Written by AbangNara | October 3rd, 2013

Tidak habis-habis lagi dengan kisah antara Shila Amzah dan Sharnaaz Ahmad ini. Hendak buat macam mana, mereka berdua pernah bercinta. Jadi jika ada cerita yang timbul daripada sebelah pihak, pasti dengan segera akan dikaitkan terhadap pihak yang satu lagi. Selagi tak ada kekasih baru, selagi itulah akan jadi macam ini kot.

sharnaaz

Kontroversi ini bermula apabila Shila Amzah menerusi laman Twitternya menulis pendapatnya mengenai filem Bencinta yang sedang ditayangkan di pawagam.
shila
Apabila ditanya pendapat mengenai hal ini, Sharnaaz Ahmad berkata kepada Sinar Harian:-

Kalau tak puas hati, datang jumpa saya. Tak guna cakap belakang-belakang. Orang yang cakap belakang-belakang ini menggambarkan kebodohan mereka sendiri.

Saya dah lama memaafkan ‘mereka’. Tapi saya tak tau bagaimana pula di sebelah sana. Saya juga malas nak ambil tahu lagi mengenai mereka lagi. Lagipun buat masa ini, saya hanya fikir kerja.

Namun Shila Amzah menerusi tweet terbarunya memaklumkan apa yang ditulisnya sebelum ini tidak dikaitkan dengan sesiapa pun. Jadi ini bermakna ia tiada kaitan dengan Sharnaaz Ahmad.

shila

Jadi janganlah kaitkan mereka berdua lagi. Diorang pun dah bahagia dengan hidup masing-masing. Peminat pun bolehlah lupakan kisah silam mereka. Memang dah tertulis tiada jodoh antara mereka berdua. Tak perlulah kita nak masuk campur sangat. Tak gitu?
glutacellP.S: Hilangkan kesan hitam jerawat? Kulit muka lebih cerah dan flawless ? Tona kulit lebih sekata? Ingin lebih bertenaga dan sihat ? Dapatkan segera produk kecantikkan dan kesihatan. 2 dalam satu. Jom layari sendiri www.azaleadenaturale.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

122 responses to Kalau Tak Puas Hati, Datang Jumpa Saya – Sharnaaz Ahmad

  1. paukaya says:

    sape makan cili die la terase pedas..

    0

    0
    • Joe Jambul says:

      kesian shila.. tu la ko dulu dipuja2.. tapi brg lama tak payah la diungkit.. masing2 dah ada life sendiri.. lain kali nak tweet fikir2 dulu.. jgn jadi bodoh.. nyanyi sampai china kalau takde otak tak guna juga..

      0

      0
      • kikilala says:

        orang mcm tu ko gilakan dulu shila? kejap je dia dah buang shila dalam hidup dia. yg shila pulak tak abis-abis nyanyi “dari jauh aku tetap mencinta”.

        kena buat lagu baru nampaknya cik shila kita.. :D

        0

        0
      • candylala says:

        entahnye……shila ni memang…nak tweet pape ingat la sikit ko tu public figure…bersyukur lah orang tu dah tak kacau life ko…benda lame kok diungkit ye marah orang tu..mule la nanti orang serong lagi kat orang tu…ko ni dulu dah kontroversi baju gim..ingtkan lepas tu berfikir la jugak..ni pon tweet lg benda kontroversi…BODO BOTINGKEK-TINGKEK

        0

        0
        • Neeloga says:

          Artis2 yang selalu guna Twitter hari2 ni sebenarnya bodoh, attention seeker dan suka cari publisiti murahan macam Abby Abadi.

          0

          0
        • Anonymous says:

          bangang la dia (shila). dia yg hantar kat Twitter lepas tu cakap orang lain tak bertanggung jawab plak dah.

          hadoi apalah punya lembu betina ni.

