Written by AbangNara | June 29th, 2009

ernie juara bintang RTM

Semalam sambil main-main dengan anak buah, sempatlah kami melayan final Bintang RTM, Malam Seribu Bintang. Secara jujurnya kami tak pernah tengok pun Bintang RTM sebelum nie. Disebabkan terasa nak tengok kecantikan Jo Anna Sue Henley Rampas secara live di kaca TV, jadi kami pun melayanlah final Bintang RTM semalam.

Persembahan finalis-finalis bintang RTM memang boleh tahan. Keputusan pun boleh dikatakan tepat. Maklumlah keputusan semua dibuat oleh juri-juri professional. Tak ada unsur-unsur SMS dalam menentukan pemenang.

Memang rezeki Ernie yang masih belajar di Tingkatan 5 untuk jadi juara malam tue. Nampaknya sibuklah Ernie tahun nie buat show. Jangan lupa ye anda tue nak amik SPM tahun nie. Menyanyi-menyanyi jugak, belajar tue jangan lupa.

Tapi Jo Anna malam tue memang menang besar. Bolot sampai 3 hadiah. Bintang Paling Popular (SMS), Persembahan Terbaik dan jugak naib juara Bintang RTM. Kalau kira-kira balik dekat RM20 ribu lebih jugak dia bawak balik malam tue.

Tak sia-sia kami promote kecantikan Jo Anna sebelum nie. Kalau anda belum pernah tengok gambar Jo Anna, kami cadangkan anda pergi baca artikel ini dan artikel ini. Sila bersiap sedia untuk cair jika anda seorang lelaki.

Tahniah buat semua pemenang. Walaupun Bintang RTM kurang promosi dan kurang kemeriahannya berbanding pertandingan-pertandingan lain, harap-harap pemenangnya berkualiti dan maju selepas ini.

Lagi gambar sekitar final Bintang RTM, Malam Seribu Bintang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

ernie juara bintang RTM

Baca Yang Ini Pulak:-

132 responses to Ernie Juara Bintang RTM, Jo Anna Bolot 3 Hadiah

  1. kmyk_maniax says:

    hye semua~ cantik eh die ni.. hehe.. tak pernah tgk pun rancangan ni tau2 dh ada yg menang eh.. =D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      aku x tgk siaran langsung tue…
      sblm2 nie pun aku x layan program tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        aku xkenal larr..
        mana satu jo ann nyerrr???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • catalina says:

          yg terduduk ala2 faizal tahir tu le

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku pun tak kenal..kekadg kesian produk2 bawah RTM, kurang boom, pdhal produk dia berkualiti..tak gitu datuk iti???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BUNGA says:

          Respek ngan Produk RTM..walaupun tak glamer mcm bintang realiti lain…tp they re survivor..menang atau kalah adat pertandingan…mereka bermula dari bawah..LAMBAT TAPI BERTAHAN LAMA..Ramai contohnyer (i bg yang Current,misalnya Azharina, Ct Sarah,Misha Omar,Aliah,Farawaheda,Amir SOFAZ…kalau Yang OTAI2 u ols pun tau saper kan…..tak mcm realiti laen..glamor je lebih…setahun dua bungkus…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. kmyk_maniax says:

    aik knp komen i x kuar ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. kmyk_maniax says:

    hahaha dah kuar.. xde org ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      x…sume g menziarahi jenazah Muhammad Mikhail Jasin…
      Lusa jenazah dikebumikan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • catalina says:

        poco, maksud kau mekel jeksen ke? dh konpem dia tu islam ?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        ha ah lah…..
        oleh kerana aku termimpi2 kan abg mikael.. aku trus terbang ke us tuk mnziara jenazah nya… huhuhuhuuuu….
        sbb tu aku dah bbrape page xde muke aku… almaklumla sibuk melayan tetamu yg hadir dan emosional dcna…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • catalina says:

          cam mana aku bo x tau ni, news channel mana kuar ? mmm …. tyra kau pegi sana diorang kenal kau ke … hehehe ….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aku kenal dia orang…
          dia org xkenal aku..huhuhuhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          mikail sorang jer kenal kat tyra tp sygnya dier dah pegi…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. kmyk_maniax says:

    helo2 =p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catalina says:

      jacklyn victor potong rambut pendek ! 1st time aku tgk nih .. cam x lawa plak ……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        memang xcantik.. kita pempuan jgn rmbut pendek sgt…
        cam lelaki pulok!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • catalina says:

          pendek sgt kan .. cam jantan plak dah , terus hilang muka sweet dia tu jd sour ha..ha..ha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          ntah ar…aku pun x sokong sgt pompan berambut pendek neh..tpi depends on individu la kan? kaler hitam ari tuh ok gak la…biler kaler da bertuko?…mcm x kene jer kaler tu ngan ton kulitnyer…
          tpi dier neh ader problm rambut…beruban..
          agaknyer tu yg dier da poning pk nk urus rmbut dier tuh…last2 dier potong jer tus!!!…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          rambut pendek akan menjimatkan penggunaan syampu, sikat, minyak rambut, dan tak perlu beli getah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          mmg ah, org laki pun x suka tgk pompuan rambut pendek….tp nti bila dh ada ank kecik….haaaa…rambut pendek la senang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catalina says:

      aloha ….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        teringat masa dulu2…
        jac victor tgh buat show trus jatuh tersungkur pasal tumit kasut tinggi sgt…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • catalina says:

          lawak sggh time tu, tp ksian gak .. tu la asal artis ja nk kena pakai 5 inci punya kasut , buat cam elyana kan senang

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          kenape aku xtau pulak!!!
          oooo… aku kecik lagi masa tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          ooo tu masa Hits 1 heheh…cian dia. Yg klakanye sblm tu Misha pun kena ‘sabotaj’ gak dek pentas tu, kain ye leh sangkut… nk wak pentas ni kena amik Sijil Dosh gak aaa, hazard di mana2… artis ni kena glamer2, so xble aa nk salahkan diorg klu nk kain labuh bermeter2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          misya siap cakap “jgn gelak”..kah kah kah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          klu nk tgk lam Youtube ade… ko type je nama jac ..sure termsk list

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          tyra ko x tau sb ko masa tue tgh buat konsert ngan mikail jasin…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. catalina says:

    Jo Anna cun mlm tu , tp syg x menang …. lps ni lg meletop2 lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Penari Poco2 says:

    alahai…
    abg jamal pun ada gak ker…???
    errrmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. trAnsFormeRs says:

    aku x mngikuti lngsung bntang rtm ni…
    jadi aku x knal sape2 pon…
    klau mentor aku respect kat black….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catalina says:

      aku langsung tk tgk mentor , sejak dh habis OIM aku dh tk layan prog realiti .. ntah ape2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        aku plak lyn astro nyer program..ntah peapa..anak wayang…tak phm aku…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          ckp skit apa rancangan paling best kt msia skrg? akak nk search ni….dh lama x tgk rancangan msia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          nk kasi cadangan neh…nur kasih kat tv3…pastu kn…cadangan d tutup!!!! muahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          bintang rtm dulu2 lg best…
          byk melahirkan penyanyi berbakat cam ct, jamal abdillah, sudirman, ramlah ram dan ramai lg tmasuk mak aku…wakaka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku SOKONG damia…itu satu2 citer tv plg best buat masa ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aku tau ko minat drama tu sara…tu yg aku tlg cdgkn tuk ko tuh…muahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku minat sebab mcm citer novel2…mula2 kawin tak kenal pastu…bahagia…uhuuu, tak sabor tunggu novel pergilah air mata kuar…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          nurkasih tu drama ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          klu korang smua ckp best…nti akak search….
          skrg kena cooking dulu…kekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          a-a..drama TV..baru episod 3 kalau tak silap..memang best sangat..cam ayat2 cinta pun ada…..feel dia lar

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          ni kes byk baca novel ar neh…
          aper2 hal pun aku doakn ko bahagia gak sara mcm kat dlm novel yg endingnyer bahagia tuh…
          nama hero ngan heroinnyer yg kat dlm novel pun leh thn…
          bleh buat bakal nama anak2 kiter d masa akn dtg…
          hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          betul…nama watak yg paling aku suka “afnan”…maksud pun baik….separuh duit gaji aku dok perabih novel..ish ish ish…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          bleh thn leen neh…sambil memasak…layan bn…sambil layan bn…memasak…
          aiyakkk leen…tgk2 ikan goreng kat dapur…hangit kang…
          hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          itulah kehebatan BN….sampaikan kegilaan kepada BN menyebabkan segalanya menjd tidak penting lagi….dlm ingatan hanya BN BN BN BN BN….

