Written by AbangNara | July 6th, 2011

neelofa

Abang Nara dah pernah cakap suatu ketika dahulu yang Neelofa pasti akan menggegar dunia hiburan tanah air selepas bergelar Dewi Remaja. Tapi tak adalah Abang Nara sangka dia akan popular sebegini cepat. Memang pantas populariti Neelofa meningkat. Sepantas kilat.

Ini teori Abang Nara tentang punca-punca Abang Nara bagaimana nama Neelofa boleh menuju ke puncak seperti sekarang. Kalau rasa nak tambah silakan.

1. Gosip cinta 3 segi antara Neelofa, Shah Jaszle dan Maria Farida.

2. Gosip pergaduhan antara Neelofa dan Fazura

3. Neelofa memang hebat dan pandai berlakon.

4. Wajah Neelofa memang sangat komersil.

5. Neelofa memang mesra peminat, wartawan dan blogger.

Semoga bila dah popular, Neelofa tidak sombong dan mudah lupa diri. Dan kalau boleh tue, janganlah sentiasa pakai seksi melampau time photoshoot. Pakai biasa-biasa sudah la. Kalau dah cantik tue, tak perlu seksi-seksi sangat kan? Gambar di atas kredit Mstar.

P.S: Cuba tengok korang user smartphone yang mana satu?

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to Kenapa Neelofa Popular Sangat Sekarang Ini?

  1. opahroxx says:

    indahnye ciptaan ALLAH :)

    0

    0
  2. Cik Haf says:

    sekali nampak pantyline da………..cuba lagi dik….org pro takkan wat kesilapan bodoh camtu..nak sexy kene pakai akal jugak derrrr~

    0

    0
  3. Fairytopia says:

    bru b’lakon 2 3 kerat da popular, popular sbb ape? sbb gosip murahan…cuba tgk norkhiriah tu, da bape lame dia b’lakon bru org knal dia..

    0

    0
    • durian says:

      rasenye neelofa nie biase2 je, takde la popular sgt. average je. cume bg nara ni yg tgh tolong popularkan neelofa. agak favoritism di situ..
      so bg nara, ce buat entry pasal aktiviti terbaru siti saleha ckit. ke bg nara kecik ati siti saleha marah bg nara pasal letak gamba dia pegi becuti tu? ahaha

      0

      0
  4. kakaj says:

    Sexy. Gedik. Tak suke la

    0

    0
  5. SENGAL.... says:

    mmg cantik…….:)

    0

    0
  6. aku ler says:

    ntah le…aku rase biase2 je dia ni…xdelah terlampau cantik. erm biase2 je…myb seksi je lebih kot. erm lakonan pun cam biase2 je…aku suke natural beauty cam eja ke yg x mekap lebih2 tuuuuu

    0

    0
  7. mikan says:

    popular ke. bis tu knapa fazura ckp dia tak kenal neelofa kt melodi ri tu. hahahaha

    0

    0
    • nana rina says:

      mikan: apa pemahaman saya la masa fazura kata tu..dia kata dia tak kenal neelofa secara peribadi bukan tak kenal langsung neelofa nie..btw klo nak ikot kan kecantikan tu sume ciptaan tuhan pon cantik..even dia lahir tak sempurna..klo nak ikotkan kecantikan yg diiktirafkan oleh manusia sendri biasa2 jek dia nie.

      0

      0
      • mikan says:

        pmahaman sya plak, mmg dia knal neelofa sb kan dorang dikaitkn dgn datuk yg sama, mcm fazura x puas hati gaklah ngn neelofa ni sb gosip tu. pastu dorang belakon sama. kalo bukan sb tu dia mmg tak kenal neelofa tu. i mean kalo popular sgt, msti fazura knal gak ngan dia walaupun xda gosip yg mngaitkan mreka bdua ataupun belakon sma..tu pemahaman sya la…hehe peace!

        0

        0
        • nana rina says:

          datuk???spa datuk tu..setahu saya vvip tu bkn datuk tp anak sultan johor..takpe la pemahaman masing2..:)

          0

          0
        • mikan says:

          o ye ke, xpasan plak, sori ye igtkn datuk..vip upenye..haha bnda tak pnting so mana nk igt sgat..

