Written by AbangNara | October 9th, 2012

Minggu ini ialah minggu Nabila Huda. Masih tidak reda dengan kontroversi gaun seksi di majlis Anugerah Blockbuster, portal Murai melaporkan yang hubungan cinta Nabila Huda dengan Johan As’ari sudah pun berkubur. Mereka berdua sudah putus cinta sejak bulan lalu.

nabila huda johan

Johan dan Nabila dikatakan mempunyai masalah daripada segi persefahaman dan soal kerjaya sehingga menamatkan hubungan percintaan mereka berdua. Tak apalah, mungkin ada jodoh yang lebih baik buat Johan dan Nabila. Dua-dua pun sekarang tengah popular. Mungkin dengan putusnya cinta ini akan ada lebih masa untuk membina kerjaya. Tak gitu?

P.S: Basikal daripada kerusi? Tak logik kan?

43 responses to Johan As’ari Dan Nabila Huda Sudah Putus Cinta

  1. raa says:

    huhu

    0

    0
  2. huhu says:

    huhu

    0

    0
  3. eymma says:

    aku agak dah. memang tak lama pun dorang ni.

    0

    0
  4. Qomah says:

    bgus lah kalu mcm tue,crilah pompuan yg lbih baik..

    0

    0
    • tuii says:

      menyampah aku johan ni..ckp xserupo bikin..tolongla jgn cakap bende2 yg berkaitan agama ke apa..dulu ckp nk berdakwah melalui lakonanla apa la..tahfizla..xmenunjukkan contoh yg elok la ko ni..peluk2 bagai ngn nabila ni..elokla tu..smoga memasing cari jln kembali~

      0

      0
  5. peah says:

    ape bleh buat..
    taik kambing bulat… eh mende aku cakap ni. xpela nabila oi dah tertulis setakat ni je hubungan “teman tapi mesra” ko dgn si johan ni. bersabo la kak nabila ye…

    0

    0
  6. boni kacak says:

    eh..dorang ni bercinta ye??

    0

    0
  7. embok ketum says:

    buatlah yg terbaik utk diri masing2

    0

    0
  8. hazanis says:

    artis biasa la..susah nk jumpa yg betul2 kekal.:)

    0

    0
  9. ehh says:

    hri bkn main lg ckp satu kepala la,kongsi zodiak yg sme la..last2 xsefahaman..emm..nasib2……….nme dh cinta lokasi.sbb dh xjmpe di lokasi la kot,dh jd xsefahaman.lps ni xtau la johan dgn sape plk kt lokasi….

    0

    0
  10. lalalala says:

    aiii.diorang ni kapel ke?bkn bestfren je ke??tetiba pla break.aikkk

    0

    0
  11. Pan Chan says:

    Pes tym komen kt blog ney setelah sekian lama baca dis blog..honestly suka baca blog abg nara ! Clear jek…hahahaha tetiba ~

    0

    0
  12. jejari montel says:

    alaa ptt pon johan kena camtuh, dulu berkasih2 dgn izreen, ble tetiba jek popular leh purak2 xmengaku berkasih2an dgn izreen, konon teman tapi mesra…. sama jek kes skrg nih, nabila tuh mmg jenis terlebih mesra ngan lelaki.. selalu pon c johan jek yg dok jaja ceter pasal hubungan dorang, nabila relax jek! xpenah mengaku pon bercinta ke hapa… so moral the story tuh johan, apa yg ko buat kt izreen dulu, terkena kt ko plak…

    0

    0
  13. jejari montel says:

    pada aku, apa yg jadik kat ko skrg nih johan, samalah masa ko buat kt izreen dulu! bile ko dh popular, ko leh bgtau yg ko hanya teman tapi mesra jek dgn izreen, dok kata izreen syok sendiri! aku rasa dlm kes ko ngan nabila nih pon tgk ko yg syok lelebih, dok jaja cereta berkasih2an dgn nabila, padahal nabila tuh dh memang jenis terlebih mesra ngan kengkawan lelaki!

