Written by AbangNara | November 4th, 2014

Sayugia tamatlah kisah cinta penuh kontroversi antara Hanez Suraya dan Romie. Bagi Abang Nara, kisah mereka berdua ini adalah kisah terhangat selebriti tempatan untuk tahun 2014. Tak ada yang boleh menandinginya. Malah ia memberi impak yang amat besar kepada Hanez kerana kerjayanya boleh dikatakan berkubur kerana kontroversi ini.

hanez dan romie

Susulan pengakuan cinta mereka sudah berakhir hari ini, Hanez melahirkan rasa redhanya dengan apa yang telah terjadi. Malah Hanez juga turut memohon agar namanya tidak lagi dikaitkan dengan Romie. Kata Hanez:-

Keputusan untuk berpisah ini sudah lama dilakukan. Cuma hanya ketika saat ini baru saya sendiri bersedia untuk berkongsinya. Kami berpisah secara baik. Bukan nak kata serik dengan apa yang terjadi tetapi sebagai manusia biasa semua yang berlaku menjadi pengalaman berharga.

Benar cinta itu buta. Saya juga seperti manusia lain yang ingin mengejar bahagia tetapi lupa untuk menjaga perihal lain. Ini bahagian hidup saya dan saya reda dengan suratan yang tertulis. Kalau boleh andai cerita saya ditulis selepas ini, jangan kaitkan saya dengan dia lagi. Masalah rumah tangganya juga jangan babitkan saya lagi,

hanez dan romie

Pasti hati Hanez sedikit sebanyak terluka akibat perpisahan ini. Namun bagi Abang Nara ia adalah keputusan yang bijak untuk kebaikan semua pihak. Sekarang ini Hanez hanya perlu menunggu sehingga kontroversi ini luput daripada ingatan orang ramai. Selepas itu bolehlah bergiat semula dalam industri hiburan. Sementara saat itu tiba, diharap Hanez bersabar dan tabah. Sumber Berita Harian

P.S: Penjelmaan misteri dalam gambar di Thailand

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to Kami Berpisah Secara Baik – Hanez Suraya

  1. hanez liar says:

    do not trust her??

    0

    0
    • zzzzzzzzzzzzzzz says:

      macam da xde laki lain..laki org jgk dye berkenan.. -_-

      0

      0
      • ain says:

        terdesak la tu.. sbb xde job… pasni bile dh break off, harap ade la job kan..

        0

        0
        • MFBO says:

          amboi ain…begitu pedas ayat mu itu..mungkin beliau masih ada job..cuma kita tak nampak je..sape tau kan..ain cakap mcm tu kat hanez, dah ain ni ade job tak? kalau tak mfbo nak bg job ni..hehe

          0

          0
        • Papa says:

          whatever la…malas nk komen kisah hidup ko yg tak kemana ni. buang wifi, karen dan tenaga nk taip je.

          0

          0
        • Baby AA says:

          Saya ingin tujukan lagu utk Hanez bertajuk……”Pakai Buang” oleh Stacy. Enjoy ye sis!

          0

          0
        • Kisah Ke Aku? says:

          Bagus lah. *menguap*
          Next?

          0

          0
        • Cili Boh says:

          Cinta tak buta dik. Mata hati, iman didada dan kepala hotak kou tu je yg bukan saja buta malah …kosong !!!

          0

          0
        • Pisang says:

          alahai hanez hoi, yg buta bukan cinta la. yang buta adalah cipet ko yg terlopong ala mulut ananconda tu weh !!!!

          0

          0
        • Yahudi says:

          Mulia nya hati Hanis Zuraya , sanggup undur diri untuk kebahagiaan anak2 Romy ,

          0

          0
        • Mak Jemah says:

          ganaz nye komen2 kt sini…hehehe…semput kejap dada mak nok!

          0

          0
        • Olga says:

          La, xhabis2 lagi ke drama bersiri “Skandal Ku Bangkai Sotong” ni???

          0

          0
        • Kerang says:

          jangan percaya la sangat minah ni…entah2 keluar senyap2 check -in hotel….lalalalalaa

          0

          0
        • Anonymous says:

          Cara baik keee… burok keee….

