Written by AbangNara | August 24th, 2010

selamat berbuka

Salam kepada semua pembaca BeautifulNara. Anda puasa dan terasa nak berbuka dengan “grand” sedikit hari Ahad ini. Jom join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Detailsnya ialah:-

Tarikh: 29 Ogos 2010 (Ahad)
Tempat: Restoran Bistro Qaseh, Seksyen 13, Shah Alam
Harga: RM19.80 untuk dewasa, RM12.50(10 tahun ke bawah)
Alamat: 2, Jalan Boling Padang F, 13/F, (Blkg Tesco Xtra), Seksyen 13, Shah Alam, Selangor (landmark opis syarikat Upin Ipin Les Couspoque tue)

Semua yang rasa nak join sangat-sangatlah dialu-alukan. Tak payah bayar dulu sebab kat sana pun boleh bayar. Untuk mengelakkan kekeliruan, sesiapa yang berminat nak datang sila hantarkan email ke borakartis@gmail.com dengan tajuk “Majlis Berbuka Puasa”.

Untuk maklumat lanjut boleh join Facebook Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Jom ramai-ramai meriahkan jom. Tak kiralah anda pernah komen kat sini ke atau sekadar silent reader, kami sangat alu-alukan kedatangan anda.

//Untuk gosip terbaru, sila baca artikel di bawah. Sticky post sampai hari Sabtu nie//

1,452 responses to Jom Join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara 29 Ogos

  1. zzz says:

    zzzzzzzzzzzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • shahs says:

      2nd…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • shahs says:

        aku tau bistro qaseh ni…sllu g mkn sana..best..lauk pon sedap…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • daydeck86 says:

          cam menarik jer tapi cam tak der transport plak nak kesana … errrrmmmmm…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • aries_april says:

          dok mn?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • nic@pet says:

          dok mana ni jauh ker

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • aries_april says:

          shah join la..

          sdp ek?
          kta onrg time suggest pn…
          xtau g sdp @ x..
          smua geng BN x prnh p..
          ni 1st time

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • shahs says:

          gerenti sedap!! berbaloi utk wang anda..hehehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nic@pet says:

          huhuhu,,, nant kita mkan puas2.
          …..

          :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Sy org susah says:

          Kedekut Nara nie… Dah banyak pngunjung blog mesti banyak untung bukak blog nie sbb bnyak iklan… Apalah salahnya belanja je buka posa nie utk peminat Nara yg miskin mcm sy. Kalo Nara xmo bankrap limitkan la tuk 30 org ke bwh… Dapat gak pahala bulan posa ni, ajak anak yatim… Ini kena bayar sbb tu x ramai nak join…. Kalo bawak Rm19 bley bli mcm mcm kat bazaar….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  2. aries_april says:

    ok…
    join….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ratu hantu says:

    area mn ek restorn 2..kt geng ka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. antupensil says:

    jom…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. shahs says:

    menu feveret aku klu g sana….NASI GORENG QASEH & AIR ASAMBOI SPECIAL….yummy!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ratu hantu says:

    nk joinnnnn….menarik ja ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ratu hantu says:

    nk bw blik rumah untuk mkn shur blh x ek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ratu hantu says:

    cm mn nk ltk pic kt cni…tolong la ajarr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ratu hantu says:

    klu tnya tuan kedai..nk tanya ”tuan kedai sy nk bw blik kedai2 ni sekali BOLEHHHHH…’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Clipkertas says:

    clip nak tanyer la Bung Nara….
    klu bwk anak umuq 2thn, charge same ker??…
    yg penting bukan bawak 1bas…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      rsa free kot ari tu aries check…
      coz bdk2x 12.50…
      tu kira baby g..x kan nk cas gak kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ratu hantu says:

    kt cni bkn tempt petnyaan ka?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ratu hantu says:

    awaaaa…..saya ni awek antupensil ka…glemer i nnt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. nurul says:

    antu nih dok mnurun ilmu bung la agknya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. annedesilva says:

    takde skandal2..
    antu yg boncit tu BF i k…
    tak leh share2..wahwahwahwah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Rooney says:

    Kalau Rooney nak join, agak-agak kena tembak tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      x..mai ja

