Written by AbangNara | September 15th, 2009

keputusan pertandingan

Jeng, jeng, jeng. Akhirnya saat yang ditunggu tiba jua. Maafkan kami yang hina ini kerana terlambat memberi keputusan pertandingan pengkomen terbanyak yang telah kami anjurkan sempena Hari Kemerdekaan Malaysia. Sesungguhnya terlalu banyak komen yang perlu kami tapis dan audit terlebih dahulu sebelum keputusan rasmi boleh dikeluarkan. Apa-apa pun, jutaan terima kasih kami ucapkan kepada anda semua yang sudi menjoin pertandingan ini.

Dannnnnnnnnnnnn…….. Pemenangnya ialah…… Eh sebelum itu oleh kerana sambutan yang terlalu hangat, setelah berbincang dengan manager kami, sesungguhnya teramatlah berbesar hati kami untuk memberikan 3 hadiah sagu hati kepada anda.

Maka dengan ini diumumkan pemenangnya ialah………… (sila baca artikel ini selengkapnya).

P.S: Sila pastikan anda hantar butiran bank anda beserta nama penuh menggunakan email yang anda guna masa komen. Hadiah akan diberi seminggu selepas raya (minggu 28hb) sebab kami tau anda sengkek time tue. Terima kasih

1. Penari Poco-Poco (3460 komen) – RM250 – tempat pertama

2. Aries_April (2540 komen) – RM150 – tempat kedua

3. Eclipse (2379 komen) – RM100 – tempat ketiga

4. Tomeii (1985 komen) – RM30 – hadiah saguhati

5. Violet (1951 komen) – Rm30 – hadiah saguhati

6. hantupensil (1812 komen) RM30 – hadiah saguhati

117 responses to Keputusan Pertandingan Pengkomen Terbanyak BeautifulNara

  1. kira-kira says:

    wuuu npe aku xde……..

    0
    0
  2. kira-kira says:

    tp pape hal tahniah kt korg…………….
    heheh

    0
    0
    • Aduhhhh… Baru nak belajar belajar komen .. hahaha…

      ===============================

      Download movie dan lagu di sini : http://sengal.ning.Com

      ===============================

      Jangan marah ye Bang Nara ye promote link download movie dan lagu kat sini .. yerlah same same leh dengar dan same same leh tengok.. tak gitu bang nara ?? ehhehehe…

      0
      0
  3. kira-kira says:

    huhuh bnyk tol komen poco 2,,,,time ble la dye komen ..heheh

    0
    0
  4. nenekpunkz says:

    wah cucu nenek poco2x..monang lor..huuhuuu…pewwwiiittt..tahniah!!

    0
    0
  5. Delimasaraa says:

    saraa pun takder……..sedih betul lorrr

    0
    0
  6. Delimasaraa says:

    aries cantik sgttt2

    poco pulak ayu giler…….

    eclipse aku plg comey…..

    (aku tgh cucuk ni, biar depo belanja aku, hehehe)

    0
    0
  7. violet says:

    sal xder org ni??????????????

    0
    0
  8. Delimasaraa says:

    bye…..saraa kuar dulu lar…sebab saraa dh kalah..sedih r, nak gi bawah jambatan lor…..tak nak bukak puasa…

    (ceh, dh masa ofis hour tamat bebenornyer)

    0
    0
  9. BeeNice says:

    tahniah pada pemenanggg!!!!!! / / /

    0
    0
  10. nenekpunkz says:

    mana cucu nenek,poco,aries dan yg lelain ni?herm..MC kot??

    0
    0
  11. new moon says:

    violet…tibe2 rini ko wangi sgt2…smpai ke opis aku baunye…haha…congratz all…..xsia2 senaman jari korg..huhu….

    0
    0
    • violet says:

      kuang ajo ko moon…..
      bodek r……
      ko p bodek poco…
      aku 30 hengget jer…..

      0
      0
      • new moon says:

        ala….poco xde la….hehe…wei aku kn lg bsar dri ko…baby yg bru lahir xleh pgang duit byk2 bahaye…meh aku tlg pgang…kihkihkih…

        0
        0
  12. nenekpunkz says:

    ok la nek pon nak kuar ni ok..babai uolz..jga dri baik2x yer…selamt menyambut hari raya!!

    0
    0
  13. violet says:

    lor…
    mana p korang ni..
    td kt sblh ader jer…..
    ishhhh

    0
    0
  14. violet says:

    kira?
    r u here?????????????

    0
    0
  15. violet says:

    k la korang aku nk lik…
    nk amik keta….
    kira u jgn noti k kt cni i xder….
    ;)

    bye korang
    bye kira….
    muahhhhh

    0
    0
  16. yula says:

    suma nk blik dah ke

    0
    0
  17. kira-kira says:

    aku pn nk out gak……..
    bye sume……
    selamt berbuka…..
    selamt hari raya….
    take care..
    :-)salam

    0
    0
  18. hantupensil says:

    argghhhh…tenent wat hall…
    baru dapat masuk bn nih..
    huhuh..
    tgk plak jadi pmenang..
    TENGKIU KAK/ABG NARA…
    huuhu….
    30 hinggit topup pun bleh nih…..
    hehehe

    0
    0
  19. tOmEii says:

    thaq sgt2 tuk warga bn…..
    even 30 tp tomei hargai sgt2…..
    thaq byk k…..
    syg abg n kan nara……

    0
    0
  20. ammey says:

    weh nt da lg x contest cumni

    0
    0
  21. ezoraputeh says:

    tahniah utk smua pemenang…!

    0
    0
  22. .. says:

    klau menang umah xpe jgk..
    mengang camni pon da kecoh!!!!

    0
    0
  23. yula says:

    balik lu
    bye

    0
    0
  24. ammey says:

    pehal heng ja pc neh..

    0
    0
  25. apple_green says:

    ALAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    laaa..
    anne gak tak menangg..
    sedih..
    ariesss…
    kongsi hadiah…

    0
    0
  27. ANneDeSilva says:

    eclipse dan aries..
    tahniah..
    anne bangga dgn korg…

    0
    0
  28. ANneDeSilva says:

    anne bru jek kol eclipse..
    suka giler taw dia menang..
    dia tak sangka..
    dia ucapkan thnks kat sume kawan….

    0
    0
  29. lilies says:

    congrats to all winners.. kita sume adlah pemenang xde pengalah..huhuhu..=)

    0
    0
  30. pingkypanthers says:

    wah tahniah kpd pemenang..
    leh wat wit raya..

    0
    0
  31. lanToK LeW says:

    wah….tahniah kpd pemenang2…kak/abg nara x mo ke bg kami yg x menang ni wit raya???hehehehehehe….nk jg wit raya dari kak/abg nara….

    0
    0
    • Abangnara says:

      heheh. tue kena tgu blog nie meletup habis-habis sampai dapat byk iklan. baru leh bagi duit raya kat semua orang. so meh la tolong promote sesama sendiri

      0
      0
  32. @kepada semua yang lain yang tak menang. sebenarnya korang punya komen semua dah dekat-dekat dah. tak lari jauh jumlahnya. niat di hati memang nak bagi kat semua orang hadiah. tapi tak tercapai la hajat tue.

    @orang yang mengutuk hadiah tak seberapa, itulah yang termampu kami beri. itupun sebenarnya kami gunakan duit orang iklan kat sini dan bagi portion of it to the readers.

    insya-allah nanti masa akan datang akan buat pertandingan dengan hadiah yang lagi gempak.

    0
    0
  33. gossip girl says:

    tahniah pemenang2 sekalian…
    jan lupa bagi ampau raya kat aku yer…

    0
    0
  34. aries_april says:

    thanks kak nara…
    aries appreciate that…
    :-)

    0
    0
  35. Zaza Muhammad says:

    pewwwwwwwit!!! Tahniah kpd pemenangggggg

    0
    0
  36. hana says:

    syoknya….leh dpat duit raye…

    0
    0
  37. CUNnnn says:

    Penari Poco2 Juara ek

    0
    0
  38. AIN says:

    waaa akhirnya kwn aku si POCO2 bergelar pemenang pertama merangkap jari jemari laser pada musim kedua selepas musim pertama di menangi kt FLOWER :-)
    tahniah2..aku tumpng gmbira utk ko
    soryyy aku lma x join korang suma..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      tima kasih ain…ko mmg sahabat sejati aku dari dulu lg…
      ini juga adalah doa2 dr ko terdahulu spy aku bjaya…
      hehehe…

      0
      0
    • hanz says:

      huhuh..tahniah la poco2….byk tu dapat…musim satu aku dapat berapa puluh jer…sdh..hahah

      0
      0
  39. gosipgurlfea says:

    la Tahnia pada pemenang suma.. :P hehe
    mekaceh gak kat Kak Nara :) Slamat ari raya suma

    0
    0
  40. manusya says:

    its ok…try again…..hampeh…..

    0
    0
  41. hanz says:

    tahniah pada pemenang..huhu

    0
    0
  42. ceisa says:

    nak menang jugak, tapi camne??? hadia bes? :p

    -hasiibharun.com

    0
    0
  43. Good! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?

    0
    0
  44. weight loss says:

    It indeed does take quite a lot to find fantastic info. like this. Thanks a lot.

    0
    0