Written by AbangNara | December 17th, 2014

Memang cantik nama anak perempuan Johan dan Ozlyn. Nama penuh si comel ini ialah Nur Latifah Chantiq Hanania dan boleh dipanggil Chantiq sahaja. Untuk makluman, Chantiq telah dilahirkan pada 25 November yang lalu. Walaupun telah mendedahkan nama anak mereka, Johan dan Ozlyn memaklumkan yang mereka tidak akan berkongsi gambar wajah penuh Chantiq di laman sosial.

nama anak johan dan ozlyn

Tulis Johan dan Ozlyn menerusi akaun Instagram mereka:-

Assalammualaikum… harini papa nk bgtau nama Baby C.. #NurLatifahChantiqHanania .. so uncle n aunty boleh panggil sya Chantiq.. n harini jugak papa belanja dr sisi tepi gambar sya.. nk tgk muka sya penuh ermmm.. mmg papa n mama x kasi.. tp kalau jumpa dpn2 papa n mama kasi tgk muka sya puas2.. cuma nk bergambar penuh je papa ckp x boleh.. sama mcm abg2 sya jugak.. ok skrg Chantiq nk tdo.. penat br blik dr hosp utk check up.. Chantiq sihat.. alhamdulillah. .

nama anak johan dan ozlyn

Semoga Nur Latifah Chantiq Hanania membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang solehah di masa hadapan. Sama-samalah kita doakan. Tahniah sekali lagi kepada Johan dan Ozlyn atas kehadiran sang puteri dalam hidup mereka.
bestbuyworldP.S:  Best Buy World Malaysia sedang mengadakan promosi akhir tahun. Jom dapatkan barangan-barangan jenama popular seperti SK-II, Estee Lauder, Clinique,Christian Dior, Chanel dan Calvin Klein pada harga potongan. Pelbagai potongan pada semua kategori seperti minyak wangi, beg tangan, pencuci muka, kosmetik dan banyak lagi. Layari Facebook Best Buy World Malaysia, Instagram Best Buy dan juga laman web Best Buy Malaysia untuk melihat dengan mata anda sendiri.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Johan & Ozlyn Namakan Anak Mereka Nur Latifah Chantiq Hanania

  1. […] Assalammualaikum… harini papa nk bgtau nama Baby C.. #NurLatifahChantiqHanania .. so uncle n aunty boleh panggil sya Chantiq.. n harini jugak papa belanja dr sisi tepi gambar sya.. …read more […]

    0

    0
  2. Anonymous says:

    tahniah…

    0

    0
  3. ryana says:

    tahniah johan dapat bby girl.. mmc cantik scantik namanya…
    comel sngt2 wlupun nampak sisi je…

    0

    0
  4. cantik says:

    tahniah johan n ozlyn…

    0

    0
  5. ... says:

    SETUJU ..ANAK ADALAH ANUGERAH UNTUK DIPELIHARA YOK ! BUKAN UTK DIEXPOSE SANA-SINI MCM DIVA SCHAWAL. SORI

    0

    0
  6. Anonymous says:

    alololololo tomeynye dia…haaa…elok je pose baby ni ha..xyah dibogel2kan mcm trend gambo baby skrg ni ha.. yg rarenye siap ade lapik getah,stokin sebelah…yg ni bebetul naturak baby photoshoot.nampak jujur di situ…korang xnampak korang punye pasal!

    0

    0
    • tecit says:

      betol2 setujuuu. Sangat jujur innocent honest. So truee. Orang skang poyo je konon2 amik gmbo cntik2. Pdahal sbnrnye sblom amik gmbo di-dolled-up kan nye baby tu sampai bogel sane bogel sini bulu sane bulu sini.

      0

      0
  7. Anon says:

    Uniknya nama, cantek anak kau mak Jemah..

    0

    0
  8. anon says:

    Harap2 bila besar jadi seorg gadis yg cantek lah, secantek nama nya. Mcm jugak anak beego, harap2 bila besar jelita, sejelita namanya….baguslah sb nama kemelayuan… Takde lah mcm penyanyi suam yg bagi nama anaknya ala2 latin sampai berbelit2 lidah nak sebut, Neway, congrats johan…

    0

    0
  9. anona says:

    alaaaaa….tomeynya!! geram! tahniah johan n ozlyn

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Comelnya. Tak payah bogelkan anak sampai berbungkus bila bergambar. Gambar candid macam ni lagi cute. Baru la nampak natural beauty.

    0

    0
  11. katak says:

    Hahaha….cute gbr dia. Stokin sebelah tercabut sampai lending kat penjuru bantal.

    0

    0
  12. Poppy says:

    Hehehhe comelnyer cara baby peluk papa dia. Tengok gmbr yg dari tepi tu..memang cute ler..Hopefully membesar sebagai Johan & sihat2 hendaknya..Suke tul tengok baby.

    0

    0
  13. ilya says:

    dlm memuji ada juga nak selit mengutuk org lain. jgn sampai dosa melebihi pahala.

    0

    0
  14. murukuya sateri says:

    Comelnya johan….dalam tido pun rasa dia lawak…

    0

    0
  15. Sarah says:

    Comel bangat. Sebelah stokin tah mana perginya… hihihi… teringat masa mula dapat anak dulu. Suami saya pun macam gini…. mode: sengih sorang-sorang

    0

    0
  16. Johaners says:

    terbaaikkkk..~~ Johan ngaji ‘bai’. Dia tahu bezakan riak,takabbur,sumaah,ujub! Nampak je gaya gile2…tetapi faham agama. Johan bukak Alquran “Isteri,harta dan ANAK-ANAK adalah fitnah (ujian) bagi kamu”…klu tak faham…tu yg jadi mcm kebanyakan retis tak sedar tgh lalai/riak dgn anugerah yg Allah bagi tu…bila talk about anak2 yg drg faham hanya konsep “rezeki”. Walhal berat amanah yg Allah “bagi” tu…#salah corak buruk lukisan bai…

    0

    0
  17. kat says:

    bergambar tak di edit pun…sangat natural dan contoh ibubapa bijaksana… scawal contohilah pasangan ini…walaupun dah terlambat

    0

    0
  18. Tipah tetipu says:

    Sama nama kite Tipah..tapi besau nanti tak mau tetipu okey..

    0

    0
  19. jaja says:

    Terbaik cara Johan…Anak-anak kalau expose sangat mengundang bahaya dan tidak selamat serta mengurangkan komen-komen negatif

    0

    0