Written by AbangNara | March 11th, 2014

Sejak kisah percintaan antara Romie dan Hanez Suraya tersebar, ramai yang menuduh pelakon itu seorang yang mata duitan. Ini kerana Romie merupakan seorang usahawan yang berjaya dan kalau tak silap Abang Nara, adalah seorang jutawan. Malah ada desas-desus yang menyatakan Romie memandu sebuah kereta Ferrari dan menghadiahkan sebuah kereta Vellfire kepada Hanez. Benar atau tidak, hanya mereka berdua sahaja yang tahu.

hanez dan romie

Kalau Abang Nara seorang wanita, sudah pasti kekayaan Romie akan menjadi salah satu tarikan buat diri ini untuk mendekatinya. Namun bagi Hanez Suraya, kekayaan bakal suami hanyalah bonus. Yang paling penting baginya adalah hati budi. Kata Hanez kepada Utusan Malaysia:-

Kalau dapat bakal suami orang kaya itu adalah bonus tapi apa yang penting adalah hati budi. Biarlah takdir yang menentukan hala tuju perancangan kami. Saya tidak mahu terburu-buru dalam perkara yang membabitkan masa depan. Romie ada komitmen sendiri. Biarlah dia dahulukan perkara penting dan menguruskan hal-hal perkahwinannya. Saya tak mahu masuk campur. Saya juga sama sekali tidak akan mendesak Romie untuk segera berkahwin dengan saya. Saya pun masih tahu malu.

hanez dan romie

Di dalam artikel yang sama, Hanez juga menekankan yang dia tidak akan sama sekali bercinta dengan suami orang. Tambah Hanez lagi:-

Apabila berkawan dengan mana-mana lelaki, saya akan siasat tentang latar belakangnya. Kalau dia sudah ada isteri, awal-awal lagi saya angkat kaki. Saya memang tak mahu suami orang! Tapi apabila bertemu dengan Romie Disember lalu , dia beritahu perkahwinannya bermasalah. Mungkin sebab itulah saya tidak berfikir panjang untuk serius dengan Romie hingga dia melamar awal Januari lalu.

hanez dan romie

Pelik juga kerana Romie sudah pun beritahu rumah tangganya bermasalah, jadi ini bermakna Hanez tahu Romie adalah suami orang. Mengapa masih mahu meneruskan hubungan sehingga terjadi kontroversi yang menghimpit dirinya ini? Hanya Hanez sahaja yang tahu. Mungkin “hati budi” Romie terlalu tinggi pekertinya untuk ditolak oleh Hanez. Agaknya lah kot. Apa pun, kalau cepat-cepat kahwin, lagi bagus sebab sekurang-kurangnya orang dah tak boleh kata apa dah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

169 responses to Kalau Dapat Bakal Suami Orang Kaya Itu Adalah Bonus – Hanez Suraya

  1. Anonymous says:

    mohon raja bomoh tampar buaya ni pulak!

    0

    0
    • abc says:

      aku paling sokong statement kau..hahahaha

      0

      0
      • manusia biasa says:

        Rasa nak tumbuk muka 2 makhluk ni

        0

        0
      • keh !! says:

        Bonus dpt kote laki org tu yg betol nye , kaya sgt la si Mr R tu erk ? , setakat kontraktor cap ayam bile2 blh bangkrap , harap bergaya dgn Ferari second hand tu puiiii !!! jenis yg pandai bergaya selalu nye byk utang weiii !!!

        0

        0
      • popiah 7 rasa says:

        hmmmmm kesian tgok minah ni. huk huk.. tumpang terharu ye ayat poyo “kaya itu adalah bonus”. patutnye “suami orang itu bonus” wkakakakakaka

        0

        0
      • Nak Tumpang Senang Jutawan says:

        Kesian aku tengok isteri Romeo ni, dia happy berkepit sana sini dgn girlfriend sampai ke Bangkok & isterinya diketepikan.Dah diketepikan, dimaki hamun sang suami lagi & sang suami rela buka aib isterinya & sebelahkan sang kekasih.Tiap-tiap hari berhubung dan keluar dengan kekasih dah tak ingat anak bini pat rumah. Siap buat PC lagi dgn sang kekasih.Langsung dia tak pedulikan apa isteri dia rasa.Sepatutnya utamakan isteri dulu ni tak utamakan & agung2kan buah hati dia.Kesian Liyana jadi isteri pada jantan tak berhati perut & gilakan pepek artis.Kalau ada masaalah dgn isteri kenapa nak tambahkan masaalah lagi dgn pasang baru.Sepatutnya selesaikan dulu masaalah di rumah.Agaknya dah tak sayang atau pedulikan sang isteri lagi.Jalan terbaik ceraikan dia ajerlah dari kau dera hati & batin dia.Kalau nak pasang lagi 1 pun hormatilah & hargailah pengorbanan isteri tua yg dulu bertungkus lumus sebelum kau jadi kaya raya. Inilah suami yang dah lupa daratan.

        1

        0
        • puiiiii1000000000000000x says:

          Sokong statement you ni. POYO punyer statement Hanez betina sial ni. HATI BUDI TENGKORAK HANJING! byk la ko punya hati budi! KLu hati budi Romis ni baik, xder la menganiaya anak isteri yg sah dan melebihkan betina garik mcm ko ni!

          0

          0
        • zz says:

          da kawin 10taun takkan takde apa2 rasa buat isteri dia camni… laki dayus

          0

          0
      • hermosa says:

        Ishhhh tak habis lagi cerita dua mangkuk ni! abang nara sudah2 la tuh keluarkan cerita dorang nih. Buat tambah doasa orang ramai je baca cerita dorang ni. Annoying sgt tau! Ade cerita yang lagi best and lagi penting………………..

        0

        0
    • Lolita says:

      Aku nk tgk je kesudahan die ni…

      0

      0
      • Gila Jutawan says:

        Kesian aku tengok isteri Romeo ni, dia happy berkepit sana sini dgn girlfriend sampai ke Bangkok & isterinya diketepikan.Dah diketepikan, dimaki hamun sang suami lagi & sang suami rela buka aib isterinya & sebelahkan sang kekasih.Siap buat PC lagi dgn sang kekasih.Langsung dia tak pedulikan apa isteri dia rasa.Sepatutnya utamakan isteri dulu ni tak utamakan & agung2kan buah hati.Kesian Liyana jadi isteri pada jantan tak berhati perut & gilakan pepek artis.Kalau ada masaalah dgn isteri kenapa nak tambahkan masaalah lagi dgn pasang baru.Sepatutnya selesaikan dulu masaalah di rumah.Agaknya dah tak sayang atau pedulikan sang isteri lagi.Jalan terbaik ceraikan dia ajerlah dari kau dera hati & batin dia.Kalau nak pasang lagi 1 pun hormatilah & hargailah pengorbanan isteri tua yg dulu bertungkus lumus sebelum kau jadi kaya & mewah ni.

