Written by AbangNara | August 24th, 2010

selamat berbuka

Salam kepada semua pembaca BeautifulNara. Anda puasa dan terasa nak berbuka dengan “grand” sedikit hari Ahad ini. Jom join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Detailsnya ialah:-

Tarikh: 29 Ogos 2010 (Ahad)
Tempat: Restoran Bistro Qaseh, Seksyen 13, Shah Alam
Harga: RM19.80 untuk dewasa, RM12.50(10 tahun ke bawah)
Alamat: 2, Jalan Boling Padang F, 13/F, (Blkg Tesco Xtra), Seksyen 13, Shah Alam, Selangor (landmark opis syarikat Upin Ipin Les Couspoque tue)

Semua yang rasa nak join sangat-sangatlah dialu-alukan. Tak payah bayar dulu sebab kat sana pun boleh bayar. Untuk mengelakkan kekeliruan, sesiapa yang berminat nak datang sila hantarkan email ke [email protected] dengan tajuk “Majlis Berbuka Puasa”.

Untuk maklumat lanjut boleh join Facebook Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Jom ramai-ramai meriahkan jom. Tak kiralah anda pernah komen kat sini ke atau sekadar silent reader, kami sangat alu-alukan kedatangan anda.

//Untuk gosip terbaru, sila baca artikel di bawah. Sticky post sampai hari Sabtu nie//

1,452 responses to Jom Join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara 29 Ogos

  1. zzz says:

    zzzzzzzzzzzzzz

    0
    0
    • shahs says:

      2nd…

      0
      0
      • shahs says:

        aku tau bistro qaseh ni…sllu g mkn sana..best..lauk pon sedap…

        0
        0
        • daydeck86 says:

          cam menarik jer tapi cam tak der transport plak nak kesana … errrrmmmmm…

          0
          0
        • aries_april says:

          dok mn?

          0
          0
        • [email protected] says:

          dok mana ni jauh ker

          0
          0
        • aries_april says:

          shah join la..

          sdp ek?
          kta onrg time suggest pn…
          xtau g sdp @ x..
          smua geng BN x prnh p..
          ni 1st time

          0
          0
        • shahs says:

          gerenti sedap!! berbaloi utk wang anda..hehehe..

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,, nant kita mkan puas2.
          …..

          :)

          0
          0
        • Sy org susah says:

          Kedekut Nara nie… Dah banyak pngunjung blog mesti banyak untung bukak blog nie sbb bnyak iklan… Apalah salahnya belanja je buka posa nie utk peminat Nara yg miskin mcm sy. Kalo Nara xmo bankrap limitkan la tuk 30 org ke bwh… Dapat gak pahala bulan posa ni, ajak anak yatim… Ini kena bayar sbb tu x ramai nak join…. Kalo bawak Rm19 bley bli mcm mcm kat bazaar….

          0
          0
  2. aries_april says:

    ok…
    join….

    0
    0
  3. ratu hantu says:

    area mn ek restorn 2..kt geng ka

    0
    0
    • aries_april says:

      dkt tesco extra n stadium shah ala,

      0
      0
      • [email protected] says:

        kat qaseh

        0
        0
  4. antupensil says:

    jom…!

    0
    0
    • aries_april says:

      jom…tp xda ikn bakar rsnya kat situ…
      :-)
      ko kna blnja kat tmpt lain la pla ek antu?

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku tuntut janji antu,,,,,,,

        0
        0
      • antupensil says:

        eh xde ek..
        kalo xde suh dia bakar kat situ..haha

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku bakar ko nant antu,,,, :p

          0
          0
        • Clipkertas says:

          ikan bakar tak der….
          satay ader tak?

          0
          0
        • aries_april says:

          nik..aries bntu…tp kat prt kna lma skt..bnyk lmak tu

          0
          0
  5. shahs says:

    menu feveret aku klu g sana….NASI GORENG QASEH & AIR ASAMBOI SPECIAL….yummy!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      jom le p…. ramai gak yang p sana ni

      0
      0
    • aries_april says:

      yum2x…
      sdp tu..

      tp kta ambl buffet

      0
      0
  6. ratu hantu says:

    nk joinnnnn….menarik ja ni…

    0
    0
    • aries_april says:

      meh la…di alu2x kan..kmi pn nk knl ngan orng 2x bru kat BN ni…

      0
      0
      • [email protected] says:

        ni AWEK ANTU ker,,,,,,,,,,,,

        0
        0
    • antupensil says:

      jom2.. ade gak geng antu nntu,,,haha

      0
      0
  7. ratu hantu says:

    nk bw blik rumah untuk mkn shur blh x ek…

    0
    0
  8. ratu hantu says:

    cm mn nk ltk pic kt cni…tolong la ajarr….

    0
    0
  9. ratu hantu says:

    klu tnya tuan kedai..nk tanya ”tuan kedai sy nk bw blik kedai2 ni sekali BOLEHHHHH…’

    0
    0
  10. Clipkertas says:

    clip nak tanyer la Bung Nara….
    klu bwk anak umuq 2thn, charge same ker??…
    yg penting bukan bawak 1bas…huhuhu

    0
    0
    • aries_april says:

      rsa free kot ari tu aries check…
      coz bdk2x 12.50…
      tu kira baby g..x kan nk cas gak kot

      0
      0
  11. ratu hantu says:

    kt cni bkn tempt petnyaan ka?

    0
    0
  12. ratu hantu says:

    awaaaa…..saya ni awek antupensil ka…glemer i nnt….

    0
    0
  13. nurul says:

    antu nih dok mnurun ilmu bung la agknya..

    0
    0
  14. annedesilva says:

    takde skandal2..
    antu yg boncit tu BF i k…
    tak leh share2..wahwahwahwah…

    0
    0
  15. Rooney says:

    Kalau Rooney nak join, agak-agak kena tembak tak?

    0
    0
  16. Penari Poco2 says:

    wah…mira, nurul, anne, pet, antu, sis black

    rasa nak join tp…that day aku ada aktiviti kemasyarakatan…
    aduiii frust…pet, bg aku tambang belon free, aku gerenti g…huhuhu…

    0
    0
    • annedesilva says:

      arrghh ko dr dlu pon mcm tu poco..
      asl boleh jek nai belon..
      pastu aktiviti kemasyarakatan hang..
      kalah YB Bung..hahhahaha

      0
      0
      • ratu hantu says:

        jgn kta tambang belon free..tmbang basikal pu cek bg free klu dtg

        0
        0
      • Clipkertas says:

        poco… pose2 tak de nari poco2 la….
        jom ler….
        hekhek… clip sbnrnyer tak der jwpn lg… still waiting from my En. hubby… tapi dah 50% join buke pose nie…
        hehhee…

        0
        0
        • annedesilva says:

          haa bawak bung k poco..
          ko jadik no 3 plak..
          elok sgt..
          tp jgn lupe daftar taw..
          kan turun naik mahkamah lg..hihihihih

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaahahahah….tu yg poco ska…pblsiti mrh…xyah pch jdi arts..dh pemes

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          clip…aku nama je poco tp aku dah taknak nari lg…
          nama poco ni kenangan aku mula-mula masuk sini dulu…
          aku 100% suka nak dtg tp………………………..???

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          anne, dlm dunia ni satu je ke yg bnama bung mokhtar tu…?
          huhuhu…

          0
          0
        • annedesilva says:

          tu jek yg paling glamourrr..
          abeh ko nak bung mana?chik chik kebung kew?

          0
          0
  17. BlackBerry00 says:

    salam smua
    syukur dh post
    thx aries sbb msg akk tadi

    for info sekalian smua (sapa2 yg nak bawak anak2)

    kat Qaseh Bistro ni
    adult – RM 19.80
    kids – RM 12.50 (tp yg ni bagi yg umur 10 thn ke bwh)
    atas 12 tahun tu kira adult punyer price

    tak sabar nk ketemu uowls!!!

    0
    0
  18. aries_april says:

    dh brpa juta orng nik p ni?

    0
    0
  19. annedesilva says:

    tgok nama rooney pon dh sakit hati..
    mcmana la rupa tuan bdn ekk..huhuhuuh
    harap2 redup mata memandang..hihihihih

    0
    0
  20. aries_april says:

    poco sja tau…thun lps naik gng knablu….thun ni lain lak alsn dia

    0
    0
  21. BlackBerry00 says:

    nak confirmkan sapa lagi yg nak join….

    msk ruangan FB ok…
    sbb klau dh cecah 30 pax, kena byr dpayment
    so, klau boleh nak dptkan info ni b4 friday

    Jumaat 27/8/10 saya akan buat tempahan dengan Qaseh Bistro..
    Mintak kerjasama dr semua….

    0
    0
  22. Penari Poco2 says:

    mira, rooney tu kan baik orangnya kan…
    cuma jari2 dia je yg tak baik, kalau catu, dia join korang esok, potongla jari2 dia tu…wakakaka…
    rooney, bergurau di kala perut berkeroncong…hehehe…

    0
    0
  23. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu..
    jgn kau ganggu..
    biarkan aku mendekatinya….. ;)

    0
    0
  24. aries_april says:

    ratu..ko konpon ke p?

    0
    0
  25. Rooney says:

    Hurm. Rooney orang nya hensem, putih, smart dan segak.

    0
    0
  26. Rooney says:

    Laser ke? Saya rasa biasa je.

    0
    0
    • annedesilva says:

      biasa????
      sgt luar biasa k..
      kadang2 tu tak jaga sensiviti org lain…
      tp kita sume kan manusia x perfect…..
      so just accept ape kekurangan masing2 k…

      0
      0
      • aries_april says:

        la…x leh like ke cmnt anne ni?
        aries ska bangat..hihihih

        0
        0
      • Rooney says:

        Saya accept je semua orang.

        Dia kerja sebagai penari pun saya berkawan. Maybe kekurangan dia dulu masa sekolah tak pandai, last-last jadi penari belly dancer je.

        Saya terima je kawan dengan dia tanpa mengira background dan pekerjaan dia.

        0
        0
        • annedesilva says:

          so??
          kami kat sni pon terime jek ape kekurangan seseorg tu..
          dan kami sebagai sahabat memberi semangat dan dorongan..
          utk dia berubah ke arah kebaikan..
          bknye biarkan jek dia dgn hdup dia yg mcm tu…
          tak kira ape perkerjaan dia..
          baik atau buruk..
          kalau baik kami happy la on behalf dia..
          kalau keje tak baik kita sma2 usahakan dptkan keje yg lbh baik..
          tol x?
          ada saya salah ckp?ataupon maybe pandangan sy ni rendah sgt bg seseorg bernama rooney???

          0
          0
        • annedesilva says:

          fizikal mang tak sama…
          tp kita diciptakan kat dunia kan serba sempurna..
          masng2 ada kelemahan dan kekurangan diri..
          so kita kenala accept..
          bknye berbalah sesama sndrii…

          0
          0
        • Rooney says:

          Tak salah. Tapi next time jangan lah mengutuk dan menghina kalau pekerjaan sesorang tu tidak menepati piawai awak yer.

          0
          0
        • annedesilva says:

          xla kita tak kutuk kan…
          ada sy kutuk kaw2 ke bila seseorg tu keje tak baik?
          sy tak rasa smua pon bertujuan mengutuk..
          masing2 bg pendapat masing..
          dr banyak segi..pandangan sndri..pandangan rasional..pandangan dr sudut agama..
          cuma mungkin sesetengah tu melepaskan pendapat bahasanya kasar tp sy pasti matlamatnya sama iaitu mendoakan si polan tu berubah..
          tp cara awk mcm curah petrol kat api..
          sbb tu slalu gadoh kott…

          0
          0
        • aries_april says:

          kmi pn kwn ngan sapa sja …
          kta ni smua sma ja kat buni allah ni…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          yeke sama mira?
          tinggi rendah gemuk kurus…etc…
          satu je sama…masuk kubur…

          0
          0
        • 1st timer bg komen says:

          eh, nape beriye iye nk ajak rooney tu? dia tu mcm tak ikhlas je.. tak pyhlah berbaik2 dgn rooney tu.. dia tu musuh dlm selimut la… byk kutuk2 melayu sy tgk dlm post yg lpas lpas… takdelah..sy musykil.. sy takut dia menyamar jd org lain time buke pose tu pastu post bende yg buruk2 dlm BN… ntahlah.. sy fikir je..

          0
          0
  27. eyriqazz says:

    Nak join,nak join…

    0
    0
    • aries_april says:

      meh2x…
      d alukan….
      jgn lpa email BN k?

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        mira, tahun lepas daki gng kinabalu…
        tahun ni, nak daki gunung ape lak ek…
        gunung everest ok ke…

        0
        0
        • antupensil says:

          suke btul ko gunung2 ni yek..
          hahhaha…

          0
          0
        • aries_april says:

          hahahah…dia mmg…
          sesi kmnusiaan antu..bab2x gnung ni no 1

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          antu…ko jgn…suka fikir bkn2 je…

          eh, antu…ingat lg tak bulan pose tahun lepas…
          lepas terawih je kita trus g dating
          tiap2 malam lg tu…
          best kan…anne yg tgh mamai kat ko baca ni gerenti nak diserangnya aku…hehehe…
          anne…ko pose tak, sabar ek…

          0
          0
        • aries_april says:

          tu la..
          srh p trwih x nk..dating ja tiap2x mlm..aries lak..sllu dtng ngan mizza pas bka pose..hihihih

          0
          0
        • annedesilva says:

          ko nak makan seliper tak poco buka pose nie?
          amboii bila lak si antu dating dgn ko?
          dia bgtau aku dia skodeng ko jek..hahaha

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          tu la ko anne…
          bf sendiri berskendel dgn aku pun tak tau ke…

          0
          0
        • antupensil says:

          kite penah dating ke poco2..hehhe…

          0
          0
        • annedesilva says:

          anne mang saja kasik chance kat dia poco..
          biorkan dia kenal dunnia luar.
          almaklumla antu ni asl dr hutan sg congkak..hahahahaha

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          antu, sejak bila plak ko hilang ingatan ni…?

          anne, pose kali ni ko benarkan lg tak antu tu dating ngan aku…tp antu tu dah lain mcm dah, cam org hilang ingatan je…

          0
          0
        • antupensil says:

          xckup makan nih.. tu yg lupe ingatan jap..hehe

          0
          0
        • annedesilva says:

          nanti anne ketuk pala dia bg dia ingat balik ekk poco..hahaha
          sumbat roti john compom sedar..

          0
          0
  28. [email protected] says:

    u all nak balik dulu, lov u n muah3x

    0
    0
  29. aries_april says:

    u all..
    out dlu..
    nk p bazar jab..
    nnt mlm jmpa lg klau nk dating..hihihihi.
    :-)
    last yeaar ja korang ingt leh dating..thun ni pn bleh gak..salam..amigos….

    0
    0
  30. Penari Poco2 says:

    guyz, nak balik dh…
    selamat berbuka pose…
    pd yg tak pose tu (saje je tak nak pose dlm keadaan sihat walafiat)…insaflah, Ramadhan setahun sekali…blom tentu Ramadhan esok ade lg tuk kita…k…
    salam…

    0
    0
  31. Penari Poco2 says:

    Rooney, jom join group kitorang…
    kitorang ni baik2 belaka…hehehe…
    member2 lama muncul kembali dlm bn ni…

    0
    0
  32. annedesilva says:

    anne pasti setiap pengkomen yg masuk dalam BN ni meluahkan pendapat masing2 jek mungkin ada sesetengahnya cara memberi pandangan tu kasar dan kurang sedap didengar dan dibaca..
    tp matlamat kita semua sama..
    iaitu berharap agar sape2 pon la yg ada kena mengena berubah..
    sbb dorg kan public figure..
    dan anne tak rasa kita perlu bertengkar hanya utk org yg kita kenal “Artis” dan dorg tak kenal kita..
    takde faedahkan?
    tak payahla gado2..
    bahasa kasar…
    bkn nk tnjuk baik..
    cume kalau leh nk smuanya sepakatla..
    bg pendapat tanpa mencalarkan sensitiviti yg lain…;)

    0
    0
  33. pascual says:

    boleh ke kalo aku nak join??:p

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      dialu-alukan…

      0
      0
      • [email protected] says:

        jom reramai

        0
        0
        • aries_april says:

          blh ja…
          :-)
          kmi tgggu ja ko nk join..lg rmai lg bgs

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          pet, book satu seat tuk aku…janji ko bayar, aku on jek…huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo ko datang aku bayar tuk ko makan poco

          0
          0
  34. Rooney says:

    pascual aku duduk sebelah engkau tau

    0
    0
  35. eCoswaybiz says:

    huhu.. tak leh g.. jauh sgt.. aku kt kuantan ni wehh… ape ape pun selamat berbuka pose.. blog mantop.. sanchezz

    0
    0
  36. zam says:

    saya jejaka sunyi….
    ada yg sudi berkenalan? call saya di 012-9276607.

    harap2 ade la yg sudi jadi teman saya… saya nak yg cute dan putih. kalau gemok taknak.
    huhu

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      ermmmm…sume ciri2 tu ade kat saya…hehehehe…

      0
      0
      • [email protected] says:

        dmamd mamat ni… kalo nak kenal2 p kat blog SetelKahwin – Jom Kawin Jom

        salah blog ni

        0
        0
        • [email protected] says:

          poyo poco,,,, kalo poco 100% xder ciri2 tu

          poco aku tunggu jer kek lapis tahi lembu ko, dari raya tahun lepas lagi

          0
          0
        • aries_april says:

          huhuhuhhu..dh tkt la ngan kek lapis…xnk bt g..nk order ja kat kak poco…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          pet…ko jeles ek…
          hahaha…
          kek lapis tahi lembu aku tu dah laku, ko tu je yg lmbt…

          mira, bisa di atur, atur di bisa…huhuhu…

          0
          0
        • aries_april says:

          cam tu..mira nk yg cntk2x ja..hihihih..nnt akak pos ye?

          0
          0
  37. BlackBerry00 says:

    almost 3am…
    takleh nak tido
    tkt GBN II tidak mampu mencapai sasaran!!!!
    huhuhu…

    sesaper nak join
    layari FB spt yg Bnara maklumkan kat atas, yer!!!

    0
    0
    • F-O P says:

      Jangan risau..sy doakan semoga majlis iftar tersebut berjalan dgn lancar spt yg diharapkan..insya-Allah.;-)

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        issshhhh…sis black…
        sanggup ktk sik tido tegal GBN tok…
        ya barukk…

        0
        0
        • [email protected] says:

          kak black semangat waja mung dok tahu ko…

          0
          0
        • aries_april says:

          akak…dont worry…
          ;-) wil pray 4 us

          0
          0
  38. [email protected] says:

    moningsssssssssssss u allllllllllllllsssssssss

    0
    0
    • aries_april says:

      mrng nik…..salam

      0
      0
      • [email protected] says:

        salam,

        mana geng yang lain

        0
        0
        • aries_april says:

          awl g nik..kta ja yg trjah awl….

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku mlm tido, tak mcm kak black

          0
          0
        • aries_april says:

          hahahahahaah…
          :-)
          ko ni…sis ada keja mlm2x..tu yg dia x tido

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          oitttt aries, pet…
          poco terawal pagi nih…huhuhu…

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaaha…thu…akak mmg sllu awl…
          kan kat BN ni akak orng trawl yg stay

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          tau xpe…ngeh3…

          0
          0
        • [email protected] says:

          w’kum, POco pic baru ker…. ikut tema MIRA 2

          0
          0
        • [email protected] says:

          W’kum Sweet

          0
          0
        • SWEET says:

          Assalamualaikum pet

          0
          0
        • aries_april says:

          sweet..mntang la dia laki..ko salam kat dia srng ja no?
          :-)

          0
          0
  39. Penari Poco2 says:

    ermmm…ngantuk lak…

    0
    0
    • aries_april says:

      tu la…
      mlm kira bntang..tu yg mngntuk d siang ari

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku tak leh tido sbb terkenangkan seseorang…

        0
        0
        • aries_april says:

          hahahahaah…aries thu sapa orng….
          :-)

          akak….gna pic lma ek?

          0
          0
        • [email protected] says:

          emil lama, rindu lak tengk pic ni

          0
          0
        • aries_april says:

          ingt dlu nik…bnyk tul ko pnya email..smua nk rmai kan pngmen kan?

          0
          0
        • [email protected] says:

          mcm ni kan mira…..

          0
          0
        • aries_april says:

          aahah…mcm ni la..
          ingt g..
          krna pic ni la aries konpius anta ko ngan kira….
          kira pn sma ja kan?

          0
          0
        • [email protected] says:

          kira warna kuning,,,, mana dia p ek

          0
          0
        • aries_april says:

          skrng tngh study hard adk kita tu..
          kan ada exam b4 blk klntn…

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia gan JUON jer yang selalu citer pasal stady dulu

          0
          0
  40. [email protected] says:

    poco PIC BARU, cantik… poco RINDU KAT ZAM ek

    0
    0
    • aries_april says:

      nik…ko x msk page bwah ke?

      0
      0
      • [email protected] says:

        page mana

        0
        0
    • Penari Poco2 says:

      pet, mmgla cantik (aku?)…hahahaha…

      ko jeles ke pet, tanya aku pasal zam…?
      (ke saje nak menduga kesetiaan aku thdp ko…)

      0
      0
      • aries_april says:

        akak…
        cnta bralih arah…
        :-)

        0
        0
      • [email protected] says:

        dah bagi satu komen rasanya.. heheh
        nak dok cini jer sampai 29 mira

        ko kan p mengaku kat zam yang ko cantik poco

        0
        0
        • aries_april says:

          hahahaha…sma la ngan aries.
          aries dh mnta bang nara post smpai ari jmaat….
          td dh bgtau kat FB

          0
          0
    • awekMAS says:

      salam ramdhan …wah bestnya tajuk!i konfirm x dpt pi coz xdaq ganti huhuhu.tension nya i…pastu kena fly jauh dubai then new york.,then dubai..huwarghhhhhhh.

      0
      0
      • aries_april says:

        salam rmdh mas..
        ingt leh la jmpa ngan rtu cntk nik..ko lak ada flight….

        0
        0
        • [email protected] says:

          awekmas nant aku gantikan,,, tp tak layak lak tuk ganti ko

          0
          0
        • aries_april says:

          hahahaha.pkai la rmbt plsu..
          :-)
          konpon layak…

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant mak cube yer nok,,,, bak kata kak wan nak kener bedak2 dulu

          0
          0
        • aries_april says:

          jgn nik…d laknat tu..
          tp klau ko bt pose nek jah ok ja…

          0
          0
        • aries_april says:

          ko jgn nik..
          krng x knl ko lak..
          hihihihi

          0
          0
        • [email protected] says:

          nanti gosip aku lak…. nant aku buat buku SELAMAT DATANG DUNIA PONDAN… boleh ker mcm tu

          0
          0
  41. aries_april says:

    nik…tema mira2x?
    tma apa tu?

    0
    0
    • [email protected] says:

      tema ber purdah n burqa

      0
      0
      • aries_april says:

        hahahahahahaha…tu kat FB..klau kat BN..kna ttp paris…
        :-)

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu… sokong

          0
          0
        • aries_april says:

          brkurun lma…
          :-)

          xkan brbh….hihihihihihi

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          paris kan da kene tangkp polis pasal dadah…
          tukar la imej tu mira, bg yg elok skit…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu poco jeles

          0
          0
  42. aries_april says:

    nik..ko prsn x…sjk bln pose ni..kta mkn aktf kat BN?
    FB dh jrng lak lepak..hihihihi….
    :-)

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu,,, semangat nak berbuka sesamakan

      0
      0
    • awekMAS says:

      bagus lah camtu i pon rindu gak kat BN nie tp memandangkan cam tension yo aritu ..tu yg x masuk..ingat nak suruh my twin ganti i pi..tapi die ade hal kat bintulu keja offshore.RINDU KORANG!!!!POCO MISS U.

      0
      0
      • [email protected] says:

        sama le aku pun missssssssssssss u alll

        0
        0
      • aries_april says:

        mas…poco ja ke?
        hihihhi

        tu la brak jga ngan twin u..dia kta still kat sna..
        ari ni hormon dia lari..hihihihihi
        :-)

        0
        0
  43. aries_april says:

    x sbr nk tnggu ratu hantu…
    rsa2x dia leh x bt pc tu?

    0
    0
    • [email protected] says:

      baru jer cita gan ko,,, dah terus ader yang tanya nak letak pic mcm mana kan

      0
      0
      • aries_april says:

        hahahahahaah
        :-)
        aura tu kna ada…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,, sapa yang ajar dia semalam…….

          0
          0
        • aries_april says:

          DIA TNYA..THEN ARIES CKP LA P GRAVATAR…
          TP X MNCL LAK PAS TU

          0
          0
        • [email protected] says:

          tengah usaha lagi le tu kot

          0
          0
        • aries_april says:

          usha tngga kjyaan.
          kta tnggu ja..
          kak weiya dlu pn ambl msa yg lma kan?

          0
          0
  44. aries_april says:

    nik..nnt ko bt pose bru ek?
    nek jah dh x laku..ko bt kak ita ngan AA lak..
    konpon pemes pa tu

    0
    0
    • [email protected] says:

      AA sapa lak,,, mcm penah dengr jer

      0
      0
  45. aries_april says:

    nik..ko ada cntc juan x?

    0
    0
    • juemir says:

      test…..

      0
      0
      • aries_april says:

        test apa ni?
        :-)

        0
        0
        • juemir says:

          waittt……sy nk wt smpai blh…usha tngga kejayaan…MALAYSIA BOLEHHH…

          0
          0
        • [email protected] says:

          juon ilang mcm 2 jer

          setiap kali nak send komen
          kuar
          *You are posting comments too quickly. Slow down.

          0
          0
        • aries_april says:

          nik….
          aies pn jd cam tu gak..tk tau napa…
          mira type…b4 submit cmnt..mira copy dlu cmnt…then submit..klau naik mcm tu..aries paste ja…x ambl msa sngt…try la..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          AKU PON SAMA…
          WALHAL KITA BG KOMEN SLOW JE…
          SENGAL TOL…

          0
          0
        • aries_april says:

          kmrin mira xtau..mira tnggu la lma skt bru submit..then dh tau cra2x dia..
          bru mira copy paste

          0
          0
      • juemir says:

        ratu antu ni…penat metry dr smlm nk ltk pic…x blh jgk…migrin ni…

        0
        0
        • aries_april says:

          awat yg syg tkr nma ni…
          ni msti nma jue…
          BF nma emer…
          hihihihiih
          :-)

          xleh ke….
          try lain la..maybe lmbt skt…kt orng dlu pn cam tu gak

          0
          0
        • [email protected] says:

          kecian kat u… huhuhu.. nant cube pelan2 yer

          0
          0
        • [email protected] says:

          pandai mira buat ayat

          0
          0
        • aries_april says:

          nik…dh thu,,,
          :-)
          dlu kta pn cam tu…hiihihih

          0
          0
        • awekMAS says:

          haha ha ha///jgn migrain.relax!

          0
          0
        • aries_april says:

          tu la..jgn migrain..kat sni xda doc la…

          0
          0
    • Penari Poco2 says:

      mira, ade org bg no hp kat atas tu…
      hahaha…tgh promosi diri la tu…
      cube la mira contact dia…

      0
      0
  46. RimaFakih says:

    POCO jer ader ciri2 tu

    0
    0
  47. ratu hantu says:

    hihihihihihi

    0
    0
  48. Penari Poco2 says:

    pet, ko ni dr td asyik cakap pasal TAHI je…
    tahi lembu, tahi lalat…

    tahi langau xde ke…

    0
    0
  49. Penari Poco2 says:

    mana geng2 lama tak muncul lg ni…

    0
    0
  50. RimaFakih says:

    ratu antu pakai baju kebaya ker

    0
    0
  51. RimaFakih says:

    LAMA X BAGI LAGU KAT CINI

    Lirik Lagu Yovie & The Nuno – Manusia Biasa (CLB)
    Share

    masih ku ingat selalu
    saat kau berjanji padaku
    takkan pernah ada cinta yang lainnya
    terasa begitu indah
    *courtesy of LirikLaguIndonesia.net
    tapi semua berbeda
    saat kau kenali dirinya
    sadarkah dirimu diriku terluka
    saat kau sebut namanya

    reff:
    aku memang manusia biasa
    yang tak sempurna dan kadang salah
    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa

    andaikan saja kau tahu
    aku takkan mudah berubah
    aku kan bertahan selalu bertahan
    sampai waktu memanggilku

    repeat reff

    kemanakah dirimu yang dulu cinta aku
    dimanakah dirimu yang selalu merindukanku

    repeat reff [2x]

    namun di hatiku hanya satu
    cinta untukmu luar biasa
    cinta untukmu luar biasa

    0
    0
  52. ratu hantu says:

    fuyoooo….dasyt tul…klu karaoke ni mst best…

    0
    0
  53. annedesilva says:

    Morningg….

    Pet cari lirik Yovie&Nuno – Dia Milikku….ahakss!!

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
      panas…panas…panas…

      0
      0
  54. violet says:

    hye anne

    sdp ke lgu tu…huhu

    0
    0
  55. awekMAS says:

    sape juemir ni u olss…kenal kanlah kat i

    0
    0
  56. annedesilva says:

    dia untukku..bkn untukmu..
    dia milikku..bkn milikmu…
    pergila kamu jgn kau ganggu..biarkan aku mendekatinya…

    0
    0
    • RimaFakih says:

      huhuhu

      0
      0
    • mamy oren says:

      anne~OST dr citer CINTA KIRANA..best!

      0
      0
      • annedesilva says:

        betul tu mamy…
        anne suka sgt!!
        lagu dia sgt2 best……
        and citer cinta kirana ponn layan..
        tp pasni atok dia meninggal..
        galang jatuh bukit..
        hilang ingatan..huhuhuhu
        pasni belit2 dh citerr….

        0
        0
        • BumbleBee says:

          beserlah tu anne..nk panjangkan cter smpai 93 episod…lepas ni ramai lg character akan kluar…heroin kene menderita kaw2 dulu…bru happy ending..hoho

          0
          0
        • annedesilva says:

          taw takpe,..
          banyak giler watak2 baru nanti yg tak taula ape sangkut pautnya..
          pening baca sinopsis..
          mang putar belitt..hihih..
          tp tu jugakla yg best..
          galang hensem bee..hihihih

          0
          0
        • BumbleBee says:

          hehe… sker tngok mak surti n pak tejo…lawak~

          0
          0
  57. aries_april says:

    yup2x…kmbli…..

    0
    0
    • RimaFakih says:

      ilang ke mana tadi
      FB aku BLUR le xleh tengk sapa yang on9

      0
      0
      • aries_april says:

        haahhaah…mknnya FB nk ko stay sni ja ni…

        td da keja skt…
        settle dlu…bru in blik..
        but..dont worry…spnjng bln pose ni/..
        pepagi msti in BN dlu..
        hope smpai bla2x pn.

        0
        0
  58. aries_april says:

    ratu hntu dh ltk pic?
    wah…bru td trtnggu..akhrnya

    0
    0
  59. aries_april says:

    Geng lama matang cikit….geng baru ni adoiiii sakit jiwa baca komen depa….

    p/s…
    ni cmnt dri jojio kat mira d yahoo..hihihihi
    :-)
    peace no war

    0
    0
  60. annedesilva says:

    Dia untuk aku…..;)

    0
    0
  61. aries_april says:

    hahahaha…ni geng rtu cntk..xda sapa ke nk mngadap?

    0
    0
  62. Penari Poco2 says:

    bengang tul…asyik ckp comments too quickly je…dah tu suh kita slow down lak…huh…
    panas…panas…panas…

    0
    0
  63. Jojio says:

    As-Salam sumer…
    Selamat berpuasa (dah 15 hari pun)

    0
    0
  64. aries_april says:

    menu pa brbuka nnt friends?

    0
    0
  65. annedesilva says:

    mira hang kata td adik2..
    sape yg adik2????

    0
    0
  66. KUMA says:

    nama baru aku guna

    0
    0
  67. KUMA says:

    xder pun mira,,, pic apa kat page dia

    0
    0
  68. aries_april says:

    MN LAK POCO NGAN JO NI..TD ADA JA…

    0
    0
  69. aries_april says:

    nik..tnggl kta ja ke ni nk jga BN?

    0
    0
  70. aries_april says:

    NIK..KTA STAY SNI SMPAI ARI JMAAT K?

    0
    0
  71. awekMAS says:

    geng ratu cantik i followww..kahkahkah

    0
    0
  72. aries_april says:

    nik ni..mntang jo dh ada tuk tman.ilang lak dia no…?

    0
    0
  73. Penari Poco2 says:

    haiii korang still lg ke…
    sori bz skit td…tu yg ilang jap tu…

    0
    0
  74. Penari Poco2 says:

    geng2…sume mesti stay kat page ni dulu tau…

    0
    0
  75. aries_april says:

    alhamdulillah

    0
    0
  76. BlackBerry00 says:

    dah called Qaseh Bistro
    book for 20 pax this Sunday…

    any additional..???
    please let me know, ya….

    0
    0
  77. aries_april says:

    mn yg lain ni?
    td rmai…pas tu ilang trs

    0
    0
  78. tOmEii says:

    aduyaiii lmeny xmenyibuk kt cni

    0
    0
  79. tOmEii says:

    ish2 aq msuk xde org plk

    0
    0
  80. tOmEii says:

    hello….anybody home…….lol

    0
    0
    • aries_april says:

      ada ni tomei….

      0
      0
      • fifie says:

        wahhhhhhhhhhh kt sini upenye korg picnic ekkk…patotla meriah jek entri buke pose nih smpi 5rat komen..meriahnyeeeeeeeeeeee…
        jom main bunge api jommm…lg meriah weiiii

        0
        0
  81. KUMA says:

    dah banyak komen kat cni

    0
    0
  82. ratu hantu says:

    cm mn ek nk booking tuk berbuka ni…dh da brapa rmai…

    0
    0
  83. aries_april says:

    532

    0
    0
  84. fifie says:

    wahhhhhhhhhhh kt sini upenye korg picnic ekkk…patotla meriah jek entri buke pose nih smpi 5rat komen..meriahnyeeeeeeeeeeee…
    jom main bunge api jommm…lg meriah weiiii

    0
    0
  85. BlackBerry00 says:

    arini smua lagu raya
    uwarggggggggghhhhhhhhhhhhh
    tak sabar nk blk raya..~~~> selamat hari raya semua!~~~

    0
    0
  86. azza says:

    Wah… nak join tp tatau restoran tu kat ne… hehehee…
    abg nara, bila due date utk pengesahan penyertaan…???

    0
    0
  87. aries_april says:

    slmt ptng smua….

    0
    0
  88. annedesilva says:

    PP meh dtg umah anne main mercuna..
    anne ada MERCUN POpPOP…hahahhaha

    0
    0
  89. Rooney says:

    Dah penuh ke, berapa orang ni? Pascual pergi jugak ke?

    0
    0
    • annedesilva says:

      mehla dtg rooney..
      sebuk cr pascual nape?
      kalau gentle dtg jek sorg..
      ape ada hall..huhuhuhuh

      0
      0
    • KUMA says:

      jom Rooney p sana,, nak tak,,, bila lagi kita orang nak kenal ko

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        KUMA?
        wakakkakakaa…
        ko ni dah buang tebiat ke pet…?
        asyik tukar nama je…

        ke perut ko tgh meragam skrg ni…?

        0
        0
    • aries_april says:

      rooney…dia xda nk tman ko..
      i snggp ..
      :-)

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        i sanggup…
        pet, jgn jeles tau…

        0
        0
      • annedesilva says:

        alahai mira..
        ko nk goda rooney la nie?
        baru dia bgtau dia smart..hensem ko dh tergoda?????
        ke nk kasik masuk perangkap?hahahhahaha

        adoi sakit kepalaku…

        0
        0
        • aries_april says:

          ahahahah..ko jgn x tau anne…sblik kegodaanku ni…ada smut blik gula,,
          seduce kna lbh skit..hhihi….bru dia join..

          0
          0
        • annedesilva says:

          hahaha..kantoi dh kott…
          ko kuat seduce org ekk..hahahha..
          bahayoo!
          jom main mercun PoPPoP..ado pekdahnya dr seduce rooney..hahahaha

          0
          0
        • aries_april says:

          hahaa…ngan abg roni ja den pndai…kikiki..
          :-)
          ngan ko x tau lak..
          :-)

          anne..pa brng mrcun tu..
          tuk ank sedara den ngan adk ko leh la..
          meh mai umh mira…ajr main meriam bluh..
          ko kat sna bkn leh main…xda pasir…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          anne…
          ada sorang laki kat atas tu nama dia zam…
          dia kata dia sunyi…so, dia bg no hp dia…
          dia kata lg dia nak yg cute, putih dan tak gemok…
          demand tul la…

          aku tak tahan gelak ni…
          ko contact la dia anne…

          0
          0
        • KUMA says:

          bang roni ambik mak ni,,, mak pun cantik jugak tau,,,,

          0
          0
        • aries_april says:

          haahhaha…amish dia nk buang mn akak?
          :-)

          x leh…
          anne xda cri2x tu..
          dia nk putih akak..
          demand pnya laki

          0
          0
        • annedesilva says:

          anne contact dia?
          amboiii..
          anne gemokk..
          jadik dh kuar dr senarai dia..hahahha..selamat..
          bg mira yg kerempeng tu…

          0
          0
        • aries_april says:

          mak tu x leh..
          mak ni la.

          0
          0
        • aries_april says:

          anne..mira x xntk….dh la itam….
          lg pn..dia bkn “taste” mia…hihihihihih

          0
          0
        • annedesilva says:

          mak nok..nok..hahahahhaa

          0
          0
        • NakTukarNamaLer says:

          berebut jangan tak berebut

          0
          0
    • pascual says:

      aku xleh g la rooney.jauh sgt.aku di singapura..

      0
      0
  90. Penari Poco2 says:

    korang still lg ke kat sni…?

    0
    0
  91. Penari Poco2 says:

    sume nak rebut kat rooney ni…huhuhu…
    sekelip mata je dah famous si rooney ni ek…
    cane lak rupa dia ek…
    adakah sehandsome cam pet…???

    0
    0
  92. KUMA says:

    anne bagi Nama KUMA ni

    0
    0
  93. Penari Poco2 says:

    anne, mira…aku xde ciri2 yg dikehendaki oleh si zam tu…
    si zam tu nak ciri2 camtu, yg dia plak cane ek rupanya…

    0
    0
  94. aries_april says:

    abg roni p mna ek?
    ilang lak..bru nk mnja2x….

    0
    0