Written by AbangNara | February 25th, 2011

abpbh2010

Confirm meletup! Itu yang Abang Nara mampu katakan apabila pihak ABPBH2010 mengumumkan yang Kak Engku, Zizan dan Shiera bakal menjadi pengacara ABPBH2010. Kalau tahun lepas cuma ada Kak Engku dan Shiera, kali ini ditambah pulak dengan Zizan. Kalau tahun lepas anda dah gelak guling-guling, kali ini anda pasti akan gelak sampai kejang perut dengan kehadiran Zizan.

Nampaknya rezeki Zizan makin lama makin murah. Orang dah mula nampak kehebatannya semenjak dua menjak ini. Harap dikekalkan sikap sempoi dan lawak yang kelas. Dan semoga selepas ABPBH2010 ini, lagi banyak offer yang Zizan akan terima. Buat yang tak tahu, Abang Nara memang bajet Zizan atau Shaheizy Sam akan menggondol Anugerah Bintang Paling Popular ABPBH2010 kali ini.

Lagi gambar sekitar sidang media ABPBH2010 semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

abpbh2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

131 responses to Kak Engku, Zizan Dan Shiera Bakal Jadi Pengacara ABPBH2010, Pasti Meletop!!!

  1. singa tido says:

    layannnnnnnnnnnn

    0
    0
  2. Paan Jr says:

    3 org ni memang superb! haha zizan ngan shiera tu lagi la hahah

    0
    0
  3. bb says:

    wah…meletop!tak br nk tgok!sbb ada zizan..=)

    0
    0
  4. bb says:

    both zizan n sam, sape la yg dpt menggondol gelaran bntang paling popular yer..suspen..suspen..=)

    0
    0
  5. sitraz says:

    kalau johan, zizan n kak engku..mesti lagi meletup….

    0
    0
  6. comey lote.com says:

    zizang tetap besttt sokmo !!! undi tuk zizangg…

    0
    0
  7. ctcomey says:

    mesti tgk.. taun ni tok ti xader.. aku suka… hahaha!! ;-)

    0
    0
    • keninglebat says:

      suka..suka..sukanyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      0
      0
    • Nina says:

      CT x de?? korg silap la.. aku baca paper BH tadi.. CT antara artis yg akan buat persembahan malam ABP nanti.. :)

      0
      0
    • AYUNI says:

      AKU SOKONG . CT 2 BKN BAGUS SGT PONNNNN

      0
      0
      • cella says:

        CT xbagus ko ckp???? sape bg pengiktirafab yg dia xbgus? cube ko cite skit artis mne yg tersgt bagus sgt tuh kalu bkn CT nurhaliza???? ade artis yg lebih bgus dr die?? sape???aku rse mmg xde sorag artis kt msia ni yg dpt tandingi kdudukan cm die…tu ko ckp die x bgus??? wakakakaka… sah2 lah die tu mmg bagus dr dulu smpai skng…pencapaian die xpayah cite… artis MALAYSIA mne yg lebih drpd CT tu…??? cube cite?? adeee????

        0
        0
        • segerombolan perompak says:

          ku stuju ngan Cella~~

          0
          0
        • mamat says:

          kecoh aa lu mamat…yg ko sokong sgt CT tu kenapa?? artis lain belambak yg bagus..belambak yg naikkan seni kat malaysia..dapat dato pun dr negeri asalnya…negeri lain nak bagi?? memang x laa…membazir jer…

          0
          0
        • cella says:

          artis lain yg berlmbak bguss??? sape?? snarai skit…yg bgus pencapaian die lebih dr CT?? senaraiii laaaa cpt….
          mksud sy YG LEBIH PENCAPAIAN DR CT???