        0

        0
    • miss mong says:

      masih tahu malu konon..hbs yg ko dok bekepit ambik gmbr tu tk tahu malu plk

      0

      0
    • wannabe says:

      hanez.. bodoh tue simpan sikit.. jangan tunjuk semua kat org boleh tak..

      0

      0
    • maya says:

      Ayat paling sengal d abad ini… siasat la sangat, perkahwinan bermasalah tidak semestinya suda bercerai.. pelizzzzz la HS jgn bg statement BODOH lg.

      “Apabila berkawan dengan mana-mana lelaki, saya akan siasat tentang latar belakangnya. Kalau dia sudah ada isteri, awal-awal lagi saya angkat kaki. Saya memang tak mahu suami orang! Tapi apabila bertemu dengan Romie Disember lalu , dia beritahu perkahwinannya bermasalah. Mungkin sebab itulah saya tidak berfikir panjang untuk serius dengan Romie hingga dia melamar awal Januari lalu.”

      0

      0
      • izzy says:

        “Tapi apabila bertemu dengan Romie Disember lalu , dia beritahu perkahwinannya bermasalah. Mungkin sebab itulah saya tidak berfikir panjang untuk serius dengan Romie hingga dia melamar awal Januari lalu.”

        ke “MUNGKIN sebab dia bawak ferrari lah sy tidak berfikir panjang untuk serius dengan Romie hingga dia melamar awal Januari lalu.”

        0

        0
        • Cik adda says:

          Kate duda…dalam interview dia kata bf dia duda…dah satu Malaya tau dia menipu neh..Romie ni buat, minah ni bodoh…satu pasangan yang sangat sesuai.

          0

          0
    • joyah jongang says:

      apalah sangat jutawan ni,
      jutawan pekida ntah apa2,
      len kali ngorat la Dato’ Aliff syukri bos ‘terlajak laris’ tu,
      lagi kaya.. suami org jugak…

      dasar betina gatal..

      0

      0
    • mizz says:

      ternyata raja bomoh lebih diperlukan disini..
      abg nara open vacancy skg…
      hahaha

      0

      0
    • hhDD says:

      Selamat xtergelak kuat kat opis ni baca statement ko..hahaha

      0

      0
    • suke suki jer says:

      hahaha giler lawak komen ko…aku suke aku suke…hahahahaha

      0

      0
    • Mokcu says:

      Hanez suraya..kau bg statement2 ape2 pon tetap bodo. Dah la.. Jgn nk bodo kan diri kau lg kt media. Kau igt rakyat m’sia ni bodo mcm kau????? Bodo punye perempuan. Xde org dlm dunia ni bodo mcm kau. Kau sorg je mmg bodo. Bodo betol lah kau ni!!!!!!!

      0

      0
    • romiyus says:

      saya dapat tau hubungan Romie rumah tangga romie bermasalah(desember).memangla da ko ngankang time honeymoon(september) mane xbemasalah lepas tu.

      0

      0
    • Mokcu says:

      Hanez suraya.. Kau boleh masuk skool of lawak. Statement kau membuatkan rakyat m’sia ketawa terbahak2. Tp kalau kau masuk mst kena komen kaw2 dgn dato rosyam nor, abg mamat kalid dan prof. Pastu mesti kau kena kutuk kaw2 dgn jep sepahtu dan johan. Pastu mesti undian kau 0%. Pastu kau dah tersingkir minggu pertama!! Ingatlah.. Walaupun kau mmg pandai ‘buat lawak’..jgn kau igt kau boleh sampai ke final dgn undian 100%!!

      Hahahahahaha..kau mmg lawak!!!!

      0

      0
    • peah says:

      Apabila berkawan dengan mana-mana lelaki, saya akan siasat tentang latar belakangnya. Kalau dia sudah ada isteri, awal-awal lagi saya angkat kaki. Saya memang tak mahu suami orang! Tapi apabila bertemu dengan Romie Disember lalu , dia beritahu perkahwinannya bermasalah. Mungkin sebab itulah saya tidak berfikir panjang untuk serius dengan Romie hingga dia melamar awal Januari lalu.
      puuiiihh dgn statement ko tu hanez! dari baca article pasal ko baik aku baca article pasal MH370 lagi bermanfaat tau.eeeee…cpt2 lah kawin dgn jantan ni.aku nak tgk bahagia tera mana sgt.

      0

      0
    • akulahperempuanittew says:

      waaaaaaaaaaakakkaaaa…mampoih aku gelak bersemboq baca komen hang!! aku sokong 800%!!!! lol

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kesian aku tengok isteri Romeo ni, dia happy berkepit sana sini dgn girlfriend sampai ke Bangkok & isterinya diketepikan.Dah diketepikan, dimaki hamun sang suami lagi & sang suami rela buka aib isterinya & sebelahkan sang kekasih.Siap buat PC lagi dgn sang kekasih.Langsung dia tak pedulikan apa isteri dia rasa.Sepatutnya utamakan isteri dulu ni tak utamakan & agung2kan buah hati.Kesian Liyana jadi isteri pada jantan tak berhati perut & gilakan pepek artis.Kalau ada masaalah dgn isteri kenapa nak tambahkan masaalah lagi dgn pasang baru.Sepatutnya selesaikan dulu masaalah di rumah.Agaknya dah tak sayang atau pedulikan sang isteri lagi.Jalan terbaik ceraikan dia ajerlah dari kau dera hati & batin dia.Kalau nak pasang lagi 1 pun hormatilah & hargailah pengorbanan isteri tua yg dulu bertungkus lumus sebelum kau jadi kaya & mewah ni.

      0

      0
    • stryder says:

      hahaha, terbaik statement nih…
      tp ini bukan sebarang buaya, buaya ni len mcm skit…X-)

      0

      0
    • puikkk says:

      tingat pulak kisah asyraff muslim….. dh tak tahan sgt..akhirnye ke siam dia menikah..! la ni bini baru pn dh mengandung! apa nk jadi la pmpuan2 zmn skrg ni..suka bena amik laki org

      0

      0
    • AWI RAPAEL BUANG says:

      AKU TENGAH MEMEHATI KAU..WAHAI MY EX…SEBAB KAU LAH AKU BUAT LAGU “KALAU AKU KAYA”!!! KO APA TAHU..SEKARG 1 MALAYA DAH TAHU PERANGAI KO…YEYEYEE PADAN MUKA WEKWEK (SAMBUL MELOMPAT RIANG)

      0

      0
    • Whatever says:

      Menyampah! #PrayForMH370

      0

      0
    • Anonymous says:

      terbaik!!hahaha

      0

      0
    • AntiHS says:

      Perempuan nih rasa nak ganyang je tau! Tak cukup muka menggerutu, Otak pun menggerutu jugak nih………sangatlah tak tahu malu, and tak sensitif.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    EEEE.BODOH LAH KAU NI.
    MENEGAKKAN BENANG YANG BASAH.
    KAU DENDIAM DAH LAH BODOH.
    DAH TERANG LAGI NYATA BOPREN KO TU LAKI ORANG.
    YANG KO BODOH BAGI STATEMENT TU DAH KENAPA.
    DAH TAU LAKI ORANG BERAMBUS JE LA !

    0

    0
  3. a says:

    diam la ko pompuan..orang sebok pasal MH370..ko tak abis2 dgn drama ko tu..semak!!!

    0

    0
  4. PEPPER says:

    Sudah la bukak mulut tu. Makin bodoh dan bodoh aku rasa ko ni HN! Ada lagi ke perasaan malu ko tu? Pfffffftttttttttttt….

    0

    0
  5. cennoni says:

    Kah kah kah kah

    0

    0
  6. Mata Duitan says:

    Gila taknak kawen ngan jutawan!
    Walaupon Romie ni dah kawen TAPI jutawan, tutup mata jelah ngan statement2 yg lepas2.. Manusia yang cakapnya takde pendirian, dialah salah sorgnya.. I pon nak org kaya!

    0

    0
  7. mama aqil says:

    tambahan pula sy mendapat tahu romie mempunyai ferrari dan dia seorang yg kaya jadi saya tidak berfikir panjang untuk menerima lamarannya.

    0

    0
  8. abg engineer yg sbnr says:

    mak ayah hg tk malu ka ada anak mcm hg ni hanez oiiii….buat malu ja…kt fb bersepah pic lucah hg…eeeeee sian gle…..mmg sesuai lobos n miang keladi!

    0

    0
  9. mama aqil says:

    kenal disember, januari dah melamar..mantoppp!

    0

    0
  10. gebu says:

    muka mcam jamban taik ..puihh..konon komen nk bg nampak suci la tu..padahal mengangkang merata dah..jijik la aku tgok kau betina jalang..puii..huh..!!!

    0

    0
  11. Julia says:

    Bonus wak lu

    0

    0
  12. bini sultan melaka says:

    Adek hanez,

    cukup cukup la buat kenyataan..dok ulang2 ckp kenal december. gmbr ko dgn romie dok peluk2 tu dari september lg…huhu. hanez pon ckp tahu malu…jadinya kenapa masih nak bersama2 dgn romi buat masa ini…lgpon beliau masih suami org kan.lgpon…normal la setiap perkahwinan bermasalah esp psgn muda…lg bermasalah jika tetiba ade org ketiga…

    pk la perasaan org lain.yer cik hanez…

    0

    0
  13. semput says:

    Kenyataan x bole blahhh…kata x nk laki org…abistu..mengapa menangguk di air keruh..dh tau..c romie tu masalah dgn istri..mengapa nk ambil kesempatan

    0

    0
  14. pepper perez says:

    Talking WITHOUT brains as usual HS ni…..NEVER LEARN…
    GET A LIFE WOMAN!!!!!!

    0

    0
  15. akulah aku says:

    masih tahu malu rupanya. ok .

    0

    0
  16. ct juga nama nyer says:

    memang bonus la sangat. kena KUTUK kaw sangat2. BONUS tu hanez. jgn kau meroyan tlebih2 pula mcm laki ko kena rampas! muke x la cantik sgt. jd duta Aura white, muke lubang2 mcm permukaan bulan. hati pun berulat lubang2 rampas laki org..

    0

    0
  17. Mata Duitan says:

    Gila taknak kawen ngan JUTAWAN!
    Biar org cakap apa sekalipon, kata cakap putar alam ke, cakap tak serupa bikin ke.. Janji dapat kawen ngan JUTAWAN! Ko hado? :P

    0

    0
  18. bebal says:

    Tahukah anda otak hanez lebih kecil dr matanya…
    Makin bg statement makin nampak kebodohan ko hanez..

    0

    0
  19. jamaica says:

    si gila ni berpikir pakai kaki ke

    0

    0
  20. Anonymous says:

    hati budi ? tgh berbini n status laki org lg bole bantai berkepit ngn pmpn bukan muhrim, baik ke tu ?? ok ??? siap usung ke hulu ke hilir . pada kau baikla sbb kau yg diusung. mst syokkkkk pny kan. pikir la kak oii. ckp bnd yg tepek balek kt diri sndri wtpe. HAHAHAH. sengal !

    0

    0
  21. kiki lala says:

    selagi belum cerai adalah lebih baik jauhkan diri dari suami orang jadi takde la kontroversi dan statement yang entah apa-apa. lepas tu adengan saman menyaman lak

    0

    0
  22. amin says:

    Aku kalau nak call suami org nk settle psl keje opis pun aku bgegar lutut..tekan keypad henpon dh bedebar2..manatau isteri yg jwb call..ni kan plak nk djadikn boipren or husband..seram woiiii..x pasal2 kene kerat 14 aku nnti…

    0

    0
  23. momy says:

    kalau menjadi perosak rumah tangga orang lain, anak cucu cicit yang tak bersalah akan terkena hukum karma in future. dan tak mustahil in future anda sendiri yang akan kehilangan suami kerana suami bercanda dengan anak dara baru. sekarang memanglah bahagia bagai nak rak. esok lusa dah kena batang hidung sendiri baru tahu rasa pahit ke manis hidup.

    0

    0
  24. pegaga78 says:

    biasa lah… statement tak bersalah… eloklah.. bagi ja diorg kawin…si isteri romie tu pun cantik.. mesti ramai bujang2 yg jatuh hati.. bagi peluang liyana cari kebahagiaan dgn org lain pula..

    0

    0
  25. ac says:

    bonus untuk…………….

    0

    0
  26. wawa says:

    HAHAHAH.ayat paling kelakar 2014

    0

    0
  27. ciku says:

    Hanez Suraya, apa2 hal pun kau tunggu je la si Romie tu cerai dulu. Kalo dah cerai baru boleh ngada2 paham??? Better kau kahwin la dengan Romie. Hmmm…tapi ko kena ingat Liyana Manan boleh tuntut harta sepencarian taw…ngehehehe. Nanti kang Romie dah tak berduit jangan lupa hati budi dia lak? Hahahahahaa

    0

    0
    • Anonymous says:

      tuju 200%!! ni sume punca dari nafsu..kalo bkn sbb nafsu, xkan la depa sanggup buat mcm nie..ish3…

      0

      0
  28. Anonymous says:

    pray for MH370..please come back to us..
    pray for KAK LIYANA..please HANEZ SURAYA stay away from malaysia><

    0

    0
  29. eyka says:

    Usah sangka apa yang belum kita miliki janji pada kebahagiaan kita. Ada kalanya setelah kita miliki itulah punca masalah kita. Jangan sangka semua yang cerah kekal cerah sampai bila-bila, ada kalanya menjadi hitam dan menyusahkan.