          0

          0
      • NI LAGI SEKOR. ASYIK NAK CARI GADUH JE

        0

        0
      • kiah says:

        lama-lama makin meluat pulak aku tgk shila amzah ni..sudah2 la 2 xpyh nak bertweet bagai.. lame2 org akan tau gak sp btol n sape slh

        0

        0
    • ntahpape says:

      shila ada sebut nama sharnaz ke?? mcm xde..so takyah la nk terasa.. mcm ko sorg je dulu yg rapat dgn shila hamzah ni.. dol

      0

      0
    • rose says:

      Eleh terasa pulak sharnaz ni. aku setuju dgn shila. hanya org yang pernah rasa kena pukul mcm nora danish dalam cerita tu je akan seram n trauma tgk cerita tu. aku tengok BENCINTA tu sbb lain dari yg lain sbb kisah isteri kena pukul and sebab aku pernah kena pukul. memang menangis2 aku and menggigil seram sebab aku faham perasaan tu. hanya perempuan yang kena pukul dengan lelaki je faham perasaan tu. TRAUMA sampai bila2 kot. Sampaikan dalam mimpi pun nangis kena pukul. kudrat laki mmg jauh beza dari perempuan walaupun nampak dia sekadar sentap tangan kita/tolak kita. apatah lg lebih dari tu.

      0

      0
      • mr arrogant says:

        jadi rose………ngko la salah 1 spesis shila ombak rindu? ptot pon setuju dgn same spesis ngko….huhhuhuh
        jadi ngko kene pukul dgn suami kerr dgn boipren?? da halal lom??

        0

        0
        • konon says:

          kesian rose.. gi la mengadu kat JKM or Pejabat Agama.. tak payah la nak mengadu kt alam maya mcm si shilalat ni..

          0

          0
        • joyah senget says:

          kenape dgn “shila OMBAK RINDU”??? aku xtau pape pon sal ombak rindu nih?? cite ckett plssss… hahah.. zaman batu ni ha..

          0

          0
        • PEJABAT AGAMA ISLAM says:

          Puan Rose,

          Anda trauma?
          Anda takut?
          Anda mengalami penderaan fizikal?

          Sila ke pejabat kami untuk penyelesaian masalah anda. Cerita di sini tiada kesudahannya. Kami mengalu-alukan kehadiran anda. Terima kasih.

          0

          0
        • rose says:

          dah halal.. lebih2 tu xpyhla cerita. sy bkan artis pun. sekadar pembaca yg sibuk2 kat BN ni je. tak semua perempuan bernasib baik mcm awak2 semua. saya sekadar berkongsi cerita macamana rasa TRAUMA kena pukul. tak bermakna sy ada kaitan dgn ombak rindu shila tu. huhu

          0

          0
        • scha says:

          LOL mr arrogantni.. lu dah pehalll .. nk meroyan je taw choiii

          0

          0
        • gatal tengkok mu says:

          Talian satu malaysia kan adooo..
          http://youtu.be/CaUArShVx0E

          0

          0
        • hi rose. anda trauma?

          kosong tiga lapan ribu lapan ribu sedia membantu, hey hey.
          kosong tiga lapan ribu lapan ribu cepat mudah dan tepat. hello hello.

          0

          0
        • Anonymous says:

          standard la laki nak menangkan laki jugak walaupun salah ye dak?
          typical.

          0

          0
      • KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

        Puan Rose , ni bkn pjbt agama ye ni blog-ruangan gosip artis.. so, nk selesaikan masalah rmh tngga g pjbt agama islam, luahkan kt sna tmpt yg spatutnya salah tmpt kak oii ..Grow up2..

        0

        0
      • mamatcomel says:

        tgk BENCINTA teringat ENOUGH jeniper lopes :)

        0

        0
      • becinta tiru citer omputeh lakonan JLO kan.. ape ke tajuknya

        0

        0
    • NEELOGA says:

      0

      0
      • apa pun tak bley says:

        cam siot jer.. abis kuar air hingus tu.. pengotor.. muka dh macam burung belatuk gigi jongang jer.. org kalau sedih mengadu pada Tuhan bukannya menyanyi pastu nk nunjuk plak kt sumer org.. sendiri nyanyi pastu sendiri sedih.. kalau aku malu nk wat video camni.. dia ni mmg despetare laa.. spesies minah meroyan gak..

