Written by AbangNara | May 5th, 2017

Kemeriahan ABPBH 3.0 semakin terasa. Hanya tinggal lebih kurang 10 hari sahaja sebelum anugerah penuh berprestij ini akan disiarkan secara langsung di kaca televisyen pada 14 Mei ini. Kali ini, ABPBH 3.0 ditaja oleh Datuk Seri Vida yang merupakan pengasas produk kecantikan Vida Beauty. Seperti yang diketahui umum, Datuk Seri Vida memang sering memberi penajaan rancangan hiburan dan keletahnya turut sama dinantikan para penonton.
datuk seri vida

Untuk ABPBH 3.0 kali ini, para penonton boleh menantikan keletah comel dan lucu Datuk Seri Vida di atas pentas. Beliau memaklumkan keinginannya untuk naik ke atas pentas. Sudah tentu ia sesuatu yang boleh dilakukan selepas mendapat persetujuan. Lagipun dah bagi tajaan juta-juta, takkan nak naik pentas tak boleh kot? Kata Datuk Seri Vida:-

Setiap kali nak keluarkan tajaan, semestinya saya mahu perjuangkan hak saya. Kita keluarkan duit, tapi terhegeh-hegeh pula merayu nak iklankan produk. Sekarang ini saya terpaksa bawa alat ukur tekanan darah setiap kali nak berurusan dengan pihak seperti ini. Hakikatnya saya tak perlu buat tajaan untuk mereka.

Tajaan ini sudah seperti makanan saya, bukan perkara baharu. Tapi saya tak sangka mereka begitu berkira dan ‘kemut’. Tak terfikir pula mereka hanya beri klip promosi opening dan closing, saya memang tak sangka skrip pun mereka nak kira.

Saya kena lebih bijak. Bagi tajaan majlis anugerah kali ini, saya nak pastikan produk saya menjadi sebahagian daripada anugerah.
Saya juga nak naik pentas, duduk bawah sahaja tak best, itu cara lama.

datuk vida

Secara jujurnya, Abang Nara suka melihat kelibat Datuk Seri Vida di atas pentas mana-mana rancangan hiburan. Salah satu sebab Abang Nara layan Gegarvaganza pun sebab nak tengok apa kejutan Datuk Seri Vida setiap minggu. Memang akan ketawa berdekah-dekah. Semoga ABPBH 3.0 akan dimeriahkan lagi dengan kehadiran beliau. Sama-sama kita nantikan. Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

127 responses to Keluarkan Duit Taja ABPBH 3.0, Datuk Seri Vida Ingin Naik Atas Pentas

  1. Anonymous says:

    apa maksud kemut? setahu aku kemut tu istilah yg digunakan oleh gay. Bila diaorg buat sex dan top tujah pelir dalam lubang bottom, bottom kena kemut suapya lubang jadi ketat. opps. mencarut lak. larikk

    -1

    71
    • Suda2 la tu says:

      What kind of nonsense is this dan yg plg teruk org melayu kita support & follow habis-habisan org mcm ni ya Allah mcm mana lah melayu nak maju.
      Japanese & jews are coming out with futureristic technology and we’re still stuck with this silly issue di mana seorang ahli perniagaan tua yg kata raya suka buat duck face and ckp merapu yg gila nak naik pentas menaja anugerah artis.
      Alahaiiii wake up people!

      85

      0
      • Betty says:

        Habislah, kejap lagi sebut jenama dia dekat 100x mcm AJL dulu sampai semua menyampah!

        39

        0
        • Sulaiman says:

          Naik lah sampai ke siling pon, produk2 ko tak pernah aku beli dan x teringin nk beli. Dengan bibir terjuih-juih. Hodoh la tua2 buat perangai mcm tu. Harap kena boo lah..kasi serik sikit.

          46

          0
        • Anonymous says:

          Dia dan Dato Alif Syukor, dua individu yg paling aku tak berkenan. Jual produk mcm jual minyak kt pasar malam je. Geli ..muak tengok.

