Written by AbangNara | January 16th, 2011

kad kahwin ayu dan zakuan

Ala comelnya kad kahwin Ayu Raudhah dan Zaquan Adha nie. Ada reben warna pink lagi. Mereka berdua bakal diijabkabulkan minggu hadapan jika tiada aral melintang. Buat masa nie, tengok kad kahwin pun jadilah kot sementara nak tunggu gambar perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan.

Semoga semuanya berjalan lancar buat bakal pengantin baru ini. All the best. Kepada bro Zaquan, stamina kena jaga beb. Terima kasih kepada penghantar email yang sudi kongsi gambar ini.

133 responses to Kad Kahwin Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha 21 Januari Ini

  1. Cik Su says:

    comei nya.. nak jugak kad nie.. hehe

    0
    0
    • Farah says:

      comel jer, siap lace bagai. suka ribbon tu jugak.

      berapa harga yeh agok nye uols?

      0
      0
      • momok says:

        renda putih sebalik reben pink tu cam kain spender jerk…hehe

        0
        0
        • wawa says:

          hahaha~. aku terpikir cmtu jgk tp tk brani nak cakap. since momok dah tulis, aku sokong jew. hohohoho~

          0
          0
        • nasrie says:

          haha ngok..ley tpikir kain spender..pe daa korg nih..pape smt pgntin baru tok dorg

          0
          0
        • cik joyah~ says:

          huhuh… elok gi la pakai kain spenda… dr lansung tak dak kad coz kawen lari… huhuh
          pape pon seb bek si ayu neyh jd kawen klu tak wat malu je blom pape dh heboh sekampung~

          0
          0
        • wan says:

          kawin lari tu mmg slah dyorg, puncanye kebodohan memikirkan efek akan dtg, tp npe plak mak bpak x restu sesgt?? sbb yg pmpn tu janda? atau sbb terlalu tua utk anak dye?
          now nape plak yg ni dye restu? sbb dye bkn artis ke?artis gak… muda?? sudah pasti!! x seksi?? mak aihhhh…. ssh nk ckp la seksinye… wat la perbandingan yg tua n muda tu, pdahal aku rase yg tua tu ag cntik dr yg muda, pkaian pon x la seseksi si muda ni…

          0
          0
        • roce says:

          ayu pun lai tua dari zaquan tapi tak jauh beza

          0
          0
        • cetipong says:

          agaknye footballer mmg ske yg tua2 kott

          0
          0
      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        semoga berkekalan hingga akhir hayat…..

        0
        0
    • yaya_yumi says:

      npa sy tgk besa jerk kad ni?? urmmmm…

      0
      0
      • rosh says:

        asal x bke bhgn dalam..tjk bhgn luar jer…

        0
        0
        • Kasih says:

          tahniah kpd kedua mempelai dan moga kekal hingga ke akhir hayat..

          pesanan wat ayu, walau perkhawinan ni direstui keluarga zaquan, tlg lah jgn sakitkn ati rita lg lps ni.. jg lah umah tngga yg dibina ni dan berbaik2 lah gan smua ya…

          wat zaquan, agak2 dh xbole main bole lg rehat atau undur jer diri dlm sukan ni.. krn malaysia perlukan permain yg bermain mati2an tuk negara spt zaman gemilangnya arwah mokhtar dahari dl… bkn pemain yg control macho dan perasan hensem di pdg…

          0
          0
        • rosh says:

          aikk….aku nyer ayat “asal x bke bhgn dalam..tjk bhgn luar jer…” pun ada yg x ske??..iskk…mguris prasaan ker???

          0
          0
  2. min says:

    HUH?? bosan..

    0
    0
  3. Paan Jr says:

    melepas sudah sorang =.=

    0
    0
  4. wanida says:

    kpd zaquan, stamina kena jaga beb, aritu masa ko injured malaysia pun boleh juara aff suzuki, maka kedudukan ko pasti tergugat..jgn asik nak glamer je..

