Written by AbangNara | June 26th, 2011

anak jimmy shanley

Menurut makcik merah yang paling merah di dunia ini, Redmummy, isteri Jimmy Shanley telah selamat melahirkan anak perempuan di Putra Medical Centre, Sungai Buloh. Menurut Redmummy lagi, Jimmy telah dapat berjumpa dengan anaknya yang diberi nama Zahrah Shanley. Mungkin akibat terharu, Jimmy menangis kegembiraan menatap wajah anaknya.

Apa pun semoga kelahiran anak Jimmy Shanley dan isteri akan menjernihkan kembali hubungan suami isteri ini. Sama-samalah kita doakan. Nanti Abang Nara akan update gambar anak Jimmy Shanley jika ada. Terima kasih kepada Redmummy untuk info ini. Kalau dia tipu maka Abang Nara pun tipulah jugak. Hehehehe.

[jetpack-related-posts]

49 responses to Jimmy Shanley Menangis Jumpa Anaknya, Zahrah Shanley

  1. Anonymous says:

    Moga2semua kembali jernih..insyaallah..amin!!

    0

    0
    • miss_hujan says:

      tahniah…doa kan kalian akan hidup sebagai satu family yg sempurna

      0

      0
    • insyaallah, sweetnyaaa jimmy demikian kan:)

      0

      0
    • pemerhati says:

      post ni sebenarnya nak boost up visitors untuk redmummy jutawan yang dah tak popular

      0

      0
      • Andrea Olala says:

        Betul, aku setuju dgn ko pemerhati. Attention seeker mmg macam tu.

        0

        0
      • pemerhati xberhati2 says:

        err ape kene mengena ngan redmummy pulak, k.red just bgtau kat nara kat twitter psl si jimmy ni, then si nara yg tulis mcm tu, xde pun k.red suruh die bg credit..xfahamla blogger2 ni, kenapa suka bergaduh sesama sendiri?

        0

        0
        • pemerhati says:

          visitors redmummy kalau hari minggu menjunam teruk, beautifulnara post entri ni siap ade linkback ke redmummy dan ia boost up visitors redmummy 2 kali ganda

          kenapa perlu sentap dengan kenyataan saya? i’m just telling the truth.

          0

          0
    • apa2jer says:

      moga dgn kelahiran bb ni dpt mengeratkan kembali hubungan….. amin….

      0

      0
    • diana says:

      lahir nya anak jimmy,smga dpt membantu mengeratkan ibu bapanya..buat isteri jimmy,terima lah jimmy kembali..jernihkan suasana yg menghantui dirimu..sya doa kan kebahgian kalian brdua..smoga jodoh kalian masi kuat..amin2x..

      0

      0
  2. NEES says:

    btol la..td ada tunjuk kat astro awani :) GALA TV PLUS..

    0

    0
  3. katawanita says:

    tahniah buat jimmy and isteri… moga dgn kelairan zahrah dapat menjernihkan kembali hubungan mereka.. igt bahawa syurga seorang isteri terletak ditapak kaki suami..

    0

    0
  4. rindu anak dia lah tue..

    0

    0
  5. yang says:

    semoga rumahtangga mereka bahagia pas ni…amin!!…congrats jimmy!!

    0

    0
  6. mail lambong says:

    kasih seorang ayah tiada tandingannya hrp jimmy n isteri kmbli brsma sgt2 sdih di ats kisah hidup jimmy yg pnuh brliku

    0

    0
  7. mama dina says:

    tahniah …akhirnya dapat jugak jimmy bjumpa ngn ank dan isteri…arap2 isteri dia buka pintu hati dia tgk muka ank tgk muka suami…

    0

    0
  8. n o n a m a n i s (: says:

    tahniah…meh kite doa semoge dgn kelahiran anak ini jd pengikat kasih syg jimmy and his wife..amin :)

    0

    0
  9. sera says:

    semoga bersatu dan berbahagia :)

    0

    0
  10. hmm… kesian jugak la aku tgk jimmy ni… dye ade ckp di beberapa artikel yg dye berhasrat nk merakamkan pergerakan dan tumbesaran yg berlaku kandungan pada setiap bulan ketika isterinya mengandungkan anak mereka,tetapi yg dapat hanyalah khabar yg tidak sepatutnya seperti yg kite sedia maklum kn.. takpelah mungkin ade hikmah ape yg berlaku, semoga bersatu kembali dan berbahagia ke anak cucu lah hendaknya…

    0

    0
  11. Lily says:

    Subhanallah, terharunya…mudah-mudahan mereka sekeluarga bahagialah hendaknya…

    0

    0
  12. Kuruih says:

    tahniah jimmy n isteri.
    semoga anak menjadi puteri fisabilillah yg jati

    0

    0
  13. TERHARU2……..SEMOGA ANAK PENGIKAT K/SAYANG KEDUA MEREKA.

    0

    0
  14. senyum says:

    betul la maklumat tu bang Nara Oi. tu ler asyik keje mengCOPY n PASTE je link org len. smpai xsure btul ke idak info drpd mummy tu. Lain kali tgk Gala TV plus. baru SAHIH. nak lg, JIMMY yg jd pengacara. harusla BERSIH… PEACE NO WAR.

