Written by Bella | September 1st, 2015

Minggu ini, bahkan saat ini hubungan Sharnaaz Ahmad dan kakak kepada Neelofa iaitu Noor Nabila cukup hangat diperkatakan apatah lagi selepas Nabila ada memuat naik foto mesra mereka selain meluahkan isi hatinya terhadap aktor berbadan sado itu.

Mengenali Sharnaaz sebagai seorang yang tidak suka berbicara soal peribadinya kepada umum,  Sharnaaz  menerusi portal Kosmo! menegaskan tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa bersama Nabila ataupun dengan mana-mana wanita setakat ini.

Tidak. Kalau mahu bertanya soal peribadi dan lebih-lebih lagi cinta, saya tidak mahu komen. Setakat ini, saya memang tiada hubungan istimewa dengan mana-mana wanita. Saya memilih untuk tidak mengulas lanjut kerana berasakan perkara sebegini sepatutnya tidak diperbesarkan.

Pada saya, sekarang terlalu ramai peminat yang kolot pemikiran. Kalau seseorang artis itu buat sesuatu yang mana melibatkan hal privasi, mengapa perlu menyibuk? Masing-masing ada hidup sendiri.

Buat Sharnaaz apa sahaja yang dimuat naik oleh Nabila ke laman sosial adalah hak serta privasi wanita berkenaan dan beliau tidak boleh menentukan setiap tindakan Nabila.

Itu privasi dia. Dia mahu buat apa, letak gambar apa dan kapsyen apa sekali pun, itu terpulang kepada dia. Saya tidak boleh campur tangan sebab itu hidup dia, bukan hidup saya.

Mungkin setiap orang ada privasinya sendiri, tetapi sudah lumrah kehidupan sebagai artis pasti ada sahaja orang yang ingin tahu tentang kisah peribadi anda. That’s the price you have to pay. Lagipun tidak dapat dinafikan memang nampak kemesraan Sharnaaz Ahmad dan Nabila, tentu orang ramai tertanya-tanya bukan?

Sumber Berita: Kosmo

44 responses to Kenapa Perlu Menyibuk? Itu Privasi Saya – Sharnaaz Ahmad

  1. aku says:

    hahaha..padan muka korang..sebok sgt hal org..bercinta ke x… sebok tnye dah kawen ke belum..sebok nak tau persiapan kawen org la..bla..bla…eiiii…penyeboknya la haiii

    0

    0
    • Anonymous says:

      mmg lah sebok babun..dh ko due ekor dok psot gambar geli2 ayat geli.

      padan muke nabila, malu terhegeh2..

      0

      0
    • lynna says:

      eleyh. dlu dgn si anis pn sama jgk cption bunga2. jgn men kn perasaan orang baii. pape pn klu lu jantan pi la msuk minang kakak nelopak tu. xpn ko nk try nelopak sbnrnya ni.hahaha.

      0

      0
      • Anonymous says:

        sharnaz bapok!
        konon org sebok hal hengko, nak melaser konon.
        amboi cer klu nabila tu atau sape2 tulis caption berkaitan hengko :sharnaz macam monyet..

        teringin sgt haku nak dengor statement sharnaz ckp die hak privasi die..jgn mengamok klu org tulis cmtu dh diri sendiri kate tu hak privacy die, kann..
        tulis ayat geli2 boleh la ko back up..cit!

        0

        0
    • Lovelyvic says:

      Aritu bukan dia kata tanak melaser lagi ke?
      Dah terlupa ke? atau buat2 lupa…
      Takpe la.. kami paham…
      Asalkan jangan melaser mcm Azwan Ali udah.

      0

      0
    • zizan kalah ABP says:

      Sharnaz ni buduh ke ape??! Tak de sapa yg menyibuk.. Dia yg publish and post, kata tu privacy.. Eh, belajo BM sampai mane?.. hahaa. Privacy itu istilahnya sulit dan persendirian. Tapi bila kau post kat alam maya sosial media ni, mana datangnya privacy. klau privacy, kau post dalam whatsapp personal orang tu, itu privacy.. Sedehhhh.. Nak marah orang, tpi nampak kekurang kebijaksanannya yg melampau… Dah la target ratin drama baru kemain riak walafiat….. jangan dabik dada sangat bro, satu hari kau kat bawah.. eh naik pun tak naik sangat ahh… ahahah

      0

      0
  2. nyampah putar belit says:

    kalau taknak org tanya, jgn share!

