Written by AbangNara | June 22nd, 2015

Hubungan Nabila Huda dengan teman lelakinya yang juga seorang pemilik restoran Kulcats itu bukanlah satu rahsia. Ia diketahui umum lebih-lebih lagi selepas pergaduhan antara pelakon itu dan ayahnya, Amy Search akibat sekeping gambar Nabila bersama lelaki itu dimuatnaik ke laman sosial. Namun kini hubungan anak beranak itu telah pulih, Tambah hebat apabila teman lelaki Nabila sendiri yang telah memainkan peranan penting dalam mendamaikan anak dan ayah ini.

nabila huda

Buat masa ini, Nabila Huda belum ada berita gembira untuk dikongsikan dengan para peminatnya tentang hubungan mereka. Niat nak kahwin itu memang ada, tetapi selaku seorang yang pernah gagal dalam perkahwinan sebelum ini, Nabila mahukan perkahwinan keduanya ini menjadi yang terakhir. Kata Nabila:-

Buat masa ini belum terlintas di hati saya nak berkahwin lagi. Kami masih dalam fasa megnenali hati budi dan cukup saya katakan kami berada di zon selesa. Kalau boleh saya tidak mahu terlalu bercakap soal hubungan ini nanti disalah tafsir.

Jika ada berita baik saya akan kongsikan tetapi tidaklah sehingga sampai mengadakan sidang media. Saya macam orang lain juga yang mahu berkahwin tetapi belu tahu lagi bila. Memang papa sudah restu, tetapi dia faham keadaan semasa.

Dia juga tidak pernah mendesak. Pada saya soal perkahiwnan perlu dirancang sebaik-baiknya. saya tidak mahu kesilapan saya berulang. Kalau saya berkahwin lagi, biarlah dia lelaki dan perkahwinan terakhir saya. Saya juga mahu rasakan kebahagiaan melayari rumah tangga dan dikurniakan anak ramai.

nabila huda

Pastinya sedikit sebanyak Nabila Huda masih trauma dengan kegagalan perkahwinannya sebelum ini. Pastinya juga kegagalan tersebut menjadi pengalaman dan pengajaran berguna buat Nabila agar tidak terburu-buru membuat sebarang keputusan. Insya Allah satu hari nanti apabila sudah bersedia sepenuhnya, Nabila akan bergelar isteri sekali lagi. Sama-samalah kita doakan yang terbaik. All the best dan good luck buat Nabila Huda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Kalau Berkahwin Lagi, Biarlah Dia lelaki & Perkahwinan Terakhir Saya – Nabila Huda

  1. cik mek molek says:

    comel nabila dgn anak dia. Semoga semuanya di permudahkan untuk nabila. :)

    salam sayang, dari peminatmu .

    0

    0
    • Anonymous says:

      Jodoh , Ajal maut , Rezeki semuanya Hak Allah swt. Manalah tahu Jodoh itu terakhir atau tidak. Moga nabilah dpt suami yg dpt membimbing dia dunia akhirah.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    my favourite actress. watak penggoda, jahat, nakal, miskin, teraniaya & etc dia boleh lakunkan dgn berkesan. thumbs up Nabila!!!!!!!

    0

    0
  3. Cornetto Stroberi says:

    Tak jadik ke nak kawen dengan Kulcats tu?? Ye ye saja bercium bagai dulu, akhirnya jadik sisa..

    0

    0
  4. FARHANA says:

    curi story siapa tak reti credit?

    0

    0
  5. FARHANA says:

    CILOK STORY SIAPA TAK RETI CREDIT? TAK NAMPAK PUN BATANG HIDUNG DKT ASSIGNMENT??

    0

    0
  6. melati says:

    Tabikkk sama dia ..sekurang2 nya dia tk cam Nasya Aziz yg dh tua & muka dh cam getah pemadam Nasya Aziz…ni..memilih sgt Nasya Aziz ni last2 jadi anak dara tua…org beraya nk anak cam Nabila , Nasya Aziz beraya gan anak kucxing ..hehehe

    0

    0
    • x baik cakap macam tu.. jodoh ajal says:

      x baik cakap macam tu.. jodoh ajal pertemuan di tangan Allah.. awak siapa nak pertikaikan…
      bawak mengucap….

      0

      0