        0

        0
      • apa pun tak bley says:

        cam banggang jer nengok video ni.. kuar air hinggus.. pengotor.. muka dh macam burung berlatuk gigi jonggang jer.. pastu sendiri nyanyi sendiri yang sedih.. kalau aku malu nk wat video camni pastu tunjuk lak kt org kononnya nk minta simpat n bg org kesian laa.. jenis spesies meroyan gak pompuan ni..

        0

        0
    • be says:

      aku x rasa pn shannaz terasa,
      dah wartawan tanya, dia jwb jelah.
      nmpak sgt shilalaat tu saja nk provoke
      such an attention seekerrrrrr!
      (dari jauh engkau masih ku cintaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!)
      move on la lalatttt. shanaz da pn lupakan kau!

      0

      0
  2. Halimah says:

    shilalat poyo! mcm aib kan diri sendiri pun ada.. yg dah lepas lagi nk ungkit.. dulu time bercinta sampai lari dari rumah pun ada.. skrg? sharnaaz… mmg patut pun ko takde jodoh dgn minah poyo ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul tu….walaupon tak sebut nama, tapi semua org tahu shila ni bercinta dgn siapa dulu….benda dah reda dia nak start balik, bodoh la shila ni… move on je la….tah2 masih dok suka lagi tak kat sharnaz….

      0

      0
  3. bobo says:

    terlepas cerita lettuw. Orang dah tembak sharnaaz baru nak cover balik.

    0

    0
  4. kiki lala says:

    ape ke halnya nk terasa wehhh… rileks sudah la…

    0

    0
  5. memele says:

    sabo jela..shahnaz tu cm kasar je bahasanye..moga kalian bahagia ngn psgn msg2..

    0

    0
  6. Mida Azhar says:

    Dolu2 ber….”cinta hati”…. x kan skrg nk sindir2 dkt laman sosial begini ruperr..heheheh

    0

    0
  7. shankim99@gmail.com says:

    sabo jela..shahnaz tu mcm kasar je bhsnye..cool la..xde state name sape2 pn..

    0

    0
  8. Masalahnya sekarang kenapa isu ni di kaitkan dengan sharnaaz sedangkan status shila tu sekadar menulis takut terbayang2.. bukan dia kata cerita tu macam kisah dia pun. Takut terbayang2 boleh jadi terlalu taksub sampai teringat2. Yang sharnaaz nak terasa pun dah kenapa?? tak mention nama dia kot.. Yang blogger & wartawan nak highlight pasal status shila amzah tu lagi la aku nak tanya apa motip sebenar depa ni?? benda takde isu buat isu..haip!!
    P/S : dari baca cerita retis bergaduh kat laman sosial baik baca kisah budak darjah 4 & 2 tengok porno kat computer sekolah di blog den ni. ada juga pekdah. kekekekeke

    0

    0
  9. si lalat....si nanah... says:

    boring plak dgn nara nih…aku nih xpert komputer, semua cpt!!!
    yg ko duk kuarkan notis nih knp….
    “…You are posting comments too quickly. Slow down….”
    ko slow ek nara….?

    0

    0
  10. yuyu says:

    gedik lak shila. dia sendiri yang provoke. lepas tu buat konon dia lah mangsa keadaan. ehh ko dah kenapa?.adoii. tak payah nak been there sgt la shila. dah break up been there la, time couple abg syg sgt!!

