Written by AbangNara | December 30th, 2010

Untuk makluman anda semua,bagi pengunjung yang bakal menghadirkan diri ke Karnival Pengantin pada 31 Disember sehingga 2 Januari 2011,anda perlulah mendaftarkan diri secara online sebelum menghadiri karnival bagi memudahkan anda daripada pilihan mendaftarkan diri pada hari karnival selain menjimatkan masa dan lebih praktikal.

Bagi yang telah berdaftar secara online,anda hanya perlu sertakan nombor telefon anda semasa proses akses masuk untuk memperolehi cop masuk. Lebih mudah dan pantas.

Pendaftaran adalah percuma :)

Sila klik link dibawah untuk proses pendaftaran online yang cukup mudah dan cepat :) Jumpa anda disana!

http://www.facebook.com/setelkahwin?v=app_4949752878&ref=ts

BANNER


Peta ke Stadium Melawati Shah Alam

stadium melawati shah alammap

Klik sini untuk lihat map di Google

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to Karnival Pengantin Stadium Melawati Shah Alam 31 Disember 2010

  1. petra_dubies says:

    SAPA NAK KAWIN LEH LE P
    TAK NAK KAWIN PUN LEH GAK P… BUAT PESIAPAN

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  2. lobak says:

    orang skng ramai yg dah kawin …nikah je blum…..patutnya buat karnival nikah beramai2…..dosa pun dapat dikurangkan….bajetpun boleh jimat…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  3. aReaL says:

    Nak Kawin Lagi Satu Pon Bleh G P… hahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. Merpati Putih says:

    asyk SA ja….
    x nk bt kat png ke?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. Merpati Putih says:

    tngk stadium SA….tringt geng BN buka pose kat sna…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. Puteri Sejinjang says:

    nak mendaftar gak pasni…jom…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. pupel says:

    ala..jauh :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mat gosip says:

    kepada yang berminat nak berkahwin.jangan lupa pergi ke karnival ini

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. ayuyangcomot says:

    jauh la,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0