Written by AbangNara | July 25th, 2011

Sejak terlibat dengan Dentyne Terrar-Oke, Abang Nara berkesempatan berjumpa dengan si cantik mulus Juliana Evans.  Bila dah jumpa face to face, memang Abang Nara akui Juliana Evans bukan sahaja fotogenik tetapi juga cantik di dunia nyata. Dan ada berita baik untuk mereka yang menaruh hati kepada Juliana, buat masa ini dia masih single and available.

juliana evans

Kalau dulu Abang Nara pernah cuba kenenkan Jue dengan Zizan, ternyata kemesraan mereka berdua hanya kerana terlibat di dalam penggambaran filem Hantu Bonceng. Bagus jugaklah sebenarnya kalau Jue taknak bercinta lagi. Umur pun muda lagi. Baik fokuskan pada kerjaya dan kumpul duit banyak-banyak di hari tua. Tak gitu?

Untuk mengetahui perkembangan terkini mengenai Juliana Evans, jangan lupa follow Twitter Juliana Evans dan LIKE Facebook Juliana Evans. Lagi beberapa keping gambar Juliana Evans dengan membaca entri ini sepenuhnya.

juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Juliana Evans – Saya Malas Gila Nak Melayan Cinta Sekarang

  1. sjiehan says:

    wah… ni bukan awek zizan ke???

    0

    0
  2. langkah mayatnya dulu!!! says:

    oh minah ni x couple ngn zizan erk…..mak zizan x stuju kot….ye la, taste mak zizan msti wanita melayu gitu kannn….lgpn rasanya zizan not her taste….kan minah ni ska ngn guy yg messy2 gitu…..hehehehe

    0

    0
  3. aneh says:

    first!!!!!

    0

    0
  4. aneh says:

    first!!! ke?

    0

    0
  5. icha says:

    cntk…

    0

    0
  6. cinta lisa says:

    im first….boleh tahan la..

    0

    0
  7. jabun says:

    oh..my! tertutup dah..

    0

    0
  8. koko says:

    1st

    0

    0
  9. mama aqil says:

    yup…trsngat la comey dia ni

    0

    0
  10. first! says:

    firstttt hahaha

    0

    0
  11. honeybie says:

    first

    0

    0
  12. gadissopan says:

    cinta itu pelik

    0

    0
  13. gadissopan says:

    peha ada celulit?

    0

    0
  14. najah says:

    eleh gadis sopan.. ko pun ada byk duit syiling kat betis aku tak bising pun…

    0

    0
  15. mysara says:

    Dah malas, x payah layan. Titik.

    0

    0
  16. apepontakbleh says:

    yang gambar last tu bukan DD ke?

    0

    0
  17. zuan says:

    bkn ngan zizan ek? ada can..hehe

    0

    0
  18. hazree says:

    Sayang…masih belum cukup cantik. Ada sesuatu yang tidak lengkap.

    0

    0
  19. Ahmad Badri says:

    wow, up close dia ni memang nampak CUN & comel & muda juga!!

    0

    0
  20. ayu says:

    dia dh ade boyfriend dh lamaaa dh la..dieorg break kejap sbb tuh dia couple dgn sam time tuh..skang dh kapel balik..dia pandai simpan rahsia..nk jaga market kot..cuba tgk kat twitter dia yg dia ckp i love you kat sape…apelah abg nara ni.tu pon xtau!cantik tp hisap rokok watpe???nmpk dia smoke hari tu kat subang

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eleh setakat hisap rokok takde ape lah !!!! bukan nye dia hisap bende lain !! ape2 aje lah orang2 ni……minah jambu pn hisap rokok ! takde ape pn yg menggangu di pikiran minah jambu ni huh!!!!!!!

      0

      0
  21. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka tengok gambar ju yg last tu jambuuuuuuuuu nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee very very the sweet………tk payah lah nk mateair2 ni semua leceh ! kasi makan n kasi duit ngan mak bapak lagiiiiiiiiiiiiiiii bagos…kasi mak bapak kite senangggggg kite mesti nk keja keras kalau nk capai cita2….jangan asek asek nk mateair mateiar jeeeeeeeeeeeeee nanti mateair dh naik angin tikus kene pukol bantai pulak nanti……..pompan2 ni kalau dh kena pukol bantai ngan mateair lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nk i lov u….i lov u………………sedap ke kena pukol?????? makin kena pukol eh eh makin sayangggggggggggggg

    0

    0
  22. hek eleh says:

    wei minah jambu…mane ko tau dia xhisap bende laen?hahahahaha ko kenal ke dia??setakat tgk kat tv semua xyah laa..dia ni sosial kot!

    0

    0