Written by AbangNara | January 13th, 2011

faha jejai

Pemergian Fasha Sandha bercuti ke Bali, Indonesia bersama rakan-rakannya baru-baru ini didakwa bukan untuk meraikan sambutan tahun baru 2011 seperti yang digembar-gemburkan, sebaliknya untuk melepaskan tekanan perasaan.

Kosmo! difahamkan, keputusan pelakon itu bercuti ke pulau peranginan berkenaan adalah kerana kekasihnya, Rizal Ashram Ramli, 35, atau Jejai menyertai keluarga serta bekas isterinya, aktres Nora Danish, 27, makan angin ke Jepun.

Menurut seorang rakan Fasha di sini, Jejai dikatakan pergi ke Jepun untuk meraikan hari jadi anak tunggalnya bersama Nora Danish, Putera Rayqal Rizal Ashram, 3, yang jatuh pada 7 Januari lalu.

“Jejai pergi ke Jepun selepas pemergian Nora, Rayqal dan keluarga Jejai terlebih dahulu sekitar awal Januari tahun ini.

“Fasha terasa hati, mungkin sebab itu dia membuat keputusan untuk bercuti ke Bali bersama rakan-rakannya itu selepas Jejai ke Jepun bersama bekas isterinya itu,” beritahu rakan Fasha itu.

Berita dicedok dari Kosmo.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

268 responses to Kecewa Jejai Ke Jepun Bersama Nora Danish, Fasha Sandha Merajuk Ke Bali

  1. yaya_yumi says:

    OMG!! 1st =)

    0
    0
    • Jejai sendat says:

      Setelah komen anda telah mendahului carta pertama..pihak BN akan menghadiahkan Sepatung badan Jejai yg hanya berboxer sahaja..Tahniah!

      0
      0
      • mesti mak jejai terpikir..pompuan mcm ni kah nak dijadikan menantu sure dia akan 2-3 kali pertimbangkan…
        memalukan keluaga org besar2…je..tak pasal2 merajuk buat benda bodoh….

        0
        0
        • Gadis Suci says:

          Di Hatiku Tetap….. MAHER ZAIN !

          ;)

          0
          0
        • julie gampang says:

          mmg pun..mmg kot mak jejai x suke..sbb tu depa x kawen2 lg..dh tu dr gosip sana gosip cni..ha kawen je..senang..nk berkepit smpai ketiak hangus pun x pe..nie sj nk gempak2 kan cite..kite sbg pnyokong industri dh tentu2 akak berbalas2 kata dengan sesuatu knyataan tntg artis..nmpaknya org mcm fasha n memey patut letak je la jwtn sebagai artis..x guna klu korang camni..kang tubuh plak FB anti-memey or fasaha..korang kawen duk umah jga laki lg senang..fasha ko klu nk pakai bj ke sepender ke jgn le smp kami tau..up to u.pilih le kawan yg betol.ha tgk kwn mkn kwn..dh2 le tu..berenti blkon.kitorg pon klu cite kt tv ada ko mmg trus kaleh..mmg hati x leh nengok muka kamu le fasha..memey pon sama..sory la yea..

          0
          0
        • I also Like says:

          Maher Zain…yessssssza..I like !

          0
          0
        • Tipah tetipu says:

          saya sokong 100%… lpas tu gn muka xmalu bt statement kat TV ‘NO COMMENT’… Motif…… klu ko xnk komen xpayah jadi artis… sapa yang sokong BERUK 2 (MEMEY nFASHA SANDHA)ekor ni mmg buta la…. ape yang dorg ni banggakan rampas laki org….

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          pembetuan…..dia takkan pertimbangkan…..tp awal2 lagi dah reject…wakakaka

          0
          0
        • whatever says:

          Jejal pun sama lah…2 x5…5×2 !

          0
          0
        • Pelamin Anganku Roboh says:

          Tak pe lah FS merajok pun….nanti Jejal akan beli kereta baru tak ade bumbong….ye sayang?!

          0
          0
        • labuan mari says:

          padan la ngan muke die…sap nak wat die jd mnantu

          0
          0
        • anies hisham says:

          mmg mak jejai berbulu dgn si sendat ni. kalu x knape kwn 7 thn tp x kawen2? lastly kawen dgn ND.. ni kite tgk je la..sejauh mn depa leh p..

          0
          0
        • penChentaMuzik says:

          mcm na mak jejai nak bg benar kn… sbb da tgk perangai sendat tu yg x puas dgn 1 mamat, pegi dgn mamat lain…alah…sendat tu harap poket penuh jer..ahahha… bukan nak ngata ler yer sendat…cuma geraaaam..hahaha…minta2 lah aku dijauhkan dgn sikapnya itu..wahahah

          0
          0
        • alia says:

          bukan nak kata apa la..orang yg rampas hak orang lain ni (tak kira la pompuan ke lelaki ke) mmg akan sentiasa hidup dalam keresahan, kerisauan, cemburu..takut kekasihnya tu dirampas oleh org lain pulak…

          0
          0
        • Anti Jejai Jenglot says:

          Abang aku member dng jejai Dan bakal suami “rebekka no islam”..dia cerita yg Mak jejai cakp “dia x restu these two monkey nikah..buat la maksiat byk2..still aku x terima Fasha jd menantu hantu dlm my family”…ha FS..hari tu cheq dok pukul gendang kata nk kawin..clan x dpt date kot!!
          Jejai hang bukannya mcm Normiang yg kena cari Duit nk settle hutang dgn Abby..jejai kan director tukang habis duit Mak Pak dia yg beratus Juta tu…

          0
          0
        • LONDON says:

          Bagus abang kau ek dedahkan peribadi kawan sendiri Jejai. Kawan makan Kawan.

          0
          0
        • lolly says:

          jap lagi nd mesti tayang gambar kt jepun..klu de gambar ngn jejai mesti fs merajuk lagi..kali ni merajuk nak pkai bikini lagi ke atau x pakai apa2??? hehehe..

          0
          0
      • gilo says:

        dan sekerat bdn fasha berbogel…kah kah…

        0
        0
      • Kasih says:

        baik fasha atau jejai sama jer.. 2 x 5… tp sbg seorg ibu, mak jejai mesti kena kaji hbs2an agar bakal isteri yg dipilih tuk menjd mak kpd cucu nya adalah seorg wanita yg baik dan jauh dr kontroversi…

        ptt nya dr sini fasha dah tau dan sedar diri tu, knp setiap kali family jejai bercuti ND pasti di ajak sama… xprnh skali pun xprnh di ajak…

        ingt lg mak jejai prnh bg statement, dia sgt2 sygkan ND walau antara ND & jejai dh bercerai tp kasih nya dia pd ND x prnh pudar.. may be sbb anak ND tu yg menjd pemangkin ksh syg family jejai pd ND dan jg may be ND adalah sebaik2 menantu yg menjd kesayangan mertua…

        so fasha kena fkir2 kn blk… nape jejai xajak2 kawin lg… takut kang berkompang sana sini konon nk kawin jejai skali jejai kawin gan org lain… haa camner tu nnt… fasha oo fasha…

        0
        0
      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        nyampah ngan nora n fasha… jejai apatah lagilah menyampah aku….

        0
        0
      • opah popular says:

        opah suke pasha jauh mane..nora dahi ni ade sket perasan bagus..sombong..skrg jd belaan vvip..klau wartawan longkang pandai, g ler serbu kelab yg ND selalu lepak..ada brannnnn????

        0
        0
        • che'nin says:

          same la nyah! aku pun muak ngn ND..sombong!! pasan bagosss ajerrrr….wpun pasa panda gitu2, aku tetap minat dia! ahaks!!!

          0
          0
        • Budi says:

          aku prnh dibrth ND sombong..tp aku lum jumpe dia depan2..tak brani ler nk Kelas kan dia Sombong..

          0
          0
        • Takdela, dia tak sombong. penah terserempak, dia boleh senyum dan ok je layan peminat macam sy. She’s so sweet. :)

          0
          0
        • penChentaMuzik says:

          alaaa…. kitaorang bukan nak kata ND tu baaaaikkkk bebeno macam malaikat…takde yg sempurna d dunia ni wahai OPAH TAK POPULAR… cuma kitaorang geraaammm dgn pemusnah masjid orang lain..ada faham?ahaha.jangan2 ngko ni c pasar sendat kot..huahaha..peaceee..no war…

          0
          0
        • Kasih says:

          opah… ND tu xsombong pun…. lbh hamble dr FS yg slalu perasan diva…. dan oh ya atleast ND lbh telus dr FS yg suka putar alam dan menipu tu…

          0
          0
        • kepoh says:

          i agree wit you ..
          sekurangnya ND nak sound xyah dlm twitter ke ..
          direct terus .. live … lagi bgus ..
          Yang bgus nya ND tu direct jek ckp,, x suka kt si sendat nih ..
          xde nk nk kalis lagi ..hehehe

          0
          0
    • Blog Sensasi says:

      2 x 5 je dua2 tu

      sensasi lagi banyak disini.