    1

    0
  30. Anonymous says:

    bagi kenyataan mcm org bodo..ko g bwk point ni nek court ajak kak liyana fight,.satu malaysia aku rs sokong kak liyana..sbb ko ni ngok ngek..hidung dl kemek..huh

    0

    0
  31. cikeda says:

    Erhmm tau malu konon tp kehulu ke hilir tu x malu plak..pkaian pun Seksi. Laki ni pun spesis xreti bersyukur..isteri dok ada pkai tudung elok nk jgk yg terdedah2..jenis mata keranjang..si pompuan ni dh laki ada duit xkan nk lepas kan…esok jumpa lg kaya br laki tu kn tinggal..kita tgk je la..

    0

    0
  32. sue says:

    U know what uolz, i rasa memang dia suka this attention & publicity – because she keeps on making statements after statements… walaupun sekarang org dh malas nak layan & what’s more we have a national security issue

    0

    0
    • Tak suka hanez attention seeker says:

      Yea!! Dia mmg attention seeker. Makin di layan makin melampau. Patot boikot aje dia and refused or stop any comments/statement yg datang dari mulot cos it doesn’t make any sense! I’ve never been her fan! Dari dulu mmg tak berkenan. Lagi2 dia buat hal mcm ni lagilah makin menyampah. Aku Doakan kan kau Hanez semoga kau berubah ke arah yang lebih baik. Amin.

      0

      0
    • Anonymous says:

      cukup2 la nak publish cerita psl dia ni..public x suka..so, blogger ke, press ke x pyh la cari cerita kisah dia ni, lps tu publish..byk cerita lain lg dr kisah pompuan ni..

      0

      0
  33. kopiko says:

    Sel-sel otakkk tak berhuuubunggggg…….!!!!!!

    0

    0
  34. MAXMORA says:

    dah tau jantan tu bermasalah..ko cepat2 masuk kan?? untung2 dapat bonuz..sama lah macam dalam drama

    0

    0
  35. Anonymous says:

    “Saya pun masih tahu malu”.. pakai seluar pendek x malu.. ini lah bangsa celaka..

    0

    0
  36. lalalal says:

    nak tanya ek,apa romie ni keje actually?
    ferrari dia pakai agak2 boleh sustain ke lagi 10 years?

    ke typical melayu yg kaya untung baru 10k terus fefeeling pakai ferrari?
    tak faham aku.

    0

    0
  37. KlauAkuKaya says:

    Ini semua poyo!!!!!!!!!!phuiii..”klau tahu laki org sy angkt kakai awl2..”hbs tu dh romie ckp rmhtgga dia bermaslah tu bkn laki org ke???sy terus trima la sbb duit berkepuk2 wlaupn muka berkepuk!!!

    0

    0
  38. hhDD says:

    Hanez Suraya..sy rasa lebih baik anda diam dari asik keluarkan kenyataan..lg bnyak kenyataan, lg terserlah “KEPANDAIAN” anda…terimalah sbg nasihat (itupun kalo dengar nasihatlah)

    #PrayForMH370

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Tine ni lagi..mmg gila kontroversi btol la betina ni..mentang2 nama dia tgh hot dgn cerita ppn murahan skrg, dia dgn semahu2nya mahu kontroversi tu melekat trus tanpa memberi peluang namanya lenyap seketika..tak tunggu keadaan reda lgi dia trus2 nk org kuarkn gosip pasal dia..tp sorry betina, gosip murahan gini yg kau kejar? kau takkan kemana, hnya menang kena maki org je .

    0

    0
  40. Anonymous says:

    KATA NAK ANGKAT KAKI KALO ORG TU SUAMI ORG..TP KENAPA X TERANGKAT2 KAKI PUNTIANAK NI?????? NAK BG MAKAN KAKI NI..BARU DIA TAU PA MAKSUD ANGKAT KAKI

    0

    0
  41. Anonymous says:

    akibat dr ape yg kau buat skrg ni akan turun ke keturunan kau kelak titik! benih kau kelak boy or girl akan mewarisi sikap2 kau di mane time tu nnt mereka akan menconteng arang kt muka kau…baru kau tau langit tu tinggi ke rendah..kau masih x nk amik pengajaran or iktibar dr ape yg kau dh buat dlm hidup!

    0

    0
  42. liya says:

    Klu tau malu, dan xnak mengganggu romi mnyelesaikan rmhtangga dia..knp masih berjumpa lg…mcm belangkas lagi..baru2 ni gi melaka..blom yg org xnampak lgi…
    Ckp tu biar serupa bikin..
    Ckp mcm tau malu…tp sikap masih xtau malu…

    0

    0
  43. so wut says:

    hoiiit bimbo…sudah2 la tu….sian mak ko kan sbb lahirkan bimbo blonde bangang cam ko ni…dasar pompuan xtau malu….cheap saleee!!!!!

    0

    0
    • Sundal siam says:

      bimbo blonde… nak kata blonde pon tidak. KARAT ye. FAKE!! Konon cantik sangat lah -muka melayu, kulit melayu perasan cam Mat Saleh. Looks more like SUNDAL SIAM hard-up senang kangkang kat kote mat saleh,

      0

      0
  44. mamahanna says:

    bukan nak menyibuk tapi tolonglah, jgnlh jdi perosak rumah tangga org..klau ye pon rmhtangga ci Romie ni bmsalah, wujud nye kau jd lh btambah mslh..aku pon pompuan..ada suami, klau lah aku ad mslh cmni…aku awal2 tolak suami cmni..xpyh hdop same lg senang..xreti bsyukur…hdop nk sedap dimata je…nyampah

    0

    0
  45. laloha says:

    Moga cptla kawen weh….semak je wall fb ak ngan citer ko hr2

    0

    0
  46. poen says:

    HS
    U BETTER SHUT UPLAH…

    0

    0
  47. divo says:

    aritu ckp lain. ni ckp lain. ade masalah ke kau ni? heran ak HS ni

    0

    0
  48. kakigossip17 says:

    skarang nie bru aku thu yg prempuan nie murah sangat..terdesak sngt smpai laki orng pn kau nk ye?prempuan x thu malu…..aku confuse mne stu lgy mahal antara kau dngn prempuan malam..

    0

    0
  49. aku bosan says:

    kau ni HS memalukan kaum wanita..serius aku ckp…kau memalukan kaum wanita..
    muka cantik tp xsangka akai ko pendek… kalo da gtl sgt kawin jela ng laki tu.. LM ko xrugi pape la ilang laki xle pakai ni.. wlu wang die bertingkat2 skali pon xmenjajikan syurga buat kamu dan ank2 kamu…go LM!

    0

    0
  50. kak bedah says:

    “Malaysia are being watched by millions of people all over the world.
    Be a grown up and stop embarassing your country” – Tun Dr M
    Ini juga pesan utk kamu HS.jgn igt org lupa perbuatan kamu.stiap langkah kamu diperhatikan skrg…
    #prayforMH370

    0

    0
  51. jimbogo says:

    Angkat kaki tang lain kot? Pmpuan jalang nih…wakakakak

    0

    0
  52. Anti Perampas says:

    You are an attention seeker……..

    0

    0
    • Tak suka hanez attention seeker says:

      MMG ATTENTION SEEKER. DIA NAK ATTENTION SUME DIVERT KAT DIA KONON FEELING FOFULER. STOP BEING FAMOUS FOR ALL THE WRONG REASON LAH!!

      0

      0
  53. Anonymous says:

    terharu aku dgr luahan ko amis soya… hahaha

    0

    0
  54. Lufh Mahfuz says:

    Semalam patut tengok cerita Lufh Mahfuz…TV3
    Jalan cerita lebih kurang cerita reality sekarang…
    Sedih sangat….HS tengok la cerita tu LUFH MAHFUZ..
    siti salehah & fizz fairuz belakon…pengajaran disana…

    0

    0
  55. intan says:

    seorang suami yg baik xdak akan menceritkan keburukan isteri kepada orang lain..malah dia menutup keburukan isterinya…jika dia menceritakan keburukan isteri dia itu sebenarnya mengambarkan dia seorang suami yg tidak baik dan gagal mendidik isterinya

    0

    0
  56. Reena says:

    Apabila sel2 otak gagal berhubung, ni la jadinyer…bertingkat2 statement vangang kuar dr molot longkang sundal bolong ni. Nampak sgt lapar jantan bereta walaupun somi orang! Dasar betina perampas, penipu, ‘pemurah’ & tak bermaruah. Mana reti malu sundal bolong ni!

    0

    0
  57. pinana0101 says:

    HS… OTAK KO NI SAMA LEVEL DGN AYAM SINGGIT….
    CANTIK MUKA.. TP AKHLAK TAK CANTIK… PUIIII

    0

    0
  58. Hanifea says:

    Wahai perampas….bawak2 la sedar diri tu sikt…xyah nk megah dgt ngn laki org nih…kaye tu….kejap je…klu Allah tarik balik…dr ferrari…jd kenari je nnt…time tu…ko jgn nk menggedik nk cerai la..ape la…alasan nnt…da x sehaluan…sekali ko wt hal ngn kaum sejenis ko…10x ko dpt balasan yg lg terok…aku xckop la aku ni lawa sgt…tp..sekurang2nye taw jge maruah diri…ape yg ko wt nih…1 ari nnt..jd kt ko blik…igt…Allah skg baya cash je…60x org ckp bnde yg sme…In Sya Allah akn belaku…eeee….bru pakai ferrari…mate da kelabu..xnmpk halal haram..Bitch..!,

    0

    0
  59. Apa-apa saja says:

    ya Allah..malu aku dengar statement ko HS.
    aku malu sbb ko xmalu nak dedahkan kebodohan ko kt org rmai.
    Ish..malu3

    0

    0
  60. lulu says:

    Statement die nih same cam si Mariyon Konter 2 gk… ”’Kaya Adalah Bonus”’.. Mmg same2 dasar mata duitan!

    0

    0
  61. renji says:

    wait a minute. bukan ke masa tu si minah nie ckp yg lelaki nie duda. sekarang, minah nie mengaku bahawa mamat merepek tu belum cerai, masih sah suami org. wow, hanez, like seriously shut ur mouth up. the more u talk the more hate u r gonna get. do us a fantastic favour and shut it.

    0

    0
  62. Poyomon says:

    Makin menyampah baca statement Hanez. Putar belit cerita, tapi dia xsedar statement dia tu makan diri sendiri…
    Banyak sangat statement yang agak kurang cerdik…
    Kalau ada anugerah artis paling kurang cerdik (bodoh), Hanez suraya sangat layak jadi penerimanya. Satu2 statementnya menampakkan sel2 otaknya tak berhubung… Hanez kena banyak minum susu enfagrow kepas ni, biar statement yang diberi tu relevan dan bijak…

    0

    0
  63. sha says:

    sengal betul dia ni……..tuiiiiiiii……

    0

    0
  64. Kak Mala says:

    Jumpa bulan Disember…(masih lagi suami orang)…Januari dah lamar…? Phuyooo…!

    0

    0
  65. maz says:

    daging busuk memang sedap…

    0

    0
  66. norasshikin says:

    si romie ni pun banggang masa susah sama ngan bini bila senang nak kahwinlak ngan pompuan macam hsa tu menghabiskan boleh aja nanti dah papa balik baru tahu mana intan mana kaca….puuuuihhhh…

    0

    0
  67. mat top says:

    bodo ape la statement minah ni..laki org klau nk ayat pompuan laen standard la ayat die..pekahwinan bermasalah….cbe klau laki org yg habok pon tadak ckp pekahwinan die bmasalah.?..ade ko mau..?

    0

    0
  68. imas says:

    actually ramai yg tak tau HanezSuraya nei adalah seorang #JANDA…seblom nei dia penah berkawen dengan seorang yg boleh dikatakan #TokeyJualKeta…nama duda dia SALLEH BIN ***** dan dikenali dgn panggilan POK’LEH berasal dari kelantan #MALANGNYA jodoh mereka berdua tak panjang #DAN hanya bertahan selama #SETAHUN sahaja……………………ermmmmmmm!!!!

    0

    0
  69. saya says:

    pergi mampus………perosak rumah tangga orang!!!!!!!!!!!! Yang si Romi tu pun pergi mampus skali… lelaki bingung n xsedar diri!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  70. geram says:

    OMG. why are you talking like that … it will just show how completely you as people say. you was blinded by the money of dollars in revenues. problem in marriage is not an excuse for you to approach him .. you will be too far .. you should not feel happy for others sadness. I can not imagine how exactly the attitude you. Wedding damaging someone else is a big offense.

