Written by serenity | October 9th, 2011

Izreen Azminda, pelakon wanita yang mula mencipta nama melalui drama Juvana, mengakui dia terkilan dengan Johan Asaari yang mula renggang dengannya sejak pelakon itu mula berlakon dengan Fasha Sandha untuk drama Cinta Elysa. Dia terasa kerana Johan bersikap dingin dan tidak endahkan dirinya sejak mula berlakon dalam drama itu. Apatah lagi bila keluar gambar-gambar dan kata-kata macam orang bercinta di Internet dalam artikel yang dikeluarkan oleh Utusan Malaysia.

Izreen berkata hubungan mereka tidaklah seserius ke tahap melangsungkan perkahwinan, tetapi katanya sejak berlakon dalam Juvana hubungan mereka sangat rapat.

Memang saya terasa dan terkilan dengan dia. Sebab dia bersikap dingin dan tidak endahkan saya sejak mula berlakon dalam drama itu. Tiba-tiba keluar pula gambar-gambar dan kata-kata macam orang bercinta di Internet. Mestilah saya terasa.

Kalau kawan kenapa nak terasa sangat? Atau memang suka dengan Johan?

Saya mengaku yang saya suka pada Johan. Dulu masa mula-mula bertemu, sumpah! Saya memang langsung tak suka dia. Tapi dia pandai berbual dan ambil hati sampai saya mula selesa dan suka pada dia. Saya percaya sesiapa pun akan tertarik dengan dia. Mungkin karakter dia memang begitu.

Layankan keseluruhan artikel ini dengan membaca gosip ini sepenuhnya.


Jadi apa masalahnya?

Kalau tak bercinta sekali pun, sebagai seorang sahabat yang rapat dengan dia, kenapa secara tiba-tiba dia berubah dan tak endahkan saya selepas terlibat dalam drama itu? Dulu hampir setiap hari dia akan menghubungi dan hantar khidmat pesanan ringkas (SMS) pada saya. Dulu cakap dengan saya lain, sekarang lain pula.

Apa yang pernah dia cakap pada Izreen?

Saya tak mahu dedahkan. Biarlah itu antara saya dan dia sahaja yang tahu kebenarannya.

Apa reaksi Izreen bila tengok gambar dan kata-kata ala cinta antara Johan dan Fasha di Tweeter?

Pada mulanya saya tak tahu pun. Kawan-kawan yang beritahu dan tunjuk. Bayangkan perasaan saya bila tengok tu semua. Memanglah kalau boleh saya tak mahu fikir sangat. Tapi kawan-kawan sekeliling bertanya macam-macam hal dan semuanya ditala pada saya. Mestilah saya tertekan. Nak jawab apa pun tak tahu. Iyalah sebab orang tahu kami sangat rapat.

Apakah Izreen anggap Johan mengkhianati hubungan kalian?

Kalau cakap pasal perasan, sebenarnya bercampur-baur. Rasa kecewa, rasa dipermainkan, rasa bodoh semua ada! Tak adalah, saya ni pun berlakon juga, tapi ada ke saya nak bergambar macam tu dan bagi ucapan-ucapan manja dalam Tweeter dengan pelakon lelaki lain?

Mungkin Johan tak biasa lagi dengan realiti drama dalam industri hiburan, mudah dipermain-mainkan. Apa komen Izreen?

Dia orang baru. Mungkin dia teruja dapat berlakon dengan seorang pelakon cantik. Saya masih ingat lagi, dulu masa mula-mula dia berlakon, nak bergambar dengan perempuan pun dia segan-segan. Ada sekali siap berdoa sebab terlalu gementar. Tapi betullah orang cakap. Manusia boleh berubah. Dia mungkin akan kata yang ia sekadar lakonan.

Apa nasihat pada Johan?

Saya harap dia tak berubah hanya kerana sudah semakin popular sekarang. Orang kata macam kejutan budayalah. Saya juga harap dia lebih berhati-hati dan pandai membawa diri. Lagi satu, saya sebenarnya tak berdendam dengan dia. Memang saya terkilan tapi itu bukan alasan untuk saya tidak bersikap profesional seandainya kami digandingkan lagi dalam projek drama seterusnya.

Eh, bagi kami Izreen pun boleh tahan cun juga. Kalau johan tak ada ramai lagi lelaki kacak lain yang mahu bercinta dengan Izreen, tak gitu? Izreen pun sudah semakin hot sejak berjaya melangsingkan badan.

153 responses to Izreen Azminda Makan Hati Kerana Johan Asaari

  1. TAJAH says:

    AKU HARAP JOHAN A.K.A BOTAK X LUPA DIRI LA YG MCM IZREEN KTA KAN YORR..

    0

    0
    • umie says:

      orang dah tak nak,move on je la nokkk,xperlu jaja kt media,awak tu jgak yg dapat malu…..

      0

      0
      • comei says:

        bikin malu kaum jew.org x sudi, wat ape thegeh2? dah tu, x tau malu plak gtau media.ntah2, ko perasan sorang2 jew. c botak tu ntah2 xtau yg ko suka kat dia

        0

        0
        • mami says:

          adeih kalu si johan anggap ko sebagai kwn je x ke malu bg kenyataan mcm ni, baru berkawan bkn bercinta…

          0

          0
        • Mami Jarum says:

          Canteakkkkkkkk sangat ke engkauuuuuuuuu, Izreen?????????????

