Written by AbangNara | May 29th, 2013

Berita kurang baik buat gadis-gadis di luar sana yang meminati Johan As’ari. Lelaki idaman ramai ini mengakui yang kini hatinya telah pun dimiliki oleh seorang gadis. Namun identiti si gadis masih kekal misteri kerana Johan enggan mendedahkan siapakah wanita bertuah itu.

johan as'ari

Menariknya, Johan As’ari tertarik kepada si gadis ini kerana si dia menjaga solat. Itu satu kriteria yang sangat bagus dan kadang kala dipandang remeh oleh kaum Adam. Kata Johan:-

Apa yang boleh saya kongsi setakat ini, ada seseorang di hati saya. Dia kakitangan syarikat penyiaran dan kami sudah kenal sejak dua tahun lepas. Selepas pulang dari Makkah, tak sangka saya bertemunya semula dan kami jadi rapat. Apabila seorang isteri itu menjaga solat, maka rumah tangga itu akan bertambah seri kerana doa seorang isteri itu dimakbul Ilahi. Sudah tentu dia akan mendoakan yang baik-baik buat suaminya. Selain itu, dia seorang yang mengambil berat dan prihatin. Saya jujur mahu menyuntingnya dan sedang berusaha ke arah itu. Insya-Allah, seandai ada jodoh, adalah berita gembira nanti dan saya akan maklumkan kepada rakan media serta peminat

johan

Semoga hubungan Johan As’ari dan gadis misteri ini akan berakhir ke jinjang pelamin. Abang Nara pasti ramai peminat yang tidak sabar-sabar untuk menyaksikan Johan bersanding di atas pelamin. Pasti akan tampak kacak dan bergaya. Tak gitu?
ephyra

P.S: 10 hari je sudah menampakkan kesan? Itulah kehebatan Ephyra yang telah pun dirasai oleh ribuan penggunanya. Kulit bertambah cantik, badan semakin cergas dan sesuai untuk lelaki mahupun perempuan. Untuk tempahan dan pertanyaan, anda boleh LIKE Facebook Ocean2U, layari www.oceanlife2u.com, email ke info@oceanlife2u.com atau telefon terus ke 03-4141-7889.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to Johan As’ari Akui Sudah Ada Teman Istimewa

  1. ZzzzZzZzzzz..................... says:

    nara lembab arr… dah 2 ari lepas blog2 lain siarkan… aku makin bosan dengan ko nara… ko nie yeke fulltime bolgger???

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau dh bosan x yah la bukak blog ni.. g je bukak blog lain.. x yah nk kutuk2 org lain.. dosa tau x..

      0

      0
      • ZzzzZzZzzzz..................... says:

        SUKATI AKU LAA.. DAH NARA NOTIFY KAT AKU.. AKU TAIP KOMEN ADA SURUH KO KE???

        0

        0
        • lala says:

          bia la lmbt pon..so what??asal ade kn sbb aku rse rmai yg dtg sini je x pg blog laen mcm aku..aku x suke yg laen sbb template dgn susunan bg aku x best..tp aku x pg blog laen n mrh2 sbb x best di mate aku..kalo ko x suke sini, xyh la dtg..

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko ni mst br bc blog ni kn. abg nara dr dl lg mmg lmbt sket update cite banding ngan blog len. tp aku lg ske blog ni sbb susunan die bagus. xpeningkn kepala. ko xske blog ni xyahla nk komen negatif bagai. xyah nk like blog ni. menyemak je kt sni. setiap blog ade keistimewaan yg trsendiri… xyah nk kutuk2 dgn ayat yg menyakitkan mata org yg mbaca komen.

          0

          0
      • Saripah Sakeenah says:

        ek ? Teman baru ? muka dah la tak ensem bajet bagus .

        0

        0
    • kak timah says:

      SAPA POMPUAN TU RAJA AZMI KER??????

      0

      0
    • Mika says:

      alaaa.. sobs :'{

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      jangan marah kn bang naraaaaa….dia tu sebok ngan anak dia yg sorang tuuuu nk kasi makan nk minom nk mandi cebokkkk tukar pempers paham2 lah sikittttt orang ada anak macm gitu lah !!!

      0

      0
    • Olga says:

      AKU MELUAT LAH DGN JOHAN NI BUKAN HENSEM PON LAW POSING DPAN KAMERA NK CONTROL BAGAI MELUAT!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    cari yg senonoh sikit ye johan..kesian mak awak tu kalau calon menantu mcm yg dulu..nak bawak ketengah ketepi tak boleh..malu!

    0

    0
  3. Mak jemah pemalu says:

    Carilah isteri yang baik dr:
    1- agamanya
    2- keturunannya
    3- ilmu/hartanya
    4-kecantikkannya…

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      nk cari yg baik susah sikit la..tapi senang dapat…..asal kn pompan tu hormat pada orang tua pandai masak kemas rumah pandai berdandan cantek tk pengotor kire dh ok…..jangan cari yg macm sakinah tu ! buang masa n tkde makne !

      0

      0
  4. nana says:

    kenapa cerita2 kat sini semua lambat ek?? kat blog lain da lama da kluar… nara baru nak updated…. hmmm….

    0

    0
    • ZzzzZzZzzzz..................... says:

      TUU LAA.. AKU SETUJU… NARA SEMAKIN MALSA NAMPAKNYE…

      0

      0
  5. mala says:

    hmmmm..kerana doa seorang isteri dimakbul ilahi?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    nara baru balik australia la, bingai! NOOB

    0

    0
  7. AKUU says:

    yang penting Johan bukan dgn NH

    tu je,,sekian.

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      sape tu? minah jambu leh tau? NH tu sape? Nenek Hangok ke?

      0

      0
  8. hi says:

    Pelik aku. Hari Ahad baru ni kuar kat paper yg die ni suka sgt mengorat pelakon ppuan. 2 orang x silap. Artis jelita mane tah. Lps tu keesokkannye die ckp dah ada teman istimewa? Cover up ke dik?

    0

    0
  9. kek cokelat kesukaan aku says:

    walaupun nara update lambat tapi aku tetap bukak blog dia sbb blog dia cantik. gambar senang tgk , tak merewang mcm sesetengah blog smpi kusut masai. hehehe.

    apapun johan moga yang terbaik, awak tu kan dulu ngaji skolah pondok, mesti awak tau halal haram kan. :)

    0

    0
    • zaia says:

      betul..aku skg wlupun dah kurng baca gossip tp bila aku tringin nak baca,aku mesti pergi blog nara je..mknanya klu nara x kuar crita tu aku x tau atau dh basi baru aku tau..kwn aku pn buka nara je haha..sebab suka cni mcm sng tgok,menarik dn tratur dn nk komen2 pun best juga.sekian

      0

      0
  10. mak mentua says:

    kak ton ke hahahaaaa….

    0

    0
  11. Insan Biasa says:

    Setujuuu…blog abg nara best…sgt user friendly..keep it up!! org memang cane2 pn akan ade y xpuas hati..xpe xyah peduli yg tu hehehe

    0

    0
  12. changkat hoi says:

    2minggu lepas.. aku dan kawan2 aku g ke changkat nak celebrate birthday kawan.. masuk satu club ni..dalam tu kami nampak johan duk pegang 2 gelas arak dengan artis tasha shila dan siti saleha. die menari smbil minum goyang2.. aku tgk dengan mata sendiri. sumpah tak tpu. sbb aku ingt dia ni alim tak minum arak. tp sedihhh..

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      dh tau Nampak pastu kenape kau tk kasi rabakkkkkkk punye ceramah??????? lain kali mulot tu diam2 jangan nk bilang2 orang !!! suka sangat cerita pasal prangai orang nk kasi 1malaysia tau !!!

      0

      0
  13. Anonymous says:

    betul ka JOhan minum arak??????????????

    0

    0
  14. tyrabank says:

    Yang kau masuk club jugak pasai apa?gelek sama?2 kali 5 jelah.sumpah aku menyampah org2 mcm kau!

    0

    0
  15. […] Abang Nara sebenarnya agak pelik juga kerana sebelum ini Johan mengakui sudah mempunyai seorang teman istimewa yang bekerja di bahagian penyiaran. Malah dah ada perancangan nak berkahwin dengan kekasihnya itu. Mungkin cinta Johan dan gadis […]

    0

    0