    0

    0
    • My Poor English says:

      Teruknya your English. Pakai Google translate ker???? Bunyi kemelayuaan sangat. Ramai yang boleh berbahasa Inggeris but to write in a perfect English ramai yang masih tak mampu melakukannya termasuk aku. Jadi yang sebaiknya tulis dalam bahasa Malaysia anyway ini-kan blog Melayu bukan Inggeris tak gitu.

      0

      0
      • Anonymous says:

        biar la dia nak belajar. kalau bodoh tapi belajar mmg bagus, tapi kalau bodoh tak boleh diajar tu bongok…

        dah tau ko x fasih bahasa inggeris, perlu ke jadikan tu sbb xnak belajar, tak nak prektis…. puiii

        0

        0
  71. Gegerl says:

    Kenape muka ROmie tak hensem? :(
    Kenape ROmie pakai mcm kpop style…:(
    Jutawan tp mana stylish ROmie ni…hoi stylist ROmie korang buat keje macam mane ?? :(
    Hanez Suraya nanti ade anak mesti muka mcm ROMie :((((

    0

    0
    • mail says:

      sejak bila plak kpop style mcm tuh ?? nak komen tu agak2 arh.
      style Romie tu macam style orang tua gatal adalah

      0

      0
  72. pelik says:

    apeke yang berbudi pekerti sangat si romie tu? nipu bini, memalukan bini, curang. and fyi, laki orang baru nak mengayat memang akan cakap perkahwinan sekarang bermasalah. takkan la itu pun taktau? klu die ckp sekarang ni bahagia aman damai dengan isteri tercinta takdela mane2 pempuan berdenyut nak. bodohnye hs. banyak2 jantan yang ok, yang kaki ppuan jugak ko nak. carila yg mmg elok dari awal. ko ingat manusia ni senang ke nak berubah?

    0

    0
  73. SajaTambahDosaDgnGosip says:

    mohon sedar

    0

    0
  74. Tukgbaca says:

    Dan llaki yg berhati budi tu tau bezakn halal haram….isteri yg sah…dan isteri yg x sah… Hanez ni minat gila agaknya ngan lagu ungu…kkasih glapku,,,tu yg dia pun nk cuba…kekeke…Jgn mrh hanez,..gurau2..:)

    0

    0
  75. hamis surayot vunguks says:

    Cantik pe kebende..jegil2 bijik mata ambil gambar mcm mata ayam..pantang jumpe reporter dok ckp kok kok kok kok macam ayam pencen….tak pakai akai …eh ada akai ke minah ni…tak sexy pun…pakai sluar pendek cantik la sgt….dah makin tua, karier ntah ke mana, nak cepat senang nak jaminan, caras laki orang tak kira dah perasan isteri ke apa ker..janji boleh hidup senang..simple jer mission dia…muka tembok x tau malu….org biar beauty with brain..klu otak n hati penuh selut ni lah jadi nyer…pompuan lain jadi mangsa…

    0

    0
  76. Dawn says:

    Abg Nara, xpyh la post bnda2 mcm ni. Mnyemak aja. post bnda yg da pekdah. dah sah2 si Hanez Fake ni salah. sakit mata, sakit hati nak baca. xpsl2 dpt dosa free sbb mgumpat malaun 2 ekor ni.

    0

    0
  77. 2x5 says:

    amboi..galak nampak…dulu dengan kawan lama dengan awi x juga dia nak terus kahwin sebab awi x ada ferari…ni org kaya depan mata baru kenal belum sampai sebulan konon nye…belum lagi cerai dengan bini n masih dlm masalah kau terus nak rembat n tambahkan lagi masalah diaorang…tu nama nya bukan bonus..tu nama nya sengaja cari nahas n cari malu sendiri…makin kau keluarkan kenyataan makin bodoh kau aku tengok makin kebenaran terbongkar sendiri…nanti kata orang x tahu kebenaran…ARTIS BODOH SOMBONG!!!!!! dah buat salah buat stament bukan cover sendiri malah telanjang kesalahan diri…

    0

    0
  78. che ta yg mngandung says:

    oiii mak cik,.. kalau tak kerana velfire kau tak nampak pun muka mr RRRRRR kau tu kan,.. budi pekerti la sangat,.. kalau btul ade budi pekerti takdenyer nak buat bini macam tu,.. lu pikirlah sendiri,. nanti nasib kau pun sama juga mungkin lebih teruk,.. dh buat salah x nak mengaku,.. ye la dah dapat org kaya takkan nak lepas macam tu je kan,,…Bonus la konon,.. wekkkkkkk,…

    0

    0
  79. Lavender Sweet says:

    Kenyataan HS byk sgt x sama. kejap ckp mcm ni, kejap dia ckp mcm tu plak. Mngkin otak HS ni dh x btul agaknya. Gi scan otak tu

    0

    0
  80. najis suraya says:

    wei langsuir bimbo, dah2 la ko nak bg statement, selayaknya muka ko kena simbah asid kalau xpun kena rogol mat2 rempit yg pakai helmet.biar anak ko nnti tak tahu siapa bapak dia.

    0

    0
  81. Anonymous says:

    ‘rumahtangga bermasalah’ bkn bererti ko blh kehulu kehilir dgn dye…dol..!!

    0

    0
  82. anon says:

    Bukan bonus lah ngok….lelaki kaya mmg engkau sengaja cari and kejar. Kalau drebar bas engkau nak ke….mesti kau tak pandang kan, even dgn sebelah mata pun…….bonus konon. Menyampah dgn minah gedik ni…

    0

    0
  83. huhuhu says:

    Satu BONUS atau satu TARGET ko hanez surabaya oiiii???
    Alah kalau dh dasar nk kejar jantan kaya, ko dh xpandang hati budi. Awi Rafael ke sape2 ke…bukan xde hati budi, tapi sbb dorg tak kaya harta xde ferari…taknak la ko pandang kannnn???
    Cube kalau si Romi tu takde ferari, takde nye ko nk pandang kan? Ada ferari ke ada brabus ke ada bentley ke lambogini ke….tp kalau perangai dia kurg baik pn rasanye ko pn sanggup pejam mata. Janji dapat rembat sebijik keta mewah, Tak gitu hanez oii?

    0

    0
    • piwett says:

      Jgn la cemburu ngan hanez korang jaga jak rmhtgga korang, n jaga saudara perempuan korang. Esok lusa klu terkena sama korang, jwpan korang mcm hanez jg 2. Korang blm kena tu la kata2 mcm2 tp bila dah kena tempias br korang rasa sendiri mcm anis suraya 2.

