Written by AbangNara | October 21st, 2009

“Maaf jika saya bersalah” , tu lah yg Lisa Surihani kata kat semua orang disebabkan kes ada wartawan tu tulis Lisa Surihani ni sombong.

Lisa Surihani sendri kata dia terpinga-pinga bila baca berita tu. Mesti dia baca 2 3 kali nak pastikan yg diri sendri kena kutuk. Tu lah, takkan lah Lisa Surihani yang comel lote ni sombong, selama ni imej dia memang bersih. walaupon umur 23 tahun, ramai produser kata dia ni kerja macam pro.

[note]”Sejujurnya, saya terkejut dan agak keliru sebenarnya bila timbul cerita seperti ini. Di dalam cerita tersebut, saya dikatakan berlagak dan seperti malas layan peminat ketika berada di satu majlis hari raya[/note]

Lisa Surihani penat je tu nak senyum….lenguh dah ah mulut dia senyum kat peminat. Sekali dia tak senyum, cubalah tegur lagi.. Tak pon mungkin masa tu dia tengah period pain kot. Lek aa, takkan sekali tak senyum terus kena report suratkhabar kot…

[note] “Apapun, maaf jika saya bersalah. Alhamdulillah, respon yang saya dapat setakat ini amat positif. Dan saya sendiri akan cuba perbaiki kekurangan diri dari semasa ke semasa,” katanya. [/note]

Kami di BeautifulNara maafkan anda. takde mendalah lah Lisa!

____________________________________________________________

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

217 responses to Kami maafkan anda Lisa Surihani

  1. ammey says:

    hah…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kira-kira says:

    npe lak ngan lisa???
    dye wt hal ke…
    xpe jnji kiut..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Zaza Muhammad says:

    ntah.. apa daa. dia pun manusia biasa, kot2 x prasan ke dia dok pk hal lain ke, mana le kite tahu…
    Lisa terkenal apa ngan keramahan dia, baru ni masa FFM, artis veteran pun puji dia… rilek aaaa… Tetap minat Lisa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. BumBLeBeE says:

    biasa laa manusia..x pernah puas… ade aje yg x kene…
    saba laa Lisa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. cinta qaseh says:

    comel lah lisa nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. hothotheat says:

    pe da…ta abs2 na wt gosip la wrtawan nh..
    meh ak sumbat buku ngn pen tu kat muke wrtawn yg wat fitnah tu..ske2 die je ckp lisa sombng..
    wteva pon lisa ttp cool beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. virgo says:

    suka dgn lisa…
    comel & cute…
    hal kecik x prlu laa dibesarkan….
    xkn x snyum pn bole jd kntrovesi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. virgo says:

    mmg dh keja wrtawan kena cari brita…
    tp biarlah kalo nk wat gosip tue citer yg btul..
    kalo citer tue slh x ke fitnah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ctzen says:

    wawawawa….
    kt sini ghopernye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. awekmas says:

    sabaq ja lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. rahsia says:

    BUKAN DIA JER JADI MANGSA RAMAI LAGI ARTIS JD MANGSA BELASAHAN WARTAWAN….

    KALO NAK KUTUK ARTIS BAGI JE KAT DORANG,

    TP SEKALI UMAH DORANG KENER SIMBAH CAT KENE BALING BANGKAI MULA LE KECOH2 N XNAK MENGAKU PENAH BUAT JAHAT, jadi kepada sesiapa yang terasa maaf…

    tp sebelum nak kutuk orang agak2 sikit, artis pun manusia jugak mungkin dorang ada masalah kita x taukan…

    JADI UNTUK ARTIS MALAYSIA BUAT MUKA MCM FAIZAL HUSSIN YANG SELALU SENYUM….. KALO X BOLEH BUAT MCM 2 P SUNTIK MANA2 XPUN BUAT PEMBEDAHAN… KAN DAH RAMAI YANG BUAT MCM 2,,,, JADI CUBA2 LE….

    TP HARAM TETAP HARAM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. cool guy says:

    betul tu..aku sokong

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Rose says:

    sape wartawan yg mengong sgt kata lisa sombong tu…dah berapa kali jumpa dia kat preview movie..dia tak pernah sekali pun menyombong ngan peminat…setakat ni dlm byk2 artis..rasanya dialah paling manis bila melayan peminat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. cool guy says:

    alamak pc slow la….pasal tu yg sokong tu jauh sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    wah…
    kat sni korang ya?
    :-(
    sdih la kna tnggl…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. violet says:

    senyum jgn x senyum yer.
    huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rahsia says:

      DAH TAK XBOLEH SENYUM, BIBIR X CANTIK MCM TUK PAH… XMELETOP MCM KAK NITA X SEKSI MCM DEJA MOSS

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. tOmEii says:

    ape2 ajela…..
    wartawan ni memg ske sgt kdg tu xde gosip sj wat gosip…..
    nk lakukn paper diorg besela….
    kalu x mkn psirla jwbny…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rahsia says:

      TAU XPER… tp mulat jangan le jahat sangt,,, kecian kat artis baru nak cari makn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. tOmEii says:

    aiyakk…..
    mne hilg pic aq ni……
    violt tlg……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. cool guy says:

    musti..sentiasa coollll…nie mesti bwh lg nie…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    lapo la pla….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. tOmEii says:

    aiyakk…..
    slh email td ptt xkua pi…
    adoyaiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    pa pn..
    lisa stil cun dri zmn sklh dlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    mn la kwn2x aries smua ni?
    napa BN mkin snyi?
    :-(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    ujan x kat tmpt korang?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. rahsia says:

    topik ujan ker kita sekarang ni…. u all dok mana,,, kawasan maner

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. cun says:

    biar la die nak senyum ke tidak.. die bukan boneka yang tak da exspresi perasaan.. Aku tak kan terkejut kalo die tak senyum, n aku tak kan tegor die kalo aku jmpe die kat luar, coz aku hormati hak privacy beliau.. die hanya manusia biasa.. title artis tu ialah gelaran bagi ape yang die tgh usahakan untuk cari duit.. tu je.. to Lisa, be myfren k.. email2 la i kat [email protected]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. tiada lagi rahsia says:

    korang tau ke sisah terbaru azwan ali…. sejak balik dari umrah senyap jer,,,, sebelum 2 banyak lak cter dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. tiada lagi rahsia says:

    jahat cakap aku azwan ali….
    i x lezeeeeeeeeeeeeer mcm 2,,, sopan lagi i ni… hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    boss aries dah jeling2x tu…
    \mst tngh fkr…
    napa dri td aries dok gelak srng2x…
    hehehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ctzen says:

      meh ajak dia join bn…
      mesti mereng

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tiada lagi rahsia says:

      yeker,,, i dok KL…. boss bengan kot dia x dapat layan chat gan kita,,, huhuhuhu……mcm2 gosip kter buat kat cini kan…. hehehehe… dah tengk ter papadooom ke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      gelak psl ape tue??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tiada lagi rahsia says:

        dorang mengumpat pasal ABG AZWAN ALI

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tiada lagi rahsia says:

          boss dah marah ker… DAH xboleh gosip ker… wah22

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ada g ni…
          hehehhehehe..
          p toilet jab…
          duit bnyk…
          bkn leh smpn…
          pnuh poket ni karang…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tiada lagi rahsia says:

          mcm 2 pulak……. boss x marah ker p tandas… u gan pulak gelak2 dalam tandas

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. cicikgurl says:

    Lisa Surihani BEST!!!! kalo yg pernah terase ngan die tu maapkan jela… walopon die rase die x de bwt salah tp die still berani nk mintak maap kt sume org…. so ok latu.. hehehe =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. tOmEii says:

    aries i miss u so much…wakaka….
    lately bn cam suam2 kuku jek….
    server lembp plak tu….
    ciput tulla……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tiada lagi rahsia says:

      kecian nyer….. nak buat mcm mane kan… dah banyak kita orang buat gosip tadi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      da ko asyik bkebun jek..
      sape nak tgk bn..
      hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tiada lagi rahsia says:

        huhu mcm 2 ker…. hehehe… kebun aper u but niii……. nak i baja kan ker

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        heheh…..aq plak…..
        ko pesl xjoin……
        bkn pe xde cite menrik…..
        kalu kua sal cite pacat xlaku tu nk jgk aq join sekaki….
        hihihi…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tomei…
      aries pn rndu ko gak…
      ko bt pa ngan $30 tu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    ujan…
    aircond pla sjuk…
    mau tido ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. pinkypanthers says:

    ape2 jerklah lisa..
    mmg susah nk puaskn hati sumer org…
    hai gang…
    i’ back from zzzzzzzzzzzzz………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. violet says:

    hello

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aries_april says:

    aries 150 tu kasi mak ja…
    bt kndri tuk late brother…
    kan time dpt tu..abg aries mnggal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. cool guy says:

    ujan lebat wwooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. awekmas says:

    halo..suma p sini ka..i ralit doq berkebun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. violet says:

    hye2…
    test2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. za says:

    alamak betul k dia sombong?kureng la f mcm ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Amber says:

    Give her a break…. this is her first raya without her father…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. za says:

    apapun harap2 dia tambah sukses…aku suka dengar pelat dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Tak mungkin…aku kenal siapa dia la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. sama la…semoga dia suksess selalu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aries_april says:

    15 mnt lg nk blik dah…heheheheheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      jap lg sunyi la lek…
      sumernya dh nk lek umah…
      tgl la akk sowang2…
      huhuhu……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        akak pn p kluar la…
        tu…si kmbar asyk merengek ja…
        mama dia x bncuh ssu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          ahaks si kembar 2 ngah tdur…
          penat agknya dr tdi syik men jerk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. lumut says:

    adeh..ni komen pasal lisa ke..dah jadi forum?
    hehehehe…

    saje terjah sini…
    nice2..=)

    p/s:eh nak tanya..
    box iklan yang byk2 kat tepi tuh mcm mane nak buat ek?kalau x keberatan jwbla..=p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ANneDeSilva says:

    im back…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. BumBLeBeE says:

    suker tul aku baca penjelasan Qabil dlm berita harian tentang hubungan dier dgn Fasha… kantoi lagi fasha menipu biler dier bgtau keputusan putus keputusan dier, bukan keputusan bersama mcm yg fasha claim dlm brite sebelum ni….kes kes kes kes kess….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. lanToK LeW says:

    ala…manusia mana yg x pernah wt salah….???
    yg penting kite taw diri kite camne….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. tgk muka dia nih memang nmpak ek skit…
    tp muka lah…..
    x tau lh klo perangai dia pon spt yg wtawan tu kate…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. yula says:

    aku dah xsempat nak masuk bn sekarang
    bnyak keje

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. skyline says:

    pergh..
    TERBAIK WOK….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. tiada lagi rahsia says:

    pagi……… saja nak ucap pagi kat kekawan…
    ari ni jangan gosip,,, buat kejer tau… wah3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. tiada lagi rahsia says:

    LOKASI : ASTANA AZWANA (KEDIAMAN RASMI AZWAN ALI)
    semalam salah imfomasi… nama umah azwan ali bukan VILLA AZWANA tp mcm kat atas ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. alpha says:

    kes kecik je tu, aku pon minat ngan lisa ni hehehe. jangan tak klik kat nama tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. x-Bf Fasha says:

    bangsar!!1 sapa kata dia sombong…. biaq aku bg sepam penampo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Akak Leen says:

    klu x senyum tu ok lg, mgkin dia x perasan atau tgh penat ker apa ker…..tp klu jeling & tarik muka masam haaa…itu mmg nak kena…kena gossip…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. dilot says:

    lisa mmg comel….lawa je aku tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rose jr says:

      kesian…lisa,but i think lisa kena ambil pot jugak komen dari wartawan 2…lisa u very are nice girl…i pun dah banyak kali buat job dengan lisa…tpi sometimes lisa memang nampak sombang …pada orang yang baru kenal lisa la… sebenarnya lisa memang seorang yang baik and i know that …..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. leezchumel says:

    memaNg!…aq sokong kate Rose..memg nmpk sombong!!!lau da jadi artis toO kene la jd plastik jd peramah…ary Too jumpe kat Indonesian”s Restauran…cm x ikhlas jew nk bgambar….ermmm..dr minat gilew twos jd bese2 jew;(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. sombong?? mana ada dia sombong, saje je tu na bikin line panazzzz.. comel gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Mia Adlin says:

    from my observation, lisa she is quite ‘sombong’ jugk.. Yes, she will trying to answered your question as well tp kte boley rasekn yg dia layan kte sbb nk jaga nama shj. Lisa pernah buat pegembaraan in my university utk drama obsesisi and i have a some conversation in my cafe.time 2 die tgh dok lepak2 saje. and yes! die mmg sombong. ble orang tnye mmg la jawab, tp muke nmpk gler cm malas nk layan,nmpk x ikhlas ~~ biase lar artis.. time 2 die sorang jew make up tebal2 sbb 2 die rse time 2 die hot sgt… hope lisa will read this :D .. then you will learn how to serve your fans well;;

    p/s : im not your fan anyway.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. zela says:

    iklan memakai gincu….
    beli gincu terkini/…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. affa says:

    nothing to forgive…. those people who condemned u are crazy! dont bother, keep it goin lisa…..i love uuuuuu….. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. nur shahida says:

    sy rase akk x bersalah pun…
    xkan asyik nak senyum kot…
    mcm pkai botox plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0