Written by AbangNara | January 7th, 2014

Tahun 2014 adalah tahun permulaan untuk kami di BeautifulNara melakukan sesuatu yang istimewa buat anda semua, pembaca setia blog ini yang telah memberikan sokongan tidak berbelah bagi selama ini. Perancangan yang ingin kami lakukan ialah mewujudkan satu komuniti ekslusif BeautifulNara.
komuniti beautifulnaraAntara perancangan komuniti ekslusif BeautifulNara ini ialah:-

1. Maklumat terkini mengenai perkembangan dunia semasa yang tidak dikongsikan di sini.
2. Peraduan khas untuk pembaca BeautifulNara
3. Promosi, diskaun dan tawaran hebat daripada jenama-jenama besar untuk anda.
4. Interaksi lebih “direct” dengan kami
5. Aktiviti-aktiviti khas bersama pembaca akan diwar-warkan menerusi komuniti ini

Anda hanya perlu memasukkan nama dan email anda didalam borang di bawah. Selepas itu, jangan lupa periksa inbox email anda untuk mengaktifkan keahlian. Buat masa ini, sudah lebih 500 orang mendaftar dengan kami. Jangan lepaskan peluang ini.

Terima kasih diucapkan atas kesudian anda. Anda semua memang awesome.

UPDATE: Tahukah anda mereka yang telah menjadi ahli kami berpeluang memenangi RM500 bulan ini? Tunggu apa lagi? Takkan taknak dapat wang tunai semudah ABC ini kan? Letakkan email dan nama anda di borang di atas dan anda berpeluang untuk menang. 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Jadi Sebahagian Komuniti Ekslusif BeautifulNara

  1. shahz says:

    wah abg nara..ada kemajuan n benefit jgk utk pembaca setia bn.. yg paling best no 2 & 3 tu.. hehe

    0

    0
  2. wan maslina ismail says:

    tahniah abg nara

    0

    0
  3. ko kesah says:

    abg nara salah eja la ekslusif ejaan betol – eksklusif

    0

    0
  4. Mr K says:

    Aku ni orang Singapura tapi memang tetap mengikuti perkembangan dari masa ke semasa….Aku jgk menantikan ramalan AJL 28 mu…..!!

    0

    0
  5. ncee says:

    tahniah abg nara..maju lagi selangkah ke depan…

    0

    0
  6. anna de an says:

    abg nara knape xde pape submit kat email..?

    0

    0
  7. […] Jadi Sebahagian Komuniti Ekslusif BeautifulNara (6) […]

    0

    0
  8. […] Jadi Sebahagian Komuniti Ekslusif BeautifulNara (7) […]

    0

    0
  9. […] Jadi Sebahagian Komuniti Ekslusif BeautifulNara (8) […]

    0

    0