      0

      0
  84. NURUL says:

    MENYAMPAH NYE TGK MUKE KO HANEZ SURAYA..BENCI MELUAT

    0

    0
  85. HANEZ SUN, MY LOVE, KALAU DAH CINTA MAUT KAT JANTAN MUKA TAK MANDI TU, THEN I SUGGEST, U GO MARRY HIM NOW. CEPAT2 LAH KAHWIN THEN BLAHHHHHH FROM THE FACE OF THIS EARTH. SEBABBBBBBB AKU DAH BOSAN WITH YR STATEMENT AFTER STATEMENT AFTER STATEMENT. SEMUANYA MENUNJUKKAN KEBODOHAN KAU ….. DONT U UNDERSTAND, U DONT MAKE SENSE AT ALL, THE MORE YOU SPEAK, THE MORE U CONTRADICT YRSELF ….. AKU DAH TAK BOLEH TAHAN DGN TAHAP KEBODOHAN KAU. U HV ZERO DIGNITY, U HV ZERO BRAIN CELLS, THEN U MIGHT AS WELL GRAB YR MR RICH GUY FAST N GET HITCH. TRUST ME, NO ONE ELSE IS AFTER HIM (NOT EVEN HIS SUPER SMART WIFE) SERIOUSLY, HE IS MADE JUST FOR YOU. KAHWIN N THEN SHUT THE HELL UP!!!! SERIOUSLY, WHEN THE WHOLE WORLD WORRIES ABT MH370, U CAN STILL GO ON N ON N ON ABT YR STUPID LOVE AFFAIRS …. WHAT ABT CONTRIBUTING TO SOCIETY MAYBE IT HELPS TO ERASE A BIT OF THAT NEGATIVITY….. DEAR HANEZ SUN

    0

    0
  86. mulut celupar says:

    nasiblah rita rudaini xckp putar belit mcm ni,walaupun rita mulut longkang..hamez…better u shut up.kenyataan kuar dr mulut engko sumer mmg nmpk bodoh and putar belit.malu skit sbg pompuan hamez..maluuuuuu…

    0

    0
  87. Lin says:

    Stop la bt kenyataan bodoh! X perihatin langsung dgn masalah negara pompuan ni.Pray For MH370

    0

    0
  88. So Sweet says:

    Statement dia ni menunjukkan sel2 pala hotak dia sdg berhubung.. berhung dgn pala lutut.. weeeeee…

    0

    0
  89. mak c kina says:

    sian budak ni…sel2 otak dia xberhubung sejak kecik ni..

    diam la woi…makin byk ko ckp, makin bodoh aku tgk…

    0

    0
  90. bini jutawan, hubby papa kedana says:

    hanezzz,ko sengaja nk dpt rating tggi lepas kes lizardwati poji ngan chanaz kan. statement bodoh ko ni nk menyakitkan hati LM ke ape? kalau dah namanya betina kaki cukur + mata duitan + perampas, mmg la bg ko tu satu bonus dpt jntan kaya. skarang ni jntan tu kaya la bg ko. oitttt! masa dpn tak tahu lg kn kot2 papa kedana ke? ke ko da teropong ngan teropong ajaib tu??? jntan romie tu pun dpt bonus btine muke gerutu hasil kocak2 aurawhite yg tah pape tu. haha…

    0

    0
  91. themightydingdong says:

    dapat dosa pon bonus gak doe

    0

    0
  92. Anonymous says:

    kaya hati budi celah mana kalau bini dia tinggalkan tergantung tak bertali. first time jumpa jantan ni kau nampak hati budi ke kau nampak ferrari dulu? gila punya pempuan.

    0

    0
  93. ella says:

    gbr ats mcm azza, tgh mcm wawa, bwh mcm fazura..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ke3 3 artis yg awak sebut tu semua nya x sma cm HS, muka dorng halus mulus..kenyataannya………..

      0

      0
  94. mahsuri says:

    org tak kisah kalau mr. r nak kawin dgn siapa pun, trmasuk ko jgk HS..

    TAPI….. cara korg brdua tu SALAH.. mr.r cakap prkahwinannya brmasalah, isterinya pun dah mfailkan cerai, ceraikanlah.. knapa nak simpan lagi? kenapa nak mggatal dgn betina lain?? selesaikan dulu hal rmhtgga, bru nak mggatal ke apa..

    yg c HS ni pulak, dah tau tu suami org, jgn la layan.. kut ye pun ‘simpati’, sabarlah dulu, tahan diri tu.. kau kan tahu, mr.r tu msih suami org.. patutnya ko bgi la dia nasihat, bukan bagi motivasi utk buat maksiat pulak..

    kesimpulannya, MR.R ngan HS ni dua2 SENGAL.. terang2 dah buat salah, tp masih nak tegakkan benang yg basah.. ni lah contoh manusia2 akhir zaman, yg terang2 buat maksiat, dah tak ada malu dah.. ntah, kat mana malu tu dicampak..

    kesian kau HS.. x pnh jadi artis terbaik, tp popular sbb RAMPAS suami org.. tak malu!

    0

    0
  95. Gila Artis says:

    Kesian aku tengok isteri Romeo ni, dia happy berkepit sana sini dgn girlfriend sampai ke Bangkok & isterinya diketepikan.Dah diketepikan, dimaki hamun sang suami lagi & sang suami rela buka aib isterinya & sebelahkan sang kekasih.Tiap-tiap hari berhubung dan keluar dengan kekasih dah tak ingat anak bini pat rumah. Siap buat PC lagi dgn sang kekasih.Langsung dia tak pedulikan apa isteri dia rasa.Sepatutnya utamakan isteri dulu ni tak utamakan & agung2kan buah hati dia.Kesian Liyana jadi isteri pada jantan tak berhati perut & gilakan pepek artis.Kalau ada masaalah dgn isteri kenapa nak tambahkan masaalah lagi dgn pasang baru.Sepatutnya selesaikan dulu masaalah di rumah.Agaknya dah tak sayang atau pedulikan sang isteri lagi.Jalan terbaik ceraikan dia ajerlah dari kau dera hati & batin dia.Kalau nak pasang lagi 1 pun hormatilah & hargailah pengorbanan isteri tua yg dulu bertungkus lumus sebelum kau jadi kaya raya. Inilah suami yang dah lupa daratan dok gilakan artis.

    0

    0
  96. hater says:

    I dont get why people are hating on the girl. I hate the guy more. Nampak sangat nafsu je lebih. Kalau hati budi baik, mmg takkan dekat la dgn prmpuan mcm ni.

    0

    0
  97. hater says:

    Kalau ada masalah keluarga pun, go and fix it. Bukan cari prmpuan lain lpstu cerita hal rmh tangga kau kat dia. Bodoh. Ni la laki gatal.

