Written by AbangNara | October 18th, 2010

gambar kembar lisa surihani

Kata orang, di dunia ini ada 7 (ke 10?) orang yang muka lebih kurang sama dengan kita. Nampaknya Lisa Surihani telah menjumpai salah seorang yang berwajah mirip dengannya. Sekali imbas memang serupa tak hengat. Dua kali imbas dah nampak perbezaannya sikit. Lisa Surihani tetap lebih cun dan lebih ayu di mata kami.

Kami masih tidak mendapat maklumat siapakah gerangan wanita yang berwajah mirip Lisa Surihani ini. Mungkinkah dia merupakan salah seorang pelakon di benua Eropah? Kalau anda ada info, sila tinggalkan info anda di ruangan komen. Mana tau si kember Lisa ini adalah makwe/gf/makcik/kakak anda. Kami perlukan info anda sekarang jugak.

Lagi gambar kembar Lisa Surihani dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar sumber dari Forum Cari.

gambar kembar lisa surihani

gambar kembar lisa surihani

Baca Yang Ini Pulak:-

190 responses to Kembar Lisa Surihani Dijumpai, Info Diperlukan Dari Anda

  1. topo says:

    pelanduk 2 serupa kot.. hohoho 7 orang muka sama

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  2. nadie says:

    aderla sket… ruper..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. oranglaa! says:

    yeaaaaaaaaaaaa!! num 1. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  4. Luthfi says:

    macam lisa jer?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Aku says:

      Nara tnya sape pmpuan klon tu nak google gambar seksi die yg lain ke…??? Huhuuu… :-p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  5. Dauspozi says:

    Woott… Serupa r tp x sama… Lisa ayu sikit, kembar dia tu seksi sgt… Lisa lg cun ler dri kembar dia, betul x Bang Nara..?… keh3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  6. Shasha says:

    sama siotttt.. HOT!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. gurlzz says:

    mcm same je…dua2 cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. lAl says:

    Wah!!! Comel n lebih hot!!!hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. AbangNara says:

    korang nie bab Lisa je cepat je ek komen.Lisa abang nara yang punya. jangan kacau. LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • ubi says:

      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aReaL says:

      AbangNara Dah Tunang.. Bagi La Can Kat Kita Orang Plak… Hehehe….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      ni bukan komen/ romen…soalan…lisa tak reti nak sebut ‘R’ ke??? bg nara mesti tau kan…ye la…kata kekaseh dlm selimut…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • amy lara says:

        meh tolong jawab… dah pnah kuar dlm majalah kosmo kot kalo x silap… lisa ckp dlm adik beradik die ada sorg jer boleh sebut huruf r dgn betul… huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eyda says:

          mmg dia xleh sbt huruf “r”…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingu says:

          sejak azali lagi dia xleh sebut RRRRR…2 pn sbb kwn2 ngan cikgu tadika dia gelak ms dia sebut warna ‘merghah jambu’…tp bang nara try tweet sama itu Lisa Surihani tanya boleh ke tak dia gulung lidah?..kalo aku tanya kt twitter dia mmg sah2 r dia xpandang soalan aku ni…kalo bang nara tya gerenti Lisa jwb kan?hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. londeh says:

    rambut dieorag kot yg sama.. huahuahua!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. jiji says:

    rambut dieorang kot yg sama.. huahuahua!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. walibank says:

    HOT GILAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. syasya says:

    dari jauh je… tunjuk ler dari dekat..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. yayang says:

    lisa lagi ayu~~dy xseksi~dia menjaga adab dia…walaupun agk pelat berbahasa melayu…tp dia xmacam melayu2 yg celik mate ckp melayu…tp pakaian,adb,budi bahasa mengalahkan org barat…xberpekerti langsung~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Aku says:

      Hahaha…! Ada je gambar Lisa pkai seksi (x seksi sgt) pkai singlet la, gaun la kuar kat mjalah ape ntah… Cuba google… Biasa je xdelah sopan semua pakaian dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • alahai says:

      badan ukuran papan seksi amende!
      pakailah bikini sekalipon, tetap tak happening

      tapi muka memang cun

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • beastNara says:

      ye ke???? adab vs agama

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. N says:

    apa kata kalau abg nara tanya dia sendiri..
    tweet kat dia ke?
    post kat fb dia ke?