          0
          0
      • segerombolan perompak says:

        geramnye..cm hang ni BAGUS SGTTT

        0
        0
        • Lemon says:

          siti mmg baguz pon….sape2 pon yg bg datok kat dia tu…dia mmg layak pon…ko ade? takde kan…naaa…cuba dudok diam2…ni x habis nak dengki kan org lain…tak paham laa ngn manusia JENIS ni…dia brapa kali menang bintang paling popular…sape yg undi…peminat juga….tu la menunjukkan brapa ramai peminat yg dia ada…

          0
          0
        • Lemon says:

          siti mmg baguz pon….sape2 pon yg bg datok kat dia tu…dia mmg layak pon…ko ade? takde kan…naaa…cuba dudok diam2…ni x habis nak dengki kan org lain…tak paham laa ngn manusia JENIS ni…dia brapa kali menang bintang paling popular…sape yg undi…peminat juga….tu la menunjukkan brapa ramai peminat yg dia ada…lagi satu…si cella tu dh suroh ko tunjuk mana artis yg lebih power dr siti…napa x senaraikan? kan geram sendiri daa…

          0
          0
  8. zaia says:

    Ini suda bagos~

    0
    0
  9. yanie hakim says:

    bgs2 psti mltup pnya nnt.. gndingan y mnrik..

    0
    0
  10. mimie says:

    wow..hebat
    ketiga-tiganya my feveret

    0
    0
  11. gayah moden says:

    nape x amik johan sekali…………….!

    0
    0
  12. ape2 je lah says:

    abpbh nie ble ek? xsbo nk tgk

    0
    0
  13. kaki_g0ssip! says:

    hah bru best! lau blh melodi pn soh diorg b’3 ni jd.. hihihi.. x sabo nk tgk abpbh! aku suke tgk fesyen artis2 kite yg cantik2 !

    0
    0
    • miss gegebu says:

      sure fesyen yg jadi pilihan artis2 pmpn ketat, sendat dan mampat…mst ade yg terjojol……artis lelaki gak yg menutup aurat….

      0
      0
  14. 123 says:

    NAPE LA C FAIZAL TAHIR 2 AMIK GAMBOR BUAT LIDAH CMTU????

    0
    0
  15. ape2 je lah says:

    :(…. cdiy nye xde org jwab

    0
    0
  16. oopocot! says:

    kalau JOHAN ader samer mesti lebih MELETUPP!!!

    0
    0
  17. Kancilbiru says:

    pasti meletup…org lagi nak tengok pengacara dari pemenang…ekeke

    0
    0
  18. hati mau baik says:

    faizal tahir lu rock babe…..

    0
    0
  19. bbasya411 says:

    AKU CONFIDENT SHAHEIZY SAM DPT BINTANG POPULAR 2011..

    hehe,,gndiNgan PengaCAra mmG MeLEtOp!! ni r bru besh,,xsBR nk tgu..=)

    cube trY tgk pic no. 5 o,,Zizan + Juliana Evan,,tetaP nk duk sbelah Mnyebelah,,kebeTulaN ker??hehe,,so Sweet!!

    0
    0
  20. merah says:

    melaram lagi ler dia org ni ..

    0
    0
  21. sioh says:

    thn ni kena tngok sbb last year aku x leh tngok Astro kena potong kuang3x….tp kalu gandingan trio ni tmbh sorg lg pasti lg meletup sape lg kalu bkn Johan:)

    0
    0
  22. datin says:

    fizz fairuz tengok juliana evan smpai ternganga n terbeliak bijik mata!hehehe

    0
    0
    • datok says:

      aweks dia x sehot juliana ..ape x nye..gatal

      0
      0
    • fren fren says:

      ada hati tu tp xbrani nak ngurat sbb ju xpandang dia. usik2 jerla berani konon2 bergurau, manala tau kut2 ju bg special respon, jgn harap!

      0
      0
      • kopi0 says:

        poket kasi tebal dulu baru leh ngorat..

        zizan waloupon x ensem.. poket penuh

        byk job..sbb tu juliana pandang 2 sikit kat zizan..

        0
        0
  23. fren fren says:

    johan + zizan = baru best

    0
    0
  24. abc says:

    zzz……………………………………………………………………………………………

    0
    0
  25. ePaL says:

    mst gempak nyer….

