Written by AbangNara | August 24th, 2010

selamat berbuka

Salam kepada semua pembaca BeautifulNara. Anda puasa dan terasa nak berbuka dengan “grand” sedikit hari Ahad ini. Jom join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Detailsnya ialah:-

Tarikh: 29 Ogos 2010 (Ahad)
Tempat: Restoran Bistro Qaseh, Seksyen 13, Shah Alam
Harga: RM19.80 untuk dewasa, RM12.50(10 tahun ke bawah)
Alamat: 2, Jalan Boling Padang F, 13/F, (Blkg Tesco Xtra), Seksyen 13, Shah Alam, Selangor (landmark opis syarikat Upin Ipin Les Couspoque tue)

Semua yang rasa nak join sangat-sangatlah dialu-alukan. Tak payah bayar dulu sebab kat sana pun boleh bayar. Untuk mengelakkan kekeliruan, sesiapa yang berminat nak datang sila hantarkan email ke [email protected] dengan tajuk “Majlis Berbuka Puasa”.

Untuk maklumat lanjut boleh join Facebook Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Jom ramai-ramai meriahkan jom. Tak kiralah anda pernah komen kat sini ke atau sekadar silent reader, kami sangat alu-alukan kedatangan anda.

//Untuk gosip terbaru, sila baca artikel di bawah. Sticky post sampai hari Sabtu nie//

1,452 responses to Jom Join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara 29 Ogos

  1. zzz says:

    zzzzzzzzzzzzzz

    • shahs says:

      2nd…

      • shahs says:

        aku tau bistro qaseh ni…sllu g mkn sana..best..lauk pon sedap…

        • daydeck86 says:

          cam menarik jer tapi cam tak der transport plak nak kesana … errrrmmmmm…

        • aries_april says:

          dok mn?

        • [email protected] says:

          dok mana ni jauh ker

        • aries_april says:

          shah join la..

          sdp ek?
          kta onrg time suggest pn…
          xtau g sdp @ x..
          smua geng BN x prnh p..
          ni 1st time

        • shahs says:

          gerenti sedap!! berbaloi utk wang anda..hehehe..

        • [email protected] says:

          huhuhu,,, nant kita mkan puas2.
          …..

          :)

        • Sy org susah says:

          Kedekut Nara nie… Dah banyak pngunjung blog mesti banyak untung bukak blog nie sbb bnyak iklan… Apalah salahnya belanja je buka posa nie utk peminat Nara yg miskin mcm sy. Kalo Nara xmo bankrap limitkan la tuk 30 org ke bwh… Dapat gak pahala bulan posa ni, ajak anak yatim… Ini kena bayar sbb tu x ramai nak join…. Kalo bawak Rm19 bley bli mcm mcm kat bazaar….

  2. aries_april says:

    ok…
    join….

  3. ratu hantu says:

    area mn ek restorn 2..kt geng ka

    • aries_april says:

      dkt tesco extra n stadium shah ala,

      • [email protected] says:

        kat qaseh

  4. antupensil says:

    jom…!

    • aries_april says:

      jom…tp xda ikn bakar rsnya kat situ…
      :-)
      ko kna blnja kat tmpt lain la pla ek antu?

      • [email protected] says:

        aku tuntut janji antu,,,,,,,

      • antupensil says:

        eh xde ek..
        kalo xde suh dia bakar kat situ..haha

        • [email protected] says:

          aku bakar ko nant antu,,,, :p

        • Clipkertas says:

          ikan bakar tak der….
          satay ader tak?

        • aries_april says:

          nik..aries bntu…tp kat prt kna lma skt..bnyk lmak tu

  5. shahs says:

    menu feveret aku klu g sana….NASI GORENG QASEH & AIR ASAMBOI SPECIAL….yummy!!!

    • [email protected] says:

      jom le p…. ramai gak yang p sana ni

    • aries_april says:

      yum2x…
      sdp tu..

      tp kta ambl buffet

  6. ratu hantu says:

    nk joinnnnn….menarik ja ni…

    • aries_april says:

      meh la…di alu2x kan..kmi pn nk knl ngan orng 2x bru kat BN ni…

      • [email protected] says:

        ni AWEK ANTU ker,,,,,,,,,,,,

    • antupensil says:

      jom2.. ade gak geng antu nntu,,,haha

  7. ratu hantu says:

    nk bw blik rumah untuk mkn shur blh x ek…

  8. ratu hantu says:

    cm mn nk ltk pic kt cni…tolong la ajarr….

  9. ratu hantu says:

    klu tnya tuan kedai..nk tanya ”tuan kedai sy nk bw blik kedai2 ni sekali BOLEHHHHH…’

  10. Clipkertas says:

    clip nak tanyer la Bung Nara….
    klu bwk anak umuq 2thn, charge same ker??…
    yg penting bukan bawak 1bas…huhuhu

    • aries_april says:

      rsa free kot ari tu aries check…
      coz bdk2x 12.50…
      tu kira baby g..x kan nk cas gak kot

  11. ratu hantu says:

    kt cni bkn tempt petnyaan ka?

  12. ratu hantu says:

    awaaaa…..saya ni awek antupensil ka…glemer i nnt….

  13. nurul says:

    antu nih dok mnurun ilmu bung la agknya..

  14. annedesilva says:

    takde skandal2..
    antu yg boncit tu BF i k…
    tak leh share2..wahwahwahwah…

  15. Rooney says:

    Kalau Rooney nak join, agak-agak kena tembak tak?

  16. Penari Poco2 says:

    wah…mira, nurul, anne, pet, antu, sis black

    rasa nak join tp…that day aku ada aktiviti kemasyarakatan…
    aduiii frust…pet, bg aku tambang belon free, aku gerenti g…huhuhu…

    • annedesilva says:

      arrghh ko dr dlu pon mcm tu poco..
      asl boleh jek nai belon..
      pastu aktiviti kemasyarakatan hang..
      kalah YB Bung..hahhahaha

      • ratu hantu says:

        jgn kta tambang belon free..tmbang basikal pu cek bg free klu dtg

      • Clipkertas says:

        poco… pose2 tak de nari poco2 la….
        jom ler….
        hekhek… clip sbnrnyer tak der jwpn lg… still waiting from my En. hubby… tapi dah 50% join buke pose nie…
        hehhee…

        • annedesilva says:

          haa bawak bung k poco..
          ko jadik no 3 plak..
          elok sgt..
          tp jgn lupe daftar taw..
          kan turun naik mahkamah lg..hihihihih

        • aries_april says:

          hahaahahahah….tu yg poco ska…pblsiti mrh…xyah pch jdi arts..dh pemes

        • Penari Poco2 says:

          clip…aku nama je poco tp aku dah taknak nari lg…
          nama poco ni kenangan aku mula-mula masuk sini dulu…
          aku 100% suka nak dtg tp………………………..???

        • Penari Poco2 says:

          anne, dlm dunia ni satu je ke yg bnama bung mokhtar tu…?
          huhuhu…

        • annedesilva says:

          tu jek yg paling glamourrr..
          abeh ko nak bung mana?chik chik kebung kew?

  17. BlackBerry00 says:

    salam smua
    syukur dh post
    thx aries sbb msg akk tadi

    for info sekalian smua (sapa2 yg nak bawak anak2)

    kat Qaseh Bistro ni
    adult – RM 19.80
    kids – RM 12.50 (tp yg ni bagi yg umur 10 thn ke bwh)
    atas 12 tahun tu kira adult punyer price

    tak sabar nk ketemu uowls!!!

  18. aries_april says:

    dh brpa juta orng nik p ni?

  19. annedesilva says:

    tgok nama rooney pon dh sakit hati..
    mcmana la rupa tuan bdn ekk..huhuhuuh
    harap2 redup mata memandang..hihihihih

  20. aries_april says:

    poco sja tau…thun lps naik gng knablu….thun ni lain lak alsn dia

  21. BlackBerry00 says:

    nak confirmkan sapa lagi yg nak join….

    msk ruangan FB ok…
    sbb klau dh cecah 30 pax, kena byr dpayment
    so, klau boleh nak dptkan info ni b4 friday

    Jumaat 27/8/10 saya akan buat tempahan dengan Qaseh Bistro..
    Mintak kerjasama dr semua….

  22. Penari Poco2 says:

    mira, rooney tu kan baik orangnya kan…
    cuma jari2 dia je yg tak baik, kalau catu, dia join korang esok, potongla jari2 dia tu…wakakaka…
    rooney, bergurau di kala perut berkeroncong…hehehe…

  23. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu..
    jgn kau ganggu..
    biarkan aku mendekatinya….. ;)

  24. aries_april says:

    ratu..ko konpon ke p?

  25. Rooney says:

    Hurm. Rooney orang nya hensem, putih, smart dan segak.

  26. Rooney says:

    Laser ke? Saya rasa biasa je.

    • annedesilva says:

      biasa????
      sgt luar biasa k..
      kadang2 tu tak jaga sensiviti org lain…
      tp kita sume kan manusia x perfect…..
      so just accept ape kekurangan masing2 k…

      • aries_april says:

        la…x leh like ke cmnt anne ni?
        aries ska bangat..hihihih

      • Rooney says:

        Saya accept je semua orang.

        Dia kerja sebagai penari pun saya berkawan. Maybe kekurangan dia dulu masa sekolah tak pandai, last-last jadi penari belly dancer je.

        Saya terima je kawan dengan dia tanpa mengira background dan pekerjaan dia.

        • annedesilva says:

          so??
          kami kat sni pon terime jek ape kekurangan seseorg tu..
          dan kami sebagai sahabat memberi semangat dan dorongan..
          utk dia berubah ke arah kebaikan..
          bknye biarkan jek dia dgn hdup dia yg mcm tu…
          tak kira ape perkerjaan dia..
          baik atau buruk..
          kalau baik kami happy la on behalf dia..
          kalau keje tak baik kita sma2 usahakan dptkan keje yg lbh baik..
          tol x?
          ada saya salah ckp?ataupon maybe pandangan sy ni rendah sgt bg seseorg bernama rooney???

        • annedesilva says:

          fizikal mang tak sama…
          tp kita diciptakan kat dunia kan serba sempurna..
          masng2 ada kelemahan dan kekurangan diri..
          so kita kenala accept..
          bknye berbalah sesama sndrii…

        • Rooney says:

          Tak salah. Tapi next time jangan lah mengutuk dan menghina kalau pekerjaan sesorang tu tidak menepati piawai awak yer.

        • annedesilva says:

          xla kita tak kutuk kan…
          ada sy kutuk kaw2 ke bila seseorg tu keje tak baik?
          sy tak rasa smua pon bertujuan mengutuk..
          masing2 bg pendapat masing..
          dr banyak segi..pandangan sndri..pandangan rasional..pandangan dr sudut agama..
          cuma mungkin sesetengah tu melepaskan pendapat bahasanya kasar tp sy pasti matlamatnya sama iaitu mendoakan si polan tu berubah..
          tp cara awk mcm curah petrol kat api..
          sbb tu slalu gadoh kott…

        • aries_april says:

          kmi pn kwn ngan sapa sja …
          kta ni smua sma ja kat buni allah ni…

        • Penari Poco2 says:

          yeke sama mira?
          tinggi rendah gemuk kurus…etc…
          satu je sama…masuk kubur…

        • 1st timer bg komen says:

          eh, nape beriye iye nk ajak rooney tu? dia tu mcm tak ikhlas je.. tak pyhlah berbaik2 dgn rooney tu.. dia tu musuh dlm selimut la… byk kutuk2 melayu sy tgk dlm post yg lpas lpas… takdelah..sy musykil.. sy takut dia menyamar jd org lain time buke pose tu pastu post bende yg buruk2 dlm BN… ntahlah.. sy fikir je..

  27. eyriqazz says:

    Nak join,nak join…

    • aries_april says:

      meh2x…
      d alukan….
      jgn lpa email BN k?

      • Penari Poco2 says:

        mira, tahun lepas daki gng kinabalu…
        tahun ni, nak daki gunung ape lak ek…
        gunung everest ok ke…

        • antupensil says:

          suke btul ko gunung2 ni yek..
          hahhaha…

        • aries_april says:

          hahahah…dia mmg…
          sesi kmnusiaan antu..bab2x gnung ni no 1

        • Penari Poco2 says:

          antu…ko jgn…suka fikir bkn2 je…

          eh, antu…ingat lg tak bulan pose tahun lepas…
          lepas terawih je kita trus g dating
          tiap2 malam lg tu…
          best kan…anne yg tgh mamai kat ko baca ni gerenti nak diserangnya aku…hehehe…
          anne…ko pose tak, sabar ek…

        • aries_april says:

          tu la..
          srh p trwih x nk..dating ja tiap2x mlm..aries lak..sllu dtng ngan mizza pas bka pose..hihihih

        • annedesilva says:

          ko nak makan seliper tak poco buka pose nie?
          amboii bila lak si antu dating dgn ko?
          dia bgtau aku dia skodeng ko jek..hahaha

        • Penari Poco2 says:

          tu la ko anne…
          bf sendiri berskendel dgn aku pun tak tau ke…

        • antupensil says:

          kite penah dating ke poco2..hehhe…

        • annedesilva says:

          anne mang saja kasik chance kat dia poco..
          biorkan dia kenal dunnia luar.
          almaklumla antu ni asl dr hutan sg congkak..hahahahaha

        • Penari Poco2 says:

          antu, sejak bila plak ko hilang ingatan ni…?

          anne, pose kali ni ko benarkan lg tak antu tu dating ngan aku…tp antu tu dah lain mcm dah, cam org hilang ingatan je…

        • antupensil says:

          xckup makan nih.. tu yg lupe ingatan jap..hehe

        • annedesilva says:

          nanti anne ketuk pala dia bg dia ingat balik ekk poco..hahaha
          sumbat roti john compom sedar..

  28. [email protected] says:

    u all nak balik dulu, lov u n muah3x

  29. aries_april says:

    u all..
    out dlu..
    nk p bazar jab..
    nnt mlm jmpa lg klau nk dating..hihihihi.
    :-)
    last yeaar ja korang ingt leh dating..thun ni pn bleh gak..salam..amigos….

  30. Penari Poco2 says:

    guyz, nak balik dh…
    selamat berbuka pose…
    pd yg tak pose tu (saje je tak nak pose dlm keadaan sihat walafiat)…insaflah, Ramadhan setahun sekali…blom tentu Ramadhan esok ade lg tuk kita…k…
    salam…

  31. Penari Poco2 says:

    Rooney, jom join group kitorang…
    kitorang ni baik2 belaka…hehehe…
    member2 lama muncul kembali dlm bn ni…

  32. annedesilva says:

    anne pasti setiap pengkomen yg masuk dalam BN ni meluahkan pendapat masing2 jek mungkin ada sesetengahnya cara memberi pandangan tu kasar dan kurang sedap didengar dan dibaca..
    tp matlamat kita semua sama..
    iaitu berharap agar sape2 pon la yg ada kena mengena berubah..
    sbb dorg kan public figure..
    dan anne tak rasa kita perlu bertengkar hanya utk org yg kita kenal “Artis” dan dorg tak kenal kita..
    takde faedahkan?
    tak payahla gado2..
    bahasa kasar…
    bkn nk tnjuk baik..
    cume kalau leh nk smuanya sepakatla..
    bg pendapat tanpa mencalarkan sensitiviti yg lain…;)

  33. pascual says:

    boleh ke kalo aku nak join??:p

    • Penari Poco2 says:

      dialu-alukan…

      • [email protected] says:

        jom reramai

        • aries_april says:

          blh ja…
          :-)
          kmi tgggu ja ko nk join..lg rmai lg bgs

        • Penari Poco2 says:

          pet, book satu seat tuk aku…janji ko bayar, aku on jek…huhuhu…

        • [email protected] says:

          kalo ko datang aku bayar tuk ko makan poco

  34. Rooney says:

    pascual aku duduk sebelah engkau tau

  35. eCoswaybiz says:

    huhu.. tak leh g.. jauh sgt.. aku kt kuantan ni wehh… ape ape pun selamat berbuka pose.. blog mantop.. sanchezz

  36. zam says:

    saya jejaka sunyi….
    ada yg sudi berkenalan? call saya di 012-9276607.

    harap2 ade la yg sudi jadi teman saya… saya nak yg cute dan putih. kalau gemok taknak.
    huhu

    • Penari Poco2 says:

      ermmmm…sume ciri2 tu ade kat saya…hehehehe…

      • [email protected] says:

        dmamd mamat ni… kalo nak kenal2 p kat blog SetelKahwin – Jom Kawin Jom

        salah blog ni

        • [email protected] says:

          poyo poco,,,, kalo poco 100% xder ciri2 tu

          poco aku tunggu jer kek lapis tahi lembu ko, dari raya tahun lepas lagi

        • aries_april says:

          huhuhuhhu..dh tkt la ngan kek lapis…xnk bt g..nk order ja kat kak poco…

        • Penari Poco2 says:

          pet…ko jeles ek…
          hahaha…
          kek lapis tahi lembu aku tu dah laku, ko tu je yg lmbt…

          mira, bisa di atur, atur di bisa…huhuhu…

        • aries_april says:

          cam tu..mira nk yg cntk2x ja..hihihih..nnt akak pos ye?

  37. BlackBerry00 says:

    almost 3am…
    takleh nak tido
    tkt GBN II tidak mampu mencapai sasaran!!!!
    huhuhu…

    sesaper nak join
    layari FB spt yg Bnara maklumkan kat atas, yer!!!

    • F-O P says:

      Jangan risau..sy doakan semoga majlis iftar tersebut berjalan dgn lancar spt yg diharapkan..insya-Allah.;-)

      • Penari Poco2 says:

        issshhhh…sis black…
        sanggup ktk sik tido tegal GBN tok…
        ya barukk…

        • [email protected] says:

          kak black semangat waja mung dok tahu ko…

        • aries_april says:

          akak…dont worry…
          ;-) wil pray 4 us

  38. [email protected] says:

    moningsssssssssssss u allllllllllllllsssssssss

    • aries_april says:

      mrng nik…..salam

      • [email protected] says:

        salam,

        mana geng yang lain

        • aries_april says:

          awl g nik..kta ja yg trjah awl….

        • [email protected] says:

          aku mlm tido, tak mcm kak black

        • aries_april says:

          hahahahahaah…
          :-)
          ko ni…sis ada keja mlm2x..tu yg dia x tido

        • Penari Poco2 says:

          oitttt aries, pet…
          poco terawal pagi nih…huhuhu…

        • aries_april says:

          hahaaha…thu…akak mmg sllu awl…
          kan kat BN ni akak orng trawl yg stay

        • Penari Poco2 says:

          tau xpe…ngeh3…

        • [email protected] says:

          w’kum, POco pic baru ker…. ikut tema MIRA 2

        • [email protected] says:

          W’kum Sweet

        • SWEET says:

          Assalamualaikum pet

        • aries_april says:

          sweet..mntang la dia laki..ko salam kat dia srng ja no?
          :-)

  39. Penari Poco2 says:

    ermmm…ngantuk lak…

    • aries_april says:

      tu la…
      mlm kira bntang..tu yg mngntuk d siang ari

      • Penari Poco2 says:

        aku tak leh tido sbb terkenangkan seseorang…

        • aries_april says:

          hahahahaah…aries thu sapa orng….
          :-)

          akak….gna pic lma ek?