          Kami x peduli… ngko jangan ada dalam industri ni lagi… tolong cari kerja lain… kami benci orang bongkak. Jangan harap bila kau putus, kami nak maafkan… Ngko banyak dosa dengan isteri orang. Berdating sampai ke negara asing dengan suami orang… siap pakai seluar katok macam orang tak ada agama. Memalukan negara yang agama rasminya Islam.

          kami benci kau. Sungguh2 kami benci. Tolong cari kerja lain okay?

          0

          0
        • STFU !!!!!!!!! says:

          PEMBOHONG!

          BITCH, PANDAINYA KO BERLAKON KAN? CAM SIAL. TAK PERNAH RASA NAK TAMPAR ARTIS MACAM AKU NAK TAMPAR KO. LAKI ORANG TU WEI, MASIH NAK BERKAWAN APO WAHAI BURIT??? CAKAP MACAM GUNDEK KO NI..

          0

          0
      • ina says:

        dah x payah berlakon.. xde sape nk tgk.. serius muak la tgk muka ko n cite2 ko ni.. x abis2 cite sama jer.. dulu nk rembat laki org xmo pikir akibatnya!! oh bkn xmo pikir tpi buat2 x pikir okkk.. npe x ajk je romiang kawin?? ke ni saje agenda nk bg nma tu laku balik??? sori laa.. skali ko dh buat taik slmanya org akn ingat.. g jela mntk kje kerani2 ke.. cleaner2 ke… mesti dpt..

        0

        0
        • Nice try...very nice try, indeed ! says:

          percubaan propaganda yg baek. offer x masuk, job takde & akaun dah kering. semua takut jatuh ratings biler ambil dia ni berlakon. kesian ko kan nok? tu la ko….bongkak n riak sgt waktu tengah sedap berskandal dgn suami. so salah ko juger lah ye. x payah nk gigih sgt carik simpati. bertaubat cepat. orang meluattttt tahu ke…..meluatttt !!!!

          0

          0
        • Fakezura Is Back says:

          dah byk sgt retis2 bermasaalah dlm industri hiburan menyemak ni weh.
          x rugi pon x tengok muka ko tu nok hoiii. ko bukannyer cantek sangat pun kan? hasta la vista, babeh.

          0

          0
      • Anonymous says:

        abis madu sepah dibuang but nevermind you’re beautiful pasti dapat yg lebih kaya dari remie romeo

        0

        0
        • Kak Kelly says:

          kalau x reti2 bertaubat…x tahu lah nak ckp apa lagi psl pompuan neh. rimas dah baca kisah dia neh. x mendatangkan hasil. eeeeeee!!!

          0

          0
        • Kak Meen says:

          cinta buta??? poyo n propa statement. masih x reti2 nk insaf.
          yuckkkkksss.

          0

          0
        • MFBO says:

          Biarlah kat die tu..bukannya bagi kesan kat aku pun..bukannya die yg beli beras bg aku makan tiap2 bulan pun..aku jugak yg kena beli sendiri

          0

          0
      • Surat Terbuka says:

        Jangan lupa buat press conference/sidang akbar seperti yg dicadangkan oleh pembaca2 memohon maaf secara terbuka kepada Liyana Manan, anak2 dia serta keluarga. Kami nak kau buat “live” panggil semua rakan2 media dan reporter. Lepas tu baru kami maafkan dan kau pun boleh terus hidup tenang.

        0

        0
    • ODFN says:

      suka hati ko la nak berpisah care camne pon,kisah sgt kami, yg pasti ko kne minta maaf secara terbuka kat liyana macam mne secare terbuka gak ko suh die minta maaf ngn ko dlu, well,this is call kifarah..

      0

      0
    • zaia says:

      Bang Ang tul..dia lagi!! eeiiii sepak gak pmpuan ni.
      putus baik ke putus buruk ke sape nk kisah pun?!
      xde citer org lain ke.

      0

      0
    • Dash says:

      Seriuslaa bang nara,satu hari sampai dua post pasal si hanez ni? Erghhhhhhhhhh stress aku

      0

      0
    • Abang Jailani says:

      Adik adik pada suatu hari ada seorang gembala kambing menjerit “serigala! Serigala!” pada penduduk setempat…. Yang bonggok je percaya… !!! Esok harinya gembala kambing menjerit “shampoo! Syampoo!!” … Yang tersangat bongok percaya juga…. Lusa…gembala kambing tu jerit “wa dah putus dengan Romiang version 3.0!!”

      Lancau lah orang nak percaya!!!

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      mari kite sama sama mendoa kan agar pelajar tingkatan empat yg hilang di hutan semasa marathon tu di temui segera dengan keadaan selamat…semoga Allah memberi petunjok di mana pelajar itu berada..mudah2an dia dlm keadaan selamat..mari sama sama kite berdoa ok..

      0

      0
    • Jom Jom Jom says:

      Mari kita tanya si Hanez bila nak minta maaf pd Liyana Manan dlm IG nya.

      :D

      0

      0
    • HANEZZ TUKANG KANGKANG says:

      DAH LA HANEZZZ ,
      JADI TUKANG REVIEW IGSHOP , JE LA YE !!!!
      BOLEH MASUK NOK !!!
      KER NAK KERJA , KANGKANG JUGA YG KO PILIH ????
      HAHAHAHA

      0

      0
    • PakSanggup says:

      Alololooo..meh sini kat abg meh dik Hanez.da lame abg mengidam badan dik Hanez ni..abg pon ade perarri jugak.demi dik Hanez abg sanggup buat ape je..da dapat ape yg abg nak dont worry abg akan tinggalkan dik Hanez ok..mai maii sini..

      0

      0
  2. Ayamdanbabi says:

    Omg..keciannya.knpe begini endingnyaaaa

    Maaf jika hanez x sempurna

    Owhh nak nangiss

    Damn next nara..ini sudah lapok lopak ok!!!

    0

    0
  3. ziyi2020@yahoo.com says:

    BAJET2 JEKK…. PADAN MUKA KAU… SOMBONG BONGKAK LAGI!!!!

    0

    0
  4. sentap says:

    oh begitu kesahnyer… bagos la kalau macam tu.. jangan propa je kan.. kate da putos.. tup tup kang taw2 da nikah kat songkla. keluar pulak statement “kami da nikah 2 taun lepas.” kihkihkih

    0

    0
  5. Biskut says:

    Gimik semata2. Hanez, sila buat permohanan maaf kpd Liyana Manan! kuar jer statement kata dh berpisah, jangan kaitkan ngn romie, jgn kaitkan ngn masalah rumahtangga dorg. dh mmg ko sengaja mengaitkan diri dr awal, minta maaf jer la woiiii…nmpak sgt kau masih ego n sombong! Boikot tetap boikot!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    amboii..dah kau porak porandakan rumahtangga org..bole pula kau cakap jgn libatkan kau lagi ye..pegila mintak maaf dgn bekas isteri romie tu

    0

    0
  7. Jenab says:

    lah ada lagi ? aduhh

    0

    0
  8. betta says:

    dah xde job baru nak canang satu donia yg ko dah putus ekk..
    kasihannnnnn

    0

    0
  9. noname says:

    Tak cayalah aku dengan minah sekor niiiih

    0

    0
  10. hmmmmm says:

    Bgtau sebab nak job lettew. hewhewhew

    0

    0
  11. hmmmmm says:

    Bgtau sbb nak job lettew.. hewhewhew

    0

    0
  12. Why bother says:

    masukkan nama hanez ni dalam list product israel supaya dapat kite boikot beramai ramai hehe

    0

    0
  13. Badong says:

    Doa orang teraniaya nie makbul tau cik hanez..doa isteri, anak2 yg teraniaya..
    belajar dari kesilapan..

    0

    0
  14. saya says:

    bajet good good je ko ni kannn? muak la baca cerita dia ni bang nara! poyo je dia ni..

    0

    0
  15. dadat says:

    eh? “masalah rumah tangga mereka jgn babitkan saya lagi”? cpt betol kau lepas tgn. dulu beriya kau rebut suami org. dah huru hara org kau kerjakan skrg sng2 kau cuci tangan ya? terdesak sgt ni duit dah nak habis. takda job. kesian kau hanez. dulu kau takbur sangat ni la balasan tuhan

    0

    0
  16. x-klasmate hanez says:

    sian ko kann
    habis manis sepah dibuang
    ayam telepas tangan bau taik

    0

    0
  17. Mst hS btudung pas ni….pas tu rmai yg dok puji…hS pun kata tergerak hati nk btudung…kmudian org2 malaysia maafkn dia n seribu satu kata2 azimat akn HS terima…kmudian tawaran berlakon dpt kmbali…ye….begitulh strategi smpaila HS dpt pikat atau kwin org kaya n bhnti blakon n buat bisnes tudung atau hijab jnma sndri…sekian…byk dislike ni…aku kata jer ni bkn nak sindir wawa…uhuk…zainal…uhuk….uhuk…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Aku boikot hanez sama cm aku boikot mcd

    0

    0
  19. damai says:

    Nak kata x bijak nanti marah pula. why must u admit now u have separated with him wen you have no jobs. Kan siang2 ckp dah putus dan siang2 minta maaf org akan lupakan dan x akan ckp lagi. dah mcm gini baru announce, nanti org ckp juga “dah terhantuk baru nak announce dah break dan nak minta maaf”. Satu aja Haniz, u really want to clear ur name, u apologise personally to Liyana and have conference as how u have conference to defend that you never steal him. If you do that, insyallah org akan percaya yang anda benar2 merasa bersalah dan org akan dapat memaafkan. U know why people hate you cos of your own words, mati2an menegak benang yg basah dan ckp besar tak takut karma. SO if you really your life to go on in the industry, have conference thats it

    0

    0
  20. Saudagar Taugeh says:

    Bagila can dia nak hidup.
    Apala u all ni.
    Kalau dia dah memang jenis suka lelaki kaya, kalau lelaki kaya tu tak menggatal tak menjadik.
    Cuma yang bestnya Romi, sudah ke tebuk ku tinggalkan.
    Cuma yang tak bestnya Romi, sudah beribu riban wang aku kehabisan.

    Cuma yang bestnya Hanez, sudah ku diboikot kembali ke layar perak.
    Cuma yang tak bestnya Hanez, entahla ada ke VIP yang ndak.

    Berpantun kite.

    0

    0
  21. susan says:

    Tipu. .. sajer ckp putus kann.. supaya dapat job. … penipuuu

    0

    0
  22. Meri says:

    Ini semua poyohh!!

    0

    0
  23. mak lampir says:

    hakkkkkk ttttuiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  24. Bau hamis dan hnyir says:

    Leh caya ke ni Hamis,???cm x caya jek.ataupn sbb
    dh xde pngrah nk pungut ko brlakon??jgn mntak
    maaf ngn ktorg n xyah xplain ngn mereka2 cite.
    Ko pgi mntak maaf ngn org yg penah ko sakiti ,prnah
    ckp brlgak ngn Liyana,..mntak maaf smpi nangis
    brdarah..bru la tu kitorg caya.msuk rncangan Meletop
    atau Hlive..brlutut,salam dn pluk ngn Liyana.boleh kewww???

    0

    0
  25. Rimasssss Nyerrrrrr says:

    Rodok dgn batang penyapu baru tau….senyap lah sundal!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Kalau dulu hanez tak berlagak sangat bila rampas suami orang, rasanya perhubungan dengan Romie berjalan lancar. Lupakan la yang dah berlalu. Lepas ni kalau nak kantoi lagi dengan suami orang kena la low profile dan jangan show off sangat. Peminat sure tak marah.

    0

    0
  27. m88sb says:

    Great goods from you, man. I have take into accout your stuff prior to and you are just too
    great. I really like what you have bought here, certainly like what you
    are saying and the way by which you are saying it. You make it entertaining and you still care
    for to stay it sensible. I can not wait to learn much more from you.
    This is actually a great web site.

    0

    0
  28. ubi says:

    ni gimik je untuk dapatkan job…bukan senang romie nak lepaskan hanez..dorang masih lagi bercinta…cayalah…lepas dapat job, dorang akan umum tarikh kawen dorang…

    0

    0
  29. Ko ingat kami bodoh says:

    KORANG PERCAYA CKP SI MINAH MIANG NIH…. Tolong lah guna akal sikit… Betina ni mmg dah tahap desperate gila dah nih

    0

    0
  30. hanezhamis says:

    dah takde job ler tu.

    bahahahaha.

    0

    0
  31. ika says:

    haritu bukan ke dah cakap dah breakup? pastu terkantoi still together kan?
    so ni apa citer ni?

    0

    0
  32. Ada Orang Nampak says:

    once a slut always a slut…pembohong je kerja ko. masih bersama lagi katanya. taktik tarik simpati rakyat. so cheap !!!!!