          0

          0
  8. sape2 je la says:

    Rupe die biase2 je and forgettable…kalau jumpa kat luar pun xtau artis..

    0

    0
  9. ubi says:

    bende yg nampak panty tu kite pggl VPL….memang malu kalo nmpk tu……tp nk wat cemane da nk nmpk,,,,biasalah ,,,,,kte sume xsempurna

    0

    0
  10. giler says:

    cantik lagi fazura…

    0

    0
  11. baby says:

    muke neelofa nie cm pelakon hollywood yg gossip girls tue, blake lively.. ade iras2 lah.. cantek gak.. tp fazura lagi cantek.. xoxo

    0

    0
  12. ali says:

    gebu siottt

    0

    0
  13. Mrs Wanja says:

    cntik tu ok la…but ade yg lg cntik..slalunya klu yg cntik ni kta akn nk tgk berulang2 mukanya..ni ermmm so so je kot..

    0

    0
  14. marang kerapu says:

    menggiurkan … meleleh air liur .. !!!

    0

    0
  15. Enchik Nine says:

    Nampaknya kesesksian tu x dapat di tutup laa…

    0

    0
  16. seri says:

    dia ni yg berlakon iklan silky girl baru tu ek..
    hmm biasa2 jerk dia ni..maria farida lag hot…hehe

    0

    0
  17. kindaichi says:

    tak kenal pun? sapa nie? popularkah?? sexy je lebih…tapi hmm…xdela cantik pun…

    0

    0
  18. kindaichi says:

    sapa nie? tak kenal pun? popular ke? takde la cantik sangat pun…saja nak bagi sexy2 la…

    0

    0
  19. what the? says:

    cantik je bila dia senyum.

    ps: kalau dia tak senyum agak kureng sikit!

    0

    0
  20. mumuk says:

    muke leh thn gak tp nk kata cantik sgt tak jugak tp ntah npe…asal tgk je cam xbpe nk bkenan…..

    0

    0
  21. anyss says:

    tgk muke dia nie cm iras2 serina (ank chef wan) time kurus laa…urmmm..
    bab nmpk “underwear line” tu aku cdgkn bli nina laced shorts drpd avon..huhu,,,alaaa murah jerr…RM14.90 jerkk..xkn xmampu kot…huuuu..

    0

    0
    • amat says:

      erm.. ghope die ada cam anak cep wan lor.. versi kurus siket.ok la.. cantik. xyah gadoh2 la..kalau da cantik perangai cantik sume nak msuk minang..termasuk aku..hahaha

      0

      0
  22. hazree says:

    Kesian bakal suami dia. No more exclusivity for her future husband. Orang lain dah tengok semua dah awal2 lagi.

    0

    0
  23. tizzakiah says:

    reality push-up-bra~~!

    0

    0
  24. aku la says:

    haha.. fasha sanda wanna be ;p

    0

    0
  25. aku la says:

    haha… fasha sanda wanna be ;p

    0

    0
  26. cikocoki says:

    indahnye ciptaan Tuhan,tp syg xpndai m’hargainye..cian~ :(

    0

    0
  27. Sally says:

    Fofuuularrr? Dlm blog aBg Nara bolehlh.. Klu dkt luar, berjalan dgn si jazle tu mgkin kenal.. Klu x, hampehhhh xkenal.. Muka xder nilai komersil..

    0

    0
  28. duyung says:

    bakal pewaris takhta fasha sandha
    and terserlah muka kelantannya..
    i’m sorry..

    0

    0
  29. mskk says:

    popular ker????………RATU KONTROVERSI memang lah tak heran….

    0

    0
  30. melur says:

    amik gambar mesti nk mendada…nyampah siottt…..

