Written by Bella | March 20th, 2016

Sebelum ini, ada pihak yang membuat pendedahan bahawa selebriti Wak Doyok memperdaya orang ramai dengan menggayakan jam tangan palsu.

Ekoran perkara tersebut, pelbagai spekulasi dan kritikan dilemparkan kepada beliau.

Terbaru, Wak Doyok menerusi portal BH ONLINE menafikan gosip berkenaan dan memberitahu jam tangan mewah jenis Panerai serta Omega yang dipakai olehnya ialah asli.

Sebagai orang fesyen, saya suka menggayakan apa saja jenis jam yang sesuai dengan imej saya tampilkan pada waktu itu. Saya ingin menegaskan di sini, jam tangan yang saya pakai itu adalah asli. Kenapa perlu membanding-bandingkan sama ada ia asli atau tidak?

Ada beberapa pengikut di Instagram Wak Doyok juga mempersoalkan tindakan Wak Doyok yang memadam foto jam tangan tersebut.

Jelas Wak Doyok juga menjelaskan, sebagai selebriti fesyen, beliau sering menerima beberapa utas jam tangan untuk dipromosikan (IG Review) di akaun Instagram miliknya.

Ia sudah menjadi perkara biasa sekiranya beliau memadam foto-foto berkenaan selepas tamat tempoh kontrak.

Tiada apa yang pelik jika melihat saya memadamkan beberapa gambar yang dimuat naik di Instagram. Ini kerana gambar itu adalah promosi IG Review. Jadi, jika ada yang menganggap saya memadam gambar yang kononnya saya menggayakan jam tangan mewah palsu, mereka silap.

Kami pun tidak mahu berikan banyak komen mengenai perkara ini. Terpulanglah hendak pakai jam tangan mewah palsu ataupun asli.

Sumber Berita : BH ONLINE

40 responses to Jam Tangan Yang Saya Pakai Itu Asli – Wak Doyok

  1. Puiihhhh! says:

    Tahukah anda…dia ni tiru gaya/imej designer Amerika “Nickwooster”. Kalau x caya sila cari dalam IG…

    0

    0
  2. Anonymous says:

    kerja dia ni apa sebenarnya?!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Gentel misai kot

      0

      0
    • Anonymous says:

      kerja kelentong juga. designer konon…sama mcm si Fazura.

      0

      0
      • Lara says:

        Wak Kelentong patutnya nama dia ni.

        0

        0
      • semuanya xleh pakai says:

        Pernah reporters tanya Fazura what kind of designers are you? Terus naik hantu si Kimk tu…hehehe

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku tak kisah sangat pasal wak doyok..aku pasti jam dia asli..orang jenis dia ni memang ada vain sikit…ada sesetengah lelaki kalau suka melawa dorang tak pandang yg fake..tapi part pajura aku memang nyampah..baju dia orang lain design just pakai nama dia utk jual kat butik..house of dolls konon..house of blowjob tu adalah..lagi teruk..nyampah..

          0

          0
  3. Sos Cili says:

    First time pulak dengar syarikat jenama gergasi antarabangsa suruh org buat ig review. Ingat ke krim pelangsing, peninggi dan pemutih ketiak je mintak org buat ig review ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dah kantoi…mcm2 alasan bodoh kasi. Retis Msia. Tipikal lah!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Panggil la Ketua Pegawai Eksekutif Panerai back up lu dah alang alang kata Panerai suruh lu promo bagai. Apsal nak kena defend sorang sorang bang?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ada sesiapa nk tanya?! Jangan jdi mcm anak Chef Wan… Cakap pernah kerja chef di restoren New York tpi bila org call tanya…mereka cakap tak pernah! Malu jew..

        0

        0
        • Anonymous says:

          anak chef wan tu paling takley blah..hahahahaha malu beb mengaku benda tak betul pastu org dpt tau pulak..

          0

          0
  4. Huhuhu says:

    Kalu ori kenapa padam? Takut kena saman ka banggggg?!!!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    One word: Kantoiiii

    0

    0
  6. Wak koyok says:

    Aku mmg tak kisah wak doyok..!! Aku pun pakai jam rm20 je beli kat semejid jamek. Ate bior lah org nak kata apa janji aku keluar pegi keje pkul 7 pagi bukan 7 malam. Huarhhhuarrghh.. Org tu sebenarnya naK “attention”. Sian dia… bakat tak dak nak masuk tv/radio mana org nak mau. Jadi pukul tin kosong sajalah supaya org bingit sampai org terpaksa bagi gak perhatian kat dia. KO SAMAN JE DIA KALAU JAM KO ORI. Ko pun satu, tgh byk duit kumpul la byk2…takut2 tak tau apa jd 10-20 tahun lagi. Ko pun rupa tak dak hemsem setara mana. Jadi kompol doit!!!!??

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Kalu kak Mah atau bang Jib pakai aku caya. Doyok ni…hmnnnn 50-50 %!

    0

    0
  8. be u be urself says:

    alahai doyok, dulu kaw nk buat fesyen show pun cari penaja…jam puluhan ribu mampu pulak. udahlah…take it easy la. nobody is impressed.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Ni pun penyakit mental gl ni. Ukur baju kat badan pas tu x muat ..gagah juga. Wannabe loser sangat!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    siapa pakai fake ni…dipanggil…lahabau di negeri sembilan!

    0

    0
    • tigo nenek girl says:

      kau pun biar betul sikit dik, mana orang nismilan cakap lahabau. itu orang Melaka lee.. sodihh hati den.!!

      0

      0
  11. Cikgu says:

    Kalau yang asli kita cakap ‘authentic’
    Kalau yang tiruan kita cakap ‘ imitation’ bukan fake
    Learn English 1119 jom

    0

    0
  12. vimax says:

    ih serem kumisnya om……

    0

    0
  13. vimax says:

    kumis nya ya allah…. masih keren dengan jam tangan nya…

    0

    0
  14. jam says:

    panerai kot tu bhai..nk bg ig review bagai..jam kot..igt ko tu slyvester stallone

    0

    0
  15. cakap diri tu sebagai orang fesyen are u kidding wak ?

    0

    0
  16. pening says:

    wak doyok ni gaye je lebat…aku x tau ape yg die design sgt…nmpk die jual ubat lebatkan misai n jambang je…malaysia ni byk sgt buat org nthape2 kaye n famous…lantakla wak…rezeki ko care gitu…tp tlg la blaja english wak….dh pakai mcm mat salleh tu bile ckp english hancus

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Palsu tu cakap jer lah palsu wak kelentong…

    0

    0
  18. ghadisk says:

    aku xtau la pe yg rmai sgt dok minat kt dia ni.. ntah pe2 je la kome weiiii!!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    dah kalau asli xyah lah ko berang. bangang juga ko ni doyok.. tu pun nak melatah…puiiii

    0

    0
  20. Jam Tangan says:

    Kumis Wak Doyok Ampuun Boleh Tahaaaan. hahahahhaa..

    0

    0