          0

          0
        • Miss Ribena says:

          kunonnya Fasha Sedhat la punca hubungan dia retak????

          dah awak hidung tu pun macam bunga kekwa kembang semangkuk dan muka x le secantik mana; harapkan makeup, bulu mata pelsu dan bulu hidung yg tak bernilai tu…alahai memang nasib kau sebagai sandaran kepada kumbang.

          0

          0
        • adoiiiiiii says:

          PUBLISITI MURAHAN SANGAT POPUAN NI KHENNNNN ????

          0

          0
        • Cerminlah Diri says:

          hmnnn…nak lawan aura /lakonan Fasha Sandha memang kami tak dapat nak menolong lah dik oiiii. Muka si Fasha tu macam mana pulak.

          Bintang Populer tu dik. Muka dik standard setakat Ramlah Ram waktu muda-muda dulu je.

          Huk Huk Huk

          0

          0
        • Keldai Binti Tenuk says:

          tahniah aku ucapkan pada Izreen yg berjaya meletakan dirinya dalam kelompok artis2 Msia yg punyai akal gred D———> Donkey!

          0

          0
        • Fasha Sedhat says:

          Eh eh….kenape nak salah kan I ??? I tak buat ape-ape pun. Tak baik tau.

          Lagipun Johan tak ada helikopter, Bentley mahupun Porsche. Tapi he is cute. Like my cat. Cute miut.

          Jangan fitnah I okay, fans. Tuhan marah tau. I tahu apa I buat. I kan Bintang Paling Fofuler. Dah lupa ke fans I ni?

          I lurve u ols always.

          0

          0
        • Joghan Asaari says:

          relaks la Fasha I respect sama you sebab you kan dah popular. I suker giler ngan you. I mean berlakon ngan you. he he he

          pompuan tu giler meroyan je lebih. bulan mengambang kah? nafsu lelaki 1 & nafsu wanita ada 5. nak belaian i la tu kot?

          no hal lah, baby sayang…Fasha. tersasul lagi he he he

          we are buddy buddy.

          0

          0
        • layan je says:

          sangattttttttttt nokk. mencapapp bulehhhh -,-

          0

          0
        • Kak Seri Santan says:

          Setuju 120%.

          Jagalah maruah kaum wanita sket. Setidak-tidak pun maruah awak sendiri. Dia lelaki bujang dan bukan ada ikatan apa-apa pun dengan awak. Setakat air ludah aje janjinya nak kawan ngan awak dan awak pulak dah jatuh ‘perasan’ dan terus buat statement ‘pelamin angan ku musnah dijilat api’.

          Siapa awak nak nasihat kan dia? Awak mak dia ke?

          Apa kata awak asah bakat awak itu dulu supaya setanding ngan artis2 Gred A macam Fazura, Erra Fazira, Maya Karin dan Sharifah Armani. Baru ada class.

          Pas tu barulah awak melalak dan merintih duka pilu dalam Utusan Malaysia dan Mangga.

          Desperate lah awak ni.

          0

          0
        • Macam Fida says:

          malu la anak dara buat statement macam gini …childish and cheap pun ada gak.

          0

          0
        • Fasha Sendhat says:

          Jhangan nak fitnah I lagi…nanti I buat betul2…baru you ols tahu kan langit itu rendah ke… tinggi macam KLCC dan Gunung Tahan?

          Nanti I buat betul2, silap2 I dapat lagi ‘Anugerah Bintang Fofuler’ lagi. I naik stage nanti..ada yang menanah mata kena sawan babi kang.

          Nanti I tercalon lagi next year…siapa yg akan makan hati berulam jantung betul2 nanti??? Silap2 ICU terus. Tapi I tak nak..

          Jhangan nak cabar I…Ingat !!! Awas!!!!

          0

          0
        • Joghan Ashaari says:

          jangan marah..no hal nanti cepat tua sayang…I mean Fasha!

          kenapa ha I asyik dok tersasul jer nama u lately. he he he

          mungkin kah???????

          0

          0
        • tz says:

          dan awak pulak mak dia izreen ke nak nasihat kan izreen?

          0

          0
        • bulan says:

          laaaa.. ingt kn da dclare pasangan kekasih ke ape ke.. rupanya bru kwn je?..

          0

          0
      • Please La says:

        macam perigi cari timba artis2 perempuan sekarang.

        kampung betul !

        0

        0
      • haktui says:

        kalau da nme tu fasha, fasha jugak. pantang tgk laki. tambah yg baru naek nih. org tgh femes die pon tumpang sekaki la.

        0

        0
        • ada aku kisah says:

          fasha tumpang nma johan?? slh tu statement kau! kalo fasha tu mnmpang nma johan, xkn la bley dpt anugerah beb..

          0

          0
        • mamu says:

          Btol2..aku pon sokong..sebelom fasha brlakon ngan botak tu pon, dia dah popular laa..

          0

          0
    • sabunfab says:

      aku sbg pempuan cam malu plak aser. tak bercinta so awat nak gelabah sgt? kang johan tu xnk amik gmbor, xnk bergaul, kang kuar paper kate kekwat poyo plak, dah biasa dgn environment as pelakon dikata lupe diri plak.

      even ak xkenal xigt sape itu johan sbb ak pon xtgk juvana sbb umah sewa ak xde tv, haha, tp, kalau ak cantik mcm izreen ni, mesti ak xde jd gini, ak yakin ak dpt boipren lain, haa.