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ratu hantu says:

        alaaaa…..nk scndal2 skit pun x blh…bln posa ni share2 la…murah rezeki…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • annedesilva says:

      hahahaha…
      rooney2….
      joinla kalau nk….
      kitorg ni bknye kejam sgt kot…..
      paling kurang pon balik umah telinga jek bernanah..hihihihih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • antupensil says:

      rooney
      silah lah datang…
      tapi kalo kena sembelih ngan abg nara xtau la..
      hehhe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nurul says:

        apa la dok bg dya tkowt…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          rooney ni baik orgnya cuma jari-jari dia je yg tak baiknyer…asyik taip bende2 gaduh je…kan rooney kan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          kan xde..kang ada..kangkang..hahahha..
          tp rasanya dr hati turun ke jari kottt……
          ke dr mata turun ke hati?hahahahhahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tul tu akak..
          rooney ni baik..jri dia ja…
          korang jgn la tkut kan dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          rooney nak datang..???
          hrmmmm, suker nyer!!
          pasni nak beli cili byk2….hahaha
          pedas..pedas!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Clipkertas says:

          sis.. kat sane musti ade cabai byk…
          ape lg.. orderkn die jus cabai ler…
          heheheee…. jgn takut rooney, join ler..
          kitorg pun teringin sgt nak jumpe ko…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Penari Poco2 says:

    wah…mira, nurul, anne, pet, antu, sis black

    rasa nak join tp…that day aku ada aktiviti kemasyarakatan…
    aduiii frust…pet, bg aku tambang belon free, aku gerenti g…huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • annedesilva says:

      arrghh ko dr dlu pon mcm tu poco..
      asl boleh jek nai belon..
      pastu aktiviti kemasyarakatan hang..
      kalah YB Bung..hahhahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ratu hantu says:

        jgn kta tambang belon free..tmbang basikal pu cek bg free klu dtg

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Clipkertas says:

        poco… pose2 tak de nari poco2 la….
        jom ler….
        hekhek… clip sbnrnyer tak der jwpn lg… still waiting from my En. hubby… tapi dah 50% join buke pose nie…
        hehhee…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          haa bawak bung k poco..
          ko jadik no 3 plak..
          elok sgt..
          tp jgn lupe daftar taw..
          kan turun naik mahkamah lg..hihihihih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hahaahahahah….tu yg poco ska…pblsiti mrh…xyah pch jdi arts..dh pemes

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          clip…aku nama je poco tp aku dah taknak nari lg…
          nama poco ni kenangan aku mula-mula masuk sini dulu…
          aku 100% suka nak dtg tp………………………..???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          anne, dlm dunia ni satu je ke yg bnama bung mokhtar tu…?
          huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          tu jek yg paling glamourrr..
          abeh ko nak bung mana?chik chik kebung kew?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. BlackBerry00 says:

    salam smua
    syukur dh post
    thx aries sbb msg akk tadi

    for info sekalian smua (sapa2 yg nak bawak anak2)

    kat Qaseh Bistro ni
    adult – RM 19.80
    kids – RM 12.50 (tp yg ni bagi yg umur 10 thn ke bwh)
    atas 12 tahun tu kira adult punyer price

    tak sabar nk ketemu uowls!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    dh brpa juta orng nik p ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. annedesilva says:

    tgok nama rooney pon dh sakit hati..
    mcmana la rupa tuan bdn ekk..huhuhuuh
    harap2 redup mata memandang..hihihihih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      insyaallh..tp ilang lak dia nk pjuk p….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • annedesilva says:

        rooney saje jek kasik soalan pancing jek tu..
        nanti korg tgokla upload jek pic mesti korg kena kutuk punya..
        dijamin…hahahhaha
        tguuu…….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    poco sja tau…thun lps naik gng knablu….thun ni lain lak alsn dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. BlackBerry00 says:

    nak confirmkan sapa lagi yg nak join….

    msk ruangan FB ok…
    sbb klau dh cecah 30 pax, kena byr dpayment
    so, klau boleh nak dptkan info ni b4 friday

    Jumaat 27/8/10 saya akan buat tempahan dengan Qaseh Bistro..
    Mintak kerjasama dr semua….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Penari Poco2 says:

    mira, rooney tu kan baik orangnya kan…
    cuma jari2 dia je yg tak baik, kalau catu, dia join korang esok, potongla jari2 dia tu…wakakaka…
    rooney, bergurau di kala perut berkeroncong…hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu..
    jgn kau ganggu..
    biarkan aku mendekatinya….. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    ratu..ko konpon ke p?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Rooney says:

    Hurm. Rooney orang nya hensem, putih, smart dan segak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Rooney says:

    Laser ke? Saya rasa biasa je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • annedesilva says:

      biasa????
      sgt luar biasa k..
      kadang2 tu tak jaga sensiviti org lain…
      tp kita sume kan manusia x perfect…..
      so just accept ape kekurangan masing2 k…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        la…x leh like ke cmnt anne ni?
        aries ska bangat..hihihih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Rooney says:

        Saya accept je semua orang.

