Written by AbangNara | October 16th, 2012

Lama rasanya tidak bercerita mengenai Fasha Sandha. Abang Nara selalu menjenguk Facebook We Love Fasha Sandha dan sangat suka dengan cara Fasha mengupdate perkembangan terkininya. Sangat mesra peminat dan penuh bersahaja.

fasha sandha

Dan baru-baru ini Fasha Sandha telah mengupdate statusnya yang berbunyi “Enjoying my second trimester. Syukur Alhamdulillah“. Dalam tak sedar rupanya kehamilan Fasha sudah mencecah 4 bulan. Abang Nara nampak seri ibu mengandung semakin jelas di muka Fasha. Cantik sangat ~~

fasha sandha

Semoga kesihatan Fasha terjaga dan tidak mengalami apa-apa komplikasi sehingga tiba hari kelahiran cahaya mata pertamanya dengan Jejai kelak. Tak sabar rasanya Abang Nara nak tengok wajah comel anak mereka berdua. Semoga semuanya akan berjalan lancar kelak. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Seni camouflage yang cantik gila.

116 responses to Kehamilan Masuk Trimester Kedua, Fasha Sandha Tampak Makin Berseri

  1. adikpasha says:

    kat mana yang seri nye?????

    0

    0
    • @weLOVEfasha says:

      Comelnya ibu mengandung.. moga melahirkan anak yg soleh dan solehah.. nmpk sgt mereka bahagia.. luv fasha!

      0

      0
      • Esah says:

        Aku follow instagram fasha.. suka sgt tgk dia sbgai seorg isteri kpd si suami.. no wonder jejai syg dia.. semoga berbahgia selamanya :-)

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        peknen pun pakai bju mcm tu lagi, apelah nak jadi

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        sepatutnya bile dh hamil tu, jaga lah sikit aurat tu! cuba bersyukur sikit dgn Allah yg bg rezeki tu.. x takut ke nanti bersalin susah sbb menjaga aurat semasa hamil! nak harapkan jejai bimbing, HARAM!

        0

        0
      • peminat kak cham says:

        aii kak cham, dh bertudung ker…??

        0

        0
      • rakyat malaysia says:

        sape yang tentu hukum bersalin susah kalau pregnant pakai baju tak tutup aurat ? kitab mana ? macam tuhan pulak komen kak cham ni.. dari mengutuk, baik doakan, kita pon dapat pahala doakan orang lain.. tak baik betul komen sorang2.. bagi la nasihat lagi baik dari mengutuk..

        0

        0
      • Vina says:

        karat pasak dh mai dah! kalau pasak punya hal tutup sebelah mata je! cuba kalau nelopak! berguni2 kutuk!

        0

        0
      • ctea says:

        soleh solehah mende.. pkaian si pembawak perot pn camtuh..

        0

        0
      • GoGoJUJAI says:

        Luv u ..Go GO JuJAi…. Luv U FASHA

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kak Cham sejak bertudung ni KEMAIN!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Nampak sgt bahagia…??istagram semua tu nak menunjuk depan org je..blom tau lg sebenar camne…hmm bg aku jejai tetap player cm dulu….fasha tetap ppuan hipokrit jahat n perampas mcm org semua kata dulu tu…sbb dia2 sama ‘perangai’ kot sbb tu nampak bahagia

        0

        0
        • Kodok says:

          ko tu lagi buruk perangai menuduh orang tak tentu hala. Kalau Nora tu baik dan pandai layan laki takdenye beralih arah. Tak tau cerita sebenar baik diam. Ko ingat Nora tu bagus sangat ke.

          0

          0
    • bukan peminat artis murahan says:

      Aku ingatkan pakai baju camtu kat rumah… bila tgk gmbar ke2 ada meja2 & kerusi mkn rupa2nya kat kedai mkn luar… teruk btl pemakaian ibu mengandung ni.. kpd si suami, ko tanggung lah yer dosa isteri ko ni.. :-)

      0

      0
      • Anonymous says:





















        0


















































































































































































        0

        0
      • Anonymous says:

        Budak2 zaman skrg klu mengandung suka sgt pkai bju sndat mendat nk menunjuk perut yg sdang mbsr,trmasuklh fasha sandha,mcm xde jual bju mengandung.si laki pulak suka tgk bini pkai camtu smpai sanggup berkongsi gmbar dgn org lain. Bini seksi lah ktkan:-(

        0

        0
      • serindit rimba says:

        Tak payah nak mengata orang sangat lah ko. Macam ko tu bagus sangat

        0

        0
    • amani says:

      ko tu x pernah ngandung kot…
      tu pasal x tau tang mn seri nya…
      x usah la dok ngutuk org, p duk depan cermin2 ckit diri tu sempurna sgt ke smpai blh masuk SYURGA dgn senang ye….

