Written by Bella | August 26th, 2015

Semalam kami ada siarkan satu artikel dimana artis penuh kontroversi  Zarina Anjoulie tanpa segan silu telah memuat naik foto dicium dan di peluk oleh kekasihnya di akaun Instagram. Foto itu jelas mendapat pelbagai komen  meskipun Zarina sudah lali dengan perkara tersebut.

Terbaru, ada yang mendakwa jejaka bertatu  didalam foto tersebut merupakan seorang rakyat Brunei dan sudah mempunyai isteri dan apa yang memeranjatkan kami beliau juga  seorang kaki pukul dan baru sahaja keluar daripada lokap baru-baru ini.

Perkara itu di ketahui apabila isteri kepada jejaka tersebut  iaitu Auni Ali telah memuat naik foto  kesan lebam di bahagian muka  selepas di pukul di akaun Instagramnya yang menceritakan kejadian tersebut.

Malah, beliau turut memuat naik mesej ringkas yang dikirim oleh suaminya itu yang kononya sudah menyesali perbuatannya dan mahu memujuk isterinya itu dengan ayat-ayat manis.

Menguatkan lagi dakwaan berkenaan, Auni adalah isteri sah  kepada kekasih Zarina Anjoulie apabila bertanya kepada orang ramai siapakah gerangan wanita yang dicium oleh suaminya selepas membaca gosip tersebut di BeautifulNara.

Jika perkara ini benar, Zarina Anjoulie nampaknya sudah menimbulkan satu masalah yang besar dan seakan menjadi perosak rumah tangga orang lain. Harapnya ada pihak yang tampil dan memperbetulkan keadaan ini agar ia tidak menjadi lebih rumit.

56 responses to Kekasih Bertatu Zarina Anjoulie Kaki Pukul Isteri?

  1. Anonymous says:

    sesuai dah depa dua… biarkan je… sit back and enjoi the show…

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Ha… kan dah cakap….
      Pmpn ni tak kira sape…
      Dari tukang kutip botol, kaki botol, kaki pukul, semua dia belasah je..
      Asal boleh je….

      0

      0
      • kika says:

        Oooooo.. gituu..

        0

        0
        • Anonymous says:

          no komen dah… dah abis jantan kot… so laki org pun jadi lah… whatever lah… none of my business…

          0

          0
        • Really?? says:

          Bapak si Anjolie ni pun dulu kena denda minum arak…kalau dah mak bapak tak islamic…anak HANCUS…..!!!! Peringatan buat jantan dan betina diluar sana yang social tak ingat akhirat…this is a best bad example of the future of next generation….. full of SLUTS and BASTARDS….!!!

          0

          0
    • Anonymous says:

      kalau jantan ini macam cerai aje lagi elok..
      im not enjoying this, coz look at her..sakit tu.
      takde telo hape pukul pmpuan..
      aku benci jantan siakk macam ini.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sebab…yg liar kat luar mesti liar kat atas katil. Tu yg Zarina ni nak.
      Semoga ada cahaya hidayah utk Zarina ni kembali ke jalan Islam.
      Kalau dia bertudung kan lebih nampak ayu.

      0

      0
      • Ima says:

        Ni bukan isu bertudung nak bg nampak lebih ayu. Adoila..

        Tinggalkan gaya hidup bebas ni. Perlahan2 berubah. Sibuk suh org bertudung. Perangai tu ubah dulu b4 nak bertudung.

        0

        0
        • Apadaaaaaaaa ... says:

          Adoiii @ ima kite sokong awk. Kite penin bila bace komen si anon 10.21am ni. Ape kene mengene nak nampak AYU kene pakai tudung plak. Klu da pakai tudung watever tp prangai srupe jin langsuir pun x guna jgk. Mcm tasha shila masa kontroversi ‘ Buah tembikai ‘ trsembol. Siap pakai jubah tudung konon hormat bln ramdhan. Lepas da sejuk kontrvrsi … balik prangi asal. X pakai tudung pun ayu gak sbb rambut tu mahkota ppuan sbb tu kene tutup jgn tunjuk kpd bkn mahram … BERHIJAB utk tutup aurat dgn jaga akhlak bkn nak nmpk AYU.

          0

          0
  2. blueberry says:

    bagus la.. sesuai sangat.. Zarina mmg suka yg ganas-ganas ni sbb dia pun liar jugak.

    0

    0
  3. anti keganasan says:

    pasangan sejoli! esok lusa turn si zarina plk jd next mangsa mamat tattoo kurap ni.
    to the wife (auni), be strong ya! you dont deserve all this shit.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Bitch women born to pair with bitch men.
    oklah tu..

    0

    0
  5. mawar says:

    x per lah….muka anjolie tu kan tmpt boxing…..sesuai sgt ler tu…kalo x muka die…tetek die pun ok…..

    0

    0
  6. sipot gondang says:

    aku bukak facebook wife lelaki ni. dia muslim ke ? brunei bukan kena pakai tudung ke ? & that girl ada tattoo kot. sama je macam lelaki ni. tapi ada gambar hari raya dengan family. aku tanya je. jgn bash aku. sebab aku tak paham dengan apa yang aku tengok.

    0

    0
    • sipot gondang says:

      bukan facebook. ig.

      0

      0
    • mamasimawrwanni says:

      at sipot gondang probably they are non muslim.. yg ada tatoo2 ni mostly nya iban i.e religion nya bukan islam.

      0

      0
      • Anonymous says:

        tp screenshot tu ade tukis Allah..ermmm

        0

        0
        • siapa je says:

          yang non malay free thinker do say Allah, Amin, Insha Allah in brunei….. because non malay sperti iban pergi ke skolah ugama islam

          0

          0
        • ABC says:

          buat @siapa je, sebenarnya non muslim boleh pergi sekulah ugama di sesi petang, ada beberapa non muslim yang bersekolah agama. tetapi bagi muslim, adalah diwajibkan anak-anak disekolahkan agama(sesi petang), sekiranya tidak, akan dikenakan denda keatas ibu bapa.

          0

          0
      • kaki ayam says:

        cik, fyi tak semua yg bertattoo ni iban ya, nowdays ramai yang bertattoo especially chiness, indian

        0

        0
    • mamasimawrwanni says:

      sipot gondang berkemungkinan bukan islam psl ada tatu tu.. probably iban yg mostlynya religionnya non-muslim.

      0

      0
      • Nizam says:

        Laki bini kontrobersi ni mmg dah sah sah lah Melayu dan Islam. Korang tengok lah Insta masing-masing. Gambar beraye etc ngan keluarga & sanak saudara

        0

        0
    • hamba Allah says:

      Macam mana ada orang yang mengamalkan kehidupan Islam 100% dan yang tidak mengamalkan kehidupan Islam di tempat/negara lain, macam itu jugalah di negara kami. Harap perkara ini tidak memberikan pandangan negatif kepada kami yang kebanyakkannya mengamalkan kehidupan secara Islam. Tq.

      0

      0
    • ade aku kesah says:

      aku pon terpikir bnde yg same..religion apakah mamat ni n wife dia..sbb nama wife dia auni ali (if not mistaken)..jgn bash aku gak..huhu..

      0

      0
    • Lola says:

      Dia Islam, suami dia pun Islam… She’s a nice lady sbnrnya, she’s been loyal to her husband & a very loving mother to her children. Dia selalu mention dia ni seorg isteri & ibu kepada 2 org anak, kalau ada lelaki yg nak ngurat, automatic dia remove & block org tu. Pernah saya terbaca dia cuma accept org yg nakkan service mekap dia saja. Yg ngurat2 tidak akan dilayan. & dia ni tidak suka cakap yg buruk2 & pandai jaga hati customers & tidak suka menilai keburukan hasil tgn org lain regardless of how she looks like. Dia bertatu tu pembawaan from suami dia, she’s still young, 21 years old, they got married sejak usia remaja lagi… So byk benda yg tersilap langkah… Terlalu loyal mungkin… InsyaAllah doakan saja lepas ni dia jumpa lelaki yg baik, syg kat dia & anak2 & dpt membimbing dia sebaik2nya… P/s: tidak semua perempuan di Brunei memakai tudung. Memakai tudung tu wajib bagi perempuan Islam, dan bkn mengikut negara. Sama seperti perempuan Islam di negara Islam yang lain ada yg tidak memakai tudung. Mudah2an saja semua perempuan Islam di seluruh dunia ni memakai tudung, Aminnnn…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dalam Islam, Tudung tu Wajib kat semua negeri. bukan Brunei je. Malaysia pun hatta sekali pun dalam gua mana2.

      tapi tu lah… Ada yang devoted Islam…ada yang tak. macam kat Malaysia jugak. begitu jugak Brunei.

      0

      0
    • Notodomesticviolence says:

      She is Malay and Muslim. Memang laki bini got tattoo lama dah. But this article pasal domestic abuse and cheating husbands kan? So let’s stick to the topic shall we?

      0

      0
    • lalala says:

      tu bkn undang2 Brunei utk pkai tudung, tu undang2 agama islam..Pemerintah Brunei memang nak tolong kuatkan syariat Islam kat Brunei, paling2 tidak pn, berpakaian sopan apabila di khalayak ramai bagi yg beragama Islam..tapi ada jugak laa individu yg mcm tak nak ikut sokong ke usaha tu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      wife lelaki ni mmng islam dia tukang makeup artis brunei, klurga brpngkat… tpi lelaki ni yg gila, jahat, tunggu artis pompuan tu kena boxing bru pdan muka.. gatal sgt kat laki org, mcm x de jantan lain nak kebas

      0

      0
    • ABC says:

      dalam undang-undang syariah brunei, perempuan islam tidak dimestikan bertudung. bertudung atau tidak adalah hak masing-masing. saya hanya tolong jawabkan supaya tiada salah faham. :)

      0

      0
  7. Anonymous says:

    bagus laa tu..harap lps ni si zarina ni pulak kene sepak terajang biar bagi insaf dn sedar skit…laki y pukul isteri msti akan pukul perempuan lain..so please laa wahai perempuan si gelaran perampas jgn laa angkuh dan bangga sgt konon ko lah perempuan y blh buat si jantan dayus ni bahagia…klu isteri die pun die berani pukul apatah lg ko bitch..

    0

    0
  8. cik mek molek says:

    tinggalkan llki ini…biarkan dia pergi ke prempuan durjana ituuuuuuuuuuuu!!

    0

    0
  9. aihh says:

    syg nyer lubang panta’ anda diperlakukan begitu rupa… sepatutnya ia adalah khas untuk orang tersayang… moga cepat sedar…

    0

    0
  10. tig says:

    1st thing 1st…thank god la kt bini dia dpt alasan kukuh nk bcrai ngn laki abusive dia 2. this is clearly for the better. klw ikt ckp yg xnk btapis aku hrp 2 ekor setan 2 mati kena pijak keta.x gna smpn mnusia mcm 2 kt dunia ni..bt pncmrn sj!

    0

    0
  11. Anonymous says:

    si zarina ni dah mcm pros…!!

    0

    0
  12. Dyg says:

    Untuk yang tak tahu, Auni ni dah sah bercerai dah pun dengan suami dia. Sebelum kontroversi Nara ni lagi. Kes dia kena pukul dengan suami dia tu sebab suami dia tangkap dia tidur dengan lelaki lain. Time tu Auni ni masih isteri yang sah lagi. Kalau bini dah tidur dengan lelaki lain, memang sah sah lah time tu jugak suaminya naik hantu

    0

    0
    • watever says:

      Ada bukti ke? Klu setakat mulut lelaki manafik … x boleh percaya. Tattoo penuh di badan. Ramai abuser kata pukul bini sbb curang. Bila polis siasat rupanya suami cemburu buta. Bnyk kes di msia, suami cemburu buta ni ramai yg sleep around dgn betina tp tuduh istri mrk curang. Klu x knapa hubby dia nk berbaik smula. Jika awk tiada bukti kukuh brsama saksi2 hnya mendengar bualan org lain …awak da menuduh ppuan lain berzina. Malah menyebarkan kpd org lain. Hukumnya Dosa Besar.

      0

      0
      • Nizam says:

        Bertatu penuh kat badan, sama je berdosa besar. Takde beza pun. Tapi, tatu tu, susah nak buang. Ape pun, sendiri mau ingat la. Laki bini pun pegi clubbing, dua dua ekor pun ade tatu, si bini pun pakai ketat sendat pendek sana sini kemain lagi. Tapi bila bab kena abuse, ingat pulak Allah bagai. Pada penglihatan aku, aku nampak si bini yg kna abuse ni yg beriya meroyan post bukan2 memburukkan suaminye

        0

        0
        • Anonymous says:

          Maksud komen ats tu jgn buat dosa disbbkan org lain. Pasangan ni mmg kurang akhlak tp kita ni tdk perlu tambah dosa kita krn mrk. Kita kena ada saksi utk buat tuduhan berzina klu tak kita dpt dosa. Buat apa sbbkn org lain kita nk tambah dosa? Post komen kata dia berzina pun 1 dosa gak. Kelakarnya pasangan ni bkn artis pun … Pasangan empunya diri ni suka sebarkn aib sndri.

          0

          0
    • dayang senandung says:

      ada bukti ke noks dyg? klu skalipun bini dia curang, keganasan bkn cara penyelesaian.

      0

      0
      • Penggali Kubur says:

        Bukti ni si Auni sendirik yang bagi. Dah lama dah, kalau ko follow dia sebelum kes ni lagi. Post dekat IG. Lepas tuh dia delete. Bukti gambar berpeluk sakan dengan boipren baru. Ko nak bukti ape lagi? If lelaki tu seorang suami, boleh la bagi alasan dia ade kuota 4. Tapi kalo ko tuh WIFE orang, BELUM cerai, ade boipren baru, berpeluk dengan mamat lain, ko nak bagi alasan ape? Berbalik lah pada ajaran/agama semula. Laki dia pun sengal alam jugak pergi pukul bini. Tapi what do you expect? Kalo ko perempuan, nampak laki ko curang apetah tido dengan laki lain, bukan ko pun automatik rase nak pukul ke laki ko? Ko pun akan buat benda yang sama. Entah entah lagi teruk

        0

        0
  13. zaza says:

    sorry xberapa nk kesian sgt. sebb dua2 ekor perangai 2×5 je.

    0

    0
  14. Tatu says:

    Happy lah mereka…sweet…. Tapi kalau tak sembahyang apa gunanya….walaupun hidup…seribu tahun kalau tak sembahyang apa gunanya~

    0

    0
  15. Cik Temah says:

    Aku memulanye nak bekap si pompuan kna pukol ni. Tapi bila aku dok belek belek Insta pompuan nih, serta merta x jd nak bekap sesape haha. Racist gila kot. Especially followers dia ler. Kalo org Sarawak ckp, di anoknya urg Malaya. Zarina Anjuli ni yang wat hal x yah la sume org mesia pulok yg kena

    0

    0
  16. Mawardah says:

    Kahwin sebab nafsu, gini le jadiknyee. Orang-orang yang nak kahwin nih sebelum kahwin siap buat solat istikharah bagai , pikir beratus kali kot sama ade lelaki tuh layak bergelar suami / boleh bimbing kita di kemudian hari. Ngko dah sah sah lah nampak lelaki nih bertatoo, selalu pi club, lagi mau dijadikan suami ker? So nak salahkan sape? Ngko ingat lelaki ngko ni Adam Levine ker cemane? hahha

    0

    0
  17. Mohd Khairi says:

    xyah nak backup sangatlah perempuan bodo cenggini…. Ada je orang lain komen pasal suruh dia banyakkan ingat tuhan, banyakkan istighfar, ade ke di bash lak. Elok elok orang nak bersimpati, jadi meluat lak tengok huh

    0

    0
  18. H8ters says:

    Perempuan biji mata lebam ni buat servis make-up ke? Biase jek make-up dia haku tengok. Takdelah lawo mana pun

    0

    0
  19. Rosee says:

    padan la muka ko.. Kecik kecik dah gatai nak kahwen. Sape suruh.. Mak pak selalu pesan belajar pepandai dulu, timba ilmu, barulah pikir pasal nak kahwen. Terutama sekali if kau pompuan.. Tak kisah lah kau anak orang kaya ke hape. Kahwen awal awal pastu 5 atau 6 tahun cerai. Kau ingat lelaki ni pun suka ke kahwen awal awal

    0

    0
  20. nadya says:

    ewww…memalukan eh if really that guy is bruneian..as i am bruneian too…and i feel embarrased

    0

    0
  21. auniali@avantgardemakeup says:

    abang nara pesal tak post kesudahan citer gossipni? skang sebrunei hot ngan issue ni.. mana taknya menurut borneo bulletin brunei *one of the reliable and biggest newspaper chain in brunei* si auni ni yang pukul diri sendiri. bab tu lah she WAS FORCED to take down all the violence pictures. bodoh lah pompuan auni ni.. dengar lah kakak awak si walijah ali tu.. dia pun naik meluat lah ngan perangai kau fake bitch attention seeker… okbai #lovefrombrunei

    0

    0
  22. syiah kot? says:

    zarina ni keturunan iran syiah kan? bkn melayu tulen rsnya..

    0

    0