Written by AbangNara | April 27th, 2012

Simple but very nice. Itulah yang Abang Nara boleh rumuskan selepas melihat kad kahwin Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Pastinya mereka berdua sedang berdebar menanti hari bahagia yang tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi. Kepada peminat Awal dan Scha, anda tak perlu risau kerana majlis pernikahan mereka pada Jumaat depan akan disiarkan secara langsung di Astro Ria nanti.

kad kahwin awal dan scha

Cantik kan? Pastinya majlis perkahwinan Awal dan Scha akan berjalan dengan gilang gemilang. Abang Nara doakan agar semuanya berjalan dengan lancar. Kredit gambar kepada Media Hiburan.

kad kahwin awal dan scha

P.S: Peluang anda untuk ke London sebagai Samsung Global Blogger akan berakhir pada 2 Mei ini. Tunggu apa lagi? Hantarkan video 30 saat menceritakan mengapa anda perlu dipilih untuk menyaksikan Olimpik London secara live untuk berpeluang merasai sendiri pengalaman tersebut. Sudah ribuan video yang dihantar, namun peluang anda masih terbuka luas. Hantar sekarang di laman web Samsung Global Blogger.

106 responses to Kad Kahwin Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya

  1. Dia says:

    Smoga perkahwinan yg bahagia dunia dan akhirat. Amin =)

    0

    0
  2. […] hari bahagia yang tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi. Kepada peminat Awal dan Scha, … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Ashaari, Awal, Kahwin, Scha, Yahya by Azrael. Bookmark […]

    0

    0
  3. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Meen Tahirin? Meen Tahmin?

    0

    0
    • Irman Hazz says:

      per awk tulis nie kipas,,,?hy kipas lama x jumpa,,,?mana atiqah?

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Tuuu……nama atas kad tu.. sibuk jer kau nih.. Eh, aritu kau cakap mama kau nak bawak kau gi Manila.. dah gi belum?

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Atiqah? Awek kamen rider tu ke? Ntah…dia sibuk kut buat assigment.. Kau rindu dia ke?

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        sy peminat no 1 scha al yaya,,,peace yoo,,,?#

        0

        0
    • ahkak puaka says:

      MEEN TAHRIN TU PENGARANG MEDIA HIBURAN.

      KIPAS ~ NI ADIK ANGKAT KO YG SENGAL DAH MUNCUL BALIK. G LA SALAM PELUK CIUM!

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Dia adik angkat Bz Bodi, aku selalu tengok diorang berbual-bual..

        0

        0
      • kecoh siak says:

        wei kipas, kau ade adik agkt ke? Irman Hazz? wakakaka. baru aku tau.
        hai adik kipas. nama timangan ape? aircond?
        boleh la kau bwk adik kau mkn steamboat Ak.
        haha

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        sy bukan adik angkat kipas,,kipa s suka kaco sy, dia n anon suka wat kaco kat betifulnarra,,,hye kecoh siak,,?salam penelanan dr sy Irman Hazz,,,peace yoo peace no war,,?

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        kecohsiak, nk ke adik angkat kipas si irman hazz tu mkn steambot ak? die kan mkn Mcd aje…hikhik

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hoi Irman… ko jangan kutuk Anonymous, dia dah lama hilang pi mana ntah.. jangan kutuk belakang… kutuk aku takper..aku still on kat bn..

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        kipas ko ni on je kt bn ni xpegi semayang jumaat ke? ke on9 hp
        hehe..ak nk g soping ni dapat gaji naik 13% kan..tataaa

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Woi…..aku terlepas semayang Jumaat laahhhh….!!!! Aku lupa hari ni hari Jumaat… ko cakap baru aku ingat… ni semua ko punyer pasal la Irman Hazz…!!! Melayan ko sampai aku lupa hari… Adoiii….!!!

        0

        0
      • kecoh siak says:

        xkesahla kau nk jadi ke x. aku tetap pggl kau adik kipas. haha
        slmbt bkenalan – itu xpe lg.
        peace yo no war tu xboleh blah.

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        heheh,,,padanmuka awk kipas,,, bueeekk,,,,,##?