    0

    0
  31. hint says:

    kalau selisih bahu aku tak kenal, muke biase sgt, mmg cun la, tp tak la cun giler. lama2 pndg naik jemu

    0

    0
  32. wani says:

    muka dia ni biasa aje… macamana ler boleh menang dewi remaja.. glamour pasal banyak kontroversi untuk naikkan nama… salah satunya bergambar seksi dengan menunjukkan body yag pelik dan melentik cam kilafairy…

    0

    0
  33. NSI says:

    dlm ramai2 artis kt malaysia ni aku suka tgk raut wajah fazura..muka dia nmpk asli..x mcm plastik n x plastik..antara neelofa n fazura..aku still pilih fazura..neelofa ni mgkn org suka tgk boooobs dia tp fazura ni org suka tgk keayuan wajah dia..bab perangai tolak tepi dlm hal ni..

    0

    0
  34. Sitty says:

    biasanya…bile terlalu cepat popular….cepat jugak bungkus…tak caya tengok la nanti

    0

    0
  35. Emma Malini says:

    Lagi menyerlah kecantikannya
    kalau pakai baju kurung, tudung

    0

    0
  36. gula_melaka says:

    is this her?
    ada hati caras fazura!

    0

    0
  37. ina says:

    top sgt ke?

    0

    0
  38. haiqal says:

    Ini bukan top sebab bakat,sebab gosip yang memang tak boleh belah,Dari kisah dengan Shahz Jaszle hinggalah nak caras Fazura yang beribu kali lagi cun,memang tak dapat lah der.

    0

    0
  39. Cak cak says:

    sori tak kenal and tak famous pun.. Huhu..

    0

    0
  40. ok Lah tu says:

    aku suka tgk buah dia jer…….besaq dan berkrim.

    0

    0
  41. basshunter says:

    nk kate lawa sgt tu xde laa…biasa je..lakonan dia pn aku x pnh tgk lg…gedik jela lebey…fasha punye junior ni

    0

    0
  42. Qu0rra says:

    apsl ak tgk die nih sma je cm yg brlakon jd pocong dlm pocong ngesot..ntah2 die brlakon x..

    0

    0
  43. ^^ says:

    gosip murahan boleh laaaa

    pengganti fasha sandha

    0

    0
  44. naikMOTOR says:

    walaweyyy!artis pompuan ni special pada mendada je lebih….lebih sangat kuak dada tu,xpayah guna aset tu,gunakan pada yang berhak je-bagi la imej yang BERSIH bahawa artis baru ni xkebulor nak begambo macamtu jer….g belajo pose kat nasha aziz-xnampak murah sangat

    0

    0
  45. mas says:

    cuba sopan siket macam lisa tuuu

    0

    0
  46. naikMOTOR says:

    walaweyyy!artis pompuan ni special pada mendada je lebih,lebih sangat kuak dada tu…..xpayah guna aset tu,gunakan pada yang berhak je-bagi la imej yang BERSIH bahawa artis baru ni xkebulor nak gambo mcmtu..g belajo dengan nasha aziz-xnampak murah sangat

    0

    0
  47. ketot size says:

    weh ketot pendek sekentot je minah ni pun entah cm ne bole menang dewi remaja pun entahlah kan. dgr cite betol la dia gune org dlm. jgn x tahu nelopak ni anak org kaya. tgk je umh dia dh boleh agak dh ohh. rmai lagi yg layak menang dewi remaja aritu tp dia gk yg seketot ni menang ape hal eh? dia sje menggosipkan diri dia, mencapap org pggil sbb nk org kenal dia cpat. mutu lakonan? haiyyaa biase je tgk rasanya. dia popular sbb gosip murahan. biasalah kalau x wat mcm 2 mane nm cpt popular. x gtu ke lopak?

    0

    0
  48. BumbleBee says:

    xde inner shine mcm fazura…

    p/s: aritu gmbr fazura time bertudung utk Tahajud Cinta lama aku tatap gmbr dier.canteks sgt..pakai jubah jer, x perlu tunjuk aset pun…

    0

    0
  49. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kn jambu kalau neelofa bertudongggggggggggggggggggggg n tutop aurattttttttt

    0

    0
  50. telordadar says:

    cpt popular . cpt la jtuhnye .

    0

    0
  51. sofea says:

    sape lopa ni?

    aku rase penah tgk dia kat… ASTRO CERIA…

    Sekolah Ku Hebat!

    Ceh..Budak2 rope nyerr

    0

    0
  52. Clipkertas says:

    B-I-A-S-A J-E-R…!!!
    MUKE CAM DIANA RAFAR PUN ADER….