    0

    0
    • Kak Leha says:

      betul tu! kak leha pun nyampah dgn org yg suka putar belit. lg satu kak leha rs si panas baran ni mcm player plk, main2kan hati pmp. Hangin aku!!

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Peminat Sharnaz penyibuk??? hahahhaa

    0

    0
  4. azreen says:

    Elokla takde apa2 ..tak berapa nak sesuai nya pun.

    0

    0
  5. unknown says:

    Kalau ak Nabila, comfirm sedih.. Punya la ak “up” dia, dia buat heran x heran ja..
    Lately nih ak tgk yg girl plak lebey2 nak buat confession, yg boyfie relax ja..
    Sedar lah ladies “dirimu begitu berharga”..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    x tau npe ada jnis ppuan blom ada apa2 atau bru di ayat dgn kta2 bunga dh bole terlentok2 kt bahu jantan.. bole laga2 pipi.. agaknya klu jantan sua mulut mau digomolnya.. last lelaki kta we are just friend not more than that.. maaf nmpk ayat sy kasar.. tpi sape nk jga maruah kalau bkn kte sndiri..

    0

    0
  7. sotong hitam says:

    baik lah sharnaz….suka hati dioranglah, nak share ker tak nak mengaku ker…kenape si penulis ni macam tak puas hati…cube baca perenggan yg terakhir….mcm tak hepi jer…padan muka!!!

    0

    0
  8. cili padi says:

    artis pun manusia biase….kan lebih baik kalau dibincang tentang ape2 yang kene mengena dgn kerjaya…setiap org berhak utk simpan kisah peribadi…walaupun bile ditanye beberape kali, kalau yg punya badan tk mau berkongsi, kenapa yg bertanye nak marah. si penulis ni mcm tak puas hati dgn jawapan Sharnaz. kadang2 peminat tak menyibuk tapi repoter yg melebih…kan baik reporter tukar jadi kaypo-ter…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    org tnye sbb ko selebriti la bingai.
    fans ko jgk kot,bongkak dia ni.kalau ko org biase igt org nk tnye ke.
    sian hakak nelopa nmpk mcm bangang dlm kes ni hahaha.
    pas bace statement shahnaz maka berantakan la mereka..pastu kuor statement “jangan kaitkan saya dgn shahnaz”.
    hahahahahahahah

    0

    0
    • Lara says:

      Setuju.
      Eh sedangkan orang biasa pun rakan-rakan, sedara mara tanya… inikan retis yang memagn sah sah terpampang kat mana2 sentiasa, nak2 ngan kewujudan laman sosial lagi banyak aksi tayang-menayang. Lain la kalau doragn tak haplod apa2 tetiba peminat gi intai umah depa, lain la. Ker dia tak paham maksud privasi yang sebenar?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ha kan..xnk org amik tau bersara je la dr dunia seni ni..org offer ke invite g function ke x yah g lansung..ko upload gambar,org bertanye..and rasenye xde la cara dorang bertanye tu kuang ajau sgt..oh lg 1..privatekan IG tu.approve mane ko nak je senang.

        0

        0
  10. AYAM BERKOKOK says:

    XNK ORG MYIBUK X YAH TAYANG..STANDARD LA ORG MYIBUK

    0

    0
  11. aku cantik says:

    ala sharnaz. tunggu la hari di mana takde sape nak mnyebok lagi pasal encik sharnaz. masa tu jgn la sedih sbb masa tu mungkin mnndakan kejatuhan telah tiba. time ni boleh la ckp lepas2 dan mengkera2 org etc. buat la perangai mcm artis top sikit. ckp baik2 sudah. yg bising tu peminat kamu juga. org mcm i ni minat artis hollywood je .maaf ye kalo tersinggung. i kesian kat your fans yg very the prihatin.

    0

    0
  12. bedah says:

    bongkak sangat ayat ko ni sanaz….cuba sesekali berkata yang benar….tak ada sape nak marah pun…malah ramai lagi yang akan mendoakan jodoh kalian…
    #rupadorangniadairaslah..tanghidungdansenyum…mataakukeroke??

    0

    0
  13. Madre says:

    drama yg skg kat TV3.. i bingung. Watak apa yg dia nak tonjolkan.
    Remaja…?? ahhh…
    Syndrome….?
    belo?
    Childish?
    Kurang Matang?
    Or…….???
    Sikit punya meyampahlah….