      0

      0
    • ting tong says:

      fasha sama dgn aku 4 bulan dah..semoga dia dipermudahkan segalanya dan dapat baby yg comel dan sempurna dan diberikan kesihatan yang baik.. Amin..Insyaallah.. Syukur dgn nikmat Allah berikan :)

      0

      0
  2. Hackers_1978 says:

    Pakai singlet pun berseri….agak2 la……he he :p

    0

    0
  3. Selitone says:

    Tak kisah ler trimester ker, tricycle kerr… aurat tu wajib dijaga. Post gambar lebih sopan untuk tatapan umum.

    0

    0
  4. lalala says:

    aikk, dah kwin mengandung pn tk pkai tudung lg? kan manis tutup aurat.. kta sayang suami, tutup la aurat.. ni dah tbuka segala bgai, tk cemburu ke jejai tgk lelaki lain dok pndg body fasha.. tk tkt ke jejai tnggung dosa bini? hope fasha pkai tudung satu hri nt, lbh sesuai dgn status mak org.. bkn apa, rumah kta pergi, kubur kta mari.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu laa, sejak ngandung ni koho berehi bena paka baju takdok lenge..bakponyo mek fasha weii…tiok belengah ko?

      0

      0
  5. haH? says:

    lama jadi macam mak dia la….

    0

    0
    • beauty as always says:

      nape ngn mak dia?

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku nk tau psl mak dia. dulu mak dia rmpas laki org ke?? pstu kne dump sbb laki tu kawin lain ke?? mak dia dulu kawin psl harta bende ke?? mak dia dulu sosial mcm pasha ke?? mak dia dulu kaki kelab mlm ke??

        0

        0
  6. aku says:

    poyo la nara. hipokrit gila. ayat mmg mengelikan.

    0

    0
  7. la la la says:

    wekkkkkkkkkkkkkkk …dah boncit pun nak tayang2 jugak …geli!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nora dulu tetek dia sampai nak terkeluar jugak waktu pregnant seksi nak mampus. Lagi teruk daripada fasha gakde oulak orang bising2. Blah lah korang cakap tak serupa bikin..

      0

      0
  8. abg mat says:

    anak yg keluar nanti mesti huduh ikut muka bapak dia -____-

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ish.. Cubalah doakan yg bgus2 skit.. Kalau org cakap kau mcm tu mcmna. Mulau

      0

      0
      • sjenksebok says:

        klu xsk mak bpk dia pn jgn babitkan anak dia.. anak xbrslh klu buruk mne pn perilaku mak ayah dia.. doa yg baik2 je..

        0

        0
      • abg mat geli! says:

        Abg mat.. ok lg kalau ikut muka jejai.. kalau ikut muka ko pecah rumah la jadinya.. phui!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Akak mat..hodoh2 dia berduit..ko?takat bertengek kt blog nara ni 24 jam blh la..

        0

        0
      • ioo says:

        Semua yang buat komen negatif p cermin diri sendiri dulu seblum mengata orang… memang mulauuu..

        0

        0
    • Anonymous says:

      abg mat…apa yg bayi yg belum dilahirkan tu buat kat abg mat sampai macam tu skali doa abg mat utk dia…saya doakan kalau dia dilahirkan huduh sekali pon mak bapak dia akan beri pelajaran yg baik utk dia supaya dia tak bodoh macam abg mat…

      0

      0
    • kl gangster hidung tersumbat guli says:

      Anak Nora pun huduh lah ye…poyo lah ko ni..

      0

      0
  9. cik anon says:

    menyampah tgk jujai pakai rantai..mcm lembu nk kena tambat gayanya..Hohohoho

    0

    0
  10. hohoi says:

    klau lahir anak pmpn mesti ada otot besau mcm mak dia..

    0

    0
    • Buaya darat says:

      Kalau Nora ada anak lelaki mesti katek merayap rayap macam mak dia kan hohoi! Hahhaa mulut ko nak kena sental dgn berus jamban..

      0

      0
  11. cik kiah says:

    woi jujai,helikopter ko mampu beli,tudung kt bini ko xmampu beli ke?Hohoho

    0

    0
    • f says:

      Tudunnnng tudungggg tudunggg. Hoi! Tak isu lain ke?
      Bosan laa wei.

      0

      0
      • khai says:

        tudung..tudung..tudung la…
        ko bosan dgn tuntutan islam ke???
        nk join si fasya jd kayu api kat neraka erk???ni bkn nk jd ustaz/ustazah…tp kenyataan di dpn mata ko…kalau ye pun nk minat/sokong..bertempat lah ye..sila jgn menunjukkan kejahilan anda ketika komen. di blog ini.hahahhaha….

        0

        0
        • dine says:

          Saya ni bukn la nk marah saudara komen hal mcm ni..tp sbg makhluk Allah kita xsempurna..dn kita xde hak nak hukum org msuk neraka.sbb tkut2 kita pulk yg msuk neraka..jadi jaga la mulut tu..sbnrye amaln kita buat ni xdpt nk mmbuktikan apa2 kecuali saat kita mghembuskan nafas terakhir kita sma ada dlm iman atau kekufuran..saat akhir tu la yg mbuktikan sgalanye..xsmstinya kita kuat ibadat n iman diterima Allah tkut saat2 akhir khdupan kita mati dlm kekufuran pulak ingt tu.

          0

          0
      • tolong..tolong....mulut polong yg berpura baik...bnyg kat laman gosip.... says:

        tudunggg…tudungggg…tudunggg…mulut2 mcm si khai ni mmg bla bercakap berbisa mcm ular tedunggg…cakap riakkk,egois,mcm agama tingggi menggunungggg……dh sama mcm si abby yg suka cakap putar belit cakapny bergulungg-gulunggggg….mcmlh dorang2 yg sama kontena ni mcm tkpernah ada dn tkde dosa langsungggg… orng2 yg mcm ni kebanyakkanny mmg pandai cakap penuh kepura2an,hipokrittt memanjang dn suka terlolong-lolonggggg…..dh serupa hantu polonggggg….minta tolong..tolongggg…..yg si wanita2 tolong pakai tudung jd mcm kami hantu polong yg suka melolongggg-lolongggg…klau tk kami jdkn kau semua mcm hantu pocongggg…..mulut2 mcm ni bagus sumbat dgn batu lesunggggg…. khaaa…khaaa…khaaaa….kheee…kheee…kheeeee……….

        0

        0
      • pandai2 je nk mengagak2..... says:

        eeeiiii khaaaiii….kau pandai2 agak2 orng2 mcm fasha dn yg ikut mcm fasha ke dn yg mcm fasha ni ke semua dlm api neraka yaa.. ohh kau mcm ahli syurgalh pulak…pasti ke….mulut dn hati busuk ada hati nk menilai,menghukum orng tu orng ni…pandai2 nk agak2.. meluatttttttzzzzzzzzzzzz……………………….

        0

        0
      • cherrina says:

        Oooo @khai ni kira dah konfem habis lah ek fasha msuk neraka?!

        0

        0
    • haH? says:

      tak best langsung tulisan ko…

      0

      0
  12. Iphoneuser says:

    Jgn la babitkn anak dlm kandungan, marilah kita doakan yg terbaik..

    0

    0
  13. saye says:

    Abg mat… Agak2 la ckp baby tu mcm tu… Anak tu x salah la.. Ape punye manusia la… Marah mak bapak, baby plak die ckp mcm tu

    0

    0
  14. Shiela says:

    4 bulan… tapi perut dah besar da tu

    0

    0
  15. bantal says:

    teh tarik? huhu… gestational diabetes…….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Huh 4bulan perut dah besar tu..mcm 5/6bulan… Besar tu perut nye hehehe camne pun… Semoga selamat smua..dan mendapat anak yg sihat itu paling penting…

    Ps: fasha time ngandung nie pakai lah sempurna jgn pakai baju tak de lengan…kan masuk angin.. Badan org mengandung nie senang masuk angin kerana smua kembang… Ini untuk awak jugak…kesihatan mesti jaga..mmg lah time ngandung nie panas… Tapi badan panas lagi bagus dari kena masuk angin..

    0

    0
    • hanif.tamizi says:

      ha, comment ni aku like.. orang malaysia ni, aku paham nak bagi nasihat baik2, tapi nasihat macam yang kat atas ni ha, baru nasihat, bukan melaser mulut.. kita dah nasihat xjalan, jadi gunakanlah doa kot2 terbuka hati mana2 artis kat malaysia samada pregnant or x untuk tutup aurat lagi bagus..

      ramai artis malaysia even tak pregnant yang seksi, jadi janganlah main hentam.. my dear fasha, betul cakap atas ni, tutup la aurat, kalau tak terbuka hati fasha lagi nak tutup aurat, sekurang2nya untuk kesihatan fasha, ada baby dalam perut tu, badan sejuk sangat tak elok lagi2 bila kuar malam2.

      yang lain tu, doakan, tak kisah la muka macam jejai ke, berotot macam mak dia ke, yang penting, biar semuanya selamat. peace yaw !

      0

      0
      • Anonymous says:

        kesihatan lg penting drp tuntutan agama..hebat! xpelah fasha,,,pakai je lah mcm ni terus, manelah tahu blom terbuka hati nk jaga kesihatan…kan? tunggu sakit urat sakit sendi nati kalau baru terbuka hati barulah jaga kesihatan ye..

        0

        0
  17. badang says:

    teruk betul peminat ND ni perangai dengki khianat busuk ati tak hilang2….

    0

    0
  18. mutiara says:

    sedih…dalam keadaan mengandung pun masih nak berpakaian seksi…

    0

    0
  19. bubu says:

    besar nye perut agk nye da 5,6 bln,jp g ckp la 7 bln d bsalin bby pramatang konon nye haishhhh

    0

    0
    • merpati says:

      tu la pslnye.. perut mcm org ngndung 6-7 bln pun ade.. sbb dlm usia baby 4-5 bulan, baby baru saja sempurna membentuk anggotanya…berat baby dlm usia kandungan 4 bulan dalam 60g sahaja tp x pe la, pk positif je la… tgk bile bersalinnya.. jangka bersalin bulan 1 January 2013.

      0

      0
      • kiah says:

        apo plak due date january dah 4 bulan, ko pon same x reti kira..aku ni skg dah 4 bulan..due date mac..adooiii kira la betol2..jgn la hentam je..ksian fasha..wlupon den x ske die..tp aku rse die ni mcm jujur org nya..hehehehee

        0

        0
  20. smile says:

    4 bulan apa nya nara?baik ko pegi tanye fasha betol2 bape bulan dah die pregnant. aku yang lambat sikit pregnant dari fasha ni pun dah cukup2 5bulan. kan tak pepasal ko menyebabkan orang lain syak wasangka kat fasha. haihh

    0

    0
    • merpati says:

      ye la.. br aku igt.. fasha prgnent kan bln may (1bulan) now dh bulan oktober (6 bulan la)… en nara.. please bg info yg betul..

      0

      0
  21. aku harap fasha dpt baby boy..luv u fasha..kalo babyboy mesti supercomel mcm muka aku coz ramai ckp kalo aku pompuan muka aku mcm fasha…hahahaha

    0

    0
  22. h says:

    tunggu tengok bila di bersalin… cukup bulan tak?…kah..kah..kah… perut dah mcm 6 bulan atau 7 bulan beb…

    0

    0
  23. dumdumcak says:

    ye ye jer nara ni..cuba tanya FS berapa bulan dah dia pregnant….huhu wanita yg pregnant mmg cantik2 belaka sbb perut boyot hehehehehe tu lah kelebihan kaum wanita yg tulen okay…cantik kan cantik kan…..hewhewhew sukaaaaaaaaaaaaa FS….

    0

    0
  24. jue psyco says:

    oi NARA.. iklan aku terima nikahyer nih semak…!!
    apesal ko PAKSA AKU SHARE /PLAY IKLAN KO NIH!!!
    aku CANCEL dia kuar balik!!

    KALU NARA TAK BUANG AKU NK LAYAN OHBULAN JE NNT!

    0

    0
  25. lady says:

    aku bkn nak back-up sgt FS ni tp korg2 yg pandai2 menuduh & syak dia nie pregnant lebih drpd 4bln baik korg beristifar sket, agak2 lah bkn korg ikut time dia pergi check up pun kan?aku bkn baik sgt sebab tu bace jgk blog bn nie tp tak lah sampai nak mereka cerita & memfitnah org!korg tak tahu ke hukum memfitnah tu?lg pun ini hal sensitif tau bab anak org, anak sulung plak tu!so jgn nak biadap sgt lah…kesian dia stress plak nanti.anyway jiran aku kawin setahun lepas tu mengandung time 4-5bln tue perut dia dah mcm FS walaupun bdn dia xgemuk pun, org tua2 kata mmg jenis kulit tebal skit sebab tu perut mudah nampak!klu lepas bersalin dia org kena pantang btl2 sebab tkt nanti effect kulit bahagian perut akan mengeleber lbh drpd wanita mengandung tp perut kecik.sekian~~~

    0

    0
  26. miss wawa says:

    Untunglah fasha masa tgh pregnant dimanjakan suami..compared to Nora..Sedih….

    0

    0
    • Minat Nora says:

      Wawa, dah rezeki Fasha dapat nikmat dimanjakan suami ketika pregnant. Nora pula dapat ujian ditinggalkan. Dua-dua pun kena bersyukur sebab masing-masing ada bahagiannya di dunia ni

      0

      0
  27. kasturi says:

    tahun 2012, ramai artis mengandung… Alhamdulillah … tahun depan bolehlah mana2 magazine ambik semua baby artis yang lahir hujung tahun ni and tahun depan wat cover… mesti comel…

    0

    0
  28. adikmanja says:

    Harap fasha dan kandungan sihat dan tak mengalami sebarang komplikasi.. bab pakaian ni sebenarnya kalau mengandung memang cepat ajer panas n mudah berpeluh cuma kalau pakaian sopan sikit lebih molek supaya boleh mengelakkan masuk angin dalam badan kita. maklumlah org mengandung ni cepat ajer angin masuk badan.

    0

    0
  29. bobby says:

    benda lepas jgn dikenang…tp aku nak kenang jugak…haha!berbanding dgn nd pregnant dlu fs ni jauh beruntungnya…harap nd dpt pengganti cpt & soleh boleh menerima dan membimbing dia.amin:)

    0

    0
  30. Kepologi says:

    eh..4 bulan..beso gak perut Fasha ni ye…Fasha cantik..tpi dia mengandung x berapa berseri la…

    0

    0
    • mami says:

      mami pegi cek-up kat klinik ibu dan anak tak ada pulak tengok ibu mengandung yg berseri macam pengantin..muka letih semua ada lah. sudah2 lah tu..esok2 kau mengandung,pakai lah make up 10 inci, takut org mengata kau pulak tak ada serinya…

      0

      0
      • mamee monster says:

        wahai mami yg bijak…kesian nye kau xpernah tgok ibu mengandung yg berseri mcm pengantin…nampak muke letih je ye? aku hari2 nmpak org mngandung yg berseri..lg cergas dari org x mngandung…siap leh joging ag..tp kalau tgok mmg nmpak berseri je mcm org2 baru kawen.. yg mekap tu bukan seri la..tu cantik tampal je..sekolah ke idak

        0

        0
    • Anonymous says:

      berseri ke ..tak berseri ker…bersyukurlah pada Tuhan dikurniakan zuriat… semoga baby dan ibu sihat sentiasa…nak apa lagi?? bawa lah bertaubat mengata orang

      0

      0
  31. SiDegiLgojes says:

    mula-mula mmg aku x brape suke fasha ni.. tp aku lebih meluat dgn manusia yg suka mghukum manusia ni.. Dosa dia suami dia tanggung.. Dosa kau mngutuk sape nk tanggung??

    0

    0
  32. kak li says:

    seri ???????????? seri merampas ada la, seri lagi nora danish tika mengandung, walau tak da seorang bernama SUAMI kat sisi. Nara ni, sangat suka mengangungkan para para perampas suami orang. Cukup meluat. Tak da MODAL

    0

    0
    • ND says:

      alaaaaaaaa… apsai kak li ckp mc neh… nora nak skandal ngan abg ady pong da payahhh… nora tarik balik kata2 nora yer kakkkkk.. nora pong nak tawen laki org hikhikhik

      0

      0
  33. muumy gojes says:

    bukan nak kata la..bila sy follow instagram fasha ni..lama2 saya paham la kenapa jejai sayang kat fasha..compare to ND masa jd isteri jejai, kita mana tau kan umah tangga hal dalam kain orang.apa pun suka tgk fasha, selalu support jejai dan selalu masak walaupun makanan simple..hope satu hari nti fasha aka berubah imej jadi lebih baik dan jejai pun berubahlah bimbing si fasha ni yer..ameenn..

    0

    0
    • aku says:

      betul2! dulu pon ingat fasha ngan jejai ni propa jgk bab love story diorang ni, kejar2 naik heli bagai…break jap, on balik…tp rupa2nya bila folloe betul2 baru aku paham nape jejai nie sanggup bermati-matian nak dapatkan fasha ni sbg wife dia..jejai nie mmg sayangkan fasha & u will know why kalau korang follow perkembangan diorang.. fasha mmg seorang isteri yang baik, bertuah jejai. aku mmg doakan moga kehadiran anak diorang lepas nie akan membawa diorang menjadi ibu & ayah yang baik…tak mau g kelab2 dah…so far dah kurang..harap2 lepas nie dapat berenti terus. sbb tu org tua slalu cakap, perkahwinan mampu mendewasakan & mematangkan sesuatu pasangan. perrkahwinan mampu mencipta jalan ke syurga..amin.

      0

      0
      • gila ke? says:

        isteri baik isteri tutup aurat la.. klau dia sayang jejai, dia tutup aurat la weh.. ni aurat pn tk tutup, bwk jejai ke neraka adalah.. sayang ke tu? elok la jejai nk dia, sbb laki lain pn tk nk fasha ni.. huhuhuhu.. tgk la kejap kta bcinta dgn laki tu laki ni, last2 kwin ngn jejai.. pasai apa? jejai je thegeh nk dia. klau aku pn nk cri bini bia yg perangai elok, tk g kelab.. seksi smua. apa guna bini masak kn, jaga tp tetap bg laki masuk neraka sbb aurat dia?

        0

        0
  34. merpati says:

    aku makin kompius ni.. fasha kwen 27april kan.. so die bunting pelamin.. means may (1 bulan) june (2 bulan) julai (3 bulan) ogos (4bulan) september (5 bulan) oktober (6 bulan) November (7 bulan) disember (8 bulan) januari (9bulan) januari jangka di bersalinkan… kenapa bulan oktober ni fasha ckp br 4 bulan??? ke sy yg silap??? sila tlg perbetulkan…

    artikel abg nara ~~ http://beautifulnara.com/7-gambar-kehamilan-fasha-sandha-kini-3-bulan-alah-pada-ubat-gigi/ ~~ pada 11 Sept 2012. sepatutnye sept fasha dh 5 bulan.. betul x??? sila perbetulkan saja…. tq…

    0

    0
    • hahahahh says:

      kantoi sudaaaaaaaaaaaa………..

      0

      0
    • Anonymous says:

      rasa mcm awk salah kira ..(tak pernah mengandung ke? ) anyway, takyah cbuk2 jd dr kot kalau tak bertauliah…hehehehe!

      0

      0
    • Anonymous says:

      fs ckp2nd trimester.. 2nd trimester maybe 4 5 6mnths..yg ckp 4bulan tu nara! aku repeat.. Nara! kau kenal nara? nara si batu api tu…

      0

      0
    • Anonymous says:

      sang merpati sakit jubor kira due date fasha sandha…

      0

      0
    • hunny says:

      emm betul tu..
      maybe nara silap update kot.
      dia bunting pelamin so mmg dah 6bulan rasanya..6bulan pun masih dalam 2nd trimester kan..
      1st update dulu masa fasha pregnant due date dia januari or feb2013..x ingt sgt. tp betul la dr buln 5-1(next year cukupla tu 9 bln)
      xperlu la nak syak yg x elok..

      0

      0
    • dyno says:

      Fasha tak ckp pun dia ngandung 4 bln..yg ckp abg nara..hehe

      0

      0
  35. aku says:

    all…boleh tak u all semua ni be happy for her? nape nak kondem mcm2..kalau dia nak jaga aurat..dah tentu dia takkan jd artis kan? so, buat ape nak pertikai bab2 aurat tu lg…. at leat sejak FS nie kawen, dia bahagia..kt pon dah tak dnegar dia merambu sana-sini..so, ape yg u all ni sakit hati sgt…after all, she just human…just leave her alone will u..
    ape pon fasha…i can see u really happy as a wife, n future mother….moga perubahan kepada kebaikan nie berterusan ok…insyaallah..

    0

    0
    • hoihoi says:

      yuna jd artis pkai tudung pn pemes je,, blh je btudung? bkn sbb nk jd artis ni nk kne pkai tudung ke tk, klau thu hukum, dah tentu pkai tudung. hukum ttp hukum. kalau dah wajib pkai tudung, tkde alasan artis la apa kejadahnya. kalau nk leave her alone, tk pyh jd artis. duduk rumah jaga suami. dpt pahala lebih.. plus laki tk dpt dosa pasai bini tk tayang aurat kt luar/

      0

      0
      • Anonymous says:

        hoi hoi sakit jubor bila ada orang doakan kebahagiaan fasha sandha dan suami…bertaubatlah

        0

        0
      • mmg kau la says:

        ehem…ade je artis yg tutup aurat dgn betul..irma,diana,yatt,heliza xboleh la nk kate ‘kalau dia nk jaga aurat tentu x jadi artis’… kau pun ckp ikut sedap je nmpaknye…

        0

        0
  36. feez says:

    kesian kan jadi artis ni…asyik kena kutuk dgn org je.

    0

    0
  37. Prince Noob says:

    tak kisah la masuk trimester kedua ke ketiga ke, tak payah pakai singlet boleh tak?

    0

    0
  38. Blink says:

    Sah penangan cinta jejaka Lombok. Tapi ni jejaka Lombok yang banyak duit. Kalau takdak duit cleaner pun belum tentu mau. Semoga berbahagia ke anak cucu.

    0

    0
  39. aaron says:

    silap dia nie dh prgnt 6 blan utk bln okt nie bkn nye 4 bln prgnt.Sbb fasha nie kawin ujung bln 4 hr tue.Dia kn bnting pelamin jd dh 6 bln la mgikut kiraan doc yg bertauliah ha3……

    0

    0
  40. dee says:

    ne sebenarnya yang jejai nak.. isteri sentiasa disamping suami.. luv u fasha..

    0

    0
  41. JoyahJinki says:

    second trimester bukan 6 bulan ke?
    aigoo, bole menimbulkan pitenah ni tau..
    aku bkn peminat fasha sandha..
    tp aku taknak la org dok kate yg bkn2 kt dia..
    myb fs bakal dpt anak laki kot..
    sb tgk muka dia x beseri mana..
    sb yg aku pasan, kalau dapat anak perempuan biasanya wajah ibu cantik beseri2
    opinion aku je..:)

    0

    0
  42. rizki says:

    waktu usia kandungan nora danish sebegini..
    jejai telah melafazkan talak ke atasnya..
    tetapi talak tak jatuh lagi..
    sehingga lahirnya anak dalam kandungan..

    di manakah jejai waktu itu?
    jejai di dalam pelukan kekasihnya.. fasya sandha..
    menyulam bahagia sebagai pasangan kekasih paling hot..

    dan sekarang mereka terus menyulam kebahagiaan itu..
    di atas keruntuhan sebuah masjid..

    apa ucapan yang sesuai?

    semoga Allah mengampuni kalian..
    dan kita semua..
    amein.

    0

    0
  43. miss oppssss says:

    Fasha,

    Kat Poplook banyak maxi dress yang lawa2 and harga berpatutan.. Nanti pi la tgk web tuh… Next time toksah pakai singlet2 ni…. Malu weh…

    0

    0
  44. entah la says:

    fs tak nak bl bj mengandung kot tkt nanti pakai sekali jer dah rugi…pakai je bj pe yg ada…jimat skt…sian tgk baby dlm pert…tp mmg aku pelik nape la pempuan ni ada yg bl mengandung pun sk pakai ketat2 bjnye…tak sian ke kat baby dlm pert nak pusing2 tak selesa baby tu…

    0

    0
  45. […] Kehamilan Masuk Trimester Kedua, Fasha Sandha Tampak Makin Berseri […]

    0

    0
  46. […] Kehamilan Masuk Trimester Kedua, Fasha Sandha Tampak Makin Berseri […]

    0

    0
  47. […] Kehamilan Masuk Trimester Kedua, Fasha Sandha Tampak Makin Berseri […]

    0

    0
  48. […] Kehamilan Masuk Trimester Kedua, Fasha Sandha Tampak Makin Berseri […]

    0

    0