Written by Bella | August 7th, 2015

Saling mesra dan sering menghabiskan masa bersama membuatkan ramai yang mengatakan Amar Baharin dan Amyra Rosli ibarat sepasang kekasih yang cukup sesuai dan sweet bersama, apatah lagi, baru-baru ini Amyra berpakaian warna sedondon dengan Amar pada majlis rumah terbuka hero drama Cik Bunga Encik Sombong itu di Brickfields, Kuala Lumpur Ahad lepas.

Namun, Amar dalam satu penjelasan menerusi Harian Metro berkara, perkara itu berlaku hanya secara kebetulan dan mereka tidak pernah berpakat untuk tampil memakai pakaian sedondon.

Amyra memang dijemput hadir ke majlis ini, tapi saya memang tak sangka pula dia juga akan pakai baju warna sama. Sepatutnya saya pakai baju warna lain, tapi pakaian itu dihantar ke dobi dan belum siap.

Kebetulan saya hanya ada pakaian ini dan nak tak nak kenalah pakai juga. Saya dah agak ia pasti akan mengundang cerita lain, tapi apa nak buat lagi. Cuma harapnya orang tak salah anggap pada kami.

Amboi Amar, siap dah fikirkan jawapan untuk menjawab spekulasi ini yee..Hehe.. Tidak mengapalah, mungkin terlalu awal kot untuk mereka membawa hubungan yang terjalin ke fasa yang lebih daripada rakan dibawah satu pengurusan yang sama. Apa-apa pun peminat masih mendoakan yang terbaik buat mereka, kalau ada jodoh nanti siapa yang tahu bukan?

Sumber Berita: Harian Metro

25 responses to Kami Tak Rancang Pakai Sedondon – Amar Baharin

  1. Kebetulan mungkin

    nak kata sedondon tapi ada beza hue color sikit

    semoga kita semua mendapatredho dan rahmat dari ALLAH

    dan dapat masuk syurga ALLAH dengan rahmatNYA

    amiiin

    0

    0
    • Anonymous says:

      lau dah betul ape salah nyer amar n amyra… jgn main sorok2.. nati makn diri sendiri

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Betul.. pmpn tak suka lelaki main tarik tali..
        Lagi plak si cantik manis mcm Amyra…

        0

        0
      • Hek..eleh...!! says:

        Sudah terang lagi bersuluh….. Diaorang ingat macamlah orang lain kat malaysia ni semua buta warna… How they deny not in relationship.. same as they deny they are not color coordinated…. BOTH ARE IN DENIAL….!!!

        0

        0
    • Abu says:

      Dah couple taknak ngaku. Dulu tuduh ramona nak rampas dazrin ngan amar. Balik2 amyra yg taknak dazrin pastu melekat ngan amar. Lain kali jgn buat cite

      0

      0
  2. blueberry says:

    sesuai jer depa 2 org ni.. ank aku yg 6 thn tu suka sgt citer cik bunga en sombong.. terkesan mungkin.. selambe jer depa depa blakon.

    0

    0
  3. anon says:

    Eee….jgnlah amyra dgn si amar ni…. Cari org lain amyra, amar ni tak nampak mcm budak baik. Dazrin jauh lagi ok dari dia ni…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Ye la, dulu ngan izreen, bagai nak rak ke sana ke sini….ni ngan amyra pulak…..hurrmm…

    0

    0
  5. Mimi says:

    Ye laa..dulu ngan izreen, bagai nak rak ke sana ke sini…..skrg ngan amyra pulak….huurrmm……………

    0

    0
  6. Anonymous says:

    alahai itupun nak jadi topik ke? adoiiii…dah tak de citer sangat la tu

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul kata kau. Udah-udahle amar amira oi. dah muak n jelak dah tengok korang ni. drama pulak,asik2 korang hero heroinnya. carila kelainan sikit,kalau nak jadi hebatlah. nak glamor je,gasak koranglah. letih!!

      0

      0
  7. done says:

    ntah lh..aku pun x tau nape mata aku sgt2 x bkenan ngn pasangan ni..mcm tlajak over pun ada..show off je kje..then menafikan..amyra ni nmpk mcm budak baik..tp lepas bgandingan ngn si amar ni dh jd sedikit mgedik plak..tambah2 lagi si amar ni mmg lelaki mulut manis, x boleh percaya langsung..klu nk dbuat suami elok cari lelaki lain..

    0

    0
  8. anti-cliche says:

    CLICHE… PHUIIII…

    0

    0
  9. aku says:

    laaa….apsal la korang ni…dia sebenarnya nak sedondon ngan akak lg sorg yg pakai baju kelembak (aku xtau tu baju apa) kaler kuning tu…dorg dah janji kot…apsal la yg korang asik nampak amyra rosli jer?? hahahaha…apsal? x perasan ke kakak tu? kesian dia..kih3

    0

    0
    • Ana says:

      Yg saru lagi paaki bj kuning tu mak si amyra …mak dia kan oengurus untuk si amyra and amar

      0

      0
    • aku same ngn aku says:

      wei..ak pon ase bnde same ngn ko..lgi sedondon ngn hakak bju kuning yang duduk tu..

      0

      0
  10. Lara says:

    I suka tengok Amyra ni, manis jer muka dia.. tapi seriuosly tak suka si Amar, dont know him.. tapi ntah.. macam poyo poyo jer lagak dia.

    0

    0
  11. zaza says:

    amyra..omg. i minat sgt kt u. tp…knp amar? why? why? T_T
    kita semua dh tau kan mcm si amar ni layan peminat. lebih kurang mcm zul arifin je.
    pastu mcm mana dia main mainkan izreen dulu.. kesian izreen. jenis lelaki mulut manis

    0

    0
  12. lisa says:

    amar .. u kawin jee ngan amira tuu .. sama cantik sama padan .. lagi pun dapatlaa tutup mulut2 busuk /dengki.

    0

    0
  13. jemah says:

    oh please laaaa….bercinta mengaku je lah…masa dgn dazrin tahu pulak masa dah nak kawen nak tak nak je si amyra ni…sian dazrin..sian keluarga dazrin…harap tak berlaku lagi pada boyfren2 beliau yg akan datang.

    peace –

    0

    0
  14. nana says:

    poyo je si amar ni..dah la muke cover bajet ensem…tak ensem pon…!

    0

    0
  15. mimos says:

    klu x hensem knp.. xleh buat laki ke..mcm la laki korang hensom sgt..tah mcm muka boya tembaga kahkahkah losers

    0

    0
  16. sesukasesuki says:

    saya ada masa majlis rumah terbuka tu…apa korg heran dgn diorg?..nak nak si amar..dia mmg menjalinkan hubungan yg suci murni bukan hanya dgn perempuan, peminat dan semua org termasuklah bekas kekasih hati si amar baharin tu…yang bestnya bila bekas kekasih hati dia melangkah masuk dewan semua org pandang…siapakah gerangan wanita tersebut….haha tmasukla mata saya!tp dia dukung seorang anak kecil la pulak..mungkin anak dia atau takkan adik pulops kan..kebetulan duduk dekat dgn meja mak sedara si amar ni ke sepupu sepapat ke xpastila…dgr diorg cakap2 tu ex gf amar dtg gak (referring to that wanita)…mmg elok naw naw pilihan si dak amar ni…smua yg hot hot meletopsss je kau nak!itu pon lawo lawo gituh kene tinggal jugokkk!eh tp tak sure la dia ditinggalkan atau dia meninggalkan…hawhawhawhaw tp ceritanya sekarang bekas kekasih hati tu pun pakai baju dah senada cuma pekat sket..mcm ala-ala coklat kuning jugok!mungkin suratan atau kebetulan…

    0

    0