Written by AbangNara | February 14th, 2012

Unik dan simple sungguh kad kahwin Ana Rafali. Ada stylenya yang tersendiri dengan tulisan jawi di tengah-tengah. Tahniah kepada pereka kad ini. Anda memang berbakat.

kad kahwin ana rafali

Dan Ana Rafali kelihatan sangat anggun dan sopan dengan imej barunya bertudung. Sejuk mata memandang.

kad kahwin ana rafali

Sedap kan mata memandang? Kredit gambar dan info kepada MediaHiburan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to Kad Kahwin Ana Rafali Yang Unik Dan Simple

  1. kin says:

    ooooo……

    0

    0
    • syuhada says:

      mcm awek Arab dah die… :)

      0

      0
    • Kata Kak Jah says:

      Tahniah Ana Rafali..Islam pun menyuruh kita bersederhana. Kan?

      Bukan macam sesetengah artis, kad kawin mengalahkah cover CD album, dah le tu rampas suami orang pulak. Ada pulak kawin mengalahkan pesta Thaipusan, selepas anak 1 ..terus bercerai.

      Semoga kekal ke anak cucu.

      0

      0
      • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tu orang nye suka arrrrrrrr nk buat besar2an …sekarang komen pasal kad kawin dia !! yg komen pasal rampas laki orang ni pe hal ????? dh tkde ayat2 lain????????????????? biollllllllllllllllll !!!

        0

        0
      • Dato Minah Jambu Sebenarnya Bapuk Lorong says:

        Hoi imah, suka hati dia lah nak komen apapun. kau jenis perampas suami orang ker? desperate sangat? muka kau macam sakai bukit tu, Minah sampai laki orang kau sanggup caras??

        0

        0
      • minah jambu sengal says:

        ntah nye…suke ati die la nk komen ape pn…xmintak duit kau pn

        0

        0
      • anak cucu says:

        suke aty dia lah nak komen ap..jari dy yg tekn kkunci,, kw sbok pahal..

        0

        0
    • kelapa kepala says:

      naseb baek azrin helmi dah bertunang…lau tak…mst dia nak ngorat ana raf ni…

      0

      0
    • qaseh sharel says:

      cantik je kad die…sweet n nice…mna gmbr future hsband die erk…tringin la nk tgok…abg nara,xde ke pic future hsband c ana nie??plllzzzzz… ;)

      0

      0
  2. baby says:

    so cute ^ ^

    0

    0
  3. awatif says:

    cantik, mcm kad raya..

    0

    0
  4. aku 2nd says:

    yey aku 2nd…

    0

    0
  5. teh '0' suam kurang manis 1 says:

    taniah, my fav artis.

    0

    0
  6. siti84 says:

    congrats abg nara for the newborn!!! hope mom and baby doing well!!!

    0

    0
  7. cik kak says:

    simplee….

    0

    0
  8. chicarito says:

    kecoh pasal die pakai tudung..bgs la da berubah..padahal dr dlu lg die pakai tudung..nk jd artis bukak tudung..so aku hrp ko da pakai tudung ni,takyah nk bukak blk la..ckp kt kakak ko,die pn kne pakai gk tau!

    0

    0
    • kotakkatik says:

      oh yeke die dulu mang pakai tudung? ko ado gambo?
      share2..haha.. tp Alhamdulillah dah kembali ke pangkal jalan………….

      0

      0
    • rooney macaroni says:

      setau aku, sebelum jadi artis lagi dia mmg free hair…video2 dlm youtube, mane ade die pakai tudung..maybe ko tgk gambar dia gi sekolah, konfem2 la pakai tudung….org kalau dah dengki org lain berubah kearah kebaikan, mcm2 cara nak buat cerita buruk….ermmmmm…

      0

      0
  9. jambanmu jambanku juga says:

    wlpn laki die x nsem tp mst prangai baik..hikhik

    0

    0
    • Saye ler Perempuan Itew... says:

      yuppp..aku kenal laki Ana ni.. bapak dia bekas ketua pengarah JAWI.. no wonder Ana mesti bertudung bila dh jadi manantu bekas ketua pengarah JAWI :)
      sayang Ana…

      0

      0
  10. HEHEHEHEHE says:

    ANA…..suhlah ana punya bakal suami tue potong rambut..nampak kemas sikit..ana kan artis..so same2 jaga penampilan kan..just nasihat je..hehehe…hope ada perubahan lah skit..kan da nak kawin…hehehe

    0

    0
  11. Bunga Lily says:

    Tahniah Ana Rafali :D awak sangat sweet bila bertudung ..:) <3

    0

    0
  12. LOL says:

    so cute :)

    0

    0
  13. exmrsmstudent says:

    mmg comel ana btudung..ex mrsm pendang dia ni..s.u ke naib presiden badan wakil pelajar..(x ingt mana 1)..tp low profile je..xpenah dngar war2 kat media pun..

    0

    0
  14. maskingTAPE says:

    tahniah!! hang mmg sempoi

    0

    0
  15. maskingTAPE says:

    tahniah hang mmg sempoyla

    0

    0
  16. xnak mjlis grand says:

    like like like. sume sederhana baik pakaianyg di pakai dan kad kawen nya itu .tahniah. Syukur Alhamdulillah

    0

    0
  17. tukang ajar budak says:

    tunang dia ex- sek men sains machang..budak baik ler..low profile..sebab tuh aku tak ingat pon pernah tak bercakap dgn dia dulu…tp mcm sekelas jer…

    0

    0
  18. asraff says:

    mmg simple sangat2 kad kawen ana rafali….

    Syoknya Melancong Percuma Ke Guangzhou China

    0

    0
  19. analis says:

    pilih islam semestinya jadi indah

    0

    0
  20. kupu-kupu says:

    mane boleh gabung name lelaki dan perempuan dalam islam? zina kecil tu kan. hmm.

    0

    0