Written by AbangNara | June 13th, 2012

Izara Aishah pastinya sangat sedih melihat rakan-rakannya iaitu Anzalna dan Neelofa bergaduh sesama sendiri semenjak dua menjak ini. Kalau Abang Nara jadi Izara pun, pasti Abang Nara turut bersedih. Sebagai rakan sejak di pertandingan Dewi Remaja lagi, pastinya Izara mahukan semua kawan-kawanya mesra selalu. Yang pastinya, Izara menyatakan yang dia tidak menyebelahi mana-mana pihak di dalam isu ini.

izara

Kata Izara kepada wartawan Mstar Online.

Sejujurnya saya tidak faham apa yang menggangu mereka sehingga berlaku perbalahan ini. Kedua-duanya sudah mengecap populariti dan berada dalam kedudukan tersendiri. Sebagai kawan saya berharap mereka berfikir panjang sebelum mengatakan sesuatu dan fikir tentang masa depan. Mereka adalah kawan saya dan tidak pernah menyebelahi mana-mana pihak dan saya lebih senang buat hal sendiri. Namun saya berharap mereka dapat berbaik-baik kerana masing-masing sudah besar dan mempunyai nama dalam industri.

Ada betulnya juga kata-kata Izara ini. Neelofa dan Anzalna dua-dua pun dah popular dan dah ada nama dalam industri hiburan. Tak guna gaduh-gaduh kerana hanya menjatuhkan reputasi diri masing-masing. Semoga Neelofa dan Anzalna dapat menyelesaikan perkara ini dengan baik dan tidak perlu membawanya ke muka pengadilan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 responses to Izara Aishah Tidak Sebelahi Mana-Mana Pihak Dalam Isu Anzalna Dan Neelofa

  1. iris ariana says:

    luv izara..1st keh

    0

    0
    • Kelab Tak Suka Neelofa Mohd Noor aka Kelab Peminat Tegar Izara Aishah says:

      haii cik izara aishah.. anda dh mmg hebat walaupun tanpa neelofa dlm industri ini.. harap-harap anda pula menang anugerah next year nanti.. kami akan undi anda dan anda tak perlu la undi diri sendiri.. jgn nanti anda menang anda dituduh beli paper satu LRT pula la yea nanti.. love u izara!

      0

      0
    • no name says:

      dah kenapa kau nak capub kat sini izara oi??nak tumpang glemer lah tu. neelofa dgn anzalna nak gadoh ko pulak enterframe

      takde sape suroh ko sebelahkan mana-mana izara oiiiiiiiii!!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        bodoh.. Dh wartawan tanya dia jwb la bangang

        0

        0
      • eleh eleh says:

        alaaa…biarlah… izara mmg sweet olways. dont u think?

        0

        0
      • Anonymous says:

        haa’ahhh.. bongok btul, dh org tny!! biol.

        bagus izara, biarkan diorg gaduh, diorg x kemana, kau jugak yg naik. good for you.

        0

        0
      • tak payah cakap apa2 izara. awak ni takleh nak glamer tanpa cerita neelofa kan? gi la naik van volswagen tu, bodoh! tumpahkan sirap.

        0

        0
      • sarah_nina says:

        nanti kalau dia tak jawab soalan wartawan.. wartawan akan kata dia sombong pulak..nanti keluar lah artikel.. artis besar kepala tak nak layan wartawan.. bla.bla..bla..haih.. susah jadi artis ni.. hmmm..

        0

        0
      • Paparazzzz says:

        Kepada sesiapa yang ingin melihat sendiri Tasha shila ini betul bawah jagaan Dato jay,rajin rajinlah ke pavilion di tempat tempat seperti berikut:labodega,TGI friday,redbox,korean restoran di floor paling atas..di club pula sentiasa di LIVE(bukit bintang bersebelahan BB plaza,ULTRA PULSE(Grand millenium HOtel mereka Dan keluarga mereka boleh dikatakan setiap hari di antara tempat tersebut..sekian..

        0

        0
    • Zed Zaidi says:

      saya akan saman semua peserta dewi remaja yang masuk blog BN..
      publisiti!

      0

      0
    • Natural Beauty says:

      tindakan bijak bg neelofa untuk membersihkan namanya..xkan duduk diam bila org pijak2 nama kita.. now anzalna’s turn to prove it..mmg sgt pelik tuduhan anzalna yg lofa ada ugut bunuh..dari mula dia berlakon lofa x pnh sebut nama dia pada media..n kalau lofa seorang yg busuk hati dia xkan bawa izara berlakon..lofa cadang nama izara ganti tempat dia dlm drama kerana mu laila..izara yg confess dlm rancangan jgn tidur lagi di tv3.. izara lagi hot dari anzalna..izara dewi no2..anzalna top 5 pun x listed..knp x report masa itu dan perlu menunggu statement tasha shila..n why after 2 y..if btl2 kena bunuh dlm tempoh tu nak tuduh siapa.. sebarang ugutan blh dilaporkan kepada polis..dan buat untuk report perlindungan diri..

      I Love You Izara

      0

      0
    • lyn says:

      yup…izara da best..

      0

      0
    • Anonymous says:

      zara,ko duduk je diam2..
      mampus la dieorang tu..
      karang dieorang putar belit ko punya statement.

      ko jangan jadi mcm dieorg ni haa..

      berlakon elok2 sbb ko ada bakat bukan mcm makhluk2 tu..
      nak bergambar jangan tonggek2,ko posing berdiri macam tiang bendera pun ko tetap cantik.
      jangan seksi sangat mcm makhluk2 tu..
      ko pakai macam hantu kak limah pun ko tetap cantik.

      0

      0
      • KAK tIMAH cUN says:

        Salam,
        ADIK-ADIK YG DIKASIHI JAGALAH MARUAH DIRI…JANGANLAH HANYA KERANA POPULARITI WUJUD FITNAH PULA.NEELOFA AKAK PERCAYA KAT DIA…WALAUPUN AGAK SEKSI ADA KEJUJURAN DI MATANYA…..

        0

        0
      • Kak Timah Tak Cun says:

        Kak Timah tak cun kata sialompak ago go tuu suke menonggek dan pakai seksi nak mampos sampai nampak seluar dalam. Orang Kelantanpun malu nak ngaku kaum. Kau mana tau kejujuran di mata? Mata kau juling ke?

        0

        0
  2. Anonymous says:

    sat g kena bahan

    0

    0
  3. embok ketum says:

    Izara, ko dok diam2.. Jgn nk komen apa2.. Kang dr org suka, jadik benci lak

    0

    0
  4. Atan says:

    ko hebat izara.. neelofa ko tak pyh sebelah pun takpe.. kang kalau ko sebelah mau ko yg dikatanya punya affair ngan drebar lori berita harian pula..

    0

    0
  5. mamee monster says:

    izara sgt sweet…xyah msuk campur…nanti tempias dik oiii…

    0

    0
  6. lalala says:

    first ke ?

    0

    0
  7. Sshh says:

    izara cantik n cun habisss…

    0

    0
  8. ak first says:

    ak first>>>>

    0

    0
  9. iyra says:

    btol pe y izara ckp..xyah la nk menjatuhkan owg n buka pekung owg utk publisiti…skunk bg ak dua2 salah….

    0

    0
  10. sidaracantikmanis says:

    good Izara..nilah yang dikatakan aktres da otak..hehehe

    0

    0
  11. Aku kesah says:

    izara..u kna diam2 tau..jgn jadi cam lofa..busuk hati..sayang izara..

    0

    0
  12. mart says:

    Wartawan ni tade keje sunggoh la..Xckp 3owg 2, nk tmbah lg..Hrp2 izara diam2 dah..Tkt nnt teheret sm..

    0

    0
  13. jins says:

    xpyh nk kluar ape2 pun.just duk diam dik..ke adik nk femes mcm diorng??hahaha

    0

    0
  14. akirakaede says:

    itu kalau abang nara jadi izara,tapi kalau saya jadi abang nara,saya takkan letak isu berderet yang tak membangun mahupun menyokong kemajuan industri hiburan malaysia yang sekangkang kera ni.semain banyak kenyataan dikelurkan,semakin membara api kemarahan mereka..dan sekiranya saya jadi abang nara,saya akan cari satu solusi yang jitu,persis dan bernas untuk meredakan keadaan..bukan mengembar-gemburkan kenyataan artis yang tiada kaitan dalam cerita perang tiga segi ni..kepada artis-artis ni,kalau takut dilambung ombak,jangan berumah ditepi pantai..kalau tak sanggup dicop populariti murahan,sila umumkan persaraan terus dari industri ini.yang dicari bakal pengganti norkhariah,sheila rusli,azizah mahzan(sekadar menyebut nama)..bukannya cover page playboy malaysia.jadi batu api cukup pandai,takut tak tertahan batu api neraka kelak..

    0

    0
  15. Rahman says:

    Anzalna ke Neelofa ke, 2-2 bodoh, bergaduh kat twitter .kalau cerdik tak pulak jadi artis.

    0

    0
  16. kaki sibuk says:

    abg nara tu bukan kisah pun artis-artis nk gaduh ke apa~dia nak tarik pembaca and dpt income tu je motif abg nara~tahniah la ABG NARA berjaya dapt income and laga2 kan artis yg suam-suam kuku je bakat ni…pasni semua tenggelam ..kalau untung timbul la korang!

    0

    0
  17. Joyah yah yah says:

    Bodoh punya artis , besar besar pun mau gaduh lg kaa hoiyoo very stupid .

    0

    0
  18. Kim Kadeshen M'sia says:

    aku mmg sokong Izara ni ms dewi remaja dulu..tapi dia x menang pulak sebab dia pendek sikit…hmm..xpe2 mungkin rezeki berlakon lebih menyerlah dari budak 2 org ittew..make sure u jaga ur standard ok??..

    0

    0
  19. sweetiess says:

    syg izara

    0

    0
  20. triple j says:

    ada juga makhluk yg dok kutuk izara yg hanya menjawab apa yg wartawan tanya, malah tak memihak kepada sesiapa pun. kalau tak jawab, nanti dicakap menyembunyikan sesuatu plak. sebaliknya dia mengakui dua2 kawan n dua2 ada kebaikan tersendiri. pelik betul sesetengah manusia ni, semua benda tak puas hati.

    0

    0
  21. No One says:

    suka sgt izara dlm vanilla coklat..tingkat kan prestasi kurangkan kontroversi…
    :)

    0

    0
  22. meeradriana says:

    izara the best..
    jgn komen sgt pasal dorg..
    nanti awak tkena panahan jahat plak..
    diam² k..

    0

    0
  23. TeNokHaNdSoMe says:

    izah aishah mng cute.. aku suka..

    0

    0
  24. jumeirah says:

    mcm ni lh abg nara ye,sbnrnye abg nara x sepatotnye siarkan cter antara anzalna and neelofa,sbb mgkn abg nara nk lakukan lg page ni tp abg nara ada fkr x bnda ni akn byk bg kesan kat org yg jd isu ni?sepatotnya sbgai org laki abg nara hrs bijak dn bkn asyk nk sedapkan keadaan mengikut acuan sdri bagaikan gosip ni abg nara yg sgja ciptakan dn bkn pemilik bdn tu yg bt gosip,lg 1 ni mmg blog dunia hiburan dan smpai bila abg nara nk hidup untuk menghebahkan cerita org dn jdkn platform ni sebagai tmpat org membenci?abg nara prnh x bce semua komen2 yg org lain post dlm blog ni?so pkrknlh sdri yer….abg nara kena tgk cter jalan kembali(bohsia 2) dn ada terselit ayat dr surah al-baqarah…itu yg harus abg nara fikirkan mksd ayat tu…

    0

    0
  25. iris ariana says:

    thanks pada yg like komen iris…saya baru kt sini..peace….

    0

    0
  26. vio says:

    pape pon..izara lagi cun dr neelofa, tasha n anzalna :)

    0

    0
  27. KAK OGY says:

    OK AKAK NAK BERSUARA…

    Ini pandangan saya pasal artis-artis baru sekarang….. Saya tertanya-tanya mereka ni x berfikir ke sebelum keluarkan apa-apa statement? Pengurus dorang x bagi advice ke?

    Sama ada Neelofa atau Anzalna sedar atau tidak isu ni akan burukkan nama dorang……

    Pandangan peribadi saya… ni la jadinya bila masuk dunia hiburan untuk kejar glamour. Cuba tengok most of senior artists dorang memang masuk dunia seni nak carik duit. Dorang tau dunia seni periuk nasik dorang.

    Ikhlas aku rasa… Neelofa dan Anzalna ni tak anggap dunia seni periuk nasik kot….. sebab tu dorang buat tindakan yang boleh menutup periuk nasik sendiri.

    Berbaiklah kalau masih sayang periuk nasik masing2

    0

    0
  28. kopek lanjut, cherong lanjut, semua lanjut says:

    aauuwww izara cun giler….untung lerr sape2 jd pakwe ko, izara jgn sibuk hal org lain yg nk publisiti murahan, tumpukan jer pd lakonan izara yer, i luv izara

    0

    0
  29. nokomen says:

    sorry to say la.., aku knal Izara ni psai dia femes kat cta vanila coklat (wlpn aku tak pnah lyn cta tu) but since org ckp lakonan dia mntap, mungkin org tu btul la kot. But 3 org yg lain tu (N,A & T) aku memng lnsung tak knal diaorg. seriusly…!!! Bkn nak riak k. Skrg aku btul2 dah knal ngan diaorg koz diaorg sgt femes gara2 kontroversi. ermm…frankly, btul la org ckp tu kontroversi + publisiti=populariti. Sy tak sokong mana2 pn ant diaorg ni…! Hrp tak menruskn kebodohan dri sndri dgn buat perang yg tah aper2. Peace ^;^

    0

    0
  30. melah himbusan bayu says:

    terbaik izara…

    yang tak berapa nak baik neelofa… mcm best sgt …. BOIKOT NEELOFA.

    ARTIS SUKA PROPA….. CARI GADUH…..

    0

    0
  31. Neelofa Mohd Noor says:

    ada aku kesah??

    0

    0
    • Gee says:

      Lofa, jaga tingkahlaku dan pertuturan. Lofa artis yang sedang meningkat naik. Komen drp peminat adalah untuk membina. Bukan untuk menjatuhkan. Jadi disarankan supaya berfikir lebih panjang sebelum memberikan pendapat ttg apa2 isu/komen. Semua artis ada peminatnya tersendiri. Jadi jangan dengki2 sebab rezeki ada dimana2. Itu ketentuan ALLAH. Gunakan anugerah TUHAN dengan sebaiknya sebelum dijemput olehNYA.

      0

      0
  32. Izara Aishah Real says:

    Terima kasih diatas komen dan pujian pada izara semua :) Sayang uolls .

    0

    0
  33. rooney bangang !!! says:

    macam negro je muka izara.. tp negro yg lawo2 lah :) tang mulut n idung tuh :P

    0

    0
  34. hahahihi says:

    setelah sekian lama sy duduk memerhatikan…kesimpulan yg saya dapat adalah kebanyakan daripada org melayu suka mengunakan bahasa yg kasar dan selalu meng’kondem’ org lain je….lagi2 kalau isu2 politik atau kenegerian….hmmm….

    0

    0
  35. didi says:

    dalam satu paper yg i pernah baca dulu. (awal2 kemunculan tiga artis dewi remaja ni) izara ada mix pakistan dan dalam paper tu dia kata izara dan nelofa ada hubungan kekeluargaany. tapi x pasti sejauh mana kbnaran paper tersebut. kalau paper yg keluarkan statement tu menipu, mean i pun menipu.

    0

    0
  36. biar betik?? says:

    Izara nie pun berdasarkn kata kwn adk aku yg sama sekolah dgn dia di cochrane dulu bkn la baik sangat…ada sejarah hitam dia…harap2 dia dah btl2 insaf..tp bl msk dunia hiburan blh jd lg baik ke??

    0

    0
  37. makciklemahlemau says:

    apa lagi kau ni betik?dah start nak menfitnah..nak tambah dosa lagi la tu..kot kawan adik kau tu menipu, dgn kau sekali terpalit taik dosa..

    0

    0
  38. […] Izara Aishah pastinya sangat sedih melihat rakan-rakannya iaitu Anzalna dan Neelofa bergaduh sesama sendiri semenjak dua menjak ini. Kalau Abang Nara jadi Izara pun, pasti Abang Nara turut bersedih. Sebagai rakan sejak di pertandingan Dewi Remaja lagi, pastinya Izara mahukan … Continue reading → […]

    0

    0
  39. sandy says:

    kes anugerah bintang baru je kot! kalau bintang popular sure lagi terok.. belakon pun x kemana semua, harap muka je!!

    0

    0
  40. kipas izara aishah says:

    tapi pelik kan izara nie xnak ade fan club..sume artis ade fan club kot..sombong ke dia nie?

    0

    0
    • anzalna si cantek says:

      mmgla xde fanclub. tapi ada kelab supporters yg kuat mengendeng.

      0

      0
      • kipas izara aishah says:

        sume artis ade official fan club masing2..pelik bila tau izara nie xde..kelab supporters dia dah official ke? xpayah nak sombong sgt la..penting kot ade fan club..membantu dia jugak..ye tak..

        0

        0
  41. kak zay says:

    bagus nasihat izara tu. tapi dia pun dua kali lima jugak.

    0

    0
  42. adeakukesah says:

    ko xyh nk komen sgt psl hal org la izara oii..ko pon bknnye perfect sgt! sblm nasihatkn org tgk diri tu dulu btul ke x? cakap xserupa bikin..ko pon kondem org kt fb ngn twitter..2X5 je ko ngn N&T tuh

    0

    0
  43. melah saponan pondan keji says:

    korang ni amende lerr bising bising pasal minah xmembangun tiga hekor tuuu..too izara i love you bebeyh.jgn kecoh kecoh pasal demnollssss yg xsekolah tu howkeyh.makk syg kau.ahakss.adios

    0

    0
    • neelofa hebat budak pandai says:

      amboi kak melah pondan. suka hati kau je cakap diorang x sekolah? neelofa pandai okay. belakon pun masih study lagi. izara tu yg tak habis skolah lagi. siap defer study nak jadi pelakon. kejar glamer sangat.

      0

      0
  44. beautiful me says:

    Susahnya jadi orang cantik ye..makin nak cantik, nak sexy, nak popular makin banyak la bala yang datang..yang si izara ni, tak yah la kot nak komen2 sangat..nanti kau yang kena bahan dik..duduk diam2 sudah..bukan aku tak tahu yang kau pun dah kena bahan dengan fan sendiri dekat twitter and fb..fan sendiri pun tak boleh handle, kau nak kena bahan dengan fan artis lain..

    0

    0
  45. AQ adalah AQ says:

    u pon sama ckp supe bikin…ckp kt majalah mango lain..kt luar lain..satu lg sblm keluar kenyataan kt mana²,cerminlah diri tu dulu..sbb i mmg dah cermin diri i dulu itu psl i berani komen…opps satu lg trtggal nak bg tau ni…JIKA ADA NIAT MAHU SEKADAR TERGEDIK²…MAHU PERASAN POPULAR,BERLAGAK DIVA, TIDAK BOLEH DI TEGUR APABILA BUAT SILAP..JIWA SENTAP…JGN MIMPI U & SAPE2 YG LIBATKN DLM DUNIA SENI NI (SENI KE??? hahhaaa) MAMPU BERTAHAN LAMA…believe me & u will see it!!!!!

    0

    0
  46. nasi paprik benci says:

    Ape kimak anak haram kat atas nie mmekak nih,
    bising la molot kw.
    bodo

    0

    0
  47. rock kiah tak propa says:

    budak izara ni dari segi lakonan mmg aku puji, tapi apa yg aku tk puji dia suka keluarkan statement yg bercanggah, pendek kata ckp tk serupa bikin.

    0

    0