        Dia kerja sebagai penari pun saya berkawan. Maybe kekurangan dia dulu masa sekolah tak pandai, last-last jadi penari belly dancer je.

        Saya terima je kawan dengan dia tanpa mengira background dan pekerjaan dia.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          so??
          kami kat sni pon terime jek ape kekurangan seseorg tu..
          dan kami sebagai sahabat memberi semangat dan dorongan..
          utk dia berubah ke arah kebaikan..
          bknye biarkan jek dia dgn hdup dia yg mcm tu…
          tak kira ape perkerjaan dia..
          baik atau buruk..
          kalau baik kami happy la on behalf dia..
          kalau keje tak baik kita sma2 usahakan dptkan keje yg lbh baik..
          tol x?
          ada saya salah ckp?ataupon maybe pandangan sy ni rendah sgt bg seseorg bernama rooney???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          fizikal mang tak sama…
          tp kita diciptakan kat dunia kan serba sempurna..
          masng2 ada kelemahan dan kekurangan diri..
          so kita kenala accept..
          bknye berbalah sesama sndrii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Rooney says:

          Tak salah. Tapi next time jangan lah mengutuk dan menghina kalau pekerjaan sesorang tu tidak menepati piawai awak yer.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          xla kita tak kutuk kan…
          ada sy kutuk kaw2 ke bila seseorg tu keje tak baik?
          sy tak rasa smua pon bertujuan mengutuk..
          masing2 bg pendapat masing..
          dr banyak segi..pandangan sndri..pandangan rasional..pandangan dr sudut agama..
          cuma mungkin sesetengah tu melepaskan pendapat bahasanya kasar tp sy pasti matlamatnya sama iaitu mendoakan si polan tu berubah..
          tp cara awk mcm curah petrol kat api..
          sbb tu slalu gadoh kott…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kmi pn kwn ngan sapa sja …
          kta ni smua sma ja kat buni allah ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          yeke sama mira?
          tinggi rendah gemuk kurus…etc…
          satu je sama…masuk kubur…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • 1st timer bg komen says:

          eh, nape beriye iye nk ajak rooney tu? dia tu mcm tak ikhlas je.. tak pyhlah berbaik2 dgn rooney tu.. dia tu musuh dlm selimut la… byk kutuk2 melayu sy tgk dlm post yg lpas lpas… takdelah..sy musykil.. sy takut dia menyamar jd org lain time buke pose tu pastu post bende yg buruk2 dlm BN… ntahlah.. sy fikir je..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. eyriqazz says:

    Nak join,nak join…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      meh2x…
      d alukan….
      jgn lpa email BN k?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        mira, tahun lepas daki gng kinabalu…
        tahun ni, nak daki gunung ape lak ek…
        gunung everest ok ke…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • antupensil says:

          suke btul ko gunung2 ni yek..
          hahhaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hahahah…dia mmg…
          sesi kmnusiaan antu..bab2x gnung ni no 1

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          antu…ko jgn…suka fikir bkn2 je…

          eh, antu…ingat lg tak bulan pose tahun lepas…
          lepas terawih je kita trus g dating
          tiap2 malam lg tu…
          best kan…anne yg tgh mamai kat ko baca ni gerenti nak diserangnya aku…hehehe…
          anne…ko pose tak, sabar ek…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tu la..
          srh p trwih x nk..dating ja tiap2x mlm..aries lak..sllu dtng ngan mizza pas bka pose..hihihih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          ko nak makan seliper tak poco buka pose nie?
          amboii bila lak si antu dating dgn ko?
          dia bgtau aku dia skodeng ko jek..hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          tu la ko anne…
          bf sendiri berskendel dgn aku pun tak tau ke…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • antupensil says:

          kite penah dating ke poco2..hehhe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          anne mang saja kasik chance kat dia poco..
          biorkan dia kenal dunnia luar.
          almaklumla antu ni asl dr hutan sg congkak..hahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          antu, sejak bila plak ko hilang ingatan ni…?

          anne, pose kali ni ko benarkan lg tak antu tu dating ngan aku…tp antu tu dah lain mcm dah, cam org hilang ingatan je…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • antupensil says:

          xckup makan nih.. tu yg lupe ingatan jap..hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          nanti anne ketuk pala dia bg dia ingat balik ekk poco..hahaha
          sumbat roti john compom sedar..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nic@pet says:

    u all nak balik dulu, lov u n muah3x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    u all..
    out dlu..
    nk p bazar jab..
    nnt mlm jmpa lg klau nk dating..hihihihi.
    :-)
    last yeaar ja korang ingt leh dating..thun ni pn bleh gak..salam..amigos….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Penari Poco2 says:

    guyz, nak balik dh…
    selamat berbuka pose…
    pd yg tak pose tu (saje je tak nak pose dlm keadaan sihat walafiat)…insaflah, Ramadhan setahun sekali…blom tentu Ramadhan esok ade lg tuk kita…k…
    salam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Penari Poco2 says:

    Rooney, jom join group kitorang…
    kitorang ni baik2 belaka…hehehe…
    member2 lama muncul kembali dlm bn ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. annedesilva says:

    anne pasti setiap pengkomen yg masuk dalam BN ni meluahkan pendapat masing2 jek mungkin ada sesetengahnya cara memberi pandangan tu kasar dan kurang sedap didengar dan dibaca..
    tp matlamat kita semua sama..
    iaitu berharap agar sape2 pon la yg ada kena mengena berubah..
    sbb dorg kan public figure..
    dan anne tak rasa kita perlu bertengkar hanya utk org yg kita kenal “Artis” dan dorg tak kenal kita..
    takde faedahkan?
    tak payahla gado2..
    bahasa kasar…
    bkn nk tnjuk baik..
    cume kalau leh nk smuanya sepakatla..
    bg pendapat tanpa mencalarkan sensitiviti yg lain…;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. pascual says:

    boleh ke kalo aku nak join??:p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Rooney says:

    pascual aku duduk sebelah engkau tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      rooney…xleh…aries ddk tngh..
      krng lain lak jdi klau u all ddk dkt..
      :-)\peace no war

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        elokla mira duk tgh2…
        nanti tersepit, tanggungla sendiri…
        muahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      aku tkt la rooney nak pegi.tkt kna blasah dgn diaorg.kt 2 0rg je.hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. eCoswaybiz says:

    huhu.. tak leh g.. jauh sgt.. aku kt kuantan ni wehh… ape ape pun selamat berbuka pose.. blog mantop.. sanchezz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. zam says:

    saya jejaka sunyi….
    ada yg sudi berkenalan? call saya di 012-9276607.

    harap2 ade la yg sudi jadi teman saya… saya nak yg cute dan putih. kalau gemok taknak.
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      ermmmm…sume ciri2 tu ade kat saya…hehehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pet@nik says:

        dmamd mamat ni… kalo nak kenal2 p kat blog SetelKahwin – Jom Kawin Jom

        salah blog ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pet@nik says:

          poyo poco,,,, kalo poco 100% xder ciri2 tu

          poco aku tunggu jer kek lapis tahi lembu ko, dari raya tahun lepas lagi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          huhuhuhhu..dh tkt la ngan kek lapis…xnk bt g..nk order ja kat kak poco…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          pet…ko jeles ek…
          hahaha…
          kek lapis tahi lembu aku tu dah laku, ko tu je yg lmbt…

          mira, bisa di atur, atur di bisa…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          cam tu..mira nk yg cntk2x ja..hihihih..nnt akak pos ye?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. BlackBerry00 says:

    almost 3am…
    takleh nak tido
    tkt GBN II tidak mampu mencapai sasaran!!!!
    huhuhu…

    sesaper nak join
    layari FB spt yg Bnara maklumkan kat atas, yer!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. pet@nik says:

    moningsssssssssssss u allllllllllllllsssssssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Penari Poco2 says:

    ermmm…ngantuk lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. pet@nik says:

    poco PIC BARU, cantik… poco RINDU KAT ZAM ek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      nik…ko x msk page bwah ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      pet, mmgla cantik (aku?)…hahahaha…

      ko jeles ke pet, tanya aku pasal zam…?
      (ke saje nak menduga kesetiaan aku thdp ko…)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        akak…
        cnta bralih arah…
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pet@nik says:

        dah bagi satu komen rasanya.. heheh
        nak dok cini jer sampai 29 mira

        ko kan p mengaku kat zam yang ko cantik poco

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hahahaha…sma la ngan aries.
          aries dh mnta bang nara post smpai ari jmaat….
          td dh bgtau kat FB

