Written by AbangNara | May 14th, 2012

Bergenang air mata Abang Nara membaca luahan hati bekas isteri Joey, Noraini Mohd Nasir. Rasanya semua tahu yang Joey pernah berkahwin dengan Noraini dan mereka berdua telah bersetuju untuk menjaga seorang anak angkat yang diberi nama Zidani. Kini selepas berkahwin dengan Watie Elite, Joey telah pun mengabaikan tanggungjawabnya sebagai seorang ayah kepada anak angkatnya tersebut.

joey lupa anak

Mungkin ada yang berkata Joey sememangnya tidak wajib bertanggungjawab kerana Zidani sekadar seorang anak angkat. Namun apabila anda membaca kata-kata daripada Noraini, pastinya anda akan berfikir 2, 3 kali sebelum berkata sebegitu. Kata Noraini:-

Dulu, Joey yang beriya-iya sehingga menangis ketika menyambut Zidani di hospital. Kini hanya Tuhan yang tahu beban yang ditinggalkan untuk saya. Siang malam saya bekerja untuk membesar Zidani, kami terkontang-kanting untuk hidup. Amanah Tuhan terus dibuangnya bagaikan sampah! Saya hiba setiap hari Zidani akan bertanya ‘kenapa baba tidak balik bekerja?’ Mungkin juga sudah tiba masanya saya mahu memberitahu Zidani, baba sudah mati. Seingat saya hanya RM1,000 duit belanja anak diberikan, itupun kira-kira 2 tahun lalu ketika meninggalkan kami. Sejak itu yuran sekolah, makan minum, pakai dan sakit pening ayah tidak pernah diambil peduli. Sampaikan anak bersekolah di mana pun dia tidak tahu

Sedih kan? Bagi Abang Nara, walaupun sekadar anak angkat, oleh kerana keputusan untuk mengambil Zidani sebagai anak telah dibuat bersama-sama, sepatutnya Joey ada rasa tanggungjawab untuk membesarkan anaknya. Kata Noraini lagi:-

Dua kali Zidani sakit teruk, jangan kata nak datang jenguk, hulur lima sen pun tidak. Joey cakap dengan kawan-kawannya saya tidak memberinya jenguk anak, itu satu pembohongan! Joey pernah terbabit dalam penggambaran berdekatan dengan rumah tidak lama dulu, jangan ingat saya tidak tahu, tapi itupun dia tidak menjenguk anak. Apa salahnya singgah sekejap, hantar duit RM50 pun tidak mengapa. Takkan saya nak menghalaunya jika dia ketuk pintu rumah nak jenguk anak. Saya pun kasihan pada Zidani, nama ‘baba’ tidak pernah lekang daripada bibirnya biarpun sudah 2 tahun Joey meninggalkan kami.

Hmmm… Abang Nara berharap sangat agar Joey membaca luahan kata-kata bekas isterinya ini. Kalau pun dah tak sayang isteri, kebajikan anak haruslah dijaga. Kalau tak nak jenguk pun, hulurlah duit supaya dapat meringankan beban bekas isteri anda. Tak kasihan ke tengok anak hidup susah?

joey lupa anak

Dapatkan tudung Rabbani yang sedang hangat di Indonesia sekarang dengan harga hanya RM54 sahaja. Anda pasti akan kelihatan lebih anggun menawan. Lebih banyak variasi di laman web www.gudang.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 responses to Joey Lupa Anak, Kali Terakhir Hulur Nafkah 2 Tahun Lepas

  1. Audrey Hepburn says:

    Selalu je nampak Joey n Watie kat rumah kakak Watie. Bawak kereta Toyota Harrier. Nak cakap kang, jadi gaduh pulak.

    0

    0
  2. Lovelyvic says:

    Orang tengah mabuk dilamun cinta lagi…. semua tu tolak tepi…
    Watie pun satu, dah rampas laki orang tu… kalau tak rasa bersalah pada kaum sejenis.. sekurang2nya ada la rasa belas pada anak kecil. Ingatkan suami ttg tanggungjawab dia. Baru ada berkat pendapatan tu. Tengok Emilia Rosnaida, dia yang siap tolong bank in kan duit untuk anak2 AC.