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        ko ni kipas..kantoi sudah xgi smyg jumaat.camno nk buek laki ni? dushhh!! wakakaka

        0

        0
      • janda haron haziz says:

        weh Ak Ak.ko bisnes steambot pon ada naik gaji 13% ke??
        malam ni terasa nk mkn steambot pulak..kedai ko kat mana Ak

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        x malu,,,awk yg salah nk salahkn sy pulak,,huhu,,peace yoo,,

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        janda haron- ak siang gov servant,malam keje jugak family bisnes kdai steambot. ak bknnye org kaya sbb tu kena keje siang malam..bukan mcm irman hazz dia anak org kaya ade kereta perdana ngn vios..hikhik..boleh je nk dtg,nti kite tweet2 ye alamat restoren ye..hahaha

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        mama sy pengurus kfc okk,,,bukan nk berlagag tp kenyatan okk,,,peace yoo peace nowar?

        0

        0
      • kecoh siak says:

        Ak…………aku? :’)

        0

        0
      • kak munah says:

        wahhh…bertuahnye irman jadi anak org kaya.akak masa skolah,hp pun xde.apelagi nak pakai samsung galaxsy tab.harap anak akak x cakap dia anak org kaya walaupun mak bapak dia masing2 ade kete.malunye akak kalau anak akak cakap cenggitu ngan kawan2 dia.

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        akak slh faham sy x penah belagag juga,,,

        0

        0
      • senyum says:

        hihihih… kalau de si irman ni..aku mesti gelak sorg2..sbbnye baca komen korang kt si irman ni..dan si irman ni nye komen plak sungguh lurus hehehe… ^___________________^

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        kecoh siak – yup Ak=aku. Sebenarnye mase ak first time on nickname kt bn ni ak on9 hp.so tu yg pkai shortform je tu. Tak terfikir langsung spelling ‘Ak’ ni jd bahan kutukan si kipas n anon pada ketika itu. Diorang pangil Ak..Ak..Ak pun layan kan je sampai la sekarang hehe.So,rase malas pulak nk tukar nickname Ak jd Aku..sbb mcm da comercial pulak nama Ak tu wakaka ..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        kipas n anon mmg degki dgn semua org yg ader dlm bn nie,,,kwn sy ramai yg tulis aku = ak,,,rilek jeww x pyh kecoh,,,takmo gado2,,? pece yoo peace no war,,,#

        0

        0
    • ngomel says:

      kipas… sejak bila ko tukar keta kaler itam? tak salah aku dulu kaler putih kan? waaa brp byk keta ko ada nih?

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Yang kaler putih tu lukisan daa… takder banyak-banyak, ko ingat aku cap duit? Sebijik jer…

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        kipas kerta awk buruk,, kereta mama sy lagi cntik?mama sy bawk keretaa toyota vios n abah sy bwk kerrta perdana v6,,kerteta mama sy warna hiotam n kereta abah sy warna putih,,kerta abah sy laju abah sy masuk kelab perdana,,,peace yoo peace no warr,,?

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        wakkaka..kelakor nye ko irman..perdana ngn vios eh??ade org pkai alphard xkecoh pun..tu yusry tu pkai lambo lg.sedih!!
        btw,org yg suka menunjuk-nunjuk senang ni selalunya org yg baru merasa senang..kahkahkah irman2…

        0

        0
      • suke kat irman says:

        irman…suruh la mama awak beli kereta nissan fairlady.keta tu lagi best dari toyota vios.

        0

        0
      • hahahahaha says:

        haaa irman…asyik berlagak kereta jer dari hari tu.. pekata ko berlagak lain plak.. umah ko agak-agak banglo besar mana erk? tapi musykil aku.. selagak-lagak ko pun tak kan ar internet pun dari saluran mcd jer kot..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        nanti sy nak suwoh mama sy belikn kereta utk sy,,,eheh,,,?

        0

        0
      • kecoh siak says:

        ALHAMDULILLAH Irman sbb lahir dlm keluarga berada :)
        Irman pakai kereta ape pergi mcd? teksi executive?
        sy pakai kereta cabuk je. proton saga warisan ayah :’)

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        sy minat viva,,xper kecoh siak,,kerta aper pon okk,,janji kita pandai jaga,,peace yoo,,,

        0

        0
  4. hot mama says:

    scha dpt mertua hajah dan haji
    so,,i hope u replace la pakaian u nnti..
    x mau lg bpakaian slua pndek ala2 korea

    buat awal bmbing isteri ke arah kbaikan
    sapa tau scha dh jd wife awal nnti pkai tdung ke ??
    harap2 bgitulah..

