Written by AbangNara | November 7th, 2013

Amboi amboi amboi. Sejak bergelar Datuk, saham Jamal Abdillah semakin meningkat naik di kalangan wanita nampaknya. Masih “bujang” setelah gagal dalam perkahwinannya sebelum ini, dikatakan bahawa Jamal Abdillah akan masuk merisik penyanyi Nas Adila yang berusia 26 tahun. Pucuk muda lagi tue!!!

jamal

Untuk makluman, Nas Adila pernah dijemput sebagai artis jemputan ketika Konsert Extaravaganza Jamal Abdillah di Istana Budaya beberapa bulan lalu. Mungkin ketika itu Datuk Jamal Abdillah tertarik hati dengan Nas Adila. Yang penting, bagi Nas, Jamal Abdillah adalah seorang lelaki sempurna di matanya. Kata Nas:-

Jamal seorang lelaki sempurna di mata saya. Dia sangat bertanggungjawab kepada anak-anaknya. Ketika ini dia memang memerlukan kehadiran seorang suri di hati untuk menjaganya.

Saya masih terkejut sebenarnya apabila orang mengaitkan kononnya kami sedang bercinta dan saya bakal dirisik Jamal. Sungguh, saya tidak tahu pula mengenai hal merisik ini,

Kalau benar itu akan berlaku (acara merisik), saya perlu mengenali dirinya dahulu sebelum membuat sebarang keputusan.

nas adila

Membaca kata-kata Nas Adila pun Abang Nara dah tahu sedikit sebanyak yang si gadis ada menaruh hati kepada Jamal. Iyerlah, lelaki yang berusia ini memang pandai dan tahu teknik menjaga hati wanita. Kalau benar Jamal berkenan dengan Nas, semoga segala urusan dipermudahkan buat mereka berdua. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Jamal Abdillah Seorang Lelaki Sempurna Di Mata Saya – Nas Adila

  1. jejaka yakin says:

    what the fox say??
    ringdingdingringdingering!!!

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      Rokok tak sah seperti John isu hangat yang diceritakan dalam berita sekarang. Anda boleh dikenakan hukuman penjara 2 tahun, denda RM10,000 atau kedua-duanya jika memiliki rokok haram.
      klik aku utk lebih lanjut,,

      0

      0
      • Bosan dengan mintak klick says:

        Melingkop la dgn kau punya klick… bosan aku lihat ayat ngko. Mengutuk2… kemudian minta simpati. Mulai sekarang… sapa nampak ayat bodoh ngko, harap SEMUA klick DISLIKE rramai supaya hidden.

        0

        0
    • lynn says:

      apelah nara ni. tak payah lah cakap “Sejak bergelar Datuk, saham Jamal Abdillah semakin meningkat naik di kalangan wanita nampaknya”. ko ni sengaja nak buat issue kan. sengaja nak buat mcm nas adila ni tergila gilakan gelaran datin. kalau dah jodoh apa salahnya. ke ko jeles? yelah, asal aku baca blog kau ni kalau cerita pasal perempuan je, mesti kau puji lebih. nokharommm!

      0

      0
      • Koh Hsa Mui says:

        aku knal Nas nie, memang camtu pun dia. kjar ank raja, dah tau bkn dia putus tunang tros

        0

        0
    • Anak Kerabat RAJA Gopal.. says:

      Bekas penagih dh veteran pun nak??? Mentang2 tgh ade duit skrg..60K satu diner show kata kan dan pegang title “Dato” agi..sempurna lah sekarang ni..5 tahun akan dtg tgk sempurna ke tak sempurna??!

      0

      0
    • Mimo says:

      ni mesti kalau malam2 best je sebab dengan yang experience banyak ..pergh !! mantop !!

      0

      0
  2. paukaya says:

    kawin la dulu..baru tahu sempurna ke tak nnt…

    0

    0
  3. selaput mata says:

    cam apak ngan anak ……. rhentikan laa ……..

    0

    0
    • mizz cerry says:

      Kat dalam dunia ni ada MEE SEGERA…..macam 2 juga la dengan gelaran DATO SEGERA….dan DATIN SEGERA…..sape xnak gelaran tersebut angkat kaki….huhuhu

      0

      0
  4. umat says:

    adila nak merasa gelaran DATIN eyh????

    0

    0
  5. dato jamal pak tongko says:

    aaauuuuuuuuuuuuuuuuu….
    aauuuuuuuuuuuuuuuuuu…

    0

    0
  6. bee says:

    bukan ke si nas ni becinta ngan student AF jugak..???kalu x salah name student tu Alif..ermm…

    0

    0
  7. kekeke says:

    mane ade pompuan x nak gelaram DATIN

    0

    0
    • me who? me where? says:

      tak semua gila kan pangkat..ada beberapa dato/datuk/dato’ dan datin yg saya kenal tidak menggunakan pangkat mereka kerana mereka tak mintak pun dikurniakan pangkat..ada yg saya tahu (tak kenal) yg refuse pemberian pangkat Datuk mcm Chef Wan. Pemberian pangkat Datuk yg kedua / ketiga kali oleh Istana Pahang barulah Chef Wan terima. Tak semua org mcm AC Mizal or few other actors/actresses yg beli Datukship, esp dari Pahang..apa sumbangan pada negara pun tak tahu laa…

      0

      0
  8. abc123 says:

    belum pape dah propa.. duk diam2 je nas adila. xpyh nk memuji sgt. nt da jd suami taw la nk puji ke nk ape.. ;)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tuudhiiiaaaaaiihhhh…lpas dpt pgkat datuk mule la nmpak ksmpurnaan dirimu bak ang…..hikhikhik…tp wallahua’lam la kan law btol2 die ikhlas..jgn nmpak ikhlas tang title udah la…xpe lah bina masjid kerana Allah pasti smpurna,diberkati n jln lncar….smpurna d mata before nikah mmg la.. tp kite nk taw prgai org2 ni kn lpas dah nikah..nahhhh time tu br taw camne…tapi bkn smggu lpas nikah…tgk la dlm sblan ke ape…
    #pabila bakal datin sembang>>Jamal seorang lelaki sempurna di mata saya. Dia sangat bertanggungjawab kepada anak-anaknya. Ketika ini dia memang memerlukan kehadiran seorang suri di hati untuk menjaganya.
    hadooooiiiilaaa…cpt mlatah btol…

    0

    0
    • nurin says:

      nasihat buat nas adilla..
      org yg kaki dadah ni mmg syg kat ank2 dan isteri die
      syg die kat ank2 mmg berlebih begitu jge syg kat isteri tp org cmni psiko
      terlalu syg kat isteri, smpai sggp pukul sepak terajang isteri..
      pk lar nas..
      jgn nanti nyesal x sdh
      klu jamal dh berubah.. syukur

      0

      0
  10. remy says:

    kau begitu sempurna,
    di mataku kau begitu kaya…
    bila aku kaya,
    hari-hari raya…blablaaa

    0

    0
  11. maxmora says:

    KO DAH JIWA KACAU..DAPAT LAK MINAH SIPUT SEDUT ..HAMPEH LAH JADI NYA.!! TENGOK GAYE PON DAH HAMPEH..

    0

    0
  12. misz heyhey says:

    same pdan . ekekek

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Kalau Jamal tak de gelaran Datuk, Nas Adila nak ke? Mesti dia kata…tak nak la bekas penagih dadah. Ni kes nak dapat Datin segera la ni…Cepat betul nak sambar Jamal.

    0

    0
  14. cik kim says:

    Semoga jodoh dipanjangkan. Jangan peristiwa lama berulang kembali sudah

    0

    0
  15. aissshhhh says:

    ok la tu kalau dah jodoh dia..kita doakan je yg terbaik utk dorg berdua..

    0

    0
  16. kacang rebus says:

    dila, lebih baik siasat dulu. jgn main terima jer.. kalau dah kawin cerai kawin cerai msti something wrong org tu. time bercinta mulut lelaki ni mmg manis dgn pujuk rayu especially org2 dude..

    0

    0
  17. datin wannabe says:

    rasanye jamal ni dh kawen byk kali dah kan??tapi asyik bercerai jek…

    0

    0
  18. Linzy Longkang says:

    kalo kawen jamal pasni ko pandai pandai laa jaga rambut palsu dia tu yer nas, basuh elok2 sbb nampak sgt mcm keras kejong

    0

    0
  19. 2x5 says:

    MATI HIDUP SEMULA …teringat aku lagu femes DATOK JAMAL .

    Semoga NAS ADILA dapat menghidupkan yg da lama Mati dan sepi..
    Biar lebih bertenaga dan bahagia.
    Mari la kita doakan . Yg terbaik buat diaorg .

    KAMARIAH . Toooloong la jgn hantar RENTETAN hati kau yg panjang lebar pat sini .
    Ini berita hiburan aje . Jgn la serious sangat . plsee.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    leh eleh..pangkat datuk pn kalau BEKAS penagih dadah…wat pe…kalau aku pn x akn ku layan…pd aku la..org y bekas penagih dadah mcm jamal ni memg orangnya pengasih..lagi2 kalau ngan anak..ckp lembut j…kata org pijak semut pn x mati…tpi hakikatnya…hemmmmm..aku ckp ni sb aku ad abg ipar y mcm jamal ni…buang karen j la kalau dapat jamal ni…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    y si nas adila ni pn satu…ckp j la no komen bila d tanye…kalau ko btl2 suka n si jamal lelaki sempurna d mata…itu bicara hati antara ko ngan jamal n x perlu le hebahkan…nmpk sgt y ko pn suka kt si lelaki tua tu…propa j lebih…bukan jeles ke ap..tpi kalau aku nk berlakikan si jamal ni berjuta kali aku fikirkan…

    0

    0
  22. Hantu raya says:

    Krik krik… krik krik….

    0

    0
  23. epal hijau says:

    alif mcm mana? ermm apa lah korang ni.

    0

    0
  24. maria says:

    abg jamal bersih ke? alhamdulillah… jgn men-dadah lg ya

    0

    0
  25. bayu says:

    kita doakan kebaikan untuk mereka. Adakah kita atau keluarga kita terlalu sempurna hingga kita mencaci mencerca orang lain

    0

    0
  26. […] Jamal Abdillah Seorang Lelaki Sempurna Di Mata Saya – Nas Adila (37) […]

    0

    0
  27. […] Jamal Abdillah Seorang Lelaki Sempurna Di Mata Saya – Nas Adila (38) […]

    0

    0