    0

    0
  3. embok ketum says:

    Ingat sket joey, anak tu anugerah tuhan. Jgn sesuka hati ko je nk lepas tanggungjawab..

    0

    0
    • unduk says:

      t/jawab pada anak masih wajib..walaupun dah takde ikatan dgn isteri..berat woo nak jawab kat akhirat nanti..org kawen ko nak kawen..org ikut hukum ko main taram je..

      pada kak noraini..semoga sabar dan tabah..insyaallah anak2 tu nanti tau sape yg susah payah utk diorang..anggap la ni kifarah dosa2 kita yg lalu..semoga urusan akhirat nanti dipermudahkan..kita tak boleh kata diri ni beriman selagi tak diuji..sesungguhnya ujian tu penghapus dosa..

      0

      0
  4. pemerhati says:

    apa la punya baba…

    0

    0
  5. […] bersetuju untuk menjaga seorang anak angkat yang diberi nama Zidani. Kini selepas berkahwin … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Anak, Hulur, Joey, Kali, Lepas, Lupa, Nafkah, Tahun, […]

    0

    0
  6. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    off topic:

    Dengan budak-budak jangan berkira.. tak kira la anak orang Islam ke atau anak orang bukan Islam.. tak mampu bagi aiskrim bagi gula-gula, tak mampu gula-gula, sedekah senyuman pun dah okay… InsyaAllah murah rezeki..

    Pengalaman aku sendiri tengok bapak aku, dia tak pernah berkira dengan budak-budak.. Tak kira la anak sapa pun.. Walaupon cuma pencen polis, tapi duit dia banyak mai mana pun aku taktau.. Ada jer duit dia tak pernah putus.. Barang semua beli cash, tak pernah hutang.. beli kereta pun cash.. Mak aku cakap, hidup bapak aku berkat sebab suka buat baik dengan kanak-kanak..

    0

    0
    • NENEK KEBAYAN says:

      Nenek pon suka dgn kanak2…

      0

      0
      • Anonymous says:

        tp kanak2 mcm x suka nenek, cuba kemaskan rambut nenek, mesti bdk2 suka ngan nenek. buat sanggul ke, rebonding ke?

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        Nenek..nenek..ak nk jd anak angkat nenek bole tak..hahaha

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Nenek baru balik Bangkok kan? Best tak Bangkok? Nenek keje ape ha?
        Ak..ak.. kalau gitu ko kene panggil nenek, “mak” lah..

        0

        0
      • Anonymous says:

        nenek blk dr bangkok x bwk souvenir utk kitorg ke? sampai ati nenek melupakan kitorg..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Woi, ak..ak.. ada orang sakit hati dengan kau lah.. Dia siap kata “ntah comel ntah tak” Dia kata kau mengampu aku, aku mengampu Anonymous… Cuba kau tengok kat entry Ziana Zain..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ak yang comel, aku ada lagi nak tambah, masa aku kecik-kecik dulu, aku pernah nampak satu bangsa ni, ( maaf tak buleh sebut bangsa apa ). Diorang tangkap biawak kabok, biawak kabok ni terdapat banyak di kawasan paya nipah atau paya hutan bakau. Saiznya kecik sikit dari biawak komodo, lebih kurang saiz buaya katak. Diorang ikat biawak di tanah. Diorang ikat keempat-empat kaki di pancang. Jemur tengah panas. Pastu diorang ramai-ramai sergah biawak tu. Biawak tu punya GELABAH, biawak tu terus lari tinggalkan kulitnya yang masih terikat di pancang. Biawak tu berlari dengan badan yang merah pink akibat tersiat. Lebih kurang 15 kaki biawak kabok tu berlari, kemudian ia berhenti & terus MENGGELEPAR macam ular kena palu. Tak sampai 5 second, mampuih keras biawak tu. Ha, binawe-binawe yang mengata kau kat entry Ziana Zain tu dia punya MENGGELEPAR sebijij macam biawak kabok tu lah. Maka dalam kamus Melayu, wujudlah biadalan yang berbunyi, “gelabah biawak”.

        0

        0
      • Anonymous says:

        eh diorg hentam kita kat entry zz? aku x baca plak komen2 kat situ.. jap aku pegi tgk

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        kipas..yeke??aik ak da lame tak masuk blog nara ni pun ada yg dok mengata? baguslah pahala dpt kat ak. itu tandanya ade org stalk kite atau dlm aerti kata lain bg perhatian kat kite. haha kelakar ak elok2 berbisnes cari duit mereka2 itu ngumpat ak dlm blog ni memang xde keje. haha.. biarlah kipas,anon oi..diorang saja sbb tak dpt masuk geng kita kot..hikhik..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku pun pelik diorang tu.. Apa yang diorang gedik sangat..

        0

        0
    • aku insaf sikit dgr baba ko polis. says:

      Aku setuju sgt pendapat hang.aku pon polis juga tapi aku tak pernah berkira dgn budak2 atau member2 lain. tak kaya der kita simpan duit byk2! bukan leh bawa mati pon. cuma aku kompius sikit jer. ayat yg betul bapa hang beli kereta cash sebab dia buat loan bank dan potong gaji bulan2. ayat hang tak cun sebab nanti org lain salah anggap. kalau nak kata duit tu simpan nak bli cash. kalau takat10-15k mungkin la. tapi lebih dari tu walllahhualam ok brother!!

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Owhhh… bapak aku ada bendang 3 relung la kat Sungai Petani.. kalau macam Viva tu, 2 kali musim ajer, campur sikit duit simpanan, boleh beli cash.. Pak aku dulu bukannya polis yang direct dengan orang awam, yang pakai uniform tu, percentage untuk dia “disuap” adalah sangat rendah. Tahun 1968, dia mula berkhidmat jadi polis hutan, menentang komunis. Tahun 1977 dia diserap masuk Jabatan Siasatan Jenayah, pastu tahun 1984, dia mintak masuk Jabatan Narkotik sebab tak tahan Jabatan Jenayah kerja teruk, kongsi gelap cukup kuat kat Ipoh tahun 70an dulu. Mata-mata gelap la orang cakap.. sampai la pencen 2004.
        Terima kasih kerana bertanya…

        0

        0
  7. beta draconis says:

    siapa yg bergelar baba, papa, abah, ayah, bapak, daddy, dad…sgguh besar tanggujawabmu..

    0

    0
  8. Glamer Gilerrr says:

    Menyampah aku tgk 2 ekor nih.. Nak2 si watie yang kaki minum tu… i dun like this kind of artissssss!

    0

    0
  9. chentalove says:

    w/pn dh kwin bru bro,t/jwb thdap ank2 jgn lupa @ bt2 lupa…
    kesian diaorang tau…ank awk jga kn…
    kalau bnr 2 thn tak bg nafkah,dh lma awk abaikan ank2 awk tu…
    ingattttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  10. aishiteru says:

    nnti next week kuar la kat melodi or propaganza… and Joey pun akan ckp “itu semua fitnah belaka..” dah biasa dah dgn jawapan artis yg mcm ni… tggu je la..

    0

    0
  11. saya ok jer! says:

    alahai. tak tahu mana 1 yang betul. ambil iktibar je lah. jangan pandai ‘BUAT’ anak je. nak bg nafkah tak pandai pulak..

    0

    0
    • MAK JEMMAH says:

      BUKAN HANAK DIA LA.. DIA X BUAT HANAK TU.. HANAK HANGKAT DIA JEK.. JANGAN TUDUH2.. BACE DULU BEBETOI.. HANGEN NEHHH

      BUKAN LAH PEMINAT TAPI DAH JATUH TUDUHAN MEMFITNAH DAH..

      MAK JEMMAH BETOL KAN AJE

      0

      0
      • Anonymous says:

        Anak angkat pun sudah menjadi tanggungjawab dia beri nafkah. Dulu gatal2 ambik budak jadi anak angka kenapa??