          barisan nasional jgn perasan yerk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          sara, sape pelakon drama tu? akak nk kena tgk pelakon dulu baru tau berselera x nk tgk citernya….hehehe..
          damia, laptop ni dekat jer…sempat lg main kejor2 dgn bn & kuali kt dapur tu…kekeke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. trAnsFormeRs says:

    fuyoh mmg cun siot minah ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. lily says:

    ingat kan jo ann mng…tpi aper hal dia memang deserve utk menang popular dn persembahan terbaik…..
    i memang undi dia dn nonton bntg rtm pun pasal nk tgk dia sorang jer…… bakal model dn penyanyi terkenal….muka secantik maya karin dn harap2x blh jd pelapis dato siti…….yelah…asyik muka dato siti dn dato k jer…..kite pun nak tgk muka jo ann pulak…..
    TAHNIAH JO ANN…….I peminat u dn tk sabar nak beli album jo ann
    sori terlupa nk ucap tahniah kat ernie….sowie…..coz i bkn peminat u…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Zaza Muhammad says:

    morning….aku dah ‘congrate’ joan lam post sblm ni…. wpun naib juara tp mmg dia best. ekceli aku mmg tnggu final ni sbb aku nk tgk si Joan ni harapkan muke ke atau mmg dia bel nyanyi. well, bkn stakat leh nyanyi tp mmg ade bakat as penghibur…. jarang gak jumpa org yg lawa n berbakat besar. Tahniah gak utk juara, salute aaa sbb lagu Aishah yg dia nyanyi tu mmg lagu peberet aku zaman muda2 lu, klu ikutkan umur Ernie yg baru 17 thn, lagu tu dah wujud sblm dia lahir lai… terer2.. ni le kualiti Bintang RTM, wpun x ‘sepopular’ AF tu tp peserta dia jauh lebih berkualiti. Tapi masa live ari tu, aku punyelah tensen masa prelude alumni bintang2 RTM tu nyanyi (yg3 org tu),,, dah le nyanyi lagu syok sendri, pastu dok lawan jerit2 smpi bingit tinge aku last aku tukar cenel… jamal pun… lagu apa ntah dia nyanyi last aku tuka cenel gak…buke2 je nk tgk result. Klu pun nk tnjuk tahap ketereran vokal, x semestinye menjerit, bknnye makin best, makin sakitkan tinge…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      morning gak zaza…tu ar c jo ann tu…rasanyer dier tuh ada bakat berlakon gak tuh..tu yg dpt persembhn terbaik mlm tuh…hokhokhok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        morning….ko tgk ke live ari tu? kire best aaa aku wase.. yg x bestnye bile artis jemputan syok sendri, nyanyi lagu ntah apa2 pastu dok lawan2 jerit… eeiii bingit tinge.. rosak lagu One sweet day tu… klu le si farawaheda tu atau dia fadila nyanyi lagu popular dia lagi best..jat da da da jat da da da da …. aku plak tlg nyanyi ihiks!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          hikhikhik..tgk live gak la..pasal pak mertua aku tu nk tgk c jo ann tuh…hebat tul bapak mertua aku neh…nk tgk yg lawa2 jer…muahaha…
          penyanyi lelaki ngan pompan tu kn?…mmg x besh langsung tgk dowg nyanyi…x synchronize langsung!..huhuhu
          aku pun ske lagi biler dia fadilla tu nyanyi lagu jat da da da nyer tuh…mcm nak menari jer biler dgr lagu tuh…jat da da da…lalalalala

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        morning kawan2…gambor aku still tak kuar…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          morning sara…
          lor…pic ko tanak kuwa lagi ker?..
          adehs…nk gelak ker tanak ni ar?..
          alalalala…sara…
          sure ko x buat ngan betul tuh…
          anda confirm da buat ngan betul?…adakah anda pasti?…
          huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          morning…ramai plak pg ni yerk…korang smua dh bekfes ke pg2 dh ngadap bn ni?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          mana..mana…
          xde sesape pun!!!
          aku sensorang jerrr ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          dah,,,kenyang oredi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          eleh..tyra neh..buat2 x nmpk ai ler tuh…
          aisehmen…nk msk poridge ar..
          kitchen…here i come!!!….
          ting tong!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          lor…td rmai…ni dh pakat lari ke? hehehe… nk g msk lunch la…dh lewat dh ni….zaza, mu mkn apa pg ni? aku rindu nk mkn nasi dagang…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          aku bekfes mee goreng je…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          morning sara,,,,akak punye gmbr baru kua dah,,,,smlm aaa wak ari ni baru kua,,,hmmmm pesal le gambo sara yg bling2 tuh x kua…ade ni silap teknik…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku baru lepas bf mkn laksa sarawak kat kuching nie…
          uuuhhhh….sedap…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kak zaza..sara dh malas dh nak buat 3-4kali..biarlah menjadi rahsia siapa diri ini…wakakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          zaza, mu ckp letak pic baru…aku still nmpk pic lama laa….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          akak leen, tukar lar pic tue…
          xnak tgk bunga ros…nak tgk muke akak leen jgk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          x boleh ah…muka akak ni cun lar sangat…..nti kan rmai plok peminat…susah laki akak kan…kakaka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          ntah le…pg tadi masa aku online kua gmbr lain, la ni gmbr lain plak…teng3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. damia zahra says:

    askum…morning every1…ermmm
    tgk gak show neh live ari tuh…
    byk tul c jo ann tu bolot ek?..
    kumpul2 duit tu sama ngan duit pemenangnyer…
    byk tul duit budak skolah neh…
    derma sket kat akak amelina tuh deq bleh?…hokhokhok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      aiyakkk!!! byk plak c jo ann neh mng…25k..
      daq ernie tuh…20k…
      ermmm…xperla..kn daq skolah laie…
      x elok byk duit sgt…hokhokhok…
      huk aloh…nk p buat minuman sat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        yup…25K. Formula dia math dia ehheh (aku nk ajo math pepagi) naib juara+best performance+bintang popular = 15K+5K+5K = 25K …lebey dr juara heheeh dah rezeki dia erk. Byk nye K dia, jgn aa plop pasni ble Datuk K plak, opsss…sori CT, usik2 je..jgn mare. Joan ni pun not bad gak lam akademik, la ni dok study lai, LAW…. bakal lawyer tu…. Ok aa berbakat seiring ngan jelita dan kelayakan akademik…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          humang aihhh….pan….dai…nyer zaza neh…anak saper la neh?…
          amek law?…best2….da ar lawa…pandai plak tuh…
          aiyakkk!!!! lum msk poridge lagi la….cian baby aku..
          nk menghilangkn diri japs…ting..tong!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      bestnye korang punye bfast…
      aku ni mkn nasi lemak jer..
      malas betui ari ni keje la..

      smlm kat cni johor cuti.. aku meronda2 hingga smpai ke air trjun kota tinggi…
      dgn family akak aku la..
      bnyak dah prubahan..dulu aku g masa ting 5..skrg dah macm sunway lagoon plak.hihihihi..
      nanti korang nak g meh aku bawakkan k..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        nasik lemak?..ok la tuh…sedap gak tuh…
        jauh tul ko meronda2 yer tyra…membawak diri ar tu?..
        sunway lagon?..da lama x p sunway lagon…huhuhu..
        ko dukung la aku p sunway lagon tu tyra…meh dukung ai..meh…muahhaha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          yg bebenor nye sarapan rutin aku biskut creamcreker ngan capuccino aik cong..yg peket tu..
          nantia ku nak antar letter kat jacobs suruh dia amik aku jdi ikon diaorg.. aku ni dah lama jd peminat setia dia..xtukar brand mana2pun..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. acHe says:

    Ahaks! Sama la NARA..tgk pun sbb nak tgk JOANN..org kata dia cantek sgt..mm manis le juga..da agak dia menang Bintang Popular..tak pernah2 ku tgk BRTM ni hehe..ya dia memang layak utk persembahan terbaik..bagus..vokal..mm bole la..kena mantapkan lagi..utk ERNIE..tahniah..kira sedap di dgr la suara dia nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Akak Leen says:

    tak dpt tgk…nti la nk serach dlm youtube…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. jojio says:

    Tahniah…bertambah lagi ler artis kite….yadaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      artis menyanyi btmbh ramai tp byk album x laku…
      saper nak beli…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        dia org tu mcm biskut cipmore je..jap ada..jap xde…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        tu ar pasal!.!.
        skrg neh org men donlod jer…tu yg album x laku tuh..huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. lilies says:

    hurmm..a`ah ingtkn lame lgi rancgan niyh..tup2 last week tgk da final lak..yue pon secara xsengaja tertekan channel RTM niyh..neway Jo anna niyh mmg cantek kn..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      lillies…
      bile ko nak bubuh pic ko kat sini…
      ko pun kira senior gak dlm blog nie…
      jom…aku nak nengok muke ko…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      iyolah lilies…dier mmg lawa la…
      dato’ yg bagi hadiah tu?…ko x puji ker?…
      alahaiii dato’…
      dato’ manyak encem la…(neh aku tlg pujikn tuk ko neh!)
      huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Kak Su says:

    A’kum semua…Tahniah la kpd para pemenang…

    w/pn Kak Su tak pernah berkesempatan tgk BRTM ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      wsalam kak su…
      kak su neh bz sgt nampaknyer…
      kak su pakai mascara brand aper tu?..
      melentiknyer bulu mata kak su…
      hokhokhok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        aku guna maskara dato siti guna…tak nampak ker bulu mata aku lentik gak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishhh…nampak..nampak..
          maner leh x nampak….
          eh eh..saper la yg pakaikn ko mascara neh sara oiii?…
          comotnyer…habes brand dato’ ct tau…
          pakai elok2 sket…
          hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ko lah yg pkaikan…oooo, jahat ek..buat muka aku jd hudoh ek…jahat ko kak damia…(nak perasan plg muda plak)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          saraa…
          mana gmbo kau?? apsal aku xnampak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kotak kak nara buat kecik sangat..tak muat ngan muka aku nak masuk kat dlm tuuu..tu gambor aku tak display…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. jed hijau says:

    juara bintang rtm dulu2 suara power2 sampai sekarang….aku suka….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      ko x ske aku ker jed?…sora aku pun power gak neh!
      test…test..(aiyak!..da jd sara la plak dok test2 neh)…
      do..re…mi…fa..so..la…ti…doo…….
      uhuk..uhuk…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      betul tu, antara bintang kelahiran rtm; allahyarham sudirman,jamal abdillah, ramlah ram, ibnor riza, noraniza idris, siti nurhaliza, misha omar, dayang nurfaizah, azharina, farawahida….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. DelimaSaraa says:

    test utk kali terakhir….

    aku rasa kalau pic aku tak kuar hanya satu sebab :- aku terlebih gemuk..muka aku tak muat masuk dlm kotak kak nara tuuuu….kotak tu kecik sangat2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      alalalala…ko p touch up sket la pic ko tuh…
      kan zmn da advance…klu dlm pic..yg gemuk leh kuruih..
      yg kuruih bleh jd gemuk…
      x pun ko amek pic jarak jauh sket..mcm poco2 tuh…siap cekap musang lagi..eh eh cekak pinggang..
      hokhokhok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        tak dek ar..aku rs kotak kaknara kocik…den gemuk…

        saraa : sambil berfikir adakah aku gemuk???ish ish ish…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          saraa…
          skali lg aku kasi warning kat ko…
          kalo ko x bubuh pic ko aku baling keyboard aku nie dari tingkat ground floor…
          ahhhuuuuuu………….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Sabor…nanti dia link ler tu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bedebuk…jatuh…ish ish ish…poco, jgn baling poco…aku dh try sedaya usaha dh tapi tetap mata gergaji warna merah gak dok masuk dlm kotak tu..apa daya ku lagi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aku "still" cun says:

    morning sume…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      alamak…kami baru dok nak berebut “APC” tp ko dh awal2 dpt “aku still cun”….ni nak marah ni…wakakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. YONEXBEST says:

    bape agak2nya hantaran kawen ni nanti??huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ANDY CHESTER says:

    congrats anna! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. tim says:

    ernie the best..!!!anna tak best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. MyLa_pRinceSs says:

    eh… apasal lak lagu ernie ni x popular. … . padahal lgu ne best gilllerr pa… =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Mr K says:

    Ernie ni nampak macam budak kecik gitu……..Jo-Anna,hmmm bole tahan jgk pompuan ni…….Fofular dgn lagu duet Vince same dgn Ezad tuuu…….Bile nk kluar single trbaru die dhh???Anyway,memang patut Jo-Anna layak juare,dhlah menang besar plak tuuu…….Keep it up,gal…..Ernie mcm sikit overreact gitu,jgnlah kalo nk maintain gitu,sampai dh trpilih ke MM25 nanti…….Tunggulah sampai habis blajar dulu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Simply want to say your article is as tonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. porno izle says:

    Just to let you know… your website looks extremely strange in Mozilla on a Mac

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0