    COP : ARTIS KONTROVERSI
    BUATAN : 100% M’SIA …PENAMBAHAN SUNTIKAN…..OPPPSSS….!!

    0

    0
  53. aku says:

    popular sbb gosip liar…

    0

    0
  54. cik meow says:

    hmm fazura ttp cun xyah make up over cam die.

    0

    0
  55. dol fairy says:

    popular ke? mcm minah jual kain kt kota bharu je. ni le artis baru perasan yg mengotori dunia artiss

    0

    0
  56. tasya says:

    tah… xkenal pun.. prema yin lg popular hihi

    0

    0
  57. Ali says:

    Aku rasa neelopa ni tak lah cantik sangat.Berlakon pun macam tak menjadi.dahlah pendek.Bagi aku izara lagi cantik dan pandai berlakon

    0

    0
  58. Reena says:

    Pandai berlakon…berlakon nak celah bedah bf org..ada hati nak caras fazura punya..pleaselah..fazura tu laaagi cantik dan PANDAI berlakon hokkay. Nak plak skang ni Fazura is everywhere..TV9, Al-Hijrah, next friday TV3. Luv Faz!

    0

    0
  59. Rimas says:

    cantik la jugak…. muka dia manisssss…
    semanis kurma…tapi sayangnye perangai tak brape manis…! heheheheh

    0

    0
  60. haha says:

    tuah taik lalat die!hehe

    0

    0
  61. ida says:

    hebat ke berlakon, Rasa biasa2 je masih baru, nak kata cantik, tak lah, lagi lawa rozita che wan berlakon dalam drama annisa,

    0

    0
  62. Wan Zaharah says:

    I think this girl is a bunch of crap. Berlakon pun tak kemana lagi dah banyak nonsense. Tell her to create more gossips than berlakon. Melayu kampong!

    0

    0
  63. witwit says:

    ksian aku tngok lofah ni tak ubah2 lgi prngainye, dari dlu lagi tehegeh2 kat si jejai, nasa, anak datok k n skg ni nak rebut TMJ dari fazura plak! dasar pompuan pisau cukur! sudah2 la lofah, hrp nk tyg aset je belakun x bagus mna pun. pegi smbung blajar lgi bgus

    0

    0
  64. Bull says:

    Eh, bukan si lemah lembut Lisa Surihani ke yang paling popular sekarang?

    0

    0
  65. Amier says:

    Dari air muka dan body language Neelofa….nampaknya seperti memerlukan belaian dari seorang lelaki.Apakah ada kekosongan lagi di hati anda wahai Neelofa?

    0

    0
  66. kalimba says:

    alamak..buat2 tak pham plak npe dy popular..haha.termantop dari ladang.

    0

    0
  67. kotak merah says:

    Dunia hiburan ni kita kena bukak mata sikit, kalau sejak dulu org mengata-ngata tentang buaya darat sekarang ni lagi dasyat.. buaya betina “Need-Low-Fat” yg ‘bertahun duduk dalam lumpur’ tapi bila sekali dia keluar terus dgn lidah2 sekali bercabang! Entah2 dah bertanduk kot?! Sikit2 tayang badan, sikit2 VIP sana VIP sini, tunjuk badan goda jantan merata pecah belahkan hubungan org. Ingat orang keliling ni buta tak tau nilai ke??! Pasal kerjaya lakonan? karya seni? ZERO!

    Org sekeliling dah ramai tahu, suka pecah belahkan hubungan orang. Baru2 ni tak dapat si VIP tu, mula lah nak pukul canang syok sendiri kata VIP ajak kahwin lah padahal sebesar habuk tak pernah pun VIP kata gitu, hey sana hey sini mereka-reka cerita fitnah. Bila tak dapat glamour mula jadi gila, bila dalam TV tunjuk baik lidah tanduk segalanya tersimpan. Ingat orang Media tak tau ke siapa Need-Low-Fat yg sebenar!? Hello betina, umur kau muda gila tapi perangai buruk macam ni ingat ada org yg baik nak jadikan kau bini ke?? Tak payah lidah bercabang lah

    0

    0