Written by AbangNara | May 12th, 2014

Terkejut juga Abang Nara membaca kisah Jue Aziz dan Bayu Daniels yang dikatakan sudah pun bergelar suami isteri di Metro Ahad semalam. Iyerlah, tak ada majlis, tak ada hebahan, tup-tup khabarnya mereka sudah bernikah. Maka Abang Nara pun membuat penyiasatan sedikit untuk mengesahkan berita ini. Menerusi akaun Instagram Bayu Daniels yang merupakan seorang gitaris kumpulan DV8 dari Indonesia, dilihat banyak gambar-gambar mereka berdua dikongsi untuk tatapan para peminat.
jue aziz dan bayu danielsMenariknya bersempena Hari Ibu semalam, Bayu Daniels telah berkongsi gambar di atas dengan caption “Happy mothers day cinta @jueaziz_22 ..wish u always be a good mother for our kids :* God bless u always…Amin“. Malah menerusi Metro Ahad semalam, Jue dikatakan kadangkala membawa Bayu ke lokasi penggambaran dan memperkenalkan jejaka tersebut sebagai suaminya kepada para krew.
jue aziz dan bayu danielsMungkin sudah tiba masanya untuk Jue Aziz tampil dan mengesahkan berita gembira ini. Pasti ramai peminat Jue yang teruja untuk mengetahui kebenaran berita perkahwinannya. Apa pun, kalau benar-benar sudah mendirikan rumahtangga dengan Bayu Daniels, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Semoga berbahagia ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar pasangan ini dengan membaca artikel sepenuhnya.

P.S: Kasut dengan tema aiskrim yang sangat cool


jue aziz dan bayu daniels
jue aziz dan bayu daniels
jue aziz dan bayu daniels

38 responses to Jue Aziz & Bayu Daniels Sudah Bergelar Suami Isteri?

  1. Anonymous says:

    muka seiras..tahniah :)

    0

    0
  2. mai says:

    lelaki nie rupe mcm kakak sepupu sy

    0

    0
  3. compius says:

    jap gamba yg last sekali tuh ak compius mn 1 jue mn 1 laki dier..hik3..

    0

    0
  4. Melati says:

    Saper kah Mereka ini?

    0

    0
  5. der says:

    woww…akhirnya lelaki ini yang berjaya mencuri hai jue yang jelita ni. tahniah…

    0

    0
  6. Zorro says:

    jue ni lagi cun dari bini si jehan miskin yg skang ni…
    wopsss….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    suke tngok muka jue aziz ni..comey…congratz

    0

    0
  8. amin says:

    Dh mcm adik bradik plak aku tgk..mcm sama je muka..lagi2 pic yg last tu…klau dh kawen,tahniah…alhamdulillah…jgn la sorok ngn kiterorg ni..nk jgak tau..semoga bahagia

    0

    0
  9. Anonymous says:

    moga bahagia..jue ni cantik orgnya n mantap bodynya…dlm ramai2 retis indon gak y d cari…x ap la asalkan bahagia…

    0

    0
  10. kesom says:

    artis biasala bila dh suam2 kuku msti muncul dgn citer sensasi

    0

    0
  11. ira says:

    Tahniah jue aziz yg cantik ni da kawin senyap2 ye..suka tgk muka jue aziz..cantik n dia ni kelakar…muka seiras..jambu husband dia

    0

    0
  12. nok gebuzzz says:

    kalo btol tahniah…..bagus la dah kawin.so, anak yg jue jaga tu anak betul ke??

    0

    0
  13. zzzzzz says:

    jgn lh duk indon..klu duk indon cnfm jd mcm ashraf sinclair..dh xde lngsng ckp bahasa melayu..nyampah btl!

    0

    0
  14. hihu says:

    aku pernah terserempak dgn jue aziz ni dekat the curve..senyum je bjalan wpun sorg2. xde kekwat mcm certain2 retis tuh.

    0

    0
  15. Sukati aku nk komen apa says:

    sbnrnya aku xberapa minat jue ni disebabkn kadangkala dia mempunyai kegedixan yg melampau. tp aku akui dia mmg cntik jelita dan mempunyai senyuman yg menawan.

    tahniah jue. semoga berbahagia…amiinnn

    0

    0
  16. Jamilah isnin says:

    Jue aziz ni gambo dia laki aku peberet sangat.
    Ada sekali mlm tu nampak laki aku bawak gambo Jue masuk bilik air ..
    Tu la aku suspek dia mengelamun agaknya..

    Heheh

    0

    0
    • sedara Che Ta says:

      Laki ko melancap tgk gambo jue…
      Apakah malang ko berlakikan org camtu…
      Dah sah2 x puas…
      Beli ler Harum Malam…

      0

      0
      • sedara man kajang.... says:

        Harum malam tu aper ?….. adekk tak paham …. aper ke benda alah tu…

        0

        0
    • kakmah says:

      hakak rasa laki ko melancap aka beronani, nokkk….

      0

      0
  17. bunga says:

    Abang nara… this story is soooooo Window 95 ok? Awat suka sgt kopi pes citer outdated hehhhh?

    0

    0
  18. suka says:

    cam matt stonie…kiut

    0

    0
  19. shahz says:

    Kalau betul dah kawin, tahniah. Aku suke gak kat jue aziz ni sebab dia cute, manja n nmpk cool je. Lakonan pon not bad. Dpt anak nnt mesti cute.

    0

    0
  20. erm says:

    Asal la krg.update salah xupdate slah.abg nara tulis bce je la.lw xnk.jgn folow.kn abg nara kn???

    0

    0
  21. Mat K says:

    Jue, sedap?

    0

    0
  22. Liz says:

    Gambo laki dia yg pakai topi tu mcm muka mamat indon yg keja keja kontrak

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Tahniah Jue. Memang betul mereka dah kawin. Nikah di Makassar Indonesia. Dua2 pun sweet & romantik sangat. Moga jodoh mereka berpanjangan.

    0

    0
  24. minah jambu merah biru says:

    bagos la kalau dh kawinnn…dapat laki indnesia pon tkpe asalkn jujorrrr n kasi duit nafkah kt bini bulan2 semoga bahgiaaaa ye jueee

    0

    0
  25. cica says:

    cair tgk laki rambut panjang.. haishhh.. jambu laki dia ni.. nyway, klau btol, congrats to jue aziz n bayu..

    0

    0
  26. […] Jue Aziz & Bayu Daniels Sudah Bergelar Suami Isteri? (37) […]

    0

    0