    0
    0
    • A.P.I says:

      thu xpe .. adk brdik ni xda …
      boleh mng beb .. dyorg ni bkn power noh pun ..
      xda dyorg Malaysia blh mng lah … siapa skong ??
      hehehe …

      0
      0
      • LuSelipar says:

        sokong,sokong,sokong

        (saja jer..) ;)

        0
        0
      • sue says:

        aku sokong woi~!!! patot nyer die malu..n zaquan jgn berangan beckham okeh!!!! da la injured..pastu hegeh2 tiap kali game datang pamer muke~!!! malu la woiiit

        0
        0
        • safa says:

          sorry to say ..kembar ni femes sbb glamer..bukannya aksi lincah di pdg..harap2 pemain kita yg lain terutama yg main dlm pialaa aff aritu hindarkan lah diri dr dunia glamer. takut lebih femes dlm ruang gosip dr liputan sukan..

          0
          0
    • alia says:

      selamat berbahagia la yer ayu & zaquan..
      tapi takyah ler bajet nak jadi mcm WaGs yer…mcm Beckham & wife tu..
      jauh panggang dari api k. asyik injured je memanjang…

      0
      0
  5. sukaatiaku says:

    1st!!!!!

    0
    0
  6. bley main malaysia lagi ke? jgn lembik lutut lak!

    0
    0
  7. hmmm semoga berkekalan la ye…

    cerita rita n aidil mcm mana la skung kan…. semoga hubungan diorang semakin bahagia…

    0
    0
  8. gegeh says:

    Zaquan kalo dh xmain bola buleh berlakon jdi model.. dia kan ensem, hot dude.. cnfirm bnykjer rezki, mcm David Beckham ler..

    0
    0
    • AKU says:

      NOOOOOO~~~~~ thumbs down!!

      0
      0
    • BumbleBee says:

      hot?? rentung adela… no no no…

      p/s: beckham tu bagus oii…especially free kick dier. Zaquan..ape ade?

      0
      0
      • minah jambu says:

        jangan lu nk rendah2kan zakuan ni pemain pro national…., kita mesti sokong dia sebagai pemain bola sepak malysia ! ni tk tau nye nk mengutok je dasar kampong tk tau diri orang utan dudok atas pokok !!

        0
        0
        • alia says:

          ko ni dah kenapa..? ko ingat org kampong low sgt ke?
          nak menegur kesalahan org pun ada caranya…
          ni asal marah je cakap “kampong”. hina sgt ke orang yang tinggal kat kampung? amende la ko ni…

          0
          0
        • ya aku sokong ckp ko alia,nk tegor jgn ckp DASAR KAMPUNG!.dia ingt kg low kelas ke,sekarang kg dgn bandar same je.bandar peragai sekarang lg cm CILAKE. tgk kes byk kt kg ke kT bandar??? hah jawab?? x yah nk mengutuk kg,ko g tanye bapak mak ko dulu asal dari mane??? dari kg hina yg ko hina gak!! ni lah melayu bangga dgn kedudukan diri,tp x sedar latar belakang kehidupan sendiri. cm ni lah mulud anak bandar,x cukup didikan,mcm ni nk dibangge kan bandar!! ni lg bodon ber bin kan BIADAP!!!!

          0
          0
        • ape2 aje says:

          takpe la alia.. nk wat camne..msti dia ni pminat setia budak kembar tu..ha..ha..

          0
          0
        • BumbleBee says:

          setakat pro national tp Asia pun x lepas nk wat ape…kalo bru2 ni menang AFF pun diorg takder yer cik kak…~ … one more thing…aku sokong Msia as a team…not only to one person yg hampeh….

          p/s: aku x pernah sokong org yg kejar bola tak dpt(sket2 tergolek…sket2 injured) tapi dok sibuk kejar artist…

          0
          0
        • mummy_iman says:

          best lah bumblebee.. ku sokong kamuuuu…

          0
          0
        • cintafotokopi says:

          hamboit…bumblebee…
          sedapnye mulot awk nie..
          awk nie mesty jenis manusia yg adik-adik kn………
          suke hati je nk ngutuk org..
          org buat baik pun koe nk ngutuk ..org buat jaat lagy koe nk kutuk..

          MULUT HARAM JADAH !! !ntah-nt5ah ape yg koe kte kt org selama nie..jdie kt koe

          0
          0
        • littlemia says:

          minah jambu ni najis la….asal hina je kampung……plzzzzzz la…..org2 kg ni la yg memajukan malaysia tau…gi tanya bapak2 korang yg jadik PM. CEo.GM. mane asal dorang tu..bukan KAMPUNG KER… eeee bitch la kamu nih…

          0
          0
        • mummy_iman says:

          betul tu.. terasa gak aku.. aku asal kampung tp berjaya jer kt kl nii.. x baik lah hina2 orang kampung bagai… apa bagus sgt ker jadik org bandar nih?? sama jer semua.. makhluk Tuhan semuanya..