      Berita panas ni tajuknya ‘Guy puts hand inside girl’s shorts while necking publicly at foam party’ hanya di Blog Sensasi

      0
      0
      • LieYa says:

        baru aku tahu..
        artis kalo merajuk kena gi bali pakai bikini rupanya..
        especially si FS ni..
        pelik gak gomannya FS ni mrajuk ye..ish3

        0
        0
    • ariisa says:

      i btul2 x suka kalau ada yg ckp ‘1st!’ dlm ruang komen..penting sgt ker jdi 1st tu? lain kali x pyah komen ttg topik, type ‘1st’ jer..

      0
      0
    • Tak habis2 kisah ND & Fasha... says:

      Bley caye ke wartawan tu tulis? Mana kita tau dia buat2 cite nak lariskan paper.. Mana dia dapat sumber? Huhu.. Aku memang x suka FS tpi x senang2 nak percaya gosip nak nak lagi wartawan hiburan dari kalangan si lembut atau yg normal.. Kadang2 saje create stories nak sensasikan cerita… Mentang2 ramai org benci FS ada je nak kuarkan citer psal dia.. Maklumlah Fasha ni kan selalu glamor jadi bahan tohmahan org… Ada je gosip pasal fasha terpampang kat media sbb media tau bahan spt tu yg tarik perhatian org… Cukup2lah reporter.. Bgi ruang tuk dia… Tak semestinya jdi reporter nak ceritakan keburukan org je…

      0
      0
      • mrs deco says:

        “Fasha terasa hati, mungkin sebab itu dia membuat keputusan untuk bercuti ke Bali bersama rakan-rakannya itu selepas Jejai ke Jepun bersama bekas isterinya itu,” beritahu rakan Fasha itu.

        tu sumber reporter tu…alaaaa kwn fs jugak yg bukak mulut…

        0
        0
      • Nissan says:

        Ha’ah.. Ntah2 reporter kosmo tu yg buat teori sendiri pastu tulis ‘rakan Fasha’ bagitau… Aku dah paham
        dah asam garam org media ni…cth kadang2 saja suh artis pempuan tu bgambar mesra ngan artis laki.. Pastu baru bley buat bahan gosip berantai kata diorang bcinta.. Sedangkan artis tu bgambar utk media hiburan ikut kehendak reporter jer… Biasanya mcm tu lah dia dapat cerita kalau dah kering idea…

        0
        0
        • loque says:

          tp mak c fasha sendat tu dh mengaku bhawe mmbr c fs tu yg bkk mulot so wartawan x tipu lh

          0
          0
        • Kasih says:

          nissan… wartawan xkan tulis sumber berita yg xbtl k… setiap 1 isu pasti ada sumber2 yg tersendiri… so jgn main tuduh wartawan suka wat bahan kat artis kalo artis yg gila mencipta glamer hampeh yg xsudah…

          0
          0
        • Nissan says:

          Yo la.. Kasih ko konpem ke wartawan tu tulis benda betul… Kdang2 khabar angin je pun dia bantai tulis… Artis je pun mcm2 gosip… Kdang2 ditulis atas rasa bias wartawan tu sendiri. Kalau dia x suka artis tu mcm2 cerita buruk dia tulis ntah betul tidak… Wartawan pun
          manusia biasa buat spekulasi sendiri, jgn mudah tertipu… Dah namanya nak lariskan paper. Kdang2 cerita tu fitnah dari sumber2 x bley dpercayai.. .(merujuk kpd artis, industri hiburan secara general…) Sbb tu pnah ada kes artis saman wartawan and paper sbb tulis cerita fitnah…

          0
          0
        • Kasih says:

          Nissan.. u nk ke rasa duduk di tmpt wartawan tu cam ner?? xder istilah bias bg wartawan ok dlm melaksanakan tugas…

          mmg btl ada artis saman wartawan atau majalah or surat khabar yg tulis benda yg artis tu kluar kn sndr kenyataan tp xngaku lak.. selama ari ni, belum ada lg mana2 wartawan atau pihak syarikat yg terheret dek disaman atas sebab MEMFITNAH ARTIS!!! xder lg ok…

          wartawan mmg ada byk sumber tuk dpt kn bahan, tp sumer sumber2 bahan tu pun akan dikanal pasti kesahihannya dl…. kalo samar2 pun wartawan akan tulis dlm kolum tu yg drg xpasti samada berita tu btl atau x…

          so xder nya istilah wartawan nk propa x ketahuan dlm menulis berita melainkan artis2 sndr yg suka propa sana sini mencari publisiti murahan tuk diri dijadikan bahan sbb x ckp glamer…

          0
          0
        • Nissan says:

          Kasih ni mcm wartawan je… Kalau awk benci Fasha lantak la, tpi jgn percaya sgt kat wartawan hiburan. Bukan sy bela Fasha cuma bukan telan bulat2 ape wartawan cerita. Ade cerita bley dpercayai ada yg tak… Awak bukannya tau, sbb awak bukan artis. Selalu je gosip artis yg direka2 atau wartawan tu yg provoke. Cth RCW asyik kena gosip kjap ngan org tu kjap org ni sdangkan sume kwn biasa. Biasalah keje wartawan kalau kering idea… Ada masanya wartawan saja gandingkan artis pmpuan ngan artis laki (cth Maj URTV) pastu wartawan tu sndiri gosip mcm diorang bcinta… kalau dia benci sume cerita buruk je dia kuarkan, cth yg pnah jdi mangsa Nabil, Shahir, Fasha etc… Artis mcm Siti, Sharifah Aini, Nora Danish jadi sanjungan, sbb dia pandai jaga hati wartawan… Dulu xde cerita buruk pasal dia langsung kat paper sbb wartawan syg dia… walau sbnarnya indah khabar dari rupa…

          0
          0
      • opah popular says:

        mmg wartawan stupid..cucu opah lahir same thn ngan anak nora danish..anak ND ni lahir bln 8..mane de bln 1 lak..kaki kencing brdarah nye wartawan longkang..

        0
        0
      • penChentaMuzik says:

        bukan nak cite kburukan artis dowh..tp da artis tu yg beperangai burok mcm beruk..nak buat mcm na g kan..ahaha…eleh… kalo reporter bukak cite artis buat kebajikan pn, tetap kena cakap juga artis tu..dan wartawan tu skali..ghahaha

        0
        0
        • anti hipokrit says:

          alahh kalau tak sebabkan merajuk pun sisendat tu mmg suka pakai yg pakaian yg tak cukup kain..tgk je lah pic parti hollowen tu lbh kurang jer mcm bikini …agaknye kalau depan jejai langsung tak pakai aper2 kot hehehe

          0
          0
    • Siti payung says:

      Bosan ar.. Asyik tulis cite Fasha je.. Bn ni dulu kta xnak kuarkan citer dia, ini dah bersiri pasal Fasha.. Xde ke citer artis2 lain yg positif sikit.. Boley la jadi ikutan yg baik… Banyak citer Fasha je… Mentang2 post Fasha antara yg hit… Seronok sgt ke baca org kutuk keji kat blog ni…?

      0
      0
      • Lovely says:

        Kekadang aku kesian pulak pada Fasha
        Selalu sgt org suka cari keburukan dia
        Org suka sgt kutuk, kata nista, keji,
        maki hamun, aibkan dia
        panggil dia dgn panggilan pelacur, sundal
        Ingatlah Allah tu ada

        0
        0
        • silentgirl says:

          tu la..aku pn cm kesian kat die..aku xlah nk minat kt die..tp so far, lakonan die aku leh accept la..nk kate fasha ni sundal ke jalang ke…aku rase rmai je artis yg kaki kelab, pkai sexy gle, pkai bikini…tp fasha ni jnis xreti nk cover2..cm sengah artis, wahhh…kemain lg dlm tv brtdung sakan..tp jejak gak kaki kat club, pkai gak baju half naked..mgkin fasha ni xreti nk mengcoverkan diri die dr n xkesah dicop sundal, liar n wut so ever…alaaa, ND pn ade je g club sume..cume die xde la nk upload gbr kat fb cm fasha ni kan..ND lg la sorg mummy..perlu ke sorg ibu lyn2 lg g club2 ni?d point is…fasha ni jd org ketiga dlm rumah tgga jejai n ND je..tu je mslh die..lain2 tu, aku rase most of artis pompuan pn 2×5 cm fasha..tp fasha pn xpyh la nk jeles mrajuk..jejai tu ade tggjwb kat anak die..tp tol ke cte ni? adakah reporter just nk petik lg cte psl fasha..dat day da kuar kat paper psl fasha berbikini…now kuar plak cte die jeles…haiiii, xde cte lain da ke reporter oii..?

