Written by AbangNara | October 31st, 2014

Identiti kekasih Hafiz Suip masih lagi misteri sehingga hari ini. Namun pasangan ini memang nampak sama cantik dan sama padan. Baru berusia 22 tahun, kekasih Hafiz Suip masih belajar dalam jurusan perakaunan dan hanya akan menamatkan pengajiannya pada tahun 2016. Baru-baru ini Hafiz, kekasih dan keluarga si kekasih telah terbang ke Perth Australia untuk bercuti sambil bekerja.

hafiz suip dan kekasih

Menurut Hafiz, dia merancang untuk bertunang tahun hadapan dengan kekasihnya. Baguslah macam itu. Sekurang-kurangnya dah ada perancangan. Bercinta jangan lama-lama sangat. Kata Hafiz:-

Si dia masih lagi berlajar dan saya hormat privasi dia untuk dia habiskan pengajiannya dalam jurusan perakaunan. Dia pun baru berumur 22 tahun. Dia akan tamat pengajian pada 2016. InsyaAllah kami akan bertunang dulu dan perancangan dalam tahun hadapan

hafiz suip dan kekasih

Semoga perancangan Hafiz Suip dan kekasih berjalan lancar. Tahun 2015 bertunang, tahun 2016 terus kahwin. Rasanya Hafiz pun lebih daripada mampu untuk menanggung bakal isterinya itu. Lagi beberapa gambar Hafiz Suip dan kekasih dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber RotiKaya.

hafiz suip dan kekasih

P.S: [1&2 November] #EDZians Day di EDZ Wangsa Melawati KL. Hari menghargai pelanggan yang menawarkan diskaun antara 30% hingga 70% hampir semua item. 10 pelanggan terawal bagi kedua-dua hari tersebut akan menerima sehelai shawl daripada EDZ sister brand iaitu eCharpe. Rasai perbezaan memakai dress EDZ hari ini. Ambil peluang diskaun yang banyak pada hujung minggu ini di EDZ Wangsa Melawati. Lokasi: http://www.edz.com.my/edzians-day


hafiz suip dan kekasih
hafiz suip dan kekasih

hafiz suip dan kekasih
hafiz suip dan kekasih
hafiz suip dan kekasih
hafiz suip dan kekasih
hafiz suip dan kekasih

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Kekasih Masih Belajar, Hafiz Suip Rancang Bertunang Tahun Hadapan

  1. sayanghafiz says:

    comel nye

    0

    0
    • ANWAR DIDAPATI TIDAK BERSALAH says:

      Berita Gembira: Datuk Seri Anwar Ibrahim dijangka akan terlepas dari tuduhan meliwat & akan dibebaskan Selasa depan kerana pendakwara gagal membuktikan yg sampel DNA airmani adalah “asli”. Dan juga tidak ada bukti tusukkan dan koyakkan pada saluran anus Saiful- gayboy yg memang suka kena sodom juburnya itu. Sekian…

      0

      0
      • Pegi blahhhhhhhhhhhh ...... says:

        Sbnrnya anwar tu mmg terpaksa di kira tak bersalah wlpn bersalah sbb nanti riot , rusuhan lah peminat2 anwar & Menyusahkan org ramai lg. Memalukan ngra kita sbb rusuhan bodoh olh penyokong2nya. Sekian.
        Weiiiiiiii blaaahhhhhh lahhhhhh tak suka politikkkkk … abg nara apa ni ……. takkan tak bleh remove ke komen politik mcm ni. Abg nara pun sokong keeeeeee ???????

        0

        0
      • intan says:

        eh i suka la komen u…well done!

        0

        0
      • anon says:

        Tak habis2 org gila ni komen pasal peliwat tua tu. Keputusan mahkamah tak membuktikan ape2 pun. Semua tu kerana kepandaian peguam2 je. Anwar tu mmg bersalah pun. Jgn taksub sngt sokong si putar belit tu…
        ANWAR PELIWAT ANWAR PELIWAT ANWAR PELIWAT ANWAR PELIWAT…

        0

        0
  2. nok gebuzzz says:

    sama cantik sama padan….tahniah pada hafiz,artis AF paling berjaya

    0

    0
    • whatev says:

      She looks decent enough for him.:)

      0

      0
    • not my taste says:

      Smpi skg aku x fhm apanya yg bagus sgt kt hafiz ni.
      Bgus tu yela bgus tp bknnya yg terbaik antara yg terbaik pun.
      Sape la yg buat dia mcm yg plng bagus sgt tu. Sorry to say, OVERRATED.
      Nak kata sbb suara?, ramai je lebih hebat. Sbb orgnya?Hambar je..
      Dah la prsn entah bp kali tukar awek dr mula2 terlibat dlm dunia seni hngga skg sdngkn x best pun aku tengok.
      Klau pun overrated tp orgnya ada sesuatu yg mmbuatkan org rasa WOW x apa la jgk. Ni suara pn x orgnya pn x, tang mana yg bgus sgt tu..
      Nanti org fikir standrd Msia ini je ke yg plng bagus?paling?
      Mana2 anugerah yg guna undian kdg2 mencacatkan standard dan level sesuatu penilaian kualiti@penghargaan kualiti di Msia. Lain la anugerah bintang popular@anugerah berdasarkan popularity kerana dah mmg untuk yg plng popular.

      0

      0
      • kesah pulak kalau bukan taste kau says:

        helo,, sedap kau judge org.. pendengar mesia belom pekak tuli mcm kau smpi xtaw nk bezakan penyanyi yang berkualiti atau x. sebagus mana penyanyi tu ko kena tgk sape komposer lagu die. n fyi komposer si hafiz ni bukan calang2 org.. ples do some research b4 say sumtin. if not keluarla statement xberasas ni. ples check ur fact first okey. ak xde lah sokong sgt hafiz ni tp sbb kan rakyat mesia mcm ko ni lah industri music xkan maju. bebal tahap! okbai!

        0

        0
        • not my taste says:

          X bleh terima knyataan ke..Bentangkn la fact kau kat sini, kalau ader..
          Mmg btl pun..Puiikkkk peminat poyo mmg mcm ni…Mnt punya psl..
          Pndgr Msia? Prsn plk semua Msian mnt si hafiz nih..
          Ngko yg budget pndi mnilai tu lah yg buat industri mcm tu je, mcm skg, sbbnyer bodo, aku sbut lbh kpd bkn yg plng bgus, kau sebuk sbut x ada kualiti. Rmi pun yg sdr tp mls nk ckp coz hnya ikut aliran smsa je tp kelamaan annoying plk, prsn ooo trmsuk la fans poyo x leh trma knyataan di ats puikk..X pyh prsn yg smua org akn anggp hafiz ni plng bagus..Pencacai byk mngundi mmg la kekal x leh trima knytaan…Bluekk mual aku..Ckp byk pn x guna, pmnt x leh trima knyataan mmg gini. lol

          0

          0
      • zahid says:

        dah memang hafiz bagus… nilah manusia pendengki…

        0

        0
  3. Oren says:

    Elok le ikat cpt2..ntt d kbas org.zaman skrg ni pompuan
    bukan bdoh,dh brpeljaran.so hafiz..smbung2 lh
    bljar blik..bru leh same lvel .

    0

    0
  4. AURELL says:

    Salam admin…maaf nk tumpang iklan jap ye.pmbantu n tukang masak cafe diperlukan segera di cafe UTEM melaka.berminat sila tggl kn komen anda.;-)

    0

    0
  5. Jenab says:

    Congrates , sebijik dewi persik .

    0

    0
  6. mak bapak says:

    mak bapak dorg x ksh ke ank dorg main pgg2 dpn dorg?kalo aku mnyirap da tgk ank pompuan aku kena pgg ngan laki bkn mahram b4 kawin..haissh,dunia2…

    0

    0
  7. ina sapu sampah says:

    Ina lgi cantek kayy.. hafiz, len kali carik la pengganti ina yg lawa sket okayy..ni kat mne tah u kutip pompuan neh.. wat malu kan ina je sbagai ex gf u.. oopss!!

    0

    0
    • Jenab says:

      Selalunya orag yang selalu dekat dgn penyapu , muka dia pun nak iras2 sampah , eh tak , iras2 penyapu .opsss !
      sedap ye kau mengata org . nampak beno iri hati dgn hafiz ni haha

      0

      0
    • APE DAA says:

      ko nie mesti kawan ina kan…ina tk mengglabah ko yang merapu meraban..lebih kuah dari sudu..move on la buat ape bandingkan yang baru dengan yang lama..yang baru ni mungkin lebih baik bagi hafiz…ko ape tau..penyapu andang btol..

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Daripada berkepit ke sana ke sini macam suami isteri lebih baik nikah cepat2. Nanti jadi macam Intan Liyadna, 6 tahun bercouple akhirnya berpisah jua. Pompuan yang berpelajaran sekarang bukannya bodoh. Mungkin by the time dia habis belajar Hafiz pula dah tak popular, kocek mula kosong. Dia cari yang lain.

    0

    0
  9. badang says:

    reti ke mamat nie main…rasanya kecik je ..minah ni pulak nampak macam kaki kikis…hahahhahahah….

    0

    0
  10. Jenab says:

    Kau ni badang kalau berkomen kat bn ni , tak ada unsur 18sx tak sah , otak kau kuning mcm gigi kau!

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Baru rancang nk berkahwin thn depan, sepatutnya bernikah…esok lusa pun belum pasti hidup atau mati, inikan pula tahun depan…menghalalkan yang haram dari mengutamakan yang wajib….Allahuakbar

    0

    0
  12. mak mah naik angin says:

    wow iras angelina jolie!

    0

    0
  13. Jadoo says:

    macam yuna la pulak

    0

    0
  14. Anonymous says:

    aah mcm yuna versi tak btudung

    0

    0
  15. […] tak silap, Nureffy yang merupakan pelajar jurusan perakaunan di Australia akan menamatkan pembelajarannya pada tahun 2016. Molek benarlah perancangan yang diatur oleh Hafiz. […]

    0

    0
  16. […] tak silap, Nureffy yang merupakan pelajar jurusan perakaunan di Australia akan menamatkan pembelajarannya pada tahun 2016. Molek benarlah perancangan yang diatur oleh Hafiz. […]

    0

    0
  17. […] tak silap, Nureffy yang merupakan pelajar jurusan perakaunan di Australia akan menamatkan pembelajarannya pada tahun […]

    0

    0