          0
          0
        • apa2 je says:

          minah ni jambu apa?…jambu batu?…jambu madu?…ke idung ko cam bentuk cam jambu air?…asik nak ngata org kampung aja…mak pak ..tuk nenek ko pn asal kmpung gak beb..x de kampung..x de lah bndar..

          0
          0
        • maryam says:

          aku rase minah jambu ni ayu..huhu

          0
          0
    • momok says:

      david bekam bulehle….

      0
      0
  9. gadis sadis says:

    semoga zaquan lebih menyerlah dalam kerjaya bola sepaknya dan bukan kerana populariti hiburan semata-mata.
    selamat pengantin baru buat Zaquan dan Ayu!!

    0
    0
  10. pingkypanthers says:

    hmmm…………… ape2 jer ar…

    0
    0
  11. awex gaban says:

    peh lawa kad…tahniah! smoga kekal hingga akher nyawa…

    0
    0
  12. Jena Jen says:

    lepas kawin,beranak. Lps rcw skg giliran ayu raudah pulak besara. Selamat mengebu kn diri buat ayu raudah. Oh ya! Tgk melodi td ct ckp selmt menjadi ibu wt saerah. Paham2 lah

    0
    0
  13. Aida says:

    ok ar dah nak kahwin….moga kekal la..jgn jadi cam rita lak…sian die abis madu sepah dibuang

    0
    0
  14. Lovelyvic says:

    comelnya kad kahwin tu… handmade tu…. ..
    kenapa takde gambar yang belah dalam kad?

    0
    0
  15. Rin says:

    kiut nyew…
    tahniah! x sbr nk tgk gmbo kwin.
    cntik kew ayu tu nnt…? ;p

    0
    0
  16. iwa says:

    atur cara majlis 7.30 mlm hingga 10mlm…. for sure ramai, xmaw p lah malu~~ huhu family ayu ni jiran sy, dlu ayu ni slalu gk la mai rumah, tp bila da famous niy.. tau2 je lah kan? xnmpk dah kecuali dlm tv hehe ayu ni sweet, xblagak langsung.. dlu family dia susah, arwah ayah dia penghulu, meninggal time depa suma kecik ag mm xla kecik sgt..kesian la bila fikir balik… ank mak cik bedah tu da la ramai.. sekrg ank2 suma da senang..rezeki depa la kan..alhamdulillah. :)

    0
    0
  17. Tahniah Zaquan dan ayu…

    0
    0
  18. Qalesya says:

    Cutenye kad dia.. Orgnye pon dua2 cute..

    0
    0
  19. ex-zaquan says:

    abg..sampainya hati abg buat cmni kt syg..

    0
    0
  20. AYUCINTA says:

    Comei kad ni…dahla kat rumah je ni…boleh p jd mamarazzi..hahaha…

    0
    0
  21. ex-zaquan says:

    syg akn tunggu abg ceraikan kayu raudhah tu..hukhuk

    0
    0
  22. BumbleBee says:

    tahniah…

    p/s: musim artis mengawan skang ni…

    0
    0
    • cintafotokopi says:

      hamboit…bumblebee…
      sedapnye mulot awk nie..
      awk nie mesty jenis manusia yg adik-adik kn………
      suke hati je nk ngutuk org..
      org buat baik pun koe nk ngutuk ..org buat jaat lagy koe nk kutuk..

      MULUT HARAM JADAH !! !ntah-ntah ape yg koe kte kt org selama nie..jdie kt koe

      0
      0
  23. silentgirl says:

    hmmm…smoga berkekalan..jgn jd cm kembar ko da la eh…pe cte eh rita n aidil? jd je divorce? hope tak lah…cian rita n anak2…

    0
    0
  24. kutu says:

    hahahaha ade ke cam kain spender…..bungukssss….

    0
    0
  25. lina says:

    bosan bonar..

    0
    0
  26. hajimaru says:

    boleh la…..