          0
          0
        • anti hipokrit says:

          masalahnyer dia tu mmg tak pernah nak sedar…mcm mmg suka kalau keluar citer kontravesi psl dia..kalau dah tau awak tu mmg selalu jadi bahan kutukan so duk diam2 jer jagalah kelakuan sebaik mungkin, sblm ni bukan main berjanji takkan lagi ada kehidupan sosial yg melampau..kononnyer nak lebihkan masa dgn family tup2 keluar pic pakai baju seksi kat parti hlowen lak… skang pic pakai bikini lak…so mmg dia suka cari pasal lah

          0
          0
    • Miss Nini says:

      Lawak la korang… Ape yg blog, paper tulis sume korang pcaya bulat2… Ape yg best dapat kutuk org..? Ntah betul ke tidak la citer ni…

      0
      0
    • mmmmm says:

      malas la nk komen psal pashat ni……………..ari2 citer dye jew bowink…………=,=

      0
      0
    • opah popular says:

      baik fasha dr Nora Jendol..anak myanmar jual nasik lemak..kui2..tu akibat nye kawen ngan org x setaraf..ND kene kawen ngan Ezani tokey belacan..baru sekufu..

      0
      0
    • nasrie says:

      ku pon suka maher zain ahaks!

      0
      0
    • Lynn says:

      alah citer nih ntah betul ke tidak. kawan makan kawan sgt ramai.

      0
      0
  2. Paan Jr says:

    aku nk g ngan nora danish !! biar jejai g bali hahaha

    0
    0
  3. najah says:

    1st!!!

    0
    0
    • apa2 je says:

      apalah yg korang dapat dgn komen2 1st korang???!! dapat award ke?… bwweekkk dgn org2 camni..

      0
      0
      • allid says:

        bang nara, pasni sapa2 yg komen dgn ayat “1st ” tolong delete komen dia..nyampah tgk.buat semak ja

        0
        0
        • che'nin says:

          tuh la pasal…..org komen dah setangah muka, dia baru nk taip 1st..sengal sungguh!!!

          0
          0
        • penChentaMuzik says:

          ek..eleh…cool ler..dorg tu saje nak meriahkan carpet ni agaknye..ehhehe…actually aku pn heran gak apsal dorg suka sgt nak ckp ‘1st’ tu..hehe..tp ,i x kisah la..janji x ganggu rumah tngga org lain mcm fasar sendat tu..hahah

          0
          0
        • yaya_yumi says:

          yup penChentaMuzik..u r rite dear!!!!

          0
          0
  4. semoga hari2 tengok pasa majuk kn best …

    0
    0
  5. missyqaldina says:

    MERAJUK KE CIK KAK??HEHEHEE….

    0
    0
    • Mat GQ says:

      Alah..jejal nie pun tak le sehemsem mana pun. Ala-ala standard muka2 kontestant Raja Lawak je.. :(

      Hampeh.

      0
      0
      • KUIH BULAN says:

        HAHAHAHAHHA..AKU SETUJU SGT…LAKI AKU 10 KALI LGI HENSEM DR SI JEJAI NI…..TP CUMA X SEKAYA DIA LAH….CUKUP MKN DAN PAKAI DAN ADE EXTRA2 LGI DH CUKUP BUAT AKU BAHAGIA…HAHAHAHAHAHAHAH

        0
        0
        • Pocoyo says:

          DAH LA TAK ENSEM… JULING AIR PLAK TU.. HAHAHAHAHAHAHAHAH…

          0
          0
        • huahuahua says:

          duet dia yg handsome gile…….tu yg fasha pun wat juling a dgan thap kehenseman jejai tu…..hurmmm…anyone..aku x bape tau sgat pe pekrjaan si jejai neh sampai bley bli brang2 high end, idoop mewah…ke byak mengabehkan bogheh omak bapak dia je…

          0
          0
        • hiemanz says:

          muka macam tu pun ckp hensem…coi2xxx…huhu malang sungguh…duit byak takpe la..bole buat pa jer…

          0
          0
      • peah says:

        ehhh pesrta2 raja lawak pun de yg brkali2 lg ensem dr si jejai tu……

        0
        0
      • zf says:

        huhuhu..janji poket tebal kan

        0
        0
      • lilac says:

        menghina kejadian allah ?

        0
        0
  6. ashna says:

    nape kecewa sampai malukan diri sendiri..??? ramai lagi kumbang yg menanti…

    0
    0
    • julie gampang says:

      hahahah..aku setuju..tue la,amik lg bekas org..padan muke fasha!!!nnti ko kawen jejai wat perangai camne dye dh wat pd nora..

      0
      0
  7. Faisya says:

    hahahahahahahahhahahahahahhaha

    0
    0
    • LONDON says:

      Gelak2 la puas2
      Ketawa kan org
      hari ini hari dia
      esok esok hari korang pulak

      0
      0
      • penChentaMuzik says:

        aish..LONDONG nie…kekadang buat aku hangin jer dgn respon2 beliau yg x sesuwei itu…ni bukan page ‘WE LOVE FASHA SENDAT”..so normal lah ngko baca komen2 yg x suka sendat tu..kalo ngko nak sgt baca ayat2 yg memuja c sendat tu, ngko join la fb sendat..hahah

        0
        0
  8. asya says:

    ek elehh…..

    0
    0
    • asya says:

      Baru jd GF.
      jejai tu kuar ngn anak n ex-wife die…
      si fasha sedut ni xde pe2 ikatan lg.. EK elehh..

      ek elehhhh

      0
      0
  9. leyla says:

    tersenyum lebar la nora danish kalau tgk paper kosmo harini… ;) i pun tumpang gembireeeee… hehe

    0
    0
  10. yomei says:

    aiii…xkan nak bawak budak pasha ni gi jepon sekali….renung2kanlah…huhuhu

    0
    0
  11. gigi says:

    getik la aku ngn fasha ni …menyampah

    0
    0
  12. mot2 says:

    hahahaha poyo….

    0
    0
  13. De De says:

    hahahahaha….m’gade2 t0l fAsha ne nk majok2..kene la time Jejai tue dAh ade Anak…..~

    0
    0
  14. aida says:

    nama pun wartawan..pandai2 ja la dia goreng berita…benda tkde apa pun…wartwan sengaja nk hot kan

    0
    0
    • penChentaMuzik says:

      wartawan kat negara kite ni bukanlah bodoh…bak kata pepatah’ kalau xda angin, masakan lah pokok ru nak bergoyang’..hahahhaha

      0
      0
  15. ABANG JAIJAI says:

    ALOLOLO COMEY.NAK MERAJUK.MEH2 ABG JAIJAI PUJUK

    (dalam hati geli)

    0
    0
  16. azel caen says:

    nak merajuk buat ape..dia pegi jepun pon semata2 nak raikan birtday anak dia..bakal anak tiri kau gak..takkan nak ayahnya saja,anak dia tak mau kot..

    0
    0
    • papa jahat says:

      nk duit aje…..hehee…

      0
      0
    • Anti Jejai Jenglot says:

      Fasha ni beruntung kalau kwin jejai ni…package tu…buy 1 hubby free 1 son!! Xyah susah2 nk preggy. Kalau preggy nanti..kena cerai lak dgn jejai jenglot!!

      0
      0
  17. sha AN-JELL says:

    Baguslah…xde org ksah pn…nk majuk,majuklh…

    0
    0
  18. jhanda jhandhurry says:

    harap fasha bersabar..jgn selfish k..jejai ke sana pun meraikan anak kandungnya…bukan sape pun…sok2 kalo uols ada jodoh…rayqal kira anak tiri u jgk…jgn ler merajuk lama2…lelaki tak suka pompuan ngajuk2 nih!

    0
    0
  19. Cik Puan Alida says:

    alahhhhhhhhh….
    ni semua cerita sensasi…si FS ni nak lari dr topik dia x dtg satu event ni la..konon² merajuk n jauh hati ngan Jejai..chitttttttttt podahhhhhhhhhhhh

    0
    0
  20. lulu says:

    biar dia rs lak.dh amik hak org reti lk mrajuk

    0
    0
  21. diyana says:

    padam muka ekaw pasa!!!!!! dh x dok jntn lain ekaw mau…si jejai laki org tu yg kau kejr…….. idop nie umpama roda yer…kengkadang ape yg kita wat kat org….. akn tuju kat kita blik……… Renung2kan!!!! har..har..har…

    0
    0
  22. Melati says:

    laaahhhh……..

    0
    0
  23. yaya says:

    off topic, ehh? gi jepun? nak ikot gak, leh jumpa mamat2 Johnnys yang encem2 :P

    back to the topic, jejai pi ngan nora and anaknye aje ke? famili lain tak ikot? tp okay la kan,maknanya dia still utamakan anak dia. tak mcm ada tauke gelang tu…

    alah FS ni pun, baru pakwe aje, da nak majok2 orang tu dahulukan anak sendiri.
    da kawen nanti, takot disuruhnya Jejai tinggal anak tu, konsentret kat die aje.mmg haktuih la.

    That guy comes with a package.ada anak, nak tak nak, trima je la. dulu nak sangat, ni orang dahulu kan tanggungjawab, die nak majok lak?
    at least dpt la hint; kalau FS dapat anak, of cos Jejai sayang bagai nak rak nye!

    0
    0
  24. azie says:

    hahahahahaha…padan muka fasha…

    0
    0
  25. papejer says:

    ajenye la sbb mjuk pkai bkini..
    ckap jela mmg nk pkai bkini pn…
    hoho..

    0
    0
  26. yatwan says:

    x payah le ko nak majuk2 mengada2… dah le ko hancurkan kebahagian diorg berdua… kalo aku jadi nora muka ko, aku simbah asid biar jejai ke nenek jejai ke x nak ko lg, padan muka…. nasib nora tu x de perangai mcm tu, tu pun x bersyukur…

    0
    0
  27. awesome says:

    aku suka fasha , sebab org kata muka aku ad iras dia. haha

    0
    0
  28. Me says:

    wut u did u get back la FASHA….wut do u expect .? :)

    0
    0
  29. kakchubby says:

    mcm ni punye pe’el nak bermadu? elok la si nora tu mintak cerai dgn si jejai tu dulu. kalo x mahu runtuh langit sebab bergaduh sesama madu. sedar la sikit kat mana kedudukan awak tu Fashal Sendat ooooiii….si Jejai tu tetap bapak kepada anak dia dgn si Nora tu. toksah la nak mengada2 benor…tak siyor akak!

    0
    0
  30. cameliaspear says:

    dk brebut jejai uat pe nyer bkn hsem pn,cri lain la..klu bab harta cri sndri leh..nora xper la cz 2 ex die n die de ank dgn jejai

    0
    0
  31. yatwan says:

    Cuba korg tgk betul2 muka si jejai tu…muka mcm indon jual sayur kat pasar tu pun nak berebut ke… lain le kalo mcm… Braid Pit ke…hahaha…

    0
    0
  32. anti fasha says:

    ntah pape…2 pn nk majok..konon2 hot la 2…uwekkk…

    0
    0
  33. papa jahat says:

    alaa…sbb dh kantoi…pastu nk salahkan org plak….
    otak sekupang……

    0
    0
  34. rayn says:

    nora danish saje nak troll pasha

    0
    0
  35. apa2 je says:

    walaupun fs menang dpt mbuatkan jejai n nd bpisah, tp dia ttp kalah… sbb ikatan anak,ibu n bapa x akan putus slamanya..by the way, whole family jejai pun sayang pd nd.. fs?…yg ado!

    0
    0
  36. zaza90 says:

    hahahaaa……rasekan..!!!

    0
    0
  37. sayang selasih says:

    Alahai fasha sandha nieee…takan tu nk terasa hati…dulu awk buat nd dn jejai tu smpai bercerai awk tak fkr plak…skrng nie bila ken dkt batg hidung sendiri smpai nak bwaj diri ke bali ker…..saya ada gelaran baru lah untuk fasha nie…saya rasa fasha ni mcm ‘LINDSAY LOHAN MALAYSIA’…yang tak hbis2 nak buat kontroversi….

    0
    0
  38. bilis goreng says:

    ape yg best sgt dgn ikn sadin pki cap ni…hmmm..

    0
    0
  39. jane says:

    dalam kosmo mak pasha kata “mase kat kite org bercuti kat phuket dulu…pasha bakai bikini gak…tapi sebab tak upload gambar dia kat fb org tak tau takde le kecoh…ni kawan dia la buat dajal ni…” lebih kurang camtu le mak dia cakap…bangga tol mak dia anak pakai bikini kat phuket dulu….untong ke dapat mak camtu… atau rugi…..

    0
    0
  40. ariisa says:

    apa yg best sgt c jejai nie smpai diorg berebut? Fasha mmg fasha…but still, jejai x lawa pun..kalau skali tngok mcm mamat jual kat pasar jew..hak hak..oppppssss baru i ingt, dia nie mamat kayaaaa..BUT, kalau die org biasa jew..nak x c fasha & nora nih??? hehehe

    0
    0
  41. qaseh_ku says:

    padan muka FS tu……..gatal sgt amik laki org wat apa……….berlambak lagi laki bujang…oooo luper lak si jantan tu kan kaya…….sedar laaa…dulu duk flat ajerrrrr………….nak demand2 lak………siap bwk diri ker bali……..aku rasa org penang pun dah tak nak dia…….

    0
    0
  42. marshmallow says:

    alahai.. baru gf-bf je, bukannya laki-bini lagi.. dah nak merajuk bagai..

    dulu ko buat jejai tinggalkan ND masa pregnant takpe, ko tak pikir org tu bersalin takde husband kat sisi takpe.. tp ND tak pulak meroyan bagai masa ko kebas jejai dari dia..

    ini baru gf dah nak merajuk bagai nak meroyan.. ntah hapa2 tah la ko ni pasha..

    0
    0
    • moshi moshi says:

      tahu xpe…saya sokong,sokong 100%,fasha ingat bersalin tu senang ke???macam separuh nyawa melayang tahu x???time2 ni mmg nk sokongan husband…dialah sumber kekuatan kita time2 camtu…dia x pk ke yg ibu2 yg bersalin tu nak husband dorang takbirkan baby dorang???dahlah dia x pk,yg sedihnya suami dia pun x pk…x guna akal berlambak yg Allah SWT bg kat dia…ceraikan isteri time mengandung??haram tapi sah…x blaja ke??asal benda keji tu dia boleh buat???dunia sekarang nie..macam2 yg xpenah jadi,dah jadi….haiiishhhh

      0
      0
  43. ibu mertuaku says:

    tu la eden dah kato omak mertuo tak berkonan ekau pakai baju kecik tu hah….hehehehehehe malu la omak jejai dapat menantu macam ekau bertolanjang mano nak lotak muko kek tembok ko.tak pun serkup jo ngan bikini ekau…hehehehehehehe

    0
    0
  44. malaun says:

    dia gile btg jejai je ank x nk! vudush

    0
    0
  45. wati&wan says:

    padan muke fasha tu!!!biar die rasa camne nora rase dulu sampai bercerai ko wat. biarla jejai tu g bercuti gan family die n bersama bekas isteri n anak die tu. yang ko sakit ati tu pe pasal??…aku arap jejai gan nora kembali bersama. insyallah. hehehe…
    aku mmg menyampah gan FS. kalau drama die kuar kat TV AKU MMG X TGK LANGSUNG!!!! x minat ar gan nie.