    0

    0
  33. yekeni says:

    Dah porak peranda kan rumahtangga org, malukan anak isteri org, kau break? Senangnye. Lepas tu cakap jgn babitkan kau lagi. Kalau aku, takkan stop sampai kau jatuh sejatuh jatuhnye tergolek. Cakap masih ada menunjukkan keangkuhan. Memang perangai buruk.

    0

    0
  34. Lestari says:

    Lol.nara. Mu tau tak apa maksud sayugia tu? Main tulis jer..

    0

    0
  35. Linda says:

    Apa nAma benda rambut pT bawah bibir jantan tu ???
    Mcm geli … Eee

    0

    0
  36. yokyak says:

    Alaaaa….ayat coverline…. al maklum laa da x laku… nk tagih simpati sb nk b’lakon blik laatuu… bile public da forgot & forgive. .. tup2 announce nk kawin uolls.. haishh cm I x tau jer u pnye propaganda. .. hellooo 1 malaysia da benciiii sgt kat u ehhh… sooo better u duduk diam2 kat uma jer laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……..

    0

    0
  37. NF says:

    Kesiannya lahai. Kesalahan hanes ni mcm org tak boleh maafkan langsung. Dok benci kutuk dia , korang jugak yg tanggung dosa trpksa carik dia kt akhirat nnti

    0

    0
  38. NF says:

    kesiannya lahaii. kesalahan hanes ni mcm tak boleh dimaafkan langsung. dok benci benci kutuk dia korang jugak yg tanggung dosa. cariklah dia kat akhirat nanti

    0

    0
  39. NoName says:

    Setuju ngan yg lain2..nih suma propaganda jer. Once a liar always a liar!

    0

    0
  40. suriabajahitam says:

    propa la ko hanez..konon org trima ko blk la klu ko kate ko dh putus tu..puihhhh
    tgk gamba2 slut ko kt insta tu mmg slayaknya la jd bhn ludahan netizen

    0

    0
  41. TIMAH says:

    Krik krik krik krik krik krik

    0

    0
  42. timahtejah says:

    muak dah dengar..puiiii

    0

    0
  43. sapaaaa aku says:

    kesian kat dia..suda2 lh tuuuuuuuuuuu..

    0

    0
  44. ayu says:

    romi i’m done.. next vvip plessss!!!!

    0

    0
  45. Biskut says:

    Aku tunggu ko ngn romiang tu buat PC ni.mcm mana korg buat PC hentam liyana dulu mcm tu juga kt org tunggu korg buat PC minta maaf ngn liyana n anak2. selagi ko tak minta maaf ngn liyana n anak2, selagi tu juga org ramai termasuk producer2 takkan caya ngn drama bersiri kau….

    0

    0
  46. Anonymous says:

    bodoh giler hanez suraya ni!

    0

    0
  47. Entah le says:

    ishhhh..asyik2 minah ni jer y keluo…menyampah la plk..lantak ko le hanez berpisah ngan romie cara baik ke x baik…ad aku kesah…ishh..makin menyampah aku…tolong tepi sikit ..tolong pergi jauh2…bang nara ni pn satu…kita org dh le menyampah ngan minah ni d tambah plk le d tepek muka romie sekali kat BN…

    0

    0
  48. Hanez busuk says:

    dh berpisah…
    TAPI dia ni sudah menjadi sisa2nya romie…
    sape la sok y malang jadi penjilat sisa2 dari romie hek…
    kita tunggu………

    0

    0
  49. rinrin says:

    bole caya ke? sanggup ke lepaskan vellfire?? sanggup ke lepaskan drpd bettenggek Ferrari…ko jual shampoo ajela tu pn kalau laku, aku mmg tk bole terima perempas ni dalam tv

    0

    0
  50. LUotakkatakKE? says:

    DAH LAH HANEZ SUPROPA WEI…NAK PROPA supaya industri terima ko balik..penerbit yg nak bankrap sila lah ambik dia berlakon yerr…org diluar sana tak mungkin suka dgn minah ni sampai bila2…org dh bgi support sampai ko boleh hidup senang..ko mula lupa diri..dulu2 dh penah kena kannn sebelum diberi peluang berlakon drama yg berjaya bg org kepercayaan yg ko dh berubah tapi tak nak beringat pompuan liar ni….