    0
    0
  27. minah jambu says:

    minah jambu ucapkn tahniah buat ayu n zakuan semoga bahgia…tapi jangan lupa kalau ayu dh kawin pn ayu mesti nk belakon ok jadi minah jambu tk rindu dengan lakonan ayu. ada separuh artis dh kawin je dh tk belakon lagi… nanti bila dh kene cerai je ha sebok nk belakon balek…., i lov u ayu

    0
    0
  28. strawberry says:

    aku tgk kad nie simpe jer.. xde pe yg menarik pun..
    anyway tahniah kat zaquan & ayu..

    0
    0
  29. pedulik hapa says:

    selamat pengantin baru jelah yg dpt aku ucapkan.. jgn baru kawen dah hura hara sudaaaaa….

    0
    0
  30. MisstauruS...MisspocO says:

    Tahniahssss…

    hope kekal bahagia… Rita akan jd pengapit pengantin pompuan…

    0
    0
  31. ryan says:

    21 jan is my birthday.anyway, congrats 2 both of u!i like ayu, wlu dia kmentot, she is beautiful!

    0
    0
  32. zieza says:

    utk Ayu & Zaquan..selamat pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat…

    0
    0
  33. zaza90 says:

    Congrats……….. Semoga kekal hingga akhir hayat… Jangan jadi cam si abang kembar sudahh..!!

    0
    0
  34. miss wawa says:

    tercapai jugak cita2 ayu nak kahwin dgn zaquan eh?kesian rita..yelah dulu dia kahwin pun tanpa restu org tua aidil,jgn ayu menunjuk2 sudah..

    0
    0
  35. treatmen says:

    elok la tu. kawin cepat-cepat..dan harap zakuan suruh ayu raudah tu pakai tudung..

    0
    0
  36. Reena says:

    Semoga selamat la semuanya..no more kecows2.. gaduh2 and wat not..jaga lah maruah diri, suami & keluarga.

    0
    0
  37. LONDON says:

    Selamat Pengantin Baru
    Selamat Berbahagia

    0
    0
  38. selamat pengantin baru kepada zaqwan dan ayu… :)

    0
    0
  39. lolyat gang says:

    adik bradik zaquan ni suara mcm pondan kan
    halus je suara

    aku rasa kt rumah dorg ni yg kene tengking dgn bini
    hahaha

    0
    0
  40. AMPUAN DURAH says:

    KPD KASIH..RITA BKN NGN ZAQUAN TP NGN AIDIL..JGN SALAH ORG..ZAQUAN..TAHNIAH DIK..KAWIN GK KO..MOGA KEKAL..MAIN BOLA TOL2 PASNI..K..

    0
    0
    • pisau cukur says:

      ampuan durah, manada kasih tu tlis rita dgn zaquan aaihhh..hang salah baca ke aaiihhhh…

      0
      0
  41. singa tido says:

    slmt pengantin baru..

    sape yang ngutuk kembar ni tak bagus main..
    korang kena ingat,dia org ni yang main skali masa final kalahkan vietnam masa sukan sea..
    sape yang kutuk tu ingat sikit,korang tahu ke main bola..macam haram..
    peringkat sekolah pun korang tak lepas..
    sokong la pemain malaysia..kalau tak,korang pi indon la woi….

    0
    0
  42. nad says:

    nape diorang kawen bulan Safar???? hish…..

    0
    0
  43. kasut tumit tiggi says:

    “rugi aku xdpt main bola piala AFF suzuki hari 2…klw x aku dapatla rm65 k wat kawen n simpanan masa depan + glamer lagi..mesti awek2 kerumun aku masa kat klia…..xpasal2 safee ali plak yg glamer !walhal aku lebih hensem daripada dia..rugi2….huhuhuhu”

    0
    0
  44. Ulat Sutera says:

    ari tu aku gi mkn kt kdai..skali meja sblh aku muslim ahmad daa gan kwn dia..smbil mkn smbil bgayut,smpi mknan da abis siap bsuh tgn kt singki pn x abis2 ckp lgi..msti awek dia col check kt mn..muahaha..ksian.

    0
    0
    • Rin says:

      muslim tu bakal hero harimau malaya ms depan.
      kalo dia btul2 fokus n struggle la..
      amboii awek mana lah dh cop awl2 dia tu ek..? huhuuu

      0
      0
      • Ulat Sutera says:

        entah la rin..tpi muslim ni tggi gak orgnye nmpk matured x pdn gan umrnye yg muda tu..mlm tu dia naik suzuki swff ptih..hehe wrna ksukaan aku tu.

