Written by AbangNara | June 24th, 2015

Hampir seminggu kita berpuasa, pelbagai promosi, diskaun dan tawaran bersempena Ramadhan dan Hari Raya sudah mula dianjurkan oleh pelbagai pihak. Paling menarik perhatian Abang Nara sudah tentu promosi daripada Lazada, destinasi menjual dan membeli-belah nombor satu di Asia Tenggara. Bermula 11 Jun sehingga 15 Julai, Lazada mengadakan kempen Riang Raya di seluruh negara untuk pelanggan mereka yang mahu membuat persediaan sempena hari raya yang bakal tiba.

raya lazada

Apa yang lebih menarik, bermula hari ini (24 Jun) sehingga hari Jumaat (26 Jun), Ladaza menawarkan diskaun sehingga 90% untuk kesemua kategori barangan menerusi kempen Jualan Mega Raya. Fuh 90% tue. Mana nak dapat kan? Malah jualan murah flash istimewa pada 6 barangan yang paling digemari setiap hari akan berlangsung dalam tempoh 3 hari ini. Selain itu, pemegang kad Maybank juga akan menikmati potongan harga tambahan sebanyak 10% ke atas pembelian mereka pada 24 Jun dengan rebat maksima RM200. Awesome sangat-sangat nie.

raya lazada

Kalau selama ini korang hanya membeli barangan elektronik, gadjet dan peralatan rumah di Lazada, sempena Hari Raya 2015 kali ini ada kelainan sedikit. Lazada turut sama menawarkan baju raya untuk pembeli mereka. Bukan calang-calang punya baju raya tau. Ia direka oleh Radzuan Radziwill, Rizman Ruzaini dan Melinda Looi, serta koleksi baju raya dari pereka tempatan yang lain. Jangan risau diskaun mesti ada punya.

raya lazada

raya lazada

raya lazada

Nasihat Abang Nara, inilah masa yang paling sesuai untuk korang bukan sahaja membeli baju raya, tetapi membeli alatan rumah yang diidamkan selama ini. Kalau dah lama pasang niat nak beli tv baru, gunakanlah promosi Jualan Mega Raya Lazada ini sebagai satu kesempatan untuk menjimatkan wang anda. Kena sentiasa perhatikan jualan flash yang akan berlangsung dalam 3 hari ini. Untung-untung boleh dapat tv pada harga yang tidak masuk akal.

raya lazada

Khas untuk pembaca BeautifulNara, selain daripada diskaun sehingga 90% yang ditawarkan oleh Lazada, anda juga boleh mendapatkan diskaun RM35 dengan pembelian RM150 ke atas. Ini kira diskaun tambahan la. Cuma masukkan voucher ‘RAYANARA’ ketika nak buat pembayaran. Voucher ini sah dari 24 Jun sehingga 26 Jun sahaja tau. Jadi silalah bersegera. Dan kalau pembaca BeautifulNara adalah pemegang kad Maybank, anda layak mendapatkan potongan 10%. Kalau tidak ada kad Maybank, sila guna voucher “RAYANARA” yer.
raya lazada Selamat membeli belah sempena Hari Raya 2015 di www.lazada.com.my. Jadilah pembeli yang bijak!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to Jualan Mega Raya Lazada, Diskaun Menggila Sehingga 90%

  1. I AM ME says:

    Dah shopping dah kat Lazada baru kejap, mmg dapat potongn RM35, tq Nara!! bnyk dah barang beli kat Lazada, so far so good,,recommended!

    0

    0
  2. applemasterace says:

    aq tak pernah beli dari lazada, nak tanya lazada ni pernah tipu orang x. Kalau dia hantar pakai apa lepastu pernah rosak x.

    0

    0
    • maklong says:

      So far beli, cuma skali beli thermopot diaorg pakai servis citylink,sampai brg kemek sikit , dah lah ambik masa yg lama, yg lain ok je :)

      0

      0
  3. greenfingers says:

    Dah beli ngan lazada empat kali. So far ok jek, brg smpi dlm 3 hari bekerja. Brg dia pun murah2 and kualiti ok. Rsnya yg komplen tu sebabkan problem dari owner business tu sendiri sebab lazada ni kira cam org tgh la.

    Tp skang dh kurang membeli dari lazada sb sejak gst, brg lazada dh xmurah cam dulu.. #sy benci gst#

    0

    0
  4. AA says:

    aku pernah beli di lazada.. kalau bab pakaian jangan belilah.. nanti kau minta size M dia sent size XL, mcm aku beli converse size 38 available time tu dtg size 35 W*F. Electronik dll ok je. Aku selalu beli ok je.. Penghantaran laju even aku duduk dkt Sabah.

    0

    0