Written by AbangNara | May 1st, 2013

Desas-desus yang menyatakan bakal isteri Jehan Miskin adalah seorang gadis Korea ternyata benar. Jehan Miskin dilaporkan akan mengakhiri zaman bujangnya dengan gadis tersebut pada hari Sabtu ini dalam sebuah majlis di Carcosa Seri Negara.

isteri jehan miskin

Berkata kepada Harian Metro hari ini, Jehan memberitahu akan menceritakan segalanya di hari pernikahan kelak. Kata Jehan:-

Buat masa sekarang saya tidak mahu bercerita lanjut mengenai percintaan saya, siapa gadis itu, di mana saya berkenalan dan sebagainya. Saya akan ceritakan segalanya nantio selepas selesai majlis pernikahan. Keluarga bakal mentua saya bakal datang dari Korea, ibu dan kakak saya yang menetap di Amerika Syarikat juga akan turut meraikan perkahwinan saya ini

gambar isteri jehan miskin

Jutaan tahniah buat Jehan Miskin atas berita gembira ini. Akhirnya gadis Kimchi yang berjaya mencuri hati Jehan. Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga akhir hayat. Diharap Jehan simpan sedikit tenaga untuk keluar mengundi pada hari Ahad. Hehehe ~

71 responses to Jehan Miskin Kahwini Gadis Korea Sabtu Ini

  1. peah club says:

    ki ki kiyomi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 0
    • kalau dah jodoh kimchi dan belacan bersatu jua…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 192 Thumb down 1
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 32
      • Lembu Gemok says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 23
        • MAK JEMAH says:

          wah!!hancur haty mak jehan na kwen nokk!
          dgn minah korea lagi tuww!!!
          ta pe2 nty mak g ngorat top big bang plak!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • Rooney says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 47
        • Anonymous says:

          ko ni pon rooney..bengap jugak rupe2nye..of coz la pmpuan tu masuk islam dlu..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • Glamer Gilerrr says:

          Rooney’s comment such a stupid statement.. bkn nk doakan yg terbaik…pandai2 jer jd pak nujum ckp takkan berkekalan la hapa…poor u

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          tak baik cerita aib orang..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          Masok islam la dulu pa ke bengap rooney ni. Nama pun rooney nama christian.. tak semua orang bukan islam tak bagus tak semua orang bukan islam tak bagus. Ko tu pun ntah2 tak bagus nak mengutuk orang.. tu hal dia dgn yang di atas

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • mulut puaka says:

          kah kah kah.. pandai ko rooney ek jd kaunseling rumah tangga gitu.. ustaz akhil khayy yng ustaz la sgt tu bercerai x pe lak ek, mesti ko ckp ala dah jodoh smpai situ je.. PS yg ko dok canang2 dah kena tebuk pun pandai sgt ko malukan org ek.. yg ko dok bermulut puaka bersama ak di sini berlandaskan agama ke? ke landasan ktm?? kikikikiki.. ak yakin la ko rooney kalo betina korea bagi buret free pd ko mesti ko pun tebuk jugak.. (kalo ko jantan sejati dan x mati pucuk la kote ko) …. hihihihi ( ak gelak2 smbil guling2 lagi)…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • KIMJONGKOOK says:

      Tak kisah la orang dari negara mana pun yang nak dijadikan pasangan hidup, asalkan boleh menjadi muslim dan muslimah yang baik.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 1
    • lola says:

      Tengok-tengok kawen dgn Song Ji Hyo. Hikhik

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
      • saya suka gosip says:

        no..nk mongji dgn gelly2..

        monday couple..jjang!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  2. menyampahku says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 19
  3. kalau dah jodoh kimchi dan belacan bersatu jua…hahahah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  4. kak ton says:

    hahaha, tahniah la jehan nokk!
    tunggu hajat kak ton nak cari mamat korea je lahh
    xkesampaian lg nokk!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  5. omak orang says:

    Selamat hari pekojo…selamat pengantin k pop…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  6. kalau dah jodoh kimchi dan belacan bersatu jua…hahah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  7. omak orang says:

    Selamat hari pekojo…selamat pengantin k pop..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  8. walawey says:

    hasil move on jihan miskin dapat gadis korea oiii…untunglaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  9. Saya says:

    wahh untung laa.. semoga berbahagia! :)

    Teknik Loan Lulus Tanpa Slip Gaji

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  10. wahh untungla..semoga berbahagia! :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. olala says:

    congrats la.. aku respect die sebab at least die tak kecoh beria2 pasal siape, dimane, bla3, pasal bakal isteri die ni. Ade orang tu, baru dpt pakwe ala2 mat saleh, nak kecoh satu dunia. Ade yg siap pikir nak anak kacukan lagi…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 0
  12. Jehan Kaya says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 46
    • siti says:

      x baik ngate org mcm tu…..hari ni ko ngate org esok2 bile anak sendiri dapat ape yg ko ckp tu….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kate jangan hina ciptaan Allah? tapi percakapan kau tu macm satu penghinaan…..muka harun salim bachik tu burok sangat ke? suka hati bini dia lah nk buat pembedahan plastic ke pe ! dh dia ada duit ape dia nk buat tu dia pnye suka lahhhhhhh yg nk di sakit hati kn tu apesal !!! minah jambu kalau ada duit pon minah jambu nk besar kn tetek minah jambu ni pasal minah jambu pnye tetek kecik tapi comel …> kau tknk besar kn ape2 ke jehan kaya ?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • mulut puaka says:

        ala minah jambu, dah sah yg kutuk tu klu jantan mesti kote dia mati pucuk kan kan kan.. dah sah2 jeles si jehan tu dpt buret putih gebu korea tu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

    sape gadis korea ni? entah betul ke tak. tapi ape2 pun, tahniah la jehan. mesti anak diaorang nanti cute kan.haha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      betol la tu gak nyeeeee kalau tk tkan dia brani cakap yg dia akan kawin ngan minah korea kan……nanti kalau dia sanding kite tengok minah korea yg macmana yg dia ni kawin…mesti jambu kan Al maklom lah kannnnnn……….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. Lagubestbest says:

    Kalo dalam citer korea.. mesti kawin ngan anak tuan pengarah. Jadinye.. JM kawin ngan anak tuan pengarah mane ni ye?

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  15. anip says:

    kalau dah jodoh mmg tak kemana :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. Anonymous says:

    alhmdullilah..jodoh dh sampai…jehn nsem siot

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. BUNKFACE NO.1 says:

    Jehan..ur future wife tu ada buat PLASTIC SURGERY tak??????? pls check ok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      huh ! nk cek ada plastic surgery ke tk kononnnnnnnnnn hehe….kenape kau tk tnya si jehan ni bini yg bakal dia kawin ni dia tinggi ke pendek? hahahahahahahaaiiii !! bwekkkkkkkkkkkkk !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
      • BUNKFACE NO.1 says:

        ko ni apehal asyik sibuk tinggi org lain brapa, aku suspek ko ni mesti kementot a.k.a pendek kan, weekkkkkk

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  18. Yuyu says:

    Maybe org melayu yg menetap kat korea… jd org korea la tu oi..muahaha. Papepon, wait & see je la ;)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  19. luvida says:

    macam penah nampak jehan jalan ngan awek yang memang cam cina kat paradigm mall. tu la agaknya bakal wife die.. korean rupanya .. tahniah. semoga dapat menjadi suami yang soleh ..aminnn :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  20. jehan kaya says:

    orang korea betul ke??? ingatkan orng korea nie kawen dgn bangsa die je, ntah2 orang melayu yang mengamalkan hidup ala korea, kahkahkah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • nad says:

      haha. ko ni mesti ex-jehan kan. kasihan ko kan. hahahahhaa.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • yadaYADA says:

      Inilah mslh kita…suka pertikai n buat andaian..xbole ke ko tunggu dia kawen sok tgk muka isteri dia..pls la..pls grow up!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • puanSAVEBUCK says:

      hahah, wei jehan kaya org korea skrg ni rmai yg dh kwen ngn bangsa asing la.msti ang xtau pape ni.hahah.lawak betoi.
      pena tgk ank org korea kacukan bangsa asing,mmg comel2.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Kimori says:

        Kimora Lee Simmons tue pun kacuk korea jgak , comel ke??comot ada lahh, huahaha

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      blambak je korean kawin ngan mat saleh / african american
      takat kawin ngan melayu ni apala sangat

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  21. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    hai macm2 kalau undi dh nk dekat ni…sekejap cakap anuar Ibrahim tk bersalah kes lewat anak dia …baru2 ni pulak minah jambu tengok sekejap kt tv3 dh anuar Ibrahim bersalah pulakkkkkkkkkkkkkkkk !! sengaja ke pe !!! kalau satu kali cakap yg anuar tu tk bersalah dh tentu dia tk bersalah lahhhhhhhhhhhhhhhh……makamah sendiri dh cakap yg anuar tk bersalah ape lagi yg dorang nk ni !!! kalau keputusan makamah Malaysia dorang tk menghormati dn tk percaya atau mempercayai keputusan …makamah mana lagi nk pegi? untok kasi orang pecaya kalau sape2 yg di jatuhi hukuman? lebih baik jangan ada makamah dn hakim2 Nye sekali lah kan …bis kalau semua orang nk jadi hakim ! sekarang keputusan hanye satu ANUAR TK BERSALAH itu keputusan dari tuan hakim dari makamah . jangan nk cakap ape2 lagi pus stop. Ingat undi anda ada lah rahsia. doa kan yg terbaik untok semua parti ….p/s orang yg benar akan di lindongi Allah amin..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 15
  22. einangok says:

    tak glamer la gocip nie..lau nara dh tayang pic bakal bini dia konpomm meletops kot entri nih..kikihh

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  23. abc says:

    wei…kakak i kawen ngan org korea gak.anak dah dua..comels

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  24. papa cudin cygku says:

    wah cri jodoh smpy ke korea uw… msti lg cun dr jue aziz.. hehehe.. ape2 pn smoga dpat mbmbing gadis korea cara islam lah ye.. tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  25. Zain Sardin says:

    Jehan pon taste gwiyomi gurllll kerrr takpon adik PSY?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  26. konpius yg kuries .. says:

    ada kh jehan knl dgn awek tu masa shooting drama awan dania kat korea dulu ? …………… mak dgn kakak dia stay u.s ? ayah nya mana ?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. Waty says:

    sian dia, ayah dia di Tanjung Rambutan sob2 :'( , anyway tahniah atas perkahwinan, doakan yang terbaik.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • anne says:

      ayahnya dah meninggal la. tak baik sebut2 hal org yang dah meninggal.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  28. pitbull says:

    propa gagnam style…huhhhhuh seksi lady..yup!11yup!!!…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. kiah propa says:

    sunat nak tak? kikikiki…….pastikan bersih yek….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. che ta plastik surgery says:

    ok la tu.jehan pon muka ala2 korea.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  31. lady didie says:

    tahniah nak kahwin .
    ni wat cykit nasi minyak kimchi XD

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. tasya says:

    korea utara ke korea selatan? huhuhu tahniah jehan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. the says:

    Biar lah dia kawin ngan pompuan korea, korang sebok nak kutuk. Sendiri tu sebok je nak tau plastic surgery ke pe hal dia dia punya dosa ko sebok je en

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. syu says:

    tahniah:) mesti comel bakal isteri:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  35. aku tak berlagak macam korang says:

    AMBOOOII NICKNAME SORANG2…BUKAN MAIN LAGI… XLEH BLAHHH… HAHA.. BODOH SANGAT.. RASE NK PIJAK.. HAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. PARK JI SUNG says:

    MESTI NAK KAWEN DENGAN AKU NIH… SARANGHAEYO JEHAN..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. intim4ever says:

    kena pandai makan kimchi la jawabnyer….aku dah cuba tapi tak boleh blah.!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Arunzab says:

    Good for you Jehan. Remember what I once told you.” It’s great to be young and in love”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0