      0

      0
      • Stacie bah says:

        inilah dikatakan hidung penyet tak mancung..pipi tersorong-sorong (macam cucuk botox salah kat pipi)

        hahahahhaaha…terlebeh sudah.

        0

        0
    • Gaby Solis says:

      Minah ni syok sendiri je laa… agak2 laa skit kalau nk besaing ngan ngan Fasha Sanda . Org dh kwin pn hancur lebur umah tangga they all dia kejekan ni kan plak ko bru nk main2 sms. Kesian minah ni masuk jugak dlm list terbaru pompuan tu..

      0

      0
    • miow says:

      kalo aku la..orang da taknak tu..diam-diam udah ler…haha tak malu ker bagitahu kat orang…pompuan agaknya kalo da suke, suke abisla..laki besela kejap je jumpe yang lagi hot..yahuuuuu..erkk hakikatnye aku perempuan la oiii

      0

      0
    • sje nk mnyibuk says:

      MCM BESE. FASHAQ SANDHA PUNCA PERBALAHAN HBUNGAN ORG LEN. FASAH2…

      0

      0
      • Fantaghiro says:

        dlm ruangan gossip metro smlm ade cter psal pelakon wanita suker menghimpit hero baru…dah terkantoi. Terkantoi dier yg curik2 amik handphone hero tu and balas twitter kepada diri sndiri. So kalo org baca twitter konon2 mcm hero n pelakon wanita ni tgh intim laa padahal sendiri yg buat. So biler dah kantoi, ramai2 kru gelakkan dier.

        Aku rasa gossip ni hint2 dier mcm kisah antara botak n fasha. Sebab mmg kt twitter diorg ni dok balas2 tweet…. so Nara, korek lahh… :)

        0

        0
    • entah apa-apa says:

      ENTAH LAH …MACAM NAK CARI GLAMOUR MURAHAN JER…NAK START CITER BARU PLAK….TAK PAYAH NAK HEBOH2 DALAM MEDIA PASAL TERASA HATI KER….

      0

      0
    • d says:

      memule baca smlm kt pancaindera rs mcm izreen ni sedeh je mcm terhegeh2 sampai bgatu kat media pasal kisah teman tp mesra die..tp terpk kalau gosip tuh melibatkan fasha sandha pasti la ramai org backup izreen cakap haah mmg fasha ni gedik suka amik laki org tp sebaliknya plak..bawak2 bersabar la izreen pasni jgn ske melenting trus sampai kt media kan dh malu

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sape dia ni?pelakon?pelawak?penyanyi? pencacai angkat najis? minah jambu tk kenal dia ni ………………johan asaari sape dia tu? uztaz? mat rock? mat rempet? ponnnnnnnnnnnnnnnnnnn minah jambu tk kenal………

      0

      0
  2. esparanza says:

    ish buat malu kaum ja.. berebut laki

    0

    0
  3. Betty says:

    so, kesimpulannya lelaki mmg mudah berubah?

    0

    0
  4. Dhamam says:

    1st

    0

    0
  5. hazamon says:

    Izreen Azminda,jgnlah seksi sgt…tgk gambar2 ko kt paper sblom ni…aduhaii….mcm nak menayang aset yang x seberapa besar tu je….(statement lari kejap dari tajuk)

    0

    0
  6. abc123 says:

    Macam biasa je kes kawan jadi renggang. Kata bukan kekasih pun, xkan la dia ni keep in contact dengan semua orang yang dia kenal kot

    0

    0
  7. hazamon says:

    izreen mcm bertepuk sebelah tgn je…hak3…

    0

    0
  8. Min Khaerun says:

    izreen ni jatuhkan maruah le bgtau suka johan tu..karang gaduh besar pulak cikgu zakiah ni..ala,johan tu x hensem pun,cikgu lawa,baik cikgu cari je org lebih lyak..dah dah gn dok berebut Johan..harap jgn gaduh beso dah lah cikgu…

    0

    0
  9. kolah says:

    ahhaha pompan murah nk kejarkn johan.

    0

    0
  10. ceqqq says:

    napa dia nak cm johan tu bf dia?xphm btol la

    0

    0
  11. afzapotpet says:

    mama izreen ni dah heboh kat org jitra yg anak dia dah bertunang ngan johan asaari ni…..tu yg makan hati sakan si izreen ni…

    0

    0
    • awex gaban says:

      o patot la..dh kecoh 1 kampong rupanya …alahai malu ja kuar statemnt kt paper mcm tu…

      0

      0
      • afzapotpet says:

        awex gaban…ya lahh..dh kecoh..dulu kata nak b2nang ngan ikhwan hotfm,tup2 ikwan tu kawen ngan or len,pastu dok skandal ngan fizz fairuz,skali kena serang ngan almy nadia,senyap p.pastu kata dato dok bela,beli keta n tlg settle mama dia punya hutang kat bank,yg geramnya hutang mama dia pinjam dari mara atas nma kakak saya,x p settle pun..kakak saya yg kena black list ngan mara……1 keluarga x berguna ni,…

        0

        0
    • anon says:

      mak borek anak rintik rgopenye…patut la menurun…

      0

      0
      • tz says:

        wah sedapnya jari menaip.mengutuk sampai mak org.mak awak pun mesti macam awak kan.mak borek anak rintik.patutla menurun :)

        0

        0
  12. hunny says:

    Botak tak hensem tapi kan anak Dato’. tu yg Izreen kejar2 kot

    0

    0
    • tz says:

      hahah ni lah org malaysia.nak mengutuk tu biar tahu cerita.ingat anak dato bagus?johan tu apa pun tak ada.cakap ja lebih.ayah disegani konon.duit juta juta.kereta pun tak ada.jgn kan kereta!lesen pun tak ada.harap menumpang kereta izreen ja.kesian kesian.

      0

      0
      • comei says:

        aku tengok komen tz ni dr atas sampai bawah macam back up izreen jek. ke u ni izreen? o suku sakat dia? kalo u da kaitan dengan izreen, u nasihat la dia. kalo x makan nasihat, suruh dia bukak komen bn ni yew…

        0

        0
      • hehehe says:

        tz ni mesti suku sakat izreen…..ko nasihat la kawan ko tu sket…insaf la weh….aku pn kawan izreen gak ..kitorang ni sbnrnya dh muak n meluat ngan perangai izreen ni sebanrnya…

        0

        0
  13. ade aku kesah says:

    Jgn buat muke x tau malu la,bolehh??? Dh jntan 2 x nk,x pyh nk wat stetment yg ntah pape..x kose i nokk..

    0

    0
  14. pizza says:

    Izreen, it’s either u suda kena main, or perasan sorang2. Kalau x cinta kt Johan tu, lantak pi la dia nak berkepit ngn Pasha pun. Org jantan beb, jumpa yg lagi lawa, sure dia tinggai yg lama. Ndak2 cinta level geli2 jer, sori la, hilang dimata, hilang la di hati. Hence, grow up and move on!

    0

    0
  15. Frinses says:

    Aku xkenai dua2..fasha aku kenai la..;)

    0

    0
  16. beta draconis says:

    makan pizza lagi best hahaha

    0

    0
  17. betik muda says:

    izreen, u should keep it by urself..xperlu nk cite kt media..wat malu je…u should be professional wlpn hati dh ibarat cacing kpnsn…imej perlu dijaga beb..

    0

    0
  18. jgn nmpk sgt keterhegehan anda terhadap jejaka itu

    0

    0
  19. terfikir says:

    tah ape tah buat malu jek.. biala si johan tu ,yang dia ni nak kacau n canag nape lak.. kalau baik sangat takyahla cerita kat media..bawak bincang elok2.. hish .. papepun lantakla janji Johan memang satu fenomena sekarang nih. =_=

    0

    0
  20. Lucy Suka Selipar says:

    aku suka gila sikap pompuan2 yg duk peleceh si izreen ni. it shows how ununited women are.
    memang padan la muka bila benda ni berlaku pada kamu atau sisters kamu atau daughters kamu.
    Aku ada adik. And the bastard left her in cold. Should i tell her she is terhegeh-hegeh when promises were made, even in private?
    I won’t do that to a woman.
    Yes, hari ini aku termakan hormon estrogen.

    0

    0
    • abc123 says:

      Pasal orang suka peleceh orang lain tu mungkin betul.
      Tapi perlu ke setiap orang yang putus kawan/ sahabat/ teman SMS/ teman tapi mesra/ whatever the status is buat press statement, telling it to the world?

      0

      0
      • aton says:

        i dont think she’s makin press statement bout dis issue, press is askin n she’s is VERIFYING, media ni kan pandai putarbelit keadaan, pas Q& A, dsensasikan buat laku paper-bottomline!

        0

        0
  21. Aeen says:

    erk!! perigi cari timba ke apa neh ??
    kumbang bkn sekor… bunga bkn sekuntum…

    0

    0
  22. cikgu bahasa arab says:

    Motif???

    0

    0
  23. student bandung says:

    kdg2 baca NARA mcm tgk ‘drama’..haha..retis2 yg suka ‘berdrama’..kalau dh takde pape, kwn je, pehal nk terasa2? g la cari org lain..tak malu ke? adoi laaaa

    0

    0
  24. ally says:

    TOLONG LA JANGAN BUAT STATEMENT TERHEGEH-HEGEH NAK MALUKAN DIRI SENDIRI PEREMPUAN!!

    0

    0
  25. thearm says:

    x malu betol pompuan nie.x pyh bg statment cmnie.

    0

    0
  26. secret says:

    ASSALAMUALAIKUM

    1- it’s okey izreen. hidup ni kena bertatih dulu. huhu macam baru kenal cinta je…. very the naive one. haha… kite akan jumpe yg THE ONE setelah kite PATAH SERIBU. haha itu suatu kebenaran.

    2- Sometime kite akan rase begitu. tp serius la. aku macam tkejut je bile izreen wt statement kat media. MACAM BUDAK SKOLAH MENENGAH BARU KENAL COUPLE2. HUHU…. serius tak matang. aish……. sori ter- jujur lg. sbb very the tkejut ma. hoho

    3- ok. ni konsep2 yg wujud dlm idop aku la.

