Written by AbangNara | March 18th, 2013

Susah menjadi seorang insan bernama Shaheizy Sam ini. Semua orang ingin tahu siapakah wanita yang bertakhta di hatinya. Namun berita baik untuk para gadis di luar sana, Shaheizy Sam masih single dan sedang mencari sang puteri untuk disuntingnya.

shaheizy sam

Berkata kepada Pancaindera semalam, Shaheizy Sam melahirkan rasa kurang senangnya kerana sering digosipkan dengan pelakon-pelakon wanita yang digandingkan dengannya. Antara yang pernah dikatakan bercinta dengannya ialah Nora Danish, Fazura dan juga Yana Samsuddin. Kata Sam:-

Secara jujurnya, saya memang masih tiada sesiapa yang istimewa ketika ini. Kalau ada memang saya akan umumkan dan saya tidak akan berahsia. Sebenarnya saya kurang senang apabila sering kali dikaitkan dengan kisah cinta lokasi seperti ini. Saya harap pelas ini perkara sebegini tidak lagi berlaku.

sa,Boleh dikatakan antara beberapa pelakon lelaki popular Malaysia, Shaheizy Sam adalah salah seorang yang ditunggu-tunggu saat untuk berkahwin oleh para peminat. Mungkin sebab itu gosip-gosip percintaan sering timbul. Semoga satu hari nanti, Shaheizy Sam akan tampil dan umumkan gadis yang berjaya mencuri hatinya. Pasti ramai yang tak sabar menanti hari tersebut.
shaheizy samP.S: Memang HANGAT betul produk Aura White ini sekarang. Berduyun-duyun para wanita membelinya. Keberkesannya memang terbukti untuk mencantikkan, memuluskan dan menggebukan wajah anda. Order sekarang dengan PM di Facebook CantikNara atau email ke lorongsetia8@gmail.com. Boleh juga Whatsapp/SMS ke 013-594-7061.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Kalau Ada Kekasih, Saya Akan Umumkan – Shaheizy Sam

  1. mutiara says:

    SAPE LA TU???

    0

    0
    • Perlu ke umum bila ada kekasih? ada BINI baru umum kat orang wei…

      0

      0
      • Olga says:

        DAH NAMANYA ARTIS PERLULAH UMUMKAN U OLSSS . . .LAW XUMUMKAN PON NANTI WARTAWAN CARI N KOREK JUGAK CERITA

        0

        0
        • miss pineapple says:

          miss pineapple suka aiman hakim redza, dah lama tak dengar psal aiman hakim redza, baik betul dia tak ada gosip, so sweet like a chocolate

          0

          0
        • miss pineapple says:

          bang nara patut setting blog ni elok2…miss pineapple dh cancel komen sebab TYPO tapi kuar jugak…eeeee buat malu jer salah type

          0

          0
        • lola says:

          nyibuk je wartawan pun.org kadang2 artis pun.kalau dlm proses nak kenal hati budi,slalu tak la nak announce lagi.dah confirm nak meminang ke bru la war2 kan..ambil la kes sharnaaz dgn shila tu buat pedoman ea.

          0

          0
        • Aku bukan anon says:

          gambar pmpuan selepas pakai Aura White tu kemain lagi lampu flash memantul-mantul & memancar ke muka dia. tp gmbar sebelum tu langsung tak ada flash. gelap jeeee… Tak aci betul!

          0

          0
        • Anonymous says:

          To Sharifah Aleya berfurdah tak kecoh..bla bla…if u don’t care no need to comment at all lah..LOL

          0

          0
      • Lembu Gemok says:

        semoga dapat jodoh yang baik…

        btw..iklan miracle beauty shop tu tak leh blah..gambar kiri tu gelap, background pon gelap…kanan tu cerah,background pon cerah…nak marketing pon kena pandai photoshop laaa..puiiii!!!

        0

        0
      • lola says:

        penjual kecantikan diluar sana..agak2 la nak menipu pun..
        org kulit kalau dah cantik..memang la cantik..contoh mcm fasha tu..org kata dia guna Tabita..lastly dlm insta dia ckp dia guna pencuci gamat harga rm18 je..

        0

        0
    • Liyana Lunia says:

      yiying kan nama dia?

      0

      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      eleh kalau sam ada mateair pon diam2 aje sudah lah ! buat ape nk kasitau orangggg buat bodoh pon cantek tol tk sam ?????? ada hp no ?

      0

      0
  2. lin says:

    Shaheizy Sam ni baik orangnya. Semoga dipermudahkan segala urusan beliau,amin..

    0

    0
  3. miss mong says:

    tringat budak yg brnama Pa’e

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Nora danish pun ok kottttt……

    0

    0
    • Anonymous says:

      tapi saya suka kalau ND ngan Anuar Zain….

      0

      0
      • Anonymous says:

        anuar zain tak hadap ngan perempuan la.. die kan gay..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Papa gay yg di gilai wanita Anuar Zain tuuu…hahahahah

          0

          0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          kau cakap dia gayyyyyyyyyyyy ! kau gi masok bilek ngan dia try tengok dia gay ke tk !!! cakap mcm bagosssss aje !!

          0

          0
      • miss pineapple says:

        ND lebih sesuai dgn Zizan, sebab Anuar Zain terlalu tua, tak syok tua2 sgt

        0

        0
        • tok k says:

          sedangkan anak dara pun anuar zain tak hadap , ini pulak si nora danis yang dah sah janda rabak. toksah perasan sangat lah..anuar zain cover line jer tu..

          0

          0
  5. .............. says:

    kalau ada kekasih sekali pn x payah la bagi tahu pn x apa…kadang artis ni masa bercinta bukan main nk bagi tahu semua…pas tu x jadi plk…kan dh wat malu…x apa la sam..kalau u dh nk bertunang sok baru la bagi tahu ye…suka ngan sam ni…suka senyum dia ni…
    ( knpa model d atas tu mata dia beso sgt )

    0

    0
  6. anymous says:

    nora tu propa n hipokrit depan org

    0

    0
  7. Anonymous says:

    SAM DO YOU MARRIED ME….I L

    0

    0
  8. yana says:

    lagi suka kalau sam couple ngan yana smsuddin..nmpk lagi best..
    coz sepadan sgt2

    0

    0
  9. Joyah Joren says:

    Tengku Putri Najuwa.

    0

    0
  10. pompuan says:

    Comey la shaheizy sam nih.i like….. =)

    0

    0
  11. Mat K says:

    aku harap makwe kau tu, perempuan tulen.

    0

    0
  12. DetectiveConan says:

    Dari pemerhatian Detective Conan, sebenarnya cara Sam sendiri yang sweet talker tu yang mmg mudah buat perempuan perasan.. Dahlah hensem oi.. Dulu minat beliau gilerrrr tapi hatiku terluka sejak melihat tangan beliau slamber parking kat peha kawan pompuan bliau yg pakai skirt pendek. “Baiklahhhh…”, kataku sambil berlalu pergi.. T_T

    0

    0
  13. Anonymous says:

    The most humble and kind actor in Malaysia..keep it up!! Always pray the best for you..

    0

    0
  14. daun says:

    Minat gandingan sam ngan intan ladyana dlm filem..muka diaorg pun ada iras2 sikit.. tp intan dh berpunya :-(

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Kapel dgn aku jela..

    0

    0
  16. AAK says:

    sape ni?

    0

    0
  17. suluk says:

    si sam ni dh suam2 kuku,filem pon kureng..nie ler cara die nk upkan balik nama,dh dkt abpbh nih

    0

    0
  18. darling pinona says:

    aku cadangkan kor masuk meminang si linda onn jer lar ..dier pun single mingle dah kempunan nk kawin sgt dah…sian kt dier..lgpun sam..kor tu bukannyer ensem sgt nk digossipkan ngn retis baru yg cun-cun….

    0

    0
  19. ahaheizy sam orang yang baik hati..bukan shaheizy sam saja yang baik hati ada lagi orang yang baik hati …yana samsudin …dan lain2 lagi….

    0

    0