Written by AbangNara | December 7th, 2015

Nile.com.my, laman web membeli-belah online paling dipercayai di Malaysia kini sedang melangsungkan Jualan Akhir Tahun 2015. Jualan Akhir Tahun 2015 ini bermula hari ini, 7 Disember 2015 (Isnin) sehingga 10 Disember 2015 (Khamis). Anda cuma ada 4 hari untuk bershopping sakan!!!

Produk yang termasuk di dalam promosi Jualan Akhir Tahun 2015 ini bakal diberi diskaun sehingga 95%. Banyak kan? Namun setiap pelanggan hanya boleh membeli 2 unit untuk setiap satu produk. Kenalah bagi peluang untuk semua orang membeli kan? Di bawah adalah beberapa produk yang pasti membuatkan tangan ada menggigil nak beli.

Jualan bermula 7/12/2015, 12pm

clearclearclearclearclearclearJualan bermula 8/12/2015, 12pm
clearclearclearclear

Jualan bermula 9/12/2015, 12pm

clearclearclearclearJualan bermula 10/12/2015, 12pm
clearclearclearclearclearclear

Jika anda nak ushar lebih banyak produk yang tersenarai dalam Jualan Akhir Tahun 2015 ini, boleh klik di link ini: http://www.nile.com.my/page.php?cd=107.

Untuk makluman, Nile.com.my sedang memberi PENGHANTARAN PERCUMA bermula 1 Disember yang lalu sehinggalah 12 Disember ini sempena bulan terakhir 2015.
clear

Selamat membeli belah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Jualan Akhir Tahun 2015 Daripada nile.com.my

  1. Zira says:

    Wah…murah sgt ni

    0

    0
  2. enot says:

    Tolonglah kita bukan bangsa arab….kenapa kena buat promosi jubah….kemana agaknye hilang pakaian melayu kita baju kurung, kebaya, kebarung, baju kedah dll…

    Ingatlah Arab itu bukan Islam dan Islam tu bukan Arab…..bangsa Arab adalah dajjal besaar di ddunia, segala porak peranda kita alami adalh kerana Arab jahilliah

    0

    0
    • kenot says:

      dari dekat 20 keping gambar di atas, ada dlm 6 keping jer jubah… tapi akibat dari 6 keping gambar jubah tu, habis satu bangsa arab dipanggil dajjaal…

      Salawat ke atas Nabi Muhammad SAW, pemimpin buat bangsa Arab dan seluruh umat.

      0

      0
    • D says:

      Kita bukan bangsa Arab, tapi jubah tu sunnah junjungan besar kita Rasulullah SAW. Jadi apa masalahnya? Pakai jubah pun, bukannya langsung tak pakai baju kurung.

      0

      0
  3. Bagus-bagus designnya… mari kita sama2 budayakan Hijab… Insya Alloh Berkah
    Salam Sahabat
    goo.gl/btCn8m

    0

    0
  4. musadun says:

    selalu beli baju dekat nile ni..tapi yg tak bestnya banyak saiz dah habis..yg tinggal selalu xl dan xxl je..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    tak cantik nye lahaii..

    0

    0