    Allah tu Maha PEngasih. Dia akan sebarkan perasaan kasih dia pada hamba2 Nya. hehe…. jd jangan la terkejut sangat bila anda sering TER-JATUH CINTA LAGI. huhu =p

    4- Pada aku, tak salah ade perasaan mcm izreen tu. she can complain to anybody. but the thing is, she should not lah expose this to the media- telling the whole world bout this super sad- childish story. malu..
    kalau anda pelakon remaja budak sekolah, kami/ saya boleh terima. kalau org melayu kata CINTA MONYET. kalo omputih, kata PUPPY LOVE / CINTA ANAK ANJING gitu.

    5- KEPADA PARA ARTIS DAN SELEBRITI SERATA ALAM, TOLONG LAH JANGAN JADIKAN FIDA DAN MAMAT SEBAGAI CONTOH ye. Suma benda nak cte. lain la klo nak cte nak kawin ke ape ni. ni baru nak kapel, dah kecoh cte dalam kain. suma the detailing bout mesej la pe la nak kasi tau media. ADEGAN ROMANTIS DAN BIBID CINTA HARUSLAH DIJADIKAN RAHSIA PERIBADI ANTARA KALIAN SAHAJA. BARU LA IT’S CALLED romantika d’ amor. . so it’s not and no good lah to cte kat kitorang.. kami/saya bukannya jenis minah kepoh dok jaje cte orang sekeliling kampung. kami orang bijak ma. nak gosip pun, cte patot2 je.

    6- gamba izreen dalam panca indera. ADUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH…………. NAMPAK LURAH MANJE PULAK TU POSING NYE. ish3…. sabor je la. saje nak menguji keiimanan rakyat malaysia ye.

    7- PEREMPUAN NI AKAN NAMPAK “MAHAL” BILA DIA ADA PERASAAN MALU.

    0

    0
  27. atieku says:

    jst ingt satu je lpas ni… klo lelaki tu wt baik sgt ngn kita.. kta xyah nk caye sgt la.. nnt mkn hati.. sbb lelaki ni kdg2 dorg layan mcm gf..tp sbnrya dorg x angp pon mcm gf…. :)

    0

    0
  28. Bro 10 Inci says:

    ni drama publisiti kawtim murahan jek kedua2 pelakon nih… sbb samada betol atau x, dh ada publisiti yg menaikkan nama dorg… biasalar bajet artis… :)

    p/s: prefer IA dari FS. sbb suara FS x nice… IA lebih sexy..

    0

    0
  29. OhGempak says:

    memang pun..dengan gosip liar dan panas mampu menaikkan rating dorang..tapi janganlah sampai dapat kutukan melampau daripada peminat udahla..

    0

    0
  30. OhGempak says:

    Biasa la tue..memang gosip panas mampu menaikkan rating artis kita..tapi jangan la sampai dapat kutukan melampau daripada peminat…

    0

    0
  31. mak aku suke gosip says:

    dah ade feel mesti ade cinta…………hati berbunga tetiba haru.x keruan la tue………..jgn salahkan izreen.
    mak aku ckp .)

    0

    0
  32. shahrul says:

    comel jgk cikgu zakiah ni… :D

    0

    0
  33. mami says:

    Adeih, entah si johan anggap kawan je, atau si izreen ni da tersalah anggap, kemon la br berkawan bkn bercinta x perlu nak dijaja kisah2 mcm ni,

    0

    0
  34. PopCorn says:

    time baca artikel nie aku mcm terasa aura2 cemburu and aura2 syok sendiri la..hahahaha…kalau kwn buat cara kawan…dan statement tu biar brdsarkan ats kwn =)

    0

    0
  35. ArauBlogger says:

    Aik…Johan orang dah declare tak kan nak tolak kot ..pucuk di cita ulam mendatang la

    0

    0
  36. kak li says:

    apala izreen ni, rasa amat tak sesuai dedah kat media, u baru bekawan biasa je, dah gahhhhhhhhh. akak pun dah kena mcam izreen tapi tak la kecewa, sebab kita tak serius, kita bekawan ni ada pasang surutnya, kita ken ikhlas berkawan, tak semua jantan yg rapat dgn kita terus aje jadi boprennnnnnn, matang ya dik ya

    0

    0
  37. adeknowray says:

    aku pun penah kena cmni gak… dgn dak satu ofis lak tu.
    sebelum ni hari2 msg, tetiba dia senyap.
    bila tny kenapa, dia jwb xder aper. sumanye mcm biasa.
    memula tu frust gak…wondering knp dia tiba2 cmtu.
    sunyi….tp bila aku dh kenal org lain terus ilang rs sedih n sunyi tu.
    kesimpulannya….lantak pi la kat dia nk menyombong pun. kite xrugi apa kalo dia xnk kiter…. Jgn tunjuk yg kite ni lemah n jgn malukan diri sendiri. Tuhan dah ada rancangan lain untuk kite. kite cuma kena berserah n banyak berdoa.

    0

    0
    • conan says:

      aku plak ada kawan macam izreen ni.salu nak mesej ngan aku.aku dah rasa dah yg dia mcm syok kat aku tapi aku x suka.nak terus terang, takut kecik ati. so, aku cuba busykan diri untuk elak dia.so, adakah aku macam BOTAK?aku hanya layan dia as a FRIEND tapi dia ingat aku bagi respon, so aku suka la kat dia. adeih…

      0

      0
  38. ape daa says:

    alah benda tak penting pun nak jaja kat satu malaysia.

    0

    0
  39. confius says:

    tu memang gambar izreen azminda ke? lainnya rupa dia.

    0

    0
  40. lily says:

    tak faham lah dlm dunia msih ada lagi perempuan bodoh mcm ni…tk malu ker perigi cari timba..berlakon setakat suam2x kuku kisah peribadi jer lebih….sah2x fasha sandha jauh lebih cantik…..cerminkan diri dlu

    0

    0
    • cici says:

      tak baik ckp dia mcm tu. try to urself in her shoes… byangkan lelaki yg mula baik dgn kita layan kita spt ‘more than a friend’, tiba2 senyap…

      sy fhm mcm mana perasaan dia… coz sy dlu pernah kena benda yang sama…

      tp sy bukan artis so sy tak la jaja kisah kat wartawan…

      cuma jgn ckp dia bodoh… sbb bnda tak kena pd diri u…

      once u rs, u akan faham….

      cuma salah dia, dia pegi citerkan bnda ni kat wartawan.. so.. faham2 je la…

      0

      0
      • cici says:

        sorry typo skit…

        tak baik ckp dia mcm tu. try to put urself in her shoes… byangkan lelaki yg mula baik dgn kita layan kita spt ‘more than a friend’, tiba2 senyap…

        sy fhm mcm mana perasaan dia… coz sy dlu pernah kena benda yang sama…

        tp sy bukan artis so sy tak la jaja kisah kat wartawan…

        cuma jgn ckp dia bodoh… sbb bnda tak kena pd diri u…

        once u rs, u akan faham….

        cuma salah dia, dia pegi citerkan bnda ni kat wartawan.. so.. faham2 je la…

        0

        0
  41. maggi sedap says:

    nora danish pon aku bleh sungkur kan..apa lagi kau….hihihihihihi :D kah kah kelas kau shaaaa

    0

    0
  42. Ambo Puee says:

    Hadoii lah..mamat tu pun nk berebut..lagi stu xkenal lgi ke fasha sandha..laki org pun die kebas…

    0

    0
  43. yang says:

    tak paham plak aku…bukan kapel pun nak kuar cita camni…hehehe

    0

    0
  44. mummy maira says:

    ni lagi sorang carik publisiti…x paham aku

    0

    0
  45. awekcunwoo says:

    Heran aku ngan artis pompuan skrang…rupa cantik tp suka ngan laki muka xbleh blah…buruk siot…itupun nk…klau buruk tp perangai baik xpe,ni muka buruk perangai pun buruk…

    0

    0
  46. lily says:

    APA MASALAH POMPUAN NIE…NAK KATA COUPLE TAK SO SUKA HATI DIA LAH NAK KAWAN DNGN SAPE….NAK CARI PUBLISITI LA NIE…….

    0

    0
  47. meeradriana says:

    sbg pendatang baru dlm bidang seni..
    kalau boleh jgnlah buat kontrolversi mcm ni dik oi..
    biarlah c johan tu..
    yg penting ko kene berusaha ke arah memantapkan lakonan bukan bab cinta ko ni…

    0

    0
  48. Johan Asaari says:

    ape hal ko nih…
    prasan laaa…
    aku da dpt fasha…
    xkan ak nk tgk ko lgi…
    pikir r…
    fasha lgi chantek dri ko..
    hahahahaha

    0

    0
  49. Fasha Sendhat says:

    Ya rabbi…

    I kan Bintang Fofuler Drama Wanita you…tak habis habis depa dok cakap pasal I..

    tak baik tau. fitnah I yg bukan2. Nama I asyik keluar je.

    i love you my fans, all of you!

    0

    0
  50. OrangJItra says:

    sebenarnya…si johan ni dh pnh pegi rumah family izreen kat jitra tuh….drg dh plan nak tunang pun….tup2…si johan ni wat perangai cam nih…tu yg si izreen buat statment cam nih!1

    0

    0
    • student bandung says:

      if your statement is true, dia tetap tak patut buat cmni..mmg la salah jate tu tp as pompn, org akan pndg ‘eee menggelenyarrr..laki tu diam je hang lak dok buat bising!!’..pehe dop? haha..

      0

      0
      • BetoiJugak says:

        nampak mcm izreen nak jatuh kan johan n nak memalukan johan sbb dorang dh plan nak tunang,,,,mak izreen dh heboh pun kat jitra tu….malu laa tuh sbb johan buat cam ni…n johan mengaku izreen KAWAN je kat paper semlm

        0

        0
  51. hafisvr4 says:

    apada, bendi ni pun nak kecoh ke

    0

    0
  52. gula_melaka says:

    udah-udahla izreen, cari je lain.

    to johan asaari,

    HANG DAH MACAM KERA DAPAT BUNGA!
    SEKOLAH AGAMA KONON!

    0

    0
  53. yana says:

    aku heran ngan si fasha, setiap lelaki yang jumpa dia pasti akan tinggalkan girlfriend lama pastu skandal ngan fasha. contohnya farid kamil – irma hasmie, piere andre – yana, yusri dll

    0

    0
    • saya comei says:

      pasha ada pakai ilmu kot hikhik

      0

      0
    • Suri says:

      Bab farid kamil tu aku x setuju..sbb seme org tuding kat fasha tp farid minat diana danilelle yg jd kwn fasha dlm evolusi k.l drft..masa kes syamsul gaduh tu dia syak dd Ada org lain, tup2 tgk kapel dgn farid yg blakon same…tp org tuduh fs sbb dia mmg kwn farid

      0

      0
  54. baby says:

    yelah cik izreen.. apesal nk sibuk cmnie…. sengaja nk jatuhkan fasha n johan le tue….