    tp gamba yg black and white tu mcm pnh tgk, n bkn tu mmg lisa ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. N says:

    apa kata kalau abg nara tanya dia sendiri..
    tweet kat dia ke?
    post kat fb dia ke?

    tp gamba yg black and white tu mcm pnh tgk, n bkn tu mmg lisa ke? gamba2 yg sebelah kiri, pd pendapat sy mmg tu lisa…bibir dia, rambut dia..
    yg gamba kecik2 sebelah kanan tu susah nk tgk cz kecik sizenya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • berry says:

      yg sblh kiri tu mmg lisa.. sblh kanan yg dikatakan kembar..
      abg nara letak sblh2 tok sng wat pbandingan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • a.k.u says:

      a’ah.. nape lmbat pickup sgt ko ni haha jgn marah!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • N says:

        bukan sbb lambat pickup tp sbb BN ni kdg2 bg info tak tepat..post story tanpa usul periksa dulu…
        mcm kes lana nordin dgn kononnye laki brunei, tp blog yg BN tunjuk bukan laki yg dgn lana tu…

        sorry ye bang nara..ni pe yg sy rasa je..tp bukan la nk kata BN slalu bg info salah..kdg2 je..besa la, kita sume ada wat silap kan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nuyui says:

      yg belah kiri sume gambo lisa… yg belah kanan tu yg pelanduk tu…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. N says:

    oh ye, gamba yg black and white tu kan mmg lisa guna dlm fb dia skrg ni –
    http://www.facebook.com/pages/Lisa-Surihani/47778883803

    dan semua yg sblh kiri tu pun ada dlm album profile pics dia..

    oh, ke BN maksudkan yg gamba sebelah kanan tu?

    lol! tp yg sblh kanan tu klu tgk kat rmbt tu da mcm lisa punya je. (bukan tang rambut pjg tp kat bhgn dahi tu *sy sendiri pun tak reti nak terangkan*)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pingu says:

      anak rmbut la utk bhs standardnyer (kalo kt tmpt aku ni panggil dahi kure je..dahi kure senget…hehehe)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. open mind says:

    secara jujur lisa tak pandai dress up, sayanglah muka lisa cantik tapi lisa suka yang biasa-biasa sahaja, sekali sekala nak tengok lisa bergaya sakan, terutamanya bergaya mewah, mesti lagi sesuai.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nobody says:

      tak pandai dress up? ape maksudnya? aku tgk dia dress up, up-to-date jer.. bg aku lisa tak perlu dress up yg luar biasa, sb yg biasa tu dh cukup cantik utk dia..

      kene ingat, segala yg terlampau mendatangkan bahaya..kalu dress up terlebih bergaya, takut jadi mangsa fesyen lak..huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. luqiee says:

    oh ye, gamba yg black and white tu kan mmg lisa guna dlm fb dia skrg ni –
    http://www.facebook.com/pages/Lisa-Surihani/47778883803

    dan semua yg sblh kiri tu pun ada dlm album profile pics dia..

    oh, ke BN maksudkan yg gamba sebelah kanan tu?

    lol! tp yg sblh kanan tu klu tgk kat rmbt tu da mcm lisa punya je. (bukan tang rambut pjg tp kat bhgn dahi tu *sy sendiri pun tak reti nak terangkan*)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. natts says:

    nak seakan akan sama.. aweks tu kaki panjang siott..
    both of them.. lawa ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. RiRI says:

    luv LISA..lawa sey,…..kembar dia pn lawa je… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. heh says:

    raser nyer pelakon indon tu..
    tapi memang serupa.. cuma dia tu seksi.. lisa tak..
    dok gitu..
    eheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pingu says:

      bukan xseksi tp sedikit ‘seksi dlm sopan’…bak kata arghtis…hehehe…sbb pakai bj xberlengan,terdedah kt dada 2 pn dh kira kategori seksi gak kan cuma xsampai bermini skirt je…kalo pakai mini skirt pn dia pakai legging…hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. weweet says:

    ni bukan miss Indon/ Miss Thai ke? rsnye mcm pnah nmpk gmbr ni kt blog lain…. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Mmm..... says:

    Yang bestnya.kalau nak tgk lisa seksi tgk lah pelanduk ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. jusa says:

    kedua-dua mempunyai kelebihan masing2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. budi says:

    kaki lisa kecik..yg sebelah..besar sikit..hehe..dua-dua cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. sabrina says:

    smpoinyer kmbar die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nana says:

    macam lisa je..cuba tgk belahan rambut kat dahi tu..sama je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pingu says:

      betul2…aku setuju sgt tang belahan anak rambut kat dahi 2…sama cam Lisa erk…senget je…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. taib says:

    salam to ol…
    boring lah i tengok host mari menari yang clisa tu…awal best pulak jika digandingakan dengan scha kah, juliana kah,…yg sakit telinga ku dengar rrrrrrrrr nya berair lah bab….rancangan yang best jadi kurang best mendengar…
    tq…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. yash says:

    lisa cun.. kembar dia tu kuncup skit muka dia. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Reena says:

    Lisa lagi sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Wakaka… serupa giler… cume satu tu mcm tak reti nak senyum je.. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. cilipadi says:

    dua2 cun…tp lisa lg manis n sopan …lisa bkn xpandai bergaya tp pakaian dia tak sekse tu je..betul ke BN dah tunang? jeng3…cibok sgt pose pic org apa kata BN letak pic tunang BN plak…nk jugak mengomen pic awak…asyik mengomen pic org jerk…ada berani??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. gegirl says:

    ni mmg lisa rasenye masa muda2 dulu…lisa kan model..tak heran la dia pakai camtu…bg dia biasa je kot..wbgmnpun sy tetap suke dgn lakonan dan wajah cute dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. linglung says:

    sejibik-jibik siaaakk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. cilipadi says:

    betol la gegirl…bkn kembar tp org yg sama ni memang lisa yg dulu myb skrg dia dah berubah n lebih sopan…tak salah berubah kearah kebaikan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gegirl says:

      a’ah betul cilipadi..lgpun gmbr tu ms umo dia belasan thn kot…skrg dh lbh sopan dan kemelayuan…i support u ke arah kebaikan…peace no war!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. RedRuby says:

    hmm..sama,tp x serupa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. SWEET says:

    Gambo kembarnya kecil x nampak jelas
    x leh nak komen
    tetapi body si kembar class gitu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. awek cun says:

    SAMA LAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. betul says:

    gambar last baju merah tu nampak pendek bawah, pakaila high heels tu kalo dah potongan cam gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ila says:

    kaki xpanjang bukan lisa lah..hehe..kaki cam gemuk sket

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. lisa bukan xpndai dress up tp die pkai sopan…tutup mane2 yg patut tau x….syabas lisa teruskan kperibadian mcm tu …popular bukan sbb seksi atau cite2 hot yg mcm smpah…kekalkn keperibadian anda…insyaallah akan d segani dan di hormati…jaga nama baek keluarga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. amerose says:

    bkn lisa laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ari tu tgk gambo ratu cantik indon,,,sebijik Diana Danielle..
    selingan……kemarin tertgk CAM, artis pan asian…. ulangan punye. tahun bile ntah, sbb arwah Yasmin Ahmad pun ade gak ditemuramah.. hubby aku senyum sinis bila dgr Diana Danielle suke makan budu, siap mkn dr botol lai… sbb wife dia yg trg jati org melayu xde campur2 langsung tak reti makan budu HAHAHAHAH…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. lawak tol pic last merah tu
    kaki pendek ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. stylo says:

    oh..aku dah ade info dier…tu gambar alizee tuh..yang femes kejap dulu tuh?ni pic dier mase blum glamer la nih..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. syafiq says:

    x same pn . yg tu xde bOOb . hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. tempayan buruk says:

    macam artis siam je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Fedzmy says:

    cun lagi lisa……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. landax says:

    wah!!sexy!!lalala`

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Qiena says:

    aku rasa memey mmg iras ngan lisa surihani.. tgk je gaya rambut, bentuk tubuh lisa dlm mari menari.. sejibik memey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. kebun_bunga says:

    haha!!! dedue pon pendek-pendekkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. jentayu says:

    Cuba tengok pelakon Thailand ni – Apinya Sakuljaroensuk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. BumbleBee says:

    yg klon tu berdagu lekuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. this is me says:

    lisa kan slalu pakai dress tapi berseluar..x pernah plak nampak lisa pakai dress atas lutut jadi benar lah itu mungkin kembar dia…sama lawa sama cun..cuma gadis tu mcm garang skit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. suka komen says:

    apapun lisa suharni malaysia tetap comei…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. kiss says:

    ratu cantik indon ni….izyan.com ade detail lebih lanjut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. sweet_nora says:

    mcm maria ozawa je yg mcm muke lisa 2..btol x??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. pepito says:

    bukan bella ke? pelakon baru tu? x silap tgu nk keluar filem.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yris says:

      mank bella ni. tp kan mukanya lbh mirip pevita. bukan lisa surihani. cuma i foto yg ini aja mukanya mirip lisa. kalau yg lain lebih mirip pevita. cuman pevita 24jam tetap cantik =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. zorro says:

    pergh…
    aku suka gbr no 2 yg kembar lisa tu..
    kununnye la…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. emalin says:

    sama gila…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. nuno says:

    sama katek mcm lisa. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. [...] ini memang musim kembar. Hari tue kembar Lisa Surihani dan kembar Diana Danielle dijumpai, sekarang nie kembar Siti Nurhaliza pulak. Baru-baru ini ada [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Nina says:

    Lisa Surihani tetap lebih ayu dengan sopan dan santunnya bukan sahaja kerana raut wajahnya… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. shah says:

    i ada terpandang sorang minah di IASI Romania sebijik mcm lisa. Just seksi terlebih.hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. chela says:

    rasanya ni salah sorg model philiphina ke thailand…sebab penah nampak kat TV masa g Bangkok dulu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. nurull says:

    ada artis indonesia..nama dia pevita pearce..ada sikit2 la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • amalin says:

      betul..betul..betul..betul..

      dalam vid klip d’masiv – cinta sampai di sini, ramai yg sangka pevita adalah Lisa… cuma pd pandangan mata i, pevita jauhhhhh lebih cantik dari Lisa =)

      – Pevita Lover -

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • the eyes says:

        disagree in my opinion and assuming….lisa is much better look….i already check out both pic…we go assume in term of 1.body shape slim=lisa win(i saw pevita in bikini,her body seem a bit fat),
        2.face( beauty)=lisa,(cute)=pevita win,(sweet)=both.
        3.in term of aura=lisa win, 4.natural sexy(wearing bikini,short skirt etc not count)…lisa look bit sexy than pevita…coz for me body shape play big role…bout attitude i can’t assume depend on time n their age..
        lisa to yves de beule(right pic)…
        body shape=equal,aura=lisa,face beauty=lisa,cute=lisa,sweet=lisa,natural sexy=lisa…
        winner for me 1.lisa2.pevita 3.yves…
        other thing..pevita n yves is mixblood but i dont know if lisa is mix r not…if not, lisa is big winner that can be proud of…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Mya Sara says:

    yg sblh knn tue mmg bkn lisa lerh..rmbut dia mmg sma ngn kak lisa..tpi bntuk muka dia tk sama..bntuk muka kak lisa lbh gebu ckit..hidung dia pun tk persis ngn kak lisa…mmg susuk tubuh nya hmpir sma..ada laa tue..sikit2 persis2 kak lisa..tpi tk lh secara keseluruhn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Kiki says:

    lisa mirip Maria Ozawa. cun sgt2!

