Written by Bella | February 5th, 2016

Sejak kisah cintanya bersama aktres Lana Nodin terputus di tengah jalan, Johan As’ari nampaknya agak kurang membicarakan soal cinta.

Namun, ada khabar angin mengatakan beliau kini sedang rapat dengan seorang pelakon wanita  yang sudah lama dikenali oleh beliau.

Menerusi portal Utusan Online, Johan mengesahkan berita tersebut dan menjelaskan mereka mula rapat dan serasi sejak beberapa bulan lalu.

Walaubagaimanapun Johan enggan mendedahkan identiti pelakon wanita berkenaan dan tidak menolak sekiranya hubungan mereka ditakdirkan kekal sehingga jinjang pelamin.

Ya, saya sedang berkawan rapat dengan seorang pelakon wanita ini. Saya tidak boleh memberitahu siapa, tetapi apa yang boleh saya katakan, dia seorang yang lembut peribadinya dan kami serasi apabila keluar bersama.

Kami sering melakukan aktiviti seperti bermain luncur ais dan menonton wayang. Setakat ini, kami selesa berkawan rapat biarpun tidak pernah berlakon sama.

Siapa agaknya pelakon wanita  itu ya? Ermm..tidak mengapa kita bagi mereka masa untuk kenal hati budi masing-masing dan inshaAllah satu hari nanti mungkin Johan akan memperkenalkan cinta hatinya itu kepada semua.

Sumber Berita: Utusan Online

28 responses to Johan As’ari Sedang Rapat Dengan Seorang Pelakon Wanita?

  1. Baik Cecepat Kawen Johan says:

    “Kami sering melakukan aktiviti seperti bermain luncur ais dan menonton wayang. Setakat ini, kami selesa berkawan rapat biarpun tidak pernah berlakon sama.”

    Johan, kecewa rs nya… Sy suka tgk awk berlakon watak ala2 ustaz gtu… Ingtkn kat luar awk x layan ppuan cmtu… Tgk wayang apa semua tu. ermm… Ermm… :'(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hantu says:

      Err tak penting kot. Ni la mslah retis skrg ni. Bcinte bukanmain kecoh satu dunie. Diam2 dah la, kang tak jadi ko jugak malu balik. Kata mendalami agama la pe la, pastu kua dating kemain tgk wyg ice skating bagai. Takpe la johan, ko pon suam2 kuku je..
      Ambik cth cam fahrin & ramona. Bcinta senyap2, nak kawin baru kecoh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu terlajak habis says:

      kau ingat johan tu pondan tk suka layan pompan ! ape salah Nye kalau dia keluar tengok wayang yg kau kecewa sangat tu apesal ???? dia berlakon ala ala ustaz aje n dia bukan ustaz huh ! mengarot sangat lah huh !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Mira filzah says:

    Fasha sandha kot kahkahkah kesian ko jejai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Tyana says:

    Ummi nazeera kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. bedah says:

    bosaan… cari publisiti murahan lg la nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Johan Hipokrit says:

    nyampah la dgn mamat poyo ni. next please!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aku says:

    SAMPAH BHAI CERITA LU…MUAK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aku says:

    poyo la mamat ni.langsung xminat
    xde kualiti seorang pelakon langsung. stiap kali tgok rasa loya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. fifizafa says:

    tahi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Anonymous says:

    news?? NEXT!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    sampah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ms_montel says:

    umi nazeera

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. enote says:

    Kalau rapat tu maksudnye tak da ape2 pun cuma rakan berstubuh je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. orgtua says:

    so, wat else is new?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. anon says:

    NOT AGAIN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    Memang ummi nazeera pun. Tahu since ketuk ketul ramadhan tahun lepas. Cerita dah basi next please

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. menyesal says:

    tak nak tengok lagi prmpuan asyik dikecewakan oleh ko, johan.
    huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Sam says:

    Lah, ada lagi pompuan tak reti reti bahasa nak try jugak mamat “heartbreaker” nih.
    All the best lah nok. Don’t forget to buy tissue siap siap k, untuk lap air mata.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Yus says:

    Maafla off topic ye, pelakon tudung maroon tu apa nama nya ye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Kero says:

    Name diee risteena

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Mira says:

    Tak minat laa johan nim. Mcm bajet ustaz, mcm fake pulak, pastu mcm bajet playboy sgt. Nak ckp hensem tu mcm takk jee. Huhuhu. Sorry johan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. msd says:

    oh pda pelakon pompuan tu better tinggalkan johan before u yg kena tinggal..johan ni alim2 kucing..heartbreaker..sibuk citer bercinta ngn org lain..nnt tup2 da tak serasi takde jodoh..family tak merestui…kesian umi nazeera kalau btol la die kan..tp harapnye bukan umi..pompuan bitch lain please

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional