Written by AbangNara | June 13th, 2014

Pasti retak seribu hati para gadis di luar sana membaca perkhabaran ini. Pelakon kacak bergaya dan paling hangat di pasaran sekarang iaitu Keith Foo bakal bertunang dengan kekasihnya, Kim Raymond pada 24 Jun ini. Kepada yang menyimpan perasaan kepada Keith Foo, lupakanlah sahaja hasrat murni anda itu. Hati Keith sudah dimiliki dan bakal dimeterai dengan ikatan pertunangan.

Keith foo tunang

Majlis pertunangan dikatakan akan berlangsung di Publika pada waktu malam. Keith Foo juga telah mula menghantar kad jemputan kepada rakan-rakan rapatnya. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Keith Foo atas berita gembira ini. Semoga pertunangan ini akan dibawa ke jinjang pelamin. Tahniah Keith dan Kim. Info asal Murai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Keith Foo Akan Bertunang Dengan Kim Raymond 24 Jun Ini

  1. adik comei lote says:

    Hmm..who care!!!!!!!!!!!

    0

    0
  2. ziela jalil janda gersang says:

    ku sangka kan kau cinta padaku KF…i really need u in my whole life…pliz back to mommy

    0

    0
  3. adik comei lote says:

    plakon kacak brgaya dan paling hangat di pasaran.????euwww… rmai lagi retis lelaki yg muda kacak dan bergaya dr KF ni…klau x psal AR tu mybe org x knal dia…buat ahkak2 gomen,makcik2,jnda2 gersang kt luar sna yg hingin sgt kt mamat KF ni lpakan lah nk tunang dh mamat ni..1 more euww dah la x sunat euwwwww

    0

    0
  4. x kesah says:

    mesti ahkak2 gomen,makcik2,janda2 gersang yg patah hati coz mamat x sunat ni nk tunang!!!!!!!!!

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    x kesah la nak tunang k ape….ape pon tahniah la!!

    0

    0
  6. pzzzzz says:

    kacak keeee???hangat keeee????plzzzz la nara ayat u tu….cm kitaorg sangap sgt kt KF ni.puuuihhh!

    0

    0
  7. pzzzz says:

    KACAK KEEEE???HANGAT KEEE????ayat u nara cm kitaorg ni sangap kt KF ni.puuiiihh!

    0

    0
  8. neymar says:

    nara mmg mata dia juling hensem ?hangat?…ayat mcm gay je…dialog belakon si keith ni pun mcm pelik je bunyi..
    suh dia pi blk indon je la belakon..aku mmg x minat lakonan dia..baik tgk amar bahrin dlm kerana terpaksa aku relakan..kening tebal uolls…

    0

    0
    • busukhatimu says:

      ko tk mnt org len mnt..yg ko mnt tk smstinya org len mnt..
      tk mnt KF tp berita baik kenapa nk kutuk.
      btw KF ni org malaysia ofkos la patut blakon produk malaysia

      0

      0
  9. she says:

    Sapa kata bukan melayu n bukan islam x bsunat? Zmn dah moden..bangsa lain x pyh tgg tok mudim la nak sunat…kat hospital n klinik kan ada..bangang..

    0

    0
  10. lady says:

    KF da nk b’tnng??frustnya i…huhu

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ..seriously,aku tak paham apa yang bestnya dia ni belakon..bagi aku dalam Ariana Rose tu pun x ada la best sangat dia belakon..jadi 2nd lead macam dlm LYMA tu boleh la..

    0

    0
  12. weng.. weng says:

    iye laa betunang..entah bila kawin nye.. takkawin pun kan org heran..kafiaak

    0

    0
  13. tlg like page sy..
    harga menarik menanti and..

    0

    0
  14. Bedah says:

    bertunang je….ada lagi harapan akak nak rampas.

    0

    0
  15. kak li says:

    Menyimpan hasrat bercinta dengan keith dlm mimpi je. But I happy for u, congrates

    0

    0
  16. kak li says:

    Menyimpan hasrat bercinta dengan keith dlm mimpi je. But I happy for u, congrates. Walaupun bukan islam tapi memg anak lelaki digallakkan gi bersunat. So rasanya keith dah terlebih bersunat

    0

    0
  17. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo…haktuihhh

    0

    0
  18. lala says:

    he is not that handsome. ewww~

    0

    0
  19. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo….haktuihhh

    0

    0
  20. lala says:

    you can find someone like him anywhere. bukan handsome sangat pun. tak payahlah nak frust

    0

    0
  21. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo…..haktuihhhhh

    0

    0
  22. aku says:

    awek langsung xcun
    dengar cite mix tp muka cam minah kampung aku tgok

    0

    0
  23. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo……haktuih

    0

    0
  24. haktuihhh..x minat langsung ngan mamat nie…hahahah

    0

    0
  25. nayla says:

    jodoh dah sampai. apapun tahniah

    0

    0
  26. nazumi says:

    hanya rm18 untuk tempered glasses screen protected untuk iphone, samsung, lenovo dll. berminat add fb :Nazumi Ahmad

    0

    0
  27. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo..haktuihhhhh

    0

    0
  28. hmmmm says:

    Boring……..Nextttttttt

    0

    0
  29. Anonymous says:

    jujur aku ckp…bakal tunang dia x lawa…biasa2 jer…kata muka kacukan…aku tengok dh mcm minah kg y biasa2 je..minah kg pn ad y lagi cun..tpi itu y KF suka nk wat mcm mane…..layannnn jer…

    0

    0
  30. syu says:

    Tunang tak lawa mana pun..biasa

    0

    0
  31. syu says:

    Tunang tak lawa biasa je..

    0

    0
  32. turkeyday says:

    Kepada semua yang asyik2 ada je tak puas hati, dipersilakan makan hati sendiri. suka hati lah dia nak pilih perempuan cantik ke tak cantik. ini lah masalah orang malaysia ni, perasan hebat sangat smpi semua mahu dibenci. walaupun budaya barat tu tak baik untuk dicontohi, tapi sekurang2nya mereka ada budaya menyokong. sebagai orang malaysia fikir2kanlah.

    0

    0
  33. Cik Pink says:

    Bior le muka kmpung ke,x cntik ke…suka ati diorg la.dah ingt mekap tebal 10 inci kt muka tu lawa sgt la?plastik je.kt bilik tido,horror!bior muka x lawa,yg pentingnye tang hati.sekurang2nye KF ni kenal hati budi,bkn tgk pd rupa paras semata2…aku x minat pun KF ni,tp x perlu la nak kutuk2 bgai.kite yg ngate ni mcm la lawa sgt….

    0

    0
  34. i says:

    hnsem ke gitu?muka mcm raksasa je aku tgk.muka segi 4 phtu mulut luas pah tlinge..ee geli la yarkk!geli geli gelli geli geliman la..bg aku pelakon hok hensem skg ni adalh syarul ridzwan (romi cinta julia)..i like u..org gitu bru panggil hnsem sb brwajah jantan x mcm raksasa kafir ni..

    0

    0
  35. […] ialah 24 Jun. Kalau mengikutkan desas-desus yang bertebaran sebelum ini, esok adalah hari pertunangan Keith Foo dan kekasihnya, Kim Raymond. Kononnya majlis pertunangan ini akan diadakan di Publika dan kad jemputan telah pun diedarkan. […]

    0

    0
  36. […] (sembang) agama keith foo, hero drama ariana rose?, Hai, ramai yang tanya ed di blog tentang agama keith foo, hero drama […]

    0

    0
  37. […] sumber (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

    0

    0