        • [email protected] says:

          emil lama, rindu lak tengk pic ni

        • aries_april says:

          ingt dlu nik…bnyk tul ko pnya email..smua nk rmai kan pngmen kan?

        • [email protected] says:

          mcm ni kan mira…..

        • aries_april says:

          aahah…mcm ni la..
          ingt g..
          krna pic ni la aries konpius anta ko ngan kira….
          kira pn sma ja kan?

        • [email protected] says:

          kira warna kuning,,,, mana dia p ek

        • aries_april says:

          skrng tngh study hard adk kita tu..
          kan ada exam b4 blk klntn…

        • [email protected] says:

          dia gan JUON jer yang selalu citer pasal stady dulu

  40. [email protected] says:

    poco PIC BARU, cantik… poco RINDU KAT ZAM ek

    • aries_april says:

      nik…ko x msk page bwah ke?

      • [email protected] says:

        page mana

    • Penari Poco2 says:

      pet, mmgla cantik (aku?)…hahahaha…

      ko jeles ke pet, tanya aku pasal zam…?
      (ke saje nak menduga kesetiaan aku thdp ko…)

      • aries_april says:

        akak…
        cnta bralih arah…
        :-)

      • [email protected] says:

        dah bagi satu komen rasanya.. heheh
        nak dok cini jer sampai 29 mira

        ko kan p mengaku kat zam yang ko cantik poco

        • aries_april says:

          hahahaha…sma la ngan aries.
          aries dh mnta bang nara post smpai ari jmaat….
          td dh bgtau kat FB

    • awekMAS says:

      salam ramdhan …wah bestnya tajuk!i konfirm x dpt pi coz xdaq ganti huhuhu.tension nya i…pastu kena fly jauh dubai then new york.,then dubai..huwarghhhhhhh.

      • aries_april says:

        salam rmdh mas..
        ingt leh la jmpa ngan rtu cntk nik..ko lak ada flight….

        • [email protected] says:

          awekmas nant aku gantikan,,, tp tak layak lak tuk ganti ko

        • aries_april says:

          hahahaha.pkai la rmbt plsu..
          :-)
          konpon layak…

        • [email protected] says:

          nant mak cube yer nok,,,, bak kata kak wan nak kener bedak2 dulu

        • aries_april says:

          jgn nik…d laknat tu..
          tp klau ko bt pose nek jah ok ja…

        • aries_april says:

          ko jgn nik..
          krng x knl ko lak..
          hihihihi

        • [email protected] says:

          nanti gosip aku lak…. nant aku buat buku SELAMAT DATANG DUNIA PONDAN… boleh ker mcm tu

  41. aries_april says:

    nik…tema mira2x?
    tma apa tu?

    • [email protected] says:

      tema ber purdah n burqa

      • aries_april says:

        hahahahahahaha…tu kat FB..klau kat BN..kna ttp paris…
        :-)

        • [email protected] says:

          huhuhu… sokong

        • aries_april says:

          brkurun lma…
          :-)

          xkan brbh….hihihihihihi

        • Penari Poco2 says:

          paris kan da kene tangkp polis pasal dadah…
          tukar la imej tu mira, bg yg elok skit…

        • [email protected] says:

          huhuhu poco jeles

  42. aries_april says:

    nik..ko prsn x…sjk bln pose ni..kta mkn aktf kat BN?
    FB dh jrng lak lepak..hihihihi….
    :-)

    • [email protected] says:

      huhuhu,,, semangat nak berbuka sesamakan

    • awekMAS says:

      bagus lah camtu i pon rindu gak kat BN nie tp memandangkan cam tension yo aritu ..tu yg x masuk..ingat nak suruh my twin ganti i pi..tapi die ade hal kat bintulu keja offshore.RINDU KORANG!!!!POCO MISS U.

      • [email protected] says:

        sama le aku pun missssssssssssss u alll

      • aries_april says:

        mas…poco ja ke?
        hihihhi

        tu la brak jga ngan twin u..dia kta still kat sna..
        ari ni hormon dia lari..hihihihihi
        :-)

  43. aries_april says:

    x sbr nk tnggu ratu hantu…
    rsa2x dia leh x bt pc tu?

    • [email protected] says:

      baru jer cita gan ko,,, dah terus ader yang tanya nak letak pic mcm mana kan

      • aries_april says:

        hahahahahaah
        :-)
        aura tu kna ada…

        • [email protected] says:

          huhuhu,,, sapa yang ajar dia semalam…….

        • aries_april says:

          DIA TNYA..THEN ARIES CKP LA P GRAVATAR…
          TP X MNCL LAK PAS TU

        • [email protected] says:

          tengah usaha lagi le tu kot

        • aries_april says:

          usha tngga kjyaan.
          kta tnggu ja..
          kak weiya dlu pn ambl msa yg lma kan?

  44. aries_april says:

    nik..nnt ko bt pose bru ek?
    nek jah dh x laku..ko bt kak ita ngan AA lak..
    konpon pemes pa tu

    • [email protected] says:

      AA sapa lak,,, mcm penah dengr jer

  45. aries_april says:

    nik..ko ada cntc juan x?

    • juemir says:

      test…..

      • aries_april says:

        test apa ni?
        :-)

        • juemir says:

          waittt……sy nk wt smpai blh…usha tngga kejayaan…MALAYSIA BOLEHHH…

        • [email protected] says:

          juon ilang mcm 2 jer

          setiap kali nak send komen
          kuar
          *You are posting comments too quickly. Slow down.

        • aries_april says:

          nik….
          aies pn jd cam tu gak..tk tau napa…
          mira type…b4 submit cmnt..mira copy dlu cmnt…then submit..klau naik mcm tu..aries paste ja…x ambl msa sngt…try la..

        • Penari Poco2 says:

          AKU PON SAMA…
          WALHAL KITA BG KOMEN SLOW JE…
          SENGAL TOL…

        • aries_april says:

          kmrin mira xtau..mira tnggu la lma skt bru submit..then dh tau cra2x dia..
          bru mira copy paste

      • juemir says:

        ratu antu ni…penat metry dr smlm nk ltk pic…x blh jgk…migrin ni…

        • aries_april says:

          awat yg syg tkr nma ni…
          ni msti nma jue…
          BF nma emer…
          hihihihiih
          :-)

          xleh ke….
          try lain la..maybe lmbt skt…kt orng dlu pn cam tu gak

        • [email protected] says:

          kecian kat u… huhuhu.. nant cube pelan2 yer

        • [email protected] says:

          pandai mira buat ayat

        • aries_april says:

          nik…dh thu,,,
          :-)
          dlu kta pn cam tu…hiihihih

        • awekMAS says:

          haha ha ha///jgn migrain.relax!

        • aries_april says:

          tu la..jgn migrain..kat sni xda doc la…

    • Penari Poco2 says:

      mira, ade org bg no hp kat atas tu…
      hahaha…tgh promosi diri la tu…
      cube la mira contact dia…

  46. RimaFakih says:

    POCO jer ader ciri2 tu

  47. ratu hantu says:

    hihihihihihi

  48. Penari Poco2 says:

    pet, ko ni dr td asyik cakap pasal TAHI je…
    tahi lembu, tahi lalat…

    tahi langau xde ke…

  49. Penari Poco2 says:

    mana geng2 lama tak muncul lg ni…

  50. RimaFakih says:

    ratu antu pakai baju kebaya ker

  51. RimaFakih says:

    LAMA X BAGI LAGU KAT CINI

    Lirik Lagu Yovie & The Nuno – Manusia Biasa (CLB)
    Share

    masih ku ingat selalu
    saat kau berjanji padaku
    takkan pernah ada cinta yang lainnya
    terasa begitu indah
    *courtesy of LirikLaguIndonesia.net
    tapi semua berbeda
    saat kau kenali dirinya
    sadarkah dirimu diriku terluka
    saat kau sebut namanya

    reff:
    aku memang manusia biasa
    yang tak sempurna dan kadang salah
    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa

    andaikan saja kau tahu
    aku takkan mudah berubah
    aku kan bertahan selalu bertahan
    sampai waktu memanggilku

    repeat reff

    kemanakah dirimu yang dulu cinta aku
    dimanakah dirimu yang selalu merindukanku

    repeat reff [2x]

    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa
    cinta untukmu luar biasa

  52. ratu hantu says:

    fuyoooo….dasyt tul…klu karaoke ni mst best…

  53. annedesilva says:

    Morningg….

    Pet cari lirik Yovie&Nuno – Dia Milikku….ahakss!!

    • Penari Poco2 says:

      bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
      panas…panas…panas…

  54. violet says:

    hye anne

    sdp ke lgu tu…huhu

  55. awekMAS says:

    sape juemir ni u olss…kenal kanlah kat i

  56. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu jgn kau ganggu..biarkan aku mendekatinya…

    • RimaFakih says:

      huhuhu

    • mamy oren says:

      anne~OST dr citer CINTA KIRANA..best!

      • annedesilva says:

        betul tu mamy…
        anne suka sgt!!
        lagu dia sgt2 best……
        and citer cinta kirana ponn layan..
        tp pasni atok dia meninggal..
        galang jatuh bukit..
        hilang ingatan..huhuhuhu
        pasni belit2 dh citerr….

        • BumbleBee says:

          beserlah tu anne..nk panjangkan cter smpai 93 episod…lepas ni ramai lg character akan kluar…heroin kene menderita kaw2 dulu…bru happy ending..hoho

        • annedesilva says:

          taw takpe,..
          banyak giler watak2 baru nanti yg tak taula ape sangkut pautnya..
          pening baca sinopsis..
          mang putar belitt..hihih..
          tp tu jugakla yg best..
          galang hensem bee..hihihih

        • BumbleBee says:

          hehe… sker tngok mak surti n pak tejo…lawak~

  57. aries_april says:

    yup2x…kmbli…..