    0
    0
    • penChentaMuzik says:

      SOKONG..SOKONG…aku pn x lalau nak layan drama yg ada sendat ni… jadi, BUAT PENGARAH2 DAN PRODUSER2 TU, TOKSAH LAH KORG AMBIK SENDAT TU BERLAKON..KANG JATUH MERUNDUM RATING KORANG… huh… bukan ape…dri pd sakit hati tgk muka sendat tu, baik x payah tgk…ahahah

      0
      0
  46. senduk says:

    Ade pkare yg btul2 bt aku bengang.Jejai pergi Jepun sbb ape,sbb nk bcuti n celebrate birthday anak tunggal die laa!Kasih syg ayah n anak pon si FS nie nk ptuskan kew?Myb si FS nk ikut skali tp Jejai xkasi.Masekan nk kasi,nnti kekoklah b’day party tu.Org nk happy2 kt sane ngn ank so give them a chance ah!.And by the way,family Jejai pon ade kan so wat per FS nk jeles lgik??Xfaham aku ngn prangai FS nie!Pntang btul aku bile dgr psl owang yg suke nk ptuskan ksih syg ank branak nie.SENSITIF I TAUU..huhu

    0
    0
  47. dodol says:

    bodoh perempuan nii..ko ni sapa..kawen belum lagi..suka hati dia plak nak kecewa lebih…

    dia nak sambut besday anak dia jer pun..

    hahahhaa…
    padan muka..

    aku nak gelak sepanjang tahun dgn dia ni…

    0
    0
  48. anonymous says:

    mak dy ckp kt dlm kosmo..kalu pakai kt luar malaysia xpe..tp xley pkai dlm malaysia..dulu dyowg sekeluarga g thailand fs pkai bikini gak tp x kecoh bab xde owg yg sebarkn gambar 2..sesungguhnye anda seorang IBU yang jahil dan gagal di dunia dan akhirat..

    0
    0
  49. anonymous says:

    nk tmbah g ckit..hehe..
    Allah Maha Besar..kami x tw pn yg fs ni suke bebikini kalu kt pantai..n skang 1 malaysia da tw..mak dy x bg pakai kt malaysia bab takot owg tw..ngat Allah ade kt malaysia je ke..kt thailand bali xde Allah ke..b4 kte soh fs ni betaubat pe kate kite soh mak dy dulu betaubat

    0
    0
    • ME says:

      aku sokong komen ko,mak dia mmg xbrape betul sketla,anak dh glamourkn,hukum hakam semua mak dia tolak tepi…iyela kang xsokong anak poket mak dia kering lak akhir bulan..hahaha..

      0
      0
  50. huhu says:

    family jejai ni mmg syg sgt kt ND especially mak jejai n adek pmpuan kembar jejai 2..dulu salu nampak dorang kat curve, butik pu3…walaupun ND sexy tp budi bahasa die bagus..kalo x bagus, selubung 1 badan pakai kain pun org xnak rapat

    fasha hado?

    0
    0
  51. Nai says:

    ni dh mcm citer zaman maharaja cina daaa..gundik2 berebut nk kan maharaja sbb pangkat dan kekayaan..sape yg pandai main taktik,dia la menang…wakakakaka

    0
    0
  52. saya says:

    bertaubat la wahai fasha…… nnti yg dikendong x dapat yg dikejar berciciran.

    0
    0
  53. chelin says:

    Ni baru celebrate anak punya birthday dah merajuk pakai bikini p bali, kalau ND upload gambar2 mesra kasih seorang ayah dan mak pada anak dekat Jepun tu…. aku rasa Pashah ni gerenti bogel jalan sorang2 kat chowkit… kes 3 in 1, merajuk, jeles dan sawan… hahahahahah adeh deh deh… pecah peruttt

    0
    0
  54. aku says:

    ehehe xnk ckp apa ah just nak cakap PADAN MUKA….ekekek ada gak ati eh…aiyo org kalau susah ati buat2 la baca quran ke apa ke dia susah hati dok g telanjang kat orang..opsss….separuh bogel

    MAMA FASHA: andalah ibu malang melahirkan anak yang bukan mendoakan anda masuk syurga tapi mengheret anda ke NERAKA

    0
    0
  55. Menteri Fasola says:

    HAHAHA! Hantu Kak Limah Balik Rumah le jawabnye…

    0
    0
  56. anieziesai says:

    menyampah r tgk muke minah nih….nk muntahhh…!!!

    0
    0
  57. minah jambu says:

    mudah2an jejai dn nora dpt berbaik2 semula demi ank tersayang……minah jambu mendoakn semuga allah akan membukakn hati kedua2 nya dn dapat hidup bersama kembali ….

    0
    0
    • Sitiz says:

      ye… Mintak2 bila dorang ni ballik ke sini, Jejai balik semula ke ND demi anak …. baru padan muka sendat tu!! Meroyan laa ko sorang2……

      0
      0
  58. YAYA says:

    patot la kuarge jejai x masuk pinang pon,pasa panda ni buruk sangat perangai. kuarge jejai orang kenamaan.tak kan la nak buat menantu artis mcm pasa sendat yang membuang maruahnya dengan berbikini mcm tu.. mak pasa sendat pulak bole sokong anak dia mcm tu.. bodo punya mak.mak org lain kalo wat mcm tu dah lama anak kena bambu.mak pasa sendat sokong anak dia pakai bikini.agaknya kalau bogel terus pon xpe.. apa punya mak la..
    macm ni ke mak dan ayah jejai nak buat besan?malu 7 keturunan adalah.. pasa panda ni berlakon best, tapi sayang dia adalah artis tak bermoral ..muka x malu.. pasa panda dengan sememeh sama je.. peruntuh rumahtangga orang dan perampas laki orang.. kalau dah otak kosong, moral pun kosong jugak le..

    0
    0
  59. aq bukn artis says:

    tgh tgk citer spa qistina pasah sandah blakon. perghhh….watak dlm citer ni sme dgn watak sebenarnye. merampas laki org n ade niat nk runtuhkan rumahtangga org. td bru dgr dialog die ajak c laki qistina g bercuti. bercuti berdua die kate. (g bali..hahahah!!!)mesti dgn jejai pun die ckp mcm 2. e,jahatnye c sundal ni blakon. mrampas laki org. sme dgn life reality die. bencinye aq tgk. tp suke tgk citer ni. huhu… fasha jahat,fasha jahat!!!! aq benci fasha sundal!!

    0
    0
  60. meend says:

    hmm..tak tau nak komen ape.jejai, fasha dua2 pn salah.sorang curang kerana hatinya dirampas oleh perampas dn yg dirampas kini merampas semula haknya demi anak mereka yg dirampas. =D.

    but klu aku jd nora, mati hdup smula aku tk trime lelaki mcm ni.sah2 dia bukan cntoh suami dn ayah terbaik.tgh2 mngandung bole tgglkan.OMG! ku pn mgkin tak kuat klu jadi nora.tp klu stakat mkn angin demi anak, dtemani fmily lain, tkkn cik fasha tk bleh nk mengalah..

    0
    0
  61. gilo says:

    muahahaha .. padan muke ekau la Pasha ..
    Dlu sp suh gatal mengenyam amek laki org .. kan da kne kt btg idung ko .. mmg otak udang btol la c Pasha nieyh .. meroyan je kejenyer .. da cm mak nenek da aku tgk .. bgus la c jejai tuh g oliday ngn ND n anak dye .. yg ko sbuk2 nk majok pehal ???? elak kne patah petir je ko nieyh .. da elok2 org tu bhgia , ko g kcau .. skrg mmg ptot la kne kt ko plak ..

    0
    0
  62. kuntom says:

    klu btul statement yg dikhabarkan oleh kawan baik FS dulu,amatlah memalukan diri sendiri sebenarnya….Kot yer pon terasa,jgn lah kecoh2…Jejai pon still ada tanggungjawab ngan anak dier…One more klu nak jeles ngan ND tu pon sebenarnya tak kemana pon…

    0
    0
  63. reena says:

    Ntah2, FS sengaja pakai bikin, kasi ABG JEJAI di cemburu kot?? tu yg dia siap tayang badan tueee~~ haa skrg kan dh kantoi, bukan jer ABG JEJAI dia jelous diri sendiri pun kena kutuk gak! kekekeke!

    0
    0
  64. marshmallow says:

    si pasha sengal ngn mak dia 2 x 5 je.. anak beranak 2-2 hampeh.. bley plak mak dia backup kan si pasha ni..

    kalau dia bercuti topless, agak2 apa plak statement vongokss yg mak dia bagi ekkk..

    0
    0
    • ms tulip says:

      mungkin sbb dia yg tanggung mak dia…so apa yg dia buat mak dia tak leh cakap apa….nanti tak dapat elaun…hahahaha…..

      0
      0
  65. hmm says:

    apela nk dikecohkan dan dipelikkan dgn gmba fasha sandha pakai bikini???aku tgk sume baju yg die pakai sblm ni pon lg seksi dpd bikini…

    0
    0
  66. i am xoxo says:

    wow! terkezut u tgk gambar d atas. BURUK TAHAP BURUH ENDONG LA bang jejai…tpi xpe, pasya suka u!