    0

    0
  55. kak limah says:

    Helooooo ahkak peminat fasha tawww… kat fesbuk dia mmg dia bergambor ngan mesra ngan sapopong..laki ker ponpuan ker kucen ker budak tecit ker semua dia peluk… ceh… jahat la korang neh tuduh artis kesayangan ahkak gitu..kalu ahkak tak like fesbuk dia mampuih ahkak caya fitnah korang!!!

    0

    0
  56. lady says:

    Wat The Hell she’s thinking of her self?seriously SS=Syok Sendiri…come-on lah kamu n johan same2 baru so JGN over act n show-off sgt baru 2-3 drama jerk pon…n walaupun xmnt FS tue tp tlggg lah tak yah ssh2 nak bersaing n cari pasal dgn FS coz ssh kena kentut dia jerk sebab dia mmg jauh lg berpengalaman n bgs berlakon drpd ko izreen oii….& tak ade makne FS tue hadap si JOHAN…mesti dia nak lagi UP

    0

    0
  57. Anti syok sendiri says:

    i rase ni first time kot i komen kt blog nara. slame ni bace je gosip. tapi bile tgk izreen kena kutuk kaw2 kt sini, i pon rase nk kutuk jgk lah. izreen, u deserve it. who u think u r ?? nk bersaing pn agak2 lah. FS = fasha sandha tuuuuuu beb. even Lisa yg konon2 artis feberet Malaysia (lah sangat) pon takleh tandingi FS. yes, maybe Lisa sgt hot dgn filem2 Melayu sekarang tapi, well.. Lisa takde aura lah. b’lakon pon kayu & kaku. utk fans lisa, sorry for hurting u with this comment, i’m just telling the truth. why so serious ? n utk izreen next time if nk bagi statement tu fikir la dulu. this is what i called PUBLISITI MURAHAN. nk tumpang populariti Fasha cakap jelaa.

    0

    0
  58. mart says:

    Sumpah!aku tegelak bc statemnt ko izreen oi..Agak2 la lau nk publisiti murahan p0n..Jgn la malukan kaum wnita..

    0

    0
  59. Memang patut pun Johan lupakan kau….psl kau dah lupakan kwn2 lama yg bnyak bantu kau smpai kau glamour…Bomoh yg kau jumpa tu ayat mesti power kan smpai kau terkenal smpai skg……

    0

    0
    • Tarabas says:

      dier ni kekwat n rasa diri tu dh diva biler dekat set… so mungkin ini balasan anda dpt apabila telah diperlekehkan orang. Bajet nak mengadu…sekali malu~

      0

      0
    • hehehe says:

      betul..mmg kena lah ngan muke ko izreen…ko pn jenis lupa kawan2 ko bila ko dh up sket…glamer sbb gune bomoh…wat da hell….izreen ko ingat ekh kawan2 ko banyak lg bleh bongkar kisah ko…ko jgn pk ko suci sngt!!

      0

      0
    • Kitaorg ni kwn lama dia…kitaorg tau la citer dia…mula2 dia buat practikal dkt mana…ddk mana….bila dah menang no3 dewi remaja berlakon kurang…asyik xtra jer…..bwa mak dia ajak gi jumpa bomoh supaya cepat dpt job…..bila dah dpt job bnyak nama dah ada…..kwn2 sume dilupai…susah dia selama ni siapa yg tolong…klu x kwn2 ni juga….bkn nak ungkit tapi jgn la buat mcm tu…bila Johan buat mcm tu u bising2 dlm suratkhabar….tau pun terasa…..

      0

      0
  60. lina says:

    Fasha.. you artis paling cantik dan berbakat. cariler yang ok sikit.

    0

    0
  61. nad says:

    pehal lak si cikgu zakiah ni nk persoalkan sume 2..ciap gtau media lagik…nk publisiti murahan ler 2…

    0

    0
  62. Suri says:

    Ko bajet nak salahkan fasha la sbb Johan dah x layan… Klu lps drama elysa nih Johan blakon dgn org lain pulak pastu mesra2 ko nak kata apa plak

    0

    0
  63. mak aku suke gosip says:

    sdh” la…………mak aku dah boring citer ni….
    mak aku ckp .)

    0

    0
  64. mak aku suke gosip says:

    fasha mangsa keadaan la…….
    mak aku ckp .)

    0

    0
  65. SyarifahNadia says:

    hm..izreen nie brlakon asyik dapat watak xmncabar lngsung…x abis2 sakit n mati..bnyk dh drama aku tgk dia mati..cuba la carik watak idup mcm fasha ckit br la leh brsaing..nie takat watak mati 2 je bg jela kt aku yg br mula nk berlakon neh..hahaahha

    0

    0
  66. Reena says:

    Euwww…mcm statement high skool jer…ni baru rapat2 nan hado..lum lagi konfem couple..agaknyer kalo konfem, mau meroyan..tsk tsk tsk..cubalah matang sket..

