Written by AbangNara | November 30th, 2012

Tiada info menarik yang boleh Abang Nara kongsikan dengan anda di hari Jumaat ini. Jadi untuk membuang masa yang sememangnya terbuang akibat kemalasan, marilah kita membuat undian yang mana satu pilihan hati anda di antara Maya Karin dan Izara Aishah.

maya karin izara aishah

Undian ini sekadar suka-suka sahaja. Tak perlu nak serius-serius sangat. Kedua-dua pelakon hebat ini telah bertemu ketika majlis Most Glam & Most Stylish 2012. Pasti sukar membuat keputusan sekiranya disuruh memilih salah seorang.

Jadi yang mana satu pilihan anda? Maya Karin? Izara Aishah? Kalau Abang Nara, sudah tentu setia pada Neelofa. Hahaha (gurau-gurau jer ek, jangan marah).

Baca Yang Ini Pulak:-

56 responses to Izara Aishah Vs Maya Karin, Siapa Pilihan Anda?

  1. Nabila says:

    nak dua2..dua2 cun!! hehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
    • MiiQii says:

      Anzalna Nasir

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 26
      • nazrul natasha baiduri says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 39
        • Anonymous says:

          as long x menari tango, boleh pilih,muahaha..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
        • Ring says:

          dua2 pun cun… tp mesti la maya lebih cun sbb umur dah meningkat tp still maintain, izara gadis remaja lagi..

          yg pasti neelofa mmg tak se “cun” mereka berdua…
          neelofa muda tp muka nmpak lebih tua dr maya..kehkehkeh..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 5
        • Nazrul natasha baiduri perasan nak mamposs says:

          Ooo..Plzz!!!Muka lu cuci jamban boleh la

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
        • i'm not a monster says:

          sy pilih maya karin, izara kurang skit semenjak video tango tersebar

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
        • siti aisyah ismail says:

          izara aishah cute

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • siti aisyah ismail says:

          izara aishah cute sangat….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • shahrizal jaszle jambu says:

        2 2 sweet looking..
        senyuman maya sangat manis..but i am more to izara.. dah lame2 rase berkenan plak tgk dia skrg ni.. nmpk selamba n control cantik..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • shahrizal jaszle jambu says:

        2 2 sweet looking..
        senyuman maya sangat manis..but i am more to izara.. dah lame2 rase berkenan plak tgk dia skrg ni.. nmpk selamba n control cantik..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

        Of Koz la Maya Karin! She’s mileeeeeeeeeeee away ahead of Izara! Izara tu freshy jer! x layak nak duduk 1 liga dgn MK! MK is on her own league!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
      • kuci says:

        terjumpa anzalna kat midvalley smalam…soooo lemah lembut..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • suraya says:

        anzalna kot

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Awekbulu says:

      Dua-dua meletop ..But Maya karin lg WOWWWW

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
    • zifi says:

      MAYA KARIN LAHHHHH. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
    • Rita vs Ayu says:

      Orang yg memiliki sifat perkauman mcm Abg Nara dah tentulah pilih Neelofa. Padahal dia sendiri yg bg pilihan antara Izzara ngan Maya Karin. Pro-kelantan punyer pasal rela dia pilih Neelofa yg suka saman-menyaman ala official way tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
      • ropiah says:

        tau x pe wei..bosan je lopak..mcm dah xda yg terhebat selain dia..
        p/s : Marion Counter you better careful !!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  2. WOO says:

    I LOVE YOU ALL

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Sandra Sunblock says:

      aku pilih Maya…..dulu i suka Izara tp skrg ni dia da lain….hipokrit dan penipu…! sy masih ingat yg Izara kena interview oleh satu majalah ni…dia ckp x nak seksi…dia ada bgtau yg dct is her idol…coz siti x pakai seksi walaupun dorg berlainan bidang….dia penah gak bgtau yg dia penah tolak untuk berlakon dlm keadaan berkemban….so what happen now Izara?….. hipokrit!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 4
  3. unknown says:

    KENAPA DUA DUA NI MAKIN SEKSI?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENCI!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  4. minah hysys says:

    Maya karin obviously prettier than izara

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  5. Menyampah says:

    Knpa skg ni izara n maya dh seksi…masing2 dh nk nmpk tetek…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      bila diorg penah xseksi??? izara x seksi? puihhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • pizza says:

      Hahahaa, betul. Bila masa yang depa dua ni x seksi? Harap2 berubahlah cepat, umur dunia ni makin suntuk.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  6. cats says:

    mata mereka sgt cntik…seiras keduanya

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  7. . says:

    izara pd sy dulu dia cantik tpi skg mcm dh kurang skt la..x tahu knpa…maya plk ttp manis tpi knpa seksi…x suka la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  8. Pelik says:

    skg ni artis pompuan masing2 berluma-lumba nk tunjuk dia org pnya gunung ganang..siapa pnya y paling bsr n siapa pnya y paling kecil n leper…ish..ish..artis..artis..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Aneh says:

      tapi nak layan jugak artis, masuk jugak web mcm ni. ish..ish..ish..org biasa, org biasa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Pelik says:

    artis pompuan skg ni berluma-lumba nk tunjuk dia org pnya gunung ganang….nk tunjuk kat semua y dia org pnya gunung ganang ada bsr n ada y leper…ish..ishhh.. artis..artis…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      artis lepas 20tahun lagi pakat nak tunjuk celah kangkang pulak…sbb gunung ganang rasa mcm biasa dah..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • pizza says:

        Skrang pun gunung ganang dah biasa. Sikit hari lagi depa pakat tutup kt nipple jer, part lain togel.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  10. mayalovers says:

    eeey hello….of coz la maya karin yg mng…hahahah =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  11. mellon says:

    kalau ada remake Pontianak Harum Sundal Malam, Maya Karin jadi Meriam Izara jadi anak dia, Maria.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  12. susukuat says:

    izara aisha muka garang . maya karin muka lembut sikit

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  13. mellon says:

    Wartawan: Siapa bakal pengganti

    Maya Karin? Maya: Izara Aisha kerana saya nmpak potensi dalam diri dia

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  14. teah cun says:

    yup,, izara kalau tak senyum tak manis,,tapi maya sweet setiap masa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  15. mellon says:

    Wartawan: Siapa bakal pengganti Maya Karin?

    Maya: Izara Aisha kerana saya nmpak potensi dalam diri dia

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  16. vida la kopok says:

    aiii nara…kemain lg ko promosi nu prep tongkat ali kta btenaga la hebat la alih2 dah kuar kemalasan ko..hapa2 la ko ni..smbung citer td…btOlla dua2 not my taste..aku lg minat fasha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Din says:

    x penah minat pun kat artis2. cuma tgk bila diorg belakon je itupun klu cite yg best. izara tu hnya tgk dlm Oh my english. rasanya itulah penampilan dia yg cantik dgn muka yg biasa. maya tu plk dgr kata dia tu sombng sbb dah ada org yg terkena.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  18. Bella says:

    Lbih Suka rupa org Malaysia.dua2 ni brlakon x sampai ke jiwa sb rupa pan Asia n Bollywood. Yg seorang pelat Indonesia sesuai berlakon sinetron.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  19. eyka says:

    xd nafikn diorg mmg cantik. tp sy…diorg slh gunakn kecantikan yg d anugerahkn olehNya.. lupa k,,,korg org Islam? zmn sk dlu x bljr bab agama k ap???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  20. Ntah apa apa says:

    perasan doe ko..hahahaktuih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Izzah says:

    Soklan senang sgt… Haruslah maya hokay….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  22. bolradhabol says:

    i like siti saleha je…..
    luv saleha so muchhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  23. ariefsempoi@yahoo.com says:

    amboi bila kat gambar siti nurhaliza,kumain kau hina dia tak tutup aurat,tapi gambat betina yg berbogel mcm ni korg suka kumain.. manusia manusia!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. maya karin coz dia duta shampoo loreal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. rapunzel says:

    Masing cuba menonjolkan aset supaya mnjadi perhatian..saham siapa naik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. perempuan says:

    due2 tak suka coz terlalu seksai ,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. lol buto says:

    abg nara nak bandingkan keseksian je kot tp tanak obvious sgt dy bagi gambar hitam putih je..cecube bayangkan kalau pic ada kaler nampak tone semua compom semua pon bandingkan tu t t t . . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Anonymous says:

    izara sgt rude memberikan komen di twitter..menggelarkan peminat sbg strangers!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  29. Eddy says:

    mestilah Maya Karin lagi gorgeous berbanding Izara yg katek tu.. dahla izara tu bimbo, menari mcm pelacur tiang je !!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  30. Anonymous says:

    dua – dua nmpak x senonoh, muka mcm slipar jepun yg atuk aq punyew . tunjuk aurat , bukak situ, bukak sini baik x payah pakai baju. buat malu agama je. baik bogel trus. ingat popular sngt kew.. ingt akhirat la.. dunia dah akhir zaman, lgipun x adew faedah pun. dk tyang tubuh…… macam la cantik sangat …. uuuuwwweeekkk….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  31. Anonymous says:

    puuuiihhh !! nampak sangat daa tak ingat akhirat !!! umur makin meningkat , ingat laa ,, taubat2 laa …. tak suka laa … taubt cpat2 6ti x sempat ….. mati tak tau bila ! :)))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1