Written by AbangNara | December 8th, 2010

remy ishak maya karin

Rasanya semua orang tahu gosip percintaan jejaka terhangat Malaya, Remy Ishak. Dulu ada orang nampak yang Remy Ishak memegang tangan Tiz Zaqyah. Maka timbullah gosip Remy Ishak bercinta dengan Tiz. Tak lama lepas tue khabarnya Remy Ishak rapat dengan Maya Karin ketika pementasan teater Natrah. Terus keluar cerita yang Remy sedang berjiwang dengan Maya.

Kami faham kegundahan Remy. Kalau kami pun, mesti tak tahu nak pilih yang mana satu. Tiz Zaqyah dan Maya Karin kedua-duanya sama cun, sama comel dan sama cute. Cuma seorang janda dan seorang anak dara. Confirm pening kepala Remy Ishak nak buat pilihan. Tak gitu?

Maka kami mahu anda letakkan diri anda di kaki Remy Ishak dan tolong undikan siapakah yang anda akan pilih sekiranya anda ialah Remy Ishak. Undi kat bawah nie ye.


107 responses to Kalau Anda Remy Ishak, Siapa Yang Anda Akan Pilih? Tiz Zaqyah Atau Maya Karin?

  1. MakTom says:

    mak tom 1st kali ni!

  2. MakTom says:

    kalau maktom maktom pilih tiz….

  3. Wan Qhairi says:

    Semua orang tak kesah je… ahahaha… kalau

  4. lolyat gang says:

    pilih tiz la
    dara lg beb

  5. MerpatiPutih says:

    maya….

  6. MakTom says:

    remy tu maktom x berkenan sebab dia ni jenis lupa asal-usul… dulu jual burger aje kat selayang… dah kawin pastu xnak ngaku…malas la maktom nak bongkar..ikut hang lah remy.. kesian mak hang kat rumah

  7. MuJE says:

    mestilah nurkasih!

  8. topo says:

    2-2 pon ok gak.. pergh..

  9. kurus says:

    setujukah anda bahawa innocent gadis kampung bermaksud..mata kuyu dan bibier ngaga..
    (a) ya setuju
    (b) tidak setuju
    (c) ada aku kesah

  10. jijahkuat says:

    bisinglah kau maktom!!!

  11. remy… x kesah suko ati dia lah …

    x minat..sggt

  12. cikedi says:

    dua2…wakakkakakaka….

  13. littlemia says:

    hahaaaahha ok la tu..tiz x dpt abg topi dpt abg bangla pun jadik la….

  14. pp says:

    semua x minat … abg nara x da citer laen ke .. Dengar ramai anak artis dapat 5 a .Cuba citer sikit ..

  15. Hagida says:

    remy ngan nek jah baru sesuai..terbaek dari ladang…

  16. bukan RITA says:

    tiz zaqyah gebu………

  17. MakTom says:

    betul…. rumah mak dia kawasan tepi duke… apa exit maktom x hengat… tapi maktom boleh tunjukkan… maktom kenal mak dia…

  18. MakTom says:

    dia kawin ni bukan baru2… dah lama dah….anak dia pun mak dia jaga…

  19. eima_irmanina says:

    pilih saya!!!

    • farapink says:

      tu la.. awat abg nara x letak pilihan.. “pilihlah aku”// musti rmai org vote.. ^.^ (termasoklah aku..).. ahaks!!

  20. suffer8zine says:

    mesti la tizzzz :P

  21. sitipah says:

    serius mak tom????apalagi..kita terjah!!!!!!!!!

  22. littlemia says:

    fitnah dosa tau..

  23. fiza says:

    kalau dua2 pompuan ni bijak, jauhi mangkok ayun jantan x guna cam remy…kalau bijaklah

  24. mimi3 says:

    jejai & remy, dua2 xsuka…hahaha…

  25. sekati aaa.. asal suke same suke.. janji bahagia :D

  26. hani pelangi says:

    TEATER NATRAH SUPERB BABE..!!!!!!

  27. anie88 says:

    ade aku kesah….xd kne mngene ngn idop aku…hahaha..BN….cite lain plzzzz…..bosan r cite pasal cnte2 nih…kang..tup2..da putuss r…ape r…hmppp…

  28. Pengsan!! Duit meledak di Maybank2u!!

    Cara Buat Duit Dari Rumah
    Nak Pitam Tengok Duit Masuk Akaun RM300-500 Sehari Automatik!

    Pengsan Dapat RM500 Sehari!
    Mohd Nizam Menjana RM30,000 Sebulan Sambil Melepak Di Starbucks!

  29. kurus says:

    masa bulan pose tu, aku tengok balik citer nurkasih sambil sahur..
    lakonan mantap tetap jatuh kpda fiz fairuz. clap clap

  30. mia qaleesya says:

    hades,,,maya sgt2 chantek yg asli…tiz ni gebu je kot…xmanis pn dpandang…lain la zizie…tp acting mmg mantap tiz…kalah sendat

  31. SWEET says:

    KOMPIUS NI
    MAK TOM KATA REMY DAH KAHWIN
    TAPI X NAK NGAKU
    DAN MAK TOM KATA
    REMY DAH ADA ANAK SORANG
    MAK TOM KATA REMY LUPA ASAL USUL
    BIAR BETIK

  32. laila junhyung says:

    tol lew remy dh kawen???korek la lg citer psal remy ni….klu tol dye ade ank konpem ank dye comel mcm ayah dye……..

  33. cilipadi says:

    uishh mak tom betoi ka ni??.. abes la ni apa status dia duda ka laki org lg?…

  34. man says:

    aku rse baik plih org lain yg kite x kenal lg…ramai lg awekkkkssss cun yg bukan artis…

  35. efzack says:

    betul ke maktom???
    ni yang nak kene terjah+bongkar ni…

  36. redbean says:

    pilih tiz bole dpt nur,,oke ape…

  37. jelly says:

    sape2 je la, better Tiz ni cari org len. aku tak minat la remy ni.

  38. Ikan bilis says:

    Tiz ne mcm x virgin lg…..Kalau aku Remy, aku pilih Maya Karin….

  39. myne says:

    nmpak sangat bn pilih tiz,sebb letak gambar die, bkn maya karin

  40. hyde says:

    maya… coz she is elegen. tiz cam kampung sket…

  41. Iphone User says:

    Tiz Zaqyah lerr. muka ada hot mcm agnes monica. hahahaha

  42. rozita che wang says:

    pilih lah kak fah…..

  43. Kak gemox says:

    akak pilih lisa suri. Sorang itam sorang putih. Sorang bedaging sorang lg tulang . Kombinasi yg menarik . Khenn!

  44. bukan nama sebenar says:

    x ensem pun remy ni

  45. remy gaillard says:

    ambl tiz ler,,lubang ketat ag,,maya tu dah luas,,ex hubby pnye btng bsr kot,,kih3

  46. Lisa Surihani's fans says:

    Betul3. Yep Kak gemox, mesti pilih Lisa. Yg len tak mahu.

  47. phreak-id says:

    remy amik je 2-2. senang citer

  48. ambik tiz je..maya aku lg suke die ngan yusri kru..nmpak spadan sgt depa 2 org tu….aku doa smoga yusri ngan maya bersatu…he he

  49. silentgirl says:

    tiz zaqyah kot..maya kureng la ngan die..xbape padan.

  50. landax says:

    kompom la anak dara!!!tu pun kalau le ada dara lagi~

  51. Erin says:

    Semoga Tiz, Maya N Remy dpt jodoh yg sesuai dgn dorg.. I love Korg…

  52. akumasihdara says:

    amik aku je Remy, Senang ! hehe :)

  53. ohcikgu says:

    hehe..kita tengok ajela.. remy kahwin dengan sape nanti.

  54. nazario says:

    yeyeyeyey..jd org last komen…yuhoooo..

  55. littlemia says:

    nonono..aku last

  56. gayah moden says:

    tp lo ngan akak sye pown lg baguih..huhu

  57. perindu misssukamasak says:

    i nak pilih miss suka masak jek.hehe

  58. Firas says:

    Saper kaki clubbing, dia kan pilih TIZ la.. Buleh layan kepala sama2 sambil dancing.. Bila dah mabuk, semua org dia peluk xkira MELAYU, India n Cina.. Saper yg rasa ada iman sikit, dia pilih Maya Karen.. 2pun nak kena betulkan byk benda lg dgn maya nie.. Siapa yang fikir xnak susahkan diri byk utk didik bakal isteri, dia cari wanita yg menjaga segala2nya dari pandangan org lain..

  59. SchaPelacur says:

    c maya tu anunya dah longgar bek amik tiz longgar pon tp kira virgin lg…hahahahaha….

  60. azreesamEvo says:

    HMMM…Tiz ni..ok le muda lg..TAPI…kaki clubbing..dok keliling air setan tu…kalau x minum pun…MK dah agak berumur tp still Hot… so 50/50…sapu dua2 je la….

  61. zandegi nehi says:

    TIz as long as i nw …she’s qt active & kuat bersosial…But same goes wiz Remy kot…padan la tu.. . MK ni…dok nak maintain ayu sgt….payah nak jaga la… Pilihan ke 3 x de ke…

  62. blurman says:

    Klu aku, aku amput dua2 la

  63. jenal angsa says:

    aku amik dua2.. baru best..!