    • RimaFakih says:

      ilang ke mana tadi
      FB aku BLUR le xleh tengk sapa yang on9

      • aries_april says:

        haahhaah…mknnya FB nk ko stay sni ja ni…

        td da keja skt…
        settle dlu…bru in blik..
        but..dont worry…spnjng bln pose ni/..
        pepagi msti in BN dlu..
        hope smpai bla2x pn.

  58. aries_april says:

    ratu hntu dh ltk pic?
    wah…bru td trtnggu..akhrnya

  59. aries_april says:

    Geng lama matang cikit….geng baru ni adoiiii sakit jiwa baca komen depa….

    p/s…
    ni cmnt dri jojio kat mira d yahoo..hihihihi
    :-)
    peace no war

  60. annedesilva says:

    Dia untuk aku…..;)

  61. aries_april says:

    hahahaha…ni geng rtu cntk..xda sapa ke nk mngadap?

  62. Penari Poco2 says:

    bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
    panas…panas…panas…

  63. Jojio says:

    As-Salam sumer…
    Selamat berpuasa (dah 15 hari pun)

  64. aries_april says:

    menu pa brbuka nnt friends?

  65. annedesilva says:

    mira hang kata td adik2..
    sape yg adik2????

  66. KUMA says:

    nama baru aku guna

  67. KUMA says:

    xder pun mira,,, pic apa kat page dia

  68. aries_april says:

    MN LAK POCO NGAN JO NI..TD ADA JA…

  69. aries_april says:

    nik..tnggl kta ja ke ni nk jga BN?

  70. aries_april says:

    NIK..KTA STAY SNI SMPAI ARI JMAAT K?

  71. awekMAS says:

    geng ratu cantik i followww..kahkahkah

  72. aries_april says:

    nik ni..mntang jo dh ada tuk tman.ilang lak dia no…?

  73. Penari Poco2 says:

    haiii korang still lg ke…
    sori bz skit td…tu yg ilang jap tu…

  74. Penari Poco2 says:

    geng2…sume mesti stay kat page ni dulu tau…

  75. aries_april says:

    alhamdulillah

  76. BlackBerry00 says:

    dah called Qaseh Bistro
    book for 20 pax this Sunday…

    any additional..???
    please let me know, ya….

  77. aries_april says:

    mn yg lain ni?
    td rmai…pas tu ilang trs

  78. tOmEii says:

    aduyaiii lmeny xmenyibuk kt cni

  79. tOmEii says:

    ish2 aq msuk xde org plk

  80. tOmEii says:

    hello….anybody home…….lol

  81. KUMA says:

    dah banyak komen kat cni

  82. ratu hantu says:

    cm mn ek nk booking tuk berbuka ni…dh da brapa rmai…

  83. aries_april says:

    532

  84. fifie says:

    wahhhhhhhhhhh kt sini upenye korg picnic ekkk…patotla meriah jek entri buke pose nih smpi 5rat komen..meriahnyeeeeeeeeeeee…
    jom main bunge api jommm…lg meriah weiiii

  85. BlackBerry00 says:

    arini smua lagu raya
    uwarggggggggghhhhhhhhhhhhh
    tak sabar nk blk raya..~~~> selamat hari raya semua!~~~

  86. azza says:

    Wah… nak join tp tatau restoran tu kat ne… hehehee…
    abg nara, bila due date utk pengesahan penyertaan…???

  87. aries_april says:

    slmt ptng smua….

  88. annedesilva says:

    PP meh dtg umah anne main mercuna..
    anne ada MERCUN POpPOP…hahahhaha

  89. Rooney says:

    Dah penuh ke, berapa orang ni? Pascual pergi jugak ke?

  90. Penari Poco2 says:

    korang still lg ke kat sni…?

  91. Penari Poco2 says:

    sume nak rebut kat rooney ni…huhuhu…
    sekelip mata je dah famous si rooney ni ek…
    cane lak rupa dia ek…
    adakah sehandsome cam pet…???

  92. KUMA says:

    anne bagi Nama KUMA ni

  93. Penari Poco2 says:

    anne, mira…aku xde ciri2 yg dikehendaki oleh si zam tu…
    si zam tu nak ciri2 camtu, yg dia plak cane ek rupanya…

  94. aries_april says:

    abg roni p mna ek?
    ilang lak..bru nk mnja2x….

  95. aries_april says:

    geli mat…geli mat…geli mat.

  96. laNtOk LeW says:

    hurmmmm….. ;-)

  97. laNtOk LeW says:

    hihihihi…..holaaaaaaaa….

  98. aries_april says:

    amboi akak poco….
    bab2x ckp ngan abg nara ja..keja mira ye?

  99. annedesilva says:

    mira….
    email ko yg cari stokin tu mang leh buat anne mati terkejot taw…
    aku dok2 cari stokin tetbe keluar lak si keliwon tu..
    kalau ada penyakit jantung dh gol agaknya….

  100. Penari Poco2 says:

    huaaarrgghhhh…
    ngantok…lapar…
    dugaan…

  101. NakTukarNamaLer says:

    poco gan mira panggil adik… aku gan mira umur sama jer… tak nak lak panggil aku adik

    • Penari Poco2 says:

      antara aku ngan mira sape adik sape kakak sebenarnya…
      aku ni muda lg…belum baligh…
      huhuhu…

    • ratu hantu says:

      siapa yg sbut nma cek ni…tercekik drah kt kerongkong ni….huahuahua….

      • [email protected]@dubies says:

        aku ader sebut gak tadi

        mira dah ilang

        • aries_april says:

          ni nk mncul blik..
          bt keja jab..krng ank buah mrh…hihihihi
          :-)
          ingt boss ja relax ke?
          ni boss baik…

  102. Penari Poco2 says:

    haiii…
    boringnyer…
    ngantuk pun ader…
    nak layan lagu raya jap…

    • [email protected]@dubies says:

      jom sama2 layan

  103. MissLaserTapiCun says:

    kowang ni smua ade je mase ekh bg comment kt BN ni.. yg tak keje tu terkecuali lah tp yg ambik mase office tu aku nk teguq sket… sesungguhnye amanah dan tggjawab yg boss kowang bg tuh adalah 1 amanah. wajib hukumnye.. so tinggal2kanlah BN ni sambung mlm lak lpas terawih. setakat nk kumpulkan ahli lebeh baik war war kan kt facebook. ni aku tgk dah merapu je comment, tak related pun dgn post.

    • Penari Poco2 says:

      sendiri punya keyboard, sendiri punya pc, sendiri punya beruk band kat ofis ni…so? takde kacau sape2 kan…

      we are free to give comments…

      • Penari Poco2 says:

        mmg kitorg bg komen tak related dgn post…kalau asyik ckp pasal post tu je bosan jg…
        kitorg satu grup dari dulu, kini dan selamanya…sama kepala…so, xde kaitan dgn sesape yg terkecuali k…

      • aries_april says:

        i like..
        tul tu sis poco..
        dh brthun kta kat sni..
        xda orng nk tgur pn cam tu..
        even nara nya fmly..
        napa orng lain nk sbuk lak?

        • [email protected]@dubies says:

          nak bagi nasihatkan,, baik dia, tak semuanya orang yang komen kat cini tak buat kejer,
          kalo ckap mcm 2 dah mendatangkan fitnah u pun dapat dosa gak…

        • aries_april says:

          tul tu..
          ni msa ada trluang skt..
          kta drop la cmnt…
          mn u tau..
          time kta orng drop tu..
          tea tiem ker..
          lunch hour ke…
          b/fast ke….

        • Penari Poco2 says:

          keje2 jg, komen2 jg…
          ingat keje tu non-stop ke selama 8 jam…
          atlease layan blog ni bleh releasekan tension…
          huh…

        • aries_april says:

          akak…frgt it la about her…
          :-)
          jnji kta epy.

          aka prsn x nm dia?
          ni leh ksi kat zam kan?
          tul x nik?

        • annedesilva says:

          HAMBOI..HAMBOI…HAMBOIII>>….
          melezer pulak minah/mamat nie..
          ape ko kesah sgt?????
          kitorg bkn keje dgn ko pon kan…
          bos kitorg pon lek jek layan BN..
          sbuk bangat..
          nk publisiti murah kew??huhuhuuh

        • MissLaserTapiCun says:

          takdelah..aku kt office setakat bace BN gak tp tak lah memanjang nk bg comment. korang balas2 comment cam nie at least spend mase gak.. ntahlah.. pantang ditegur dah melatah. mcm mane melayu nk maju…. it’s a fact..

          p/s: [email protected]@dubies, sile bace cmment aku blk.. ade ke aku memfitnah?

        • Penari Poco2 says:

          mira, zam tak mention pun ciri2 laser tu…

        • annedesilva says:

          cik misslazertpcun ke??kitorg ni….
          even layan BN..
          keje tetap kami buat..
          dan janganla anda risau.
          bkn 24 hours kami menatap BN nie jek…
          keje tetap kami utamakan..
          kalau awk rasa awk BZ buat keje smpai takde masa spent time kat sni..
          jgnla pulak nk komen org lain..
          biarla dorg..
          dorg tak ganggu awk kan????
          tak usik kan?

        • Penari Poco2 says:

          MissLaser…

          we know what to do…
          bila free je kitorg bg komen kat sini…
          ada komen kat sini bmkna kitorg free la…
          kalau sibuk takde la kitorg bg komen kat sini…
          pendek kata, keje cam aku, asyik free je…
          huhu…

        • annedesilva says:

          agree with u poco..
          rasanya dh lama kot kita tak comment2 kat sni..
          masuk jek ado la yg nk mengfamouskan diri dgn statement2 dorg ek..adoii…
          barula smalam kitorg start aktive balikk kak laserr oiii..

    • Rooney says:

      Laser ke?