    0
    0
  67. along says:

    mak dia ckp xnk org pikir yg dia xbg didikan agama pd anaknye tp blh pulak buat statement kalo kat msia mmg xblh pakai bikini tp kat phuket n bali boleh pkai bikini..nmpak sgt maknye pon xde didikan agama…

    0
    0
  68. ms tulip says:

    FS mmg tak de gaya menantu VVIP.. Perempuan simpanan VVIP ada ler…..apa kelas….tapi kalo kita tengok ND sejuk aje mata – anggun & ada style menantu VVIP……

    0
    0
  69. NAZARIO says:

    kepada mummy fasha snadha.. didiklah anak gurl makcik elok2 .. makcik gak ckp mcm kami xbg didikan agama kat fasha tu.. tp mmg dh terbuktikan makcik macam x bg didikan agame y secukupnye.. makcik bleh ckp klu nk berbikini kt mesia jgn.. tp klu kt luar ok.. didikan agame pe tu makcik… n lg 1 bleh plak p holiday same2 fasha pki bikini makcik n laki makcik x marah… makcik ooo makcik len kali nk wut satu bende pikir bebanyak kali.. jgn jd mcm ank makcik,, men redah jer.. like mader like dater….

    0
    0
  70. sayainsanbiasa says:

    hmm…agak terkejut mmbca statement mama fasha di kosmo arini… n amat memalukan.. ade ke patut mma die ckp ” klau kat bali blh la nk pkai bikini n kt malaysia xblh..” kate bg ilmu agama kat ank2.. tp sndri pon xbtul..kalau da islam,… xkshla kat mne pon… mmg xblh nk dedah itu ini…. renung2kanla… wallahualam…

    0
    0
  71. shisara says:

    klu x pkai mcm tue pkai baju mandi yang sopan mesti perkara nie x kan jd isu yang panjang….x boleh nak salahkan kawan ker aper ker atas silap sendri…sendrikan leh pk baik dan buruk…..nasibla fasha…..harap pas nie berubahla…klu x berubah x tahu la

    0
    0
  72. hebat says:

    yg komen ske letak 1st ngan pertamax tu sume tiru cam INDON

    0
    0
  73. Petrol says:

    KELIRU…APA KENA MENGENA KECEWA JEJAI PERGI JEPUN DENGAN PAKAI BIKINI…MEMANG BANGANG…

    0
    0
  74. lolyat gang says:

    patut nora bwk aku g jepun
    aku bleh jd teman setia utk dia

    0
    0
  75. Miss_hujaN says:

    lpas ni blh tgk fasha version kulit 100% full non cover..Coz frust kena cerai ngan jejai..

    0
    0
  76. DUNIA says:

    KESIAN FASHA, KO DAPAT KAWAN MACAM SYAWANI YANG GILER GLAMER TU…. BETINA TU NAK GLAMER, DIA GUNAKAN KO SEBAGAI MEDIUM NAK GLAMER KAN DIRI DIA.. SIAP BGTAU REPORTER TU….. HAHAHA TAK PAYAH KAWAN LA MANUSIA MACAM TU…

    0
    0
    • K says:

      takleh salahkan syazwani aje kalo fasha sendiri x pandai jage maruah..sndri ada akal sndri pikir lar..pasha pun sblm ni gile glamer n suke buat benda2 bodo utk tarik perhatian..x perlu lar nak kata kwn dia jahat..dia pun sama aje tats why diorang leh ngam!

      0
      0
      • LONDON says:

        Kalau korang dapat kawan baik
        Bila kita ceritakan masalah kita pada kawan baik
        Pastu kawan pergi cerita hal peribadi kita pada orang lain
        Korang marah ke idak
        Atau pun suka kawan baik
        dedahkan peribadi kita

        0
        0
  77. gosipgurl_fea says:

    Alasan tu..

    0
    0
  78. chinchau says:

    Inilah sikap orang – orang melayu yang nampak baik di luar tapi di dalam hampeeeh, nape suka sangat nak jaga tepi kain orang , jaga je lah tepi kudung sendiri kan baguih , tutup aurat didahulukan, tapi x sama dengan perangai korang smua., ahahaha

    0
    0
  79. Anak Malaysia says:

    Pempuan Gile……tok sah layan daaa….nanti Abg jejai bawa naik Air Asia yek…aritu dah naik helikopter…Mesti Fasha bangga….

    0
    0
  80. jane says:

    yg menjadi persoalannya kenapa jejai masih tak mau kawin dgn pasha??? nak kata baru nak kenal hati budi…dah kenal lebih 7 tawun….nak kata jejai laki owg..skg dah dude…jejai asik bawa pasha ke kelab sana kelab sini enjoy sana enjoy sini…party sana party sini… naik elikopter naik seport car…. bile nak naik pelamin ni…. tu agaknya pasha meroyan teruih buka baju tinggal bra ngan spender…..janji tinggal janji ke bang jejai….

    0
    0
    • Anti Jejai Jenglot says:

      Fasha ni stock bawa pergi club, disco, teman “minum&mabuk” & stok geli2…. Nak buat isteri kena fikir byk kali la…tak berbaloi2 langsung!!
      Gerenti Susah nk handle. Cheap stock la FS ni!!! Tak de harga diri & maruah langsung..
      Agaknya kalau kena cerai masa mengandung nanti..mesti dia ajak best friend dia [email protected] pg Bali & both of them pakai birthsuit aje!!!
      Tengok Janet tu…social2 dah ada hasil walau baru nikah selama 2 bulan 20 hari >as at today!!! Meletop retis M’sia!!! Fasha kalau ikut style Janet mesti parents jejai BF nikah free punya!!

      0
      0
  81. shhhhhhhh>>> says:

    whatever lerrr,,,,hurmmm

    0
    0
  82. snsd23 says:

    padan muka pasah dng mama dia skali. pi suh anak dia pakai bikini kat phuket. belakon je nampak innocent, tapi HAMPEH!

    0
    0
  83. ika says:

    padan muke mu…

    0
    0
  84. ND says:

    HAHAHA KAW JELOUS LA TO TA DPT IKT SME NAN KTE ORANK . . . HUHUHU

    0
    0
  85. adza says:

    kecoh la pasah sendat nie… jejai pg jepun pun bkn sbb ape, sbb anak jugak.. ngok la u nie pasah… lom ada ape2 ikatan dh cmnie.. nk kontrol abis… takut ke jejai 2 dirampas blk dr nora??? hahhahaaha

    0
    0
  86. alfablue7 says:

    kire pkai bikini tu macam memberontak la tu?? hahah..

    0
    0
  87. Maimoon says:

    X kn fasya nk berpurdah sambl guling2 kat pantai. X seswai u

    0
    0
  88. ilhamny says:

    merajuk dgn Boyfriend, terus protes dgn cara berbikini..
    kalau dah kawen..?? merajuk dgn suami..?? terus bogel ke..?? x pun terus main dgn jantan lain.. just nak tunjukkan betapa ‘frust’ nya dia tu..

    0
    0
    • Anti Jejai Jenglot says:

      Kalo bogel…sure x jd gaduh!!!! Lemah abg jejai… So nanti selalulah nanti FS [email protected]!!!

      0
      0
      • Nora Jendul says:

        kau slalu buat kan. tuh pasal kau tau. suruh mak kau plak bogel

        0
        0
        • asha says:

          Aku perati komen ko sume ko letak “Mak ko…”, “Mak ko…”, seronok ke ko hina mak orang hah? ko ni jenis manusia ke setan? kalau ko nak back up sangat si pasha sendat tu, back up la, takde sapa marah ko…tapi yg ko nak hina sampai ke mak bapak ni, jadah haram apa? Pakai otak la beb.

          0
          0
  89. Jelita says:

    pasha frust la…dah bagi jejai ‘brg’ tp sampai skrg kuarga jejai x masuk minang .mau x meroyan! pulak tu boleh lak jejai bw x-wife bercuti..dia gak yg melopong…kesian2…pashapanda2…..

    0
    0
  90. LaraHati says:

    Hmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tk suka dgn minah seorng Ni!!!!!!!!
    Dia ni seangktan dgn Memey n datin wanabe emelia
    AMBIK HAK ORG!!!!!!!!!!!

    Setuju tak?

