Written by Bella | April 21st, 2016

Nama Janna Nick sejak kebelakangan ini sering menjadi topik hangat dan dihimpit dengan pelbagai gosip.

Jika, sebelum ini  beliau didakwa mula berlagak diva dan menghasut penerbit kali ini Janna dikatakan besar kepala dan tidak mengotakan janji yang telah dibuat untuk menghadiri sebuah program di Astro.

Janna merasa cukup kecewa dengan tuduhan berkenaan dan merasakan dirinya teraniaya.

Saya diminta menggantikan seorang tetamu yang tidak dapat hadir ke sebuah program pada saat akhir, namun menolak secara baik kerana jadual kerja yang padat. Pembantu pengarah tidak membenarkan saya menjayakan rancangan itu kerana terbabit dengan 35 babak untuk drama.

Namun, mereka berkeras ingin menampilkan saya dalam program mereka dan datang ke lokasi untuk merakamkan rancangan berkenaan. Sejujurnya saya terkilan apabila timbul gosip sebegini kerana saya memberi pertolongan kepada pihak terbabit.

Jelas Janna, mengapa beliau yang harus menjadi mangsa keadaan sedangkan beliau hanya mengikuti jadual kerja seperti yang ditetapkan oleh pihak produksi.

Janna sedar, sejak beliau memenangi anugerah Aktres Pilihan di DFKL2016, pelbagai gosip dikaitkan dengan dirinya.

Biarlah saya tidak memenangi apa-apa anugerah lagi selepas ini asalkan dapat mencari rezeki dengan tenang. Saya hanya menginginkan ketenangan dalam mencari rezeki buat keluarga dan tidak mahu dikaitkan dengan cerita negatif lagi. Gosip baharu yang timbul ini sememangnya mencalarkan imej saya sebagai pelakon.

Sabarlah Janna, anggap sahaja ini semua ujian dan pengalaman untuk anda menjadi seorang pelakon yang lebih hebat pada masa hadapan. Kata orang, pengalaman itu mengajar seseorang untuk menjadi lebih kuat.

Sumber Berita : BH ONLINE

18 responses to Janna Nick Kecewa Sering Dihimpit Gosip Sejak Menang Anugerah

  1. Anonymous says:

    Orang yg offer tu pun dh tau si Janna ni bz p la cari org x bz plak.. Nnti klu si Janna ni terima offer pastu x dpt hadir dikatakn pulak x berdisplin DLL..

    0

    0
  2. aslza says:

    Urrmm… tgk muka pun tau lagak diva.. puuii…

    0

    0
  3. yuna says:

    eee gambo first nmpk bekas bra..xmalu ke

    0

    0
  4. melati says:

    Sabar jer ..Janna..!!!..tapi saya tak sabar nk kutuk Uqasha Senrose , citer 21 april 2016…dressing dia tu..dh lah Handbag Indon dtg Malaysia cari kerja jer pakai Handbag tu…..baju plak sisik ikan mokcik2 kpg tersusun jer pakai……pastu kater nk bertunang kat obersi……Sonyap jer…….Tak Sabar saya nk tgk Tunang Uqasha Senrose ni…adakah Tunang Uqasha Senrose ni Mat Jenin.??? @ Pak Arab kaki temberang ???… tak sabar nk tengok…..hahahahahahahaahahahahahahahaahhaaaaaaa

    0

    0
  5. nickers. says:

    tak pyh nk pui org sgt lah. tau dulu cerita. bkn slh janna pun.

    0

    0
  6. miss kepah says:

    oo tedah..jaik ati…takpa janna, mng anugerah tu tak penting asalkan org smua nampak lakonan ko bagus, tak perlu dibuktikan dgn anugerah pun. moga murah rezeki ko dek, dibuka hati untuk menutup aurat and tak bersentuhan dgn bkn mhrm.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Janji tak berlagak, jgn jadi biombo, lakonan maintain mantap, tak banyak kontroversi, oklah…boleh bertahan lama dlm industry. Bakat kau berlakon pun boleh tahan jugak. tak kayu sangat.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Aduh, kesian janna nick, xrasa berdosa ke buat cerita mcm nie?

    0

    0
  9. maria says:

    nampak sgt teruk perangai janna ni. x habis2 dgn kontroversi. sudah la janna peminat mmg tak tau perangai sebenar kau. busuk hati.. tak lama la kau dlm industri ni.. anjing lagi bagus la nak compare dgn perangai terkutuk kau..

    0

    0
    • nuyu says:

      kalo ko mati esok..padan muke ko belum sempat nak mintak maaf ngan org yg ko dah fitnah.(geram plak aku);/

      0

      0
      • Maria says:

        Xde makna nak fitnah lah. Janna anjing ni pengkid. Gf dia kawan aku. Mmg diorg couple. Perangai hina suka dengki sesama artis. Muka je baik tapi mcm anjing la kau ni janna. Aku doa kau cepat mati.

        0

        0
  10. Anonymous says:

    sy suka Janna blakon dr Untasha senrose tu dan Janna more natural beauty from her.

    0

    0
  11. mek says:

    Aku bukan tak suka janna tapi serious aku tak suka sikap some of her fans yang OVER GILA NAK MAMPOS. Sebab fans dia ni tak pandai jaga maruah dia. Means that fans dia pantang nampak artist lain bergambar dengan Janna pastu ada lah comment tulis mcm ‘xnk try mak kami ka? Nmpk sesuai je’ pastu kekadang dekat gmbr SR yg xde JN pun depa duk comment ‘mana mak kami?’ mcm tu. So childish duhhh fans Janna ni.. Menyampah aku.. puihhhh

    0

    0
    • Lalola says:

      Betul2. Selalu nmpak komen mcm tu. Normal kot retis bila berlakon sekali akn ada org yg kenenkn. Tpi jgn la over sgt, kesian janna. Kan fans si retis tu jd rimas dgn fans janna pastu effect kena dkt janna

      0

      0