    0

    0
  14. Booo says:

    Dulu mati Matian cakap Kawan je…not more den dat…skrang aper Hal lak….tak tahu lak Kawan leh break up….

    0

    0
  15. PEREMPUAN SEKSI UNTUK LELAKI DAYUS

    0

    0
  16. OBSERVER says:

    kalau i jadi family johan i reject giler2 pompuan nih…. macam2 citer tak best pasal si huda ni… nampak sangat SOSIAL life dia teruk bagai… tak de batasan mahram langsung… gambar comolot dia kan tersebar giler2 kat internet… rasanya bapak dia pun tak boleh tegur dia… mungkin jenis melawan cakap atau buat tak tau je…

    0

    0
  17. narakimma says:

    PEREMPUAN SEKSI UNTUK LELAKI DAYUS

    0

    0
  18. akirakaede says:

    mother F punya cerita..kejap couple,kejap sahabat sejati..publisiti terlampau murah dua-dua ni..elok2lah bawa bertaubat..

    0

    0
  19. teah cun says:

    ooo patutlah pakai baju seksi gila,, meroyan putus cinta rupanya,,

    0

    0
  20. teah cun says:

    oooo patutlah pakai baju seksi,, meroyan putus cinta,,

    0

    0
  21. zed zaidi says:

    dua2 ni tak hot pun.. sorang seksi melampau, sorang lg pulak telinga super capang cam toyol….

    0

    0
  22. Rita Vs Ayu says:

    Nabila x belajar dari kesilapan dulu. Cukuplah kesilapan ngan suami dulu kau buat jangan sampai berulang lg ngan bakal suami kedua ko nnt. Ko kena ingat sejahat2 lelaki dia ttp akan pilih wanita yg jaga adab dan penampilan sbb kalau berkenan d mata mak dia, maka berkenan lah dia. Klu dah terdedah sana sini, jangankan mak Johan, aku kalau jd mak Johan pon x rela nak bermenantukan ko. Tp aku tak nafikan klu ko berlakon mmg menjadi x kira la jd cikaro ke, wanita teraniaya ker, apa ke…

    0

    0
  23. jim says:

    Seriously, takkan la Johan nak kat betina mcm ni. Nabila ni dah bnyk kali kena kena jolok. Bukan sorg dua je yg jolok. Lepas tu Johan ni kind of anak VIP kan, mesti la mak bapak dia nak kan menantu yg elok2 bukan yg terdedah sana sini. Boleh jatuh maruah!

    0

    0
  24. Minamanja says:

    Elok jugak la putus … cari yg senonoh sikit bukan mcm ni … mcm nak menjual je

    0

    0
  25. alahaiii says:

    memang dah agak dorang ni tak boleh pergi jauh. tgk la nabila macam mana seksi nya. dah tentu keluarga johan tak berapa suka. ehh!

    ;p

    0

    0
  26. Diri Ini says:

    dulu siap ckp untung sapa dpt jd suami nabila…hehe

    0

    0
  27. AAK says:

    mat-mat tahfiz memang sibuk dok kejar minah-minah hot & seksi. al maklum la nak menguji ketinggian ilmu tahfiz yg dipelajari. cobaannn~~~

    0

    0
  28. Kepologi says:

    bagus la kalau dh putus..x rugi walau sekuman pn kalau ko x dpt si nabila sosial ni..buang karen jer..dh tahu janda tpi x tahu nk jaga status janda..

    0

    0
  29. johnjeninz says:

    Blahhhhhh la….propa je lebih……

    0

    0
  30. i am ok says:

    bercinta tak declare tp ptos dorg declare..

    0

    0
  31. leyla says:

    amboi!bkn dulu dok puji sakan ka sapa dpt nabila org yang beruntung! ceh!! mn untungnya skrg?? sila jwb johannnnnn….ooo johan oi… :-)

    0

    0