Written by AbangNara | December 4th, 2014

Yeah~~~ Setelah sekian lama berada di dalam fasa percubaan, akhirnya hari ini Abang Nara dah bersiap sedia untuk berkongsi dengan anda semua mengenai satu lagi projek terbaru BeautifulNara iaitu FamilyNara. Memerhatikan kesibukan si ibu dan si ayah mencari barangan untuk diri sendiri, anak-anak, perhiasan rumah dan keluarga tercinta, Abang Nara telah tampil dengan idea untuk mewujudkan FamilyNara, di mana kesemua barangan keperluan harian boleh dibeli di sini.
familynara Berbeza dengan laman web online shopping yang lain, FamilyNara menyediakan barangan-barangan mengikut kategori untuk memudahkan pencarian. Contohnya ada baju sekolah jenama UNI1ONE (beg sekolah dan kain untuk pelajar perempuan pun ada) dengan diskaun sebanyak 15% serta penghantaran percuma. Confirm tak ada kedai online lain atau kedai fizikal yang jual lebih murah daripada FamilyNara. Tak perlu lagi nak bersesak-sesak dan kelam kabut mencari baju sekolah bila cuti nak habis nanti. Beli sahaja di FamilyNara.
familynara

Untuk ibu-ibu, gadis-gadis dan awek-awek di luar sana, FamilyNara menyediakan pelbagai pilihan pakaian, tudung, kasut, makeup dan macam-macam lagilah untuk anda. Sepanjang testing period hari itu, antara produk yang paling laku untuk kategori Hawa ini ialah jubah Lemari Myra. Banyak sangat jubah-jubah yang menarik dengan harga yang amat berpatutan. RM118.15 je dah boleh dapat sehelai. Itu belum campur diskaun yang akan Abang Nara kongsikan sebentar lagi. Confirm harga jubah ini lebih rendah dari RM100 nanti. Mana nak cari?

familynara

Mesti kaum Adam tertanya-tanya ada ke produk yang sesuai untuk anda di FamilyNara ini kan? Jangan risau. Best seller kitorang iaitu jubah Bin Qareem pada harga RM150 tersedia untuk menambahkan lagi kekacakan anda. Kualiti kainnya terbaik, rekaannya moden dan sesuai untuk dipakai ke mana sahaja. Abang Nara pun dah ada 2 helai. Pakai kat rumah pun selesa yang amat. Hehehe.

familynara

Apa kelebihan FamilyNara ini lagi? Untuk anda semua, kami ada dedicated customer service yang akan melayan segala persoalan, permintaan dan apa jua yang anda mahukan (jangan ajak dating sudahlah). Boleh WhatsApp ke 011-333-87668. Dan untuk pembukaan secara rasmi hari ini, Abang Nara nak bagi diskaun sebanyak RM30 dan penghantaran PERCUMA untuk setiap pembelian RM100 ke atas. Masa nak buat pembayaran cuma perlu masukkan kupon NARASAVE. Kalau tak tahu nak guna, silalah Whatsapp ke nombor yang Abang Nara kongsikan tadi. Nanti akan diajar satu persatu caranya.

familynara

Banyak lagi pilihan pakaian, barangan rumah dan macam-macam lagi ada di www.familynara.com. Jangan lepaskan peluang anda untuk membeli dengan tawaran hebat yang hanya akan sah sehingga 15 Disember ini. Silalah bersegera. Ada sebarang persoalan boleh juga ajukan di ruangan komen. Abang Nara akan cuba jawab sepantas mungkin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Jom Membeli-Belah Di FamilyNara, Tawaran Awesome Untuk Anda Semua

  1. nino says:

    Kalau nak jual barang kat website ni boleh? thanksss

    0

    0
  2. muslimah says:

    harga jubah tu mahal nara..di luar jubah dah murah..mcm2 fabrik ada, mcm2 fashion..serendah RM49 pun dah boleh dpt yg kualiti baik..takkan tak buat survey kot?

    0

    0
  3. Anon says:

    wahh dh meniaga plak, alamatnya pasni gosip artis cedok dri Insta jela.. bila blog gosip jadi blog niaga.

    0

    0
  4. biarlah rahsia says:

    mahal sgt la..kami yg xmampu ni hanya mampu tgok gambar jela…
    :(

    0

    0
  5. Anonymous says:

    dfgretrt4t

    0

    0
  6. mimo says:

    nara, apasal blouse semua tak cantik. baju kurung pun sama. jubah mahal gila.

    0

    0