Written by AbangNara | January 19th, 2013

Ini sememangnya berita yang menggemparkan dunia hiburan. Kalau sebelum ini Zain Saidin seringkali digosipkan mempunyai hubungan cinta dengan Rozita Che Wan, hari ini Zain tampil menerusi portal GUA mengesahkan yang dia akan berkahwin dengan Rozita pada tahun ini.

zain kahwini rozita

Malah Zain Saidin mengakui yang hubungannya dengan Rozita Che Wan adalah hubungan cinta yang serius. Kata Zain:-

Che Ta (Rozita) tidak ada letak sebarang dateline kepada saya. Tetapi sudah tentu saya perlukan masa untuk buat persiapan. Sebabnya, saya lelaki dan saya perlu ada sejumlah wang untuk perbelanjaan kahwin. Sebab itu saya kata, kalau ada rezeki, kami akan berkahwin pada tahun ini. Saya dan Che Ta memang serius. Kalau terdengar gosip tentang Che Ta berpasangan dengan lelaki lain, itu tidak benar. Dia bersama saya ketika ini.

zain bercinta rozita

Umum mengetahui yang Rozita Che Wan adalah ibu kepada 2 orang anak lelaki. Bercakap mengenai hal tersebut, Zain Saidin menyatakan yang hubungannya dengan anak Rozita Che Wan adalah sangat baik. Kata Zain:-

Saya dengan anak-anak Che Ta tidak ada masalah. Hubungan kami baik-baik sahaja. Lebih-lebih lagi dengan anak keduanya. Kami berkongsi minat yang sama iaitu bola sepak. Tidak sukar mendekati anak-anak Che Ta sebab mereka peramah macam ibu mereka.

Abang Nara tengok Zain Saidin dan Rozita Che Wan ini memang seperti pinang dibelah dua. Memang sama cantik dan sama padan. Semoga dimurahkan rezeki dan perancangan yang dibuat akan terlaksana. Tak sabar rasanya untuk melihat mereka berdua di atas pelamin. Tak gitu?

P.S: Salam. Cuma mahu menjelaskan beberapa komen di blog BeautifulNara yang menyatakan Abang Nara mendelete komen yang menghentam Neelofa. Secara ikhlas, tak pernah didelete mana-mana komen. Cuma kadang kala komen yang terlalu panjang akan ditapis terlebih dahulu secara automatik oleh sistem blog. Jadi kalau komen anda tak keluar, diharap bersabar. Abang Nara tak pernah dan takkan delete komen melainkan kalau ada carutan yang melampau. Terima kasih.

129 responses to Kalau Ada Rezeki, Saya & Rozita Che Wan Akan Kahwin Tahun Ini – Zain Saidin

  1. Gaya Sihat says:

    kalau rezeki x kemana…. :D

    0

    0
    • ikan says:

      anak ikan detected!

      0

      0
      • Bro 10 Inci says:

        Bro Zain xcukup kuota 5juta lg kot tu RCW bg dateline LOL..

        0

        0
        • i'm not a monster says:

          kawin je lah cepat…dh tak sabar nk tgk pelamin korang
          cik ta mesti senyum lebar dpt anak ikan kacukan malay+english

          0

          0
        • missa says:

          tercapai juga hajat che ta nak kawen lelaki bujang…. huahuahua

          0

          0
        • miss pineapple says:

          korang nmpk tak tetek che ta terkena bahu zain….sebab tu si zain tu senyum lebar

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku ingat dia cari taste cam datok K… rupernye dia minat bujang…heh heh heh..yg anak dara cari suami org n duda yg janda cari bujang.. inilah dunia…hmmm~~~~

          0

          0
        • jorgelorenzo says:

          pas kahwin kau nasihat la che ta tu tuk bpakaian menutup aurattttt (kalau korg jadi kahwin..)
          kurangkan seksi la… tubuh badan isteri hanya tuk tontonan suami, bukan utk dkongsi dgn public…

          0

          0
        • cenderawasih156 says:

          mak c rozita cek wan ni dpt lagi menantu lelaki selebriti selain mazlan pet pet dan c zaquan tu dlm keluarga mereka..makin menambah keluarga selebriti nih..