    0

    0
    • aku cantik says:

      aah. aku cuba folloe MENCINTAIKMU ni tapi ceritanya agak cliche. casting utama agak memilukan.

      karekter sharnaz ni spatutnya jd budak kurang siuman atau bad boy yang dh tua. nk kata college boy mcm dh terlebih usia. heroin tu agak kurang aura dan x factor kot. cantik mmg cantik tp ada beratus org cantik. atau mungkin watak anissa tu yg lemah dan menjengkilkan.

      hero tu mcm dh besar perutnya utk watak bad boy yg baru nak up.
      maaf kerana komen ini. saya ikhlas utk menaikkan metabat drama mlayu

      0

      0
  14. zaza says:

    xmau perbesarkan konon. dulu dgn anis pon ko ckp bnda yg sama tp last2 si anis tu buat statement korg dh putus. apa ke jadahnya tk pernah kapel tp ckp dh putus ? kt sini je dh boleh nmpk permainan shrnz ni. jenis hebah2 kan kemesraan sana sini tp bila wrtwn tnya dok nafi2. ko ni sama jelah mcm uqasha si bohsia tu.

    0

    0
  15. MAK JEMAH says:

    JGN JADI PUBLIC FIGURE LA KLU XNAK ORG TAU PRIVASI..BONGOK..DAH LA GEMOK..NI BUKAN SADO..

    0

    0
  16. kiah kokdiang says:

    kerana mulut badan binasa..jaga-jaga nooo~~~

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Pasal selalu tak ngaku..pasal tulah sering putus..jgn action lebihlah syanas..

    0

    0
  18. hanna says:

    alahai, sombong nya gaya percakapan mamat nie. ==

    0

    0
  19. nana says:

    Wahai perempuan…jaga kemaluan sikit. Jgn nmpk terhegeh2 sgt. Biar lelaki yg berbicara. Baru la nmpk awak ada harga diri dlm kelas yg tersendiri.

    0

    0
  20. anon says:

    Perempuan akhir zaman ni mmg tak tau malu, hidung tak mancung pipi tersorong2…. Selalunya yg tak cantek lah melebih2, mcm betina garik ni. Sama species dgn syatilla tu. Mmg dia ni tak lawa…..Anis seribu kali lagi lawa, lemah lembut, sopan & tak gatal or pushy mcm minah gedik ni. . Dua2 kakak dgn adek dia lopa, suka cari publisiti murahan,,, Kalau tak nak org menyebok, takyah di upload kan ape2 gambar or kata2 yg buat org berteka teki. Menyampah…..gedik.

    0

    0
  21. josh says:

    Belum ade ape2 ikatan dah berlaga muka bila amik gambar. Dah lah minah ni tak lawa. Sharnaz, carilah yg sopan & yg baik2 sikit. Or yg lawa sikit. Takkan perempuan mcm ni nak wat bini….

    0

    0
  22. david gandy says:

    Tinggal anis utk perempuan tak lawa & tak tau malu ni???? Apelah kau shanaz, downgrade..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Syanas jgn pura2 tak bercintalah..kali ini kau ngaku bercinta..pasti terus kawin punya..pecayalah..mulut asyik tak ngaku..nnti dapat dolat putus cinta lagi.

    0

    0
  24. Diva says:

    LG satu manusia Yg tak faham the word Of Privasi?!! Eh kalu x suka DONT EVER SHOW MANJA PIC ITU INI…tau kan mulut manusia mcm mn. Pergi sekolah tapi ke laut kata Privasi konon…mentang2 lately menang award sgt jgn bongkak lupa diri hebat sangat ..apa entah!

    0

    0
  25. Linzy Longkang says:

    rembezzss shanaz nokkkk

    0

    0
  26. maira says:

    ‘Itu privasi dia. Dia mahu buat apa, letak gambar apa dan kapsyen apa sekali pun, itu terpulang kepada dia. Saya tidak boleh campur tangan sebab itu hidup dia, bukan hidup saya.’

    lepas Nabila baca ayat ni mesti dia rasa malu. kesian perempuan cari lelaki yang serius nak bina hubungan..tak yah la lelaki camni..

    0

    0
  27. tinot says:

    aku.ske. fattah amin skng.hensemla.jauhdr mula belakon dulu dlm playboy itu suami aku.ygdia belakon plan cinta tak jd ni.mmg hensem.sado.ni baru sado bukan gemuk. sharnaz out.sape sokong aku ckp like cpt.hiddup fattah amiinn

    0

    0
  28. cartoon says:

    Muka lebih kurang la… Mata dengan bibir sama…

    0

    0
  29. mojo says:

    Artis camnie korang minat?korang tgk ayatnya.sombong berlagak.berlakon setakat kemaruk bured je.

    0

    0