    0

    0
  11. Fidot Ketot says:

    korg kat atas semua bodo bahlol,,,apa yg shila cakap tak der yg slh nye pun,,bkn dia ada meyakitkan aty sapa2,,dia just meluah apa yg dia rasa,,cm korg jugak meluah dlm fb mcm!!!!! bodo semua nya!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ooohhh seb baik aku dkt bwh…xterpalit ngn word “bodo bahlol”
      tapi kan aku nk bidas jgk la yg ko beriya2 beno pggl org bodo bahlol nape???ko cerdik sgt ke???ko pun bodo same jgk naik hangin..lantak dorang la nk komen ape..dorang nk meluah ape yg dorang rase..cm ko kate shila just nk meluah..huhuu…so,jgn sesedap tgn taip word bodo bahlol..ok..

      0

      0
      • Serap Kecoh says:

        Relek la,aku rasa apa yang fidot tu cakap betol la,hanya engkau yang berhati dengki sahaja suka mengaibkan orang lain,engkau pun bodo

        0

        0
    • mizz cerry says:

      Fidot ketottt..tau la ko penyokong shilalah ni pon xyah la sentap sangat benda yg xbetul xkan orang nk komen buruk kan use ur brain la dh memang dia penah ada problem ngan si sharnaz dulu2 semua orang tau so bila dia tweet mcm 2 orang dah boleh agak kat sapa yg dia nak tujukan (walaupun dia nafikan)
      relex bro just layannnnn…
      BENCINTA = ENOUGHT
      Tak tengok pun dah tau jalan cerita..
      David Teo dah kering idea ciplak idea org putih…wekkkkkkk

      0

      0
      • Fidot Ketot says:

        sorry k,,aku tak minat dua-dua artis nie,,tapi aku paling tak suka orang yang suka berburuk sangka,,,ko penah masuk dlm idup shila,,korang hanya menilai org dari luaran,,tu saja korang tahu

        0

        0
        • siti zoom says:

          ala ko ni fidot.. kalau baik sangka sgt si shilalat ni tak payah la sampai keluar kt twitter statement yg begitu rupa.. ia blh memburuk sangka kan lg keadaan yg dah lama reda.. luaran dan dalaman kalau tak seiring ke laut juga…

          tuhan tolong lembutkan hati diaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

          0

          0
  12. si lalat vs si nanat says:

    “….You are posting comments too quickly. Slow down….”
    Nara….ko nih slow komputer ke..? aku post komen cpt pun ko xleh tangkap ek…?

    0

    0
  13. invisible me says:

    Macam-macam hal pulaaaakkk

    0

    0
  14. Malebes says:

    Aku tak nk komen psl entry ni. Yg aku nk komen psl filem Bercinta tu. Tiru cerita Enouh yg dilakonkan Jennifer Lopez. Haha. Kot ye pun nk tiru takyah la ketara sgt. Kalau dikata bodoh kang marah. Ok la bukan bodoh, tp pendek akal. Pendek akal sgt ke sampai tak dpt fikir idea yg fresh, idea sendiri? Puihh.

    0

    0
    • Mirai Suenaga says:

      memang pun. filem ni kan dari pengarah aku terima nikahnya yang tiru filem the vow tu.

      0

      0
      • Malebes says:

        Betul tu @Suenaga. Dia ingat rakyat Malaysia mudah diperbodohkan ke apa. Konon cite lain dari yg lain la tp ciplak idea mat salleh. Dia bajet org tak pasan. Hulamek.. Mmg sah2 la aku takkan menyokong cite sampah ciplak cite len ni.

        0

        0
    • Whiteboardmarkermerah says:

      La yeke. Aku baru ingat nak tengok. Kensel ah.

      0

      0
    • respek gua says:

      Haah…. very pathetic la pengarah ni. Tak yah tiru hindustan yang sah sah tiru citer barat. Tapi sekarang ni pun hindustan dah byk produce citer sendiri dan berkualiti such as 3 idiots. Tapi, aku respek ngan syamsul sebab menghasilkan citer yg berkualiti. Jgn jadi pengarah yang ciplak citer2 orang.