        0

        0
      • bijak says:

        MAK JEMMAH OI ! MMG LA BUKAN HANAK!! TP ANAK OK…. sila betulkan ejaan anda…. Terima kasih…KAHKAHKAH !!!

        0

        0
      • MAK JEMMAH says:

        nak betol kan ejaan, ko hengat kat sini smua orang mengeja betol ke? nak eja betol2 g kat blog DBP sana… syuhhh syuhhhh….

        0

        0
      • bijak says:

        HAHAHAHAHA!!! MAK JEMMAH MALU LA TUUUUU….. :-P

        0

        0
    • saya x ok!! says:

      x “buat” pon…dapat free je…tuh yang x reti nak hargai…
      anak kandung pon org buang dalam longkang/tong sampah/lalala…ni kan pulak anak angkat je kan…
      mmg manusia yg x reti bersyukur…

      0

      0
  12. Reena says:

    Babah yang perangai cam babs…sblm dpt cinta baru, perangai mmglah syahdu. Dah dpt yg baru, yg lama jadi sendu.

    0

    0
  13. frinses says:

    SILA JALANKAN TANGGUNGJAWAB ANDA SEBAGAI AYAH..

    sekian terima kasih

    0

    0
  14. menyampah says:

    kuajaaaaaaq betoi joey choey choco nih~ -_-

    0

    0
  15. ibu ngan anak says:

    utk smua jadikn kan pengajaran…mungkin tak smua lelaki yang begitu tp segelintir saja..klu lah betul balik lah ke pangkal jalan….tanggungjawab mu tak lepas yg mana akan di soal di akhirat kelak…adakalanya Tuhan bayar cash…di dunia mungkin sudah dpt pembalasannya….tak kena pada diri sendiri mungkin pada anak cucu di kemudian hari..beringat lah smua!!!

    0

    0
  16. minoh lebong says:

    retis emang g2 !!! bangaaaiiiii !!!

    0

    0
  17. minoh lebong says:

    retis emang gitu ! bangaaaaiiiii !!!

    0

    0
  18. […] kata-kata Noraini daripada laman Beautifulnara, “Dulu, Joey yang beriya-iya sehingga menangis ketika menyambut Zidani di hospital. Kini […]

    0

    0
  19. pai epal says:

    beselah jntan..klo da dpt brg baru, mmg la brg lme dicmpak2 nye. dh xramai jntan yg baik2 nk djdikan somi skrg. gle kesian kat bks istri jntn ni..appn sbr lah ye kak..dgaan tuhan..appn buktikn pd jntn tu yg akk mmpu hdp brdikari & lbh slese dr drg tuh. stiap mnusia akn dpt bhgian msg2 ats ape yg dkerjakn smase hdp smade baik @ burok..harap bykkn sbr la bkn istri J ni..

    0

    0
  20. bukan nama sebenar says:

    nenek aku cakap…klu ada 10 org lelaki mcm dia ni, elok dibunuh semuanya…
    menyusahkan org lain jek hdup dia…sigh..

    0

    0
  21. ak yg comel suka mengampu kipas susah mati neelofa says:

    apa ada pada joey????

    0

    0
    • Ak yg comel says:

      oo ni la makhluk yg ckp ak mengampu kipas ni..haha mmg kesian tgk ko..guna nickname ni utk menyerlahkan diri ko. ak nk mengampu kipas?walla!! fyi, mule2 ak masuk blog ni ak gaduh ape dgn si kipas n anon.. tp, kitorang develop persahabatan kitorng sbb ramai yg banned/dislike setiap ape yg kitorng ckp.so dr situ timbul team lahar mcm org2 dlm ckp. xpayah nk ampu2 lg la,sbb kitorng mmg back up satu same lain..

      kesian ko,nickname menggunakan identiti org lain..

      0

      0
      • Ak yang comel suka mengampu kipas susah mati neelofa says:

        Ape jadahnya ko duk merapu ni ak yang comel?aku ketuk pakai high heels merah tu kat picture ko tu baru tau.xyah lah nk explain bagai kat aku..ada aku kesah?alahai nickname je pun.identiti ape yg ko maksudkan tu? Stkt letak nickname tah hape2 dlm blog gosip camni pun ko nk kira identiti kah?mcm ko letak nick ak yg comel kat luar x semestinye comel.gigih ko explain kat aku yg korang backup satu sama lain ye.hiks.

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        pegi mampus la ko.. masuk blog nara ni pastu pkai nickname mcm celaka. dok fitnah2 org. no brain n useless!! u are such a pathetic!! get a life!! guna nickname utk mengata,memfitnah org lain.kesian.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        ko ni ak..ak.. yang pegi layan mangkok tingkat ni buat ape? Pedulikan dia.. poyo nak mampus…!!

        0

        0
    • ak yg comel suka mengampu kipas susah mati neelofa says:

      entah! melalak xtentu pasal…mmg btoi la kau mengampu…kalu dak mesti ko buat derkkk jer…asyik2 cakap “develop relationship”… explain bagai ada org kesah…meroyan kt sini buang masa jer…g la ampu per yg patut…

      0

      0
    • ak yg comel suka mengampu kipas susah mati neelofa says:

      mari kita dengar ak yg comel melalak & maki hamun…berlagak baik konon…slalu komen ko mcm bagus…siap ampu anon lagi…skrang????

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Yang ko ni nak provok orang tu kenapa? Yang sudah tu sudah la.. Dia tak kacau kau pun, kau yang start dulu.. lepas tu kau nak sakit hati..

        0

        0
  22. hehehe says:

    aku tgk si joey nie selekeh jer…tah2 kawin gan watie nie watie yg sara dia…tah lar mls nak fkr

    0

    0
  23. Aku kesah says:

    Knpa la si watie ni suka kt joey..klau bgi free kt aku pn aku x nk..

    0

    0
  24. coklat says:

    adakah aku yg salah bace…kenapa x-wife die kate beban yang ditinggalkan…adakah die rasa anak yang dibela itu satu bebanan pada die….?ke aku yang xpaham ape yg dimaksudkan beban….entahlah

    0

    0
  25. NenekBurberry says:

    anak angkat sendiri buat lupa
    anak tiri dipimpin2..
    alahai..

    0

    0
  26. mynn arsad says:

    HAHAHA :D BACE K0MEN2 K0RANG LAGI BEST LA DRPD BACA ENTRY PASAL SI BABA NIE . BABA BAB* :p

    0

    0
  27. meeradriana says:

    hahaha..
    aq dah agak dah mesti jadik mcm ni..
    dah byk sgt contoh..

    0

    0
  28. rosie says:

    ya Allah……sedihnya…….

    0

    0
  29. […] kata-kata Noraini daripada laman Beautifulnara, “Dulu, Joey yang beriya-iya sehingga menangis ketika menyambut Zidani di hospital. Kini […]

    0

    0
  30. sara says:

    sabar ye kak noraini…Allah sentiasa mendengar doa hambanya and insyaallah Allah memakbulkan doa org yg teraniaya….
    kpd joey, silalah tunaikan tanggungjawab anda…anak itu amanah Allah.

    0

    0
  31. […] kata-kata Noraini daripada laman Beautifulnara, “Dulu, Joey yang beriya-iya sehingga menangis ketika menyambut Zidani di hospital. Kini […]

    0

    0
  32. Anonymous says:

    ntah ler…tgk ke joey ni pun cam serabut dn selekeh je penampilan dan pemakaian dia…tu blum tgk dia bangun tido lagi…

    0

    0
  33. "hOt'z maMMa" says:

    Selalu jugak jumpe dua laki bini ni kat pasar malam taman melawati ni….dedua mmg sama padan KESELEKEHAN nyer….lagak mcm artis da BOMB..

    0

    0
  34. Kelentit Sakit says:

    uh..uh..uh..uh..uh.

    0

    0
  35. menyampahaku says:

    Babi punya baba…hahahhahaha

    0

    0
  36. Baba budus says:

    Mcm celaka je aku ni Joey…memantat je tau…nafkah anak diabaikan…kak ordains sabar byk2k…

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Kau sengaja kata diri kau celaka ke… atau kau tadi terlalu excited sampai tersilap taip?

      0

      0
  37. Hoho says:

    Itula maka nya perlengkap diri menjadi seorang yang berkemampuan dahulu.. besar tanggungjawab seorang llk kpd ibunya, adik2, saudara pmpuan.. isteri.. anak..

    0

    0
  38. Minah tonggeng says:

    Nyampah betul aq dgn watie ,anak mati jatuh flat , lepas tu mabuk lepas tu rampas laki org saje dan toye je mukenye……sampai hati kau pisahkan anak kecil yg tak reti ape 2 n babinye opps iam sori .joey pulak nampak prempuan tetek beso lupa bini .gitulah hidup pelakon . Semua tak kekal. Hidup macam berdrama. Selisih malaikat 44.insaflah cepat . Ko akan tua nanti.

    0

    0
  39. Org asyik bercinta Sumer Nya indah, kentut busuk pun ckp wangii says:

    Kalau begini bukan dipanggil Baba.. Ini Harus dipanggil BABI!!!

    0

    0
  40. Cantiq says:

    macam-macam adaaaa….

    Nie laa pertualang hidup.

    0

    0
  41. Lady says:

    FASHA SANDHA hamil…bunting pelamin katanya;)congrats

    0

    0
  42. me says:

    ntah la….kadang2 bukan lelaki tu lupa bg nafkah dan tunai tanggungjwb. tp ex wife yg terlalu meminta2… semua nak tuntut. sampai jatuh terduduk suami dikerjakan. masa bersama, segala hutang isteri, suami tanggung. bila bercerai, semua harta nak tuntut atas alasan demi anak2. kadang yg dituntut di luar kemampuan bekas suami. kalo bekas isteri tak menyusahkan, rasanya si lelaki pun takkan menyusahkan.

    0

    0
    • lynn says:

      Wlupn ex wife tuntut tk masuk akal tp at least hulur2 jugaklah, jgn tk bg trus. whatever pun si lelaki dh cari bini lain and pttnya dia takkan lupa tggjawab kt anak2 and ex wife kalu dia betul seorg lelaki yg perikemanusiaan. Anak angkat tuh keputusan bersama jadi tk de alasan tuk tak bg nafkah kat anak dia.

      0

      0
  43. misscun says:

    minggu lepas aku nampak watie beli roti kat 7 eleven di tmn putra sulaiman dan naik kereta harrier silver

    0

    0
  44. Ongsuhaida says:

    Setahu aku even if fasha ngah subur time kena rembat pon, positive to be mengandung take at least 21 days…u must missed the coming period cycle first baru leh cakap preg ke tidak. Tak salah she baru nikah 27 April kan…ari nie baru 14 may, camne leh 2 wks preg unless she memang dah sangkut before nikah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Maaf,akak salah entri la…

      0

      0
      • Pendekar Bujang Lapar says:

        hahahahaha..member salah entry..yeye je komen..lain kali bukak satu per satu..hahahaha

        0

        0
    • Anonymous says:

      betul3. aku yg bunting pelamin ni pun 2-3 bulan baru tahu pregnant, sebab apa, walau period datang lambat dan kalau ada mcm sikit2 jer, aku xexpect pregnant sebab xder pengalaman so amik remeh jerla walau byk jugak tanda2 mengantuk dan xtahan bau kuat2 but since 1st baby dan bunting pelamin plak, 2-3 bulan lepas tu baru terfikir aku pregnant kot. ingatka hormon jer berubah sebab baru kahwin. fasha nih memang aku xpercaya. kalau anak luar nikah, xder hak ke atas harta bapak, dia dikira anak mak dia jeerr. tp undang2 mesia aku xtau. bapa juga tiada hak ke atas anak itu

      0

      0
      • Anonymous says:

        Xbaik kak pk org mcm2..jgn tlalu menilai org..takut2 ALLAH nk uji kite nnty..doakan je yg baik2..mcmane akk suke org doakn yg baik2 kt akk..mcmtu la gak org suke akk doakan yg tbaik utk sesama islam..