    0

    0
    • mak enon says:

      komen nasihat cenggini pon kena thumbdown ke?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku pun doakan yg terbaik untuk mereka.tp kalau kita tgk,sebenarnya anak pak imam lg lah ganas pakaiannya berbanding anak org biasa.inikan pulak menantu pak aji.

      0

      0
  5. saya saya says:

    lawa . simple . harap lepas kawen pndai la jage bini okay . jgn kasi seksi2 dah . hihih

    0

    0
  6. saya saya says:

    nice . simple . harap lepas kawen pndai jage bini . jgn kasi seksi2 dah . hihi

    0

    0
  7. Irman Hazz says:

    alamak,,,sy ingt sy leh dpt first,,??lambt cket jeww,,#hye kwn2 smuer,,?dh lama sy x masok betifulnara,,rindu kowang semuae,,,salam perkenalan dr sy Irman Hazz,,

    0

    0
    • ahkak gile glam says:

      sapa KAWAN ko??????

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Waarrrrrkkhhhh…..kah..kah..kah…kah…kah…kah…kah..kah…kah…kah…!!!!
        Irman Hazz kembali daaa…….!!!!
        Waaaakakakakakakakakaka….!!
        ( sukanya aku, ada bahan )

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        kowang semua sy anggp kwn sy,,sy sayg kakak scha & abg awl juga?

        0

        0
      • hahahahaha says:

        hai irman.. lama tak nampak.. dah gi manila ke belum ni? jom makan mcd sambil mengINTERNET free kan diri jom!

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        kipas,,ini lah irman hazz adik angkat ko tu ye ..wakakaka..

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        nie sy skunk kt mcd tgh on9,,,sy order filet o fish medium,,,hye Ak yg comel,, pekabar,,?salam pekenbalan dr sy Irman Hazz,, peacer yoo..,,peace no war?

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Baik skett…. Irman Hazz adik angkat Bz Bodi tu.. Hoi, Irman… betui tak ape aku cakap? Waakakakaka…!!

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        salam pekenbalan??? apakah? wakaka..patutlah ko asyik kena lahar je irman hazz oi..ape2 pun salam pekenbalan juge dr ak..peace yo bahahaha

        0

        0
      • ODAH says:

        patut la irman hazz online sekarang ni.. internet free kat mcd rupa nya.. hik!

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        mana akak bz bodi,,,akak bz sgt baik?

        0

        0
      • Sian...Kena Dislike Hahah says:

        Tah Sapa Pulak Kawan Ko…

        Sian..Hari2 Kena Dislike Kahkah

        0

        0
    • ahkak puaka says:

      EHH BUDAK X MATANG NI ADE LG? IGT DAH LENYAP KE BUMI. LOL
      HAI IRMAN SENGGG! KABARE? MESTI X WARAS KN? BZ G KURSUS EH??

      0

      0
    • ahkak puaka says:

      MULA AKU SIHAT, LPS TGK KO MUNCUL BALIK TRS X SHT DAH. NAK PENGSAN JAP….

      0

      0
    • ngomel says:

      ko ni tak habis2 dgn salam perkenalan yek irman…? boleh tak aku lempang dia skit kipas?

      0

      0
    • mengada chat kt sini says:

      jgn buang masa aku scrolling nk melangkah borak korang ni. nk chat ke jejak kasih ke ape bagai sila g facebook

      0

      0
      • Irman Hazz says:

        hye awk jgn marah,,,scrol bukn penat sgt pun, sy rasa awk yg megada2,salam pekenalam dr sy Irman Hazz,,?peace yoo peace no war

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Tu jer lah tag line ko dari dulu… “peace yo peace yo”…

        0

        0
      • ngomel says:

        salam perkenalan..salam perkenalan… aku luku jugak kepala budak ni kang

        0

        0
    • ahkak puaka says:

      KONFEM BUDAK IMAN NI MASUK AIR, MASUK PASIR !!!
      DAHLA X HBS2 NGN “PEACE YO” DIA TU! AKU RS LAU KO X KOMEN SINI LG KITORG PEACE WEHHH!
      BUDAK X MATANG JGN KOMEN KT SINI LARR. NYEMAK WEHH.

      0

      0
      • suke kat irman says:

        muahahahahaha…….Serius wei,td aku baca blog ni biasa je.bila irman dah masuk dan berbalah ngan korang…aku x dpt menahan ketawa. Rasa nak ketawa berdekah dekah.tp x sopan la pulak kalau aku buat cenggitu.

        0

        0
  8. ko says:

    biasa jer kad takdela lawa man pon. mesti mahal nih. ada yg aku tengok 30 sen skepeing lagi lawo dri nie.

    0

    0
    • Detective Conan says:

      Menipu la sgt kad 30 sen lagi cantik. Harga kertas pun dah 30 sen. Buat kad pakai kertas surat khabar kot.

      0

      0
      • aku.. says:

        amboi mulut detective ni…. aku kawin dulu kad harga 30sen je. kad cantik lg. xde gune kertas surat kabo pon. ko belum kawin ye? xpenah survey harga kad kawin kn????

        0

        0
      • Detective Conan says:

        Ko kawin zaman jepun mmg la bleh dpt kad kawin 30 sen yg cantik. Haha

        0

        0
  9. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    X lawa pun kad diaorang…mcm semak jer…

    0

    0
  10. ahkak gile glam says:

    sweet n simple…..semoga berkekalan hingga hujung nyawa, best of luck! makin ramai artis yg mendirikan masjid, seronok sgt, nk tunggu Zahida Rafik pulak kahwin, sapalah jejaka “bertuah” itewwwwwwwwww…

    0

    0
  11. pffffft says:

    ada je la tak kena korang ni.. baru tunjuk kad.. belum tunjuk wedding.. subhanallah.. doakan jer mereka semoga berkekalan hingga ke anak cucu.. btw kalau bertudung tapi hati busuk pon tak guna juga kannnn…

    0

    0
    • fahmi says:

      Pfffft ko slh..btudung tu wajib sbg umat islam…so klo hti dye bsuk pon,skurg2ny dye ikut tuntutan Allah..

      0

      0
  12. ahkak puaka says:

    HAHH SUKE AHKAK KAD JEMPUTAN ADE RIBEN BAGAI NIH.. NMPK SWEET!
    P/S: KAWIN NANTI JGN KO PAKAI SHORT KOREA TU UDAH LERRR YE SCHA ;D

    0

    0
    • Anonymous says:

      HAHAHAHAHAHAHAH AKU RASA KALAU DIA PAKAI SHORTS KOREA TU MESTI SEMORANG LARI SEBAB INGATKAN AWAL KAWIN NGAN BAPOK KE HAPER LOLOLOLOLOL

      0

      0
  13. GuaMantok says:

    next~

    0

    0
  14. sakit hatiku... says:

    b4 nie aku minat gle kat dowang nie…tapi skg da kureng minat lah..tak tau pasal ape…

    0

    0
  15. jenab says:

    xsuke…xsuke…..

    0

    0
  16. biskut oreo says:

    scha dgan awal sweet..both chinese look..ada iras..semoga kekal ke syurga :)

    0

    0
  17. […] SUMBER GAMBAR Tweet GD Star Ratingloading…GD Star Ratingloading… Filed Under: Hiburan Tagged With: awal dan scha kahwin, gambar kad kahwin awal dan scha […]

    0

    0
  18. Hafizi says:

    semoga berbahagia selamanya.. Amin

    0

    0
  19. hafizi says:

    Semoga bahagia selamanya.. Amin..

    0

    0
  20. loving says:

    Awal dgn Scha mmg s’padan la…mcm pinang dbelah 2.
    smoga Awal dan Scha b’bahagia hgga k akhir hayat…..

    0

    0
  21. xxx says:

    weeeeeeeeeeeeehhhh

    0

    0
  22. ck slmh says:

    saya pula tidak sabar menanti Syawal yg mulia menjelma.

    0

    0
  23. chentalove says:

    cantik mnarik trtarik memang da bom kad tu…
    smoga bhgia hndaknya…

    0

    0
  24. pelik aku says:

    Diorang lebih-lebih org kutuk, kad kawin simple pun kena kutuk…
    Kalau dah tak suka buat la baik mcm mana pun tetap tak betul saja
    apa pun selamat pengantin baru untuk scha dan Awal, moga bahagia keakhirnya.

    0

    0
  25. fans fanto says:

    harap awal leh bimbing scha dari segala aspek terutama pemakaian bila dah kawen t…semoga berbahagia hingga ke liang lahad hendaknya…

    0

    0
  26. kitty says:

    bosan dgr story drg nie..propa!

    0

    0