          44

          0
        • Aaa says:

          Kenapa macam azwan ali female version

          24

          1
        • Terlajak Komen says:

          Alif Syukor pun boleh lah kak oiii! I accept..

          16

          0
        • Tutty Harliza says:

          Mulut itik tu patutnya dah ditukar. Lama sgt dah kut org pon mula bosan dan naik menyampah. Too much and repetitive. Time to invent another tag line or image that suitable to all muslims. So irritating..seriously.

          32

          1
        • Ahaks says:

          “Setiap kali nak keluarkan tajaan, semestinya saya mahu perjuangkan hak saya. Kita keluarkan duit, tapi terhegeh-hegeh pula merayu nak iklankan produk. Sekarang ini saya terpaksa bawa alat ukur TEKANAN DARAH setiap kali nak berurusan dengan pihak seperti ini. Hakikatnya saya tak perlu buat tajaan untuk mereka”

          Hai Tok, Pamoga kan ada? Kenapa x beli? Opsss..

          31

          0
        • Anonymous says:

          3

          3
        • Anonymous says:

          buat apa merintih kat YouTube, memalukan saja…?

          17

          0
        • Anonymous says:

          nonsense and annoying.

          16

          0
        • Anonymous says:

          Manusia yang tak tau adab. Duduk malaysia berpuluh tahun..duk ckp benda basic pun tak faham. Elok kene ajar dgn Ustaz Kazim tu. Baru betul sikit kepala otak. Itu majlis orang tpi kau nk buat mcm birthday parti sendiri. Nonsense!

          13

          0
        • iq says:

          asyik jual produk kecantikan wajah je, bila nak jual produk pelangsingan badan. duit kan banyak, taja lah program pelangsingan badan pulak mcm Biggest Loser ke, baru produk terkenal seluruh dunia. or ko mmg tak mampu kuruskan badan.

          8

          1
        • tyien tyien says:

          bukan masi dalam edah ke? mana boleh berhias hias

          2

          0
      • Anonymous says:

        that’s her business strategies. Dont blame her, blame those who enjoy the programs. She’s just a capitalist taking advantage of simple people.

        37

        6
        • Sue says:

          Stupid marketing for illiterate Malays…

          33

          0
        • Anonymous says:

          yes..she is so darat.

          10

          0
        • fact or myth?? says:

          Cer baca FB PW, Root of science & Medical Mythbuster, hasil tulisan dari dokto pakar kerajaan yg menentang produk2 scam. Produk OEM yg tak de kajian, overclaim & overprice diterima bulat2, hanya kerana popular byk sponsor. Org tua miskin di kampung ikat prot membeli kerana harapkan kesembuhan. Bukannya murah harga?..beli murah jual mahal. Menindas…haram ye. Hati2..sebab tu la tak berkat laki lari.

          24

          0
        • Anonymous says:

          3

          1
        • Anonymous says:

          ^^^dah menaja barangan sampai..mcm sampah la org buat kaw!!!

          6

          0
        • Mat Ronggeng says:

          Masa menangis pun, phone camera focus kat product dia. Gigih dia menyusun barang dia. Propa je lebih.

          3

          0
      • Org Johor says:

        Meluat aku..dgn slang kelantan dia. Eee…please lah! Nmpk low class sgt!

        19

        2
        • tu lah dia says:

          agree….nk taja..taja je lah. perlu ke nak naik pentas..pastu terkalut-kalut promote barang mcm gegarvaganza? dia ni selalu over..”kasi betis nk peha”.

          15

          0
        • bang cik says:

          entah dia sendiri ada high bood lagi mau promote pamoga tu sume…kelakor.

          25

          0
      • NONI says:

        TAJA SEKOLAH2 TAHFIZ LAGI BERKAT DATO. BYK SEKOLAH2 TAHFIZ YG MASIH KURANG SERBA SERBI…

        30

        0
        • Anonymous says:

          taja tahfiz org x nmpk beb body dia yg solid mcm..itik gembo2 naik pentas dgn barang kemas mcm mami jarum tu. tu la motif dia ni..