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekMAS says:

      salam ramdhan …wah bestnya tajuk!i konfirm x dpt pi coz xdaq ganti huhuhu.tension nya i…pastu kena fly jauh dubai then new york.,then dubai..huwarghhhhhhh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aries_april says:

    nik…tema mira2x?
    tma apa tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aries_april says:

    nik..ko prsn x…sjk bln pose ni..kta mkn aktf kat BN?
    FB dh jrng lak lepak..hihihihi….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pet@nik says:

      huhuhu,,, semangat nak berbuka sesamakan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekMAS says:

      bagus lah camtu i pon rindu gak kat BN nie tp memandangkan cam tension yo aritu ..tu yg x masuk..ingat nak suruh my twin ganti i pi..tapi die ade hal kat bintulu keja offshore.RINDU KORANG!!!!POCO MISS U.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pet@nik says:

        sama le aku pun missssssssssssss u alll

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        mas…poco ja ke?
        hihihhi

        tu la brak jga ngan twin u..dia kta still kat sna..
        ari ni hormon dia lari..hihihihihi
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          MISS U TOO…MUUUHAHHHAA…

          tu la mira, kalau kak poco tak suh seru, dah tentu takde member lama masuk kan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tu la…

          uhuhuh…aries dh mnyeru smua..jgn rsau

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aries_april says:

    x sbr nk tnggu ratu hantu…
    rsa2x dia leh x bt pc tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aries_april says:

    nik..nnt ko bt pose bru ek?
    nek jah dh x laku..ko bt kak ita ngan AA lak..
    konpon pemes pa tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. aries_april says:

    nik..ko ada cntc juan x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • juemir says:

      test…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        test apa ni?
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • juemir says:

          waittt……sy nk wt smpai blh…usha tngga kejayaan…MALAYSIA BOLEHHH…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pet@nik says:

          juon ilang mcm 2 jer

          setiap kali nak send komen
          kuar
          *You are posting comments too quickly. Slow down.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          nik….
          aies pn jd cam tu gak..tk tau napa…
          mira type…b4 submit cmnt..mira copy dlu cmnt…then submit..klau naik mcm tu..aries paste ja…x ambl msa sngt…try la..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          AKU PON SAMA…
          WALHAL KITA BG KOMEN SLOW JE…
          SENGAL TOL…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kmrin mira xtau..mira tnggu la lma skt bru submit..then dh tau cra2x dia..
          bru mira copy paste

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • juemir says:

        ratu antu ni…penat metry dr smlm nk ltk pic…x blh jgk…migrin ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      mira, ade org bg no hp kat atas tu…
      hahaha…tgh promosi diri la tu…
      cube la mira contact dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        x mau la…xda ciri2x yg dia nk..hihihih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          tu la sal…
          siap letak ciri2 lg tu…
          ciri2 agama tak letak skali ke…

          ciri2 kak poco ni, hanya pet sorang je suke…
          hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • RimaFakih says:

          suka sangat gan ciri2 ko tu…… terutama kat CIRI2 tahi lalat seketul ko tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          nik..thi lalat tu yg bt trgoda ..hihihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • RimaPakeh says:

        ko yang ngaku ko ader ciri2 mcm tu. ambik le poco

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          alaa…aku saje je nak test ko pet…
          cemburu ke tak?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • RimaFakih says:

          xder makkkkkkknaaaaaaaaaaaaaaaaanye…..

          mana kak VIO ek….. kalo x NA NA NA NA NA jer dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          td ada ja kat FB..
          aries dh ltk kat wall..nk lepak BN..
          :-)

          xda reply pn…
          @ nk seru dia..
          ari tu x seru dia..mrh kta..
          nik..sru jab…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekMAS says:

          isk..awat time i nak komen dia habaq too slow..x best lah cam ni..i kat kch ni..warghh nak balik!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. RimaFakih says:

    POCO jer ader ciri2 tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ratu hantu says:

    hihihihihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Penari Poco2 says:

    pet, ko ni dr td asyik cakap pasal TAHI je…
    tahi lembu, tahi lalat…

    tahi langau xde ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Penari Poco2 says:

    mana geng2 lama tak muncul lg ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. RimaFakih says:

    ratu antu pakai baju kebaya ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. RimaFakih says:

    LAMA X BAGI LAGU KAT CINI

    Lirik Lagu Yovie & The Nuno – Manusia Biasa (CLB)
    Share

    masih ku ingat selalu
    saat kau berjanji padaku
    takkan pernah ada cinta yang lainnya
    terasa begitu indah
    *courtesy of LirikLaguIndonesia.net
    tapi semua berbeda
    saat kau kenali dirinya
    sadarkah dirimu diriku terluka
    saat kau sebut namanya

    reff:
    aku memang manusia biasa
    yang tak sempurna dan kadang salah
    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa

    andaikan saja kau tahu
    aku takkan mudah berubah
    aku kan bertahan selalu bertahan
    sampai waktu memanggilku

    repeat reff

    kemanakah dirimu yang dulu cinta aku
    dimanakah dirimu yang selalu merindukanku

    repeat reff [2x]

    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa
    cinta untukmu luar biasa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ratu hantu says:

    fuyoooo….dasyt tul…klu karaoke ni mst best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. annedesilva says:

    Morningg….

    Pet cari lirik Yovie&Nuno – Dia Milikku….ahakss!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
      panas…panas…panas…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. violet says:

    hye anne

    sdp ke lgu tu…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. awekMAS says:

    sape juemir ni u olss…kenal kanlah kat i

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu jgn kau ganggu..biarkan aku mendekatinya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • RimaFakih says:

      huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mamy oren says:

      anne~OST dr citer CINTA KIRANA..best!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • annedesilva says:

        betul tu mamy…
        anne suka sgt!!
        lagu dia sgt2 best……
        and citer cinta kirana ponn layan..
        tp pasni atok dia meninggal..
        galang jatuh bukit..
        hilang ingatan..huhuhuhu
        pasni belit2 dh citerr….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          beserlah tu anne..nk panjangkan cter smpai 93 episod…lepas ni ramai lg character akan kluar…heroin kene menderita kaw2 dulu…bru happy ending..hoho

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          taw takpe,..
          banyak giler watak2 baru nanti yg tak taula ape sangkut pautnya..
          pening baca sinopsis..
          mang putar belitt..hihih..
          tp tu jugakla yg best..
          galang hensem bee..hihihih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          hehe… sker tngok mak surti n pak tejo…lawak~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. aries_april says:

    yup2x…kmbli…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • RimaFakih says:

      ilang ke mana tadi
      FB aku BLUR le xleh tengk sapa yang on9

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        haahhaah…mknnya FB nk ko stay sni ja ni…

        td da keja skt…
        settle dlu…bru in blik..
        but..dont worry…spnjng bln pose ni/..
        pepagi msti in BN dlu..
        hope smpai bla2x pn.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. aries_april says:

    ratu hntu dh ltk pic?
    wah…bru td trtnggu..akhrnya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aries_april says:

    Geng lama matang cikit….geng baru ni adoiiii sakit jiwa baca komen depa….

    p/s…
    ni cmnt dri jojio kat mira d yahoo..hihihihi
    :-)
    peace no war

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • RimaFakih says:

      huhuhu,,,, lama xnampak komen dia kat BN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        dia msk..just x nk drop ja…
        geram ngan langau..
        ni pn tngh chat ngan dia..
        kmi sllu kat yahoo ja

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ratu hantu says:

      ingtkan kt kt sy td..nk jgk kcik ati….hehehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        xder la…
        ratu…
        one more thing yg ptt u thu..
        kmi kat sni x prnh msh sapa..
        lwk2x pn..lwk mnja ja..pleasejngn ambl ati k?
        kmi ska brkwan ngan smua..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ratu hantu says:

          thankssss…..ni bln posa…mmg kna jg tutur bicara..
          nnt kang kurang phala ratu…hehehehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • RimaFakih says:

        ratu ni ayat ok le… yang x ok tu yang kita orang komen

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. annedesilva says:

    Dia untuk aku…..;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. aries_april says:

    hahahaha…ni geng rtu cntk..xda sapa ke nk mngadap?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Penari Poco2 says:

    bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
    panas…panas…panas…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Jojio says:

    As-Salam sumer…
    Selamat berpuasa (dah 15 hari pun)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. aries_april says:

    menu pa brbuka nnt friends?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. annedesilva says:

    mira hang kata td adik2..
    sape yg adik2????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. KUMA says:

    nama baru aku guna

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. KUMA says:

    xder pun mira,,, pic apa kat page dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. aries_april says:

    MN LAK POCO NGAN JO NI..TD ADA JA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jojio says:

      Ada, kekawan mai lepak breaktime so layan depa sat la….sambil dengaq lagu raya….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        amboi jo..awl rya…
        lgu rya ada x lg?
        akak kat opis mnta…
        :-)
        tdnya ko ksi…
        dh ada la.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. aries_april says:

    nik..tnggl kta ja ke ni nk jga BN?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. aries_april says:

    NIK..KTA STAY SNI SMPAI ARI JMAAT K?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. awekMAS says:

    geng ratu cantik i followww..kahkahkah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aries_april says:

    nik ni..mntang jo dh ada tuk tman.ilang lak dia no…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Penari Poco2 says:

    haiii korang still lg ke…
    sori bz skit td…tu yg ilang jap tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Penari Poco2 says:

    geng2…sume mesti stay kat page ni dulu tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. aries_april says:

    alhamdulillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. BlackBerry00 says:

    dah called Qaseh Bistro
    book for 20 pax this Sunday…

    any additional..???
    please let me know, ya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. aries_april says:

    mn yg lain ni?
    td rmai…pas tu ilang trs

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BlackBerry00 says:

      akk ader lagi ni

      poco,
      add kmk juak….pahal tetiba jak d8tv8..??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        akak tman k?
        boring ni srng..xda orng la pla..hihihih
        :)

        akak rya ni p umh poco ke?>
        sibu tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. tOmEii says:

    aduyaiii lmeny xmenyibuk kt cni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. tOmEii says:

    ish2 aq msuk xde org plk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. tOmEii says:

    hello….anybody home…….lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      ada ni tomei….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fifie says:

        wahhhhhhhhhhh kt sini upenye korg picnic ekkk…patotla meriah jek entri buke pose nih smpi 5rat komen..meriahnyeeeeeeeeeeee…
        jom main bunge api jommm…lg meriah weiiii

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. KUMA says:

    dah banyak komen kat cni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. ratu hantu says:

    cm mn ek nk booking tuk berbuka ni…dh da brapa rmai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. aries_april says:

    532

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. fifie says:

    wahhhhhhhhhhh kt sini upenye korg picnic ekkk…patotla meriah jek entri buke pose nih smpi 5rat komen..meriahnyeeeeeeeeeeee…
    jom main bunge api jommm…lg meriah weiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. BlackBerry00 says:

    arini smua lagu raya
    uwarggggggggghhhhhhhhhhhhh
    tak sabar nk blk raya..~~~> selamat hari raya semua!~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. azza says:

    Wah… nak join tp tatau restoran tu kat ne… hehehee…
    abg nara, bila due date utk pengesahan penyertaan…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. aries_april says:

    slmt ptng smua….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ratu hantu says:

      sayang ju kt sis…..x blh tium btl posa..haakssss…
      bgtau kt nik pkai la bju…
      bju kurung lg tau…almklum la gdis melyu terakhir…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. annedesilva says:

    PP meh dtg umah anne main mercuna..
    anne ada MERCUN POpPOP…hahahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • KUMA says:

      nak join gak,,,

      PP nant bagi no tel ko,,, mcm mana aku nak p ambik ko nanti

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        korang tak serik ke…sampai ade yg melambung naik pokok terkene mercun ni…huhuhu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kakaakak..mrcun bdk2x tu anne..
          main la meriam blluh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          ko tak tau mira..
          mercun poppop ni kalau letup..
          POP!!!..takot oo….
          ish…takot gilerr…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          haahahah..ko ni tul2x la bt lwk..
          bca cmnt ko pn dh bt mira gelak srng2x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          tula mira..
          hang tak penah mendalami betapa bahayanya main mercun POpOp nie..
          serram kottt..
          kena letak kapas dlm telinga..
          silap2 leh melambung mcm dlm TB tu..
          tanya poco…
          mang takot main..
          lg skunk rupa dia dh berubah..
          ala2 mercun mancis…huuhuhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tu mrcun lain akak..
          mrcun anne lg best…
          sngkut smpai tngkt 18.. heran pn…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          silap2 leh terbang kot mira mercun anne tu..hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          huhuhh..anne…
          ko kntut g kuat…cam na la nk trbang lak?
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • annedesilva says:

        meh dtg umah anne main mercun poppop…takoott oo..

        Like or Dislike: