Written by AbangNara | August 16th, 2013

Bukan senang peluang sebegini nak tiba. Inilah masa yang dinantikan oleh kesemua peminat Erra Fazira. Dapat berhari raya, bermaaf-maafan dan paling penting, dapat beramah mesra bersama pelakon cantik ini. 

Estee Lauder sedang menganjurkan pertandingan untuk membolehkan anda beraya bersama Erra Fazira. Pertandingan ini bermula dari 16-Aug sehingga 31-Aug, 2013. Syarat pertandingan adalah sangat mudah, beli sebarang Estee Lauder pleasures fragrance dari SOGO KL dan lengkapkan slogan berikut “ I would like to ‘Raya bersama Erra Fazira’ and Esteé Lauder because…..“.

Mudahkan ? Hantar penyertaan anda kepada  stchew@my.esteelauder.com atau saloh@my.esteelauder.com berserta dengan bukti pembelian. Cepat! Hanya 10 pemenang akan dipilih. (boleh bawa pasangan sekali tau). Senarai pemenang akan diumumkan pada 31-Aug di FB Estee Lauder dan KL SOGO website.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Jom Berhari Raya Bersama Erra Fazira & Estee Lauder

  1. mama bosan says:

    1st

    0

    0
    • Olga says:

      ERRA DAH BERCERAI LAH DGN LAKI DIA N SAJA JE XNK KECOH2

      0

      0
      • NUR says:

        Memandai je..Kalau tak ada sumber sahih jangan buat cerita..Boleh jadi fitnah….Kalau betul pun apa masalahnya ?????? Lagipun dalam majalah URTV Edisi Khas Raya cover Dato Siti, Erra, Umie & Izara…Erra ada menjawab soalan wartawan HUZZ kenapa tak ada foto dia bersama suami dan anak ?? Jawapannya…. ……………………………….. Apapun Tahniah Erra Fazira..kerana hal rumahtangga anda tidak canang 1 dunia …..

        0

        0
    • FAKKA says:

      Antara artis yg terlalu menjaga nilai ekslusif… Kalau Anuar Zain, logik laa sebab dia mmg berbakat dan ada pakej yg boleh dijual. TAPI?? ARTIS INI…. akhirnya? Hilang populariti… lesu dan lebam… hanyut dengan bakat menyanyi yang entah ke mana….

      Sori makcik… awak belong in the museum… bersama2 dinasor. OLD NEWS PAPERRRRR……

      0

      0
  2. sakit mata says:

    Nape makin lain benor muka Erra yaaa….

    0

    0
  3. mak temah says:

    Kenapa erra ni selalu sorang je?beraya pun takde gambar suami dia..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Dia punyer suke lah nak raya sorang ker ata 40 orang. Nyibuk jer.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    kenapa nampak plastik je muka erra nie…atau just make up…tapi tetap mantap lagi tu

    0

    0
  6. Anonymous says:

    NADIYA NISAA JAUH LEBIH CANTIK DAN LEBIH JELITA DRP ERRA FAZIRA……HEROIN PALING HEBAT,PALING POPULAR DAN PALING CANTIK JELITA SEKALI KAT MALAYSIA – NADIYA NISAA………..

    0

    0
  7. Mirai Suenaga says:

    dia ni sama je dgn kengkawan dia. cuma muka dia belum pecah lobang je

    0

    0
  8. audrey hepburn says:

    Oh Erra, obvious sangat muka anda itu.

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    erra mmg cantik…..tapi byk sgt yg plastik….mcm Che Ta pon sama…..ape pon anak erra comey……

    0

    0
  10. NUR says:

    Teknik solekan dan foto kadang – kadang membuatkan wajah seseorang jadi lain….Sama juga macam kita..tak payah cakap artis la..Nak tengok wajah asli Erra Fazira tanpa make up yang mulus dan asli cantik boleh tengok dekat Keek dan Instagram Umie Aida @ Erma Fatima…Keadaan mereka di Negara Eropah ….

    0

    0
    • Anonymous says:

      wahai cik nur, org x citer psl mekap..ifa raziah n KD yg ngaku cucuk tu pun nmpk cantik bila tak mekap. zaman artis cantik sbb mekap dah lama berlalu hokeh… skang ni zaman injek2 plak. Bajet natural beauty. cer hang tgk muka erra 15 tahun lepas. sama tak lg kontur hidung n dagu dia

      0

      0
      • NUR says:

        Ye…awak ingat sangat ni duduk zaman batu ke tak tahu pasal suntik – suntik bagai….Tapi kalau tak silap la orang yang suntik – suntik ni dia tak boleh ketawa, senyum atau buat memek muka….Tapi saya tengok Erra Fazira selamber je ketawa dan sebagainya…. Cik Anonymous ke orang yang tolong suntik Erra Fazira ?????? Kalau nak banding muka 15 tahun lepas dengan sekarang..jangan cakap Erra Fazira…makcik – makcik biasa pun berubah lepas kahwin…Memang le beza anak dara dan lepas beranak….

        0

        0
  11. Bebe W says:

    Seram tengok muka Erra

    0

    0
  12. anony says:

    Hahahahahahaha………org/pengomen yg duk promote sangat Nadiya Nisaa tu….suami or adek beradek dia ke??????????? puji Nadiya melambung2. Aku mmg tak pernah tengok dia berlakon or menyanyi, and dah google dia ni, lawa hape, agaknya artis yg paling tak lawa….plain jane….hahaha, pandai wat lawak…

    0

    0
  13. AkooAnggun says:

    Curiga gak, nape org cantek2 suami tinggalkan…penuh pakej, duit banyak….apa yg suami2 mcm ni nak dr pompuan, sebenarnya? Pelik lah, manusia kn Ada baik n buruknya. Muhasabah diri aje lah…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Erra cantik sangat kat primadona.. elegant. Dia ni jenis perahsia. Cth kes cerai ngan yusri dan hans. T

    0

    0
  15. cengkerang says:

    Erra…..u da nampak tua la…..walau pun cucuk sana sini….tetttttt……

    0

    0
  16. cengkerang says:

    Erra muka u da xse era skang…krik krik krik….

    0

    0
  17. aku comel says:

    ingatkan umie aida tadi.

    0

    0
  18. serupa says:

    zaman sekarang dengan berbagai teknik, semua muka dah jadi serupa. seram kan. dah takde individuality yg khas pemberia dariNYA.

    0

    0
  19. sayecantikasli says:

    dulu mnt gak ngn erra ni. Tp now mmg muke die nmpk plastik. Bile start mengacara primadona, lagila btambah kurang minat. Sbbnye…

    1. Kecantikan asli dah xde so aura tu ilang same goes to ummi aida. Dlm cite ummi pon muke da lain walauapon x makeup.

    2. Kurang bijak. Percakapan seseorang melmbangkn kebijaksanaan apetah lg time jd pengacara program berbentuk ilmiah. Isu yg diketengahkan dlm program tu mmg best n menambah pengetahuan kite. Tapi dgn adenye insan2 beaty without brain ni menjadikan program ni nmpk lemah.

    So,,… Rasenye erra kn stopla cucuk2 ke ape bnd yg dibuat kt muke… Nnt bkn takat plastik, jd kartun terus.
    Lg 1, banyakkan membaca n buat research ttg sesuatu topic sblm anda mengacara program tu. Mmgla soalan2 pihak astro sediakaan, tp dgn membaca, anda lebih nmpk natural sbb berpengetahuan.. Be a woman beauty with brain la…. Walaupon beauty tue dah xsebeauty time u natural dulu2…

    Jgn mrh ye erra.. Salam aidilfitri, maaf zahir batin…

    0

    0
  20. aku insan lemah says:

    kat malaysia ni kalu anjur majlis makin menjadi jai. mula 6.30 pm sampi 9.30 pm. duk hanyut ke laut, bila masa nka magrib..tipulah kalu erra tu dah mekap cantik cantik nak p basuh sbb nk magrib..alahai…wahai peerdana menteri tolonglah, contohilah sultan brunei, apa-apa event start after magrib…bukan nak mendiidik pemimpin sekarang

    0

    0
  21. […] Jom Berhari Raya Bersama Erra Fazira & Estee Lauder (28) […]

    0

    0