          8

          0
        • Vida Janda says:

          taja paip getah banyak2 untuk warden2 yang kelaur penjara

          0

          0
      • mm says:

        Babi la..ko pun baca blog hiburan

        0

        0
    • Anonymous says:

      bodoh nyaa….lahai ko ni

      4

      0
      • yg menjampuk says:

        lawak bodoh kt atas tu..kemut wang dan kemut ketika berjimak lain makna. kemut jimak kasi cengkam itu adik agar cepat pancut. pompuan harus paham teknik kemutan.

        0

        0
    • Zack says:

      Mmg la duit dia tapi perlu ke naik pentas? Bukan semua org suka dia ni. Salah sorang aku lah..

      22

      0
      • Anonymous says:

        Aku suka pendekatan TV3 Mentor Milenia..menghadkn penaja2 dr mendominasi rancangn sebab motif utama ..hiburan atau bakat peserta2 bukan nk tengok barangan dia yg low class tu. Tunjuk waktu iklan sudah lah kn?

        30

        0
        • annabella says:

          ye setuju. AJL haritu tu pun tak meleret sebab segmen tajaan merepek. Tapi pelik, kenapa hujung Mentor baru dia muncul jadi sponsor. Huhuhu

          5

          0
        • Anonymous says:

          nak naik ke pentas. x perlu kot. sbukan org x kenal dia.
          pecies saja nk glamer…suka ke depan punya jenis. perangai mcm budak2.

          13

          0
      • Pak Becok says:

        Patut lah bisnez jubah dpt sambutan yer. Melayu2 mcm Dato ni lah yg ikut sunnah time makan. Hentam 3 pinggan… body mcm tong drum. Sungguh Islamik.

        6

        1
      • m says:

        ok semua siapa yang nk tgk gak anugerah ni sila mutekan tv tiap kali keluar muka dia

        5

        0
        • Anonymous says:

          tukar channel je la. mute buatpe?
          …nanti diaorg tahu la rating turun…hehehe

          16

          0
    • Fed Up says:

      dia ni suka menjatuhkan imej melayu dan islam. x suka lah..nmpk terhegeh-hegeh. lancau punya betina!

      9

      1
    • Yawn says:

      Some people just dont know how to stop or leave!

      17

      0
    • Jom Ber huhuhu says:

      Dia nk launching produk baru tu. Ubat kasi gemuk ..x kurus2 mcm dia. Huhuhu

      6

      0
    • Tyien tyien says:

      Makin cheap la award kat Malaysia nie

      8

      0
    • Mat Terengganu suka nasi ayam says:

      tetiba ada perkataan Kemut….kemut tu aper weh ?
      sudah2 lah makcik… promosi bisnes makcik ni dah basi, cari idea lain plak.
      org cina bisnes mana ader macam ni ..still laku cina punyer bisnes.

      3

      0
    • Anonymous says:

      kemut kalau org perak cakap macam kedekut….

      3

      0
    • Punkoq Hitam says:

      Kemut tu jedekut. Ko je yg otak bulu sgt. Gi baca buku spm dh dekat

      1

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      kemut tu pelokek lah ! n perkataan kemut tu boleh berbagai2 kan paham ???

      0

      0
    • Anonymous says:

      kemut tu kedekut buduh.

      0

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      lov datuk diva de vida…

      0

      0
  2. DeziDuke says:

    OMG..silalah pupus sek sek ni..semak weiiii

    8

    1
    • geli geli says:

      Pompuan gila talak kena cerai so naik pentas nak tunjuk yg dia mereng. Kalau aku laki dia pun aku malu tengk bini tekinja-kinja macam belum kena sumbat b*rit

      2

      4
      • Anonymous says:

        Laki pun malu…jatuh maruah bukan saja pd lelaki malah imej hijab. Pompuan ni layak dihantar ke pulai Jerejak jer! Perangai mcm haper entah. Muak!