      0

      0
    • damia says:

      Btol……Bencinta=Enough…..nape perlu tiru???? Satu lg aku nk komen, pesal drama TV kat TV3 skrg, berkisar psl isu yg lebih kurang sama jek, contoh: kena kawin paksa sbb nk selamatkan maruah family? dh ada drama cam ni sblm ni kan? Bosan! Kisah psl org2 yg tinggal kat kg tak de ke?

      0

      0
  15. Mak Temah says:

    kau pun satu shila… tak payahlah tulis2 gitu…orang akan cepat kaitkan kau dgn sharnaz..saje je cari pasal.. lainlah kau ada bf lain before sharnaz..dah lah sharnaz tu memang diakui panas baran… akai ada kaa dik????

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Ala org tnya Sharnaaz dia jwb la, klau tak, dia tak kisah pn. Shila tu mcm gila talak kdg2 tgk, sudah2lah tu

    0

    0
  17. bini matyo says:

    eiii plisla..meluat ngn ko ni shilalat..shanaz snyp xckp ape,ko plak bising2..sje nk cheap publicity lettew..better ko diam je…

    0

    0
  18. Whiteboardmarkermerah says:

    Aku rasa awek tu tak cakap apa2 pun. Takde sebut nama. Kalau rasa tak buat, takde la terasa kot. Or dia bajet dia lah satu-satunye lelaki yang pernah jadi bofren Shilalalalalala tu? Impossible. Mesti de bofren lain. Kalau da terasa lelebih tu, betui la prangai dia boleh bikin orang trauma. LOL

    Apa la mamat tu. Kalau kau diam tak cakap ape, org pun tak terfikir kau abusive ke ape ke.

    0

    0
    • nanonano says:

      betul kata kau…si shila ni bukan sebut pn nama sape2..mamat baget nie awal2 dah goyang..rasanya dula aku penah baca kot yang dia sendiri mengaku dia kaki panas baran ke……………??????????????????
      plezzz la jangan jadi budak2 sgt la wehhh…………….
      tapi elok jugak pun si shila ni putus g mamat baget nie…aku suka kalau si shila ni jadi dengan si johan…memang aku sokong……..

      0

      0
      • Ron95 says:

        kan elok kalau si shila ni berdiam dari berkata sesuatu yg blh membuat semua tertanya2.. dia kan public figure.. hal lama tak payah la nak diungkit.. semua ada masa silam mereka.. ke depan la shila.. jgn pandang belakang!

        0

        0
  19. guest says:

    tak gitu…? tak gitu…? tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?tak gitu…? tak gitu…?

    0

    0
  20. Mirai Suenaga says:

    Mohon bini matyo maki diorang ni berbakul-bakul…

    0

    0
  21. BUNKFACE NO.1 says:

    shila amzah ni selalu tweet benda yg tak matang. kadang2 mcm betina desperate nak berlaki pun ada..hari tu dia mcm tergila-gilakan aeril zafrel sebab tgk cinta jannah, kalau ye pun minat..tolong control skit ATAU pergi tweet kat twitter personal. awak tu public figure..benda2 yg tak sepatutnya, tak payah lah share dgn followers, jadi artis biar cerdik skit dan tolong jadi seorang yg mempunyai akal yg matang

    0

    0
  22. akuuuuu says:

    lalalal…

    0

    0
  23. mami says:

    batu api sungguh la ampa ni..

    0

    0
  24. KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

    Grow up la shila oii.. such unmatured gurl.. dulu orang tanya “dikasari bf’ xnk ngaku and now buat statement provokasi mcm ni kt twitter.. asyik2 meroyan di Twitter, peminat , wrtwn tegur pon xserik2 lg . Sharnaaz dh snyap, so jgn la di provoke, ni kes nak cari publisiti murahan. Aduhai sian btul anak ND ni..