    0
    0
  91. mamat puchong says:

    kesian fasha,,the price that she has to pay to love jejai….hope jejai will appreciate and marry her…fasha sanggup kena hentam untuk pertahankan cinta…

    she is gorgeous, elegant, pretty leh dapat lelaki better than jejai but she choose to be with jejai walau dihina dicaci di keji …

    so jejai MARRY HER !!!!!!!!!

    0
    0
    • cicakgirl says:

      dicaci, dikeji sebab dia sendiri pnya perangai ngan kelakuan…so mmg patot la jejai ni pn kawen dgn dia sebab dua-dua keji!! semua hentam pasha ja jejai pn perangai lebih kurang jugak kalau ada iman di dada xkan dia nak ceraikan isteri dia…nora danish pun dah da anak sudah-sudah la nak gi club semua dok rumah dah la..jgn bila anak kau dah besar nanti ikot perangai kau..jgn kau jadi cm mak pasha ni sudhlah kuarkan statement xleh blah cmni..

      smoga semua dapat kembali ke jalan yg benar..aminn..

      0
      0
      • Nora Jendul says:

        klu anak si nora tuh jadi keji jgn salahkan fasha. mak jendul dia tuh yg kaki clubbing. peluk sakan lg korg x ambil kesah pun. dah suka kan suma pun korang nampak baik la kan. buta

        0
        0
        • asha says:

          habis pasha sendat ko bukan kaki clubbing ke? peluk sakan dengan jejai yg bukan muhrim, siap tayang tubuh sampai ke Bali…kalau anak ND dapat mak tiri macam ni, lebih kurang je hancurnya…

          0
          0
    • penChentaMuzik says:

      ek eleh…bukan dia love jejai tu…love jejai’s money jer..ahaha..dah knal sgt c sendat tu.. dr dulu g x abis2 dgn mengejar lelaki poket tebal… dlu Tunku I kan…siap canang paper g..mak sendat tu pun ikut canang..hahha…

      0
      0
      • MisstauruS...MisspocO says:

        Mamat Puchong ade chance nak ngorat pasa tu…now available…!

        0
        0
      • Anti Jejai Jenglot says:

        Mak dia dah berangan jd besan SULTAN!!!!hoi fly kites la makcik hoi!!!
        Berangan la nk jd tukang escort Isteri Putera Mahkota!!!
        Bila dah tua..berangan la duduk kt istana bukit serene!!! Saya ni Mak mertuo Sultan!!!
        Dream onnnn…
        Bila sultan dh reject…tak dpt jd besan Sultan…jd besan Tan Sri pun xpe…tp Puan Sri pulak reject!!! Puan Sri kata “buat la korang maksiat byk2″….kesian Fasha…kesian Fasha

        0
        0
  92. ira says:

    hmm…ntah la dunia skrg nak kiamat mcm2 statement ada skrg nih…well hnya tuan badan sendiri tau apa punca dia pkai bikini or buat apa pun…allah dah letakkan hati fikiran manusia betul2 ditempatnya…jgn la kita buat perkara tnpa berfikir..kalau tak natijah jadinya…sama2 renungkan..yg mna baik dan buruk…

    0
    0
  93. student bandung says:

    whatever la fashaaaa

    0
    0
  94. Reena says:

    Kisah dorang ni leh wat pilem bertajuk “Cuti-Cuti Jepun”.. nyahahaha..heroin dia dah tentulah Nora Danish!!! Fasha ni mmg kuat meroyan..dulu kan kecoh kes dia OD sampai masuk spital bagai. Jiwa kacau! Mama fasha ni pedulik hape org nak kata janji dia dpt menantu kaya..nak cepat hidup senang..kebetulan fasha sorang jer anak dia yg cun..apalagi..suh lah anak dia ‘berlakon’ elok2. Kalo tak, takkanlah dulu dia dok tumpang pukul canang ‘restui’ hubungan fasha & TI..katanyaaa…Member aku yg kwn baik dgn adik kembar jejai pun ada ckp, kalo jejai kawin ngan sendat tu, family dia akan disown him..susah lah jejai kalo camni..yelah..reta mak bapak bertimbun, takkan nak biar jer tanpa dijolikan..tu yg dia dok enjoice ngan sendat..

    0
    0
    • aq bukn artis says:

      OD 2 ape erk??? hahah….pdn muke ko pasah sundah. pangai mcm 2,mmg la dibenci. ermm…mak c pasah ni mmg gler glamer. huhu

      0
      0
    • Anti Jejai Jenglot says:

      Fasha kata nikah masa umor I 56 pun xpe…mcm Charles & Carmilla…kena tunggu Puan Sri nyanyok dulu la….

      0
      0
    • kang mugyeol says:

      mcm dalam filem, bila si pompuan jahat nak paksa hero tu datang kat dia balik, dia pura2 nak bunuh diri dgn harapan untuk diselamatkan. tindakan nekad la, ada betul pompuan cenggini. hahaha nasib ko la jejai terperangkap ngan pompuan camni, saper suruh jadi buaya. mungkin ini balasan untuk ko, dicintai orang gila. fasha ni cam sakit jiwa plak, camna ko nak lari jejai. hahaha

      0
      0
  95. nescafethreeinone says:

    apala nak merajuk..jejai p sana pun nk sambut hari lahir anak kandung dia sendiri..nora danish punya terasa hati, sakit hati dan bla bla tak amik kira pulak..

    0
    0
  96. menyampah tol PASANGAN ni. eukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0
    0
  97. cikgu says:

    ha ha ha statement merepek dr FS.. kalau macam tu jeles je pakai bikini.. kalau hari2 jeles FS pakai bikini hari2 le ha ha ha kelakarlah kau ni FS.. Allah jdkan manusia ni sebaik2 kejadian maka gunakan akal yg Allah berikan.. yg membezakan haiwan dan manusia adalah akal mereka. ‘sebab tu’ DALAM KUMPULAN HAIWAN XDE MANUSIA tapi DALAM KUMPULAN MANUSIA ADA HAIWAN…

    0
    0
  98. matahari says:

    fashat, memek, ct nurhaliza.. sume sama je.. perampas.. tp yg slalu jadi mangsa kutukan.. hanya si sendat ngan memey je.. ct tu plak.. org wat tak nmpak je salah dia.. hmm.. dunia.. bukan laa aku nak sokong si sendat ngan memek.. cos aku mmg tak suke pon dedua ekor tu.. tp pikir2 kan laa..

    0
    0
    • edi says:

      kenape nak pakse2 org kutuk? pelikla?

      0
      0
      • jane says:

        aku bukan la minat ct…tak minat langsung…. tapi at least dia kawin dan takde kontroversi… cuma tudung rambut dia je org selalu pertikai…memang patut pon pasal dia jugak yg janji nak pakai tudung lepas balik haji…tahan aje la bila kena komen…. tapi si sendat dan memek ni kontroversi yg dia org buat dasat2 punye….so kena komen pon dasat2 juge le……. telan aje la….gulp….gulp… gulp….

        0
        0
        • lina says:

          sm ja 3 ekor ni entah apa2la lucu masing2 ada gaya tersndr patut jd geng 3s sundal sendat n sot hahaha..

          0
          0
  99. aku says:

    ade aku kesah?

    0
    0
  100. cayang says:

    yg aku geram ni mak si FS tu..nk je aku pukul..statement konon mara sbb seolah2 org akan kata dia tak beri didikan agama pd anak…pastu kuar statement pegi phuket FS tu dah bese pakai macam tu!!!! boleh????????!!!! geram je aku baca…ape ye mak la..makcik..jgn bukak isu psl agama kalo tak reti psl agama…adui..skt jantung aku..bab bab agama ni sensitif la makcik oiii….

    0
    0
  101. insan hina says:

    btl ke watak chinta chanduri tu diri fasha yg sebenar?..mak fasha salahkn kwn fasha sbb letak pic dlm fb?huhuhuhu..maknanye mak fasha xkisah la fasha pakai mcm tu…ke kwn fasha nk sambar jejai dr fasha?…xsalahkn ND g brcuti dgn fmly jejai bkn g br3 tp dgn fmly la…fasha n memey blom dpt title wife dh kontrol laki…dgn perangai fasha yg mcm tu camner la dia nk jadi mak tiri yg baik..silap2 fasha dgn ND makin panas…harap2 pihak2 trtentu tu wat la sesuatu utk elak bnda ni dr brjangkit kat artis lain…nila setitik rosak susu sebelanga….

    0
    0
  102. zamina mina says:

    eleh mak dia bagi statement nak backup pon tak kena.ee nampak sangat bodoh. dah la pegi la pakai bikini, sape heran? nak buat minta maaf to public pun, buat apaaa?? kah kah pelawok pelawok!

    0
    0
  103. syukran.. says:

    Ak..alah..kelam kabot lah FS tu!! mak die pon backup anak wat dose..tah2 mak die pon mcm 2 mude2..hehe..makcik da lah 2 sedarkan anak hang 2 ngn diri sndri x pyh nk slhkn org lain kalo slh sndr!! x pndai didik ank..ank da mcm pompan ape dah..!! lantaklah jejai 2 nk g japan ngn ex bini die..utk ank drg gak..lol…
    FS ko sedarlah…..uwekkkkk…aku ase nnk aku lg cantik dr ko mude2 dlu..buwekkkk!!

    0
    0
  104. Dahlia says:

    JEjai tu still anggap ND t u keluarga..selalu nampak diorg bersama sewaktu raya etc..Keluarga adalah keutamaan Jejai..FS menghalang jejai utk turut serta percutian ke Jepun. Padahal mesti diorg dah plan lama dah..sebenarnya FS ni dengki dgn ND. Dari wajahnye if tengok betul2 ada muka “busuk”

    0
    0
  105. shanda says:

    no komen. no komen. no komen. no komen. hehehe..

    0
    0
  106. fatil says:

    i dont care…

    0
    0
  107. safa says:

    fasha oiii fasha.. tak habis-habis nak cetuskan kontroversi..sudah2latu..fasha ni bakat lakonan ada..tp perangai makin lama, makin teruk sy rsakan..bru awl thn sy terbaca dia tidk mahu seksi, tup tup..berbikini pulak..tak dan timbul pulak isu2 picisan mcm ni…seharusnya, dia kena fikirkan bagaimana mahu mengambil hati semula peminat2 yg sudah lari drpd meminati dia..septutnya dia perlu berubah..taubatlah..kembali la ke pangkal jalan..atleast kurangkan kontroversi n berpakai sopan.ingat lah tuhan selalu..sekarang ajal n maut tidk kira usia tua atau muda..cnth terdekat, awl thn bru aritu..siapa sangka faizal yusuf telah kembali ke rahmatulah pd usia sebegitu awal..dia xfikir ke..sedg berseronok2 tetiba izrail dtg..tak ke malang…maaflah..ini cuma satu pandangan sahaja..

    0
    0
  108. ara says:

    just say whatever to her. the more u all say the more she do..
    drink beer
    smoke cigar
    do the best
    for the best
    go fasha u the best

    0
    0
  109. anyss says:

    ntah lerr per yg dorg nk sgt ngn jejai nihh…
    klu muke memg hampehh…mgkn psei duit bnyk kot..
    nmpk sgt nora n fasha ni mata duitan…..
    muka x ensem lsungg jnj duit bnykkk…cehhhh!! smpai .tiz zaqiah pn terhegeh2 nk ngn jejai…perghhhh…!!!
    jauhilah pmpuan cmni…memg dasar mata duitan…!

    0
    0
    • Pasah Sandah Siam says:

      Orang dah tak tgk muka dah,,,janji ada persona dan sama ngam…. kalu muka hensem tapi buaya darat..ape ko nak jawab… muka hensem tak tentu hati ikhlas…

      0
      0
  110. k.s.v klg says:

    kite cuma nmpk keburukn owg…..tpi x sedr keburukn sendiri…….klau kite kt tempt dia pon kite akn buat yg sama…….enth2 lebih buruk dri 2…..

    0
    0
  111. Nora Jendul says:

    korang bangang ke apa. dulu time pregnant jejai x nak ceraikan dia. nora yg terhegeh2 naik turun mahkamah mintak cerai.

    0
    0
    • emas says:

      ko la bangang, dah laki menggatal ngan pompuan lain, yg isteri susah payah tgh pregnant. ko ni jantan ker pompuan bodoh. kalo jantan, xsemua jantan bangang cam ko…

      0
      0
  112. Petrol says:

    AKU RASA PASHA NGAN MAK DIE SAMA JE SENDATNYA… APA DIE INGAT HUKAM ALLAH BERLAKU DI NEGARA DIE TINGGAL JE KER… ADOIHHH INI BETOI MAK KETAM…BANGANG…

    0
    0
  113. zero impact says:

    Anti jejai jenglot, wow kayanya family dia sampai beratus juta…dapat mana tuu?? ;)

    0
    0
    • Anti Jejai Jenglot says:

      Harta2 kt Perak dah habis dikaut Oleh bapak dia masa jd MB Perak!!! Family dia memang kaya…kebanyakan bekas2 MB kt Msia ni sumer kaya raya…cth mat taib, khir toyol, muhyidin yasin, ISA samad, x bapak mertua raja azura…
      Mcmmana x kaya…setiap projek 10% utk depa!!!!
      Bankrupt Msia!!!

      0
      0
  114. Islamitucantik says:

    Bala Allah akan berlaku sekiranya kita saudara sesama Islam tidak saling ingat mengingati..jgn sokong pada perkara yang salah dan jgn mengherdik orang yg salah..menasihati lebih baik dan sekiranya dia taknak dengar itu terpulang pd diri dia..wajib sbgai umat Islam kita saling menegur krn itu salah satu dari ajaran Islam.

    0
    0
  115. rindu selalu says:

    apa nak diherankan jan dan du mesti masih menyayangi lagi yg anak dara ni tak sedar diri wat apa cari lain kan elok kita pun masih belum bpunya..apa nak dikesahkan

    0
    0
  116. Pasah Sandah Siam says:

    No comment!!no comment! Sapa suruh pakai baju kuarang kain…ingat ko kat bali orang tak rakam…nasib baik besfren dia sendiri shoot..kali orang lain..ape nak di jawab….no comment!!!

    0
    0
  117. berukirmulut says:

    doakn je bakal mak metua FS terima dia jadi menantu….berdosa jugalah tambah dosa anak buat maksiat tak restu22 bertahun2….sekelip mata tuhan boleh ubah sifat FS jadi baik………FS lekat dgn jejai kira BAGUS sebab tak rosakkan org lain…playboy n playgirl serasilah tu ngam dn sekufu….ND dah ada kekasih pun mungkin lbih baik sifatnya….buat apa tagih cinta jejai lagi….

    0
    0
    • Erin says:

      Agree. Lgpun dh mmg jodoh dorg gak..
      Mana lah tw 1 day FS n ND leh jd kwn ke???
      Mcm Siti Nurdiana(Nana) nGn Munirah Rashid (balu Allahyarham Faizal Yusuf).. skrg kn dorg dh berbaik.
      Sy harap yg terbaik utk semuanya…

      0
      0
  118. mell inzaghi says:

    kalaula aku kaya…..

    0
    0
  119. mia says:

    kesian fasha tu…. dia pun ada hati dan perasaan. tak perlu nak umpat keji dia keterlaluan. kalau dah tau dia salah… bimbing dia, bukan umpat keji dia. Mak fasha pun sama, jgn jadi ketam. jangan nak tumpang glemer anak saja. malu kat orang …lebih2 lagi malu kat TUHAN.

    0
    0
  120. insan hina says:

    punca : berbikini
    akibat : konfik..antara fasha dgn peminat,peminat dgn peminat,fasha dgn shazwani…
    kesimpulan :..seblom wat sesuatu fikir dlu mana baik buruknye….ni br dunia…akhirat xtau lg..

    fasha kata syazwani mgkin trlupa dia artis?…tp sy rasa fasha yg trlupa sapa diri dia yg sebenar…trlupa bangsa melayu yg penuh kesopanan,trlupa agama yg wajib menutup aurat,trlupa dimana kita berada Allah sentiasa melihat apa yg kita lakukan,trlupa dia artis yg sentiasa diperhatikn peminat…..

    yg paling tertekan skrg adalah syazwani…sbbnye ibu fasha salahkn syazwani…fasha salahkn syazwani…peminat salahkn syazwani….tp fasha hanya diserang oleh peminat..disokong oleh fmly…Allah melarang kita melakukn sesuatu tu ada sbbnye……

    0
    0
  121. mak fasha:anak makcik nie dah biasa pakai bju macam tu …ye la kalau dia nak mandi kat depan umh dengan air paip pakai macam tu pun mak cik tak kesah..yela dah biasa kan .. kalau sapa2 tegur..”eh fasha mandi pakai bikini jer ?ada makcik kesah.huhuhuhuhu.

    0
    0