        6

        0
  3. wekkkkkkk says:

    mak ai..bsr nyr cincin..skali ada org nk rgut..terus hayun tgn..jari terus kena muka…muka terus calar dn benjol

    1

    1
  4. wekkkkkkk says:

    suka ko lah …ko punya duit tajaan…syok sorang2..asalkn hpy

    7

    0
  5. annabella says:

    please. brand mahal bagi sponsor tak hadap populariti camgini. berhenti memalukan diri sendiri dan menghancurkan industri. kalau orang nak beli, diorang akan beli. tak perlu paksa.

    keletah comel? mungkin bang nara kena betulkan balik kot ayat tu. semua orang completely annoyed ye. grrrr

    32

    0
    • Anonymous says:

      Sokong. Geli geleman aku baca ayat Nara ‘keletah yg comel & lucu’. Nk promote product ke, nak promote diri sendiri kak duckface oi.

      8

      0
      • sakit mata says:

        hahahha..betul tu..Nara ni dah tak betul gak kut..gitu dikatakan comel? macam orang tak cukup akal ada la..macam tak cara dia bekas guru..tolong la…

        9

        0
        • Anonymous says:

          Sbb Kelantan..Kelantan buatpe pun molek. Neelofa kentut cairan pun wangi..

          5

          2
      • m says:

        nara takut kena kecam.hahaha

        1

        0
        • anon says:

          sebab puak dia ..cuba yg peel macam makcik ni puak orang lain …mahunya bederet org2 dia jatuh hukum …kalau dari puak dia semua suci murnin …walhal sampah ! kahakahak
          macam ni punya penaja pun tv nak …kalau aku lah ehh byk lagi lah penaja yg educated n profesional ..

          4

          1
  6. lola says:

    Kahwin dengan Azwan Ali je lah engko ni!

    12

    1
  7. alaa says:

    sunsilk , pantene n brand lain taja juta2 xde pun nk tayang muke beriye cukup dgn iklan je .

    kalo ko nk tunjuk muka n konker majlis abisla jd sampah tau tak program tu .

    13

    1
    • Fikir guna otak ya says:

      Ni la dia minda kelas ke3 orang panggil. Ko nak bandingkan dengan brand besar yang dah lama establish?
      Beb, ko duduk dalan bilik tu, fikir dalam2 sebelum komen. Main nak hentam je. Point pula entah apa2.

      1

      14
      • alaa says:

        oi bangang , brand dato vida baru smalam ke establish ???

        klu dia x terkinja kinja tunjuk muka setiap 5 saat kt tv produk dia bangkrap terus ke bodoh ?

        eh produk kalo betul berkesan iklan simple pun laku keras , tp ni produk sampah konon pamoga baik utk kesihatan , founder sndiri high blood teruk nk mampos lg ada hati nk promote beriye????

        kau tu mentaliti kelas ke 10 , marketing ala ala makcik pprt merempan .. xde classs langsung . . klu boleh semua majlis berperestij nk di pprtkan dikampungkan .

        15

        0
      • anon says:

        ko nya minda lagi tak ada kelas ..kahkahakl
        ko pun komen merapu tak ada point lagi nak bebual …
        ah ko tu pun gi duduk bawah meja ..ketuk sekali akal ko dgn lesung
        biar befikir mengguna kan otak …sebelum nak hentam orang lain
        lalalalalalal

        1

        0
  8. vivo says:

    dr mbazir duit juta2 bek ko beli stesen tv trs mkck ..blh kuo muke ko 24jm.. gila glamor betol mkck janda ni ptut la ex xtahan asik tayang free bdn gemok baju sendat pakai tudung ..malu tgk as a muslimah mmg xkena lgsung fesen mkck janda sorg ni …kaya x slh tp cara nk melabur utk bfesyen tu kdg entah pape ak perati je rmi usahawan melayu founder2 fesen btudung tp ketat sendat

    16

    0
  9. mak jah says:

    dah kenapa perempuan ni sejak bercerai bukan main menggeletis lgi la haii.simpan je la duit engko tu tak payah taja mana2,dduk rumah diam2 sebelum kne baling telur kt pentas. meluat tau tak

    3

    1
  10. Jjay says:

    Pink Carpet la malam abph nti.
    Lepas tu host masing2 pegang botol pamoga .
    Dan artis2 yg kena rakam buat muncung
    duckface .
    Euwww…

    10

    0
  11. i am som says:

    kemut maksudnya kedekut. hehe

    3

    0
  12. Anonymous says:

    Gambar no 2. selfie ala ala hidung Lord Voldemort

    4

    0
  13. fatimah busung says:

    patut la kena cerai. kalau aku jadi lelaki pun, aku malu ade bini over exposed macamni.

    6

    1
  14. Anonymous says:

    Makin sewel mak cik ni. Promosi berlebih tak kena pada keadaan. Buatlah majlis anugerah sendiri, taja sendiri, naiklah atas pentas tu puas puas.

    4

    0
  15. Anonymous says:

    tak taulah nape mata ni asyik nmpk DSV pakai tudung mcm pocong je…..style dia kot….

    4

    0
  16. nok gebuzzz says:

    kalau saya jadi dato’ x payah taja dyorg ni…membazir jer…amik kesempatan..

    5

    0
  17. Sila Berambus says:

    kimak betul si birah tua ni. menyemak tv aku je..dah la gemuk..muka ikan emas. rasa nk tampar je..

    6

    0
  18. opah maheran says:

    Opah lagi suka dato vida menang abp tahun ni dari lopak masuk air. Walaupun tak mungkin. Pape lah. Maleh tengok sebab rase lopak masuk air yang akan menang. Poyo je. Tak suke

    4

    0
  19. Anonymous says:

    Lawak bodoh..clown yg berhijab!

    3

    1
  20. Embun Pagi says:

    Perempuan Kelantan yg paling x cun dan gedik pernah aku temui. Kalau arwak Tok Guru ada pasti dia tegur. Menjengkelkan youols!

    7

    0
  21. Anonymous says:

    Kalau lawa nk naik pentad ok lah..dah la gemuk, tak lawa. Belah lah..

    3

    1
  22. Gurlz87 says:

    abpbh kali ni mesti boringgg sbb ada muka mak cikkkkkkk gila glamer ni..

    6

    0
  23. Ali Zizou Zizou says:

    Annoying betul la betina ni. Perangai hudoh..x sesuai dgn umur. Patutlah laki lari…

    6

    0
  24. tweety2805 says:

    kompom over-run event ni karang smp kul 3 pagi…
    bertabahlahhh yerr sumer!!!
    hahahaaaa….

    3

    0
  25. Anonymous says:

    Ni nama Nye macro manage … tu yg wat dia successful…

    1

    1
    • yg ni pun... says:

      dia berjaya bukan drp hasil jual product2 dia tu.
      dia kaya sbb investment la ngok. dia ada different portfolio.
      belajar investment dik. kalau tidak knp nursajat sanggup beli rumah dato alif tu.
      investment la tu…

      4

      1
  26. Anonymous says:

    she did make a point by saying …itu style lama…prehistoric people would love the prehistoric style….

    0

    0
  27. Anonymous says:

    She is so redundant and overexposed.

    3

    0
  28. Anonymous says:

    she is so childish. make me wanna puke.

    1

    0
  29. shima says:

    ober la si nenek ni. dari cara dressing hingga percakapan..apa saja yg dibuat semua nampak x ikhlas.

    5

    0
  30. Sepaun says:

    Apa kata ambik dsv jd pengacara ABPBH 3.0 terus.. Solo2 x perlu partner

    8

    0
  31. Aina says:

    Terus jadi pengacara, penyampai hadiah, buat persembahan la bagus ???

    4

    0
  32. Didie Elias says:

    anugerah cap ayam…berkokohk lah ko mcm ayam berak kapur wahai vida.

    4

    0
  33. Anonymous says:

    Sbb mentor tu dkt nak last br rating naik mencanak…tu la dia br terhegeh2 sibuk nk sponsor

    2

    0
  34. Anonymous says:

    tok duduk tengok show dah le. tok bukan retis.

    3

    1
  35. Anonymous says:

    setuju..iklan2 dia paling annoying.