    0

    0
  25. mak jemah tertelan kepaya says:

    shila tak sepatutnya marah bila mamat tu terasa, sbb mmg kompom mamat tu ex BF shila dulu..lg pun yg meroyan bagai nak rak bila ditentang andy lala dulu adalah shila sendiri..so?? salah ke bila public berpandangan sedemikian? salah ke bila mamat tu panas hati? KALAU TAKNAK DIKOMEN, JANGAN LA BIKIN CERITA BODOH MCM NI KAT INTERNET!!

    0

    0
    • Nek Joan Rivers says:

      Nek setuju dengan mak jemah. Macam ler weols bodoh tak leh nak buat kesimpulan. 1+1=2
      Hello.. Thanks to abg Nara sumer kat sini terror math tau!
      Shilalat, baik ko nyanyi cepat… Tuhan tolong lembutkan tangan dia…

      0

      0
  26. […] daripada sebelah pihak pasti dengan segera akan dikaitkan terhadap pihak yang satu lagi Selagi Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Ahmad, Datang, Hati, Jumpa, KALAU, Puas, Saya, […]

    0

    0
  27. GGOOGO says:

    INI WARTAWAN PUNYE KEJE LA…

    0

    0
  28. lia says:

    peliklah hampa sume nie….yang komen macam rasa diri tu dah cukup bagus sgt…kalau hampa jadi retis aku nak tengok pulak hampa macam mana…..??/?!!!!!
    bila taip tu ikot otak bukannya taip ikot hati……depa ber-2 tak ada apa korang je lebih komen…..plezz la jgn ingat diri 2 bagus……..macam la tak penah buat dosa………………..

    0

    0
    • jom gelak!~ says:

      alahai ko ni lia.. dah nama artis.. cerita mereka dh mmg nyata dijaja ke sana ke mari.. kalau rasa taknak terima komen kutuk or puji jgn jadi artis.. sekali keluar statement yg blh mkn diri ini la nasibnya.. cuba ko yg jadi artis tp layak kah ko???? hahahaha..

      0

      0
  29. Anonymous says:

    lol

    0

    0
  30. fadura says:

    Sesapa yg dah tgk..best ke Bencinta tu?mcm citer JLO yg dulu tu ke?pernah tgk citer tu..tp lupa tajuk nya..ermmm..

    0

    0
    • apa pun tak bley says:

      aku tengok promosi iklan citer becinta ni aku dh tau.. mmg meniru citer enought.. yang J lo berlakon tu.. siot tul x de idea sendiri ker nk wat filem.. baik jgn tengok laa.. buat rugi duit jer beli tiket..

      0

      0
  31. kendrick lamar says:

    si shila sure dah kena toron dgn sharnazz tu yang gila bayang lagi sampai sekarang,pastu dan2 pakai tudung, ni semua cover je . cibai ahhh artis kat malaysia nie cover lebey .

    0

    0
  32. Anonymous says:

    perempuan gler! wey shilalat, elok2 sharnaaz tu senyap langsung tak up pape statement pasal kau, yang tiba2 kau nak berbunyi tak tentu pasal ni kenapa. nampak sangat yang kau tak boleh lupakan dia lagi, yg kau tu tak move on lagi. kau memang sengaja cari pasal. dah2 lah, sharnaaz pun dah elok skrg, fokus je pada keje. lain kali nk tweet apa2, fikir dulu. tak pasal2 kau burukkan nama sharnaaz.

    bodoh punya perempuan. baik kau pergi baiki gigi dan suara kau dari buruk2 kan orang.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    minah poyo ni memang. sape tengok rancangan awal lagi. aku nak tengok pun tak senang. suara itik dia asyik berbunyi. bila awal tanya pendapat dia, dia jawab ala kadar saja. langsung tak padat dan bernas. jawapan meleret dan merepek. nama saja pergi china, tapi cara bercakap macam tak pernah belajar. bila cat farish dengan dato ramli tu bercakap, dia sibuk menyampuk. memang kita yang tengok ni rasa macam ‘eee shila ni kenapa. tadi suruh bercakap, dia merepek. bila orang bercakap, dia menyampuk. aku terus tutup tv lepas tu. haish shila2