    0
    0
  26. princessbutterfly says:

    cayalah… gandingan yang ditunggu-tunggu..
    mmg meletop r nanti……

    0
    0
  27. nyonya says:

    rmbut alyah mcm topi.. pelik2 tul dier nie.

    0
    0
  28. ATTENTION says:

    Okey la jugak dorg be3 ni, klu bedua aku rasa mesti kurang meletop nti. at least klu be3 ni bole la tlg2 cover ckit klu ada yg tergagap nti. Jgn AWAL ASHARI jadi hos sudah, boring gler ms ASK hrtu, dhla xpandai meriahkn suasana. perasan bgs pulak tu, ASK rancangan berprestij, pttnye kna hos yg bgs mcm AJL tu,okla jugak. FUHHH patut tukar hos baru mcm rancangan GALAKSI tv9, dulu irma jd hos, aku rs mcm kayu jer dia, asik sengih tayang gigi mcm kerang busuk tp habuk pn tarak, skg ni hos baru, ikhwan…barulah aku berminat sgt2 nk tgk rancangan tu. Hos utk rancangan gosip spt melodi,FUHHH,galaksi dll aku rs x sesuai la klu hos drpd pelakon/penyanyi. patut amik DJ atau org lain. klu x nti mesti payah nk gosip ttg diri hos tu sndri.

    0
    0
  29. mokcik says:

    pasai apa la faizal tahir tu terjelir lak lidahnye..x seswaii langsung
    x sabar nak tengok lawak 3 pakmak lawak nih..

    0
    0
  30. ATTENTION says:

    Dira jd hos melodi??? mcm x sesuai jer…
    klu ada gosip psl diri dia, adakah akan terkecuali drpd di terjah?? FUHHH bila nk tukar hos baru?? bosan la tgk AWAL tu…… slow!

    0
    0
  31. kibo says:

    best2..pengacara ni semua..aku suka!

    aku rasa zizan xmenang lah,,sebab dia dah jadi pengacara..kalau tak mesti org xamik dia jadi pengacarakan…

    0
    0
  32. rauna says:

    aku suka jijan..

    0
    0
  33. lalink says:

    if johan n zizan myb lebeh menarik kot coz bg la muka bru..utk taun ni
    heheh..mest anugerah tu jd happening ngn mamat due org tu ;)
    or mayb org takot if zizan xleh ganding ngn johan dlm anugerah formal cmni kot takot xdpt kawal dri
    ngee ;D but pe pun go zizan!

    0
    0
  34. Clipkertas says:

    suke………….sgt2..
    mesti meletop!!
    zizan mmg d BEST!!

    0
    0
  35. kak jah not so vouge says:

    yg ni baru terbaekkkkkk wok !!!

    *lama dh kak jah xkomen kat BN

    0
    0
  36. makin laku si zizan ni.,\..mantap2…lawak die pun best.. :)

    0
    0
  37. Puan Sri Dato Shidah says:

    saya bukan nak kata apa, saya harap shira tu, tolonggglah, kurangkan lawak bodoh ya, maksud saya di sini, aksi cakap merapu, eeee saya pula yang malu, elok letak Johan juga,

    0
    0
  38. pot pet says:

    harap2 kak engku tak conquer pentas..
    kang suare dia aje yg dgr.. bukan kelakar sgt pun.. nyampah..

    0
    0
    • cella says:

      stuju ngn pot pet…. k.engku tu bkn klakar pon…lwak ape yg die wat klakar sgt tah… merepek orng2 ade lah… dah lah klau berckap tu mcm over je..style die melawak pon ntah paper…xsukeeee… same ngn shira…xlwak pon…. mcm memalukan dri sendri…. patutnye perempuan mcm die tu kalu nk berlawak pon ade carenye…ni x… mcm pompuan bodoh melawak yg memalukan dri sendri, suami dan kluarga…hmmmm

      0
      0
      • Rin says:

        shira tu tahpape , suke wat kalut2 n wat2 mcm ppuan latah,
        yg kak engku, suke mjerit2 dan tiba2 mnempik soh org dgr diaa jek ckp…
        apapun kita tgk je la nnt…

        0
        0
  39. tijah says:

    i like zizan…

    0
    0
  40. Tiffany says:

    memandangkan ketiga-tiganya pun suka bercakap, hopefully diorg tak terlebih cakap or terjerit2. sakit telinga la. fun still fun, tp jgn sampai orang naik menyampah. kita taktau sbb bila org terlebih excited, diorg leh lupa diri skit.

