Written by AbangNara | April 12th, 2009

keputusan pemenang abpbh 2008

Kami di BeautifulNara akan membawakan anda keputusan terkini Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 secara live sambil menonton TV3 untuk anda.

Pastikan anda sentiasa “refresh” blog ini untuk mengetahui keputusan pemenang Anugerah ABPBH 2008.

Stay tuned bersama kami untuk update siaran langsung ABPBH 2008 terus ke monitor anda. Sambil-sambil nak tunggu keputusan jom borak kat ruangan komen.

ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR: NABIL RAJA LAWAK(selamba je kau peluk Irma Hasmie)

  1. Pengacara TV Lelaki Popular —> Aznil Haji Nawawi
  2. Pengacara TV Wanita Popular —> Fara Fauzana
  3. Penyampai Radio Lelaki Popular —>Faizal Ismail
  4. Penyampai Radio Wanita Popular —>Fara Fauzana
  5. Artis Nasyid Popular —> Rabbani
  6. Artis Komedi Lelaki Popular —> Nabil Raja Lawak
  7. Artis Komedi Wanita Popular —-> Noorkhiriah
  8. Artis Baru Lelaki Popular —> Nabil Lagi..Hehehe
  9. Artis Baru Wanita Popular – –>Stacy (kenapa bukan Scha?)
  10. Pelakon TV Lelaki Popular –> Rosyam Nor (comelnya Nora Danish)
  11. Pelakon TV Wanita Popular –> Dynas @ Dynaz
  12. Penyanyi Berkumpulan Duo Popular —> Meet Uncle Hussain (besarnya lengan Linda Jasmine)
  13. Penyanyi Lelaki Popular —> Mawi (napa macam senget je hidung Mawi)
  14. Penyanyi Wanita Popular –>Siti Nurhaliza (asyik-asyik dia jer)
  15. Pelakon Filem Lelaki Popular —> Que Haidar (kejutan nie)
  16. Pelakon Filem Wanita Popular —> Maya Karin
  17. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat —> Jamal Abdillah (memang layak sepenuhnya, tak ada syak lagi)
  18. Anugerah Bintang Paling Popular: Nabil Raja Lawak

113 responses to Keputusan Terkini ABPBH 2008 Secara Langsung

  1. itik says:

    wah…cpat tol update..
    hehehe..

  2. Mus says:

    best giler… update!

  3. Penari Poco2 says:

    Tahniah buat AZNIL,,,,aku memang minat giler kat dia tu…

    Nape x hostkan rancangan realiti AKADEMI FANTASI musim ni? FRUST BETOL LAH….abang jua still the best!!!!

    HIDUP ABANG AZNILKU……..!!!

  4. best gak aizad nyanyi

  5. mak aih ekin pakai jubah ke apa tue

  6. cun gile lisa surihani.uhuhuhu.comei

  7. dila says:

    nk tgk scra live kt internet ade x?

  8. me says:

    ala..keciwa la..scha tak menang..aku nak scha..

  9. putri kuku says:

    wah..kat sini pon ade gak..

    page cam same ngan oh bulan sajok..
    sape tiru sape nih???

  10. encik panda says:

    fewiiit! cayalah abang jamal … sora kamu mmg power! drpd dulu sampai skarang best.

  11. pergh…mantap gile abang jamal abdillah.kagum gile diri ini dibuatnya.

  12. zaza says:

    nampaknya faizal tahir x dapat apa2 la tahun ni…heran apasal dia jus tercalon dlm pengacara popular je…huhu

  13. oh rupanya tak boleh nak komen kat sini akibat kesilapan teknikal. dah betulkan dah.leh sambung komen kat sini ek kalau nak.

  14. Anonymous says:

    thniah pd smua pmng.. rezki msg2..

  15. ain says:

    lain tahun,lain pemenang..ok la tu
    ada sesetengh tu maintain ja dr dulu smpai skrg..memg POWER la depa tu

  16. proud to be muslim says:

    keputusan exam tak de ker?

  17. I appreciate for this best matter and narrative of existing interrogation. You’ve laid it out greater than any discussion I’ve observed. Also thx for citing my text on it. Your’s takes it way increased.