    • antupensil says:

      walaweyyy… hahah.. miss lazer…
      ala ko wat keja sgt pun bagi kaye bosss jek..
      bonus xdek.. gaji xnaik2..
      haha..
      so keja ala kadar udah…muahahha…

      • [email protected] says:

        BERAPA LAMA AKU TAK MASUK BN SEBAB BANYAK KEJER…. TP BILA MASUK TME XDER KEJER ADER LAK YANG NAK CAKAP MCM NI…..

        biar jelah dia gan khayalan dia,,, xder modal nak komen kot, yang cari modal mcm tu….

      • Ameer Farhan says:

        pelik tgk u guys semua.. kena tegur skit mulalah nk melalut yg ntah ape2.. tgk komen kat bwh tu ade comment yg korang dpt duit raye najib dah announce, so aku assume and very confident most of u guys keje govt…

        1 thng for sure, bile aku tgk nara post bende yg baik2, e.g. waheeda berpurdah, name2 like annedesilva, aries april and a few bg comment yg sopan2 je, tp bile kena tegur sket by miss laser terus you guys melatah and very unexpected you guys boleh drag comment yg berbentuk advice tu kpd kebencian antara kwn2 korang yg lain…

        in my opinion, perception korang pada teguran positive mmg out.. cant beliv it malay is like this..

        by: ameer farhan. aku keje private. 8hrs working time and rest time time lunch and solat only. btw, aku tegur yg baik2. takde niat nk fight…

        • BlackBerry00 says:

          dear ameer
          yup, i worked wif govt
          sumthing wrong wif dat..???

          for me, keje kat mana2 pun
          govt ke, company ke, kilang ke, restoran ke and even running own bisness
          dlm bnara ni, kt mmg ada HAK untuk komen dan bg pandangan
          bkn nak melatah pasal kena tegur
          tp teguran tu seolah2 berCHATTING kat sini
          satu kesalahan besar
          lagipun kt msg2 tahu akan tanggungjawab msg2
          dengan tugasan kerja kat opis

          saya dari pagi tak bagi komen
          maknanya dari pagi tadi saya memang sibuk
          dan menumpukan perhatian dgn kerja
          dan persepsi org mengatakan org govt ni mcm2
          mudah2an dah takde lagi dah

          dan sekarang 1.25pm (ikut jam dinding saya nie)
          bebanan kerja pun dah kurang sikit
          sya bebas nak melayari laman blog
          dan laman blog favourite saya adalah
          B.E.A.U.T.I.F.U.L…….N.A.R.A

          dan berchatting ngn kawan2 di sini
          mmg dah satu kebiasaan saya
          BUT, I WILL MAKE SURE ALL MY TASKS BEEN CLEARED…

          so, please….
          bila ada org nak berchatting kat sini
          kita ambik kesimpulan yang baik
          pikirkan yang positif
          jangan bersyak wasangka

          ok….???????????

  104. aries_april says:

    jom blik….dh ckp time ni…

  105. Penari Poco2 says:

    geng2…
    nak balik dah…
    SELAMAT BERBUKA PUASA…
    salam…

  106. BlackBerry00 says:

    Penari Poco2 says:
    August 25, 2010 at 4:31 pm
    sendiri punya keyboard, sendiri punya pc, sendiri punya beruk band kat ofis ni…so? takde kacau sape2 kan…

    we are free to give comments…

    sis poco,
    mcm pernah ku taip komen ini
    tapi di mana, ya…???

    haduyaiiiii…
    whoever u r
    fyi, ktorg mmg mcm ni
    pantang free kat opis
    mmg drop komen dlm Bnara ni
    suatu kemestian dan boleh mngurangkan tekanan keja
    bg sye lah…tak salah nak bkk blog ni
    baca, dan kalau ada masa drop komen
    kalau rasa byk sgt keje kat opis tu
    kenelah utamakan…
    well…..kita semua ni kakitangan/pekerja
    yg dah cukup dewasa
    dan punya tahap pemikiran yg matang
    tahu nk mmbezakan waktu pejabat @ luang
    as long as tak memberikan impak dan kesan negative
    dan tau jaga periuk nasik masing2
    then, no hal la nak lepak kat bnara ni
    smpai sahur besok pagi pun takpe…

    ni bkn melenting ke terpelanting
    cuma apa yg nak sye katakan kat sini
    hubungan ktorg ni, even di alam maya
    dh mmg bertahun rapat..
    pantang ada geng2 bn yg masuk (yg ktorang kenal)
    mmg bnara ni dijadikan medium untuk
    berchat dan berkomen

    yup…fesbuk dan ym pun boleh dijadikan
    perantaraan yg serupa untuk berchat
    tp keakraban tu lebih terasa bila berBN…

    so, tak timbul soal merapu ke ape ke
    soal nak kumpul org yg nk join GBN II ni pun
    mmg dlm fesbuk dh diwar2kan
    dan rasanyer tak salah klau ada alternatif lain
    untuk kita sama2 memberi info dsb…

    hrrrrmmmmm…harapnya
    takdelah yg terasa plak dgn komen ni
    sbb bagi saya..senang jer
    1) pengkomen2 kat sini tahu tnggjwb msg2
    2) setelah skian lama, baru ni la ktorg nk sembang2 lg cm dulu
    3) tak timbul soal curi masa dan tak mnunaikan kewajipan
    4) apa pun pekerjaan kita, itu bukanlah kewajipan, tetapi keperluan…(utk mendptkan sesuap nasik-menyara kluarga)
    5) solat dan puasa itu mmg benar kewajipan…

    last not least…selamat berpuasa dan berbuka :)

    ps….dpt berita yg menggembirakan dari Dato Najib
    TERIMA KASIH KERAJAAN…..

    • Penari Poco2 says:

      YESSSSSSSSSSSSSSSS….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ANGPAU RAYA RM500.00…

      • BlackBerry00 says:

        ya ngak mampu gomen merik, kohhhh!!!!!
        tp ttp bersyukur…hahaha
        alhamdulillah..

        • Penari Poco2 says:

          sis, mun diikut nang sik cukup ya…
          hehehehe…bansa sik besukor…
          baju raya blom bebeli gik tok…

        • [email protected] says:

          wah.. lama xbaca ayat2 cinta yang panjang dari kak Black

  107. BlackBerry00 says:

    anne
    harap2 dpt join nnt
    sbb ktorg nxt wk dh blk dh
    time GBN nnt nk borak puas2 ngn korg

    anne ngn zz (eclipse)
    jgn tak datang, tau

    :)

    • antupensil says:

      hakak black.. gomen dapat bonusss woo..
      mau ang pow ek… hahha

    • annedesilva says:

      sis insyAllah anne cube..
      anne ingat kalau jadik pon maybe merempit kot g sna..hahaha..
      kalau nek keta jem lak..
      naik moto cepat sket smpai kan..
      tgokla mcmana..
      anne try pujuk BF anne la ni tgok kalau2 dia takde paper ahad nie…

  108. pascual says:

    aku nak pegi kalo FOP pg…aku tringin gak nak jumpa FOP ni.mcm na agaknya orgnya.kalo FOP dtg aku sggup trun dr singapore g kl…hehehehe..

  109. jimmy says:

    perg!! 700 lebih comment beb… anything I miss? hahaha
    Dah jadi chat room dah, orang sama lak tu..

    • [email protected] says:

      dulu2 memang mcm ni BN ni… tapi sejak bulan Mac 2010 budak2 lama kat BN ni tak join sangat, sebab ader faktor2 tertentu

      • Miss Poco says:

        morning pet…mane yg lelain…panggl diorg bgun…

        tak kesahla ape org kata yg penting kita semua tetap berkawan…dan terus ‘mengaktifkan’ kembali arena bn ni…
        sbb bg aku pet, tanpa kitorg, bn ni tak brapa nak meriah
        sgt…tul kan…

        mira, anne, sis black, clip, vio…dll…bangun…bangun…

        • [email protected] says:

          kita kener buat kejer dulu,,, kejer tu amanah,,, ayat perli ni

        • Miss Poco says:

          pet, aku paling awal masuk ofis dan aku paling awal pegang dan bukak ofis guna kunci ofis…tu pun dah dikira keje gak pet…

        • [email protected] says:

          HUHU… tak pe poco, dia ingat semua kejer sama gan dia…

  110. [email protected] says:

    MONING U ALL

  111. Miss Poco says:

    Dimulai dengan Bismillah…
    aku start berborak ngan member2 kat sini…
    setelah sekian lama menyepi angkara masing2 sibuk…
    jap g ade la yg x sng ati kat sini, kata tak buat keje la…
    walhal keje cam aku ni byk lg free nyer…huhuhu…

    • [email protected] says:

      sama le gan aku…dah berkurun tak masuk tibe2 kener leser2,,,,,

      kalo nak aku nama xnak le letak yang mengaku CUN… malu dol… kalo muka mcm kak ita tak pe le nak ngaku cun

  112. Rija|udDin uL-haQ says:

    assalamualaikum.
    .
    salam sejahtera, salam muhibbah, salam satu malaysia.
    .
    wah…..dah lama sangat aku tak drop komen nih…bz memanjang…
    .
    pet ada,poco,antu,kak black,anne, mira pun ado….
    .
    lagi 14 hari raya…sedihnya ramadhan nak pi dah…

    • [email protected] says:

      MAWY dah tukar nama.. lama xborak gan ko

      • Rija|udDin uL-haQ says:

        hehe…yeke pet…sbb aku dah lama tak drop…keje bz sangat…haiyo….pet,ko raya balik kelate ke kat k.l je?

        • [email protected] says:

          balik kelate le… 9 ari bulan sampai 16 kot…. hehehe

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          huhu..ok ler tue…cuti pnjg. aku 6-15 je.jumaat 17 kene keje..