    0

    0
  34. Lily says:

    Shila x tweet pn Nama shanaz…myb shila pernah kena pukul dgn kwn lelaki lain sblm shanaz…ramai artis kata shanaz xpanas baran sprt yg dikatakn…yg duk kata shanaz yg pukul ni sapa?? Kamu,kamu Dan kamu….reporter n blogger plak pi minta ulasan shanaz pasal pa….saja BIKIN PANAS…

    0

    0
  35. minah jembu mera biru pasti gerek says:

    helo shila ! u ni dh kenape?? rindu ngan si shahnaz ke sampai u akap cngitu….u maseh teringat kn kesah lama u ngan shahnaz kan?? kalu ye pon mulot u tu leh diam tak? boleh tk u cakap bende2 lain selain dari cakap cm gitu? u buat hal diri u sendiri ok !! jangan nk sindir2 shahnaz ke sape ke di dlm donia yg fana ni huh !!

    0

    0
  36. adnan semput says:

    dulu masa bercintan cintun, cinta hati ombak rindu bagai. yg sudah tu sudah la, yg ko & mak ko dok perli2 sharnaaz kat twitter apa barang? nnt sharnaaz hangen tampo ko baru tau.

    0

    0
  37. fifi says:

    muv on shila…

    0

    0
  38. bengonglah says:

    aku x paham kenapa media2 malaya nih macam bengong sangat. shila amzah tweet cmtu aku rasa takde pn nak mengaku dia kena pukul dgn sharnaaz dulu, even dia penah admit kt twitter yg x baik fitnah sharnaaz pukul dia, korang taknak pulak up kan entry kasik highlight pasal tu..
    sharnaaz tu pulak aku rasa bukan bengang kt shila sebab kaitkan dia, tp sharnaaz hangin sebab semorang nak kaitkan dia (pasal kes pukul shila) bila shila tweet pasal cerita bencinta tu..
    kemudian, shila tu pun tweet balik pasal tak suka korang kaitkan sharnaaz dengan dia lagi and marah orang yg tulis tu sebagai tak bertanggungjawab.

    korang2 ni je yg suka laga-lagakan orang, menjawab lah ko di akhirat nanti akibat dari fitnah orang

    0

    0
  39. Linzy Longkang says:

    Kesiannyer shilalat dah meroyan kat twitter, sudah laa dik mamamt tu pun dah lama moved on, ko dok kat quangzhou tu cari jer laa mamat ciner jual kueh pow tu buat bofrennnn ker bagus at least dpt makan free.

    0

    0
  40. i am me says:

    tak nampk pn yg tweet si shila tu ada kaitan ngan si sharnaaz tu.yg nk sentap lbh knp hg ni sharnaz oi.ka hg ada p pukoi anak org tu sbb tu hg dok trasa lbh,kalau ak yg bca aku tade plak nk rasa apa yg shila ckp tu “ada yg xpuas ati kat hg”.isshhh3…
    aneh hg ni sesuai la ngan watak2 hg dlm drama tu sume..kesian!

    0

    0
  41. orked says:

    mmg la ko xmention nama die tp klu di pkir2 tue jer laki pnh ngan ko..xkan bpk ko plak pukul smpi mcm tue..tp xtau la klu btol bpk ko pukul ko kan..bengap btol ko nie shila amjah oii..bengap bertengket2..

    0

    0
  42. meow says:

    sharnaz ahmad perasan

    0

    0
  43. Anonymous says:

    aku pelik la si shila ni..benda mcm ni pn nk kecoh n nk bagi thu kt semua org…diam2 sdh la..mane le si shanaz tu x terasa…dh le org label dia panas baran n pernah bercintun ngan ko plk..jadi dia terasa le..x tahu le kalau si bapak ko perangai mcm tu plk..ko ni shila..lain kali cuba belajar ttp mulut skt….