          0

          0
        • Anonymous says:

          org giler detected… org giler detected!!!dia dislike komen2 yg beri nasihat tutup aurat!!!org giler detected…sape eh????haha

          0

          0
        • Anonymous says:

          semoga bahgia laa

          0

          0
        • Anonymous says:

          I tulis sebaris ayat je yg menghentam neelofa..tu pun di delete..
          apa2 pun thanks for ur explanation..

          0

          0
        • Anonymous says:

          cayok la lu bro zain….akhirnyaaa….dpt jugak ya kamu cik ta brgetah

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          hmmm cover line ke dak zain ni? klu betul kahwin je la xyah byk ckp.

          0

          0
        • udang galah says:

          nampak gaya ada org sakit hati…abes kena dislike komen

          0

          0
        • hanna says:

          Nara sentappppp!!!! Hahaha…xleh kne hentam sket…. Time ko hntam retis kmain lg

          0

          0
        • udang galah says:

          aik komen kita pulok kena dislike..baru td jer post komen..terasa ke??? disliker tgk online ker..kita try test jer nk tgk..hahahah ada org marah pulok

          0

          0
        • rosemaria says:

          nak kawen kutuk….x kawen kutuk…kawen dgn org muda kutuk…kawen dgn org tua kutuk..pikiran org melayu sgt buruk…dengki jer lebih…mcm lah yg kutuk tu perfect sgt…org nak bina masjid…kita doa lah benda yg baik

          0

          0
        • Juliana Banoss says:

          mampukah ko zain nak beli chanel che ta

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
        • suraya says:

          hensem la zain nih….

          0

          0
      • pz says:

        monster dah kawen ke?? ke masih tgu si juliana tu jugak? skrg ok la masih bergetah. 10tahun akan dtg? hope zain bukan pandang pada rupa sahaja

        0

        0
      • alexandra ulhaq says:

        well what can i say dude.. ur such a lucky guy..beli satu dpt 2free.. 1package la kirakan..beli mak dpt anak sekali..de rezeki dpt anak lagi..maybe cik ta nk anak pan asia pulok…kedah mix mat salleh..

        0

        0
      • jorgelorenzo says:

        owww btw . i did comment yg entry sal lofa n ak ada cakap yg si lofa tu kaki pendek. x tahu la plak bila cakap dia kaki pendek ditakrifkan sbg carutan melampau… *yawn*

        0

        0
      • ct says:

        hoiiii…yg kasi nasihat ugama pun kena dislike!!!!weiii ape ke heh ko ni hah!!!aku rasa ko ni buta hati!!!kena campur dgn sang berok di hutan selesaikan masalah2 mereka!!!stupid fool!!!

        0

        0
      • MAK JEMAH says:

        elok bebenor la kalo ade niat na kawen.
        nmpak keikhlasan si anak ikang nie nakkan si janda bergertahhh nie..
        nty buat anak ramay2 mesty comey comey gituww.

        0

        0
      • Anonymous says:

        kena koje keras la ko zain lepas ney…

        0

        0
        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          tkpe la dia kena keja kerassssss kalau nk kawin anak dara atau janda mesti la lelaki nk kena keja keras pasal nk kasi bini tu senang … kawin untok senang bukan kawin untok di susah kan paham ! kalau kawin untok susah buat ape kawin !! lebih baik jadi jandaaaaaa je seumur idop !!! nk kate kan shukur alhmdulillah si zain ni iklas dn jujur untok berkawin ngan zita ……kau ingat ape zita heran sangat ngan si zain ni huh ! pasal zain ni iklas lagi pon dia setia n jujur bab tu zita dengan iklas terima zain jadi laki dia kalau di izin kn Allah ” semoga niat iklas zain nk kawin ngan zita berjalan ngan lancar Aminnnnnn…….

          0

          0
      • Anonymous says:

        anak ikan ke..anak jaws ke..semua ade masalah…

        0

        0
      • bangbang says:

        untongla kau zain!!!jgn lupa urut hari2 sblom kawin..che ta tu ganazzzzzz…ngaummmmm

        0

        0
      • Anonymous says:

        Laaaa… si zain saidin ni nak kawin ngan mak cik rupanya. Perghhh!!!

        0

        0
      • anak ikan makkkk says:

        amboii3..tetek che ta!! tajam gitewww!!! kahkahkah

        0

        0
    • irah says:

      ape2 je lah janji korang berdua bahagia hingga ke akhir hayat..

      0

      0
      • Anonymous says:

        X faham dengan org2 yg suke condem ni, ni sume kerja tuhan la..
        Kalau DIA redha, semua akan bjalan lancar, kalau DIA x redha, akan terputus juga nanti.. Biarlah dorg, doakanlah yg baik2.. Haih..

        0

        0
    • kak yong says:

      nara tk delete komen mereka2 yg mnghentam lopa hehehe..system dlm blog ni pun masalah jgak boleh pilih komen mane die nk delete!!!is ok nara.. is not ur fault!!maybe email sesetengah mereka2 yg letak tu tk valid..tu yg system delete it!!cian ko nara tk pasal2 kena hentam!!!ingat kucing aku je de masalah..computer pun bermasalah!!!delete delete delete delete..weeeiiii computer i type u listen listen here!!! no delete delete delete faham!!!if u delete i type again ok.. if u not happy.. i change my nickname byk2.. LOL

      0

      0
    • zifi says:

      baguslah dah nak kawen. kalo tak, bosan je aku baca paper tgk gossip che ta dgn org sana sini, datuk itu ini. boring dah mcm xde citer laen je. kang dah kawen kau jagalah bini elok2, suruh pakai tutup aurat elok2 sket. jgn nak dedah sana sini mcm time janda. kalau tak, kau pun sama2 tanggung dosa.

      0

      0
    • yoyo ooo says:

      Xnmpk ke tgn cik ta tu dah bkedut? Muka mmg la tegang, tp bila tgk leher n tgn x boleh nak sorok usia sebenar… apa la zain ni, ko tu dah la muda, hensem & kaya.. byk lg pilihan yg sebaya or lebih muda.. hmmm.. zed zaidi x bleh wat pape ke?

      0

      0
      • A4paper says:

        omaiiii..zain kaya???? kaya abendenyeee???ceyyy agak2 la weeeeiii..takat drive satria tuh dpt ke kumpul duit kawen nk celen mercedes che ta? klu tak try usha bank rakyat ckp nk buat pnjmn kawen ngn che taa..rasanya takyah tgu lama sah2 approve? haa??cmnee? da brannn?? sian gak kak che taa..dh lm mendam brahi ..huwaaaaa

        0

        0
    • kak timah says:

      geli tekak hakak banyak kahak ni puiiiiiiii

      0

      0
    • kak timah says:

      SHAH ISKANDAR MAKAN HATI LAH PAS NI HAHAHA

      0

      0
    • kak timah says:

      OH MY ENGLISH

      0

      0
    • kak timah says:

      lan pet pet tu ye lh selebriti tapi zaquan laki ayu rodah tu selebriti ke?????

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku tengok iklan c zakuan dan ayu tu..tumpang nk jadi selebriti la tu!!!iklan pun jadi la noh….meluat pulak aku

        0

        0
    • kak timah says:

      yang dislike komen hakak tu mesti peminat tegar che ta ,zain saidin n shah iskandar . .hahahah hado haku kesah?????

      0

      0
    • fauziah gas says:

      i pesss ke u ouls??????

      0

      0
    • Mulut Sudu Broken Heart :"( says:

      Whatttttt?????? X pe lahhhhh…pgi lah zain….. aku rela melepaskanmu…. jika ini bkn jodoh kita… apa boleh buat, che tah lebih lyak berbanding aku Mulut Sudu yg comel ini…. zain, untuk yg terakhir kalinya sudi kah kau mencium pipi gebu ku Ini…? Plz zain aku merayuuuuuu…. :”( plzzz….

      0

      0
    • Selitone says:

      Thehehe…

      Ishhh… salah konsep niii…

      Bukan ajer kena berusaha mencari rezeki untuk melangsungkan perkahwinan… kalau dah kawin, tetap kena usaha lagi…

      Kos perkahwinan itu tak per lah… sekali jer (…lah kot), tapi kos untuk meneruskan kehidupan secara berpasangan pun “double”… Tapi nanti dah ada anak kan?? maknanya, berdouble double lahhh… thehehe…

      Tak per lah, setiap anak anak ada rezekinya masing-masing. Tapi rezeki itu… datangnya tidak bergolek… ia datang dengan usaha dan doa.

      Selamat berjaya dan biar aku yang jadi pertama untuk mengucapkan “Selamat Bakal Pengantin Baru”. Semoga berjaya…!!!

      0

      0
    • booo says:

      confirm pakai korset..puihhhh

      0

      0
  2. pendekar guntar says:

    untung laaa tak haus dah lepas ni kah kah

    0

    0
  3. Che Tah Kebaboom says:

    Curlzaaaaaaazzzz Che Tah… nak yang muda dan “kuat” je…

    0

    0
  4. shasha saidin says:

    Alah dia je yg bersuara lebih2…che ta senyap je

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Kawen lah kao, ada aku kisah….

    0

    0
  6. hantu kak bedah says:

    ala…kecohla u all ni…biar la dorg kawen..mbina masjid 2kn bgus..dr bkepit xada hub yg halal..che ta pun harap blaja la dr ksilapan yg lalu..zain pun mcm ikhlas nk kt che ta..kami bdoa agar jodoh kalian bdua kekal hingga akhir ke surga..amin.

    0

    0
  7. che ta says:

    ceq tak pernah buat apa2 statement. anak ikan ceq ni lebih2 pulak.

    0

    0
    • miss ta says:

      Memang patut pom che ta xkuar statement…..che ta kan pompuan,,,, duk diam2 sudah, tunggu orang masuk minang dh ye…..

      0

      0
  8. Anonymous says:

    jgn nnt kau dah pakai kau cerai pulak zain oiii

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      itu tk jadi hal jodoh di tangan tuhan ape2 pon kawin atau pon cerai itu bukan masalah yg penting nikah n kawin dulu huh !!

      0

      0
  9. aku says:

    “Tak sabar rasanya melihat mereka berdua di atas mempelai?” Go home blogger. U’re drunk.

    0

    0
  10. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    siakap faham abg nara oii….sorry la ckp abg nara bukan2..hihikhikhik….. tapi, jgn pula lps ni ada lg komen siakap tak kluar tau…
    errmmm….siakap rase mcm ade somting rong je tngok zain & che ta ni tau… rase mcm zain tu muda sgt utk che ta… siakap rase.. ada lg jejaka2 kt m’sia ni yg lebih layak dptkn che ta…kalo nk tunggu si zain ni kumpul duit…che ta boleh la kate “sabarrr jeeelaaaaa”

    0

    0
  11. Farah Lorenza says:

    Alhamdulillah, benda baik wajib di segerakan..
    Semoga ini permulaan utk sebuah kehidupan yg di redhai..
    Semoga Allah memberkati niat suci kalian…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    mana zain xgeram, rcw pakai mini skirt singkat sgtttttttttt

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      jantan semua macm tu nampak pompan pakai seksi mesti geram punye ! jangan kate jantan muda macm zain yg geram ! kalau pak aji tengok pon geram huh !! apeeeee yg kau merepak hahahahahahahahaha..BWEK !!

      0

      0
  13. zifi says:

    baguslah dah nak kawen. kalo tak, bosan je aku baca paper tgk gossip che ta dgn org sana sini, datuk itu ini. boring dah mcm xde citer laen je. kang dah kawen kau jagalah bini elok2, suruh pakai tutup aurat elok2 sket. jgn nak dedah sana sini mcm time janda. kalau tak, kau pun sama2 tanggung dosa.

    0

    0
  14. fahana says:

    aku nyampah plak kkdg si zain yg llbih bg statement..yela,mmg dia tu llki..tpi ap slhnya diamkan dlu,tgok2 da bg kad jmputan kwin,kira kmpem la tu kawin..
    takut2 canang 1 dunia,last2 xjdi..spe yg mlu..
    plez make it comfirm first and then u can talk whole world..(oh my english)..
    ap2 la zain oii..cpat2 kan la kawin anda n sruh bini ttup aurat scpat mgkin coz aku tgok mkin hari makin naik paras skirt cik ta ni.. xpdan ngan umo..

    selamat bakal pengantin baru cik ta n zain.. =)

    0

    0
  15. Super car says:

    Khwin khwin… Hohoho

    0

    0
  16. hoi says:

    mak tak betul.hahahaha

    0

    0
  17. lola says:

    Hahaha mcm kakak ngan adik….

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      tkpeeeeee macm kakak adekkkkkkkk asal kn kedua2 nye iklas n jujurrrrrrr baru lah berkat n mendatang kn bahagia pahammmmmm…….kakak minah jambu kawin ngan jantan lebih muda dari dia jugakkkkkkk……that time kakak minah jambu kawin umr dia 29 taon laki dia umr 23 sampai sekarang dorang maseh ok je ….kakak minah jambu kawin taon 1994 anak dia tiga aje dua pompan satu lelaki ok la tuuuuu ape lagi nak !

      0

      0
  18. endo says:

    hritu nmpk rozita ni. pakai skirt pendek.. nnt kedut kaki tu masih nak pakai ke skirt pendek? make up tebal sgt.

    Pose gbr mesti mendada tinggi.

    lawak la zain ni..takde ppuan lain ke..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    “dah jodoh kami” & “dah kami tak ada jodoh, nak buat macam mana” —> jawapan klise artis…

    p/s: tahniah kepada kedua2 sekiranya perancangan tersebut menjadi. semoga tdk ada lagi kontroversi yg tak enak didengar dan dibaca timbul selepas ini.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    tidakkkkkkkkkkk!………aku menangis sendirian…jejaka idaman aku nak kawin dgn pompuan lain

    0

    0
    • Tom jerry says:

      huh…!kalo jd pompuan jgn perasan bole x???
      Ko ingat “lelaki idaman” ko ni nk pndang ko ker???
      Cian ko anonymous..jd andartu le ko…

      0

      0
    • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

      biar betul engko ni???? zain tu jejaka idaman engko???? bluweekkkk….nak termuntah siakap bace statement engko ni tau….

      0

      0
  21. che pah zohra says:

    listen!listen!listen!let me speak!let me speak!i nk kawin dgn che ta ni!listen!!!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    byknye dislike…komen yg baik2 pun kena dislike!!!org lower IQ yg dislike tu..gi la kawin oiiiii… hahaha

    0

    0
  23. kak li says:

    betui ka zain, nak ke che ta tu, ye la kak ta kan nak yang kaya. Apapun, ok la tu, pilih laki bujang, encom pula tu, poket arap la penuh. jangan nanti mcm Rita Rudani ,,, sudahla. Tapi Kak Ta senyap je………………..?

    0

    0
  24. Tom jerry says:

    hmmm…akhirnya penantian selama ini sudah berbaloi baloooiii…
    Kiter tngok brape lame bole tahan ini org…
    Jgn habih manih sepah d buang…hahahaha…
    Oppps!
    Sory che ta ni masih ada manih kaa???
    Hehehe..jgn mara che ta…

    0

    0
  25. Penanganp says:

    PEnangan cika kita…
    Kalah rodoh…
    Pd mata aku macho mamat ni dr laki rodoh.,super tak dok *tet* jer laki rodoh tuh….

    Tak kisahah nak kawin ngan sesapa..
    Asal depa bahagia

    0

    0
  26. Anonymous says:

    hahaha….
    kelaka la nara nie..
    please la,jgn nipu2,ley tak???
    annoying la…
    igat org yg komen2 kat cini,bodoh gamaknye..

    0

    0
    • kak jeton says:

      eh nara kan da buat statement bkan dia yg delete komen kite yg ckp pasal c lopa tu..sal lak kau ckp nara nipu?uda ler tu..aku pun da penat nk cite sal c lopa tu..makin cite makin byk kisah c minah lopa ni..skang c janda meletopss nk kawin lak…tungguuuuuuuuuu…

      0

      0
      • mrpotato says:

        what?comment panjang kene tapis ngn sistem?YEAH RIGHT.nara kau ingat otak aku besar ikan bilis ke?bagi kau semua comment hentam neelofa tu comment mencarut agaknya.ade je aku tgk org comment mencarut ckp pasal tetek artis semua xde plak kau censor.
        a piece of advice nara,kalau taknak readers kau lari,respect your readers’ opinion.aku dah fedup ngn blog ni.

        0

        0
  27. bang narang says:

    mantap siot che ta ni! janda pun montok bergetah. hahahaah

    0

    0
  28. kiah says:

    adoiii statement ZS memang kelass! nie adalah untuk drama yg akang datang yea… memang ZS nie setia @ jaga kawan.. bertuah ko cik ta mempunyai seorg bff yg sanggup coveline.. salam ngan datuk yea & semoga sihat2 selalu..sayang cik ta..

    0

    0
  29. verability says:

    tetek kemain tinggi. muka kemain remaja tspi apsal tangan bekedut jerr.

    0

    0
    • Nur Qalesha Pitt says:

      ko dengki kew,ape la

      0

      0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      biasa laaaaaaa pompan kalau selalu buat keja rumah memang la tangan tu tk cantek n cepat berkedottttt kau ni macm tk tau pulak …..soal muka itu perkara biasa kalau jadi pelakon muka nk kena jaga kejambuan n keayuan baru lah pengarah atau penerbit panggil kite berlakonnnnnn paham ! tetek pon nk kena jaga jadi kalau kite pakai pakaian yg seksi atau seksa atau pon baju kurong cantek aje di pandang paham ! badan pon nk kena jaga pasal badan ni nk pakai lama …nk berlakon nk buat keja rumah nk urus kn anak2 nk kawinnnnnn hehe sori ye zitaaaaaa hehe

      0

      0
  30. Nur Qalesha Pitt says:

    frust giler mat zain nk kawen dgn mak cik ta…huhuhu sedey

    0

    0
  31. Nora cheese Danish says:

    Nak kawen suka hati kolah! Cuma harap ko dah tengok muka semulajadi Che Ta. Rambut fake, eyelash fake, makeup tebal 5 inci… Ntah apa yang natural… Nanti ko komplain false advertising pulok….

    0

    0
  32. jejailani says:

    tak tahu kenapa tp aku suka dgr berita ni..tahniah..sekurangnya kita tau yg mereka ada perancangan ke arah benda baik ni

    0

    0
  33. rusa says:

    nk body ler tu… tau la janda hot!

    0

    0
  34. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    msti body che ta ni dh menggerutu….muke je nmpk halus dan mulus..tapi tangan dia dah b’kedut…
    p/s b’siap sedialah zain oiii…nak mnghadapi realiti sebenarnya….

    0

    0
  35. tugau says:

    hish .. hish .. dah pk abis ker nak kawen .High maintenance punya pompuan nanti pokai .Klau datuk tu lain lerr …

    0

    0
  36. leklu says:

    aah btul tuh tangan kalau bersirat urat ada dua sbb sbb mmg dah tua btul2 atau rajin wat kje rumah…

    0

    0
  37. loli says:

    zain saidin ni nk mncelup je kt che ta.da celup hg puas jgn lak ko nk blah eh.msalahnye larat ke che ta kt ats katil nk mlyan si zain ni.zain tgk bnda mantop n psl che ta ni cntik je.kalo muke cntik tp performance ats katil hampeh watpe.zain ni mude lg silap2 hr2 dia nk mencelup che ta.cr la yg umo spadn che ta oii.yg poket tebal.zain ni xdela kaye sgt.baek cr dato.cik ta ni high maintanance.

    0

    0
  38. hoi says:

    mak tak betul.hahaha

    0

    0
  39. Anonymous says:

    abg nara ko jgn mengampu @ kaki kipas boleh tak ??? statement ko tk leh handle lah “bagai pinang di belah 2 ” pinang retak seribu adalah.ishhh agak2 lah ble nk kuar statement tu.alih2 org nyampah kat ko.

    0

    0
  40. kimmy says:

    hot list pasangan yang akan soon-to-be-divorced by the year 2014.

    0

    0
  41. bunga says:

    Yang korg nk hentam si nara ni pesal….klu korg x ske…x yh la bce…..blog die…lantak die la nk wt pe….

    0

    0
  42. dania says:

    ke zain scapegoat nk cover kes vvip tu????

    0

    0
  43. just nice says:

    Wehhh.. Korang ni.. Sik2 ckp psl vvip. Saper vvip tuh? Cer citer.m cer citer..

    0

    0
  44. Penyibuk sejati dan abadi says:

    tak pasal2 sasha saidin bakal mjdi kakak ipar kpda RCW kuakuakua

    0

    0
  45. Alif, Ba, Ta, Sa says:

    Ish, ish, ish… cover line saja Zain ni. Sebenarnya nak “tutup” hubungan cinta Che Ta dengan orang lain ni. Tipah Tertipu…

    0

    0
  46. spider says:

    kalau betul jdi dorg berdua ni, che ta, lps ni, jg suami & keluarga elok2… kenal sblm kawen x sama kenal dh kwen… org yg suka bergaya luaran, belum tntu rajin bergaya “dalaman”… ada jenis org, kemain bergaya lagi, cun melecun kua umah, dlm umah….reban ayam lg cantik…. rajin melawa, pemalas ngemas umah.. alamatnye, laki mana tahan nk tgk bini cun, tp rumah x cun.. huhuhu…. selamt semuanyaa..

    0

    0
  47. Puan Blink Blink says:

    HYE UOLZ!!!!!
    *** I DPT DGR SOHSEH2!!
    X TAHU LA BETUL OR TAK! CER SELIDIK~~
    I DPT DGR LAH DARI MEMBER I D LUAR NEGARA!
    C ROZITA N DATO K NEH KAWEN DAH SENYAP2 C CT THU DAH MAKAN HATI JER. X NK LA KN KECHO MALU…. DEPA (DATO K N RCW) G HONEYMOON KT SANA TU DATO K XCIDEN KT SANA. NOW CT PN DA TUTUP LITUP KN.. HMM PASAL MAMAT IKAN EMAS NEH HA…. SJE JE TIMBUL KN CITE SUPAYA KABUR CERITA RCW KAWEN DAH NGN DATO K.. HMM… ENTAH LA.. HEHEHEHE…. TNGOK JE LA APA AKAN JADI YE~~

    XOXO. BLINK2 YALLZ~!

    0

    0
    • Shhh says:

      tak habis2 fitnah..DTK tgh sakit..DCT..baru jer nak berubah kearah yg lebih baik.ko mmg suka yer tgk rumah tangga org hancur..sbb setiap apa yg kita ckp tu satu doa taw..jgn nak fitnah orglah…bukti kan dulu..entah2 yg bercakap pun tak da bukti….

      0

      0
  48. Anonymous says:

    wah.zain ni mmg terbukti cinta separuh mati ngan cik ta.

    0

    0
  49. Amia says:

    Jgn makan hati nanti.. Sudahhhh..

    0

    0
  50. fuel cell phone says:

    bro zain saidin ni dulu pernah jadi 1 of the fitness trainers @ fitness first
    lo nih makin meletop dlm dunia hiburan nmpknyerr
    hehe, selamat menamat zaman bujang bro zain

    0

    0
  51. […] Kalau Ada Rezeki, Saya & Rozita Che Wan Akan Kahwin Tahun Ini – Zain Saidin (127) […]

    0

    0
  52. […] Kalau Ada Rezeki, Saya & Rozita Che Wan Akan Kahwin Tahun Ini – Zain Saidin (128) […]

    0

    0