        • [email protected] says:

          16 kan ari 1 malaysia mst ko cuti punya

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          huh….hangin betul aku…asik you type soooo quick je..penat aku taip pnjg….16 tu mmg cnfirm cuti,tu la sbb aku tak mention tarikh tue… huhu

        • annedesilva says:

          mawy lain kali ko press F5 jek kat keyboard tu..
          biar refresh..
          xpayah taip panjang2…
          paling banyak pon F5 tiga kali jek..then balik normal…

  113. Rija|udDin uL-haQ says:

    kenapa ada mcm isu je kat bn nih…apa yang popular terutamanya ttg FOP? aku tgk nama dia skrg sllu naik..

    • [email protected] says:

      biar lelah mawy,,, huhuhu,, bagi peluang lak kat dia nak populer,,,,

      dulu ko dah populer dah

      • annedesilva says:

        morning mawyyy…
        long time not see…
        ape citer la nie?kat KL ke PENANG?

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          pagi anne….long time no see, because long time not drop any words…hehehe…dtg jenguk2 je…tak sempat taip..nih pun nak kuar dah..skrg nih kat penang lagi…huhu

        • annedesilva says:

          oo no wonderrr…..
          lama bangat tak chit chat..
          kitorg pon baru la ni masuk BN..
          dh berkurun gakla tak masuk..hihihi…
          xbalek KL ke join buka pose BN niew??
          kata dapat tukar kat KL kan??

  114. [email protected] says:

    JANGAN LUPA TEMA MAJLIS BERBUKA NI WARNA HIJAU

  115. annedesilva says:

    Morning u alllssss…..
    sis insyAllah ada rezki kita jupe ekk….

    tula miss laser tp cun la sgt salah masuk blog nie..hahahahhaha

    pascual :nk jupe FOP???petang sikit dia masuk leh ajukan pertanyaan tu kat dia k….

  116. aries_april says:

    mrng all….
    wah front page…
    slmt babg nara accept request mira…..

  117. Rija|udDin uL-haQ says:

    aku ada satu cadangan,apa kata BN wat satu sub page untuk forumers…senang nak chat…kalau tak, tenet jadi slow laa bila komen dah berjela2 nih……..ofis aku dah la takleh berfacebook…kena block…huh…

    • [email protected] says:

      ko komen jer kat cini kalo dah xleh FB

    • annedesilva says:

      nanti takde sape lak masuk BN..
      banyak langau plak..hihihihih..

      tp kagum kot nape tetibe masuk page buka pose ni rooney dgn pascual komen molek2 jek?????

  118. annedesilva says:

    arini dh khamis ekk?
    YA Allah cepat sungguh masa berjalan ekk..
    ingatkan arini rabu….adoiii..

    • [email protected] says:

      huhuhu,,, nant berbuka sesama

  119. buhsan sudah says:

    ramai nye yg jenis syok sendiri kt sini…….ingatkomen aper sampai 750…..rupenya komen org2 yg duk berceting….bohsan!!! damn!!

    • toyol says:

      depa ni yg langau sebenarnya ..

      • Toyol busuk says:

        amboiiii …
        toyol kalau ko dgn buhsan sudah bosan jgnla masuk page ni..
        sengal giler..
        sukatila dorg nak chatting ke ape..
        takde kena mengena dgn ko kan..
        pstu ada hati nk bgtau dh lama masuk nieee…
        perasaaannn……

    • antupensil says:

      wah ade orang marah la chatting kat sini..
      hahha.. tuan tanah tak marah pun la..
      uolll plakk yg lebeh2..haha 8)

      • annedesilva says:

        taw takpe antuu….
        dorg ni jeles kott..
        padahal nk join sekaki..hahaha

        • meluat says:

          x jeles pon……..aku cuma suka baca komen2 bukan baca pasa ceting korang….xminat pon nak join…..hak hak…ingat nak join gak bukak posa…tp tgok ayat super power perasan siap ckp org yg tegur langau…..so sapa sini perasan banyak…

        • aries_april says:

          ops………………
          sapa yg sbt langau dlu?
          kta orng @ u ngan kwn u?

          jgn nilai orng cam tu k?

        • anne yg silva says:

          aries…..itu jerk ker yg ko leh simpulkan….aku x kenal pon sape yg tegur korang sebelom ni…..tp aku nak tegur gak kali ni bersama2 dorang…..hahahaha….korang mmg suka simpul mcm tuh sbb korang jenis xleh terima teguran….hahahaha….sikit2 org yg sama bg komen…..kah kah kah

        • aries_april says:

          ni asl ha?
          klau kmi tls pnjng..ko kta kmi ni buang msa lak…dh tls pndek…pnuh ngan ksmpln yg rngkas.ko kta cam tu lak….
          enth la…
          x leh la mmhmi ko lgsg

      • meluat says:

        bukan marah…tp meluat sudah………ingat bukak nak tgok perbincangan yg berpekdah….tp banyak ayat perasan jerk…..toyol busuk adalah salah sorg org yg beridentiti yg ceting kt sini….tp pura pura konon jadi org luar……

        • annedesilva says:

          ala meluat….
          kalu ko meluat ko jgnla baca…
          dh tentu page ni pasal buka pose and tuan rumah tak bgtau pon ktorg tak leh chatting kat sni..
          ape yg ko sakit hati sgt???

        • [email protected] says:

          ader lak yang sakit ati…. korang xnak komen baca jelah, bila nampak kita orang komen, xyah le baca apa yang kita orang tulis,

          HAK KORANG TUK BACA N HAK KITA ORANG TUK TULIS

  120. buhsan sudah says:

    aku dh lama bukak BN nih…masa awal kemunculan lg sejak BN x glemer lg…..tp aku jarang2 drop komen……tp komen yg berkaitan…bukannya poyo berceting kt sini….nak tunjuk bagus lah katakan,,,,,,hak hak

    • aries_april says:

      prsan abis…
      jab2x..kta orng leh lihat no reg ko kat nara..
      klau ko nk baget best sngt…skrg i leh tnya bang nara..kta orng mmg close ngan dia..
      tngk…nma ko yg keberapa ribu….
      hahaahahahahahahahaha

  121. meluat says:

    aku mmg x pernah register nama betul2 pon….tp aku cuma pembaca setia….aku ke korg yg buget bagus???? kah kah kah kah kah

    • annedesilva says:

      PEMBACA SETIA???hahahhahahahaa
      ada hati anugerahkan diri sndri pembaca setia kat BN..
      adoii kelakar ko nie..hahahahaha

      • anne yg silva says:

        ikut suka ko lah anne….ko jerk lah penyumbang kat BN ni….korang jerk laaaa yg plg best kat BN ni,,,,,langau2 lain mcm kitorg nih bukan pembaca setia kat sini….kah kah kah kah kah….

        • annedesilva says:

          by the way..thanks 4 the compliments…hahhahaha

        • [email protected] says:

          kita tetap akan komen kan, MAJLIS BERBUKA ni KIta yang BUAT ANNE, no hal punya…. abaikan je, dorang pun nak komen gak kan, bagi peluang

      • anne ygTAK silva says:

        ikut suka laa…..tp bes per nama ni….hahaha…korang pon bukan suka teguran…aku pon ikut mcm korang lah…….

  122. ratu hantu says:

    MORNING ALLLLZZZZZZ…….

  123. meluat says:

    aku mmg x pernah register nama betul2 pon….tp aku cuma pembaca setia….aku ke korg yg buget bagus???? kah kah kah kah kah….masuk BN kan xpayah register pon xper….kah kah kah kah…….itu pon xleh PK ker…..

    • antupensil says:

      udah le.. kalo rase xnak bace pg page lain..
      bnyak lagi page kat BN nih… xsuh pun baca kat sini jek..

    • annedesilva says:

      cian ko kan..
      kalau ko kena block pon tak payah ckp tetibe jek ko leh tak dpt komen lg….
      motif ko sebenarnya pon ktorg tak tau..
      tp takpela d bulan mulia ni..
      aku rasa tak payah layan la ko nie..
      takde pekdah…;)

  124. anne yg silva says:

    itu jerk ker yg ko leh PK anne?? hehehehehe…..oklah….korang jerk lah yg bagus…

  125. aries_april says:

    actually….kta orng kta sni ok ja klau ull nk tau..
    tp…bla kmn2x korang tu mula mnaikkan darah kta orng…sdkt brangin lah..
    btw..kta orng still x gna kta2x kesat tuk bancuh korang…kta orng bkn bdk2x yg ska melatah..
    kmi happy jmpa korang smua..
    apa kta kta brkwn dr dok brgaduh cam ni.

    • [email protected] says:

      biar jer mira, no halnya, lagi dilayan lagi menjadi,,, biar je dia cakap apa2,,,,

      nant berrbuka ni ko p sana kol berapa

    • annedesilva says:

      ntahla ape motif dorg dengki dgn kita ekk?pelikkk…..

      • anne ygTAK silva says:

        xde org nak dengki ko pon….ko jek suka perasan…..org tegur jerk…bukan dengki

        • aries_april says:

          MMG SENGAL LA DIA NI

        • annedesilva says:

          cian….mcm tu ko panggil tegur ek??
          skola mana ko ni dlu??
          adoii…
          mesti cgu ko lupa ajar ape tu teguran..ape tu dengki..ape tu khianat kan???
          xpe2…
          la ni banyak buku2 yg ado tulis cara2 belajar menghormati sesama sndri…kalau ko tak mampu beli aku leh belikan…
          kita sama2 belajar….

        • anne ygTAK silva says:

          hahaaha……aku tengok org sebelom nih mengeur ko duk gelar dorang langau dh banyak kali…..tuh yg buat aku meluat……org tegur skali…tp ko duk mention org langau langau langau banyak kali….sekali org PROVOKE ko tau laks ko nak marah…….aku rasa baik ko yg patut beli buku…sbb suka perasan

        • annedesilva says:

          cian ko ni..