        0

        0
  45. taik says:

    Da dpt yg baru …muka klu ensem xpe gak.. yg c watie ni keje nk mermpas laki org je…x minat da gn c joey ni…lupa daratan..

    0

    0
  46. bini mael lambong says:

    kadang2 anak darah daging sendiri pn blh abaikan tanggungjawab inikan pula anak angkat..kesian pd anak2…jd mangsa..

    0

    0
  47. pelesit says:

    ini bukan baba..ini babi nama nya

    0

    0
  48. pelesit says:

    najis

    0

    0
  49. lady says:

    Kawin tahu tp tanggungjwb tak tahu, buat anak reti tanggungjwb pada anak tak reti! ini bezanya kawin dgn niat kerana ajaran dan perintah agama dgn kawin kerana nafsu semata2!watie nie aku tak tahu letak mane muka dia ke tebal berapa inci pun aku tak tahu lah, awk tue drpd zmn remaja dlu dah rosak siap trn naik court & mcm2 lah cite pasal awk and sekrg dah line 30an pun tak serik2 RAMPAS plak laki org!itu dah satu hal, tp jgn lah ko rampas kasih syg and perhatian seorg bapa kpd ank dia…ingat sket ko pun ade ank k bkn 1 tp 2!jantan nie plk klu korg tgk press interview dia kat propaganza tny pasal “btl ke dia org dah kawin” cara dia jwb mula2 jerk ok pastu mula merepek meraban konon2 nak buat lawak!cam harammmm jerk muka dia, nampak sgt masih tahap enjoy tak hlg lg!eee mmg tka minat lah artis suam2 kuku mcm dia org nie!tgk lah nanti statement ape plk dia org nak keluarkan untuk jawab isu nie!

    0

    0
  50. faezah mengilai-ngilai says:

    anon 10.58, sedap mulut ko jer eik cakap si fasha macam tue…..ko memang bengap…….

    0

    0
  51. Sshh says:

    aku tengok Joey ni pn x selera..cam ne la watie leh selera..

    0

    0
  52. pompuan says:

    aku dari dulu memang geli dengan couple ni.. sekali pandang dah tahu muka maksiat.. yg baik utk yg baik, yg jahat utk yg jahat teehheee

    0

    0
  53. pompuan says:

    aku memang geli dengan couple ni dari dulu lagi.. sekali pandang pun dah tau muka maksiat. biar la deme noraini. yg baik tercipta utk yg baik, yg jahat utk yg jahat. ade la hikmah tu dia lupakan anak. mungkin kehidupan anak dia akan terbentuk lebih baik tanpa joey tu

    0

    0
  54. wafa says:

    tak baik menghina rupa orang, maknenya kita menghina ciptaan tuhan, dont judge books by its cover,btw say sian ngan watie,dgn segala dugaan yg dilaluinya,dia baru nak start merasa kebahagiaan, saya nampak keserasian dlm hubungan mereka ini , saya doakan mereka…….

    0

    0
  55. lina says:

    saya pernah jumpa watie , orangnya baik & tak sombong,

    0

    0
  56. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    sekarang ni bukan cerita pasal watie ! sekarang cerita pasal si laki nye watie si joey tk kasi duit belanja ngan anak dia dari bekas bini dia ni…….ni lah jantan sial buat anak pandai ! kawin pandai ! nk kasi nafkah duit belanja tk tau !!! tapi ada hati nk kawin lagi …….kawin kasi duit hantaran ada pulak !!!! nk kasi duit belanja anak tkde duit !!!!! kalau ye pn muka bekas bini tu benci sangat nk tengok tkan anak jadi mangsa tknk kasi duit belanja ! apeeeeee punye jantan !!!!!

    0

    0
  57. saya says:

    alah anak angkat bukan anak dia betulpun, yg bekas isterinya nape baru now bising2?, selepas watie kawin ngan bekas suaminya, terkesima?…………..

    0

    0