    4

    0
  36. Bulbasaur says:

    Kalau nak masuk slot itu ini, buat rancangan sendiri aje lah dsv. Orang nk tgk rancangan. Ckup lah sekadar iklan. Saya pun dah naik meluat. Jgn disebabkan penaja2 sebegini rating program jatuh.

    1

    0
  37. ohyeah.. says:

    bnyk songeh sebab bnyk duit..

    0

    0
  38. elle says:

    siapa suruh sponsor? if marketing strategy pun tak perlu kot sbb rasenye 1 msia dah tau siapa dato vida, byk lg cara lain nak promote n market produk baru, cuba ikot cara vivy promosi n cmne die market brand die, kate dato vida bertitle doktor, sure dato vida lg pandai bab2 cmni dr vivy yg muda tu, lg buat cara mcm ni, lg laa mcm downkan produk sndiri, sndiri jual tp sndri x bley control blood pressure dlm diri, cemane tu?
    nxt time x perlu kot sponsor majlis2 anugerah kat tv3 cmtu ke astro ke hape ke, klu dah kaye sgt, buat jela satu team marketing yg btul2 establish utk up kan produk dsv.

    4

    0
  39. senjakala says:

    she’s trying very hard to promote herself not her products!

    3

    0
  40. Kikat says:

    Dato Vida, tak pyah la nk sponsor program sampah. Stop craving for attention. Use your money to sponsor benda yang ada nilai pada Allah. Learn to use yr wealth to place yourself in Jannah. Insya’Allah you will be fine

    6

    0
  41. Duit kita usaha kita says:

    Naik tok jangan tak naik pentas, naik 1000x pun tak ape, sebab org melayu punya celaka kalau kita taja berjuta-juta sikit dia tak hormat, cuba mat salleh yang taja, mahu nya satu malaysia kena berparti berdisko teguk arak ikut kepala si kafir lepas habis rancangan. Sebab itu Tok Ti selalu berambus cepat setiap kali ada post party, buat habis pahala solat nak melayan kerenah penaja kafir.Naik tok jangan tak naik, sediakan mic siap-siap.

    0

    0
  42. mak c kina says:

    dlu majlis anugerah xpenah pun sponsor dok kt stage promot barang mcm jual kt pasar mlm..dorg naik utk bg hadiah je..sgt protokol & berprestij..bape byk dah celcom taja AJL..xde pun ceo nye dok tekinja ats tu srh langgan line celcom,ke bli prepaid kad ke..sejak org2 mcm dia ni ada,semua plak sibuk nk naik pentas..skrg ni datin aurawhite tu plak..bju plak saiz budak skolah

    7

    0
  43. kak mah kebabom says:

    Ingat kan lps kena cerai dia berubah…tapi makin teruk nmpknya..siap berlakon nangis2 mcm budak2..
    Kesian la ke anak awok tu buat perangai mcm tuu…memalukan…

    2

    0
  44. Mimi says:

    Buat dosa free je ngumpat n menghina dia… Muliakah kita.

    2

    4
    • Anonymous says:

      dh dri sndri y minta di hina….dri sndri y mengundang dosa….klu dia baik,x buat ape2 ttb org dok hina dia haa tu mmg btl laaa dia dpt pahala…dh dia sndri pn mmg saja cari psl supaya org dok hina dgn niat dpt pahala???ko rs???g bljr agama lg…

      0

      0
  45. anon says:

    Hmm…..makcik tak sedar diri ni lagi, dah meluat aku tengok, terlebih gedik…..aduiii sakit mata nengok. Cukop2lah dgn publisiti murahan, Yg duk bergambar dgn jari kat muka tu kenapa, ingt muda lagi ke….

    0

    1
  46. anon says:

    Sb tulah kene cerai kot, husband dia dah tak tahan dgn kegedikan dia….semakin menjadi2. Dia tak sedar diri dah senja tu… Lbh baik cari pahala gih sponsor org2 kampung yg miskin gih mekah, drp duk sponsor bende2 yg tak mendatangkan faedah..

    1

    2
  47. hattan says:

    Kite jgn hukum orang sesuka hati,biarlah ALLAH yang MAHA MENGETAHUI,akhirat disana menanti.sekian terima kasih.

    1

    1
  48. Hamba Allah says:

    Terkilan betul dgn bangsa melayu, dk mencarut mngata Dato’ Vida. Jika menyampah, pendamkan aje dlm hati. Berdoa agar Dato’ Sri berubah. Mungkin beliau dah pun bantu sekolah2 tahfiz atau golongan yg memerlukan cuma beliau tidak war-warkan. Berdoa utk kebaikan. Jgn nnt kena kat diri sendiri pulak nanti.

    3

    2
    • anon says:

      jgn salahkan bangsa …
      dia seorang jutawan , peniagawan dan byg lagi wan wan wan nya .
      sepatutnya dan harus akal di beri Allah seiring dgn kejayaan yg dia miliki
      bukan masih menunjukkan kan diri dengan sikap yang mmg untuk di kecam oleh masyarakat ..
      .”.tengok2 lah cermin tu ..”…( bukan rupa tapi sikap )

      2

      0
  49. pening says:

    die nk jual produk tp tetap org x tau ape produk die….testimoni pn x byk…juz terkinje2 ngn tagline je…x nmpk lg ape yg berkesan produknye…maybe tu care die…tp problemnye sume rancangan tv yg disponsor die kene follow guideline die…tyg muke die…bg die mic..ikot ckp die…dh rase mcm rancangan kampung2 plak.sbb dh x nmpk prestigenye cite tu…dato kene focus ngn kerberkesanan produk dato je la…bile bagos sure org beli.xperlu tyg muke kt rancangan org dh…simpan je duit sponsor tu n focus on r&d….dato alif d herbs pn same…ikot mcm mak dato aliff…low profile tp brg mmg laku…sbb focus ngn testimoni penggune…bukan menggedik sane sini.

    1

    1
  50. kau says:

    apa kata pi sedekah duit tu pada orang yg memerlukan………………..mestikan ko cakap dh puas sedekah kan………

    1

    0
  51. Mek Ti says:

    what the hell? batak gila glamer ! meluat wehhhh

    1

    1
  52. hambamu says:

    bukan dia ni dalam iddah lagi ke? boleh ke berhias2?

    1

    0
  53. anon kerana benarrr says:

    Dlu pantene pon bnyk sponsored event2 kat tv..siap bagi freebies lagi..
    tapi tadela smpai tauke dia nak naik2 pentas bagai..cukupla sekadar slot iklan..
    come on la….buruknye berniaga cmni..buruk perangai

    2

    1
  54. cahaya purnama says:

    udah udah ler mengata . dosa tahu!! dia nk kacau korang puh eh

    0

    -1
  55. kamal daud says:

    ni nenek pamoga….dari hang naik pentas baik hang duduk atas sejadah….tok sah dok buat muka duck face dengan bibir hang yang 8 inci tu..udah lah betaubat lah mek oiiii dah tua tak sedaq diri aiiiiiiii gagah nak naik pentas aku takut pentas tu roboh…macam mana,,,,,,,,,,,,,Allah dah bagi kekayaan, guna jalan betul…..ingat kelentit kita bukan pacak langit…..semua dah kendur……so berundur lah….labu oii

    0

    0
  56. Anonymous says:

    hang je yg berdekah2 nara..org lain tgk krik krik krik krik krik

    1

    0
    • Anonymous says:

      kelantan mmg up kan aje geng kelantan…dorang kalo dah dok satu kumpulan lagi besar kepala…

      0

      0
  57. naz77 says:

    i ting ting lebih nk galmor dr jual produk,,, produk u bagus xpyah nk sibuk tayang muka pn org beli,,, i tak penah tgk muka pegasas safi pantene sunsilk tp ada je kat pasaran sampai sekarang,,,, laku je sb pe produk tu sendiri dah bagus org yang pegi cari.

    0

    0

Leave a Comment

Optional