  126. anne ygTAK silva says:

    korang pon tak suka teguran,,,,,aku pon tak suka teguran jugalah mcm korang……besnya nama ni….biorlah xde identiti pon….kah kah kah kah

    • aries_april says:

      KMI X KATA X SKA TGRAN..
      U LEH TGUR APA YG U NK..
      TP,JGN SMPAI MNJATUH KAN AIB ORNG..
      NM YG KO GNA TU..
      KO TAU X NMA PNUH THAT GIRL…
      RESPECT LA SKT.

    • annedesilva says:

      kan aku dh bgtau..
      ko jeles sbb nama aku best..
      takpela …gunala ikot sukati ko k…..cian2..
      mang terencat kot ko nie…
      ciann…

      • aries yg tak april says:

        kesian lah ko…asik perasan jerk……korang ni konon ayat tak laser….tp lg laser….kah kah kah

        • aries_april says:

          laser pn…xda la se leser ko tu…

        • anne ygTAK silva says:

          aku ade kutuk ko per…..aku cuma tegur jerk….ade ker ckp korang bodoh?? atau terencat?? ade ker

        • annedesilva says:

          tegur?yesss tegurrr…hahhahahaha

        • MissLaserTapiCun says:

          Sometimes i wonder, org melayu + islam mcm ni ke? or org melayu shj? or org islam shj? aku tegur utk kebaikan korang. And then korang dah melampaui batas sampai nk perli ayat2 aku… Please la think out of the box.. Aku rase responsible nk tegur korang semua.. klau tak suke, tak payahlah nk hambur words yg lagi panas…

          remember, kite keje bukan utk boss kite, tp kerana allah sbb allah yg akan evaluate kite punye KPI..

          Btw, aku mmg cun sebab allah anugerahkan aku wajah dan anggota badan serta deria rase yg takde cacat celanyer.. Thank you Allah…

      • [email protected] says:

        biar je anne,, sabar jer,,,

        • annedesilva says:

          thanks nik..aries..
          anne leh sabar..no prob..;)

        • anne ygTAK silva says:

          anne reti sabar ker?? aku rasa aku xde kuarkan ayat kuang hajor pon……anne yg siap ckp org terencat….kah kah kah…xper lah…KORANG KAN BAIK NGN BN….kah kah….msg yg korang nak bgtahu kt semua pembaca kt sini……..

        • annedesilva says:

          rasanya ramai tau ko tu mcm ada seng2 skit kat kepala otak…
          sbb tu tak leh layan..
          kalau tak sabar lama dh aku maki2 ko..
          tp bila pk balik..
          layan pon tak gunaa……ciannn..cian….

        • anne ygTAK silva says:

          hahahahahaha….ayat ko pon org dah tahu ko tuh uka perasan bagus…..asik cakap org langau lah…seng2 lah…terencat lah….ade ker aku kata ko mcm tuh…xde pon laaaa kak anne de silva….klau ko leh maki…aku pon leh maki….

        • wat ever says:

          dh la guna nama org tu lg mau gdh..aiyak..

  127. [email protected] says:

    page ni dah jadi 10 terpopuler le

  128. aries yg tak april says:

    nama nih bes takk???

  129. aries_april says:

    anne,nik jgn ambl pdli pa dia kta…

    • [email protected] says:

      mana yang lain p ni,,, kat Qaseh apa menu yang bez ek…

      • ratu hantu says:

        nik kta tema wrna ijau kan…
        alaaa…ratu x dak bju wrna ijau la…

        • Clipkertas says:

          hijau…
          ape2 hijau leh ker?

        • [email protected] says:

          PAKAI JER BAJU WARNA SEAKAN2,, ratu nak p ker

      • ratu hantu says:

        alaaa….seakan2 pn x dk la….
        kt kmpung da la…bkn nk blik penang kot…
        jauh tu nk p ambik….

    • annedesilva says:

      yup xpe..
      i’ll be fine friend..hihiihh

      • [email protected] says:

        rautu pakai jer baju apa2 no hal punya

  130. Clipkertas says:

    morning….
    ape jd smlm??

  131. wat ever says:

    uit apa ni gdh di bln pose..
    lek luuuuuuu

    udah la tu ye
    kepada yg dok copy nama org tu x bek wat cmtu..
    law brani ltk la nama sendiri…
    br chare der…ke ko dilahirkan x der nama..opsss terlebey suda….

    n pd geng2 bn yg dolu tu..
    x pyh la lyn depa tu komen…
    jgn reply lg bgs..kite x tmbh dosa..tol tak…

    depa tu saja ja nk wat gempak nk naikkan nama..
    ish….ok chaw bedah……

    • [email protected] says:

      sokong wat ever,,,,

      ayat ko lagi sopan dari ayat2 yang suka perli2 orang

  132. [email protected] says:

    naik lagi satu tangga page ni

    • wat ever says:

      nek kan lg..
      kasi pns ket mereka2 yg dengki tu
      huhu

      • [email protected] says:

        ok usaha2. hehhe
        wat ever p x majlis berbuka ni

    • annedesilva says:

      hebat2…

      • [email protected] says:

        DOK MANA NI WAT EVER

        • wat ever says:

          selatan

        • [email protected] says:

          JOHOR KER,,, boleh tahan le jauh nya

        • wat ever says:

          yup…
          taw x per..
          jauh…
          law dkt dh join..

        • [email protected] says:

          mira dari penang boleh jer datang

        • aries_april says:

          what ever…
          p la ngan violet..
          pjuk dia..

          hihihihihih
          nik…
          same time trn shopping rya
          tu yg snggp

        • [email protected] says:

          aku nak p shoping ari ni… mcm2 nak beli ni

        • wat ever says:

          violet ??
          oh pnh nmpk dye…
          dye org jb gak kan…

          law dkt i join k…
          mmg jauh..
          t tunang x nk tmn ;)

        • [email protected] says:

          xper lain kali mintak BN buat kat Johor lak

  133. tOmEii says:

    ish2 knp ni ada gduh2 lg ni….
    spe buli kwn aq ni…..ggrrrrr

    • [email protected] says:

      huhuhu,,, biar jer tomeii

    • annedesilva says:

      ala.
      tomeii..
      kita dh biasa dh..
      biorkan jek..
      jeles nama anne dgn aries sedpa sgt..hihiihihh

  134. aries_april says:

    chaiyok2x..
    korang..cam na smbtan mrdeka kat tmpt korang?

    • [email protected] says:

      huhuhu… wat ever tu sapa sebenarnya

      • wat ever says:

        napa tnye sape i??

        • [email protected] says:

          tak penah nampak komen pun

        • wat ever says:

          silent reader

        • [email protected] says:

          bila stat komen

        • wat ever says:

          ble perlu

  135. [email protected] says:

    cepat mira nak naik satu tangga lagi ni

    • Miss Poco says:

      ko ni pet…
      nak naik satu tangga…
      tangga paling bawah ko tak tgok lg ke…
      dah patahpun…huhuhu…

      • [email protected] says:

        nak naik lagi ni… tapi lambat siket

    • Miss Poco says:

      pet, pastikan takde anak tangga yang patah…

      • [email protected] says:

        naik lif le poco

  136. Miss Poco says:

    pet, mira, anne, tomeii…
    jap je aku ilang, trus ade kontroversi kat sini…

    camni jela kengkawan…
    kalau ade org2 camni bg komen, TOKSAH LAYAN…
    kita layan komen kita je…
    kan senang…
    kita mesti HAPPY GO LUCKY…
    jgn baca komen dia dan jangan balas…
    takde maknanyer…k…

    biar jela dia dgn kehidupan dia sendiri…
    kita dgn kehidupan kita kat sini…
    makin korang layan, makin tula dia menjadi2…
    makin suka la dia ngan perangai sengal dia tu…

    • [email protected] says:

      sokong

      • wat ever says:

        tu lagi bgs..
        wat depa xder kt cni…

        • [email protected] says:

          lagi lawan lagi meroyan dorang ni

        • Miss Poco says:

          tau xpe…
          tp ade diorg leh sokong kenaikan rating ni pet…
          hahaha…

        • [email protected] says:

          biar jelah,,, aku malas nak komen gadoh2 ni…
          zaman leserrrr aku dah xder dah

  137. [email protected] says:

    ari berbuka korang nak makan apa

    • Miss Poco says:

      makan gaduh je lg bagus…huhuhu…

      • [email protected] says:

        sengal poco

      • tOmEii says:

        poco mneny resepi kek lapis…
        kata nk kc pose ni…..

  138. Miss Poco says:

    mana yg lelain ni…?
    sis black pun tak nmpk lg ni sjak dpt bonus rm500 dari najib…
    huhuhu…
    aku pun sama, dapat…hehehe…

    • [email protected] says:

      sis pangkat besar mana dapat bonus 500 tu

    • tOmEii says:

      poco ckup ke bonus 500 rat….

  139. Miss Poco says:

    buat misslasertpcun????

    terimakasih la kalau nak tegur…ingat org melayu+islam je ke yang takleh ditegur…melayu+islam sgt ke misslaser tu…

    xpe…tp miss laser tgoklah ape kelemahan yang ade pd misslaser tu sendiri…namapun dah laser…

    sya pun nak tegur jgk kat sini, kalaula misslaser tu betul2 perfect, kenapa puji diri tu melambung sgt dan nak tunjuk2 kat org yg misslaser tu cun…(?)…bagus sgt ke cara camtu…takde yg tak bagusnya yang Allah bgkan pd umat manusia, tp bukan cara menunjuk2 kat org pd benda yang tak nampak…

    btw, thanks to Allah too…aku sedar mcm mana rupa aku ni…(tunggu kengkawan puji aku lak, cantik ke tak…huhuhu)…

    • puteriaquarius81 says:

      alaa, kalau dh namanya manusia x kirala melayu + islam ke apa ke, itu lah sifat yg mmg dh ada dlm diri.. ada yg blh n x blh terima tguran..
      p/s : poco, huhu kembar taik lalatku.. ko mmg comel x hingat..
      btw, udah2 ler.. toksah gaduh2.. den lotih bc..
      bermaaf2an lah di hari mulia ni..