    0

    0
  98. Mat K says:

    udah la HN. malaysia dah benci engko. meh sini kawen dgn abiang. abiang bawak ferrari kecik dlm kereta abiang jugee

    0

    0
  99. ayang7351 says:

    Camni ke nak wat Future Husband??…. bila hidup dah senang lenang… wife yang di mana dye bina hidup dari bawah sampai ape yang dye ade skg pula ditinggalkan.???.. tak patut… tak patut.. emmm.. mmg dasar #$$@#$%

    0

    0
  100. Anonymous says:

    Apa kta HS bermadu je dgn Liyana, abis cerita..lgpn Romie kan mampu,jutawan la katakan. xpyh la nk bercerai bagai kesian dgn bdk2 dua org tu..

    0

    0
  101. haters hs says:

    sudah2 ler tu…dulu x mengaku sgt..skang da bole tnjuk muke plak da..x malu ke..nmpk sgt kaki penipu,perampas.muke x cntik sgt, bajet vogue.remember!!! what goes around come around..Allah always see what have you done HS..btw pray4MH370..lupkn kisah si HS ni..MH370 lg ontg buat Malaysia skrang ni

    0

    0
  102. Anonymous says:

    bercinta dgn laki org lain debarannya. pembohongan yg kaw-kaw tu yg buat wanita rasa bahagia sgt2. lg2 disokong oleh famli kedua pihak. bab yg seronok ialah laki org byk pengalaman sgtttttt. tau kat mana swis utama dan pandai buka kunci. wow…syoknyer….mampuihhh ko. sempat lagi klo nak berundur. tapi klo nak redah jg…terpulang la. klo dah kawin nnt, tak sama kehangatan dan bahangnya. ko akn sntiasa mengawaisinya based on ur xprience. mengawasi dia bw hp dlm jamban lg mcm yg bini dia ckp tu

    0

    0
  103. tahukan anda otak anis di celah bontot??

    0

    0
  104. Anonymous says:

    nasib ko la hanez. tak dapat beli media dan peminat. kisah tok ti lg dasyat tau. siap buat lagu biar la rahsia lg. time tu x bini datuk k lgsg tak dpt bersuara.rakan subahat tk ti ialah si kris dayanti. modus operandi yg sama. tp dah kna cover media. u punya kes msh ok lg sbb wife dia pnh minta cerai sblm laki dia knl ko. btw, muka bf u npk rakus. jaga dia baik2 tau. peha ko mmg merangsang tau..gerammmm…..

    0

    0
  105. alo says:

    puki ko dah gatal sgt ke Hanez? batang suami org ko jilat..

    0

    0
  106. ANTI LOJI TAIK says:

    FAKTA KELAKAR AKU BACA 2-3 HARI LEPAS…

    ROMI LOJI TAIK NI KATA DIA TAK LAMAR PUN HANEZ BETINA GEBIANG TU..CUMA DIA AKUI ADA BAWAK BERJUMPA KELUARGA MENANDAKAN DIA SERIOUS BERKAWAN..KATANYA LAGI, PERKATAAN ‘LAMAR’ TU KELUAR DARI MULUT BETINA GEBIANG TU, BUKAN MULUT DIA..

    HAAA…NAMPAK GAYANYA ROMI LOJI TAIK NI CUMA MENCARI SESEORANG UNTUK MELEPASKAN NAFSU AJE..MENCARI LOBANG..DAN HANEZ SI GEBIANG GATAL GEDIK TAK DE AKAL TAHAP TERLAMPAU TU MMG SESUAI LAA…SAMA2 KAKI MAKSIAT..AKU TAK RASA ROMI LOJI TAIK NI NAK KAWEN DGN MINAH GEBIANG TU..JADIKAN PENYEDAP BOLEH LAA..TAK PAYAH KAWEN PUN BOLEH DAPAT SELALU..APA ADA BEZA?

    0

    0
  107. Minah sengal says:

    KALAU KAYA kau amik..hati budi konon…go to hell la hanez ngn perangai tak senonoh kau…ak tgk kau berlakon dalam tv pon rase cam nak muntah dah skang…cepat2 tutup TV takot muntah ijau..PERAMPAS JAHA***..

    0

    0
  108. Parisien says:

    This woman, she lives in her own fantasy world~

    0

    0
  109. xpakai otk says:

    sbg lelaki sejujurnye lah..nk buat bini bkn y mcm ni..klau mcm ko lah HS alamatnye pegi jahanam lah..juz pkai pakai buang…org nk buat bini bia mcm liyana manan..itu mmg aq respek…lg2 pompuan org duk jaja ngata cnew cni igt laki nak ke mik buat bini????nak2 masok paper..wallahu..mmg xlah aq nak kan…tp mr.r idot man..mmg nak lah kot..smpai ketepikan bini..bgsnye seorang lelaki mcm tu..terbaik terhangat di pasaran neraka jahanam!!!hahahaha

    0

    0
  110. jasmine says:

    percayalah….si romie nie gf dia bukan hanya hanez suraya…

    0

    0
  111. jasmine says:

    percayalah…..gf si romie nie…bukan hanya hanez suraya………

    0

    0
    • Pui1000000000000000x says:

      klu dh namanyer buaya mesti keliling pinggang…Ingat citer katun ker, kenal kurang sebulan terus dilamar nk buat bini..pasal x puas bergelumang kat Bangkok la tu..sambung plak kat sini..agaknyer jantan ni dh terlepas ckp ‘jom kawen’ masa main kot…si Hanez ni plak tgk ferrari, terus setuju jer la..

      0

      0
  112. naz says:

    perempuan yang baik utk l yang baik, perempuan yang jahat utk l jahat untuk mmg fakta bukan auta… ok la tu dah sesuai sgt

    0

    0
  113. Anonymy says:

    Huiyoooo… Kenal mid-disember, tapi awal januari dah lamar. Konon tak nak rampas laki orang, tapi dengar orang tu kaya je terus nak masuk jarum. Taik kau la betina.

    0

    0
  114. nononononoooo says:

    munafik betul ayat ni…”….Apabila berkawan dengan mana-mana lelaki, saya akan siasat tentang latar belakangnya. Kalau dia sudah ada isteri, awal-awal lagi saya angkat kaki. Saya memang tak mahu suami orang!…”

    0

    0
  115. […] Kalau Dapat Bakal Suami Orang Kaya Itu Adalah Bonus – Hanez Suraya (166) […]

    0

    0
  116. […] Kalau Dapat Bakal Suami Orang Kaya Itu Adalah Bonus – Hanez Suraya (167) […]

    0

    0
  117. […] Kalau Dapat Bakal Suami Orang Kaya Itu Adalah Bonus – Hanez Suraya (168) […]

    0

    0