    0

    0
  15. Rohaizad says:

    Tahniah buat jimm shanley.. :)

    0

    0
  16. kid says:

    semoga yang terbaik buat mereka sekeluarga..
    Malam Hujung Minggu di Bagan Lalang

    0

    0
  17. kid says:

    semoga semuanya okay buat keluarga ini.. ameeen

    0

    0
  18. asmidar says:

    semoga kelahiran anak ini mampu menjernihkan kembali hubungan mereka…AMIN…

    0

    0
  19. Gambit Saifullah says:

    AKu tak rasa kelahiran anak tu mengeratkan lagi hubungan Jimmy dgn bini dia.. time Jimmy g hospital bini dia pekup bantal..kunun buat2 tido.. padahal takmau tgk muka Jimmy..
    sian giler kt Jimmy, mmg muka dia frust gila..tapi lepas tgk anak dia trus nangis.. bagi aku.. Jimmy tak payahla nk sensasikan kisah rumahtangga dia.. just act as a gentleman…nape perlu sensasikan kisah dia.. nnti dia yg terkena tempias balik.. org akan kata dia suami dayus..coz tak mampu didik bini

    0

    0
    • bb says:

      betul tu .. klau org dah x sudi buat apa nak tersorong sorong .Pasal dia terhegeh hegeh la bini dia makin menyampah ngan dia ..

      0

      0
    • basshunter says:

      laaa..betul ke lagu tu???? jijik sgt ke muka suami tu smpai tekup muka?? seb baik bersalin operation..kalo tak, mmg azab la ko time branak..
      aku pn setuju…udah2 la jimmy mharap..tak kemananya..
      kesian btl kat dia ni…mcm dibodoh2kan plak..

      0

      0
    • basshunter says:

      laa..btl ke smpai cmtu??? jijik sgt ke muka suami tu smpai tekup muka…??
      udah2 la jimmy mharap …kalo da cmtu punye perangai mmg sah2 dia x nak dah..nk simpan dia watpe?org da x syg…seksa diri je.. move on la jimmy…

      0

      0
  20. sharifah says:

    love u jimmy …jie sanggup jadi mak tiri anak ko.=P

    0

    0
  21. PRU says:

    Ish korang ni…. fikir positip lah…. kira ni dah okay apa, dia bagi jimmy melawat dia…. mestilah dia segan.
    bagi aku ni permulaan yang baik untuk jimmy dan keluarga dia… yang tersirat kita tak tahu…
    kita nampak yang zahir… jadi semoga jimmy bahagia menempuhi kehidupan baru bersama isteri dan anaknya yang comel…

    p/s: touching betul part dia cium anak dia…

    0

    0
    • Kuruih says:

      aku rasa mungkin mcm tu jugak lah…
      biarkan jer lah..yg penting derang dah sebilik ngn anak dier kan…

      rasanya kte semua pon prnah menghadapi situasi contohnya:- kawan baik kte tiba2 bila jumpa, tk berani tentang mata..nk cepat2 beredar..tup tup..rupa2nya kt belakang kte, dia ada buat salah dgn kte..

      jadi biarkan lah… kalo dia nk ngn jimmy, ok lah..n trpulang dgn jimmy jugak.. YANG PENTING.. anak mesti dapat kasih sayang kedua2nya..walopun tk bersama. jagalah kepentingan anak ye jimmy suhaila. amin

      0

      0
  22. Kacang Soya says:

    tahniah jimmy & suhaila. welcome baby zahrah.

    0

    0
  23. FM says:

    siannye Jimmy….. wahai si isteri, bersyukurlah ade suami mcm jimmy tuh, kalau laki lain, rasenye tkdenye nak tunggu lagi….

    0

    0
  24. mengandung says:

    tahniah jimmy

    0

    0
  25. HAB says:

    Tahniah Jimmy….:)

    0

    0
  26. taniah jimmy :)

    0

    0
  27. siti says:

    tahniah jimmy, semoga kelahiran anak mu ini akan menjalinkan hubungan yang baik, semoga apa yang dilakukan semasa membuat umrah akan dimakbulkan allah hajat mu itu, saya doakan semoga rumahtangga bertaut semula, allah sentiasa berpihak kepada yang benar, ini adalah ujian yang perlu banyak sabar…….

    0

    0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bergitu lah kehendak nye……………………..

    0

    0
  29. Bersih says:

    Kalau masih suami isteri, nafkah ttp kena tanggung kn tp kenapa bkn jimmy yg byr bil hospital? Senangnye idup…

    0

    0
  30. nurhuda binti zahari says:

    jimmy u ni terlalu tergila-gilakan isteri u yg tak penah hargai u tu..dah lah jimmy beundurlah sebelum menampakkan betapa buruknya u,(giler talak/terhegeh-hegeh)

    0

    0
  31. Sweet site, super pattern , really clean and utilize genial .

    0

    0
  32. Irma Brite says:

    I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Exceptional work! Cheers!

    0

    0
  33. Fantastic website you have here but I was curious about if you knew of any message boards that cover the same topics discussed here? I’d really like to be a part of online community where I can get responses from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

    0

    0
  34. I was curious if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images. Maybe you could space it out better? Bless you!

    0

    0
  35. good blog many thanks Take care and always keep in mind that Only health is wealth and like the excellent advice inside you weblog and suggest then other pregnancy as well as show keep the pregnancy gallery pictures..

    0

    0
  36. hey there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, since I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

    0

    0