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Sharnaz & his family members are nice guys. Dia orang humble. Bila Shila buka mulut pasal isu ni, ramai orang buat conclusion tentang Sharnaz & tanya family dia or cakap2 belakang. It is stressfull for the family, bapa dia tua & tak berapa sihat, why should they shoulder this burden. Sharnaz have to open his mouth bukan pasal dia bersalah tapi untuk mebela diri. (kalau bersalah jawaplah di akhirat). So guys give them space.

    0

    0
    • lissa says:

      sharnaaz nice ke tak nice kat luaran, cara dia bukak mulut tu cara tak bertenang. macam lelaki meroyan. sharnaaz yang dilanda PMS setiap hari.

      0

      0
  45. Memahami says:

    Anda2 yg mengutuk shila, adakah anda pernah berasa mcm mana perasaan terpksa berpisah dgn org tersayang?kalau belum, usah mengutuk, mencaci, menghina.,takut bila kena pada diri sendiri, anda jadi lebih teruk drpd shila..
    Hanya yg pernah merasai sahaja yg memahami..

    0

    0
  46. mariamariana says:

    Mamat POYO perasan lak. Sheila dont care abt this mamat POYO

    0

    0
  47. nora suarez says:

    BENCINTA tu mcm cite “enough” je.. yang jennifer lopez blakon tu

    0

    0
  48. KeraniNyanyukSukaMainGameBola says:

    Kalo aq jd Shanaaz dh lme aq tampor shilalat ni biar bisu..Gedik xbrtempat geli!

    0

    0
  49. fifi says:

    NI AKU TAK PAHAM PEMPUAN NI, WHAT THE “SIAPA YANG TULIS”.
    KAU LA YANG TULIS KAT TWITTER KAU. MEMANG LA KAU TAK MENTION NAMA SAPE2. TAPI ORANG YANG BACA BUKAN NYA BODOH AND TAK TAU DENGAN SAPA YANG KAU BERKEPIT SEBELUM NI. BUKAN NYA SEBELUM NI SHARNAAZ TU HALIMUNAN BEFORE THIS! COME ON LA SHILA. BILE SHARNAAZ NAK PERTAHANKAN RELATION KORANG DULU, FAMILY KAU AND ORG RAMAI DOK MAKI DIA TAK RETI BERADAB LA APE LA.. NOW BILE DIE DAH MOVE ON. YANG KAU CUIT BALIK PE HAL. NI TAK PASAL2 ORANG LAIN INGAT KAU MMG PENAH KENE MACAM DLM CITE TU. HELLO GIRL, KENAPA SEKARANG BARU NAK CUIT BILE KEADAAN DAH REDA. SEBELUM NI APESAL TAK NAK BAGI TAU. YOU ARE SUCH A PATHETIC LA SHILA. ORANG TU TAK KACAU KAU, KAU TAK YAH KACAU.

    0

    0
  50. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this outstanding blog!
    I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your
    RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this site with my Facebook group.

    Talk soon!

    0

    0
  51. ninirai says:

    dgn menulis “been there” shila dah buat org ramai speculate pasal hubungan dia dulu2 dengan sharnaaz..sebab ramai org (walaupun tak personally kenal sharnaaz) ckp dia baran..pastu shila boleh pulak ckp “sapa yang tulis tu mmg tak bertanggungjawablah”? hmm…and dari cara sharnaaz jawab soalan wartawan ni dah nampak sgt sharnaaz pun dah bosan kena tnya pasal benda ni… tapi musykil gak..kalau bukan sharnaaz yang buat shila “been there” adakah bapak shila yang buat dia trauma tngok bencinta?? jeng jeng jeng…wartawan pi interbiu bapak shila pulak…..hahaha…

    0

    0
  52. […] Kalau Tak Puas Hati, Datang Jumpa Saya – Sharnaaz Ahmad (121) […]

    0

    0