        0
        0
  45. kutu says:

    nape ngan bln safar?bio la…..kalu bkn bln safar tp akhirnya bercerai berai watpe….kt doakan jela depa ni…..

    0
    0
  46. Fairytopia says:

    aku bercinta ngn kembar yg dua2 kaki main bola gak, tp x kecoh pun..muahahahhah

    0
    0
  47. jiransatutaman says:

    zaquan tu ade ppuan lain ar…smpai skrg pn diorg duk contact2 lg…jumpe pun slaloo…aku kenai ppuan tu tp name dirahsiekn atas sbb2 keselamatan…hhehehhe…kesian kamu ayu…belum kawin pun laki kamu dh ade ppuan lain….nak buat macamane…kamu yg duk tergilekn die sgt sape suro…hahahaha..-peace-

    0
    0
    • singa tido says:

      peduli an la gumah tangga orang..
      tak payah nak sibuk2 na..
      nanti diri ko yang kena lek….
      sume ni ALLAH yang tentukan…

      0
      0
      • jiransatutaman says:

        gua bukan ape bro..gua skt mate tgk zaquan bleh bwk balik ppuan lain kt umah yg die baru bli tu…dekat2 ngn rumah makbapak die jugak…die beli tu sbb nk bwk ayu duk situ sekali la agaknye lps kawin nnti..tp ppuan lain dh rasmikn dulu…pe cer?

        0
        0
    • pandai ko memfitnah org..
      kalau boleh ambik la gmbr tunjukkan bukti yg kukuh…
      sebelum keluar statements…
      memang ade perempuan pegy rumah tu…
      x mak zaquan kakak-kakak zaquan…
      ko nie la salah satu manusia ..
      yg suka memporak perandakan rumah tangga org dan slh seorang penyebar fitnah..

      BERTAUBATLAH WEY !!

      0
      0
  48. zullwell says:

    thinks positive…

    macam layu je kad kawen dorg… or maybe gambarnya tak jelas kut…

    for me renda tu menampakan kad kawen tu nampak murahan dan menjelaskan sifat2 terdesak berangan nak cantik dan seksi…

    colour pink ribbon tu tak naik sebab kad kawen bukan warna putih…

    anyway, selamat berbahagia dan panjangkan jodoh dan dilimpahi rezeki dan takde kontroversi…

    0
    0
  49. ex-zaquan says:

    nothing interesting…..(padahal aku jelez)..muahaha

    0
    0
  50. jeanie says:

    lah…ingatkan stokin tadi…
    anyway congratz lah Ayu n Zaq..
    a little message to Ayu..pandai2 lah layan family outlaws..errr..in-laws tu..

    0
    0
  51. honey says:

    kawin dgn ayu sama juga kawin dgn janda…janda yg tak pernah nikah,hahaha..congrats

    0
    0
  52. nina79 says:

    Hahahahaha..pemain bola mmg kaki betina, pas tu sekolah x pandai, main bola pun ala2 sekadar nak gaji jer… bnyak gossip dr main bola!!! patah kaki tu, musnah lah masa depan!!! masa tu ayu betina tu pun x nak dah kat ko..ayu tu muka cam PONDAN jah…muahahahahahahah

    0
    0
    • singa tido says:

      wa tengok lu coment mcam bagus.
      dah jeki dia,biarkan jela..
      terkena kat diri sendiri baru ko tau..
      jodoh,sakit,mati,hidup,rezeki sume ketentuan ALLAH..

      0
      0
    • KESIAN KOE KAN…
      kaloo dye x pandai pun gaji puluhan ribu..
      dpt jugak kawen artis..
      kalo koe YANG ADO ! !

      0
      0
  53. frendly says:

    ehhhh..kutuk mgutuk pulakk….reben2 spender pn, mahal tau kad tue…
    sape yg dapat kad jemputan nie??ade sape2 g x???

    0
    0
  54. nur says:

    aku doa kan dorg berbahgia berkekalan….
    untuk rita, aku doakan kejernihan dlm kekeruhan… ameen

    0
    0
  55. lesungpipit says:

    nape dlm byk2 date ,date bday aku gk yg dieorg plih utk wt wedding dieorg???? nyibuk jerr hik hik hik ;-)
    pe2 pun moge bahagia!!

    0
    0