    0

    0
  67. BetoiJugak says:

    kami org jitra n jiran2 izreen kat condo ni dh tau la…izreen pnh bwak balik si johan ni kat jitra….planning nak tunang la…sbb tu izreen makan hati sbb tetiba johan lupakan dia…depa ni dh siap nak plan nak tunang laa…kami jiran izreen tau la..cam na mak dia heboh kat semua org..pui~

    0

    0
    • akukah kejora itu? says:

      wey, jitra kat mana wey?

      0

      0
    • MUmu says:

      Kami pown meme kenai sangat dgn family dia ni…especially mak dia ni………………………………………bukan ke dia ni owg perlis..bapa dia kan asalnya dari perlis kan

      0

      0
      • BetoiJugak says:

        umah izreen kat condo kat nak masuk tasik tuh….mak dia stay situ…. mumu : haa mak dia mmg …………………. kan???dia org perlis tp membersar kat kedah

        0

        0
  68. lolz says:

    dulu ade mamat ni ngorat2 aku baek punye. bila aku bagi respond tiba2 dia senyap. dia lari kat perempuan lain. hampes tol. nampak beno nak test market. nasib baik aku xsuka dia serius2 lg. saba la. lelaki mmg mcm tu. lelaki baik untuk perempuan baik, dan sebaliknya. doa je la jodoh ko orgnya lagi baik ye cik izreen :)

    0

    0
  69. mentari says:

    biar je la johan tue…tak rugi pon….cube tgk yana tue..dulu piere tggalkn dia,tp now dia dah bjaya jd plakon yg ada nama…patut izreen nie truskan la asah bkt jdi plakon,bukannye jaja citer cinta mcm nie.buang masa jer la

    0

    0
  70. refelsia says:

    kalau lelaki dah bersikap dingin tu faham-faham je lah….lagi-lagi tak mengungkap kan perasaan cinta….so maknanya ada dia kisah ke dgn perhubungan tu????? takan dia sorang je kawan yang rapat selagi single carilah kawan ramai-ramiai lain, kalau pihak sana dah ada perasaan cinta baru lah sebarkan news ni… setakat kawan rapat???? rileks lah……. wat malu kawan perempuan je terkejar-kejar sangat tak gitu

    0

    0
  71. love fasha says:

    Entah Izreen ni..Bukan ke Johan kata takde apa2 hubungan istimewa dengan ko..Ko juga kata takde apa2 hubungan dengan Johan..Apa kes?

    0

    0
  72. afzapotpet says:

    tz …tak kena kat keluarga awak,awak x rasa apa2 lah..klau awak tau perangai keluarga diorg…mmg xkan percaya….kakak saya sendiri yg kena…sya tau lah…saya pun bkn kata kat MAK BAPAK awak…so x yah lah dok uat terasa lebih2 yaaa……

    0

    0
  73. OrangJItra says:

    tz ni mesti kawan izreen yg selalu teman izreen balik…tengku zariah maybe nama dia..of kos la dia masuk blah kawan dia….afzapotpet betul2 dulu dgn ikhwan hotfm pastu ngan fizz fairuzz…dgn fauzi nawawi pun dia pnh skandal lah..pastu kantoi gak..cuma x heboh je kes ni…..

    0

    0
  74. gue says:

    Izreen ni sebenarnya hot kot…die punya ***** mabeles, lepas jue ajis die r aku ske hehe

    0

    0
  75. cik bedah says:

    muncung itik. ptt la kene tingal. :P

    0

    0
  76. afzapotpet says:

    si “tz” yg dok back up izreen ni apa kes??? brapa ar izreen bayar kat hang utk back up dia dlm beautiful nara nih????? kesiannnn…xda keja tu yg uat part time back up izreen,bole lah 2,3 hengget….huhuhhu

    0

    0
  77. johan jihan says:

    choii… johan yg xseberapa nak kack tu pun nak berebut.. xkan lah si fashanak pandang si johan 2.. fasha hight taste.. johan macam mat rempit jew… argh nape lah izreen bodoh sgt, ramai lagi laki kacak kat luar.. si johan yang muka macam tu pun nak rebut

    0

    0
  78. Hentam sajalah labu says:

    Fasha tak kata apa, Johan pun relax je, orang lain yang emo. Biasalah Izreen jealous, sebab dulu Johan tak busy, sempat berbalas SMS, dah banyak offer tentulah busy sikit. Jadi tak usahlah kutuk sapa-sapa labi.

    0

    0
  79. putericenta says:

    dia ni budak sekolah ke?stetmen mcm budak skola yg gagal spm..

    0

    0
  80. TEJA says:

    Johan dah ramai peminat sekarang.
    Izreen cakap apa pun orang takkan dengar punya. walaupun dia cakap benda betul. maybe :)

    Sabar jelah izreen.
    dia baru nak bertapak kat dunia seni. bagi peluang :)

    0

    0
  81. zbm says:

    izreen, jgn terasa sgt di atas segala kutukan org ramai. mmg dh itu cara awk meluahkan emosi tp dsbbkn awk artis jd nmpak x elok. org2 yg mengutuk tu mungkin x pernah rasa bahana putus cinta @ mungkin dh rasa tp diaorg lg buruk perangai dlm meluahkan emosi tp x sedar diri……I fhm tau bla dikhianati cinta……sakit sgt2. tp bla jantan tu dh bt statement mcm gitu…..lupakn saje jantan x guna tu……

    0

    0