak kat sememeh…so watpe dorg nikah kn kalo ‘kawin’ pn sodap…ramai g yg support so wat2 x reti je la.alahai….
    TOBAT2!!!!!

    0
    0
  19. bb says:

    Kat Melodi kuar kisah dorg ni
    orang keliling da tak tahan dorg asik
    dlm pejabat je khalwat tp tak ngaku
    buat sumbang kena le tanggung jawab
    memey ni pun satu tak bermaruah
    kena tangkap bole sengeh lagi
    dasar tadak agama langsung
    jahil

    0
    0
  20. bb says:

    Bukan setan yang menyesatkan dorg
    Da memang dorang da jadik setannya
    Tak tau da halal haram tak setan ke tu?
    Jangan tak ngaku sume org tau
    Kawin je senanag cite

    TP realitinya Norman tak nak memey tuh
    kalau tak da lama dia kawini
    Dia nak memain je tuh
    Mana dia nak ponpuan murahan gitu
    Jahat-jahat leleki nih tau memilih jugak
    Mana dia nak mawar layu, ikan basung
    yang da busuk lak tu

    0
    0
  21. mantikulaz says:

    boring aku baca kisah diorang ni,hipokrit je lebih,kena tahan sebab berkhalwatpun nak senyum2,pastu baju sedondon…

    0
    0
  22. diana says:

    bodo gile muka memey…dh kena tgkp khalwat pun leh tsnyum bgga lg dpn media!takde maruah btl…

    0
    0
  23. pulut says:

    kalo dah kawen tu mengaku jelah….tak payah nak sorok-sorok…..pada memey tunggu jelar…balasan ko nanti….pada norman ko ni memang bengap…ko pakai hambik jerk memey tuhhh..ko tau ke background dia cam ner..ntah-ntah ko tu pilihan terakhir dia…ha paham-paham jelah..ko memang seorang ayah tak BERTANGGUNGJAWABBBBBB!!!!!!!aku benci lelaki macam nih….

    0
    0
  24. donts says:

    eleh pulut cam siot jekkk hahahahahahaha

    0
    0
  25. abgsachok says:

    hah! si norman ni mmg dasar gatal tahap maximum.. si memey ni pulak da murahan sgt arh.. byk2 laki kat m’sia tu, laki org jugak dia nak.. sanggup porak perandakan rumahtangga pompuan lain… pompuan spesis ape pun tak tahula dia ni.. pastu iye2 nak nafikan hubungan sulit..hipokrit! dah terang..takyahlah nak tutup2. meluat!

    abeh si memey tu..nk kai tudung, bole kai betul2 tak? jgn nk step rambut terklua sikit2 mcm tu arh.. sah mmg tak tahu malu pun..da kene tangkap khalwat lagi bole senyum time amek gambar.. apenye pompuan… kalau muke jambu nak mampos, takpela jugak… muke plain je, takdela hebat mane…

    0
    0
  26. syazleen says:

    Halah. Norman ngan bekas bini dia pon sama jer. 2 x 5. Lom habis edah pon dah ikut jantan lain ke luar negara.

    Padan la muka dorank berdua……..

    0
    0
  27. shana says:

    dah buat mcm kawin dh tpi lum nikah lgi

    0
    0
  28. the moon says:

    nyampah..xabis2 publisiti murahan

    0
    0
  29. the moon says:

    mmg aku boikot la pompuan nie…jgn harap aku nk tgk ko berlakon..

    0
    0
  30. shedfz says:

    humph..dasar muke tembokk due2 ekor..pi mhkamah pn nk brkepit2..nmpak sgt..hipokritnye mnusie due ekor nie..mnyampehh ak nengoknyee..

    0
    0
  31. miebahau says:

    diaorg ni kawin dah cuma nikah je belum…. caya la cakap gua ni broo gua xtpu pya….. dua2 sama gatal

    0
    0
  32. boboy says:

    kenapa gigi memey tu kuning? dia tak gosok ke?

    0
    0
  33. the moon says:

    nyampah cam biasa kat couple nie..

    0
    0
  34. boxer hugo bosss says:

    ape lg nie beb!
    hakim pun nek muntah beb sib baek keje n tggungjwb kalo xdie da serahkan kat karam singwalia da..ko ambek leer kes nie…mpos xlyn!!!
    sbrnyer bnde da satle tp due2 pihak xpuas ati..
    kalo boley pihak jntan nie nk abis ngn care baek n org xkenang die sbgai jntan kontroversi..tue psl ler…
    ape pun kalo nile da jtuh kat susu rosak semalaysia wei…

    0
    0
  35. myna says:

    bencik ku diat kapel tokk

    0
    0
  36. x-not-x says:

    lantak engkaula berdua.malas nk layan kisah pembohongan diorg ni.tak habes2 berbohong.kat dunia mayb lepasla..tapi kt akhirat,siapla engkauorg berdua.yg pompuannya,lagi bertambah hutang kau kt akhirat sbb kau mengegarkan arasy ALLAH dan memurkakan-Nya…

    0
    0
  37. onda onda says:

    gini la idup…bila orang yang kosong jiwa serta akal menjadi pujaan dan dibuai arus transformasi gitu..yang jelas haram dihalalkan,yang wajib dilupakan.

    0
    0
  38. anti-hipokrit says:

    bangga la tuh kena tangkap khalwat. mak norman tu pun bangga, bleh plak iring ank pi mahkamah psl kes zina. ibu mana la dlm dunia nie yang sggup kna aib anak yang buat keja laknat, mlainkan mak norman nie. kembang hidung dgn rasa megah anak buat maksiat, dlm masa yang sama dia adalah nenek kepada anak2 norman yang dianiayai oleh bapak sendiri. lu pikirlah sendiri, mak cik ooi!

    0
    0
  39. baz says:

    dorg nie mmg muke x malu..
    da kne tgkp khalwat pn x nk mengaku ps nangis2 minx simpati.. mcm la org kesian..
    sedar la dri sk8 oi.. da kawin da ad anak pn nk mgatal lg.. memey nie x de kje laen ke selaen mgatal kt laki org??

    0
    0
  40. oprah says:

    yang norman ni pun satu mcm tak ade umah..dah abis buat keje balik la umah kan anak bini ade kat umah..tg g tido kat ofis tu buat pe….yg memey tu tido kat ofis umah tak ade ke…memey ade kat situ yg norman tido situ…..biase la tu…tak pelik pun…

    0
    0
  41. rina says:

    kita tak tahu hal sebenar,hanya mereka yg tahu….apa sebenarnya berlaku……mimey masi muda…..tengah mabuk cinta…..esok dia kahwin…barulah dia tahu…..kenapa abby marah…..macam tu…..tiada wanita di dunia ini,hanya akan berdiam diri,apabila suaminya dikait-kaitkan dengan wanita lain……dia akan terasa….klu yg bijak,akan menyiasat….ini semua kerana sayang punya pasallah…..

    0
    0
  42. nita says:

    eeee..nympahlarh ak ngn c memey tue..tk tau mlu lgsg~cm g ada yg mnat kt dia..MNYMPH SGT~asl nk rosakkan rumah tgga Abby Abadi,,siap nk ambik ati ank abby abadi g..eeee…..mnympah aku ngn norman hakim dan memey suhaiza!!!

    0
    0