    But..Lisa more gorgeous & sopan. Gadis yang tersopan~~

    =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. mizz linda says:

    x sama pun mcm lisa..mcm ana rafali ada la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. [...] Kembar Lisa Surihani Dijumpai, Info Diperlukan Dari Anda (116) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. lin da says:

    is this kimberly Ryder, an actress from indonesia? she did cameo in CAHAYA.. I guess so.. Ya they look alike..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  73. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. porno izle says:

    Just want to say your article is striking. The clearness in your post is simply spectacular and i can take for granted you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the effective work. ???????????? ??????????? ??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. shachihata33 says:

    ini ialah Yris De Beule @ Irish Bella…Pelakon, Model dari Indonesia. Sebenarnya wajah dia 100% mirip Pevita Pearce.

    Irish Bella – http://www.youtube.com/watch?v=rS6uAEkhaUE

    Pevita Pearce – http://www.youtube.com/watch?v=vyH8oyB9V0Q&feature=related

    sama 100% …boleh cari gambar2 Irish & Pevita yg lain.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  77. Ikan KOIKOI says:

    Pompuan belah kanan tu Mona Lisa kot..hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. cici says:

    obviously that photo is lisa surihani…she does photoshoot with her photographer friends maybe…look at the parting of her hair …isn’t that obvious enough?and everybody has their “other side” for sure..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. wiwi says:

    NO LA. obviously not. She’s IRISH BELLA, indonesian+irish blood. but i think lisa lagi sweeet~ :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. AEIN says:

    AKQ LISA MEMG AD CIRI2 PMPUAN MLAYU TERAKHIR IN SKE TGK MUKE AKQ NATURAL GLLLLLEEEERRRRR PLG IN SKE TGK MUKE AKQ MSE DLM FLEM LGNDA BUDAK SETAN PPPEEHHHHHHHH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. the eyes says:

    lisa is much better look….i already check out both pic…
    lisa to yves de beule(right pic)…
    body shape=equal,
    aura=lisa,
    face beauty=lisa,
    cute=lisa,
    sweet=lisa,
    natural sexy(bikinis,short skirt alike not count)=lisa…
    winner for me is lisa
    other thing..yves is mixblood but i dont know if lisa is mix r not…if not, lisa is big winner that can be proud of…
    i assuming in word of natural beauties that can be refer to phrase”that woman not beautiful but sexy coz she wearing short skirt…”, ”her skin is brown but sweet n dazzling”,..”she cute not beauty” and many others….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. ct says:

    memang same la…xsangka ad jugak muka yg serupa yg dgan kak lisa …. tpi kak lisa ttap cun n mantap….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. LILY says:

    PIC 1ST JER CM SMA, TP PIC LAST XSMA POWN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  84. shyda says:

    lisa yg mirip dia tu adlah pelakon indonesia muka dia mg sangat mirip gn lisa .. dia ad berlakon beberapa drama kt indon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. alyz says:

    em..kalo tak slap sy,ada sorg lagi yg sma muka dgn lisa. nama dia claire. dia mrupakan bekas australia’s next top model..cri la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. sha says:

    org kate muke saye ade sikit2 mcm lisa tpy saye x cye laaa ramai gak yg kate -.-

    lisa surihani comel n canteeekkk sgt ! saye peminat dye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. kalau dieorg 2 org ni jumpe mesti xleh beza dua2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. zie says:

    last wk ada tertgk citer indon kat astro..pelakon utama dia muka ala2 lisa surihani..tp tak ingat apa tajuk citer tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. sebijik same la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. kak jah not so vouge says:

    yg gamba die pakai dress merah tu same gile !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. gadis says:

    kawan aku ade rupa cam lisa tp dia pkai tudung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. aK says:

    ak adekwn muka sebijik cam lisa tp die xsdr kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. fishell says:

    Kalo bagi Lisa atau kembar dier aku tak kisah maner2 pon…dua2 lawa…bagi dua2 lagi aku tak kisah…:P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. riyanis says:

    mmg lisa ni..
    i got the information already..
    lg pun, dlm dunia ni xkan ada seiras gila2.. sdgkan kembar sndr pon ad pbezaan nya.. anak rAMbut de mmg totally sama .. jd xda sbb utk kata ni bkn lisa.. mgkn pminat xdpt trime keadaan lisa suatu ktika dulu.. papehal pon die dh brubah skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. fheifhei says:

    Hey I’m browsing your article on my Blackberry and that i was imagining how cool it will likely be on my potential purchased ipad. Fleeting thought. Anyway thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. nur fashihah says:

    hai gosip ni mcm nak hina artis jeeee.mane ade lisa surihani kembar…………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. farah azam says:

    maybe style rambut n bentuk badan sama kot………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. sahiba says:

    laaa,ni bukan pelakon indon dalam lost in love si “pervita pearce” tu ker??haishhhh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Hey there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. safinaeffy says:

    itu chelsea olivia lah :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  101. wow, very pretty girl. especially in the second picture, just wonderful.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. Triactol Buy says:

    That’s some inspirational stuff. Didn’t know that opinions could be this varied.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. conveyancing says:

    I probably have to frequent this site far more often, information like this is tough to locate.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. cantik nya lisa surihani yang kembar dia tu cantik jugak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Piya says:

    lisa jauh lebih lawa !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. qeelaalim says:

    ad girl nama fesbuk: Fyra Sahedan..muke lg sejibik dgn Lisa!!seyes!!sume sile search dis nme n hve a look of her please~
    comei ngat!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. I was very happy to find this net-site.I needed to thanks in your time for this excellent learn!! I definitely enjoying every little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. nadia says:

    saya rasa muka lisa ada macam muka saya ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. toto says:

    MARIA OZAWA cam muka lisa surihani,huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. efukt death says:

    Another awesome article, Great stuff. I wanted to say I just looked over more topics you made and I you’ve got some nice content. I’ll be back. :)

    :) xxx

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. The first thing I did was build a fresh page on my blog page exclusively for remarks and almost nothing else and I entitled it Report Remarks. I then manually moved every one of the comments posted to my site thus far to my piece of writing comments web page applying the Transfer Comments plugin for WordPress. Immediately after all, I wished to preserve all of my remarks in order to reward my high commenters with site-wide do-follow links.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. Lady Gaga talked in front of a great deal of people at EuroPride this year, touting with regards to gay rights coupled with equality.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. It’s exhausting to seek out educated individuals on this subject, however you sound like you realize what you’re talking about! Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. KINAH says:

    pelakon indonesia lah korang nihhhh… Heart 2 Heart korang tgk laa kat youtube. same gilerrr

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  117. KINAH says:

    her name is IRISH BELLA…kat twitter pun ada gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. Trent Ciucci says:

    Your blog such as your own property should be gaining much cash coming from adsense.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. N.I.A says:

    i know her…u guys try tgok filem KUNTILANAK KESURUPAN… she’s indonesian…muka ala² lisa, but i think lisa cantek sikit kot…badan mmg ala² sebijik..rambut same…tp mvmaku ckp la, lisa cantik sikit dr pompuan ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Jamal Grist says:

    Hi there, recognized the following unbelievable video internet site inadvertently while searching for one thing travelling for the conclusion at this time, at the same time thankful most of us constructed! I like the design and style and develop to help colors, nevertheless i have to talk about that we are determined at precisely what time the problem lots. I’m just getting Shiira Various targeted visitor, h2 meta tags may well not number the right way. Appears to be when Suitable relating to Netscape Activities however.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. Random Google results can occasionally lead to excellent blogs such as this. You are doing a good job, and we share lots of thoughts.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. Min Vincent says:

    Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated. Cheers!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors! Cheers!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. Syamim Syafienas says:

    ouhh, I kenal perempuan tu . Nama dia Kimberly Ryder . Dia pelakon indon . Dia berlakon dalam cite kawin masal yg jadi Riby tuu .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  125. I have been reading your entries right through my morning break, and I will have to admit the entire article has been very enlightening and rather well

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. anil says:

    yg sexy tu namenye irish bella. umo dye 15 tahun, asal indonesia, pelakon heart 2 heart. .

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  127. what a beautiful girl.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. kyra21 says:

    kembar lisa tu adalah pelakon & model dri indon..nama nya irish bella….rsa nya beautifulnara media slah give infomasi lahhh…..kembar juliana evans tu bkan irish bella…….mngkin model lain kot…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  129. Jelly Towers says:

    News info…

    I was reading the news and I saw this really cool information…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0