Written by AbangNara | February 25th, 2009

ayuraudah5

Adik kepada pelakon dan janda paling panas Malaysia(Rozita Che Wan), Ayu Raudah baru-baru ini telah kantoi berdating dengan pakwenya, Peking di sebuah shopping mall di Kuala Lumpur.

Gambar Ayu Raudah dan kekasih hatinya ini sudah tersebar luas di Internet. Jelas ternampak kemesraan dan keintiman kedua merpati sejoli ini. Tengah mabuk dilayan cinta asmara. Dengar ceritanya mereka berdua pernah clash sebentar sebelum ini. Mungkinkah status mereka sekarang teman tapi mesra?

Lagi gambar Ayu Raudah dan Peking dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

ayuraudah5

ayuraudah5

ayuraudah5

ayuraudah5

39 responses to (KANTOI)Gambar Ayu Raudah Dan Peking Dating Di Shopping Mall

  1. chaq says:

    cam ijoy laki shira ek…

    0
    0
  2. Ganugurl says:

    Macam sorang pelakon baru Peking 2 erkk…..

    0
    0
  3. cimA says:

    ayu ni pki tdung g sweet

    0
    0
  4. Anonymous says:

    ala die masuk2 je kedai nie bukan nak bli pun..nak tayang muke die kat ctu…aritu pun masuk kedai nicci kat pyramid tpi…..tak beli pun…mcm le kedai nie gak..kuikui

    0
    0
  5. saloa mambok says:

    adik beradik dia punya bres** sgt2 memberangsangkan…… i love it….. i like the move it..move its…hik

    0
    0
  6. pminat mawi says:

    ape la brite ni!!ni bkn laki yg blakon dlm cite sutera maya ke??dlm cite 2 die nk kt sofia(faezah elai)hmm..hmmm…

    0
    0
  7. miss^debab says:

    tgk dorng nie mcm sweet jerw..
    mmg sesuai laa..

    0
    0
  8. dorothy says:

    badan dia sedap dowll

    0
    0
  9. Anonymous says:

    PEKIN NOT PEKING!!ARGH!!!!

    0
    0
  10. adikangkatpekin.. says:

    ala..lumrahlah beb..die pun nak bercinta gak…
    yang penting..
    nama salah eja ok..
    PEKIN,….
    bukan peking…
    hahahhaa

    0
    0
  11. Anonymous says:

    APELA ARTIKEL BODOH NI..TULIS NAMA ARTIS PUN SALAH..NAMPAK SGT TAKDE IKUT PERKEMBANGAN…ISH!!

    0
    0
  12. Anonymous says:

    itik peking?
    hahaha
    cam muka ijoy la. serabainya rambut ayu, nampak tua

    0
    0
  13. zi says:

    saperlah yg post article nie? nampak sgt bodoh!!tue lah..nak sensasi konon!!tp x wat research dulu!!hahaha..adaker peking???hahahahaha..bodo bahlol tolol!!!

    0
    0
    • kila87 says:

      ko g bodo bahlol al tulul.bnda kecik pn nk kecoh r…pe kajadahnye ko ni..emo xtntu pasal..hiyyyyyyy

      0
      0
  14. ni says:

    nmpk sweet…..

    0
    0
  15. tuit says:

    btl… btl… btl… sweet sgt…

    0
    0
    • ganugini says:

      iyeke sweet…..sweet ke????ambik la nk sgt sweetnye. ambik….ambik…..ambikkkkk…….

      0
      0
  16. flower says:

    sesuai ler dorang couple pon..

    0
    0
  17. Bunga says:

    .: Ayu nie cam ayu jer tp leh tahan gak sosial dia :.

    0
    0
  18. ganugini says:

    kome nie….lantak deme laa nk wat pe pun…ada deme kesah?????

    0
    0
  19. tango says:

    cutenye……..ayu raudhah ni…sama cantiki sama padan la dieorg ber2 nie…bagai pinang di belah dua gitu….apekah????

    0
    0
  20. shedfz says:

    cam serabai jer rmbut due2 ekor..mmang sesuaiii..hukhuk

    0
    0
  21. kal-el says:

    OOOO nw i knw..tats y she look exactly like her big sis..nt exactly the same bt close n prettier mayb..no wonder laa

    0
    0
  22. boxer hugo bosss says:

    tau pun korg die punyer breast mmg bake beso2..holywod brand beb!!yay…tp dorg swet je aku tgk..cam ade iras jew..xpe la dorg pun mnusia gak nk gak dating n idup bebas cam kite2 nie…

    0
    0
  23. berbore says:

    ok la 2……….setia pd yg 1 neh….

    0
    0
  24. BassGuy says:

    dapat pancut air mani aku kat pantat die sedap

    0
    0
  25. gurlz single says:

    bgus putus pon..erm x ske la pekin ney,,,,
    selekeh…erm baik kak ayu cple n abg zaquan je….lg pndai..encem n ank yg baik 2..kan dik wan..heheh…erm bgus2..gurlz sokong kputusan akak..

    0
    0
  26. mail says:

    ayu raudhah busuk

    0
    0
  27. arania says:

    ya allah…apa ke buruknyaa muka ayu ni kalau x pakai makeup….huhuhu….

    don’t deny it ;)

    0
    0
  28. RIZUANK says:

    hekeleh korang sumer kalo x makeup memang buruk…
    aku nie walaupun x makeup tetap cun giler taw…
    awwwwwww……

    0
    0
  29. refleksi diri says:

    the first thing & very important matter, is looking for u’r self first. don’nt looking forward 2 other people,fahammm… mengata orang 2 lebih dasyat jahatnye…sori 4 remind u’r oll

    0
    0
  30. Dwight Treml says:

    Hello Website owner. I actually love this posting too as the website all in all! That piece of writing is incredibly plainly composed and in addition really very easily understandable. Your existing Weblog theme is impressive as well! Would absolutely be very good to know in which My partner and that i can get that. Please hold up the terrific task. We call for much more this sort of website masters such as you on the web and in addition considerably much less spammers. Amazing man!

    0
    0
  31. putri ayu syika says:

    korang ni x payah la nak cakap yang x elok berdosa tau korang kutuk dia tunggu kat akhirat nanti semua akan terbongkar ingat allah tau apa yang kita tulis, taip,dan lain lain bertaubatlah sebelum terlambat

    0
    0