      • [email protected] says:

        poco ambik lagi yang semlm

    • aries_april says:

      akak cntk sngt…
      tp pngtr skt la..
      ada thi kat muka..hihihihih
      :-)

      p/s mood nk lawak skit

    • CST says:

      die xpuji diri die pon miss poco….die ckp die cun sbb die syukur ALLAH bg dia tak cacat….cun tuh maksud die die bersyukur dengan kurniaan ALLAH…xmerungut…itu kan lg baik……dri berprasangka buruk

      • puteriaquarius81 says:

        alhamdulillah .. bersangka baik…

        • Miss Poco says:

          bersyukur satu hal, cun ke tak cun ke, cacat ke tak cacat ke, tu sume anugerah Allah…puji diri sendiri, bende yg xnampak satu hal…dahlah…pening…

          SELAMAT BERPOSA SUME…

    • CST says:

      aper lah ko nih……..die ckp die cun dengan kejadian tuhan….die nak ckp die bersyukur dengan ciptaan ALLAH padanya…bukan merungut…kan die ckp die cun sbb ALLAH jadikan die sempurna…ko jgnlah busuk hati sgt

  140. aries_april says:

    chaiyok2x..
    mn smua p?

    • [email protected] says:

      ilang

      • aries_april says:

        ko kmna ja ni nik//
        jgn la tnggl mira srng kat sni..
        krng..
        ada gak yg terjah mira…
        ahahahahah..

  141. abangnara says:

    oit
    jangan gaduh2
    semua pun dah besar
    tau dosa pahal masing-masing.
    so semua tau tanggungjawap masing-masing.
    tak perlu kondem orang lain ek

    • aries_april says:

      x gdh pn bang nara…
      mnja2x ngan dia orng jab.

      • annedesilva says:

        ala bang nara..
        standartla tu..
        masing2 cube nk menunjukkan pendapat masing2 lg baik…
        akhirnya gado la jawabnya..
        lawakssss d bulan pose….

  142. antupensil says:

    uik.. xabeh2 lagi ke?ish2,,

  143. Khalifah Allah says:

    First & foremost, ana nk mencelah jap di kala ribut taufan yg berlaku diantara commentator2 semua. Ni adalah sedikit personal comment dr ana dan bacalah dgn hati dan mida yang terbuka…

    Sebenarnya, ana amat terkejutlah dgn comment2 balas yg dilontarkan oleh beberapa commentator diatas yg pd pandangan ana agak kasar dan ia tidak patut diluahkan terutamanye di bulan ramadhan mulia ini.

    Berbalik kpd comment miss laser tersebut, ana anggap dia hanya memberikan nasihat dan ada yg tersalah tafsir. Berbalik la kite kepada nawaitu masing2, adakah anta berada disini untuk menunjuk2 yg anta kerja dgn govt dan anda mendapt bonus hari raya RM500 sedangkan mereka2 yg kerja di sektor swasta/sendiri hanye berputih mate melihat kegembiraan anta2 semua.. wahai saudara seislam ku.. lihatlah teguran yg baik itu dr perspektif yg baik..

    ikhlas menasihati: yg baik dr allah, yg buruk dr ana sendiri.. wallahua’lam…

    • aries_april says:

      bkn mcm tu…just nk kngsi..
      knapa nk trsa klau dia orng dpt 500?
      me as pkrja swasta pn x ksh dia orng dpt..tu kan rzki dia org….

      cam u kta yg baik dr allah, yg buruk dr kta sendiri..

      • [email protected] says:

        aku kejer swatar dapat jugak,,, mana ader xdapat

        • antupensil says:

          aku tak dapat pun..hehhe.. harap bonus awek aku bg.. :)

        • aries_april says:

          antu…statement ko leh d trima pkai..
          coz thun lps..awek ko dh blsah duit ko.hihihih

          tp jgn lpa..dpt share ngan mira n violet k?

        • aries_april says:

          nik…ni la manusia..
          bla orng lbh skt..
          mulalah x sng ati..
          nnt d kata kta bangga ngan apa yg kta dpt @ nk tnjk2x…
          pdhl..kta x ksh pn..
          dh rzki msing2x…..

      • annedesilva says:

        amboii…
        sungguh manis komen dr anda wahai Hamba Allah yg dijadikan semulia2 umatnya..
        masalahnya komen miss laser tu tak masuk akal..
        dia nk nasihatkan kami?
        sedangakn tgok jekla cara dia bg komen pon..
        sindiran..
        adakah dlm islam tu di panggil teguran?
        teguran tu kenala sopan2…
        bkn main nk terjah suka2 hati..
        kami dh besar..
        leh pk mana baik mana buruk…
        bgusla kalau niat dia nk menegur…
        kami di sini pon niat membetolkan tegoran kalau mana2 tak betol..
        kami pon tak sempurna..
        cuma kami takkn balas kalau org tak kacau…
        pk2 kan la ye..
        terima kasih di atas nasihat tu..
        akan sy bawa smpai ke mati….

    • Miss Poco says:

      Thanks…teguran diterima ikhlas kerana Allah swt…

      Selamat menjalani ibadah puasa…

  144. nama saya says:

    mari layan video ni, mesti korang dah tak gaduh2 lagi^^

    http://www.youtube.com/watch?v=Tug63dI4MEY

    pssst: rasa nak join tapi macam segan sebab korang semua org lama.

    • aries_april says:

      i…
      br mncl..kmna ja ilang?

    • [email protected] says:

      haiii

  145. [email protected] says:

    pening nak baca komen gadoh2 ni

  146. haHa says:

    korang ni student ke tao dah keje.? sokmo komen kat sini..

  147. may june july says:

    ntah ape2… mentaliti sempit.. aku tgk post lain pun same.. “name2 yg same” tu gak kuar (tak yah mention lah, nnti tukar name plak..)… emotional tak abis abis.. kekadang ape yg rooney cakap betul.. “kekadang”, bukan semue…

    • annedesilva says:

      ala jgn ckp org lain..
      awk pon sama…
      td jadik KHALIFAH ALLAH…
      skunk tukar nama lain lak..
      guna la akal sikit..
      kalau tak nk org kenal awk..
      tukar email lain..
      ikon sama jek..huhuhuhuhuhu….

      • aries_april says:

        hahahaha..
        :-)
        dh dpt tngkp…

        • [email protected] says:

          pic sama tukat nama jer dia ni

        • Adik96 says:

          ye aku ngaku, mmg user yg same tp org je lain..takkanlah aku ngok sgt sampai tak nk tukar icon and email address..

        • annedesilva says:

          ngaku pon..
          tp kantoii gak…hahahahah…
          lain kali jgn ngata org..
          diri sndri gak segan….
          tp tu pon klau ada perasaan segan la…;)

        • Miss Poco says:

          hahah…kantoi la pulak…
          tak lojik la kalau orglain yg gunakan username yg sama…
          huhuhu…
          nak buktipun xbleh…

  148. haHa says:

    lek la, smua ade hak nak komen. xyah gado2

  149. annedesilva says:

    take it easy guys..;)

  150. haHa says:

    pegh pedih nye anne, menusuk kablu btol komen, haah tol gak same email icon same..dem3

    • [email protected] says:

      tau xper nak tpu pun tukar emil dulu baru pic ikon tu tukar

      • annedesilva says:

        hahaha…
        abeh tu nk sound org tukar nama..
        dia sndri dok tukar nama tak ingat plak????amboii..
        Allah tu nk tnjuk..
        jgn kita suka menunjuk2..
        tu la padahnya….

    • aries_april says:

      actually..
      kmi leh cam smua ni haha…
      bnda alah ni dh brtahun kmi brhati.then kmi leh thu smua..
      korang reg cmnt pn kmi leh thu..
      korang pngomen no brapa reg pn kmi leh thu jga…

  151. antupensil says:

    udah2… jom wat keja…
    kang ade yg tsentap..hahha..

  152. Adik96 says:

    nape gaduh gaduh ni.. kak anne ngan kak aries slalu bg comment yg baik2 tp nape yg ni bg comment marah2.. nampak sgt personaliti akak semua berdasarkan komen2 kt atas nuu… kt khalifah pun akak2 semua nk marah.. nape yek?? konfus adik nih…mak adik pon slalu bg nasihat mcm khalifah. patut ke adik marah mak adik macam akak marah..

    • antupensil says:

      oii.. udah2 la..
      kalo berani sgt dtg la bukak pose nnti..
      kte leh debat face to face… ada bran??

    • aries_april says:

      bkn cam tu adk..
      kat dia..
      kmi x mrh pn…
      n kmi trma cmnt dia tu..
      tp..yg akak tgur dia,..
      napa nk mrh kat orng yg trma bnus 500 tu?
      coz dia bkn GOV..dia mrh?
      akak pn pkrja swasta..
      akak x ksh pn orng lain dpt…
      akak sykr sngt ngna apa akak ada skrng..tu kan rzki dia orng..napa nk prtikaikan lg?

    • annedesilva says:

      hahaha..
      la takde makna nk mara2….
      masalahnya adik tu..
      kalau nk bg nasihat pon..
      jgn tukar2 nama..
      kan tak baik..
      kantoi dh ikon sama..
      jadikla diri sndri..
      jgn cube jadik org lain..
      sat bg nasihat..
      sat lg sindir2…
      mak adik pon mesti kecewa kalau tgok komen adik …
      cian adik..
      g balik tdo..
      mintak pertunjuk..
      moga kita semua tak gado2lg ekkkk…..