Written by Bella | February 5th, 2016

Sejak kisah cintanya bersama aktres Lana Nodin terputus di tengah jalan, Johan As’ari nampaknya agak kurang membicarakan soal cinta.

Namun, ada khabar angin mengatakan beliau kini sedang rapat dengan seorang pelakon wanita  yang sudah lama dikenali oleh beliau.

Menerusi portal Utusan Online, Johan mengesahkan berita tersebut dan menjelaskan mereka mula rapat dan serasi sejak beberapa bulan lalu.

Walaubagaimanapun Johan enggan mendedahkan identiti pelakon wanita berkenaan dan tidak menolak sekiranya hubungan mereka ditakdirkan kekal sehingga jinjang pelamin.

Ya, saya sedang berkawan rapat dengan seorang pelakon wanita ini. Saya tidak boleh memberitahu siapa, tetapi apa yang boleh saya katakan, dia seorang yang lembut peribadinya dan kami serasi apabila keluar bersama.

Kami sering melakukan aktiviti seperti bermain luncur ais dan menonton wayang. Setakat ini, kami selesa berkawan rapat biarpun tidak pernah berlakon sama.

Siapa agaknya pelakon wanita  itu ya? Ermm..tidak mengapa kita bagi mereka masa untuk kenal hati budi masing-masing dan inshaAllah satu hari nanti mungkin Johan akan memperkenalkan cinta hatinya itu kepada semua.

Sumber Berita: Utusan Online

28 responses to Johan As’ari Sedang Rapat Dengan Seorang Pelakon Wanita?

  1. Baik Cecepat Kawen Johan says:

    “Kami sering melakukan aktiviti seperti bermain luncur ais dan menonton wayang. Setakat ini, kami selesa berkawan rapat biarpun tidak pernah berlakon sama.”

    Johan, kecewa rs nya… Sy suka tgk awk berlakon watak ala2 ustaz gtu… Ingtkn kat luar awk x layan ppuan cmtu… Tgk wayang apa semua tu. ermm… Ermm… :'(

    0
    0
    • Hantu says:

      Err tak penting kot. Ni la mslah retis skrg ni. Bcinte bukanmain kecoh satu dunie. Diam2 dah la, kang tak jadi ko jugak malu balik. Kata mendalami agama la pe la, pastu kua dating kemain tgk wyg ice skating bagai. Takpe la johan, ko pon suam2 kuku je..
      Ambik cth cam fahrin & ramona. Bcinta senyap2, nak kawin baru kecoh.

      0
      0
    • minah jambu terlajak habis says:

      kau ingat johan tu pondan tk suka layan pompan ! ape salah Nye kalau dia keluar tengok wayang yg kau kecewa sangat tu apesal ???? dia berlakon ala ala ustaz aje n dia bukan ustaz huh ! mengarot sangat lah huh !!

      0
      0
  2. Mira filzah says:

    Fasha sandha kot kahkahkah kesian ko jejai

    0
    0
  3. Tyana says:

    Ummi nazeera kot

    0
    0
  4. bedah says:

    bosaan… cari publisiti murahan lg la nih..

    0
    0
  5. Johan Hipokrit says:

    nyampah la dgn mamat poyo ni. next please!

    0
    0
  6. aku says:

    SAMPAH BHAI CERITA LU…MUAK

    0
    0
  7. aku says:

    poyo la mamat ni.langsung xminat
    xde kualiti seorang pelakon langsung. stiap kali tgok rasa loya

    0
    0
  8. fifizafa says:

    tahi

    0
    0
  9. Anonymous says:

    news?? NEXT!!!

    0
    0
  10. Anonymous says:

    sampah

    0
    0
  11. ms_montel says:

    umi nazeera

    0
    0
  12. enote says:

    Kalau rapat tu maksudnye tak da ape2 pun cuma rakan berstubuh je

    0
    0
  13. orgtua says:

    so, wat else is new?

    0
    0
  14. anon says:

    NOT AGAIN

    0
    0
  15. Anonymous says:

    Memang ummi nazeera pun. Tahu since ketuk ketul ramadhan tahun lepas. Cerita dah basi next please

    0
    0
  16. menyesal says:

    tak nak tengok lagi prmpuan asyik dikecewakan oleh ko, johan.
    huh

    0
    0
  17. Sam says:

    Lah, ada lagi pompuan tak reti reti bahasa nak try jugak mamat “heartbreaker” nih.
    All the best lah nok. Don’t forget to buy tissue siap siap k, untuk lap air mata.

    0
    0
  18. Yus says:

    Maafla off topic ye, pelakon tudung maroon tu apa nama nya ye?

    0
    0
  19. Kero says:

    Name diee risteena

    0
    0
  20. Mira says:

    Tak minat laa johan nim. Mcm bajet ustaz, mcm fake pulak, pastu mcm bajet playboy sgt. Nak ckp hensem tu mcm takk jee. Huhuhu. Sorry johan

    0
    0
  21. msd says:

    oh pda pelakon pompuan tu better tinggalkan johan before u yg kena tinggal..johan ni alim2 kucing..heartbreaker..sibuk citer bercinta ngn org lain..nnt tup2 da tak serasi takde jodoh..family tak merestui…kesian umi nazeera kalau btol la die kan..tp harapnye bukan umi..pompuan bitch lain please

    0
    0