    0
    0
  41. NiTa says:

    For me okla jugak ada pembaharuan dengan gandingan ni..harap2 nanti kasi gegar la pentas malam tu..tak sabar nak lepak depan tv nanti..untuk kak engku,shira & zizan all the best!!!

    0
    0
  42. din je says:

    xkan le zizan mng, sbb die jd pngacara, xcam kne plak..diri sndr yg umum diri sndr mng..huuhu

    0
    0
  43. zizon says:

    shiera ni teman x berapa kenan arrrr……

    kalau zizan dgn kak engku best gak..

    0
    0
  44. lolyat gang says:

    shiera ni mmg kelakor jd hos
    dulu tgk dia jadi hos rancangan masak pun aku da ketawa guling2

    0
    0
  45. Piston Pecah says:

    memang gandingan mantap…
    tak pernah menghampakan!

    err…pic lisa pls?

    0
    0
  46. breaking benjamin says:

    zizan sajer jer nak duduk sebelah juliana evans..awek aku tue…hahahaha..

    0
    0
  47. oopocot! says:

    aku tak kesah dengan kak engku or shira, aku kesah dengan Zizan… aku tengok raja lawak pown semata2 nak tengok JOZAN… huahuahua

    0
    0
  48. shafa says:

    terhibur jgk tgk kak engku dan shira jadi pengacara…tapi tahun ini bagi laa peluang orang baru jadi pengacara…kalau dah zizan dipilih jadi pengacara…partnernya biarlah johan…

    0
    0
  49. erm says:

    br sidang akhbar..artis malaysia punye la dress up beria mcm malam gala…adoi over tul ar…

    0
    0
  50. Maimoon says:

    Balik2 org yg same jek. Dh muak tgk kak ngku dgn shera pot pet nih. Huh!

    0
    0
  51. janatrafik says:

    kompom memang gegar punya..
    cayo zizan…

    0
    0
  52. Day says:

    bese la korang, nama pun ABPBH of coz la nak hot diva & mama jadi hos, klu x kita semua termasuk aku ni bagi cadangan letakkan Zizan jadi hos, jangan harap la penganjur benarkan…tapi aku lebih suka kalau Zizan, KE & SY je jadi hos…boleh tengok senaman Abg Jem atas stage…hehe

    0
    0
  53. ef..bee..ai says:

    gerenti kecoh……Tapi kalo Minah jambu ada terselit kat tepi2 diorang lagi kecoh, gempak, riuh……meletup2 komputer!!!
    oh pocot…..

    0
    0
  54. naddy says:

    mmg best la klo dorg jd pngacra :)
    sure hpning,,,,,ta sabar k tgk…

    0
    0
  55. dd says:

    wahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!..suka…suka…suka…mesti happening gler nih…:D cnfirm tk rugi masa le tgk ABPBH ni nnti…tk sabar rase……kehebatan dn berjayanye sesebuah majlis tu adlah bergantung kpd cara pengendalian majlis…kalu pengacaranya tk pandai nk meriahkan majlis, mmg out le majlis tu. mcm ada anugerah baru2 ni…iklan bagai nk rak, last2???? hampeh!! anyway harapnye k.engku, shira n zizan dpt menjayakan majlis anugerah gilang gemilang ni….:)

    0
    0
  56. ToBLeRoNe says:

    kompom gempak… harapan ku sgt tinggi… :)

    0
    0
  57. heran says:

    mmmm klo zizan jadi pengacara ade xcan xlg die menang anugerah bintang paling popular???????????xkan pengacar sebur nama sendiri……..NAK ZIZAN MENANG!!!!!!!!

    0
    0
    • puteh says:

      xmesti zizan jd pengacara dia xblh jd bintang plg popular….kalo betol zizan menang pon sure dia xtesebot pon nama dia……speechless……..

      0
      0
  58. ted mosby says:

    adoi kalo jozan pengacara kompem melatop…sape tngok RL smlam senak perot aku jozan wat lwak part akhir tu…jozan terbaek

    0
    0
  59. aku says:

    kalau zizan jd pengacara…mknanya bukan zizan la yg jadik artis paling popular….apa2pun..suka ngan zizan

    0
    0
  60. Anie says:

    Aq suka sgt gandingan ni.. Sorang laser, sorang lawak selamba & sorang latah.. i like! Jozan? Alaa, bagi la peluang lain plak kan? Asyik Jozan skali skala split la br leh dapat ilmu baru, x gitu? All the best : )

    0
    0
  61. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ELEH…minah jambu ngan zizin jadi pengacara lagi bagos lah!!! minah jambu boleh pakai baju jarang dari atas sampai ke bawah biar nampak terserlah kejambuan minah jambu nanti…

    0
    0
  62. suke..sgt2..
    mesti meletop!!
    zizan mmg d BEST!!

    0
    0
  63. Uncle Caras says:

    Kan bagus kalo Zizan dan Johan Digandingkan di ABP. Mesti gempak.
    Sebab mereka sudah ada chemistry masingx2 dan x perlu baca skript da. :)
    Setuju x? hee :)

    0
    0
  64. cikikaka says:

    wah!!!!!!!!!!!!!mmg superb!!!!! mmg aku akan tgk abp ni…..

    buat sape yg xsuke ct…xpyh la nak keco2…korang kecoh2 pun ct tu dah gelar jutawan….. so???

    0
    0
  65. sara says:

    mesti best gile kelako+pecah perot kalau dah ada 3 org pelawak 1 stage ni..ape pn memng mantap la gandingan 3 org ini…mesti acara ni paling meriah thn 2011

    0
    0
  66. Puan Sri Dato Shidah says:

    betul tu, majlis yang gah gemilang tu akan jadi majlis funfair tiada class tersendiri jika, shahira tu buat lawak bodoh dan melalut juga kak engku, yang suka sangat terjerit jerit ketika bercakap, tak sedar ke ada microfon dah disediakan, tak suka tau. kak engku dan shira please read my comment ok!

    0
    0
  67. Puan Sri Dato Shidah says:

    Betul ke Dato Siti Nurhaliza tu tak ada untuk tahun ni, persembahan pun takde ke? hurm… tiada penyeri. harap harap Dr Rozmey ada buat persembahan pada malam tu. mesti naik rating 40 juta penonton

    0
    0
  68. emeel says:

    tak sabar nak tengok aksi spontan zizan.best sangat……….

    0
    0
  69. Puan Sri Dato Shidah says:

    pada firasat saya, lawak zizan akan terganggu dengan lawak merapu shahira dan suara bingit kek engku, zizan, i hopethis is not the last u appear on tv.

    0
    0
  70. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    zizan sorang je dh boleh…….tmbah si dua2 ni nanti bertambah bingit !!

    0
    0
  71. abang musang says:

    macam wonderpet la pulak….huhu…

    0
    0
  72. Jozang says:

    Rasanyaa Zizan ngan Johan lagi sesuai, lagi best.. Kalo kak sheera ngan kak engku tu lawak merapu…

    0
    0
  73. aku dah masak dgn pengecara kak engku dganding dgn shera..bagi la org bru..aku skong klau bgi zizan,dgn awal sha’ari (fuhh) dganding dgn pmpuan sorang..fafau pun leh than jugak..tpi klau msuk nabil potong trus minat nk tngok..abg nara cuba cri pkembangan nabil skit..

    0
    0
  74. Sarah Izani says:

    I loike zizan !!!

    0
    0
  75. mrhuhu says:

    mesti tengok! best nie!

    0
    0
  76. fatin says:

    zizan!!!! asl x ajk abi hurairah??!!! haha

    0
    0