    0

    0
  51. 444 says:

    expected..manusia yg gemarkan maksiat 99.9% bertujuan touch & go aje..msg2 bertujuan dptkan apa msg2 nak & tempohnya..bila jemu, blah..no commitment maaa…ni la kononnya dimaksudkan dgn live life to the fullest..padahal byk lagi maksud yg lebih elok dan selari dgn agama boleh diberikan, tapi masyarakat suka yg ni…hancussss…

    0

    0
  52. azza says:

    “Masalah rumah tangganya juga jangan babitkan saya lagi”

    Aikkkk … ko dah berak kat umah org tu pon kan. Bau nyer sampai skang tak ilang pastu ko kate jangan babit kan ko???

    0

    0
  53. mama says:

    SEBAB KAU ADA AGENDA BARU KAN BETINA KAN?!!!!!
    SEBAB KAU ADA TARGET BARU!!!!!!!!!
    KO DAH TARGET SI ABANG TERLAJAK LARIS KAN SEBENARNYA KAN?!!!
    KO JANGAN NAK SELINDUNG DAH!! KLU KORANG X PCAYA, TGK IG DATO ALIF D’HERB TU..KORANG AKAN PAHAM NANTI!

    AKU BUKAN NAK JADI PERAMAL MASA DEPAN..MASALAHNYA TERANG2 HANEZ SURAYA DI TETIBA MASUK D’HERB..JADI JURI PENCARIAN..KORANG TGK LA SENDIRI NANTI YE..HANCURLAH RUMAH TANGGA TAUKE D’HERB TUE

    0

    0
  54. ida says:

    Lakonan semata mata SEBAB nk dpt job berlakon blk..dulu kini dan selamanya aku tak minat ko hanezz..lakon entah kemana nk kta cantek pon idok harapkn putih ko je la.tu pon da mcm hantu kak limah aku nengok.

    0

    0
  55. anon says:

    Si Romie tu dah dapat ape yg dia nak masa gih bercuti berdua2an, so wat ape lagi kawin. Baik dia gihn mengurat artis lain pulak. Lelaki hidung belang yg berduit kan suka “jump from one celebrity to another’ ….

    0

    0
  56. Naj says:

    Pelikla ngn manusia ni.
    Memang aa dia ni pernah buat silap.
    IGNORE sudah.
    takde nilai tambah tolak dalam hidup korang pon.
    Aku xminat pon dia. Tapi aku kesian gak ngan dia ni.
    Pasal kesilapan lama org judge dia kaw2..
    Kita ni semua pernah buat silap.
    Baik jaga kain sendiri dan reserved comment korg dalam perut sendiri.

    0

    0
  57. bunga raya says:

    hanez jgn wat lawak blh x….ia je kata dh putus aritu…selang bape hari kua statement….hsbnd i nmpk u n romie tgh date kt starbucks sri hartamas…siakap senohong gelama ikan duri….jemput sambung pantin drjh 1 ni hanez

    0

    0
  58. kepala botak says:

    ni 1 taktik hanez nk kembalikn kepercayaan pengarah & peminat… sebelum ni pn ade ckp die dgn romi dh berpisah tp tup tup, masih bersama siap pegi bercuti bagai…alahai….

    0

    0
  59. hanismeroyan says:

    Hambik kau. Masa menggatal tak sedar dunia. Nah..masa kekeringan baru ingat nak merayu. Sedarlah bukan selama lamanya ko ada job..kalau kau putus dgn romiemiang tak semestinya kau akan dpt balik job. Jual kuih baulu je kat pasar malam dapatlah seposen utk beli bedak sejuk tempek kat muka yang tak tau malu. Haktuihhh puik.

    0

    0
  60. haha says:

    Tau pun takut…sekarang baru kau tau kuasa peminat. Sekali peminat memboikot terus takda job. Tahniah kerana telah memenangi anugerah artis paling kontroversi dan anugerah artis gatal 2014. Hadiah nya spender romiemiang dan percutian ke pulau pukek hanez dan ditaja sepenuhnya oleh sykt b***h romie sdn bhd. Tak kesah putuih baik ka tak baik ka..apa ku kesah…

    0

    0
  61. Cantiknya Aku says:

    HAHAHAHHAAHAMBAR KAU HANEZ SURABAYA MELUAT BULLSHIT. NEXT!

    0

    0
  62. akuletuh says:

    Bak kata omputeh “what u give, u get back”

    0

    0