Written by AbangNara | April 21st, 2011

kad kahwin zed zaidi

Memang sempoi dan kreatif. Kisah percintaan yang bermula menerusi Facebook di antara Zed Zaidi dan bakal isterinya, Natalia Mustafa Kamal kini diabadikan menerusi kad perkahwinan mereka berdua. Kad yang berbentuk Facebook ini memang unik dan lain dari yang lain. Paling penting ianya mengimbau kembali kenangan mereka berdua.

kad kahwin zed zaidi

Apa pun Abang Nara ucapkan selamat berbahagia dan selamat pengantin baru kepada Zed Zaidi. Kot-kot korang ada pernah buat atau terima kad kawin yang unik macam nie, leh sharekan ceritanya di ruangan komen. Kalau Abang Nara nak buat kad pengantin macam nie, mahu kena sound ngan orang tua

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to Jumpa Bakal Isteri Di Facebook, Kad Kahwin Zed Zaidi Pun Ala Facebook

  1. aman says:

    pergh. kreatif. :D

    0
    0
  2. kech says:

    kad kawen pasangan blogger pulak mesti dalam bentuk ala2 entri blog kan? hahah. kreatif..!

    0
    0
  3. hajimaru says:

    kad kawin x penting..nk guna kertas lukisan ke manilakad ke yg pnting kekal sepanjang hayat….

    0
    0
  4. suffer8zine says:

    perghhh terbaek kad ni

    0
    0
  5. iena says:

    kreatifnye die buat kad kawen cam tu

    0
    0
  6. mizzlilywhite says:

    I Like……. ;-))))

    0
    0
  7. matjoe says:

    awesome! creative.

    pasni twitter plak!

    0
    0
  8. memang kretif…. saya suka. :D

    0
    0
  9. superhaniff says:

    wattt..kreatif sangat..sweet memori mereka berdua terabadi di kad perkahwinan mereka…tahniat semoga kekal ke akhir hayat,,amin..

    0
    0
  10. zul says:

    kreatif. bagus..

    0
    0
  11. timmy says:

    wau mmg kreatif. lps ni msti ramai org nk wat kad kawin camtu.

    0
    0
  12. canggih2 dan makin kreatif kad kawin skarang…. :)

    0
    0
  13. aina razak says:

    mmg kreatif…like it…

    0
    0
  14. opah_roxx says:

    pasni ramai ler yg tiru hihihi :p
    nk kwin da dia ek..eniwe congrate!

    0
    0
  15. Merpati Putih says:

    awesome…..mmg krtf giler…:-)

    0
    0
  16. Anonymous says:

    Kalau cerai deactive facebook laa camtu ek~??

    0
    0
  17. khalis says:

    tahniah..dan memang kagum..kreatif beb

    0
    0
  18. acquagirlz says:

    wah cntik kat..aper nama bakal wife dia nih dlm fb nak cr la n add dia

    0
    0
  19. ayu zara says:

    i like :)

    0
    0
  20. miss Melur says:

    kalo ade sesiapa nak wat kad kahwin ala2 mcm zed zaidi ni, bole lah tgk kt kad-kadkahwin.com

    0
    0
  21. Ape2 jerk says:

    ish…anonymous tu org lom kawen lagi dah cakap pasal cerai…so negative..shoh shoh main jauh2..we dont need negative thinking ppl here ok..

    anyway..congrats..nice card..i like!

    0
    0
  22. zue says:

    xnak invite Mark Zuckerberg ker?huhu

    0
    0
  23. nini says:

    mmg nak sangat si zed ni dengan perempuan pandai dan ada business sendiri, akhirnya dapat gak, mintak2 kekal.

    0
    0
  24. alahai dunia says:

    finally dapat gak msk beautifulnara..huhu

    0
    0
  25. rz says:

    da rmai da wat cmni…mcm google…buku tulis skola…mcm2 la…kad kwin mhal2 pon nnt org buang gk….pape pon…smoga bhgia dan kekal abadi.. :)

    0
    0
  26. Rahmad says:

    kat kawin yg sangat2 kreatif..

    apa2 pun x kesah la klu kad kawin gna manilakat, tikar, kertas pasir, dll..

    yang penting adalah berkekalan sehingga ke akhir hayat..

    0
    0
  27. jajamalek says:

    beruntungnyer badan…… moga2 berkekalan hingga ke syurga….. …

    hai semua jenguk2la ke belog sayer…..
    terima kasih…

    0
    0
  28. kurus says:

    sorang jumpa di pusat perubatan
    yang di jumpa di facebook
    begitulah suratan jodoh

    0
    0
  29. siakap mari says:

    perghh..kreatif,inovatif, kondusif dan sensitif haha..apa pun tahniah ZZ..

    0
    0
  30. hanalulu says:

    cun+kreatif cgt.
    btw, cgra8s zed…:D

    0
    0
  31. girl says:

    http://www.kadkadkahwin.com !! check it out! kat sini laaa..creative !!

    0
    0
  32. ujang says:

    zed zaidi ni tak sombong orang nya…kad kawin saya karton2 abg nara..hehe

    jom layan biodata zed zaidi

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/biodata-zed-zaidi-kad-kahwin-zed-zaidi.html

    0
    0
  33. syida says:

    saya punya kad kawin pun unik mcm cover dvd…
    kira kalau tgk mcm poster movie gitu…huhuh =)

    0
    0
  34. myvitrd says:

    serius memang kreatif gila

    0
    0
  35. orangstarpublications says:

    ni ade hak cipta ke amik cerita and pic dr mstar???

    0
    0
  36. ini baru steady nak kawin…nice lah zed..

    http://belogapasajajadi.blogspot.com

    0
    0
  37. attention says:

    Zmn skg yg kreatif mmg org suka, aku nti nk buat tulis atas daun la…..hahahahaha. mcm zmn kuno pulak yer….emmmm idea lain…pls..?

    0
    0
  38. nema says:

    sgt kreatif..sama la nara oi..klu i wat camni..maunye parent soh wat kad baru … haha

    0
    0
  39. suez says:

    saya suka giler ini..saya suka..

    0
    0
  40. Myra Dolce says:

    pergghhhh terbaekkkkk la…
    plg simple n creative…

    0
    0
  41. You've been tangoed says:

    He should just invite via Facebook no card printing necessary.

    0
    0
  42. me PELIK says:

    dah pernah orang buat dah..xda kreatif nye..mesti orang kata diorang yang zek yang wat dulu..google kadkadkahwin dot com….ada orang pakai dah

    0
    0
  43. me PELIK says:

    x kreatif pun ….ada orang lain buat dulu mm
    meh tengok link ni
    http://www.kadkadkahwin.com/har46.htm

    0
    0
  44. Satin Ayu says:

    Bestnya… Klau dlm facebook
    leh jmp calon, selesai masalah nk cr calon ni. Moga Allah swt kekalkn rumahtangga diaorg hingga ke akhir hayat & moga aku
    pun jmp someone yg jujur & baik x kisahlh d facebook pun okay

    0
    0
  45. miss Melur says:

    kalo tgk kt website kad2kahwin.com tu.
    itu actually dummy kad.
    sbb tu name org laen.
    yg penting, zed zaidi mmg org pertama yg tempah kad ala2 FB ni.
    harap maklum.

    0
    0
  46. ow… b0ley ey cmtue?? wakaka..nmpak sgt kite xtau… xkreatifkn.. xsia2 pg bl0g nie..tema ksih…pat gk idea nak wt kad… b0ley la wt kad bntuk tagged… hehehe..

    0
    0
  47. ujang says:

    Gua kawin 2 mei ni abg nara…meh tgk gambar kad kahwin saya..karton..=)

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/gambar-kad-kahwin-jemputan-kahwin.html

    0
    0
  48. biasalah says:

    ala aku kenal bakal bini dia ni.dulu player jugak.nasib baik kawin.ahahahha

    0
    0
  49. juice says:

    alahai cantiknya kad kawin…x terfikir pun nk wat kad camtu..nanti zed zaidi sure frame sekepng wat kenangan..hehe juice pun frame kad kawin tau….

    0
    0
  50. ida says:

    boleh curi idea kad kahwin zed zaidi ni. Tapi belum ada colon suami lagi lah

    0
    0
  51. nenek says:

    pasni ank die mohd facebook, puteri viaiphone, ahmad farmville.. hahahahaha

    0
    0
  52. kad yg terbaek dr ladang!kak limahh ponn nak jugakk lahh wat utk anakk kak limahh

    0
    0
  53. jeng3~ says:

    aduh! ku keciwawawawa…..

    0
    0
  54. binikuJang says:

    cntik kad nya……..

    0
    0
  55. Ucapan taniah kepada pasangan Zed Zaidi dan Nelly dari kami di kad-kadkahwin.com :) http://www.facebook.com/kadkadkahwinpage

    0
    0
  56. chubby says:

    yup~~ kat zed zaidi tu tempah kat kad-kadkawin .com…saya pu tempah gak…tapi unik jugak..ala2 utusan malaysia..xpenah org wat lagi kot..cz sye design sendiri..semlam dah dpt kad tu.. :)

    0
    0
  57. paris turf says:

    First-class news it is without doubt. I’ve been searching for this content.

    0
    0